..

jag har inte hunnit packa upp sakerna än. Dom ligger i väskan utanför rummet. Jag slår vad om att min mamma inom en snar framtid kommer att säga till mig att plocka upp sakerna. Jag veeet. Jag skaaa göra det. När jag får tid. jag har så mycket andra saker att göra. Typ maila Hanna, kolla bloggar, kolla runt lite överallt och kanske skaffa mig en facebook. Fast jag vet inte. Jag orkar inte bli beroende av fler grejer än vad jag redan är här på internet. Fast en grej till kanske inte skadar allt för mycket. Det kanske är bra. Fan jag vet inte. Det verkar ju bli så himmlans populärt nu.
Jag saknar Offe. Jag saknar Offe jätte jätte mycket!

back home

Nu är jag hemkommen från Stockholm. Det har varit en kort men mycket mysig visit.  jag har ätit suchi för första gången och nu är jag helt såld på det. Jag vill bara ha suchi nu. Det är verkligen synd att det inte finna något ställe i stan som har det på menyn. Sen har vi spelat poker med marker. Spelade med Fredrik fem gånger i tisdags och jag vann 4 av 5. Jag var faktiskt riktigt duktig för att vara första gången. Nu väckte speldjävulen i mig så nu vill jag spela poker hela tiden också. Äta suchi och spela poker!
Köpte mig ett linne och två böcker under min korta tripp. Böckerna var. Läppstifts  djungel av Candace Bushnell som har skrivit sex and the City. Samt Star av Pamela Anderson. Det var rea så jag passade på. Så nu har vi lite nya böcker till vår bok-klubb som det är dags att dra igång lite mer igen.
Kom hem vid tre igår och det var bara åka hem och byta om och sen börja jobba. Det var inte så roligt direkt men det gick och idag är jag ledg. Ska luncha med Maria sen när hon har slutat och kvällen blir nog lugn. Jobbar öppning i morgon vilket innbär en väldigt tidig morgon.
Nu måste jag snart börja packa upp mina saker som jag hade med mig. Åh vad det är jobbigt att oacka upp väskor. Det känns som att det kommer att ta en evighet. Jag ska bara kolla runt här lite och sen dricka upp mig latte och sen läsa lite och sen kanske jag ta tag i väskan. Eller så väntar jag tills senare ikväll.
Jag och mamma har ätit frukost från Mcdonalds idag och pratat. Det var mysigt. Sånt kommer jag att sakna när jag flyttar. Fast ett stort plus i kanten är att jag kommer att ha Sune som frukostsällskap. Det är inte illa det. Det är faktiskt väldigt bra.
Puss

söndag

Igår så var jag med om en av de västa timmarna under min jobbtid på Mcdonalds. Vid tio över elva öppnades portarna och stans alla bönder stormade in. Det hade varit race i stan så alla va tydligen hungriga sen när polisen hade kommit på besök. Det var sjukt. Jag sprang igenom kön som gick från kassan och ut genom dörrarna. Sen var det bara att slänga sig på telefonen och panik ringa till Sune som ställde upp. Han och han lillebror Johannes kom körandes i en väldig fart och jobbade med oss sista timmen. Tack tack tack!! Vet inte vad jag hade gjort utan er hjälp igår!
Sen hade jag och Sune lite nattfika. Det var trevligt. Pratades om jag vet inte vad egentligen. Bara en massa svammel typ.
Idag har det varit middag hos farmor. Mycket gott och nu är jag mycket mätt också till råga på allt. Jag är fortfarande mätt och vi åt vid två och sen efterrätt efter det. Min farmor lagar lätt världens godaste mat!
Sen blev det hastigt och lustigt bestämt att jag ska åka till Stockholm i morgon. Det får bli buss och det kommer att vara sjukt drygt. Jag hatar buss så långt och ensam. Faaan. Men vad gör man inte. Kunde ordna en lucka och så blev det. Annars kanske det dröjer en månad innan jag få kramas och det är verkligen lång tid. Det blir inte så lång visit dock. Åker hem på onsdag men bättre än ingenting alls.
Nu ska jag packa lite kläder sen är det sängen som gäller. Mår lite illa. Åh vad jag bävar för bussresan. Usch. Jag vill inte. Jag vill åka tåg. Aja nu ska jag sluta det är bara att bita i det sura äpplet och hoppa på bussen och hoppas det inte blir alldeles för olidligt. Snälla låt mig få sitta själv i allfall!
Puss


ta tillbaka allt som är ditt.

Jaha nu var man ensam igen. Fredrik åkte hem i tisdags eftermiddag och sedan har jag jobbat. Idag är jag ledig dock. Väldigt skönt men det känns ganska nödvändigt när man ska jobba hela helgen sen. Planer för dagen är att träffa Ida klockan tolv, mamma och pappa kommer hem från Cypern någon gång under dagen. Deras flyg var tydligen försenat med mins fyra timmar och jag har inte hört något än och dom hade hört av sig om dom hade kommit till Sverige klockan nio som sedan var planerat. Få helt enkelt se när dom dyker upp. Ikväll ska jag träffa Elin. Johanna och Maria. Det blir nog något mysigt och sånt skulle jag tro. Var ett tag sedan jag träffade dom Johanna och Maria har varit i Grekland en vecka så få se vad dom har haft för sig för något under sin semeser.
Jag är fortfarande förkyld. Plus att jag har börjat hosta som fan nu också. Jag är seriöst så sjukt trött på det här. Jag har typ använt fyra nässpray i rad nu och idag måste jag köra mig den femte. Det känns inte stabilt alls om jag ska vara ärlig.
Jag och SUne ska kolla upp en lägenhet också. Få se ifall vi hamnar där. Det vore väldigt bra i allfall.
Nu, duscha!


ett par ord en lördag förmiddag

Lördag förmiddag eller början till eftermiddag snarare. Fredrik är hos mig. Just nu är han i duschen och jag är glad. Han kom igår och det blev mat och vin och mys. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Malin ska på middag hos vår farmor och Fredrik ska åka hem och hälsa på sin mamma under tiden. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog ganska lugnt tror jag. Jag ska i allfall stå för maten ikväll va det tänkt. Alltså jag ska laga maten så jag vet inte riktigt hur det här kommer att sluta. Det ska bli intressant. Nästan så man är lite nervös. Hah. Med tanke på att jag inte direkt är någon stjärna i köket.
Nu ska jag snart in i duschen och göra mig i ordning. Det är ju karneval här i stan också men det blir nog inte att vi går en sväng i allfall. Inte direkt fint väder för det. Hade ju varit en helt annan sak om det hade varit fint väder och solsken men men. Jag har ingen lust att gå ner och trängas med alla barnfamiljer och svennsons. Nej tack.
Igår blev jag väckt av jobbet. Emelie ringde vid halv sju. Jag va inte direkt piggast i stan när jag pratad med henne men jag gick med påa tt börja vid halv åtta i stället för nio så mycket vet jag för sen var det bara att gå upp och göra sig i ordning. Fan vad jobbigt det är att bli väckt av telefonen så tidigt. Okey om det är någon man tycker om men jobbet är väl inte det man tycker är så roligt att bli väckt av klockan 06.25 en fredagmorgon. Det gick bra i allfall och nu är jag ledig ända till tisdag. Så jag ska inte klaga. Dessutom har jag Fredrik hos mig så allt är bra. Väldigt bra.
Nu ska jag duscha.
Puss!!

a boring day

Jag har tråkigt. Jag har ont i näsan nu av att jag har använt så mycket nässray. Det kan egentligen inte vara så bra att använda det så mycket. Fast ajg har ju som sagt inte direkt så mycket val. Allt känns lite bättre när det släpper i näsan lite. Fast helst hade jag ju sett att jag inte hade behövt använda det mer.
Idag har jag som igår inte gjort så mycket. Den enda jag gjorde igår var att hämta min farmor från stationen och sen köra hem henne. Samt hämta min syster från dansen. Bara det var bra ansträngande och räckte och blev över. Idag känns det lite bättre så i morgon blir det jobb och sånt. Det är så drygt att vara hemma. Jag får panik och jag klattrar snart på väggarna. Min syster verkar ju inte vara på det bästa humöret direkt så jag få nog ligga lågt med att förslagningen av att vi kanske borde plocka i ordning lite. Jag gör det själv när jag väl orkar.
Nu ska jag återgå till mitt brev som jag håller på att skriva.


drugs don´t work.

Det finns inte så mycket att säga om helgen. Jag jobbade mest hela tiden. Så jag har i praktiken inte gjort så mycket annat. Så jag hoppar helt enkelt över hela den biten som andra svenssons kallar för helg. jag har bara riktigt helg varannan vecka. Jag fick dock vara ledig igår och idag i stället. Som plåster på såren eller vad? Så är det och jag har väl helt enketl blivit för van för att orka bry mig om det. Det är ändå inte så mångar dagar kvar.
Gårdagen sepnderades under förmiddagen med Sune vi åt frukost och samtalade om det ena och det andra. Sen under eftermiddagen var jag hemma och gjorde mest ingenting. Halv åtta åkte jag och hämtade upp Elin. Ett par timmar på McDonalds var mysigt och det var väldigt längesedan sist. Något som jag kommer att flytta något enorm mycket är sådana stunder som vi fyra brukar ha med varandra. Jag kommer sakna det något sjukt konstaterades igår. Fast så är det ju. Hårt men sant.
Johanna och Maria har åkt till Grekland. Hoppas dom få en trevlig vecka!!
Jag har ännu inte blivit av med min förkylning. Idag har ajg även börjat äta allergitabletter för att det kanske kan var pollen men det har inte blivit bättre av det. Så nu sitter jag här med en förkylning som har varat i tre månader snart. Jag trodde det började bli bättre i fredags men ack så fel jag tydligen hade. Igår så drog den igen ett varv till på nytt och med den kom problemet att snart hjälper inte nässrpay längre för att jag har överdroserat det väldigt mycket den senaste tiden. Idag har jag tagit det tre gånger redan och troligen kommer det bli minst två gånger till. Inte så klyftigt kanske men vad ska jag göra. Jag måste helt enkelt.
I morgon är det sjukhuset som ska ringas för såhär orkar jag inte har det mer. Jag är trött och hängig och med inte bra. Det är inte så jag vill spendera mina lediga dagar. Jag känner mig verkligen skabbig och omvartannat svettas jag eller fryser. Fan vad jag hatar det här med förkylningar!
Nu ska jag gå och fortsätta läsa i min bok sen ska jag hämta farmor på stationen i kväll. Annars har jag inga planer för dagen. Kul ledig dag va! Not. 
My drugs don´t work.

kvällsprat

Ska snart gå och lägga mig. Jag fryser. Jag har stått ute och pratat skit med mina jobbakompisar en bra stund. Inte lika bra för mig förkylning som inte ger med sig. Jag har försökt intala mig att det är bättre idag. Vet inte om så är fallet vill bara att den ska bli det snart. Bra alltså. Är ganska trött på att vara beroende av var jag har mitt nässpray och sånt.
Dagen har var okey. Eller innan jobbet har det varit bra med lunch och sånt men jobbet va okey. Jag har gått runt och trott det har varit lördag hela dagen men ack när jag hela tiden har kommit till insikt att det faktiskt bara är fredag och jag har två jobbdagar till i stället för en. Hoppas det går fort. Jag är lite ledsen för att jag missar schlagerfinalen i morgon kväll. Om Sverigen vinner kommer jag verkligen att bli ledsen för att jag missar det på tv. Fast det vore ju bra trevligt om så vore fallet att vi kammade hem segern. Börja bli dags nu igen. Kommer ihår hur det var 1999. Jag låter som en riktigt schlager nörd nu. Bäst att sluta.
Har träffat min farmor idag när jag körde henne till stationen. Hon är fin! Sen var det lunch med Elin och Maria. Det var mysigt. Hann även med att köpa mig en klänning på H&M. Få se om den passar eller om det blir till att lämna tillbaka den på måndag.
Jag ska på något bankmöte på måndag om rådgivning. Ekonomisk rådgivning och om fonder och pensionssparande. Som om jag har någon ekonomi att tala om. Inte direkt. Vill avboka. Så jag funderar på att göra en fuling och helt enkelt stunta i det. Jag brukar verkligen aldrig göra så. Jag är lite för snäll för sånt men på måndag kanske jag ska göra det. Eller så är det väl bara att gå dit och säga att man inte är intresserad. Kanske är bättre att köra på den varianten i stället.
Nu väntar duschen och sen väntar en ännu skönare säng och förhoppningsvis är min kära pojkvän hemma snart så kanske det till och med blir ett nattsamtal. Det vore guld det. Godnatt1

ångest.

Under morgonen har jag varit ledsen. Blivit lite gladare, bakat scones och diskat. Nu sitter jag och ha desperata husfruar på tvn och scones står på bordet. Mitt thé var inge gott idag Jag gjorde nog något konstigt, fast att jag gjorde som vanligt. Kanske tog upp påsen lite tidiagre än vanligt. Jag var nog mest ivrig att få äta scones. Fredrik ska baka det på min födelsedag om jag ska tillbringa den hos honom. Jag vill att han ska vara hemma nu. 
Jag har varit depp i två dagar nu. Hela gårdagen gick åt självömkan och ledsamhet. Jag lagade dock mat till mig och min syster och så men annars hände det  inte så mycket. Läste och kollade OC typ. Ingen givande dag. Inte alls.
Nu står jag framför fyra dagars stänging och är inte vidare pepp på att stämpla in. Fyra stängningar i dag är verkligen inte att leka med. Tre går bra men fyra är faksitk bra mycket värre. Speciellt på helgen. Inga lugna dagar direkt. Det kommer bli jobbigt. Jag vill bara att helgen ska gå snabbt.
Tiden går långsamt idag. Jag har utbildning med två tjejer. Tredje coh sista utbildningsdagen. Jag hoppas det går bra. Jag vill inte jobba. Jag vill verkligen inte.
Jag är ledsen. Jag har enorm jobbångets.
Förlåt att jag är sådan här


can you do it now.

Jag är lite seg idag. Jag ska sanrt gå och duscha och göra mig i ordning lite för att sen kanske åka en sväng och köra lite taveldukar och pennor och måla lite idag. Det var ett tag sedan. Jag behöver göra någonting. Jag behöver tröst och ompysslan. Jag behöver känna värme och jag behöver någon att luta mig mot idag. Jag vet inte varför det är så. Det känns bara som att samtidigt som jag verkligen behöver ha någon hos mig så behöver jag bara vara själv idag. Jag behöver tid för mig själv och tänka och bara vara ensam. Jag har inte haft en dasan dag på väldigt länge.
Jag läste igenom några gamla sms idag. Jag blev sentimental och saknade. Det är kanske därför jag är lite nere just nu. Det kommer tillbaka saker som förr gjorde mig glad men som sedan raserades och spårade ut någonstans när vi inte hade någon aning om vad som hände. Jag läste från dig och dig och dig. Vissa saker är det bästa någon någonsin har sagt.
En person som skrev sms med ord som känns, som verkligen betyder att det kom från dig. Så olikt om man tänker på nu. Fast att du visar dig sårbar och liten när jag lyssnar på dig.
Jag är sentimental. Så mycket minnen av att läsa vissa sms. Jag vet inte varför men idag är jag lite ledsen över något.

drugs

Nästan en vecka utan uppdatering. Fast denna veckan har jag faktiskt haft ganska mycket att göra och helt enkelt inte haft tid med att sitta här. Nu denna veckan som kommer, kommer det troligen att bli annorlunda. Inte lika mycket inplanerat och ingen pojkvän på besök.

Fick till slut min välförtjänta ledig helg efter min helvetesvecka som varade några dagar mer än en vecka. Fy fan. Så i freadgs blev det middag på Harrys med flickorna. Elin min vackra hade kommit hem och hon va smygg och brun och allt! Det var trevligt men sen när det väl skulle bli den omtalade nattklubben. Haha nattklubb. Så var det inte till våran belåtenhet direkt. Det var inte mycket folk och inget folk som föll mig i smaken heller så vid halv ett tog jag, Elin och Maria våra jackor och gick hem. Jag kunde gå med dom för en gångs skull för jag skulle till den andra delen av staden och Elin fick sällskap nästa hela vägen hem. Bra.

Kom hem till Fredrik och det var mysigt. Sen har jag spenderat helgen med honom. I lördags drack vi vin och myste. Jag kuinde dock inte dircka så mycket, efter valborg är inte min kropp så mottaglig för något vin direkt. Jag hoppas att det försvinner snart så att det kan bli som vanligt igen. Söndagen spenderade lite på en filt i solen med lite festivalkänsla nästan. Det var mysigt. Åt pizza och löte korsord. 

Måndagen jobbade jag och sen blev måndagskvällen inte den mest romantiska med tanke på att han fick en släng av spysjukan eller något. Jag verkar ha sluppt det. Tack och lov! Så han var dolig måndagen och tisdagförmiddag så ja jag hoppas verkligen att nästa gång så blir det ingenting som kommer i vägen. Stackars Fredrik dock. Han mår bättre nu i allfall. 

Jag har lånat min farmors bil. Var och hämtade den igår och ska ha den i två veckor nu. Det känns nästan som att man åker runt i sin egen lilla bil. Jag lådsas det igår i allfall. Det finns dock ingen sd-spelare i den utan en kär bandspelare. Jag kommer inte att klara av att lyssna på radiomusik så länge. Visserligen kan p3 ficka guldkorn men igår var det fan ingen hit där heller bara en massa prat så jag ska minsann göra mig ett fint blandband som jag kan ha när jag åker runt i den lilla söta röda bilen.

Jag har fortfarande inte blivit av med min förkylning. Idag konstaterade jag och Fredrik att jag har varit förkyld i två månader eller något. Det är riktigt jobbigt och jag vill verkligens lippa det här snart. Jag har annvänt näsdroppar alldeles för mycket än vad man få göra och det kan jag inte sluta med för näsan täpps igen så att det går helt enkelt inte. Jag behöver dom där dropparna helt enkelt.
Nu ska jag äta frukost. Jag längtar efter Fredrik redan. Bra där. Få nog ringa honom nu i stället.
Puss

mat?

Jag lagar mat. Eller jag ska faktiskt laga mat. Jag ska äta klyftpotatis och fiskpinnar. En jävligt konstig kombination. Om vi inte har pulvermos hemma. då få det allt bli det i stället. Potatismos och fiskpinnar är svårtslaget. Bäst jag kollar det nu med en gång.
Puss

fulla för kärlekens skull

Jag har börjat lyssna på Eldkvarn igen. Jag hade en period då jag lyssnade helhjärtat och verkligen älskade kärleken tunga. Det var längesedan nu. Nu har dom återigen gjort en sjukt underbar vacker och helt galet bra låt. Jag talar om fulla för kärleken skull. Igår innan jobbet fick den vara ledmotiv här hemma och det blev några gånger den spelades. Jag tänker på Offe och Sune när jag hör den. Att vi tre när vi är fulla står och sjunger den här och det bara flödar av kärlek runt varandra. Fast jag tror att det är jag och Sune som kommer att sjunga mest. Det vore en vacker syn! Jag tänker på hur det kommer att bli sen när vi bor i Stockholm och kommer ligga bakfulla tillsammans och prata om mumintroll och andra oviktiga saker. Samt att denna låten ska spelas i bakgrunden. Det ska vara ångest blandat med lycka. Det ska vara kärlek och det bästa av allt, det är bara tre månader kvar. Sen ser jag framför mig i sommar när vi åker bil med denna låten spelandes i bilen på hög volym. Ge mig nu!

Igår hade jag nattsamtal med Offe. Har varit ett bra tag sedan sist. Det känns konstigt när vi inte prata med varandra så ofta som vi brukar göra. Han har liksom blivit en stor del i mitt liv så jag måste ha en viss dos i veckan av hans galenskaper. Han kommer hem i helgen. Få se vad som händer.

Nu ska jag snart äta lite frukost. Kylskåpet hade inte så mycket att bjuda på. Jag tog däremot med mig några youhurt hem från jobbet igår. Dom är vansinnigt goda. Det är nästan den enda yoghurten jag kan äta. Jag gillar inte med massa klibbiga bitar i som har legat så ett bra tag och blivit sådär för mjuka och sladdriga. Ska det vara annan yoghurt ska det vara sådan junior med dom söta bananer och jordgubbarna på. Uta bitar. En riktigt barn-yoghurt men det struntar jag i.

Sen vill jag bara säga att det var riktigt  mysigt i lördags och träffa Hanna. Snart igen. Det blir ganska snart nu för Hultsfred är ju inte alltför långt borta. Det ska bli skoj!! Hon är bra, det är hon!

Jag vill ha scones men jag fick inte baka det för fredrik för det har han lovat mig som frukost på sängen om jag sover hos honom på min födelsedag. Jag har inte sagt ja riktigt än. Jagär väldigt noga med att min familj ska fira mig och att det ska vara sång och presenter hemma. Ganska löjligt men då är det. Jag är ganska noga med traditionerna. Fast mamma sa vi kunde fira mig någon annan dag den veckan det är ju inte så noga. Hon tycker nog jag är lite löjlig. Hah. Ja vi få väl se. Det är ju trots allt ett tag kvar.

Fredrik kommer hem i morgon. Det kommer bli mysigt. Jag glömmer nästan bort det i allt. Fast när jag tänker på att det verklgien är så så känns allt så mycket lättare!


valborgsfirande med stil.. eller?

Jaha nu är det nog dags för en liten uppdatering här. Satan vad det va tungt igår. Jag har knappt varit så bakfull någon gång. Jag och Sune hade en trevlig Valborg. Lite för trevlig verkar det ju ha blivit. båda blev stupa fulla och runt tolv tror jag det kan ha varit däckade jag i soffan med en papperskorg jämte mig. Vaknade av teleonen kanske var den runt tre och bestämde mig i fyllan att jag skulle hem. Det var kanske inte världens bästa val. Så jag dundrade upp drog på mig skorna med stor möda nästan ramlade ner för alla trappor och sen när jag ringer taxi så säger dom att det är 50 minuters väntetid. Fan heller. Jag börjar gå och sen inser jag efter en kort bit att det här aldrig kommer att gå. Fast nere vid en rondell så stannar en vänlig själ och plocka upp mig. Tack tack!
Kommer hem och spyr. Fan. Sen blir det långt samtal med A som slutar i tårar och oro. Det löser sig..
Sen däckade jag igen och igår vågade jag knappt gå upp på morgonen. Vill helst inte se min pappa i ögonen på ett tag. Jag skämms för mycket. Jag måste dock ringa och kolla om bilen idag. Usch.
Fast när vi satt på balkongen och rökte och pratade och allt vi sa till varandra. Det var vi mot världen!! Alltid! Det kommer att bli kanon.
Igår var en tung dag på jobbet. Jag tänker inte skriva mer om det mer än att jag inte är bakfull idag i allfall. Vilket känns jävligt vackert. En halv box rosé vin var kanske lite väl mycket men trevligt hade jag.
Puss

RSS 2.0