jag är en hemmafru

Jag kom hem från jobbat runt halv fyra. Sedan dess har jag varit i full gång.

Jag har dammsugit hela lägenheten.
Städat mitt rum.
Städat toaletten.
Bakat.
Duschat.
Gjort mig i ordning.
Deklarerat.

Nu väntar jag på att min kladdkaka ska bli klar och att Fredrik ska komma hit. Då ska vi gå och handla sen blir det att laga middag och äta min kaka till efterrätt. Jag känner mig verkligen som en hemmafru just nu. Men jag trivs i den rollen. I allfall för en stund.

dagens födelsedagsbarn


Grattis Kungen på födelsedagen!

valborg.

Då kan jag meddela att jag slutar om 40 minuter. Det är skönt.
Då ska jag hem. Duscha och göra mig i ordning.
Fredrik kommer förbi. Egentligen hade jag väl inte tänkt dra till med en fylla idag. Fast är det något jag behöver så är det verkligen en riktigt kalasfylla nu. Det var så längesedan att jag knappt minns. Väl överdrivet kanske men ack så längesedan ändå. Det bästa med att inte dricka på länge är ju att man inte behöver lite mycket den gången man väl gör det sen. Så jag kanske bli lite på lyset ändå. En annan sak som är bra är ju att man slipper alla extra kalorierna.
Fsat nu kom jag på en sak. Fredrik få ju inte dricka alkohol. Dessutom har ahn ju redan brytit det och drack i London men nu kommer han inte göra det för han ska in på lite tester nästa vecka.
Jag som blev så festsugen när en advokat frågade om jag skulle supa ikväll.

godmorgon

Godmorgon. Sitter och äter frukost. Det är rätt trist väder ute idag. Kanske bli bättre under dagen. Fast för min del gör det inget om det är såhär idag.
Vaknade av sms i natt. Blev lite messande men kommer inte riktigt ihåg vad som skrevs. Fast det kanske inte så viktigt ändå.
Nu är det dags att göra sig i ordning lite sen vidare till jobbet.
Idag slutar jag 14.30. Det kanske inte är så mycket tidigare men ändå väldigt väldigt trevligt. För efter lunchen jobbar jag bara 1.5 timme och et går ju oftast ganska snabbt.
Något som är lite dumt gjort av mig är att jag har bokat tvätt tid i morgon klockan 07.00 på morgonen. Det kanske inte är det bästa. Men kläder på kroppen måste jag ju ha.

grill chips

image76


med utsikt över söder

Jag har precis spelat Betapet med Fredrik och nu ligger jag och kollar på Ugly Betty och blickar ut över söder. Om en månad ska jag flytta ifrån denna vackra utsikt och det är lite tråkigt faktiskt. Det är något jag kommer att sakna lite. Utsikten.
Jag tänkte det kanske är på tiden att lägga upp lite kort snart. ´

Snart är det desperate housewifes på tv. Det är skoj.

Sen blir det sängen ganska tidigt idag.

I morgon slutar jag redan vid halv tre. Det var en trevlig nyhet idag.



en rättelse bara

Min pappa behövde inte torka upp spyan utan hjälpte mig mer med att hämta vatten och sånt. Men torkandet besparade jag honom. Det tog jag hand om själv. Om jag minns rätt. Ja pinsamt i allfall.
Haha


inget förra årets valborg i repris.

Kaffet står och puttrar. Det ska bli gott.
Funderade kring valborg när jag stod.
Det blir i allfall ingen repris från förra året. Fy fan. Fy fan. Fy fan.
Har är bara några punkter som symbolisera förra året.

- Den värsta fyllan någonsin.
- Kanske lite vin men inte rosé och inte en halv boxjävel.
 Fast det var skoj när vi satt där på Sunes balkong och surplade.
- Ingen däckning i Sunes soffa.
- Ingen promenad ute och att komma på att man är för full för att komma hem ordentligt.
- Inget bilfärd med en vilk främmande man. Som var snäll nog att köra hem mig. Men det är hemligt.
- Ska inte spy i papperskorgen och på golvet i mitt rum.
- Inte vakna med ångest upp över öronen för att min pappa vaknade och såg mitt spy och fick hjälpa mig lite med att torka upp det. Åh herre! Skäms bara jag tänker på det.

Det kan ju bara bli bättre än förra året.
Då det var rakt in i dimman som gällde men väl där gick jag jävligt vilse.

Nu kaffe.

blåsigt väder

Det är fint väder ute men det blåser. Jag hatar när det blåser. Det förstöt mitt hår och gör det äckligt och jag kan inte koncentrera mig på något annat. Vad fjantigt och ytligt det låter men nu har jag klippt lugg igen och då blir det helt galen när det blåser. Det är inte särskillt skoj. Så jag satt ute en halvtimme eller något tills jag fick nog och begav mig in i stället. ´
Funderar på vad jag ska äta för middag idag.
Ska också sätta på lite kaffe nu snart. Sen ska jag ta mig en kopp och hoppas att klockan snart kan bli fyra.

banan och toblerone

Tisdag.
Har precis ätit frukost. En banan och en trekant tobleronebit. Ja ni vet väl hur dom ser ut. Igår fick jag sådan står Toblerone av Fredrik 400 g. Dom trekanterna är ju jättestora. Oj så gott men inte lika gott för figuren som sakta män säkert går åt fel håll för sommaren. Usch.
Igår efter jobet åkte jag hem, gjorde mig i ordning lite och åkte till Fredrik. Det var skoj.
Vi skulle kolla på Children of corn.
Michan kommer du ihåg när vi kollade på den hos Alteborg när vi va yngre? Och vi skrek som två mistlurar och jag vågade inte gå hem själv dom 30 meterna till mitt hus.
Fy fan. Jag klarade inte av att kolla på den. Vi kollade i kanske 20 minuter. Under tiden han jag skrika som en gris och gömma mig under täcket. Fy fan vad jag har blivit fjantig med sånt. Sen kved jag att vi inte skulle kolla mer för jag vågade inte. Så det blev 100 höjdare i stället. Bra mycket bättre.

2000 kr i stället för 200.

På måndagar så åker jag alltid en kvart tidigare än vanligt till jobbet. Jag handlar nämnligen frukt och kaffe och mjölk och sånt innan jag börjar på måndagar. Så även denna dag. Fast jag hade inte med mig några pengar från kontorskassan. Så jag tänkte jag ta ut 200 kr och sen ta jag 200 kr av kassan. Så jämt och bra. Men knapparna var ju lite sega så när jag tryckte på nollorna så rakade jag trycka en för mycket som kom upp precis någon sekund innan jg tryckte klar. Så vipps stod jag där med 2000 kr i handen i stället.
Det känns väldigt irriterande. Jag är hopplös när jag har pengar lösa. De flyger iväg av sig själv känns det som. Så det blir till att gömma undan dom någonstans. Men verkligen irriterande. Annars få jag väl gå till någon Swedbank och sätta in dom men det verkar ju inte finnas någon Swedbank i hela Stockholm typ. Här verkar alla ha Nordea eller Handelsbanken.


and it so hard to let go of you

Måndag.
Jag är tillbaka i Stockholm. Blandade känslor. Fast jag vänjer mig säkert snart. Jag är så hemmakär. Värnamo. Vilken underbar liten småstad. Jag förstår inte varför folk klaga hela tiden. Visst den har sina fel och brister men ingen stad är väl helt perfekt. Har så många verkligen så traumatiska bilder och uppväxter därifrån att man måste spotta och spy galla över den hela tiden. Jag blir nästan irriterad. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.
Jag har hela min familj och släkt i Värnamo. Jag har fantastiska vänner därifrån och när alla samlas sen på sommar och vinterlov så är det fantastiskt. Då finns det inte mycket att klaga på.

Helgen har varit underbar. Jag blir ledsen varje gång jag ska åka ifrån min familj. Jag börjar nästan rgåta varenda gång och så få jag bita mig i läppen för att inte börja grina allt för mycket. Igår under resan hem höll jag på att börja gråta flera gåner. Av alla möjliga anledningar.

Nu är jag i allfall i Stockholm igen. Fredrik kommer hem idag. Det blir väl trevligt om han har vett att ladda mobilen och höra av sig annars blir det inte lika skoj. Han ska säkert jobba idag så jag lär väl träffa honom först på onsdag. Fast det gör inte så mycket.

På vägen hem igår så funderade jag en massa i bussen. På en viss person som nästan verkar ha fastnat i huvudet på mig. Han är alltid kvar. Fast han dyker upp lite mer då och då. Igår kan det ha varit för att musiken jag spelade påminnde och gjorde nästan ont. Fast nu verkar han ha försvunnit igen. Ska bli intressant och se när han dyker upp. Det är jobbigt. Jag behöver honom inte där. Inte nu. Kanske förr men inte längre.

Nu ska jag beställa mappar och dricka kaffe.

duffy

Sådär, nu är jag hemma och sitter och fixa lite med min Ipod.
Fikan med Becka va mysig. Det var trevligt att träffas en liten stund. Hon är fin!
Snart ska vi äta här hemma. Det ska bli gott.
Jag undrar ifall Fredrik kan ladda sin mobil i England. Den dog igår så jag hoppas det för jag vill gärna höra av honom snart. Det hade ju varit trevligt. Fast han sover kanske vad vet jag. Han kommer ju hem i morgon. Fast då ska han säkert jobba på natten så vi lär väl inte hinna träffas ändå.
Det känns som att helgen har varit jättelång. Som om jag varit ledig mer än två dagar. Det är väldigt skönt!
Jag är väl inte jättepepp på att äka till Stockholm idag, men men.
Nej nu ska jag fixa klart lite här sen ska jag ut och dricka te och sen äta lite.

fika

Söndag och idag är det dags att åka tillbaka till Stockholm igen. Det känns som om helgen bli mycket längre när man inte är i Stockholm. Det är skönt.
Nu ska jag snart ner och fika med Rebecka. Det ska bli mysigt.

marknadslördag

Jag hade en helt fruktansvärd mardröm inatt. 
Jag va i en sal tillsammans med en massa andra och så kom en man och bara sköt över oss alla. Jag sprang då till hörnet och la mig och lådsades att jag blivit skuten. Jag höll i något rör i drömmen. Jag vaknade av att jag låg och nästan höll andran och drog korta små andetag för det fick ju inte synas att jag andades i drömmen. Så sjukt va det. Mina fingrar höll krampaktigt i det där röret då som i verkligen inte var någonting men jag höll mina fingrarna så. Jag fick gå upp lite för att kunna lugna ner mig. Så otäckt va det. Usch. Sen somnade jag om och gick upp runt halv tio. 
Vid elva gick jag och mamma ner på stan och gick runt lite och hittade inget speciellt. Köte den där inpackningen Johanna tipsade om. Nu undrar jag bara hur man ska andvända den. Måste man använda handskar? 
Sen köpte vi glass och hårfärg och lite sånt och gick hem. Nu har jag ätit lite och sitter nu med slingfärg i håret. Åhh det ska bli helt underbart att få lite ljusare hår nu. Det har varit så mörkt och tråkigt länge nu. 
Funderar på en lugg också. men jag ångrar väl mig direkt efter att jag klippt den om jag gör det. 
Ikväll ska vi grilla. Åhh det ska bli helt underbart gått.
Fredrik verkar ha det bra i London. Jag hoppas han hittar en väska till mig. Det vore inte helt fel.   

home sweet home

Då befinner jag mig i mitt flickrum i finaste Småland. Det är underbart. Bussresan gick utan större klagomål. Det enda som var surt var att jag fick vänta på taxin. Men men. Det var ju skönt väder ute så.
Den första jag springer på när jag gå upp mot kvantum är Jacob O. Trevligt att träffa honom, han inte prata så mycketmen jag hann ändå oroa mig över ifall min rumpa såg stor ut i klänningen jag har på mig hahaha.
Sen kom jag hem och plingade på dörren. Kan säga att min föräldrar såg lite förvånade ut när jag stod där på trappan. Fast jätteglada blev dom! Det var skoj. Mysigt. Så nu har jag umgåtts lite med dom och snart ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Klockan är ju visserligen bara elva men först ska jag duscha och så. Åhh vad det är skönt att vara hemma!

sommaren står för dörren

Sommaren står verkligen runt knuten nu. I allafall här i Stockholm. Underbart väder ute idag. Jag bli lite stressad när jag tänker på att jag ska sitta i en buss i fem timmar. Det känns inte lika kul. Hoppas verkligen att de har AC. Fast det har dom ju. Men bara för det har väl den gått sönder just för dagen. Men men. Det gör inget. Jag känner mig bara lättad att jag ska hem till Småland och umgås med familjen. Har en rätt bra hemlängtan nu om man säger så.
Ska äta lite pasta sallad och sen blir det väl inget mer förrän jag är hemma. Nackdelen med att inte säga att man kommer hem är att det inte finns någon mat till en. Tänk om ag gå misste om grillat idag. Men det blir skoj ändå. Få väl hämta donken och överraska syster när hon jobbar ikväll.
Åhh vad jag är glad. Även fast inte Fredrik har hört av sig idag. Annars hade jag kunnat vara sur över det men idag bry jag mig inte. Jag tänker inte vara jobbig och skicka massa sms. Jag behöver inte det. Bara han inte glömmer att kolla efter en väska och klänning till mig.
Puss


fredag fredag fredag.

Nu sitter jag här på kontoret. Har inget speciellt att göra förutom att titta på klockan hela tiden och önska att den kunde bli två. Slutar klockan två idag. Sen ska jag in till centralen och åka hem till Småland. Det ska bli så kul! Familjen vet inte om att jag kommer heller så det ska bli kul att se deras miner när jag kommer. De tror ju inte jag kommer hem förrän mitten av maj.
Fick reda på att det är marknad i stan i morgon. Blir väl att gå ner på den om vädret tillåter.
Något jag ska göra i helgen är att cykla. Jag har inte cyklat sen jag flyttade hit. Jag saknar att cykla som bara den. Jag saknar min cykel lite, tyvärr är den ju sönder så jag kan inte åka iväg på min kära utan få ta någon annan i stället. Fast bara jag få cykla lite. Trodde aldrig jag skulle sakna det så som jag gör. Jag blir så avundsjuk på andra som cyklar runt här i stan.
Vädret är jättefint. Varmt och nästan sommar i luften. Sjukt vad det bytta i väderlek snabbt. Fast det verkar ju som det kanske ska bli lite sämre väder i helgen. Hoppas det är uppehåll i allfall.
Nu är klockan 10.00. Snart dags att sätta på lite nytt kaffe.

dagens fördelsedagsbarn

226380-3
Idag fyller min kära sambo Sune 23 år.
Ett stort grattis till dig!
Hoppas din dag bli fin med massa mys och lite presenter.
Puss!

tillbaka

Igår var en rätt bra dag. Hade mycket att göra på jobbet. Jag satt och filade på en ordfläta till en advokat. Det tog tre timmar och jag blev ändå inte klar. Sen la jag ner de projektet och gjorde den idag i stället. Blev rätt bra. Alltså jag skulle bara göra själva krysset inte frågorna men hur lätt är det?
Att gå alla rutor rakt och sen ska det vara 5 bokstäver i ena raden och 8 i den andra och det ska vara hit och dit sen är det en rad som bildar ett ord. Förstår ni? Jag ville få det rakt också och det va ingen lätt match. Är inte helt nöjd nu heller men bättre än inget alls.

På kvällen kom Fredrik. Vi åt italiensk glass i strut. Finns ett fik i gallerian nedanför och den glassen var väldigt god måste jag säga. Sen kommade vi på tv och kramades typ.
Idag åker han till London. Kul för honom. Jag har skickat med en liten önskelista på saker som jag ska betala själv men som han ska leta efter. Hoppas han hittar något av det.
Idag efter jobbet ska jag gå och skaffa mig nya p-piller. Jag hoppas det inte tar all världens tid där. Men det är sådan tid då man kommer om man inte bokar tid och det kan ju vara hur många som helst. Tänk om det tar så lång tid att jag inte ens hinner få mitt nya recept. Jag är ju i rätt stort behov av nya nu. Men det löser sig.

offe

Jag sitter och prata med Offe på msn. Han befinner sig på andra sidan Atlanten och hade jag haft pengar så hade jag tagit ett plan och åkt dit. Jag saknar Offe som bara den. Idag när jag var på väg till jobbet lyssnade jag på massa musik och tänkte på den karln. Han är ju bara helt underbar!

kåv med brö

Jag är hungrig och funderar på vad jag ska äta till middag. Det blir väl något billigt hopkok med tanke på att jag är ratt barskrapad såhär dagarna innan lön. Fy fan. Jag har inte många kronor att vända ut och in på. Men det ska nog gå bra. Jag har rätt bra diciplin ändå och nallar inte för mycket från sparkontot. Endast om det verkligen behövs. Så illa är det väl inte än så jag hoppas jag klarar mig till den 25:e. Har redan nallat lite från det förra veckan nämligen. Så bra med den diciplinen. Fast det går ju tyvärr inte leva på luft och kärlek. Även om det hade varit bra för figuren.
Kanske ska äta korv med bröd idag igen. Det för fan as gott igår. Mycket gott till och med. Korvär faktiskt rätt underskattat. Den bästaste kåven är helt klart Bullens pilsner korv. Fy fan alltså. Det är fan korvarnas Rolls-Royce.  


varsågoda ett till inlägg

Då har jag suttit ute i solen i nästan en timme. Satt och lyssnade på några ljuva toner från diverse artister i min ipod och läste lite i Jakt säsong.
Fint väder ute. Solen sken och jag satt där i solbriller och kände mig tuff. Haha. nej det gjorde jag inte men däremot så kände jag mig glad och tillfreds. Det var lite surt att behöva traska in på kontoret igen men 2.5 timme kvar lite drygt sen är det slut för dagen.
Jag undrar lite hur det här sjuksköteskestrejken kommer att ha för inverkarn på mitt besök på torsdag. Då jag ska skaffa nya p-piller. Vilket börjar bli rätt akut. Jag måste liksom verkligen ha det nu nu NU.
Dom måste väl ha öppet ändå kan man ju hoppas. Få kolla upp detta.

ut i solen!

Nu har jag strax lunch. Då ska jag bege mig ut i solen och sitta och njuta lite.
Ja det var väl det så länge.

lyckligare än på länge

Jag känner mig så väldigt glad hela tiden. Vet inte vad det bero på men det känns som jag har börjat hitta min försvunna del som varit borta ett bra tag. Jag började nästan tvivla på att jag någonsin skulle bli lika glad igen som jag en gång var men det verkar komma tillbaka nu. Sakta men säkert.
För någon vecka sedan var jag så glad och lycklig att jag inte kände igen mig själv. Alltså jag har inte känt mig på det sättet på väldigt länge och att jag gjorde det igen kom lite som en chock fast en väldigt underbar chock.
Jag är verkligen lycklig just nu och glad. Verkligen glad! Det är underbart!
Underbart är det. Fint vackert och härligt!
Låter nästan som jag blivit frälst men med tanke på hur det har varit det senaste 1-2 åren så är det verkligen underbart. Allt kanske kan bli som vanligt igen. Bra och fint. Så som det ska vara.



Det enda som kan göra mig lite ledsen är att jag kanske ha tappat bort en av mina bästa vänner det här året. Fast att jag har tagit upp det ettpar gånger och både trodde det skulle lösa sig så har det nog inte riktigt gjort det. Kanske kommer vi hålla kontakten i höst, kanske inte. Det gör mig ledsen. Men det känns som den andra parten inte bry sig, verkar ha annat att tänka på som är bra mycket viktigre och ja då orkar inte jag göra det heller.
Jag trodde aldrig det skulle hända bara.


morgonstund

Jag har sovit rätt illa i natt. Vaknat ganska mycket. Klockan tjugo över fyra vaknade jag och några minuter senare steg Fredrik upp. Dock var han väldigt tyst och stilla så jag stördes inte så mycket. Vid fem pussade han mig hejdå och sen somnade jag om rätt kvickt. Sen vaknade jag till lite då och då. Vaknade vid sju och var inte så trött som jag trodde. Det är fint väder och det gör mig glad. Härligt att vara ute på morgonen när det är sånt här väder. Då är det inte så jobbigt att åka till jobbet.
Jag hoppas jag och Fredrik hinner mys lite i morgon. Annars ses vi inte förrän om en vecka. Inte så lång tid dock. Så det går nog bra. Jag är bara lite avundsjuk för att han ska åka till London. Jag hade också gärna åkt dit.
Nu ska jag tugga i mig en risifrutti är det tänkt.

sällskapsspel på datan och glass i solen

Jag siter i soffan hemma hos Fredrik med en laptop i knät. Han sitter jämte mig en en laptop i sitt knä. Vi sitter och spelar spel mot varandra. Betapet och Risk. Första gången jag spelade Betapet. Det gick väl inte jättebra direkt men det var kul ändå. Jag ska börja spela det tänkte jag. Det har jag tänkt länge men det har inte blivit av. Kul att Fredrik spelar det också så jag kan öva med honom och han få påäng. Båda är nöjda och glada.
Innan när jag kom till Sundbyberg så var vi och handlade. Sen gick vi och åt glass i solen och sen hoppade vi på bussen och åkte hem till Fredrik. Läste tidningen och lagade mat. Blev korv med bröd och pommes. Oglamoröst men gott!
I morgon ska Fredrik upp vid halv fem och iväg klockan fem. Det är galet tidigt. Jag hoppas verkligen allt jag inte bli pigg till när han gå upp. Jag kan ju sova två timmar till och det vore surt att ligga och vända och vrida på sig i två timmar till. 
Börjar inte 100 höjdare klockan kvart i tio?
Nu är ju klockan tio i och det har ju inte börjat än. Hmm.
Snart är det dags att krypa till korgs.

air.

Sådär. Då har snart måndagens arbetstimmar rullat förbi. Det känns rätt skönt att klockan snart är fyra. Jag vill ut i friska luften nu. Det börjar bli segt att sitta här inne nu medans det är så fint väder ute.
Har vattnat blommot och diskat och plockat i ordning. Annars är det inte mycket just nu. Är fortfarande själv här på kontoret. Det är rätt trist när det inte är någon annan här men samtidigt så kan det vara skönt ibland. Det är tur man har rätt livlig fantasi så man kan sitta och dagdrömmar och fantisera om saker och ting. Det roar till viss del. Fast klart att jag föredra att ha saker att göra. Helt klart.
Vi kan inte riktigt bestämma vad vi ska äta ikväll. innan var jag sugen på kebab men det är jag inte längre. Dessutom har dom ju bara fladdemus-öron-kött här i Stockholm, ingen Värnamo-kebab här inte och då kan det lika gärna vara.
Jag har glömt kolla med advokaterna om fredag. Fast det är nog inga problem hoppas jag.

kaffe och daim

Idag när jag hängde av mig jackan på kontoret kändes det som att det skulle bli en bra dag. Det har det varit också. Nu sitter jag här lite ensam och äter lita daim och dricker kaffe. Det är gott. Daim är ju faktiskt väldigt gott om man tänker efter lite. Jag tror inte jag gillar det så mycket när jag ska köpa det. Eller att jag gillar det men kanske inte så mycket som jag faktiskt gör. För jag blir alltid så positivs överraskad när jag äter daim. Klockan är kvar över två och efter jobbet ska jag bege mig till Sundbyberg. Ska träffa Fredrik lite. Kanske inte hinner ses mer innan han åker till London. Jag är lite avundsjuk faktiskt. Hade gärna åkt till London jag också fast det ska vi göra någon annan gång, när vi har pengar och tid typ.

I natt drömde jag en helt sjuk dröm. Jag var hemma och Fredrik var helt sjuk i huvudet bokstavligt talat. Helt psyko. Vi gick in i min lägenhet och han började skära sig i armarna så det blev stora sår, sen skulle han smyga iväg för att hämta en nyckel och när han gick ut genom dörren och rundrare hörnet vid väggen med postlådorna så smög jag ut efter och ner i trappan. Jag var totalt livrädd för honom Sen kom han förbi trappan och jag var någon trappa ner och han stod på våningen och så bara kollade vi på varandra. Sen började han jaga mig i trappan. Fy fan som jag sprang. Sjukt. Alla 15 vångingarna fick jag springa som en idiot nerför. 

Det var hur skönt väder som helst när jag gick till jobbet idag. Vid åtta när jag traskade ner till pendeln. Det var fint. 
 

i need some sleep

Nu är det snart dags att krypa till korgs.
Nu är ju frågan om man ska välja pretty woman eller en callgirls dagbok haha. Den ena lite mer snuskig än den andra men både 3:an och 5:an verkar ju köra på den prostituerade stigen idag.
Jag är stolt över Fredrik idag.
Så om du läser detta under natten. Jag älskar dig!

tråkigt

Jag är väldigt rastlös. Sen mår jag illa också. ingen bra kombination alls det där. Kollar lite på tv och funderar på ifall jag ska se det nya sanningens minut eller pretty woman klockan nio.
Jag kanske ska gå och lägga mig i stället. Usch vad tråkigt jag har nu.

som det ska vara

Sitter och blickar ut över ett soligt söder. Det är fint. Det har varit nästan molnfritt hela dagen men nu har det kommit några vita tussar här och var.
Gårdagen var mysig. Den spenderades tillsammans med Fredrik.
Idag vaknade jag rätt tidigt. Låg och kollade på tv medans Fredrik sov vidare tills det blev för trist och jag blev hungrig och väckte honom. Åt frukost, kramades och begav oss ut i solen lite senare framåt eftermiddagen. Njöt av solen och sen var det dags för mig att åka hem.
Nu kollar jag lite på tv och ta det lugnt. En trevlig söndag.
Fredrik stackarn ska jobba idag från halv elva till sju. Galet. Han börjar jobba nä jag gå och lägger mig och slutar när jag gå upp typ. Hoppas det går bra för honom!
Nästa helg kanske det blir Småland.
Ska kolla med advokaterna om man kan sluta vid två på fredag bara men det hoppas jag är lugnt.
Nu ska jag njuta vidare av söndag och lugn och ro.
Puss

lördag

Sitter i Fredriks säng och gör inte så värst mycket. Har ätit en trevlig frukost för ett par timmar sedan och nu bara ta vi det rätt lugnt. Vädret var inte riktigt så bra som jag hade hoppats på idag.
Ikväll blir det nog rätt lugnt. Kanske lite tacos, mys och sånt där trevligt ni vet.


barn

Godmorgon. Jag vaknade nytt. Jag drömde att jag fick barn. en liten flicka. Hon var helt underbart söt. Spm en docka.
Vill egentligen sova lite till men det känns lite onödigt.
Nu dags att ta sig in i duschen och sen vidare ut till Sundbyberg om en stund.

sm guld

Det är ju extra skönt att vara smålänning en dag som denna.
HV71! Åhh underbart.

välkommen helg

Hemkommen och håller på att tina en kyckling. Det blir pasta och kyckling. Kort och torrt gott. Jag är sjukt trött. Kan kanske bero på att jag inte har ätit något idag mer än ett stackras äpple.

Nu är det helg. Skönt skönt skönt.

...

Nu är det ca 50 minuter kvar. Sen är det helg. Det är skönt med ledigt. Fast kvällen kommer kanske inte bli jätte spännande. Fast det gör inget. Jag orkar ändå inte bry mig så mycket nu.

kaffe kaffe kaffe

Jag sitter här och huttrar och fryser på jobbet. Så nu har ajg tagit mig en kopp kaffe för att för hoppningsvis kunna mjukna lite. 
Åhh vilken trist fredag det blev.


snuvad på konfekten

När jag steg ut och skulle sätta mig i solen så var det ju inte så skönt som jag trodde och hade föreställt mig. Det var svinkalla vindar som slog emot mig. Satt där en liten stund och hade ett tråkigt samtal på mobilen som bara ledde till sura miner. Sen bagav jag min in efter att ha försökt stå ut lite.
Varför slutar alltid mina helger i gnabb innan dom ens har börjat?
Fy fan.
Denna dagen verkar ju ta en annan vändning nu.

lunch njutning

Snart är klockan tolv. Det är fint väder. Solen lyser och det verkar vara skönt. Hoppas det inte blåser allt för jävligt bara. Snart ska jag bege mig ut i solen och satta mig och njuta lite. En timmers lunch är rätt bra ändå när det är sånt här väder.
Kvällens planer är fortfarande ovissa. Tror inte det kommer inträffa något spännande heller så det blir nog inte mycket att prata om. Ganska skönt.
Fast en uteservering i goda vänners sällskap hade jag ju inte tackat nej till.
Nu ska jag ut i solen.
Puss

nostalgiträsket

Jag har hamnat lite i nostalgiträsket. Jag har varit lite mer nostalgisk än vanligt den här veckan. Det är väl rätt fint ändå. Jag gillar nostalgi. Det är vackert. Fast man ska väl inte fördjupa sig för mycket. Fast en måttlig dos är underbart.

Idag är det ju fredag och det är skönt. Ville inte gå upp idag på morgonen när klockan ringde. Kände mig inte så stark och kändes som att dagen skulle ta en evighet innan helgen infinner sig med sin charm. Jag tog mig i kragen och släpande mig in i duschen. Klädde mig i skjorta och nu känns det ändå rätt bra. Det kommer förhoppningsvis att bli en rätt smärtfri dag på jobbet. Solen skiner ute och på lunchen ska jag sätta mig ute och njuta lite med min bok. Det längtar jag efter nu. För sen är jag inne på andra halvlek och så är det nästan dags att sluta.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Inget planerat alls. Ska ligga i sängen och mysa typ. Skönt. fast är ändå lite sugen på fest.
Becka tipsade mig igår om en diet. Jag ska testa den. Nutrelette heter den. Ska bli intressant. Fem dagar ska man hålla på med det där pulverdrickan eller vad det var. Kan ju inte tänka mig att det är så gott men vad gör man inte.

eftermiddag med becka

Nu har precis Becka åkt. Vi har varit på McDonalds inne i stan, NK och sen H&M, skulle och fika men åkte hem hit till mig köpte kaffe på Espresso house och åkte upp till lägenheten och pratade pratade pratade. Det har varit helt fantastiskt trevligt. Nu känns det lite tomt här. Men kanske träffas nästa helg.
Åhh fina Becka. Tack för en trevlig eftermiddag.



Jag har fönstret öppet. Det är rätt mörkt ute men fåglarna kvittra fortfarande. Det är väl vackert. Fin kväll.


snart är klockan fyra

Nu är det ca en timme kvar tills jag träffa Becka. Det ska minsann lbi väldigt trevligt. Om 25 minuter slutar jag. Det är skönt. Det har varit rätt segt här idag. Eller det var trevligt med fika och så men efter tolv har det mest segat sig rätt bra fram. Jag har skrivit ett brev till Emelie. Så nu vet du det haha. Där förstörde jag den överraskningen. Förlåt. Åhh solen skiner så fint ute. Jag vill bara traska ut i det fina vädret. Underbart!


kavaj

Har fikat lite med två advokater och Nathalie. Det var trevligt.
Nu sitter jag och längtar ut i solen.
Fast jag och Becka kanske ska fika ut någonstans såvida det inte är alltför kyligt när klockan böjra närma sig fem-snåret.
Dessutom läste jag precis att kavajen är  en vårjacka man ska satsa på. Man kanske ska ta och inskaffa sig en.
Som på gymnasiet när alla gick runt i kavaj. Det va skoj. Haha.
Jag som tänkte på min kavaj jag hade på studenten idag på morgonen.

studenten

det går bra att beställa?

Det ringde för en litet stund sen här på kontoret.
Jag svarade och advokaten han sökte var inte här.
Istället för att fråga om jag kan ta en meddelande började jag på meningen. "Det går bra att beställa".
Hur fan dök den upp nu då?
Som tur var kunde jag rädda undan det lite lätt med
Det går bra att be.. jag kan lämna ett meddelande.
Fy fan. Jag måste ha huvudet någon annanstans idag alltså.


längtan. tråkig flickvän och konstiga drömmar

Längar så mycket till att klockan ska bli halv fem. Då ska jag träffa Becka! Hon är här i Stockholm över helgen och idag ska vi träffas och mysa. Det ska bli så kul att jag knappt kan behörska mig haha. Vill bara springa ut från kontoret och ta pendeln tillbaka in till stan. Fast förhoppningsvis så går tiden rätt fort idag. Kan ju hoppas på det. För efter halv fem sen vill jag att den ska få sakta. Så jag kan njuta av lite underbart sällskap i form av världens bästa Becka!

Igår måste jag har varit värdens tråkigaste flickvän. Fredrik kom strax efter sju så åt vi lite glass och skulle kolla på film. Jag är helt hopplös när jag lägger mig ner när jag kollar på film. För naturligtvis så somnade jag. Jag somnade kanske framåt åtta tiden. Sen vaknade jag till några gånger men kroppen vägrade lyda mig och vakna så sen vid halv elva gick jag upp och gjorde mig i ordning för natten. Fy fan vad tråkig jag var. Han måste ha ångrat att han kom till mig igår. Fast jag bad om ursäkt och det verkade inte vara någon fara. Han sysselsatte sig själv rätt bra med att spela risk på datan och kolla på något tv serie ha laddade ner. Skäms på mig.

Jag hade den sjukaste drömmen i natt. Jag drömde att jag skulle ta hand om Emelies dotter Johanna. Alltså typ att hon skulle bo hos mig. Jag glömde typ bort henne första dagen och lämnade henne ensam och så. Hon hade inte ätit på hela dagen när jag kom hem. Så då gjorde jag potatismos och fiskpinnar till henne och sen stekte jag oannkakor hon kunde värma dagen efter så hon inte skulle vara hungrig. För hon gick inte i skolan verkar det som. Sen gjorde jag mackor hon kunde ha på morgonen också.
Sen hade jag panik och var hemma hos Emelie och Emil och sa att det inte kommer att gå och Johanna vill antingen bo med er eller Emelie mamma. Emelie svarade att vi få se hur det blir med den saken.
Hahah. Ja kära nån. Sen var det någon spökhus också mitt i allt fast inte äckliga spöken utan mer som om dom va levande fast dom hade levt på 1800-talet eller något. Sjukt. Jag var lite stirrig när jag vaknade.

hundralappar och beachbody

Jag hade precis skrivit ett rätt långt inlägg och så tappar jag mobilen på tangentbordet och så bli det kaos. Sidan bli sådär stor som den kan bli om man kommer på någon viss knapp. Denna datorn jag har är väldigt seg också och det gjorde ju inte saken bättre. Jag försökte trycka hit och dit men det var bara bloggs gråa bakgrund över hela sidan.

Hur som det jag hade skrivit var väl inget viktigt direkt.

Jag ska träffa Sune efter jobbet för att äta en bit mat. Det ska bli trevligt.

Idag när jag skulle ta ut pengar så fick jag aldrig min hundralapp. Jag blev lite snopen. Visste inte vad som hade gått fel. Fick inget kvitto eller något alls. Jag hade ju dock tryckt på nej.knappen. Så jag testade i en annan automat. Jag kom så långt att jag hade tryck om minneslapp och så säger automaten att det är ett tekniskt fel. Hoppas att det var det på första också så jag har kvar min hundralapp på kontot. Det fukade dock på kvinnan framför. Jag vet inte vad som hände riktigt. Hur som. Antingen så har jag blivit snuvad på en hundralapp. Inte så mycket och bråka om kanske men det är rätt fattiga tider just nu. Eller så kanske jag hade råkat trycka in 1000 kr och det har jag ju inte på kontot så det kanske var därför. Det visar sig när jag kolla mitt saldo när ajg kommer hem. Det var ju tur det inte var mer pengar det rörde sig om. Då hade jag ju blivit skvatt galen där haha. 

Det är rea på Twilfit här i Sollentuna. De rea ut alla badkläder för endast 39 kr. Hur sjukt är inte det. Jag har funderat ett tag på att köpa en bikini där, antingen en rosa eller lila, vet inte vilken som passar bäst. Men nu när det är så billigt så kanske jag ska slå till på båda.  
Det är ju bara så jobbigt att prova bikini. Usch bevare mig väl. Där stå man blev och jävligt och magen som putar ut hahah. Fy fan. Ingen beachbody i sikte där inte hahah. Fast jag har sakta men säkert börja promenera mina omtalade promenader nu. Eller jag gjorde det i måndags i allfall. Men jag ska försöka göra det ofta så att man kanske kan få något resultat. Det jobbigaste är bara att jag inte har någon direkt promenad väg eller så, typ hemma i Smålan kan man ju gå Alandsryds-rundan. Den är ju kanon. Eller något annat. Här kan jag ju inte vägarna så bra så det bli att man försökte leta sig fram till något bra ställe. Fast det finns ju parker och sånt. Vitabergsparken är ju rätt trevlig och fin och sen har Fredrik tjatat om någon annan park som jag inte kommer ihåg namnet på nu men den ska ju också vara bra. Aja.
Nu är det bara 20 minuter kvar.

kanindrömmar

Fredrik frågade mig idag på morgonen när vi gick till Södra station, hur mycket en kanin kostar.
Betyder det att han funderar på att köpa en kanin till mig i födelsedagspresent! Hoppas hoppas hoppas.

Jag har fortfarande inte lagt kanindrömmen på hyllan. Nu är det ett år sedan jag startade att tjata om en. Jag har inte sagt det så högt på ett bra tag men tanken har funnits där. Det har den.

Har heller inte glöm den söta kaninen jag och Maria tittade på. När vi sen blev jagade av en motorcykelknutte. Hahahaha. Fy fan. Jag är helt paranoid nu när det är ngon som åler efter mig en längre sträcka. Fy fan. Det statte sina spår det där.

en kärlekshistoria

Som nog de flesta som läser denna blogg vet, så träffades jag och Sune på McDonalds. När vet jag inet riktigt. Har ju varit arbetskamrater sedan jag började på donken. Fast det var mer i månadsskiftet 05-06 som vi började umgås. Stämmer det? Eller är jag ett år efter nu.
Hur som. Under våren -06 så började vi jobbar väldigt mycket tillsammans, tack vare att Nerri var sjuk hela tiden så jobbade Sune tillsammans med mig och Sofie. Har nog aldrig haft så kul på jobbet som jag hade dessa gånger. Hittade på så sjuka grejer för att få tiden att gå. Massa kodord till varandra som bara vi tre förstod.
Framåt våren började vi också införa nattfika. Vi åkte hem till Sune efter stäningning, och satte oss på hans balkong och pratade igeom saker och ting. Ibland sjuka saker ibland väldigt djupa.
När Offe kom tillbaka ifrån sin resa så hängde även han med på ett hörn under dessa nätter. Helt underbart var det. Sen kom man hem runt tre fyra på morgonen och sen samma sak dagen efter. Det är väl kärlek det.
Sommaren -06 är bland den bästa i mitt liv. Sommaren -03 och -06. Det är somrar jag skulle vilja uppleva en gång till. Under dessa två fann jag fina vänner som alltid kommer vara bland de bästa.
Sommaren -06 går inte att beskriva riktigt. Sista sommaren innan många flyttade. Jag kommer ihåg i slutet när Offe skulle flytta och sen Sofie. Jag och Sune skulle bli de som var kvar ett år till av vårt lilla "nattkaffegäng".
Vi satt där på balkongen och smidde planer för vad som skulle hända sen. 

När jag hade fått mitt kära efterlängtade körkort sen blev det dags att starta en ny tradition. Frukost. Så varannan måndag ungefär hämtade jag upp Sune runt nio tiden och sen tog vi bilen mot Donken och stapplade in. Sen ställdes det fram två stora latte på brickan utan att vi ens behövde säga det (såvida inte några nötter hade varit framma och glömt fylla på mjölken). Sen satte vi oss ner i ett bås och tog med GP och satt och pratade och mådde gott. Jag saknar dessa frukostar så jävlans mycket. Det var skönt att sitta där. Lite nyvaken med en kaffe och Sune. Där smiddes det planer som Stockholm och om allt. En hel del skitsnack och problem lösningar och sånt. På jobbet sa dom att vi var som ett gift gammalt par. Och det stämmer nog i vissa sammanhang. Alltid du och jag.

Jag vet inte vad detta skulle bli för text egentligen. Mer lite nostalgi. Jag är väldigt nostalgisk just nu. Det känns lite konstigt att om 1.5 månad så kommer kommer vi inte att bo tillsammans längre. Efter 9 månader i samma lilla lägenhet så kommer det kännas lite tomt sen. Man kanske inte märker det först men sen efter ett tag. Jag hoppas du kommer att sakna mig lite i höst. Fast jag tror ändå det är bra för oss att dela på oss lite så vi hittar tillbaka till varandra helt igen. Så som det ska vara. Det är ju ändå du och jag. Jag tror jag måste jobba någon dag tillsammans med dig i sommar så vi ställer ordningen till rätta så ingen annan kommer och ta vår plats. Haha.

226380-1

tvätthjälp

Nu håller jag på att tvätta. Fredrik är här och han har fått äran att hjälpa mig med tvätten. Han tycker säkert det är jättekul haha. Eller inte. Jag tycker det är rätt kul och inte annat så är det ju bra. Fast det är ju trevligt med sällskap. Sen vill jag kolla på Desperate housewives och sen sista avsnittet av Californication.
Annars blir det nog en rätt lugn kväll.
Jag har inte ont i magen längre. Bra. För ont i magen är nästan det värsta stället man kan ha ont i. Usch.

magvärk

Jag sitter på jobbet med en helt vansinnig magvärk. Det går inte riktigt beskriva hur ont det gör men det har gjort bra ont i flera timmar nu.
Fy fan.
Jag vill bara hem nu. 20 minuter kvar lite drygt.

min ansöknings lista

Detta sökte jag.

1. Fastighetsmäklare 180 p. Malmö
2. Fastighetsmäklare 120 p. Malmö
3. Socionom. 210 p (?) Växjö.
4. Psykologi 30 p. Växjö
5. Företagsekonomi 30 p. Växjö
6. Kommunikation och massmedia 30 p. Växjö
7. Kriminologi 30 p. Växjö
8. Sociologi 30 p. Växjö

Så efter lite övervägande och rådfrågande så valde jag i denna ordningen. Bättre att söka det som är svåras att komma in på som förstahandsväl. Även om jag vill plugga det också.
Men sen dom längst ner är jag också intresserad av och anledningen till att jag satte dom längre ner är att de är platsgaranti på dom. Men psykologi ligger ävl lite högre på kurserna och likaså kommunikation och massmedia.
 

ansökan inskickad

Uppe med tuppen.
Idag är jag uppe tidigt. Halv sju kastade jag av mig täcket och gick upp. Anledningen för att jag är uppe tidigare än vad jag behöver är att söka till skolan. Så nu har jag skickat in min ansökan utan problem. Bra bra.
Känns skönt och jag är glad att det fungerade idag. Bra idé av mig att gå upp tidigare och göra det på morgonen. Inte så många som är uppe halv sju för att skicka in sin ansökan då kanske. Vad vet jag. Nu fungerade det fint och nu är det väl snart dags att göra sig i ordning.
Fast jag trivs ganska bra här där jag sitte med täcket runt mig och myser.
Usch. Inte så pepp på jobb idag. Inte alls faktiskt. Igår gick tiden väldigt långsamt och så. Det var rätt trist.
Ska jag lägga mig tio m inuter till eller något sånt?
Eller är det bara att dtrö salt i såren?ansök


problem leder nu till panik

Just nu går det inte söka utbildningar på studera.nu.

Fantastiskt.

Jag har suttit och försökt i en och en halv timme minst och nu fick jag meddelande på datan att det är tekniska fel.

Alltså om jag tex söker fastighetsmäklare och få upp lite alternativ. Så lägger jag två i min korg.
Inga konstigheter.
Sen börjar jag ny sökning.
Söker te.x. sociologi. DÅ när jag få upp alternativ för dessa utbildningar så är helt plötsligt min korg tom.
Mina två utbildningar som låg där är puts väck.
Hur går det här ihop?
Måste ha något att göra med det tekniska felet eller är det min data eller vad är det?
Jag har haft lite panik nu och nu har jag ont i magen för jag har stressat så.

Skickat mail till dom och i morgon är det jag som ringer febrilt om det inte fungerar att söka innan jobbet.
Jag bli lite orolig och har lite lätt panik nu.
Hoppas det löser sig.
Annars är det väl bara att söka en enda då och hoppas på det bästa. Fast det är ju absolut inte rätt. Så ska det u verkligen inte vara. Men det få väl vara reservplanen då.
Men få fortsätta försöka här nu.
Phuuu.

Magont är det som serveras idag.


beslutsångest.

Sådär då var det gjort. Nu har jag skickat in ett mail till chefen och sagt att jag kommer att sluta i sommar. Anledningen till att jag var feg och skickade ett mail istället för att ta det på telefon var för att han är bortrest hela veckan. Dock vet jag inte om han kanske kolla mailen lite då och då.
Kanske lite fegt men nu har jag i allfall meddelat att jag har sökt skolor och att jag mycket troligt kommer att sluta och sådär.
Det känns rätt bra just nu. Lite tråkigt är det ju klart men samtidigt så längtar jag faktiskt efter att plugga lite nu. Haha. Ska bli spännande.
På vissa av kurserna jag söker står det platsgaranti på kategorin urvalsgrupp. Menas det som det står att man är garanterad en plats? Ni som pluggar i Växjö? Vet ni?
Hur som helst nu ska jag i allfall välja ut i vilken ordning jag ska söka.
Sociologi, Prykologi, Företagsekonomi, Kommunikation & media, Kriminologi o.s.v. Jag vet inte vad det är jag helst vill. Egentligen skulle jag vilja läsa allt det här. Alla utom Företagsekonomi har så kallad platsgaranti också så den jag ävljer först det bli det väl antar jag? Eller hur fungerar det?
Usch. Jag kan inte bestämma mig. Kriminologi låter ju rätt intressant. Josse? Är det bra?
Eller kommunikatiopn och media eller psykologi. Åhh Hjälp. Haha.
Få fila på det där ikväll lite mer. Läsa igenom lite igen och sånt där.


monday afternoon

Goddag måndag.
Idag var jag pigg när jag gick upp strax innan sju. Stod och duschade och räknade husen på kvateret i Värnamo och sen räknade jag ut att att det måste varit runt 60 ungar bara på vårt lilla kvater när vi var små. Det är ju helt underbart! Att alla lekte med alla och att det spelades brännboll och det var vattenkrig och jag vet inte allt. Helt fantastiskt va! Fint!
Fråga mig inte varför jag tänkte på det idag klockan sju på morgonen, kände kanske lite nostalgi.
Idag efter jobbet ska jag skicka in min ansökan till skolor. Det blir mycket Växjö. Jag hoppas på det.
Senare ikväll kanske Fredrik tittar förbi om han är lite piggare.
Jobbet idag har varit okey.

Chefen frågade mig ifall jag kunde jobba den 2 maj för de andra två sekreterarna ville vara lediga. Så jag kunde inte säga nej. Men då kanske jag kan vara ledig någon annan dag i stället. Dock behöver ju jag alla pengar som jag kan få.

äckel känsla

Jag är så jävla mätt att jag vill kräkas. Jag hatar att vara såhär grismätt. Fy fan vad äcklig man känner sig.
Jag håller på att få panik här och vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli av med denna hemska känsla.
I morgon börjar jag mitt nya nyttiga liv.
Nu är det inte långt kvar till sommaren nu är det nog dags att sätta igång.
Fy fan. Det är så jag skäms.
Bara denna känslan försvinner snart.
Klockan sju kommer Fredrik och det hade ju varit trevligt om jag kunde tänka på något annat då än hur äcklig jag känner mig.
Jag avsyr att vara såhär mätt som jag är nu. Det var liksom inte meningen utan det bara kom helt pang så var jag svinmätt. Phuu.

rastlös

Jag har väldigt tråkigt just nu. Är riktigt raslös. Ska väl fösöka göra mig i ordning lite snart. Sen kanske ta mig ut och handla lite middag. Vet inte riktigt vad jag ska äta idag. Är sugen på godis eller något annat gott.
Har inte så mycket att berätta just nu.
Ska kolla på spårlöst nu. Jag kommer säkert att börja lipa.

cry cry cry baby

Har precis pratat med mamma och pappa och då började jag gråta.
Har inte druckit alkohol så det är inte det det bero på.
Jag har mest bara en väldig hemlängtan.
Nu går det inte sluta. Verkar vara mycket tårar som skulle ut.
Fast ibland är det bara rätt skönt att gråta.

eva & adam

Eva & Adam
Sitter och kollar lite på Eva & Adam som går på ettan just nu. Dom är så gulliga.
Klockan åtta blir det Körslaget.
Mycket tv just nu. 
Undrar vad du ville idag på morgonen. 
Bli det att man vaknar av det i natt igen?
Nu ska jag hämta mina frysta bär och kanske ta mig lite glass också. Det är ju ändå lördagkväll.  


Varför är du kort i telefonen idag?

mätt och belåten

Nu är jag mätt efter en god måltid. Dessutom är jag rätt rastlös just nu.
Vad ska man göra ikväll?
Ska man vara hemma eller ska man bege sig ut på äventyr?


vatten vatten bara vanligt vatten

Nu har jag kollat lite utbildningar. Har hittat en del som jag ska söka. Ska kolla lite mer senare. Jag har fortsatt på min tavla. Det är kul. Den står och torka lite nu och ska fortsätta på den senare. Kanske ska börja göra min mat snart. Sen duscha och göra mig i ordning lite. Kvällen verkar bli väldigt lugn. Fast det känns bara skönt. Jag känner mig inte upplagd för att vara ute och svira runt dessutom har jag inte så mycket pengar just nu så det känns inte så bra för ekonomin heller för den delen.
Klockan är strax tre. Jag har fortfarande inte gått den där promenaden.
Det blev ju ingen promenad idag på morgonen heller, jag kom inte ens ihåg det idag på morgonen klockan åtta när Fredriks telefonen ringde, min telefon rinde däremot klockan fyra på morgonen och det var inte väckning som ni kanske förstå. Svarade inte.
Idag ska jag göra köttfärssås.
Hjälp vad törstig jag är nu.

rabarber grädd

Lördag förmiddag. Idag på morgonen när Fredrik gick till jobbet var jag nästan helt borta. Väldigt trött. Stapplade mig upp och låste efter honom gick på toa och sen tillbaka till sängen och sov till elva. Det betyder att jag har sovit elva timmar och sen sov jag under filmen vi kollade på så jag vill inte ens tänka på hur mycket jag har sovit. Kanske är därför jag är lite seg idag.
Som sagt. Igår gjorde vi pannkakor och kollade på Så ska det låta och Var fan är mitt band. Ha ni sett det sistnämnda. Det är ju så kul. Magnus Uggla är ju en riktigt rolig prick måste jag säga. Haha. 
Sen kollade vi på En kärleks historia den var bra fast jag somnade som sagt. Jag förstår inte varför jag alltid somna när jag och Fredrik kollar på film. Jag måste vara en rätt tråkig flickvän helt enkel. 
Nu ska jag läsa lite i min ny bok jag köpte idag. Jakt säsong heter den. Jag hoppas den är bra. Behöver lite omväxling i Anne Frank för det blir rätt tjatigt. Det händer ju inte så mycket på gömstället därför är det ganska mycket samma sak hela tiden. Fast den är ju rätt bra ändå.
Sitter och dricker ett nytt te Rabarber Grädd heter den. Visst låter det fint. Det är gott och nu ska jag snart sätta mig med utbildningskataloger.
Återkommer med uppdatering senare.
Puss

nå hur ska jag göra?


Passar jag bättre i kort än i långt?
Nu måste ni hjäpa mig lite!

to do or not?

Jag har börjat måla på en tavla. Min första tavla sedan jag flyttat hit till Stockholm.
Jag funderar mycket på ifall jag ska klippa mig eller inte.
Passa jag bättre i page eller?

rastlösheten kryper

Godmorgon. Jag är fortfarande sjuk. Jag har varit uppe sedan innan sju idag. Det känns som att klockan är tolv men den är bara tio. Jag är redan rastlös. Denna dagen kommer att bli lång och väldigt tråkig känns det som. Fast jag hoppas det bli bättre till kvällen. Ikväll kommer Fredrik förbi en sväng. I morgon jobbar han och om jag är bättre då ska jag ge mig ut på promenad när han gå till jobbet. Det skulle vara första gången jag gå upp och gå klockan åtta på morgonen sedan jag flyttat hit till Stockholm. Det brukade inte hända så ofta innan heller dock. Haha. Fast nu har jag inte varit ute på rätt länge och jag behöver verkligen frisk luft. Det är skönt att gå ute så tidigt på en lördagmorgon för det är inte mycket folk ute och springer runt då. Det är skönt. Det är skönt att inte behöva springa sick sack mellan folket. Så kanske om jag orkar. Fast just nu nästan längtar jag till att gå ut och gå så tidigt på morgonen.
Nu har jag gjort mig en kopp te. Ska lägga mig och läsa lite i Anne Franks dagbok och sen ska jag kanske skriva ett brev och posta ett vykort lite i efterskott.
Jag återkommer senare.

dirty sexy money

Har kollat på första avsnittet nu. Det verkar bra. Det kan nog bli något att följa lite. Sen sa dom att dom visade avsnitt nr två på kanal 9. Jag tog dosan och skulla zappa dit men av alla kanaler vi har så har vi naturligtvis inte kanal 9. Men men. Jag funderar på att duscha nu snart och sen ska jag sova är det tänkt. Har ju inte gjort så mycket annat idag. Jag mår inte så bra just nu och jag vet inte hur det blir med jobb i morgon.
Jag saknar Fredrik just nu.


put a little more sunlight into your heart.

Fy fan så tråkigt jag har just nu. Jag har bara legat i sängen hela dagen för att bli friskt. Jag mår lite bättre nu. Det är bra det. Det är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Jag blir helt galet rastlös. Dagen har gått väldigt sakta. Nu kollar jag på vänner. Sen är det So you think you can dance. Efter det vet jag inte. Kanske ska kolla på Dirty sexy money. Vet inte vad det är för utbud riktigt. Egentligen vill jag bara att det ska bli fredag nu. I morgon hoppas jag att jag kan jobba.
Nu börjar snart Vänner igen.

hemlängtan

Jag har sådan hemlängtan nu!

krasslig

Jag visar mig inte från min bästa sida idag. Jag mår inte så bra. Är hemma och har legat i sängen och sovit och drömt välditg skumma drömma. Blev nästan rädd. Obehagligt.
Igår låg jag mest i sängen och försökte bli piggare. Det gick inte så bra direkt.
Filmen vi såg på igår var inte så bra. Falla vackert hette den, vi skulle kolla på en lätt film och lycklig denna va ett drama. Fredrik hade inte kollat bakam utan bara gått på utsidan och att den stod under komedi. Fast det kan man ju inte lita på :). 
Kollade ett avsintt av Californication också. Nu är det bara sista avsinittet av säsongen kvar. Synd.
Nu ska jag kolla på biljetter hem och se ifall man kan hitta några till bra pris. Syster ska ha dansföreställning. Hon är duktig. Jätteduktig! Så då måste jag ju åka ner och kolla lite på henne. De dansa dill Peace of me mer Britney Spears också så jag tror det kommer bli riktigt bra.
Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och bli frisk så att jag kan jobba i morgon.
Helgen är rätt oviss. Det enda jag tänker på är att jag måste slinga mitt hår.
Något billig ställe i Stockholm? Finns det någon ställe där man kan klippa sig billigt också. Typ elevklippning vet jag Sofie gjorde och hon blev fin i håret. Få kolla upp det sen när jag orkar.

time to go to bed

Nu kommer strax Fredrik. Vi ska bädda ner oss i sängen för båda är lite halvsjuka och kolla på någon film som han har hyrt. Det blir en väldigt lugn och mysig kväll. Jag är skeptisk till om jag kan jobba i morgon, tveksamt om det är såhär i morgon också. Idag har jag mest suttit och lidigt på eftermiddagen. Stackars mig.
Men nu har han kommit så nu ska vi krypa till korgs och bli friska och krya.

irriterande dag

Jag mår lite illa till och från. Jag har försökt ringa Sös idag för att boka tid.
Det stod att dom hadetelefontid mellan 08.15-09.00 sen mellan 10.00-12.00. Fast varenda gång jag ringde så kom jag till telefonsvararen som meddelade deras tider när man kunde ringa och bad mig ringa tillbaka då under telefontiden. Det gjorde jag ju!
Fan vad ajg bli irriterad. Andra dan jag försöker nu och kommer inte fram. Det är rätt irriterande det också. Har en lite irriterad dag idag.
Hur som det går väl över när jag slutat må illa och sånt där. Usch.

bitter morgon smak

Dagen började rätt bra men just nu är jag väldigt irriterad på en viss person.
Hon som jag vickar för ringde precis och frågade om en grej som en av advokaterna skulle meddelat senast klockan 09.00 idag.
Han har tydligen inte gjort det.
Han har inte nämnt något till mig som jag kan vidarebefodra till dom.
Det är ganska viktigt att dom få svar men ändå.
Han har läst sin post.
Jag kan ju inte göra mer.
Jag var inne och kollade efter lappen på hans kontor som dom faxade igår men hittar den inte.
Och ändå få hon det att låta som att det är mitt fel att han inte ha svarat i tid.
Fan vad irriterad jag blev på henne nu.
Det är väl knappast mitt fel att han inte har meddelat verken henne eller mig och jag kan ju inte gissa mig till vad som ska svaras.
Härlig morgon. Det kommer bli en fan helvetes jävla pissdag.
Bara flr det här och sen andra saker som ska tas omhand.

jag är duktig

Nu spelar vi en ny omgång. Denna gången går det betydligt bättre för mig. Jag leder rätt överlägset nu haha.
Det är rätt kul när det går bra fast innan gormade och skrek jag rätt bra haha.

arg

Jag sitter och spela Risk på internet med Fredrik. Han är elak och kör rakt över mig första gången jag spelar. Nu ser han sin chans till att vinna över mig. Fy fan. Taskigt.
Nästa gång jag starta ett nytt spel är det inga snälla metoder som gäller. Än har jag inte åkt ut och fan jag ska köra över honom också så det skriker om det.
Sånt här gör mig arg.

angående jobberbjudande.

kommentar från emelie,
eller också ville han ligga med dig. högst troligt att det var så!

hahah ja så va det nog.


jobberbjudande?

Precis nyss hände detta.
Jag var påväg in på kvantum och en kille från ett "försäljnings stånd" ropade på mig.
- Hej du, vad pluggar du, jag känner igen dig?
- Jag pluggar inte.
- Inte, hur gammal är du?
- 22.
- Kom hit lite.
Lite motvilligt traskade jag dit, trodde dom skulle försöka pracka på mig något skit men till min förvåning började han i stället prata om företaget och tog fram sin bricka och visade och hej och hå.
- Jag tror inte att jag är en så bra säljare sa jag.
- Det är ingen första gången men man läs sig.
Tyll slut var jag ju tvungen att säga att jag inte var intresserad.
- Tack men jag har redan planer sa jag och ned lite och gick vidare.
En väldigt söt kille var det och jag vet inte om han menade att jag skulla söka och jobba med dom eller om han ville pracka på mig produkten. Han nämnde ju aldrig något om produkten i allfall.
Jag tror han tyckte jag såg väldigt trevlig och snäll ut och helt enkelt vill ha med mig i sitt säljteam. Haha. Det låter roligast att tro på det i allfall.


McDonalds sug

Jag har ett jävla sug efter McDonalds idag. Jag har inte ätit det på länge nu och snart borde det vara dags.
Jag är hungrig och jättesugen. Det är en väldigt jobbig kombination.
 


sexy

Klockan är snart tio. Klockan tio ska Fredrik på arbetsintervju, jag hoppas det går bra! Han behöver ett annat jobb. Det säger han själv och det säger jag också för det han här är inte mycket att hänga i julgranen. Så få man inte säga men det är faktiskt lite sant.
Jag hoppas detta kommer ge något och om inte detta gå vägen hoppas jag att något annat jobb dyker upp snart.
Fast bara han är lycklig så är jag lycklig också.

Sune har jag fått min KY-utbildningskatalog.
Den skickade i fredags så det har nog kommit men det går ju inte vara nog för säker.

Igår var jag hemma hos Fredrik på kvällen. Vi kollade lite på tv och sen ett avsnitt av Californivation. Det var en kul avsnitt. 2½ man är ju helt underbart det också! Haha. Som jag skrattar när jag tittar på det ibland.

Idag är det tisdag. Det kommer nog bli en rätt trött dag på jobbet idag är jag rädd. Jag ska skriva lite fakturor och så nu men annars få är det inte så mycket som finns att göra här för tillfället. Det är rätt tråkigt. Jag läser Anne Franks dagbok nu. Bra fast lite seg ibland.

Ett inlägg om helt ingenting.

Puss


stop

Nu är klockan fyra. Jag slutar nu.
Jag kanske ska på KENT.
Åhh det vore underbart!

what´s a girl to do?

Idag har jag spottat ut mig inlägg som ingen annan har gjort idag känns det som. Få väl väga upp för helgens bortfall av inlägg.
Om ca 50 minuter slutar jag för dagen. Då har måndagens arbete passerat. Jag ska hem till Fredrik sen.
Vi ska äta fisk. Inte torsk. Du kan vara lugn Sune.

Jag som var så uppåt igår utan någon som helst anledning har blivit lite nedstämd. Det gör mig ont att folk är så elaka, dumma och ytliga. Det gör mig ont att jag ibland är en av dom. Fy fan.

dålig vän?

Okey jag har inte bestämt mig angående festen i Lund än. Jag måste kolla ifall men är ledig på fredagen automatiskt. Jag vågar inte ta ledigt just nu.

Jag ska denna veckan meddela med helt ifall jag ska stanna kvar på advokatkompaniet eller inte. Och det kommer ju troligen att bli ett inte. Jag skäms rätt mycket för det här och tycker det är en rätt otrevlig sits jag sitter i.
Jag vågar inte ta ledigt nu för det känns rätt pinsamt att säga upp sig och sen några dagar senare lämna in en ledighetsansökan. Visst det är bara för en dag men det är pinsamt ändå. Det är så det känns i allfall. Därför vore det väldigt bra om det skulle vara så att man är ledig automatiskt.

Jag känner mig dum om jag inte åker till Lund. Det handlar om pengar i denna frågan. Hade jag kunnat hade jag gärna betalt för att åka men nu kostar det kanske minst 1300:- att åka och jag tycker ändå jag är ute i rätt god tid.

Jag vet inte om ni hade betalt det när ni inte äger dom pengarna? Det kanske ni hade. Det kanske gör mig till en dålig vän, men ja det få jag väl leva med då.


nu - lunch

Så nu går jag på lunch. Ska köpa två födelsedagskort och sen kanske det har dykt upp någon advokat här på byrån jag kan samtal med.

fortsättning på föregående inlägg..

Okey SAS gick inte heller så bra. Kollade precis. De billigaste kostar 1627 kr från Stockholm - Malmö t.o.r.
Det är inte inom mina ekonomiska radier just nu. Jag kanske är snål men eftersom jag inte vet hur hösten kommer att te sig än så måste jag helt enkelt vara ekonomisk eller snål om man så vill kalla det för det.

Det går ju Swebus men jag vet inte om jag vågar utsätta mig för en bussresa på minst 8 timmar. Det är inte mänskligt.
Åhh jag känner mig så dum.


SJ och deras jävla priser

Jag sitter och kollar tågbiljetter ner till Lund. Jag hatar SJ. Jag hatar deras nya system. Helt sjukt dyrt!
Jag kommer ner till Lund på ca 400 kr. Det är ett rätt okey pris måste jag säga. Men sen måste jag ju tillbaka till Stockholm och då ligger priserna helt plöstligt på nästan helt andra nivåer. 600-800 kr. Jag gillar inte att man inte kan välja just - nu biljetter längre.
Nu ska jag kolla flyget också. Få se ifall jag har större lycka där.
Jag vill ju åka ner på Beckas fest!
Jag jobbar på det.
Fast först måste jag veta ifall man är ledig på fredag den 2 maj? Räknas det som klämdag och man är ledig eller är det jobb som vanligt den dagen?

tristess

Jag har lite tråkigt just nu. Har kollat igenom bloggarna men det var inte mycket uppdateringar än så länge. Jag sitter med en kopp kaffe som börja kallna nu. Kallt kaffe är inte gott. Inte alls fakiskt. Magen gör fortfarande ont. Det känns som jag har en lite sämre dag idag. Varför har jag ont i magen så ofta.
Jag måste beställa tid till att få nya p-piller. Var ska jag ringa för att få det i den här stan?
Få väl ringa till Sös och kolla.


måndag morgon och dess problem

Godmorgon.
Befinner mig nu på kontoret. Det är ingen här förutom jag för tillfället. Jag sitter och försöker få i mig en yoghurt. Min mage är i något kaos läge just nu. Värker och gör ont.
Dagen började väl sådär annars. Missade tåget precit och fick i stället stressa när jag handlade och ändå kom jag några minuter för sent. Det var väl inte hela världen. Jag blev lite tje när jag missade tåget dock. Det är typiskt att man ska behöva gå en jävla omväg bara för att dom bygger om en massa på baksidan oah har stängt av genvägen.
Det ser ut att bli en rätt lugn dag idag. Vädret är trist men vad gör det. Jag sitter ju ändå mest inne på jobbet.
Nu ska jag fixa det som finns att göra sen bli det en kaffe på det.
Puss

kyckling med grönsaker

Sådär då har jag precis ätit kyckling med grönsaker. Det var gott. Lite väl pepprigt kanske så nu bränner det lite i käften men annars så var det gott. Nu är jag lite sötsugen. Fundera på att gå ner till godisparadiset och köpa mig något gott.
Senare kanske jag ska lära mig att spela Risk på Facebook. Fredrik tycker jag ska lära mig så vi kan spela emot varandra. Få väl se hur det blir med den saken. Jag gillar nog brädspelet mer men det är väl bättre än ingenting.
Undra ifall godisparadiset ens är öppet?

hey, what did you here me say?

Jag har sovit lite till och från i nästan två timmar nu i eftermiddag. Gick upp för en halvtimme sedan och bestämde mig för att det kanske var bäst att försöka få något gjort idag. Fast vad ska jag göra. Jag är lite rastlös.

Vädret är inget vidare här i Stockholm denna söndag. Fast det gör inget. Jag har ändå ingen ork att gå ut. Jag känner för att vara inne och bara mysa. Det är rätt skönt att vara själv.

Jag har inte orkat tänka på något alls. I morgon så få jag min Ky-utbildningskatalog och då ska jag börja ta tag i det här. Jag orkar inte tänka på hösten. Det gör mig bara ledsen och förvirrad och stressad. Jag orkar inte stressa och vara förvirrad och lite ledsen nu. Det gör ingen gott.

Jag hoppas det löser sig ändå på något sätt. Det kommer förhoppningsvis bli bra med allt men nu orkar jag inte stressa för det. Jag vill bara njuta av våren i Stockholm och älska denna staden som jag egentligen gör men kanske inte visa så mycket kärlek för. Jag ska ta vara på Stockholm mer. Jag ska utforska staden mer. Stockholm är vackert.
Jag hoppas våren bli underbar. Jag hoppas det kommer vara mycket kärlek.

Nu ska jag laga mig lite sallad med kyckling. Sen kanske man ska gå ner och köpa lite godis? Fast fryst frukt är ju också rätt gott.

Svensson Svensson spelas för fullt här i rummet. Det är kul!

lugna sköna söndag

Har precis varit ute en liten stund med Fredrik. Gick till ett zoo för att kolla på kaniner men det var givetvist stängt så vi traskade till ett café och satte oss i stället.
Nu har han precis åkt hem till sig.
Klockan är halv tre. Jag funderar på att dammsuga mitt rum men orkar inte riktigt. Mår fortfarande inte riktigt bra.

Mina blommor var vissna när jag kom hem igår. Dom såg jättefina ut i fredags morse har jag för mig, men igår hängde dom jättemycket så jag slängde dom. Var på jakt efter nya igår men hittade inga fina. Funderar på att satsa på samma sort denna gången också men dom som fanns i affären såg ganska vissna ut och snåla på blommor och det var jag för snål för. Så nu är det tomt i fönstren. Få fixa det i morgon.
 
Nu ska jag i stället lägga mig och kolla på Svensson Svensson. Köpte säsong ett igår. Fantastisk serie.
Denna söndagen kommer bli lugn och skönt så som en söndag ska vara.


sex klockan sex

Idag på morgonen kan jag nästan helt säkert säga att våningen över oss hade sex klockan sex. Jag vaknade av att knarrade och gnisslade med misstänksamma mellanrum.
Först förstod jag inte riktigt vad det var men sen gick det upp för mig att det måste vara något på gång i rummet över mitt.
Jag väckte Fredrik lite snabbt och bad honom lyssna och han "dom knullar väl". Och ja så var det nog.
Men tänkt vad mycken det måste ha hörts inne hos dom om det hördes så väl ner till mig.
Nu ligger Fredrik och sover här jämte mig.
Jag mår inte helt bra idag. Känner mig lite hängig och det gör visst Fredrik också. Det ser ut att bli en lugn söndag. Nu ska jag börja kolla på Fucking Åmål.

fredags kärlek

Nu har denna arbetsveckan snart gått. Det är fredag om  en timme och 20 minuter ska jag åka hem till Fredrik. Ikväll bli det bara mys är det väl tänkt.
Det är fint väder ute och jag längtar ut i friska luften och solen.
Hoppas att det fortsätter att vara såhär fint´hela helgen.
Igår fikade jag med Emelie efter jobbet. Det var trevligt. Sen gick vi en promenad efter fikat så man fick bli av med lite efter den där stora kanelbullen.
Min fina Maria ringde igår kväll. Blev ett litet samtal . Jättemysigt. Måste ringas snart igen.



I dag vid kvar över fyra på morgonen fick jag samtal och sms som oroa mig rätt mycket. Måste veta så att allt står rätt till nu men får inget svar.


mr jones

Jag sitter och lyssnar på Matchbox Twenty och Counting Crows.
Jag tänker på Michan och Malin när jag lyssnar på dom.
När vi var 14 år.
Fint.
Och Rest stop med Matchbox är underbar. Fast jag tror Leave är ännu bättre. Finns på skivan Mad Season.
Hemma hos Daniel Alteborg lyssnade jag, Michan och han också på Matchbox ibland, däribland också leave, det var på den tiden då vi umgicks jämt och långt in på nätterna låg i hans säng och pratade om allt. Det var en vacker sommar.



Till Michan. Kmmer du ihåg den kvällen då vi upptäckte de vita kycklingbenen haha. Kommer aldrig glömma det. Hahah.

you really need to work it baby..

Jaha då har jag cirka en och en halv timme kvar på jobbet. Efter jobbet ska jag fika med Emelie.
Först ska jag skicka mailet till min chef. Det känns ju lite dumt att skicka mail men han ville ju ha svar idag så det få bli ett mail så länge.
Jag tycker fortfarande det är lite jobbigt fast samtidigt så förstorar jag nog det hela rätt rejält. Dom bli väl inte arga för en sådan sak. Det är väl inget man kan bli arg för direkt. Alla på företaget har ju också pluggat så det är väl inte så konsigt. Jag hoppas dom inte bli arga för det.
Jag har börjat få lite ont i ryggen och så. Det är nog för att jag är rätt otränad. Det kanske är dags att börja ändra på det. Man inser nu hur förslappad man ahr blivit sedan man slutade på McDonalds. Dår sprang man ju runt hela tiden medans jag nu mest sitter på kontoret och springer inte runt alls som innan. Hur som det få jag försöka ändra på. Mer promenader helt enkelt.

En annan sak. Jag försöker hitta artiklar om vad som har hänt trummisen i Broder Daniel men jag finner ingenting. Varför skriver inte tidningarna om det? Missar jag det helt på deras internetsajter eller? Jag vill veta vad det är som har hänt.
 

beslut

Tack Emelie för att du gav mig ett råd.
Jag tror har bestämt mig nu, hur jag ska göra i allfall.
Jag är nervös och vill gärna inte gå till jobbet idag. Denna veckan har verkligen inte varit rolig. Fast jag tror att det är jag som förstora upp saker och ting rätt rejält och det är nog inte hela världen att jag ska börja plugga. Jag stirrar nog upp mig rätt mycket i onödan, det brukar vara så.

hjälp hjälp hjälp

Okey. Jag behöver verkligen er hjälp nu.

I morgon måste jag meddela min semester för chefen när jag har tänkt att ha den och så. Grejen är ju den att jag funderar på att börja plugga och då måste sluta i mitten av juli.
Frågan är då nu. Ska jag berätta det redan nu att jag har tänkt att plugga och ska sluta i mitten av juli. Det är ju rätt snällt att göra så mot dom och så så att dom har tid på sig att hitta en annan som kan jobba resten av vicket. Fast tänkt om dom säger upp mig redan nu?! Fast så gör dom väl inte.

Andra alternativet är att köra den fula stilen. Att jag säger veckor jag vill ha semester. Vilket bli ifrån mitten av juli och sen en månad tidigare säger jag upp mig helt enket. Bra mycket taskigare men då har jag ju kvar jobbet fast kanske få taskigare merieter.

Hur ska jag göra?
Vad hade ni gjort?
Snälla hjälp mig för det här är rätt jobbigt faktiskt.
Jag måste bestämma mig för vilken linje jag ska köra på tills i morgon klockan nio typ.

sjalkärlek

Idag bytte jag kjolen jag köpte igår och jag köpte en sjal och en väska i stället.

image74

image75

longing for lullabies

Har nit inte lyssnat på Kleerup feat Titiyo med Longing for lullabies är så gör det här.
Den är underbar.

tröttsamt

Nu har jag precis ätit lite. Känner mig lite trött nu och snart tänke jag gå och duscha och sen ska jag lägga mig och kolla på film eller något.
Är lite stressad inför morgondagen men det löser väl sig.

helvetes dag

För att meddela er,
Jag har haft en helt för jävlig dag på jobbet!!
Fy fan.
Och morgon dagen vill jag inte ens tänka på.
Faaaaaan!!!!!!!!!!!

misstag

Jag har råkat boka en en huvudförhandling när advokaten ska ha semester. Jag missade det helt och hållet.
Jag berättade innan i telefon att huvudförhandlingen kommer att äga rum den dagen.
Och då säger han att han ska ha semester då.
Det missade jag helt fast att det stod skrvivet i kalenderna. Fast man såg det inte så väl.
Så nu är jag lite rädd att han är arg. Fast alla kan vi ju göra misstag.

time to go

Nu börjar solen titta fram. Det var grått väder idag på morgonen men nu verkar det bli fint ändå. Kanske kan sitta ute på lunchen och läsa eller något och njuta lite.
Helgen hoppas jag bjuder på fint väder också. Jag hoppas helgen bli bra och fint.
Enda nackdelen idag är att jag har ont i magen. Vet inte varför men så är det. Hoppas det går över för det är ju inte trevligt att sitta med magvärk hela tilden på jobbet. 
Jag är lite rastlös. Har inget att göra för tillfället men jag hoppas det löser sig.
Det kanske va den varma chokladen som gjorde att jag fick ont. Fast hur skulle det ha gått till?
Jag vill bara springa ut och vara ute i stället för att sitta inne och länge mig härifrån. Fast om en timme kan jag gå ut en sväng. Byta kjolen också.
Den boken jag läser nu till och från jobbet middag med Mr latte den är inte så jättebra. Så galet mycket matsnack. Massa recept också men jag är inte helt övertygad om att den är något att ha än. Jag har ju börjat läsa Anne Franks dagbok också. Få börja ta med mig den i stället.


gårdakvarnar och skit.

09.36 står min klockan på. Jag väntar på att mitt vatten ska bli klart i micron och sen ska jag dricka varm choklad. Haha. Sune tycker jag är barnslig som dricker vam choklad men det är ju gott :). Fast klar lite barnsligt kanske det är, men vad gör det.
Igår åkte jag hem till Fredrik efter jobbet. Det var helt underbart väder. Varmt och skönt. Sen åt vi spagetti och köttfärssås och jag fick en jätteliten fläck på min nya vita t-shirt och kjolen va lite för tajt så den ska bytas idag. Så mycket för mina nya inköp igår. Fast det gör itne så mycket.
Har någon sett ifall en blommig helt underbar klänning utan axelband har kommit in på H&M. Det verkar så men ge mig tips på var den finns. Jag måste ha den! Jag är så förälskad att det är inte klokt. Den kommer säkert inte att passa bara för det.
Ikväll ska jag kanske börja kolla lite i utbildningskataloger. Det är jobbigt och stressande att inte vet var man kommer att bo i höst. Fan.
Nu måste jag jobba lite och dricka min choklad.
Puss

...

Jag har såååå tråkigt idag.


vår vår vår

Jag har precis kommit tillbaka från lunchen. Har köpt mig en fin svart kjol och en vit t-shirt. Lite annan småskit också.
Sen köpte jag mig en macka och någon form av citron läsk och satt ute i solen och åt. Det var underbart. Det är underbart väder.
Jag bli så glad! Då spelar det ingen roll att jag har dålig hårdag och dålig klädvals-dag heller. För det är verkligen vår ute nu!
Puss!

äntligen bloggen tillbaka

Äntligen fungerar bloggen. Det har varit sura dagar när inte bloggen har fungerat. Men nu verkar det ju vara som vanligt igen. Bra det!
Igår tvättade jag lite och hade väldigt ont i huvudet. Det var inte någon kul start på veckan direkt. Jag hoppas att det bli bättre.
Idag tänkte jag bege mig till Fredrik och mysa ikväll.
Klockan är bara halv elva. Det är ett rätt bra tag kvar tills jag sluta fast jag ska ut på lunchen coh traska lite i affärer och hoppas på att jag hittar något trevligt. Dock vill jag inte slösa massa men någon fin billig klänning vore trevligt för det har blivit lite tomt på klänningsfronten på sista tiden.
Orkar inte dra vad som hände i helgen. Jag är bara trött på det just nu. Lördagnatten var inte precis gemytlig. Söndagen och min mysdag med Fredrik blev lidande för det men jag hoppas det bli bättre till helgen.
Hur som för att göra det kort. Jag vet inte om jag flyttar i juni. Det bero helt på saker och ting. Fast jag kanske kan bo hos Fredrik en månad eller något för jag orkar inte hitta jobb i Värnamo över sommaren och McDonalds vägrar jag vara på. Så antingen kan jag bo kvar i lägenheten eller så kanske jag bli inneboende för en månad hos Fredrik och Steffe eller så flyttar jag hem tidigare än beräknat. Dock har jag ingen aning om vad som kommer att ske i höst. Jag är så förvirrad som det går att vara just nu. Det är rätt tröttsamt faktiskt.
Kan inte klockan bara bli fyra nu. Tråkig dag på jobbet idag!

RSS 2.0