stockholm nästa.

Nu är klockan 07.35. Jag gick upp för 20 minuter sedan. Det var jobbigt. Vaknade nämnligen vid 05.00 och kunde inte somna om på ett bra tag. Blev stressad över att jag inte somnade och över min biljett och allt och det resulterade i att jag verkligen inte kunde sova. Dessutom hade jag en jävla huvudvärk. trodde att huvudvärken var borta nu men ack så fel jag hade. Mitt huvud gör verkligen ont. Jag måste ta lite tabletter nu så att det kanske försvinner så jag slipper sitta den det hela resan till på köpet.
Jag är verkligens jukt stirrig för detta. fredrik skrattade lite åt mig igår över att jag är så nervös. Kan ju tro jag aldrig har åkt tåg innan. Det har jag. Men jag vill ha min plats. Jag få väl ta och sätta mig på någon ledig plats då coh sen få jag väl snallt flytta på mig när det kommer någon och säger att det är deras plats. Usch ajg gillar inte sånt men aja det få vääl gå den här gången. Jag ska minsann frånga konduktören själv om varför det inte gick att beställa platsbiljett. Det tycker jag är mycket konsigt.
Nog om det. Jag kommer inte att kunna ha tillgång till internet under dessa dagar ajg är i Stockholm. Fredrik och Steffe har fortfarande inget internet. Det ska väl gå bra ändå. Jag ska ju på Accelerator nu i två dagar och sen är det min födelsedan också under dagrna. Det blir mysigt.
Nu måste jag börja fixa i ordning mig lite. Ha det så bra alla så länge.
Puss

kaffedrickande

Har skrivit ut spelschema för accelerator nu. Mina godbitar spelar på lördagen så för mig är fredagen inte jätteviktig. Jag har verkligen börjat bli stirrig för min tågresanu. Fan vad fjantig jag är egentligen men så är det. Jag blir lite stirrig ibland. Speciellt när inte saker och ting är planerade, som min sittplats. Hah. Aja, jag få helt enkelt vara redo på att dricka mycket kaffe i morgon. Från Alvesta till Stockholm typ. Hoppas dom har gott kaffe.  


tågbekymmer

Idag har jag varit på stan och fixat lite saker. Käpt biljett till accelerator och sånt. Sen har jag hämtat ut min tågbiljett som såg väldigt skum ut. Dessutom när jag skulle beställa min biljett igår så kunde jag inte välja att ta någon plats för det fanns inte platser på det jag hade valt. Typ familjevagn och sånt till exempel stod det. "Prova att testa ett annat alternativ". Det konstiga var att jag hade valt ospecifiserat. Jaja. Det gick att boka biljetten om man bokade på andraklass öppen. helt konsigt. Så nu har jag ingenstans att sitta på resan.
Jag kommer väl att få vara en sådan jobbigjävel som tar någon annans plats så jag sen måste flytta på mig hela tiden vid varenda jävla stop. Jag hatar att vara besvärlig på tåg. Vill helst bara ha min plats och sen bara sitta där och läsa och lyssa på musik eller vad det nu kan vara. Orka vara en sådan jobbig en som ska gå fram och tillbaka från toa till platsen till bistron tillbaka för att sedan gå på toa igen. Nej nej. Inte jag. Fast i morgon kan jag komma att tvingas vara en sådan. Jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Få väl försöka se glad ut ändå. Annars få jag väl helt enkelt sitta i bistron och drick kaffe och skriva brev till Emelie. Fast att jag knappt kan skriva på tåg men då har jag något att göra. Dessutom ser jag viktig ut. Dessutom så är det min tur och jag vill inte att du ska behöva vänta alltför långe. Få se hur det går helt enkelt. Det löser väl sig.
Jag tror jag oroa mig och stressa upp mig ganska mycket i onödan. Jag måste lägga in lite mer låtar på min I-pod. Dessutom måste jag rensa ut hela den för att sen börja om och försöka få lite ordning och reda men inte idag. Det orkar jag inte. Annars kommer det väl sluta med att jag inte ha någon musik där och då blir min resa i morgon ganska outhärdlig. Jag som inte ens har en plats.
Fast jag tycker det ska bli skoj ändå. Jag ska få kolla på Bright Eyes och the tough alliance. Det ska minsann bli roligt. Jag hopaps abra det blir uppehåll nu. Jag ska i allfall få använda min nya tuffa blå lite kackliknande tröja som jag köpte på lager. Det är fin.

your heart is an empty room

Jag har skrivit om mitt CV och jag har till och med sökt ett jobb. Ska fortsätta söka lite nu sen vet jag inte vad som händer. Kansake bli en lugn kväll. Just nu känner jag mig stressad och jag vet inte hur det blir med Stockholm. Känner ingen lust att åka allt känns mest tungt oc jobbigt. Vist vill jag åka och träffa Fredrik och gå på Accelerator och allt men jag vill inte ha något krongel och just nu känns det mesta krongligt och jobbigt. Vill mest bara att det ska gå på en timme att åka dit och inte på sex timmar som det dessvärre kommer att ta om jag ta nussen i morgon klockan tre. Eller om jag åker på fredag morgon. Det är också ett alternatliv. Måste prata med Sune. Måste ta reda på hur och när dom hade tänkt bege sig. Det bästa vore om vi hade en bil. Någon som känner för att låna oss en.
Dessutom så önskar jag mig ett jobb i Stockholm som födelsedagspresent på måndag.
Nu ska jag gå och vila. Allt det här ta på mina krafter.


slutat regna

Dag tre på min semester. Det känns inte riktigt som semester än. Dock mer än igår. Kanske kommer i morgon. Jag ska åka till Stockholm. Vet dock inte riktigt när. I mogon eller fredag. Jag blir galen när inget är planerat och ordnat. Det gör mig så nervös och stirrig när jag inte har något kontroll över såndant. Idag har ajg en massa saker att göra. Skriva om CV och söka jobb. Få se hur det går. jag hoppas det ordnar sig.
På fredag är det Accelerator och jag hoppas spelschemat har kommit upp nu så jag som sagt kan planera lite. Sen på måndag fyller jag år!! Det blir mysigt.
Dags att sätta igång med alla bestyr som ska göras idag sen kanske jag ska leka med Offe ikväll. Vore mysigt. Dessutom så regnade konstant hela dagen igår. Inget uppehåll alls. Sjukt.

semester dag 1

Nu har jag två veckors semester. Det känns bra och sen när jag kommer tillbaka är det ca 3 veckort arbete kvar. Det känns lite konsigt nu när jag arbetade sista dagen mer Arta i fredags och i lördags bytte vi av varann. Nu börjar det snart kännas lite kämpigt att säga hejdå till alla. Fast samtidigt så skönt att jag knappt finner ord.
Fredrik är hemma i stan och idag blir det en liten resa ut till Lager 157. Har inte varit där på väldigt länge. Fåv äls e ifall det finns något som faller en i smaken annars är det abra skönt att åka ut på en liten utflykt.
Midsommarafton blev annorlunda. Jag och Sune hade tänkt dricka fyra flaskor vin på hans balkong men under dagen blev vi bjudna på "vuxenfest" till en av våra chefer. Så vi åkte dit i deras vrålåk och sen blev det midsommarfirande med allsång och alkohol och vuxna människor och barn och hela kittet. Det var faktiskt trevligt måste jag säga.
Återkommer ikväll med vidare information.
Puss


jag vet i fan

Sitter och småpratar lite med Sune. Han är sjuk och arm. Stackaren. Jobbet igår var som en dag i mitten av december. Inte ett jävla dugg att göra. Lugnt och fint. Kanske att det blir så ikväll igen. Kanske kanske. Dock har det nte varit lugnt dom senaste kvällarna jag har skört skift så jag vågar minsann inte hoppas på något alls. Lika bra att bita i det sura äpplet och sen få vi se vart det bär av. I morgon är jag i allfall ledig. Kanske att jag ska träffa Sune och kanske Maria. Mysigt.
Har kommit på att jag har en hel del saker att fixa tills jag flyttar. Typ bara att rensa ut mitt rum kommer ju bli ett projekt som kommer att ta tid. De andra sakerna väntar jag med och ta tag i under mågondagen kanske.
Midsommar är fortfarande lite av ett mysterium. Jag och Sune ska väl dricka alkohol men sen vet man inte vad det blir mer. En valborg fast inte riktigt samma mängd alkohol. Det slutade inte riktigt som tänkt.
Nu snart dags att åka upp till jobbet. Där enligt tidgningen "Hambugerkriget är i gång". Jag blir så trött.
Tjo.


tillbaka

Jag har varit i Stockholm en vecka. Därav inget bloggnade för det finns inget internet hos Fredrik. Denna veckan har varit underbar och ju mer tid jag tillbringar med honom destu mer tycker jag om honom.
Jag är snurrig.
Puss.


lägenhet

Sen vill jag bara säga att det finns något som gör allt lite ljusare. Jag och Sune ha gått lägenhet. På söder och ja vi kan knappt bo bättre. Jag är verkligen glad! Nu snart är det Stockholm som gäller och jag längtar verkligen. Nu behöver jag bara ett jobb också. Det ska bli kul att göra något nytt. Ser verkligen fram emot det.
Puss

...

Jag är nu mitt inne i helgen. Stängningshelg och jag mår så dåligt att jag bara vill spy. Det är så frukotansvärt varmt på mitt jobb att det knappt gå att stå ut. Att inte min chef insaffa lite AC är för mig helt obegripligt. Hade jag vari chef ahde det varit något bland det första jag skulle inskaffa. De flesta bli arga och tjuriga när det är såhär och han skulle vinne på att ha det en aning svalare där inne. Ett tips bara!
Igår kom jag och Azra därifrån vid kvar över ett. Idag har jag varit på vippen till att börja gråta flera gånger. Jag vill inte ha det såhär varmt när man jobbar. Jag vill ha regn och molnigt. Jag vill gärna ha solsken och värmde när jag är ledig men inte nu.
Två dagar kvar sen ledig en vecka. Jag funderar på att säga upp mig idag eller i morgon. Om jag gör det innebär det att jag jobbar en vecka till för de andra veckorna har jag semester. Tanken är lockande. Alltför lockande.

nationaldag

jag är ledig idag. det är skönt. tiden har gått långsamt så jag hopaps att dessa dagar som är kvar av veckan kommer att rinna iväg i lite högre tempo. jag längtar till nästa vecka. jag har solat idag. det var ganska skönt att ligga ute så jag ska försöka göra det lite innan jobbet om vädret tillåter innan min stängningshelg som börjar på fredag. det kanske är en eller max två sådana helger kvar sen!!
ska snart göra mig i ordning lite och sen ska jag träffa emelie. alldeles för längesedan men ikväll blir det mys.
skönt med sol. fast i morgon får det gärna vara lite molnigt fram till fem och efter det sol för jag jobbar. sen är det bal i morgon för studenterna och dom förtjänar väl lite sol ändå.

puss

226380-6
höstas. nu vet jag inte hur jag vill ha det. men puss ändå.


söder.

Idag finns det ingenting som kan föstöra min dag. Jag har fått en så bra överrasning idag och en så bra nyhet att jag knappt kan behärska mig. Ingenting kan förstöra den här lyckan jag känner idag. Som om ingenting är omöjligt!! Det är minsann en skön känsla. Dagen på jobbet har gått lätt fram pga samtalet som piggade upp hela min tillvaro. Än kan jag inte riktigt säga vad det rör sig om. Det kommer om någon dag att stå här med stora bokstäver!
Kvällen vet jag inte vad jag ska göra med. Det verkar som att alla är upptagna och jag som är mer peppad än vanligt att hitta på saker. Ja ja. Det löser sig.
Helst vill jag sitta i årboparken och dricka vin. Jag är ju faktiskt ledig i morgon.
Det är längesedan jag kan säga att det är mycket bra med mig, men idag, idag är det verkligen mycket bra!
Puss!

sol och bok.

Nu ska jag ut i solen. Nu har jag deppat lite för att det inte bli hulsfred så jag orkar inte bly mig mer just nu. Fast än hinner det blåsa många vindar. Jag vill verkligen fast det inte känns lika kul längre. Få se helt enkelt. Det är tur jag har mina reservplaner så jag har något att göra om det skiter sig. Dessutom vet jag ju att jag kommer att få en liten fesstival i allfall så jag går ju inte helt lottlös.
Ska sola nu. Läsa Star och sen mysa med Maria om hon inte var alltför bakfull idag.
Det var mysigt igår också. Jag, Johanna och Becka kollade fotboll och pratade en massa. Det var mycket bra och mysigt och hela sommare ska Becka vara hemma det känns verkligen bra! Så vi kan få in flera sådana kvällar vi tre och prata igenom och skratta åt allt. Det är bäst!
Nu sol och bok.
Puss

ändrade planer

Söndag och sista dagen den här helgen. I morgon är det dags att starta ännu en arbetsvecka men det är bara 6 jobb dagar kvar nu sen går jag på semester i en vecka. Dock blir nog inte den veckan som jag hade tänkt. Jag hade tänkt mig tält, alkohol, musik, nära vänner och en massa härliga människor. Dock verkar de flesta jag känner vara riktigt tråkiga. Jag blir faktiskt lite ledsen när jag tänker på det. För hela året har jag gått och ensam tänkt på att det faktiskt kommer att bli hultsfred i sommar och verkligen hoppats att folk skulle hänga med. Kanske att det blir en festival i allfall.. Men det verkar dock inte så..
Det blir kanske inget Hulsfred alls. Fan. Jag ha visserligen andra planer i beredskap men det kommer inte bli likadant. Jag kommer att vara ledsen inners inne att det inte blev som jag hade hoppats.
Så om någon vill åka till Hultsfred så kan ni väl säga till.

RSS 2.0