sing star

Ikväll tycks det som att det kommer att sjungas sing star. Jag känner ju ingen där men jag känner mig själv. Först i början när man inte har fått i sig så mycket alkohol så kommer jag inte att sjunga och kommer att tycka det är lite pinsamt. Men om jag få i mig lite så kanske jag vågar ta ton. Fast det är sen efteråt som kommer bli jobbigt. Har man väl börjat sjunga vill man ju göra det hela tiden. Så jag är rädd att det kommer bli så att jag kommer att slåss om micken ikväll. Haha. Fast bäst att hålla sig i skinnet. Det är min och Fredriks första gemensamma fest så det är väl bäst jag gör ett bra intryck så att han vågar ta med mig fler gånger.
Jag är nyfiken på hur kvällen kommer att te sig.
Sune sa innan att "haha sing star och att heta kullberg bådar ju verkligen bra" haha. Min kära faster är också ett stort fan av detta lilla spel och det kanske är något som ligger i släkten. Skillnaden är att hon kan sjunga och det kan dessvärre inte jag.

31 december

Nyårsafton idag. Det bli lite fest med Fredrik och hans kompisar. Jag vet vem en av deltagaran är sen är det nytt folk hela bunten. Fredrik verkar inte heller känna så många men det är ju tur att man är talförd i allfall. Jag hoppas det blir en trevlig nyår. Jag har inte haft kul på nyår de senaste åren. Förra året var inget vidare åter dessförinnan va väl ingen höjdare det heller. Ofta är det så överskattat och man har sådan förväntningar att det ska bli så jävla kul och den pressen att man måste ha kul också för den delen. Detta året ska jag försöka att inte ha några förvantningar alls. Det har jag visserligen inte heller. Bara att det bli trevligt och god mat och gott dricka. Det är väl inte för mycket begärt?
Fredrik har varit på systemet så det slapp jag. Bra med tanke på att att gå till systembolaget idag vore helt utmattande och jag skulle inte orka med fest ikväll efter all irritation över att det är så mycket folk överallt.
Nu sitter jag och kolla på OC för tvn fungerar fortfarande inte. Det finns inte ens ord över min ilska över den här jävla fitt tvn. Jag tänker fan inte betala för en månad som man inte ens kunnat kolla på tv. Så när jag ringer till Viasat på onsdag så ska jag fan säga dom ett sanningens ord. Jag blir förbannad bara jag tänker på det. Det här är fan skandalöst!! Fy fan vilken dålig service. Fy fan säger jag bara. Jävla fitt Viasat.
Bäst att börja tänka på något annat annars kommer detta att förstöra hela kvällen.

i say no, no, no

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här under julen. Det har varit så mycket annat att göra att det inte har funnits tid eller lust att sitta här och knappra. Det verkar som om fler än jag har haft lite paus under julen för det har inte blivit så mycket skrivande på vissa ställen. Fast inget jag klandra någon för.
Snart är det dags att åka tillbaka till Stockholm. Fan vad jag inte vill det. Jag har insett under denna veckan att det inte är där jag hör hemma. Jag har aldrig varit så ensam som jag är i Stockholm. Aldrig känt mig så utanför som jag gör där. Jag försvinner sakta i den stan. Det är verkligen så det känns. Så nu har jag funderat och funderat lite till fram och tillbaka. Det verkar som att det bli hemfärd till sommaren om inte tidigare. Jag få se om jag stå ut med allt så länge. Just nu känns det inte som att jag kommer att stå ut men jag vet inte om jag har något val. Det kanske bara är att bita i det sura äpplet. Men fan vad jag inte vill tillbaka. Det skriker i hela min kropp att jag inte ska åka tillbaka till den kalla stan. Jag vill bara gråta. Jag vill verkligen inte. Det känns för jävligt att åka tillbaka till ensamheten när man har varit med folk hela tiden denna veckan.
Vilken underbar vecka. Den har varit fyllt av kärlek och lycka och helt magiskt helt enkelt. Det bästa på väldigt länge. Kanske det bästa sedan jag flyttade till Stockholm helt enkelt. Det är väl ändå konsigt. Att jag inte ha kunnat ventilera med någon på fyra månader för det finns ingen där uppe som vet allt. Så nu när jag kom hem så släpptes allt ut och en kväll låg jag bara och grät.
Fast jag vet vad som måste göras detta halvår. Så det är bara bita ihop och våndas och försöka hålla huvudet högt ovanför vattenytan så att jag inte försvinner.

gimme gimme more

Juldagen. Den traditionella utgången blir det inte. Tyvärr. Det visar sig att den här stan inte kan erbjuda 21 på något uteställe men 22 gå tydligen alldeles utmärkt. Jaja inte mycket att göra åt.
Julafton var väldigt trevligt. Fick mycket fina grejer. Till exemperl en klocka, väska, vattenkokare, parfym, tröja pengar m.m. Så jag är mycket nöjd.
Ikväll blir det i stället vindrickande hos Elin och lite presentbyte och sen är kvällen oviss. Det kommer i allfall bli berusat och lyckligt tror jag. Kanske någon fest kanske stanna kvar. Jag vet faktiskt inte. Jag tycker det ska bli kul i allfall. Nu ska jag snart göra mig i ordning lite och sen bli det att dra på sig finkläderna. Ikväll är vi öppna för förslag och det bli vad det bli. Jag tror kvällen kommer att bli kanon i allfall.
Sitter och lyssna på Sprice Girls greatest hits och Britneys Spears nya skiva. Det gör peppen bara ännu större!!
Puss


julaftonsmorgon

Julafton!
Jag mår bättre idag. Jag har sovit ganska länge men innan dess har jag hunnit med att sjunga för mamma som fyller år idag. Av mig och malin fick hon parfym, berlock till sitt halsband och en morgonrock. Fina grejer om jag få säga det själv. Jag hoppas hon blev nöjd.
Nu ska jag snart dricka lite kärleks te som jag har fått av min syster. Sen ska jag njuta lite av julaftonsmorgon. Trodde det skulle vara  Madicken på tv idag på föriddagen men det var det inte.
Sen blir det att göra sig lite fin och åka ner till farmor för lite julfirande där med släkten. Det ska bli så mysigt. Jag har längtat efter det här länge nu!
Jag uppdatera under dagen om jag kan.
Dags att tända granen som fortfarande va släckt och sen återstår väl bara en sak.
GOD JUL mina kära!

much to me.

Jag är nog mest trött. Har inte sovit tillräckligt på länge nu så det behöv nog gå till sängs tidigt idag. Så hoppas jag verkligen att allt känns bättre i morgon. Först måste jag bara gråta lite. Det bruka hjälpa.
Jag vill inte att denna veckan ska ta slut. Jag vill inte återgå till vardagen. Jag vill inte tillbaka till Stockholm. Det gör ont bara jag tänker på det. Jag ska glömma det denna veckan. Jag ska tänka att det är som det alltid var innan. När jag har mina nära fina runt mig och inte känner mig så ensam. För första gången på länge så känner jag mig inte ensam. Det är fantastikst. I Stockholm är det grått och kallt om man jämför. Jag vill bara ha det såhär. Jag vill ha mina nära runt mig. Jag ska njuta njuta njuta nu.


i wanted you to need me and i wanted to need you.

Allt är väl ändå bara ett spel för galleriet. Är det inte så det är? Jag känner mig helt tom. Helt tömd. Jag vet inte var jag ska ta mig till. Jag känner mig bara så förvirrad.
En dag som denna ska man inte känna såhär. Jag ska inte känna såhär. Jag ska vara lycklig. Julafton som är min dag på året. Den dag jag mest tycker om. Det ska inte kännas såhär dagen innan. Jag känner mig bara uttömd. Spela alla?



Hjärta som slå snabbare och blossande kinder.
Det kan vara vad som hest men det betyder bara en sak för mig. Just nu en sak.

Det känns som att jag inte har låtit mig minnas vissa saker och som nu när jag är tillbaka så kommer allt över mig och förvirringen är större än vanligt. Jag känner mig så ledsen. Det kom nu ikväll. Varför? Varför. Varför kan inte jag också få känna vad som är rätt någon gång.


Godnatt.

poppies and peonies

Igår natt så agerade jag taxi åt en kär vän. Det var över ett år saden jag träffade honom sist under en kväll/natt som altid kommer att finnas kvar. Det var något som behövdes för att gå vidare innan vi skijdes år för att sedan sakta sedan bygga upp någon form av vänskap i stället. Det känns faktiskt så. Som att vi sakta sakta håller på att få någon vänskap efter allt.
Det var trevligt. Lite för kort men dock trevligt.

underbara småland

Nu är jag hemma i Värnamo. Det är helt underbart! Jag kom hem i fredags kväll. Då blev det lite middag med familjen och sen sängen. Va rätt trött efter en lång dag.
Lördagen var det upp klockan nio. Gjorde mig i ordning lite och sen ner för första fikan på Stigs på länge. Det var jag, Johanna, Becka och Sussi. Satt där någon timme och sen va det dasg för sista rundan på stan. Mötte upp syster och handlade dom sista julklapparna.
Vilade och åt middag och på kvälle blev det mcdonalds med Becka och Johanna. Det var trevligt. Blev mycket prat om allt och ingenting. Det var väldigt trevligt.
På stan blev jag helt exalterad ett tag när jag mötte föräldrarna Knutsson utanför arabusta och sen se Malin sitta och vinka inne på fiket och jag rusa in och är helt uppspelt över att ha träffat henne för första gången på väldigt länge. Hon är helt underbar!
Senare på kvällen/natten blev det ett trevligt återseende men det återkommer jag till senare. Nu ska jag ut på stan och fixa hämta lite mat. Det blir kebab från Babylon som mat idag. Äntligen lite riktigt kebab!!

farmor kerstin

226380-22
Pratade precis med farmor Kerstin. Saknar min farmor väldigt mycket och på måndag ska jag mysa hemma hos henne hela dagen. Hon är bäst!

get me on your mind

Va precis ute och åt en paj lite snabbt. För sen blir det inte mat förän senare ikväll. Om jag nu kommer kunna äta då. Har typ krampig magvärk. Övre delen av magen. Jag vet inte vad det är. Fick det för en liten stund sedan och trodde det skullr hjälpa med mat men det gjorde det inte. Nu gör det ont, jag hoppas det går över tills tågresan. Jag har praktiskt taget varit själv idag också med en liten snabb visit av Peter men annars så har jag skött mig själv. Har haft att göra fram till tolv så inget slö surfande här inte. Det känns bra att klockan redan är ett och snart är det dags att stämpla ut och åka hem till tryggheten i småland igen. Jag längtar så mycket.


2 timamr vila och fortfarande trött. packa och städa. . .

Då var klockan efter åtta. Jag tog mig en liten vila klockan sex och den varade ända till kvart i åtta. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli en sådan lång vila. Nu måste jag snart börja packa lite inför i morgon. Det är en del saker som ska med i morgon och jag måste ha klart allt i morgon på morgonen.
Jag är hungrig fast att jag könner mig helt totalt proppmätt. Hur går det ihop? Jag åt två frallor idag på morgonen och sen efter det har det varit helt fullt i magen på mig. Funderar nu på ifall jag ska äta något idag eller om jag ska strunta i det.
Måste börja packa nu. Fan vad jobbigt. Kan man inte bara knäppa med fingrarna och sen är allt packat och man är klar att åkta. Då knäpper man med fingarna en gång till så är man framme. Fungera det?
Om inte. kan inte någon göra så att det fungera då?

tristess

Om ett par minuter har jag lunch. Jag är trött. Jag har så tråkigt. Jag har inget att göra och det är ingen här. Det enda som jag tänker på just nu också är ju att i morgon få man åka hem. Jag vill ju bara att tiden ska gå fort. I stället så går det helt galet långsamt så det är nästan plågsamt. Jag ska i stället för att sitta här under lunchen fördriva tiden inne i Sollentuna centrum och kolla i affärer och så. Då gå en timme och sen är det bara tre timmar kvar. Jag vill att klockan ska bli fyra nu.

dag före dan.

Nu är en del an julklapparna färdiga. Ikväll ska jag köpa Malins och sen i Värnamo ska jag köpa lite titt till mamma. Sen är det klart. På lördag kväll kommer jag att känna mig lite lugnare då alla julklappar och presenter är klara. Sen på söndag har jag bestämt mig för att jag ska jukbaka. Jag vet inte varför jag helt plöstligt har fått för mig att göra det. Men det känns väldigt trevligt och jag är helt inne på att baka julgodis nu. Det ska bli mysigt. Söndagen ska spenderas mestadels hemma somd et ser ut nu. Men julgodis-bakande, julmusik och jag tro även vi kommer att klä julgranen då om inte det sker på lördagen eller något. Sen blir det att mysa och sånt. Åh vad jag ser fram emot det. Det känns som det finns så mycket man ska hinna med på denna veckan man är hemma i Småland. Allt kommer förmodligen inte att hinnas med det är nog bara till att inse det. Därför ska ajg bara ta det som det kommer och sen få man se vad man hinner med att göra och inte. Förhoppningsvis kommer det blir en helt fantastisk vecka och som det känns just nu kommer jag inte vilja åka därifrån och lämna allt och återgå till vardagen. För våren ser redan jobbig ut. Men nu ska man inte tänka så. Idag ska jag packa och städa i ordning lite så det inte ser ut som sju svåra år när vi kommer tillbaka igen.

ut och slåss

Nu ska jag strax ta på mig skyddet och sen är det bara ut och börja slåss med alla andra julstressande människor. Jag och Fredrik ska ut på stan och köpa julklappar. Jag är inte pepp. Eller jo det bli nog trevligt. Det som oroa mig mest är hur fan jag ska få hem allting. Jag har redan börjat oroa mig för det och jag har inte ens börjat köpa. Fast det är ju bra att jag har det i åtanken i allfall.

stop

Jag är uttråkad och extremt sugen på något. Jag är väldigt sugen på en macka. Jag vet inte varför men nu för tiden bli jag ofta väldigt sugen på mackor? Vad är det som gör det?
Jag ska äta bagel när jag kommer hem. Med skinka, philadelphia och tomat. Det är verkligen gott. Jag hittar aldrig bagel bröd i Värnamo, funderar på att köpa med mig lite.

just for now.

13.59
Jag hittade inga julklappar men väl tv t-shirtar en svart och en rosa samt ett par gråa knästrumpor. Hittade inte röda strumbyxor det var tråkigt. Hade varit fint till jul. Få kolla i morgon inne i stan i stället. Jag ska dit i morgon efter jobbet tillsammans med min kära eller ska jag säga stackars pojkvän som måste dras med mig på stan i morgon. I julruch och i stress över att inte hitta den perfekta julklappen. Det tar nästan emot att ta med honom och utsätta honom för mitt humör som ge sig till känna när alla människor bara gå hej vilt utan att se sig för och knuffas som om det regnar 1000 lappar eller liknande. Det är något jag inte klara av särskillt bra. Jag få panik när jag betrakta alla idioter. Det värsta är att jag säkert är en av dom i andras ögon. Fy fan. Varför ge man sig ut såhär tätt inpå julafton. Att man inte kan vara i tid. Jag skulle ju vara i tid i år. Det var bestämt så. Fast jag vet visserligen vad jag ska köa för något. Eller det är lite frågetecken här och var som måste slätas ut ikväll helst.

Nu ska jag jobba lite. Har några numer som jag måste ta reda på. Något brev att skriva. Annars har det inte varit mycket på kontoret idag. Det kan nog bero på att alla advokaterna har varit ute på uppdrag och jag har varit själv stort sett hela tiden. Ibland är det skönt. Idag har det varit ganska skönt men i morgon är alla här igen vilket innebär att det kommer att vara mer att göra. Dessutom går tiden fortare också och det innebär att jag fortare kommer hem till småland igen. Jag vill bara att det ska bli fredag nu nu nu!

Hoppas bara nästa vecka gå långsamt. Det kommer säkert gå hur fort som helst och sen är man tillbaka i vardagen igen. Usch det känns hemskt att tänka så. Så nu ska jag i stället för att skynda på, njuta av dessa dagar innan med julklappsköp och mys och julstädning och packning och sånt samtidigt som jag i smyg ska önska att tiden gick fort fram till fredag. Nästa vecka ska jag njuta mer än någonsin.


i´m on my lunch break.

Nu har jag lunch om ett par minuter. Ska gå ut och kolla lite i affärer. Om jag köper något kommer det säkert att vara något helt onödigt som jag egentligen inte alls behöver köpa just nu. Just nu är det julklappar, röda strumpbyxor och knästrumpos som är prio ett. Få se ifall det kanske kan bli något av det.

cherry

Sitter och äter en macka och dricker kaffe. Ska strax sätta igång med lite jjulkorts fixande här på kontoret. Det var lite tungt att gå upp idag. Ställde klockan en halvtimme innan jag skulle upp så jag låg och drog mig och vaknade till. Det är egentligen värre att göra så. Det bli oftast mycket svårare att gå upp på det sättet. Hemma i Värnamo gjorde jag aldrig det. Då ställde jag klockan på fem minuter innan eller något. Fast nu däremot har både Fredrik och Sune haft inverkan på mig. Båda två ligger och snoozar.
Jag vill bara att dagarna ska gå fort nu. Fast jag har fortfarande alla julklappar att köpa. Funderar på att ta en sväng på stan nu efter jobbet. Köpa Fredriks och Malins present olus den till vår julklappslek. Antingen idag eller i morgon. Kommer säkert bli att jag måste göra det på torsdag men då ska jag och Sune julstäda också. Plus att man ska packa och sånt. Det bli mycket att stå i i så fall så det vore ju en idé att dela upp det så man slipper stressa som en galning på torsdag.

mcdonalds

Jag slutar strax. Ska åka till Sundbyberg lite snabbt efter jobbet. Sen hem till Skrapan. Där ska jag träffa Sune och sen ska vi gå och äta en dundermåltid på mcdonalds och prata igenom helgen. Ringa och skälla på Open net ska vi också göra om vår tv fortfarande inte behagar att fungera. Jag bli che när jag tänker på att jag betalar för en box jag inte kan använda. Jag har inte ätit något idag. Jag är helt galet hungrig.

Grand.Guldkompassen&Grönan

De tre G.na har jag ängnat mig åt i helgen. Därav ingen vidare uppdatering. Jag är ledsen för det men däremot kan ni nu få en liten inblick i hur sista helgen i Stockholm -07 bredde ut sig.

Fredag
Jag kom hem och skyndade mig mycket för att göra mig i ordning. Ändå var jag rätt sen till kontoret. Där bjöds det på champang och glatt och trevligt sällskap. Någon timme senare tog vi taxi till Grand Hotel och där fortsatte festligheterna till långt in på småtimmarna. Började med lite julbord och i och med att verken jag eller Natalie gillar öl så blev det en flaska vitt till samt ett gäng snappsar. Jag vill ju inte visa mig klen så jag drog i mig ett par. Det var god mat fast jag och Calis saknade omeletten.
Sen blev det efterrätter. Olika småkakor och marzipan. Under denna tiden hade jag redan fått i mig en hel del så jag poängterade ganska ljudligt hur mycket jag tycker om marzipan.
Sen lite ost och kex någon gång emellen. Där det dracks något portvin till. Fråga mig inte vad. Jag tackade ja och ville inte vara blyg eller ohövlig och tacka nej så det blev en del dricka.
Kaffe och något starkt till det. Sen var det dags att stänga matsalen.
Vi var några stycken som gick vidare till baren. Hela mitt kontor och någon från huvudkontoret. Där blev det drink efter drink och jag blev oerhört berusad. Jag höll mig dock i skinnet bra under kvällen. Dock verkade munnen leva sitt egna liv och jag pratade hjärligt och ljudligt om Värnamo om hur bra det är, Bruna Mattsson och jag vet inte vad. Sen efter någon timme där blev det taxi hem och jag var full som en kastrull kan jag poängtera. Jag praktiskt taget ramlade in i lägenheten. Sen däckade jag.

Lördag
Vaknade först halv åtta. Ringde av någon anledning min stackars pojkvän och pratade. Jag hade inte nyktrat till. Tvättade av mig sminket och gick och la mig igen med en orolig känsla av att jag gjorde bort mig igår och en mage som inte verkade vilja ha kvar alkoholen. Fast jag spydde inte.
Vaknade igen vid tolv och mådde inte bra då heller. Ångest varvades med jag vet inte vad och sen fick jag ett sms från Natalie där det stod hur är det med barens drottning. Jag kände hur oaniken steg i min kropp och tyckte hårt på ring knappen. Sedan sa hon att jag hade dansat på bardisken. Jag fick panik och frågade om det verkligen var sant. Hon skrattade och försäkrade att det inte var det. Jag hade inte gjort bort mig på något sätt. Bra.
Somnade om och kvällen spenderades med Fredrik. Vi va och kollade på Guldkompassen. Den var faktiskt bra.
Det var väl i stort sett det som hände. Blev jävligt irriterad för att pizzerian på hörnet inte hörde att jag ville ha extra pommes till min kebab tallrik. Det var den enda jag ville äta. I stället fick jag jävligt mycket av det vidriga köttet som är som fladdermusöron. Fy fan. Så som jag längtade efter Värnamo-kebab då. Det är ju helt sjukt att det kväppt finns vanligt kebabkött i hela Stockholm

Söndag
Jag och Fredrik pantade mina och Sune burkar som har stått i en säck på golvet, jag vill inte säga hur länge. Det är så jag skäms.
Sen åt vi frukost och åkte till Gröna Lund. Det var julmys och sånt. Inte så jättemycket grejer och helt galet kallt. Jag ville gå där i tre timmar men som tur var så blev det bara lite mer än en. Det var mysigt och Fredrik vann ett pnigvin gosedjur som jag fick. Den var väldigt söt.
Annars hände inte så mycket. Det var en trevlig söndag.

still drunk

Klockan är 12.26.
Om jag säger såhär jag tror jag fortfarande är full. Det säger en del om hur mycket det blev igår. Just nu vill jag bara att det ska försvinna.
Jag var full igår.
Jag tror inte jag har gjort bort mig. Det är bra. Jag hoppas verkligen att jag inte har gjort bort mig. Jag har inget tidsperspektiv. Därför känns det som om jag har minnesluckor men det har jag nog inte. Det bara känns så i och med att jag inte fattade att klockan var halv fyra när jag kröp i säng. Jag har inte riktigt minne om hur jag kom in i huset dock. Skorna var på toaletten och det ligger grejer över hela mitt rum.
Hur jag känner mig ska jag inte ens beskriva just nu. Jag hoppas jag vågar gå till jobbet på måndag haha. Jag är bara så orolig att jag har gjort något dumt. Fast jag tror jag höll mig väldigt bra i skinnet.
Nu ska jag ner och köpa coca-cola. Det ska bli så jävla gott.

rubrik

15.46. Jag slutar om en kvar. Då ska jag åka hem och sen ska jag göra mig i ordning så snabbt jag bara kan. Fast jag måste fösöka göra mig extra fin idag. Bara för det kommer det säkert sluta i katastrof. Så fort man ska anstränga sig lite mer så går det av någon konsig anledning inte. Det brukar bli bäst om man stressa. Det är ju i och för sig det jag ska göra också. Jag kommer hem ca kvart i fem och vid halv sex ska jag vara inne på huvudkontoret. Det kommer inte att gå. Jag kommer att komma lite senare.
Sedan är det lite "förfest" eller det är väl egentligen fel ord men lite förmys innan vi ska iväg på julbord på Grand Hotel. Det ska bli trevligt. Ska ha en svart tubtop klänning, en liten svart kofta till som jag hittade lite snabbt idag samt att jag ska locka håret och fixa till något. Det hopaps jag duger bra.
Jag är dock lite orolig för kvällens gång me vissa saker. Jag måste ju ha planer till höger och vänster för att jag ska känna mig lugn. Planera och göra upp planer så att jag är förberedd på det mesta som kan tänkas komma och inträffa. Det känns dock inte helt säkert med allt och Fredrik har gjort mig sjukt nervös. Jag blev sur på honom.
Nu ska jag snart släcka ner kontoret för helgen.
Jag har haft sådan otur denna veckan. Jag vet inte vad det är för fel. Tv vägra fungera fast att vi har ringt till som tisdag onsdag och torsdag. Jag hoppas fan det bli en kompensering på det. Sen har det strulat med massa saker. Varför denna veckan? Varför varför varför? Jag blir så ledsen och stött på allt.
Nu ska jag inte tänka på det viset. Utan nu måste jag bli på bra humör. Det kommer nog att bli en bra kväll hoppas jag.
Nu ringde precis en advokat fick ett lite uppdrag. Måste sluta nu så jag hinner med tåget.
Puss

you make it easy

Fram tills nu har jag haft att göra hela tiden. Jag var ute på lunch i 40 minuter och hittade en kofta till ikväll annars har jag bara suttit och skrivit och ringt samtal och sånt. Det är kul när man ha saker att göra hela tiden. Nu är jag ensam här i stället och tänkte kolla runt lite och se vad som händer inne i denna internet värld.
Jag lovade ju att meddela sms snacket som förlöpte i onsdags kväll. Detta är anledningen till att jag inte kunde sova..

Klockan är strax efter elva och jag har släckt och lagt mig då få jag ett meddelande från ett numer som jag inte känner igen.
Vanlig rak stil är mina svar
Kursiv stil är Per Nilsson som tydligen är personen i fråga.

- Puss
- Vem?
- Tack för den..Det borde du veta.
- Jag tror du skickar till fel person. Du har nog fel numer.
- Seriöst vem är det.

Här har jag kollat upp att numret går till någon Per Nilsson och jag har ingen aning om vem det är.
- Det borde du veta, frida.

Jag börjar verkligen undra. Hur kan han mitt namn?
- Nej jag vet inte vem du är.

- Men vi har ju legat med varann. Du fick mitt numer, du sa att du skulle ringa.
- När skulle detta ha inträffat?
Det vet du ju. Vad är det med dig?

Jag börjar få lite panik och undra vad det är för psyko som skickar dessa sms. Ringer till Offe och fråga om och om igen ifall det är han som håller på att dumma sig. Fast han svär att det inte är han. Jag och Sune är lite skeptiska men jag tro honom lite nu i allfall.

- Jag skriver något i stil med att jag inte vem vem han är och frågar vad han heter.
- Fy vet du inte vad jag heter?Nu har jag ju verkligen avslöjat vem jag är, vem du ÄR, vem alla är.
Det här smset är väldigt konsigt och jag föstår inte riktigt.

Jag fortsätter att få panik och Sune och jag ringer upp numret. Kommer till någon som svara någon man och det verkar som att det är ute på krogen någonstans. Vi säger inget vill bara höra om vi kände igen rösten. Det gjorde vi inte.

Jag fortsätter att skicka samma frågor och säger att han sak sluta och att det inte är kul.
- Va? Hur du? Du sa ju att skulle höra av mig. Du tyckte jag var så snygg. Men det kanske bara var nåt du skrev. Skit samma kanske?

Jag förstår att det är någon som håller på att löjla sig rejält. Men ändå börjar min fantasi löpa amok och ajg få för mig att det är någon som förföljer mig och jag vågar inte sova själv och bla bla bla. Jag ha lite panik helt enkelt. Sune bara skrattar.

- Sluta nu det är inte kul
- Nej det tycker inte jag heller. Men du sa att du skulle höra av dig.

Jag bli förbannad nu. Klockan är ganka mycket och jag skulle sovit för ganska länge sedan så vi skicka iväg ett sista sms.

- Hör du per lilla. Jag vet inte vad du höll på med. Du hade så jävla liten kuk.

Det dröjer ganska lång tid innan jag få ett svar som lyder.
- Mm.. Jättekul. Du minns ju inte ens vem jag är.

Vad det det bästa dom hade att komma med. Jag svarar inte. Ha redan fått dit stöten och sen har det varit tyst från honom. Vilket jävla pucko. Nu vill jag bara veta vem det är som har gett ut mitt numer och vilka det är som har dummat sig. Jag bli så trött.
Jag vet att jag inte har gjort något och jag vet inte vem det är så nu vill jag bara veta vilke det är som har dummat sig. Fast egentligen bry jag mig inte längre. Töntar.

hjälp mig nu..

På kontoret är det lugnt. Idag är det lucia. Det blir mys inne på huvudkontoret idag. Jag ska träffa dom andra för första gången. Det ska bli trevligt. Vi ska dricka glögg och äta lussekatter. Jag hoppas det blir trevligt. Det bli det säkert. I morgon är det dags för julbord. Känns ganska skönt att träffa alla dagen innan. Det ska bli spännande i allfall.
Jag har inte sovit så bra i natt. Jag gick och la mig klockan elva för att jag skulle sova men det gick inte. Det var någon jävel som höll på att skoja med mig och dumma sig och skickade massa sms. Någon Per P Nilsson. Är det någon som känner igen denna människa? Han hade tydligen mitt nr och han visste tydligen va jag hette också. Telefonen står inte ens på mig så hur han har fått reda på det är konsigt. Jag har absolut inte gett ut mitt numer till någon Per Nilsson.
Hjälp mig med info!!
Senare kommer meddelanderna att läggas ut så ni kan förstå vilken knäppgök det är.


kvälls rapport

Jag har tvättat, ätit bagel och druckit te, läst, kollat OC, löst korsord och tagit det lugnt. Ska snart gå och lägga mig och fortsätta med mitt slöande. Det blir sängen tidigt idag tänkte jag. Jag försöker också få Fredrik att inse att det absolut inte är onödigt att åka hit från Sumpan vid elva när matchen är slut enbart för att sova. Det kommer inte bita. Det vet jag men jag ger det ett gott försök i allfall.
Våran tv fungerar fortfarande inte för er som undrar. Jag är ganska irriterad. I morgon är det jag som ringer och slå näven i bordet. Det är ju inte klokt vad segt det går. Såhär segt går få det fan inte går. På tv sntår det att det kommer att fungera om 45 minuter. Men så har det stått sedan i måndags efter middag. Är det 45 dagar dom menar eller?

i´m having a hard time sleeping you jumping in my bed..

- Varför fungerar inte vårt programkort? MÅste ringa idag igen och prata med kundsupporten på Viasat.

- Var är min I-pod laddare?!! Det är väldigt viktigt att den kommer fram.
Sune har hittat den :)

Idag är det dom två sakerna som stör mig mest. Om två coh en halv timme ska jag hem och sen är det tvättning som gäller. Sen ska jag och Sune ringa till den där jävla Allan Ballan supporten idag igen och fråga vad som är fel. Finns vissa andra saker jag är upprörd över också idag. Orolig och nervös är jag. Det är tur att det finns en Ben & Jerry glass i min frys. Det känns så amerikaskt när man äter den. Speciellt om man äter ur förpackningen hah.

lunch. jobbiga gäster och bara fötter. fy fan.

Jag har precis kommit tillbaka från lunchen. Satt och åt lite fuccatia och läst och började på ett brev. Det känns skönt att göra något samtidigt som man ska äta lunch om man sitter själv. Då se man inte så himla ensam ut. Annars så kan man tjuvlyssna lite i smyd. Fast just den här gången behövde jag inte ens asntränga mig allt för mycket för hon hördes över hela cafét.
Hon kom in och började fråga om fuccatian om den var god eller inte. Själklart fick hon svaret ja (och den är faktiskt god jag åt den också). Sen började hon fråga och den var stor. Då va det ju fel på det för den var ju för stor för hon var inte så hungrig. Nähä tänker man ta något annat då. Sen var det hit och dit och fan vet allt vad det var som var fel. Dom erbjöd henne att göra en special macka till henne men då va det fel på brödet och dom kunde göra en annan macka till henne efter det men då dög inte det heller. Till slut tog hon i allfall en fuccation och slog sig ner. Då tänkte jag tillbaka på alla jobbiga och dumma gäster man har haft genom åren. Just den biten saknar jag i allfall inte. Kunde har alltid rätt sägs det ju men ibland kan det talesättet inte bli mer fel. 

Dessutom så kom det in en kärring i kjol och utan strumbyxor och i TOFFLOR. Där gick fruntimmet och visade sina äckliga fötter för allmän beskådning. Jag brukar inte vara äcklemagad men det tog verkligen priset. Efter det insåg jag att det var dags att gå och köpa sköljmedel och en korsordstidning. Vad nu det har med saken att göra. 
 

att prata i sömnen

Fick precis ett sms av Fredrik där det stod.
Vad menade du med när du sa att vi var roliga i natt? Förstod inte riktigt vad du menade? Puss
Vad hade jag sagt? När? Sov jag elller?
Du reste dig upp i sängen och sa att vi var är roliga och så skrattade du till. Kommer du inte ihåg det? Vad gullig du är. Puss
Mitt svar blev mest.
Gjorde jag! Precis när vi hade lagt oss? Haha det kommer jag inte ihåg. är du säker på att du inte drömt?
Tydligen så hade han inte drömt. Utan mitt i natten hade jag satt mig upp coh sagt detta. Vad jag menade har jag ingen aning om. Jag måste ha drömt något kul i allfall.


yes or no?

10.29 Jag ska strax ringa ett samtal. Få jag ett bra besked så lovar jag att vara Lucia på jobbet i morgon. Få jag ett negativit besked så slipper jag. Det visar sig strax..

10.32 Jag slipper vara Lucia i morgon. Bajs. Inte för att jag vill vara Lucia men jag vill ha ett positivt besked. Bajs korv.

kaffe med mjölk och socker.

Eftermiddag. Det blev ingen café lunch idag. Blev en risifrutti, banab och vindruvor. Näringsrikt. Nu sitter jag och funderar på vad det bli till middag. Det bli nog potatismos och fiskpinnar idag. Sen ikväll blir det lite mys med Fredrik.
Hoppas hissarna funderar ikväll. Jag har ingen större lust att gå upp för trapporna idag.
Jag känner mig lite seg idag. Fast inflamationen verkar bättre. Sen är det dock bara min förkylning som jag ska bli av med. Jag har blivit snorig och sånt. Kanske bero på att min kappa inte är jättevarm. Fast å andra sidan är det inte jättekallt ute... än. Det kommer säkert vara askallt ikväll bara för det.
Det har varit en rätt bra dag hittills. Det är lite segt på jobbet nu för det är inte så mycket att göra men annars har det varit bra och trevligt. Jag kör sekreterar looken idag med hög kjol, skjorta och glasögon.
Nu sitter jag med en kopp kaffe och svara i telefon titt som tätt och kolla nyheterna.

dagens

Jag har haft lite att göra fram tills nu men nu är jag klar med det. Det har varit en bättre morgon idag än igår. Jag hoppas verkligen denna dagen kommer bli bra mycket bättre. Nu ska vi bara få igång tvn också. Det gick inte igång riktigt igår med programkortet. Jag var för sur för att engagera mig också. Fast idag är det nya tag och nya möjligheter till att få kolla på tv. Annars är det jag som ringer och är skogstokig. Så här få det inte gå till!
Nu har jag lunch. Funderar på att gå ner till cafét och äta lite och läsa min bok.


15 ofrivilliga våningar och 270 ofrivilliga trappsteg

Denna dagen har verkligen inte varit så lyckad. Det är minsann inte min dag idag om jag säger så. Först allt det här med linser och dylikt som nu kan läsa nedan. Sen har jag blivit irriterad på min pojkvän för att han inte verkar förstå. När jag sedan kom hem efter att varit tvungen att byta tåg i t-centralen så kom jag ändligen hem till skrapan. Då såg jag till min förvåning att nästan alla hissar va nere så det var bara att välja. Tog först en så funkade inte den. Efter ett andra försök med en annan hiss och den också stannade kvar fick jag helt ofrivilligt gå jag menar vad jag säger. GÅ uppför alla trappor. Jag ska ju bara poängtera att det är 15 våningar. Det är ca 270 trappsteg. Det är ganska många. Det var jobbigt i allfall. Så jag kom hem alldeles nyss och flåsade som fan. Jag som påstod för ett tag sedan att jag skulle gå upp varenda dag. Pfff. Jag måste varit full när jag sa så. Fast jag sa det nyss till Sune också och idag är jag inte full. Fast jag vet inte. Kanske inte varje dag. Någon dag i veckan. Eller månaden. Eller något.
Ett plus. Vi har i allfall fått vårt programkort idag. Fast än så länge fungerar det inte. Strålande.
Nu ska jag göra mig något att äta så få vi hoppas det blir bra i allfall.
Fan.

when i say yeah

13.02. Jag känner mig inte så nsygg idag. Jag känner mig snorig och äcklig. Kan inte ha så mycket smink heller på grund av att jag har ögoninflamation. Så ni kan ju förstå att jag inte känner mig speciellt snygg idag. NI kan väl ha lite medlidande med mig när inte hon i Synsam butiken hade det. Jag blir irriterad bara jag tänker på det men det går väl över snart. Jag kommer att bli väldigt lycklig om det är så att mina linser kommer senast torsdag. DÅ kommer dom säkert på fredag men då ska jag tvinga min pojkvän att hämta dom och sen komma in till stan och lämna dom till mig. Den planen kom jag på nu. Det borde han ju gå med på. Det är väl inte för mycket begärt tycker jag.
Ikväll ska jag ut och fika vad det tänkt på mitt nya favorit café.


my heart is going mad

Måndag morgon. Jag är lite nervös för att min inflamation inte kommer att försvinna tills på fredag då det är julbord med jobbet. Fast det är bättre med inflamationen idag. Hppas det fortsätter så. Fast har jag dessutom inga linser att använda för jag kunde inte ha dom som jag hade haft i när jag fick början till inflamationen. Det gick inte att tvätta bort en inflamation sa hon. Det är ju så typsikt. Så dom sa att jag inte bör använda dom. Tack för det, dom var två dagar gamla. Det är ju strålande. Verkligen strålande.
Sen blev jag så sur på henne för jag sa att dom bara va två dagar gamla i hopp om att hon skulle kunna fixa ett par nya gratis. Fast det kan hon ju inte för jag har ju aldrig varit i den synsam butiken fast jag har gått i Värnamo, DÅ säger hon och skratta lite.
-Ne det va ju synd.
VA? SYND. Ja det är jävligt synd. Blev förbannad och hade lust att skälla ut henne. Fast sen var hon lite mer hjälpsam fast jag är fortfarande irriterad på henne. Hon gjorde mig förbannad. 
Så efter mycket om och med så ska jag ska på synunderöskning nu idag som planerat. Hoppas att jag hinner få nya tills på torsdag. Hoppas hoppas. Annars är jag dum och använder dom andra i allfall. Eller? Fast jag hoppas att det går fort att få som. Fast med min otur den senaste tiden kommer det väl inte att inträffa.
Det här är ingen rolig start på veckan. Inte alls.

tell her we need to be friends

Nu har jag kollat på lite OC. Spenderat största delen av dagen i sängen. Har ingen större lust att gå ut just idag. Nu har jag även dammsugit lägenheten och plockat i ordning på mitt rum. Det känns lite trevligare nu. Ska bara torka av lite här också. Jag förstår inte varför det blir så dammigt hela tiden. Dagen efter man har dammsugit så är det dammigt igen känns det som. Det är ju inte särskillt kul.
Ikväll blir det nog lite mer OC. Sen kommer Fredrik och ta hand om mig. Fast frågan är när det blir för det var ju två fotbollsmatcher som var viktiga att se.
I morgon är det måndag och jobb igen. Det bli nog bra tror jag. Det börjar bli lite julstämmning nu på jobbet efter att jag och Natali var iväg och köpte lite växter och ljusstjärnor att ha i fönsterna. Det är lite mysigare nu. NU är det bara gardiner som ska upp också så jag slipper de där fula rosa 80-tals gardinerna. Usch. Dom var inte mycket att hurra för.
Funderar på att duscha nu snart och försöka göra mig i ordning lite. Kanske kan känna mig lite finare då för just nu känner jag mig inte på topp direkt. 
Först damma. 

11.54

Sitter och väntar på att Fredrik ska komma till mig med lite salva och nyköpt frukost. Det blir bagel med philadelphia, tomat och skinka och chai latte. Det är så det ska vara en söndag. Jag måste lyxa till det lite nu när jag ser för jävlig ut. Det är lite synd om mig tycker jag allt.
Snart är det dags att åka hem till Värnamo. Jobbar bara 10 dagar till. Där emellan ska det också vara julbord, julmarknad på Gröna Lund och köpa alla julklappar. Jag längtar verkligen mycket nu!!
Jag tror jag vet vad jag ska köpa för julklapp till julklapps-leken också. Kom på det nu. Bäst att skriva upp det så jag inte glömmer det.

inflamation

Igår på kalaset var det väldigt trevligt. Dcok hade jag innen på eftermiddagen fått lite ögon inflamation som bara böev värre och värre. Idag är det inte så kul att hela Frida inte. Mitt ena öga är så svullet och helt rött och jag få inte upp det helt för allt gegg. Ni kan ju tro att jag är snygg nu på söndagsmorgonen.
Som tur är så har jag en väldgt snäll pojkvän som nyss åkte iväg till apoteket åt mig för att inskaffa den bästa ögonsalven eller dropparna som har. Det är mest på ena ögat nu men det börjar bli på andra ögat också. Vi få skjuta på Gröna Lund till nästa helg. Såhär kan jag inte gå ut.
Det ser dessutom ut som jag har fått en stor fet smällt. Svullet och helt rött och geggigt. Vilken trevlig söndag. fast jag kan ju med gott samvete stanna inne och kolla OC. Fast jag hade hellre åkt till Grönan.

lördags ångest

Jag är trött. Det ska vara fest idag. Jag va på gå innen men det dog bort och nu vill jag som alla andra dagar bara lägga mig under täcket och fösvinna. Jag tror jag är deprimerad. Jag tror jag behöver gå att prata med någon.
I morgon är det söndag. Jag ska skita i allt och bara ligga i sängen och kolla på OC.
Snart få jag åka hem till tryggheten igen. Tack för det. Det här ta kol på mig. Jag vet inte varför det är såhär.

hybris

På ikea innan fick jag hybris vid doft-värmeljusen så jag köpte mig tre pekat.
- Jul
- Jordgubb
- Viol
Det är så mysigt mid värmeljus och sånt. Jag kan helt enkelt inte låta bli.


feelings just get stronger in the dark

Två nätter i rad. Denna gången ett samtal som jag inte kunde svara på. Undra om det bli i natt igen. Jag är orolig. Jag är rädd om dig. Är det konstigt? Jag tycker om att lyssna. Jag tycker inte om det du säger men jag tycker det är bättre att du pratar med någon om det. Känner du att du kan berätta för mig så gör gärna det. Jag lyssnar och jag dömer dig inte. För jag vet hur du är innerst inne. Jag tror det. Jag hoppas det. Jag vet att du är bra. Du måste bara förstå det själv någon gång. Jag ska försöka hjälpa dig så mycket som jag kan. Jag lovar.
Feelings just get stronger in the dark.

i say no,

Jag kommer inte in på min blogg hemma. Jag vet inte vad det bero på. Måste kolla upp det. Det har varit så i två dagar nu, Väldigt skumt tycker jag. Man ser ingen bild, inte länkar eller någonting från den sidan. Man kan endast se inläggen. Jag tycker det är mycket märkligt.
Nu är jag på jobbet. Höll på att försova mig idag. Sune ropade vid halv åtta när jag hade tänkt att gå upp. Då var det nog hög tid. Det är tur att han höll ordning på vår familj idag haha. Han har tenta idag. Jag hoppas verkligen han kommer att klara det! Jag tänker på dig!
Pendeltågen idag. Jävla pendeltåg. Det var något tåg som hade gått söder på Stockholms central av alla ställen och sen kom ju inga tåg fram knappt. Så det slutar med att jag är framme i Sollentuna 09.08 och ska vara framme 08.50. 18 minuter försenat. Skärpning SL!
Här värna man om miljön och åker kollektivt (inte för att jag har något annat val men ändå) och vad få man för det. Komma försent till jobbet. Jo, ja tackar jag!
Annars tror jag dagen kommer blir bra. Den har bara börjat lite fel. Det går att ordna upp. Skickade iväg mina julkort idag. Hoppas jag inte har glömt någon. I så fall förlåt. Jag tror dock jag fick med alla. Bli alltid så nervös när det gäller så. Man vill ju inte glömma någon..
Nu ska jag snart åka till Ikea med hon som jag vickar för. vi ska köpa lite gardiner hit till kontoret samt muggar och växter och sånt. Det är ju trevligt.

kanelkaffe

Det händer ganska ofta att jag gör kanel-kaffe här på jobbet. En advokat är förtjust i det och det är faktiskt väldigt gott.
Då i allfall när jag ståd där och har hällt i allt kaffe och sen ska hälla på kanel över det. Då när jag börja skaka den lilla burken så händer alltid något. Jag vet aldrig riktigt hur mycket jag ska ta. Jag får nästan som hybris och skaka och skaka på den där burken. Det är inte lätt. Jag brukar köra på talesättet "efter behag" det brukar fungera.
Nu slutar jag snart.
Sen är det mys och OC-maraton som gäller. 

serien är komplett

Jag ska bara meddela att igår blev jag en stolt ägare av OC säsong 4. Jag var lite ledsen och sur på kvällen. SÅ gick jag och Fredrik och hyrde film. Jag visste att den skulle komma ut den 4 så jag frågade om dom hade några. Sedan några sekunder senare så slog mitt hjärta lite hårdare av lycka och medans han drog kortet och 500 kr flög iväg så log jag mot boxen och kände hur hela jag fylldes av glädje. Igår köpte jag mig glädje för sen blev jag på bättre humör. Det fungerar att köpa något man verkligen vill ha.
Det var en underbar känsla när jag fick sätta på första avsnittet. Dock är min pojkvän ingen vidare fan av detta så det blev bara ett avsnitt. Dock satt jag som helt förstenad över detta med gapande mun. Det var underbart.
Nu är min serie komplett. Det känns bra! Jävligt bra.
Så ikväll blir det OC maraton på Görgatan, det är då ett som är säkert.


OC - Season 4 (5-disc) (Import)

denna dagen förra året. in your bed.

In your bed.
2006-dec-05 13:49:36
Sitter nu här. Hemkommen för drygt en timma sedan. Sov hos Fredrik i natt igen. Har inte sovit hemma på fyra nätter nu. Sjukt vad snabbt man vänjer sig vid dom bra sakerna och sen tar det bra mycket längre tid för smärtan att försvinna. Jag vet det så väl men samtidigt så kommer slaget att komma hårt och rakt emot mig och jag tror inte jag kommer att hinna ducka innan det träffa mig.
Jag få helt enkelt leva med det sen då. För jag tänker inte sluta än. Du är för fin för det.
Du såg så allvarligt och fundersam ut när du sa att du inte kunda sluta fundera. På vadå? På det som jag såg, på din arm.
Fina du. Förlåt.



Tänk att ett år senere ligger jag fortfarande i hans säng med armarna runt mig. Han är den vackraste och finaste som finns. Du räddade mig med a lack of color, världens bästa höst och dig själv.
Jag älskar dig! <3

småprat, planer och pepparkakor med choklad&glassyr

Jag har haft en väldigt trevlig förmiddag/eftermiddag. I en och en halv timma så satt vi och fikade, pratade om personalfesten som ska vara på fredag eller julbordet rättare sagt, åg pepparkakor med choklad&glassyr, pratade om allt möjligt. Det var väldigt trevligt. Sedan bestämdes det att det ska köpas lite nya gardiner, växter och adventsljusstakar här till kontoret. Om allt går som det ska ska jag och hon jag vicka för iväg på freadg morgon och fixa det.
Det har varit hur bra och trevligt som helst idag. Jag trivs verkligen här. Det är kul! Ska bli kul att träffa dom inne i stan också på julbordet.
Puss

födelsedagskalas

          
                              
                               
På lördag slå vi klackarna i taket när vi fira Offes födelsedag. Det ska bli mycket trevligt.

efterlysning

Jag undrar var min pojkvän har tagit vägen? Är det någon som stöter på honom någonstans kan ni ju be honom höra av sig. Tack.

några få ord

Jag tänker på dig bejb! Lycka till!
Puss!


combokärlek

226380-1
Det här säger allt. Såhär har vi det i vår lägenhet hahah

jul-doftljus

Nu ska jag tända mina efterlängtade jul-doftljus. Jag har sparat dom ett tag nu men nu känns det som att det är dags att få lite juldofter i rummet. Det är mysigt. Jag använder en hel del värmeljus nu för tiden, men det är mysigt med värmeljus på höst och vinter.
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon till jobbet. Kanske min nya kofta. Det vore fint och mina nya vinterkängor. Sen är jag rustad för stan och julmarknad och julklappshandel.
Det har varit en bra dag idag. En mysig, trevlig och bra dag!

Flera värmeljus som brinner   

bok

Varför tar det så lång tid för mitt kalenderljus.
Nu ska jag snart gå och läsa lite i boken som jag började på igår.
En oväntad semester - Marian Keyes.

Bokomslag för boken En oväntad semester


klänning.kofta och madickenkängor

Idag har jag haft mycket att göra på kontoret. Därav den dåliga uppdateringen. Sen efter jobbet träffade jag Fredrik. Det blev en snabb matbit på Mcdonalds och sen gick vi till ett fik eller café bar och bistro eller vad det var. Cozy heter det och det var faktiskt väldigt mysigt. Ett ställe jag absolut kommer att gå tillbaka till. Helt klart.
Sen skulle Fredrik iväg och träffa Robin och jag gick hem. Upp och sedan ner igen för att gå in på Monki.
Där hittade jag min mina vinterskor som en vacker skapelse stod dom där och glänste. Ett part Madicken kängor typ och ni förstår vad jag menar. Jag är helnöjd!
Dessutom köpte jag en turkos stor kofta samt en tubtop klänning.
Bilder kommer. Fast jag har ingen sladd till kameran. Hade tydligen tagit fel sladd när jag var hemma sist. Så nu ska den skickas hit till Stockholm. Det kommer blir bilder sen när det dimper ner i postfacket.
Jag är nöjd och kalaset var inte så dyrt heller. Bra bra!


angående bilden nedan

Angående bilden nedan. Jag kan inte minnas om det är en inflyttning eller en juldag. Fast jag kan inte minnas att jag har haft på mig som kläderna på en juldag.
Aja det är inte så noga. Det var en galen och speciell kväll i allfall.. Nu skrattar man åt det men då grät jag hahah.

undran

Jag behöver veta hur det blir med juldagen snart..
226380-27
En festlig bild på mig och Johanna är detta från en juldag? typ -05, eller en annan fest under vinter år -05?


skoinköp på lunchen

Jag begav mig till Wedins under lunchen för att hitta mig ett par stövlar. Det verkar inte vara meningen att jag ska ha ett par i vinter. Det är ju snyggt men nu när jag få på mig ett par och jag har provat ganska måndag idag under lunchen så ser det ut som att jag har så galet långa fötter. Vilket visserligen är sant men det behöver ju inte skrikas ut till hela Stockholm när jag kommer gående. Hittade ett par andra ganska fina med lite klack. Inga stövlar. Det kasnke kommer en bild på dom senare om jag hittar sladdar och sånt. DÅ kan ni också få se min klänning som jag ska ha på mig på julbordet med jobbet. Nu behöver jag bara en kofta och lite sånt också. Jag orkar bara inte gå runt inne i stan. Det är så mycket folk och rörigt. Jag får panik. Kunde inte jag få en dag på stan själv. Utan några andra. Fast då skulle det visserigen bli jobbigt för så skulle alla butiksbiträde glo på en så man skulle inte kunna köpa något i allfall. Ja aldrig är men nöjd helt enkelt. Hah

gossip

Jag sitter och väntar på lite skvaller. Jag har väntat ända sedan i lördags. Det är säkert inte så smaskigt ändå men det är ju alltid trevligt att få höra lite. Det blir inte så mycket skvaller nu för tiden. Skvaller är egentligen ganska fult men ibland är det trevligt att gå höra lite i allfall.


monday morning

Idag var det verkligen mörkt när jag gick upp. Jag var uppe redan vid sju och gjorde mig i ordning. Långsamt gick det idag. Senare lite över åtta gick jag och Sune genom lite småregn ner till Södra station.
Nu har jag skrivit lite brev och fixat och donat lite.
Jag har fortfarande lite ont i halsen men inte lika illa som tidigare. Fast nu har jag börjat hosta i stället. Idag när jag kom till kontoret hostade jag som bara den.  Det är verkligen jobbigt. Dessutom känns det som det hörs över hela Sollentuna och eka genom hela kontorsbyggnaden. Jag tycker der är lite pinsamt faktiskt. Sitta här och harkla och hosta som en annan. Bara för det fick jag en hostattack nu..
Idag hoppas jag att vi få vårt programkort till tvn. Det kommer bli mycket trevligt!


planer en lördag

Nu ska jag och Fredrik fika och titta på Harry Potter film. Vi har ätit på japansk resturang. Jag blev inte jättenöjd med min mat men efterrätten är betydligt bättre ;). 
Hoppas ni har en trevligt kväll.
Puss 

Nu hamnade det lite i oordning här. Detta skrevs igår när jag och Fredrik skulle mysa hemma hos honom. Det var en trevligt kväll. Det blev dock ingen Harry Potter utan det blir den nya tecknade rått-filmen. Jag kan inte stava till den så jag låter det vara oslrivet just nu. Jag ska kolla upp det senare om det skulle vara så att ni inte förstå var jag menar. Den var faktiskt bra. Mysig.
Sen blevd et även ett En fyra för tre avsnitt.
jag fick dock vänta på den bästa efterrätten tills idag hahahha.
Puss

...

226380-23
Stockholm, Stockholm

sunday evening

Nu har jag kommit hem. Det är nästa första gången på hela helgen som jag är hemma. Helgen har spenderats i Sundbyberg där jag har kurrerat mig och myst hela helgen.
Jag är väldigt trött. Jag och Fredrik lagade soppa och varma mackor och efter det blev jag hur trött som helst, har fortfarande inte piggnat till. Vet inte vad som hände, varför jag blev så trött.
Nu ska jag bara lägga mig i sängen och vila och njuta av denna söndagkvällen.
Håller på att elda mitt kalenderljus nu. Det är en konst i sig att få det fint så att det inte bli fult och håligt.
Intressant va. Min söndag har varit rätt så bra. 

onyttigheter

Vindruvor är inte alls lika illa som godis! :)
Fast nu..
Nu ska jag äta kladdkaka och tigermuffins.. Det är då fan inte nyttigt men det är ju lördag.

1:a december

December är en fin månad. Jag tycker om deember mycket. Igår var jag på Coop och köpte choklad-kalendrar, en till mig och sen var jag snäll och köpte en till Fredrik också. Så att han inte skulle bli alltför avundsjuk på mig när jag öppnade min idag på morgonen. Som om han skulle bli det haha.
Jag vaknade tidigt idag så jag kollade lite på julkalendern också. Vet inte vad jag ska säga om den. Inget är ju som Sunes-jul.
Sen har det blivit lite frkost mys och så. Det blev ganska sent idag på grund av att Fredrik aldrig vill vakna och gå upp. Nu sitter ha noch spelar något tråkigt fotbollsspel. Med dålig white-trash musik.
Fick samtal från syster innan idag på morgonen. Jag tror jag kommer att få en parfym av henne i julklapp. Hoppas på det i allfall. Det verkade så för hon sa nästan rakt ut att hon tänkte köpa den. Snopen jag blir om det inte blir så sen haha.
Idag har jag mer hemlängtan till jul.
20 dagar kvar tills jag åker hem och 23 dagar kvar till julafton.


RSS 2.0