världens bästa

I onsdags fyllde världens bästa 22 år. Han fick inget inlägg på bloggen då för jag var alltför bitter för att göra något vackert av det. Frågan är om det kommer bli så mycket över det vanliga nu men det är gjort av kärlek. Ren äkta kärlek. Här kommer tre bilder på mannen som snart kommer att bli min sambo. Han är guld värd! Han är den bästa! Mattias Sunesson grattis!!


226380-3

226380-4

226380-5

Grattis darling! Jag undra ganska ofta hur mitt liv skulle sett ut om jag inte hade haft dig. Jag vet inte hur jag skulle klara mig. För, för mig är du den bästa. Jag älskar dig!!
Puss

hunting for witches

Jag blir arg på allt och alla. Igår var det så fast på jobbet var det faktiskt okey. Idag kommer det inte att vara okey efter att Sune har gått hem. Det kommer vara jobbigt och jag kommer att räkna ner timmarna tills klockan ska bli tolv och jag vet att jag inte kommer att komma därifrån förän ett för hon som kör skift är tydligen jävligt, jävligt, jävligt långsam med att räkna pengar och stänga kontoret. Om det tar lång tid idag ska jag fan fråga vad det är hon håller på med varenda gång. Så lång tid tar det inte, inte varje gång i allfall.
Jag är bitter. Jag är verkligen bitter idag. Det borde vara bra om jag hade tavlor och färg hemma. Jag ska måla. Jag vill det nu. NU.
Jag såg på en sida innan något som gjorde mig förbannad. Jag hyser verkligen agg mot henne. Hon är bara jobbig ändå. Jag vet inte varför men idag är det så och jag känner knappt henne. Låt bli.
Jag vill träffa mina flickor snart. De jag helt vill träffa nu är Johanna, Maria och Michan. Elin kommer hem nästa vecka och henne vill jag verkligen träffa! Fina Elin!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Faaaaaaaaaaan!

No-one can be trusted under the age of fourteen
...My joy and pain is relative
I've gotten so good at lying to myself

uniform

Jag har varit i Stockholm under helgen. Har inte haft tillgång till internet och har därför inte kunnat skriva ett ord här och inte kunnat kolla runt på diverse sidor som jag dagbligen brukar. Nu blir det därför fyra dagar att ta igen. Det är alltid lika jobbigt. Fast jag orkar knappt bry mig idag. Jag orkar inte bry mig alls. Jag håller på att stänga av mig känslomässigt. Annars kommer jag aldrig att överleva dessa dagar. Jag ska jobba tio dagar utan ledighet jag är verkligen inte van vid sådant. Nu ska folk veta att mitt arbete inte är som ett vanligt sju-till-fyra jobb utan det är ibland ett rent helvete och slit och stress över det vanliga. Därför för min och andras säkerhet håller jag nu på att stänga av och ska försöka att inte känna någonting alls. Lika bra det för jag kommer inte att vara abträffbar förän fredag nästa vecka känns det som. Helvete.
Bara 9 dagar kvar nu!

Helgen var bra. Tog kvällståget i fredags och var inte i Stockholm förän 23.40. Det var drygt, ett tag trodde jag att jag skulle börja klättra på väggarna men med risk för att bli utslängt någonstans så struntade jag i det. Hade varit en syn för de andra passagerarna annars.
Sen var det fest i Blåsut (ett väldigt roligt nämn för övrigt). Det var trevligt det var det. Har kollat på 7 Heros avsnitt i rad och blev nästan knäpp på kuppen. Fast jag gillar faktiskt den serien. Kunde inte riktigt sluta titta på den därav alla avsnitt kanske. Igår på morgonen när jag vaknade vid 05.45 så var jag nog bittrast i världen. Jag var så bitter och arg på allt och alla att jag ville bara skrika rakt ut. Jag gjorde inte det och satt med bister min på pendeltåget sen var det bara att svälja och inse att man var tvungen att åka hem för att jobba. Fy fan vilken ångest jag hade. Kan ni tänka er?
Helgen annars har varit bra och mysig och ja Fredrik är fin! <3
Blev ingen bra beskrivning av helgen det där. Kan nog vara för att jag fortfarande är bitter för att jag va tvungen att åka hem. Allt känns så tomt just nu.

Fast jag har en sak som jag kan se fram emot under dessa 9 dagar av arbete som är kvar och det är att på lördag få jag träffa Hanna. Har inte träffat henne sedan natten vi sprang runt i regnet på Emmaboda och var glada och fulla och allt var bra trots vädret. Det ska verkligen bli trevligt!!

planering och ordning

Jag sitter och försöker vara teknisk och fixa min i-pod. Det går sådär. Eller än så länge går det väl bra men det återstår och se om jag kommer att få in låtarna senare. Jag hoppas det. Annars vet jag en som bli lite lätt förbannad i allfall. Det tar lite tid det här!
Det är bra att jag ska flytta ihop med Sune för då kommer jag att ha en teknisk man hemma som kan hjälpa mig med allt det här och så. Det är mycket bra! Jag känner mig lyckligt lottad.
Som Sune berättade på sin blogg så måste våra arbestkompisar tro att vi blev tappade ett par gånger som bar. Det låter nog ibland sjukt sjukt sjukt när vi pratar med varandra. Hård och snuskiga och lite kränkande ord spottas ibland ut för att sedan sekunden efter sjunga ut en massa kärlek till varandra. De nya som inte har varit med och sett våra turer innan måste undra var dom har hamnat.
Idag har jag hämtat min biljett till Stockholm och sen har jag köpt lite annat nödvändigt. Sen skulle jag göra en massa saker men jag somnade runt fem tiden och sov till halv åtta. Inte bra alls. Så nu måste jag snart börja packa lite och skriva lite listor för vad jag ska packa ner i morgon så jag inte glömmer något i stressen efter jobbet. Jag gillar listor och ordning fast det mäks inte så mycket just nu. Förr var jag jätte ordningsam. Vill vara det igen. Nu har jag blivit lite lat. Det är inte bra. Jag behöver komma tillbaka till mina lostor och ordning och reda. Jag gillart! Sen nästa vecka kommer Hanna hit till småland. Det ska verkligen verkligen bli roligt att träffa henne igen! Nu ska jag börja ordna lite seb blir det sängen ganska tidigt ska jag försöka i allfall. Måste bara fixa klart här, duscha, packa och planera lite för i morgon först.


ingen vårhatare

Idag när jag vaknade och va inne i badrummet så hörde jag lite tyst att det smattrade tyst tyst på fönstret. Det hade redan sett lite grått ut när jag först tittade ut och sen när det väl började regna lite så tänkte jag verkligen tack tack!! Jag är ingen vårhatare. Det är jag verkligen inte men jag vill bara ha lite regn nu. Det kändes som det behövdes. Jag vill gå ut en tidig morgon när det har regnat ute och det lukta någon speciell och underbar doft. Som när man skulle på skolresa och fick gå upp extra tidigt på morgonen och när man kom ut och visste att det skulle bli en fin dag men att det fortfarande är kallt och fuktigt ute och då kommer den här doften fram. Friskt liksom. Sen doften av regn kan också göra mig påmind om saker när man var liten. Så idag hoppas jag att jag få känna någon frisk och skönt doft när jag går ut för att sen snabbt åka iväg till jobbet. Tro mig jag tycker verkligen verkligen om våren men det är något speciellt med det här också.

bra dag

Då har helgen gått. Har jobbat största delen av den men det fanns en ljusglimt. I söndags förmiddag kom Fredrik hem. Visserligen bara för en natt men det va värt! Mycket! Så i söndags va jag med Fredrik och det var mys sen blev det jobb i sex timmar och sen ner till Fredrik igen. Igår var jag ledig och då var det mys som stod på schemat. Det var sol och vi låg bla i åbroparken och hade det skönt i solen. Känns lite konstigt att man kan sitta i kortarmat och att det är så varmt och sen är det inga löv på träden än. Det ser lite konstigt ut.
Så nu är det jobb i fyra dagar som gäller och sen på fredag så åker jag till Stockholm. Det ska bli mysigt. Stannar troligen tills på tisdag morgon och sen har jag en sjuk arbetsvecka som håller på ifrån tidag fram till fredagen veckan efter. Så efter dom 10 dagarna av arbete kommer jag inte vara mänsklig känns det som. Sjukt jag vet.
Dagen har varit bra idag och när jag åkte hem så kände jag verkligen att jag var så glad. Jag bara log för mig själv och kände hur glad jag verkligen är just nu!!
Längtar tills helgen.
Nu ska jag duscha och sen är det sängen och läsa bok som gäller.
Mys mys!
Puss


kelsjukan

Jag har vaknat för lite drygt en timme sedan. Jag ska äta frukost nu snart och sen ska jag läsa lite i min bok som jag nyligen har påbörjat. Sen är det jobb och jag hoppas det går fort så att det snabbt kan bli söndag. För i morgon klockan 11.10 kommer jag att klinga på dörren till min kära. Fredrik kommer förbi en liten snabb visit på ett dygn efter att ha varit i skåne i helgen. Så på måndag klockan halv åtta är jag ensam igen. Det blir kort och intensivt men jag glädjs åt det lilla. Helt underbart är det. Visserligen så jobbar jag desssvärre stängning på kvällen men jag har lyckats med att jag kanske kan få börja klockan sex i stället för tre.
Ibland är det jobbigt att man måste ta tillvara varje minut för man bli så inställd på att man verkligen måste det och det är lite jobbigt ibland. Inte lika spontant. Fast samtidigt så kan vi inget annat just nu och jag tycker det är helt underbart när jag träffar honom så jag strunta i om det är intensivt. För mig får det gärna vara det. Kan det inte bara bli söndag nu!!
Jag har sökt skolor och jag har klippt mig. Jag har page igen. Lite kortare denna gången men det känns ändå ganska bra. Jag har fått bra respons så jag litar på det.
Det är sjukt fint väder ute. Synd bara att jag inte orkar gå ut direkt. Jag orkar inte svettas i solen för att senare stå inne på jobbet och svettas ännu mer. Nej tack. Jag är tråkig och håller mig inomhus än så länge fast jag vet att jag kommer att ångra mig sen när jag åker till jobbet och undra varför jag inte varit ute lite. Jag kanske kan läsa ute ändå.
Jag vill ha söndag nu nu NU!! Jag vill att Fredrik kommer hem och jag vill kramas och mysa. Snart snart, fast det känns som en evighet. Fast nu är det bara 23 timmar och 20 minuter kvar.
Jag är rastlös jag vill bara att tiden ska gå fort idag. Snälla kan inte klockan bara bli 22.00 eller något.

morgonstund.

Idag är jag ledig. Är inne på min tredje dag av ledighet nu. Jag känner mig slapp och onyttig. Jag skulle varit i Stockholm dessa dagar hade jag bestämt men det blev inte så för Fredrik skulle jobba en dag och med tanke på att han jobbar 24 h i sträck så går det ju inte. Det kändes inte så lönt. Fast det är inte så lång tid kvar tills vi ses ändå så det ska nog gå bra.
Jag ska klippa mig idag. Det är behövligt och jag vill verkligen bli nöjd den här gången. Jag var det förra gången när jag gjorde en impulsgrej och klippte page på ett drop in ställe i Halmstad. Få helt enkelt se vad det blir helt enkelt.
Idag ska jag söka skolor. Idag MÅSTE jag verkligen göra det. Jag är hopplös på att skjuta upp saker och ting. Hata att det blir så. Typiskt.
Igår var jag och Maria och kollade på en kanin. Han var det sötaste jag ahr sett på länge och jag vill ha honom. Han va ruffsig i pälsen och såg rock´n´roll ut för att vara en gosig kanin och jag vill ha honom. Hel svart var han och åhhh GE MIG!! Jag har fått med mig Sune på det här och ajg vet att han kommer att tycka om honom lika mycket som jag gör. Jag har fortfarande inte lyckats övertala mina föräldrar. Min mamma förstår inte riktigt grejen med att jag måste skaffa mig en kanin. Pappa skrattade igår när det kom fram att jag hade åkt iväg och kollat på en. Jag vill så gärna. Ska bara komma på ett bra namn också. Jag är inte lika på "Rocky" som Sune är..

070411

Godmorgon!
Dags att gå upp och göra sig i ordning. Vid tolv ska jag hämta Maria och vi ska ut och kolla på kaninungar. Jag vet inte ens om det kommer att bli en för min mamma och pappa verkar inte vara lika heta på den här idén som jag är!! Vilket är synd för jag är som ett barn när det gäller det här nu. Jag kommer tjura tills jag få skaffa en och jag hoppas verkligen dom ge med sig. Om inte så få jag väl vänta tills jag flyttar.
Igår blev det mys med Maria. Fika och prata strunt och om allt. Det är vackert. Det var mycket som hanns med och idag blir det även en liten träff. En liten tur och vi ska mysa med två kaninungar. Heja! Jag kommer ju så vilja ta hem dom. I allfall den ena. Ge mig nu!
Dags att gå och duscha och fixa i ordning sig. Sen ska jag äta frukost med toast idag.

jet set baby

226380-2

Jag tycker om den här bilden! Min digital kamera verkar vara helt knäpp igen. Jag blir galen. Att den alltid ska krångla. Få se till att inskaffa en ny eller något. Jag har dock inte råd med det. Kan man få ut en ny igen på sin försäkring om den skulle vara paj igen. Förra gick också sönder och då fick ajg en helt ny ju. Kanske kan gå denna gången också. Det är ju inte mitt fel att det är en skit-kamera!
Jag är ledig idag. Jag har hämtat kataloger för skolr och nu ska jag söka lite i dagarna. Sen har jag dessutom ringt och beställt klipptid och sånt. Jag har gjort lite saker idag som jag har skjutit på framtiden ett bra tag nu. Dags att börja ta tag i saker och ting.
Ikväll blir det mys med Maria.

kaninjakt

Jag och min syster är idag på jakt efter en kaninunge. Vi har ni ringt till djuraffären i Gislaved och ska dit om en stund och kolla på dom. Dom hade en helsvart hona samt en helsvart hade kvar och dom kom idag. Åhh. Jag vet inte ens om vi har kvar vår nur här hemma eller om jag måste köpa en ny. Jag har verkligen gått in för det här nu. Jag har fått med mig Malin också så nu ska jag bara få med mig resten av familjen det vill säga mina föräldrar och jag vet inte om dom är lika sugna på att ha hem ett djur till. Fast jag vet ju att dom gillade Tuttisgiisen väldigt mycket (vår förra kanin). Jag ska nog kunna bearbeta dom med dessa söta guldklimpar. Undrar ifall man kan ta kort på dom och sen ta hem och visa. Då kanske dom smälter lika mycket som jag gjorde igår. Har fortfarande inte kommit över det helt och hållet. Jag vet att jag är lite knäpp.

blivande sambos.

226380-1


en ny kärlek?

På jobbet idag fick jag se något av det sötaste jag har sett på länge. I bilen kom en familj och dottern i framsätet satt med fyra små kaniner i knät. Jag kunde ju inte hålla tyst utan var tvungen att berätta hur söta dom var och pappan som körde ta tag i en kanin och langa över den till mig. Så där står jag i luckan med en söt liten kanin unge på tre veckor i händerna. Sjukt söta!! Det var nästan så jag blev kär och jag kunde ju inte hålla tyst utan började prata om att jag vill ha en kanin och jada jada. Så jag fick numer till dom. Så om fyra veckor skulle dom säljas vilket betyder att om jag nu inte har kommit på andra tankar så kan jag bli mamma om fyra veckor hah.
Det vore något.


påskhelgen.

Helgen har varit bra. Har nästan varit som i sommras. Träffat folk som har varit hemma över påsk och hade jag fått bestämmt så hade jag haft det så nästan varenda helg. Kunna träffa er när som och inte behöva planera allt så att man få med så mycket som möjligt av det man vill göra. 
Långfredagen spenderades med Johanna och Becka. Det blev prat och mys så som det brukar vara. Påskafton är en helt annan historia. Började med en liten snabbfika sen bar det iväg med Offe i "fin-bilen". Bar iväg till Sune och sen en snabb sväng till Mcdonalds för mat. Pratade och bestämde kvällens planer.
Strax innan fem blev jag upphämtad av Offe och åter igen åkte vi till Sune där Kalle hämtade oss och vi åkte ut till Bor där det bjöds på trevligheter. Grillade samtidigt som det började snöa. Det var en konstig känsla som man sen glömde bort när alkoholen började ge reslutat. Det som började som trevligheter slutade med att jag, Johan och Sune var fulla och dansade på stolarna till låten som också kom att spelas på efterfesten en bra stund. Sen vid tio var det dags att ta taxi in till Harrys. Jag var full och glad. Där inne blev det dans och galenskaper. En riktigt bra kväll måste jag erkänna!
Vid halv tre gick jag, Sune och Offe hem till Sune där det bjöds på något liknande en efterfest. Sune blev skvatt galen och Amusin Using You med John´s Candy spelades på repeat i en timme. Johan och Malin kom och det slutade med att alla däckade någon gång framåt fyra i soffa, säng och på folvet. Det var en vacker avslutning på kvällen.Det kändes dock inte lika vackert att vakna dagen efter med huvudvärk och jag kände hur min kropp knappt orkade med. Det blev prat om ingenting och låten började spelas lite lätt igen. Det var en bra morgon ändå!! Det kändes som förra sommaren och jag önskar att sommaren blir lika bra som denna helgen. Förra sommaren var galen och bra och konstig. Ge mig igen.
Igår låg jag bara i sängen och pratade i telefon blandat med sov och tyckte lite synd om mig själv. Det var en bra bakfylledag. Jag älskar sådana söndagar. Precis så det ska vara.


en helt ny karriär

Kära vänner.
Äntligen har jag gjort det. Börjat om på nytt. Det känns bra.
Som en helt ny karriär.

Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0