moon moon moonlight

Två veckor kvar på jobbet. Det känns konsigt. Lite ledsamt. Förra året när det endast var två veckor kvar kändes det enormt skönt och befriande av bara tanken. Det gör det inte nu. Visste det känns skönt och kul men samtidigt lite ledsamt, tråkigt och ovisst. Känns lite ovisst med tanke på att jag inte vet vad det blir i höst än. Har inte bestämt vilken kurs jag ska läsa än. Jag hoppas såklart jag kommer in på mitt förstahands val men det gör jag inte så det är lika bra att inte tänka på det.
Så nu har jag strax jobbar klart min första dag på den här veckan. Fyra dagar kvar sen helg sen ynka fem dagar till. Det är ju konstigt att jag ska bli såhär känslosam. Men jag kommer nog att sakna "mina" tre advokater lite. Det kan jag erkänna.
Idag har jag saknar min förra chef. Malin. Världens snällaste chef och underbar på alla sätt.
Ikväll ska jag göra ett nytt försök med tvätten. Haha. Ha skjutit upp det två dagar nu. Lördags försov vi oss, söndags struntade vi i det och idag måste det ske. Tvätt tid klockan 16.00. Spännande va. Känns kul att kuna välja och vraka lite mer bland tvätt tider. Innan gick det ju inte utan fick ju boka två veckor innan typ för att få tiderna på kvällarna.
Undrar ifall Fredrik har köpt något till mig idag?


börja veckan med försening

Nu är klockan strax tolv. Jag ska bege mig ut på lunch och kolla lite ifall det finns något fint att köpa i någon affär. Sen ska jag handla lite frukt och grönt till kontoret. Idag är jag tillbaka i Sollentuna igen. Det känns bra! Jag gillar detta kontoret mer. Fast jag började dagen med att komma försent. Inte bra. Det var inte meningen. Om bara bussarna gått den tiden de skulle och inte fem munuter före utsatt tid. Jag vet att det är ca men det är ganska stor skillnad på 08.12 och 08.17 på morgonen. Så jag åkte ner och precis utanför kom jag på att jag glöm akter och post jag skulle ta med mig från huvudkontoret till Sollentuna. Så jag fick ringa Fredrik som fick kasta ner nycklen så jag kom in i huset, åka upp till 10:e våning och sen ta kassan som Fredrik kom och lämnade vid dörren efter ytterligare ett samtal upp, och sen ner igen och ut till buss stationen. Men men, det var ingen fara. Kom 13 minuter försent eller något sådant.
Nu är klockan tolv.

söndags svammel

Söndag, jag började dagen med att bråka lite med Fredrik. Det var inte så kul. Nu är han iväg med en kompis så vi har inte blivit vänner än. Det är inte kul att vara ovänner och oense om saker och ting. Men så det blir ibland. Jag funderar på att gå ut och gå en sväng.
Har varit och köpt mig lite godis och frysta bär. Godis vet jag inte varför jag köpte för jag är inte ens sugen på det. Men frysta bär däremot. Vid fem kommer det lite folk hit och ska spela poker. Jag vet inte om jag ska vara med. 200 kr ska man lägga in. Jag vann igårå när vi spelade fyra stycken. Men idag är det typ åtta, nio stycken som ska spela och det kanske blir lite svårare. Så jag vet inte hur jag ska göra. 200 kr är ju egentligen inte så mycket, men mest är det för att det kanske är lite pinsamt att spela när man inte är så van vid det. Haha, löjligt va. Sen är ju 200 kr en ny klänning haha. Har inte bestämt mig riktigt än.
Nu ska jag antingen ut och gå, eller gå och duscha och göra mig i ordning lite men jag borde verkligen ut och gå, men jag har en lite konstig känsla i kroppen.
Blir mest svammel nu känns det som. Vet inte vad jag ska skriva. Är trött och rastlös.

this is it.

Vaknade klockan två, missade tvätt-tiden. I morgon blir det tvätt i stället. Kent verkar det inte bli heller.
Klockan är fyra. Känns som man sovit bort hela förmiddagen.
Jag har tråkigt.
Jag har så tråkigt!!

lipdag

Det finns en grej som kan lindra min lipdag.
OC.
Hoppas verkligen det ligger en skiva i dvd.n.

kom tillbaka



Jag saknar den här tiden så det gör ont i hela kroppen. När vi var de två som alltid höll ihop i vått och torrt. Gift gammalt par kallade folk oss. Det var så. Det var gabb, men det var kärlek rakt igenom.
Det låter som olycklig kärlek. Det är det. Det är olycklig kärlek och det gör ont och det svider och sårar hela mig.
För ett år sedan, när vi gjorde vår sista sommar på McDonalds var det kärlek och kramar överallt och hela året dessförinnan. Så mycket kärlek att folk inte trodde på oss när vi sa att vi bara var vänner.
Sist jag kramade dig var när vi sa hej då i Skrapans entre. Dessförinnan var det din födelsedag. Dessförinnan minns jag inte för det var alledels för lång tid sedan. Jag gråter nästan nu när jag tänker på det.
Jag känner mig som en som tappat bort sin bästa vän någonstans. Det känns tungt och ensamt. Det känns bittert. Det känns så bittert att jag inte vet vad jag ska göra åt det.
Hopplöst nästan.
Allting gick iut.
Jag trodde vi var oslagbara.
Jag trodde det var vi, alltid.
Jag trodde det var vi som skulle hålla ihop. Alltid.
Oavsett.
Vad som än hände.
Du var som en storebror.
Du var min käraste.
Du var min älskling rakt igenom.
Du hade allt.
Du visste allt om mig.
Vad jag kände, tänkte, tyckte.
Jag öppnade mig för dig.
Du hjälpte mig när jag höll på att förstöras.
Men.
Sen förstördes det finaste jag haft.
Och det gör så ont att jag inte kan sätta ord på det.
Det är jobbigt att känna såhär.
Det är bättre när jag är kall.
När jag inte bry mig.
Nu går det inte.
Inte idag.
Det var något som kom upp. Något som påminnde.

Det kanske är löjligt och onödigt att skriva.
Kanske.
Men med tanke på att vi inte prata och att han kanske läser det här så är det enda chansen att kanske nå ut till dig.

Jag skulle alltid vara den som stod bakomdig.
Jag skulle alltid svara när du kallar på mig.

Generation Ex - Kent

Jag älskar dig.

läget just nu ang. kentbiljetter

KENT + THÅSTRÖM, lördag 28 juni 2008, kl 19.30
ZINKENSDAMMS IP Stockholm

Den här föreställningen ligger så nära i tiden att den inte längre kan bokas på ticnet.se.
Du kan däremot oftast köpa biljetter samma dag som evenemanget hos ATG- och TicnetOmbuden eller hos arenan. Observera att skillnader kan förekomma för hur länge biljetter finns till försäljning.

HIttade förklaringen till varför det inte gick att boka på ticnet. Jaha, då är det bara att väcka karln och kolla om man kanske ska ta på sig och åka in till ett ATG-ombud. Var nu det finns sådana här i Sundbyberg? Det löser sig. Åh det kanske bli Kent ändå. Men just nu tappade jag lite av suget.
Michan och Ida kommer ni ihåg när vi var i Göteborg. Det var fantastiskt!

sleep until noon

Klockan ett ska jag tvätta. Jag var alldeles för trött för att tvätta igår. Jag kom hem. Satt och pratade lite med Steffe och Fredrik, duschade, åt sallad och sen vilade jag, männen lämnade huset en efter en. Jag satte på Sex and the City filmen som jag fortfarande inte sett men kom på att det ska vara pokerturnering och fotbollskväll här i morgon så jag tänkte attt jag väntar tills dess med att se den i stället. Kommer ju behöva underhålla mig själv då. Kanske att jag ska vara med på pokern? Men jag kommer ju bara spela bort massa pengar så det känns lite onödigt och fotbollen är ju ingen hit direkt.
Nu funderar jag på om jag ska sova lite till. Jag sov från typ halv elva till halv tre igår. Sen somnaden jag inte förrän fem på morgonen så jag har inte sovit så mycket. Kommer nog vara trött idag annars.
Undrar vad det blir om det inte blir Kent. Förmodligen ingenting.
Igår köpte jag mig ett lilla på Gina på rean. Det är väl det roligaste just nu haha.
Igår hade jag en lipdag på kvällen. Höll på att börja gråta hela tiden. Jag har hemlängtan också. Men nu har jag bara två veckor kvar på jobbet. Det känns konstigt.

visst känns det som att kärleken väntar

Inatt fick jag ett sms. Såg det när jag vaknde vi klockan tre. Det var från fina Josefine.
Det var en lite video till också. Ett band som sjöng. Först hörde jag ingenting men sen hör jag visst känns det som att kärleken väntar..
Åh KENT!! Jag blir genast avundsjuk och kommer på att det spelar här i Stockholm idag! Nu har jag precis varit inne på ticnet och kollat efter biljetter. Men det går inte beställa? Det är väl märkligt? Jag vet inte varför. Man kanske inte kan beställa såhär samma dag men det borde ju inte vara något problem. Åh jag vill gå! Jag vill ha biljetter. Jag har tänkt på detta i flera månader men inte fått tummen ur och beställa för Fredrik inte visste om han ville blablabla. Men igår när jag ringde till honom och frågade var ha på och tyckte det var en bra idé (han var full haha). Men nu har han sagt det så nu få han stå vid det haha. Men som sagt jag ska bara ha biljetter först.

slutkörd

Jag är helt jävla slut. Jag är så trött. Nu ska jag duscha, äta lite mat och sen kramas och sova tidigt. I morgon är det fredag och jag vill gå lite på stan och köpa mig en fin klänning. Kanske att jag gör det på lunchen i morgon. Annars ska jag tvätta i morgon kväll. Det är ju inte så skoj haha. Dessutom vill jag verkligen åka hem.
Idag har jag bott här i Sumpan i en månad. Det är bra här. Jag trivs här i lägenheten. Dessa karlar är väldigt trevliga.


mandelskorpor

idag precis vi fem när jag skulle gå hem så kom min chef och frågade ifall jag kunde börja klockan halv nio i stället. Javisst sa jag. Så resten av ska jag börja halv nio i stället. Det är ju inte så farligt. Jag ska inte gnälla. Det bara känns lite jobbigt ändå haha. Fast idag var det inte så jobbigt att gå upp och gå till jobbet. Det har gått ganska bra idag också. Har haft att göra nästan hela tiden men inte så stressigt som igår. I morgon får jag för hoppningsvis lite hjälp också. Men det är inte helt säkert.

Idag har jag sovit en massa efter jobbet, nästan 1.5. timme. Jag och Fredrik låg och sov och sen gick han upp och åkte till jobbet. Klockan är nu halv elva och jag tänte snart gå och lägga mig. Klockan elva är det Sex and the City. Vet inte om jag orkar vara upp tills dess, men kanske.

Känner att det kanske inte bli så mycket bloggande nu denna veckan, men det är mycket nu. Ledsen för det.

Något annat som jag är ledsen för är att du inte har hört av dig en enda gång. Det är dålig stil av dig och kanske att du inte tänker på det, men det har jag gjort. Det gör ont och jag tycker det är tråkigt och ledsamt och jag trodde aldrig det här om dig.

löneonsdag!

Idag är det onsdag. Lill-lördag och LÖNING! Oh hu vad skönt och bra. Under kanske tre veckor nu har jag haft mitt lilla ekonomischema att lyda och det har gått bra. Verkligen! Jag har klarat mig. Jag är nöjd och nu är jag glad.

Ska betala lite hyra idag och sen är det spara en massa. Sen ska jag göra ett sådant här schema till. Hur bra som helst! Fast denna gången kommer jag kunna ha någon tusenlapp mer att spendera så det kommer inte kännas så tungt direkt. Bra bra bra.

Nu är det strax lunch här. Jag har haft att göra fram tills nu. Kul! Fixat och donat. Det är skoj. Nu ska jag ut och leta efter espresso house. Idag tror jag att jag kommer att hitta det. Sen ska jag köpa mig en chai latte i värmen och njuta och strosa runt lite. Sen är det dags för jobb igen och fyra timmar senare slut för dagen och åka hem. Sen är det bara två dagar kvar här inne på huvudkontoret. Det känns bra. Jag känner mig mer uppåt idag. Inte alls lika tungt som i måndags och igår. 


Allsången igår. Det var ju fantastiskt bra! I allfall Håkan och MIss Li. Fint som snus. Jag ska på allsång också. Jag coh Fredrik. Jag är pepp som tusan, Fredrik är inte lika exalterad över detta. Men det hinner han nog blir. Haha.




jobb jobb jobb, oj så mycket jobb

Joho mina vänner. Här är det andra bullar. Som jag jobbar. Haha. Jag har och göra hela tiden. Nu är första gången jag kan pusta ut lite. Jag faxar en massa grejer men det är ju lugnt. Annars har jag skrivit och skrivit och skrivit och svarat i telefon. Oj oj oj. Men det är skoj. Jag gillar att ha mycket att göra. Idag har jag haft hjälp också så det har varit bra. I morgon är jag själv igen, lite nervöst.

Mitt mission denna veckan är att hitta Espresso House på Kungsgatan. Igår letade jag efter Kungsgatan. Hur jag kunde missa den när det ligger så nära? Idag hittade jag i allfall Kungsgatan, men inget Espresso House. I morgon kanske jag kan hitta dit. Det vore kanon.

Nu måste jag jobba vidare. 45 minuter innan jag slutar nu. Dagen har gått väldigt fort. Ikväll är det Allsång på Skansen!

rubriker är alltid svårt.

Det var inte så farligt idag som jag trodde, men samtidigt så hade jag mycket hellre varit ute på mitt kontor i stället men nu är det som det är och det är bara att gilla läget. Det hjälper inte att gnälla och det är ju bara en vecka. Det går fort. Fast samtidigt känns det lite surt då jag bara jobbar totalt tre veckor till på jobbet. Men men, det blir nog bra.
Jag jobbar en tilla längre varje dag också. Det är lite surt, men jag skulle få pengar för det så det är bra. Annars få man ta ut övertid i ledighet i vanliga fall men chefen sa att jag skulle gå betalt för det så det låter ju bra. Om det nu skulle vara något problem med det så tänker jag ta ut dessa lediga timmar min sista dag på jobbet så jag bara jobbar två timmar den dagen i så fall. Det spelar ingen roll egentligen, fast väljer ju pengarna om jag kan välja.
Det lite trista var att jag trodde jag skulle jobba som vanligt och fem i fyra frågade om jag kunde gå eller om jag skulle vänta så ett yttrande kom iväg. Då blev det bestämt att jag skulle jobba till fem. Det är ju inte särskilt roligt när man har ställt in sig på att gå hem, men annars är ju en timme hit eller dit inte så farligt. Nu ska jag vänja mig vid att gå hem klockan fem så kommer det kännas gytt att gå hem fyra nästa vecka. Gytt.
Mycket jobbasnack nu. Inte särskilt kul. Nu är det slut på gnället. Bara gilla läget nu, det blir inte bättre av gnäll.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det känns rätt värt och behövligt.

Har suttit och spelat kort med Steffe och Fredrik ikväll. Det var trevligt. Jag vann lite. I torsdags kväll satt jag, Fredrik, Steffe och Steffes kompis Morten och spelade poker. Jag vann till och med en gång! 100 kr. Det ni. Jag var rätt duktig faktiskt. Det var skoj. Vi satt och spelade ett par timmar, lyssnade på musik och drack vin. Väldigt trevligt.

Nu välbehövlig sömn.

Godnatt.

Johanna och Becka. Är ni hemma?


ångest

Jag har sovit ca 3.5 timmar i natt.
Jag ska dessutom in och jobba på kontoret som jag inte vill vara på.
Det känns jobbigt.  
Jag vill inte.


ballerina med mintsmak

Idag har jag och Fredrik ätit nypotatis med rödlös, gräslös och Fredrik åt sill och jag åt bullens korv. På midsommarafton åt jag köttbullar i stället för korv. Åh så gott det är med nypotatis. Jag är inte så mycket för potatis i vanliga fall med när det gäller nypotatis är det något helt annat. Nypotatis med salt och lite smör på och så rödlös och köttbullar eller vad man nu vill ha till. Det är gott!
Efter middagen kollade vi på film och åt ballerina med mintsmak, fryst ananas och mango, en liten daim chocklad och nu en mums-mums.
Det finns bara ett ord för mitt tillstånd. Det stavas M E N S.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och få lite söndagsglamour.


söndagsglamour

Har precis tvättat mig och ska snart gå och lägga mig i sängen. Har sovit i nästan 1.5 timme och är fortfarande trött. Nu funderar jag på att antingen kolla på en film som gå på tv, lägga mig eller kolla på Sex and the City filmen. Åhh jag är ju sugen på Sex and the City, det är jag. Det kanske få bli det. Det kanske är det jag behöver för att bli sugen på jobb i morgon. Lite glamour och fina kläder såhär på söndagkvällen.
Anledningen till denna ångest för jobbet, som jag vanligtvis inte bruka ha, är att jag ska vara inne på huvudkontoret hela veckan. De andra sekreterarna är lediga så jag måste vara inne på huvudkontoret och jobba.
Receptionisten är där och sen ska en jurist hjälpa till och svara i telefon också om det behövs. Så det är inte det. Jag gillar ju att det troligen kommer att vara mer att göra, men det är bara det att jag inte är van att jobba där inne, jag känner mig obekväm och ovan, sen är jag rädd att ställa till det och göra fel på något sätt för jag har ingen som jag kan rådfråga. Men det ska väl gå bra, lite tråkigt bara att jag ska vara där en hel veckan när jag bara har tre veckor kvar på jobbet.
Nu, dags för Sex and the City. Tjohoo.
Puss

frukost på sängen

Viss bloggtorka de senaste dagarna.
Nu sitter jag och väntar på en toast. Fredrik gör frukost, på sängen, till mig idag. Lyx.
Gårdagen blev inte heller som planerat. Vi hittade ingen restaurang som var öppen, varför har de stängt på midsommardagen? Så vi tog en pizzeria i stället, inte direkt som vi hade tänkt. Jag åt en nacho-tallrik. Det var rätt gott, men jag tänkte på den nacho-tallriken som finns på Emmaboda med nacho och mängder med smält cheddarost på. Åhh gud så gott det är på nattakvisten när alkoholen färdas i blodet och man är lycklig, snurrig och hungrig. Jag vill ha det nu!
Sen gick vi hem och på vägen hem, några meter från pizzerian gick vi förbi en kina-restaurange som var öppen. Jag som tidigare sagt att jag ville ha asiaisk mat också. Så typiskt. Då blev vi lite sura, hade vi bara bestämt att gå hem och äta hemma i stället för pizzerian så hade vi ju gått förbi den och kunnat gå in där och äta och jag hade fått min kina-mat och vi hade kunnat dricka lite vin och myst och sånt.
I stället hade jag smak av nachos i munnen och pratade om nypotatis i stället haha. Så vi gick hem och åt hallon och björnbärspaj med vaniljsås, kollade på film och myste. Det var också väldigt gott och trevligt.

midsommardagen

Nu ska jag och Fredrik ut och motionera och sen i kväll ska vi gå ut och äta.
Det ska bli mysigt.
Gårdagen var minst sagt inte som en vanlig midsommarafton. Men det gör ingenting alls. Det var mysigt i stället. Och jag kan inte tänka mig att spendera den på ett bättre sätt än vad jag gjorde.


hallon sorbe

Har precis ätit hallon sorbe. Jag är så mätt. Har ätit en massa fast att jag har problem med käften.
Jag har ont. Och vet ni varför jag har ont.
Jo jag har,
- munsår
- förbannat stor förkylningsblåsa
och
- ont på ena sidan där bak där visdomständerna kommer.
Lovely.

I morgon är det midsommar, kanske ska ut och åka båt. Det kan ju bli ganska mysigt.

Sex and the City-maraton

Idag är det Sex and the City maraton på tv 3. Det börjar klockan 19.00.
Det är väl helt fantastiskt.
Jag skiter i matchen. Haha.

blåsa

Min blåsa som jag har i munnen, den gör så fruktansvärt ont. Det är helt galet. Jag vet inte hur jag ska bli av med den och har växt. Åhh det gör så ont!!

brevskrivning

Nu är det snart lunch. Jag ska sätta mig på ett café och skriva ett brev och dricka te tänkte jag. Det låter väl mysigt. Jag väntar fortfarande på Hannas brev!! Hanna nu har det gått väldigt många månader haha. Var är mitt brev?


today is not my day

Idag är inte min dag.
Vaknade strax innan sju. Låg kvar och drog mig lite tills det verkligen blev dags att gå upp. Duschade och mår inte riktigt bra.
Strax efter halv åtta, står och blåser håret och Fredrik ringer, han stod utanför, kom hem lite tidigare än vanligt och jag skulle kasta ner nyckeln. Så jag öppnar fönstret lite och försöker skyla mig med tanke på att jag inte villa visa bröna för grannhuset. Så jag kasta ut nycklen och hör en liten duns bredvid mig. Trodde det var blomkrukan som ramlade ner men när jag kollar ser jag att det är min halvlitersflaska med vatten som har trillat ner, rakt ner i min väska och det bara forsar ut vatten. Nästan hela flaskan tömdes i min kära väska. Och som ni vet så har ju flickor ett helt överlevnadskit i väskan, så jag kastar mig ner och försöker rädda mina fina ägodelar. Jag tror det gick rätt bra. Jag plockande snabbt upp mina saker. Sen kom Fredrik och hjälpte mig att torka upp och nu ligger mina saker på tork där hemma. Så jag fick ta min lilla svarta väska idag. Det är väldigt ovant, jag har inte plats för någonting i den. Men det ska nog gå bra.
Jag känner mig dessutom över allt det här inte helt i ordning. Känner mig matt och har lite ont i kroppen och lite ont i halsen. Lagom till midsommar. Strålande.

glamour och tvättning

Jag och Fredrik tvättar, under tiden medan det tvättas och torkas nere i tvättstugan så kollar jag på Glamour.
Jag är hungrig.
Ikväll blir det potatismos och fiskpinnar.


angående premiärdansören

Nu har jag stirrat upp mig ordentligt vad det gäller hej-mannen, premiärdansösen, Alex eller vem det nu är. Det är faktiskt lite märkligt.
Fast jag kanske stirra upp mig lite väl mycket. Men jag ska kolla om han är där i morgon och handla också. I så fall om han är där vid den tiden i morgon också så kommer jag bli lite mer misstänksam, är han där resten av veckan också så kommer jag verkligen börja undra vad det är frågan om.
Ett tillägg bara, vid närmare eftertanke så ser han nog mer ut som 60-plus ändå.

premiärdansör

Under lunchen var jag inne på ICA och handlade lite till kontoret. När jag tittar upp från granskningen av vindruvorna så ser jag att "hej-mannen" står där och ler och kollar på mig. Hej hej säger jag och han hälsar och sengick jag vidare.
Jag möter honom efter några minuter igen och båda ler vi lite mot varandra. Sen stannar han mig när jag ska gå förbi genom att fråga var vi känner varandra ifrån. Jadu, ingenstans, säger jag inte utan mer jag vet inte. Jag tror inte vi känner varandra utan mer har mött varandra så många gånger att det känns så. Han bara jaha, så frågar ahn om jag jobbar på mäklarfirman. Jag svarar att det gör jag inte och berättar var jag jobbar och frågar var han gör. Då säger han att han är pensionerad premiärdansör. Han har dansat på Operan och runt om i världen. Hur coolt är inte det!! Jag blir imponerad och sen står vi där och pratar lite. Väldigt märkligt allting. Han märker att jag inte kommer från Stockholm och frågar om jag kommer från Dalarna, Småland svara jag och han berättar att han har bott utanför Smålandstena och att han älskar Småland. Jag berättar att vi haft stuga i Åtterås vilket tydligen ligger väldigt nära där där han bodde. Ja det var märkligt. Han pratar om Hyltebruk och frågar om det är därifrån jag kommer men nej nej.
Han undrar var det är vi känner varandra ifrån och än en gång säger jag att jag tror inte vi känner varandra utan mer möter varandra så ofta och har börjat hälsa på det sättet haha.
Han säger att vi kanske ha träffats ute någon gång men det tvivlar jag verkligen på att vi skulle ja gjort tänker jag.
Sen presenterar han sig.
- Alex.
- Frida.
 Sen säger jag att vi säkert stöter på varandra fler gånger. Han håller med och säger att det äe trevligt typ.
Ja jag säger då det. Det är väl rätt spännande va?
Kanske bli en kaffe snart. Haha

some day monday

Åh vad härligt det är att det bara är fyra arbetsdagar denna veckan. Det som inte är lika härligt är ju att man är pank och att det är midsommar denna kommande helgen. Haha. Både jag och Fredrik är panka haha. Härligt! Så ni har vi två alternativ vi spåna lite på. Antingen så blir det lugnt och billigt i Stockholm, kanske lite fest med några av hans vänner om det är några kvar i stan. De som vi hade velat fira med är i Spanien så det är ju lite väl långt. Alternativ nummer två är att Fredrik får lön innan fredag och kan spendera lite mer pengar. I så fall ska vi eventuellt åka till Örebro. Spännande va. Så vad ska vi då göra i Örebro? Ja det är en väldigt bra fråga. Haha.

melonfrossa

Det är två melonskivor kvar, om jag äter upp de två så har jag ätit två hela meloner själv hah. Det är gott. Det ligger två meloner till i kylen och jag skulle kunna äta lite mer men jag tror att det få räcka nu. Haha.
Jag har dessutom fått en jävla förkylningsblåsa i munnen. Sådana blåsor gör ju så förbannat ont. Det svider som satan. Inte alls behagligt. Usch så ont det gör.


söndag

Igår hade jag lite hemlängtan, men det blev lite bättre sen framåt kvällen. Jag pratade lite med familjen och så, så det kändes lite bättre sen.
Jag gjorde inte mycket igår. Jag skulle kolla på fotboll med männen men det blev inte så.
Jag kollade på lite serier och drack två glas vin och sen beställde vi hemkörning på pizza då jag beställde en hamburgetallrik. VIlket var väldigt behövligt eftersom jag inte ätit sedan frukost. Sen gick jag och la mig rätt tidigt.
Vaknade till lite när Fredrik gick och la sig men somnade snabbt om igen. 
Drömde konstiga och lite obehagliga drömmar och vaknade inte förrän halv tolv idag.
Sen var det lite mys och på eftermiddagen så gick jag och Fredrik till ett café och fikade. Åkte och handlade och sen lagade vi middag. Har ätit lite nu och Fredrik ligger och sover i sängen och jag sitter i fåtöljen och kollar på Det okända och äter melon.
Funderar på vilken film jag ska kolla på klockan nio. Antingen Mona-Lisas leende eller En prinsessas dagbok 2. Egentligen hade väl kanske inte valet varit så svårt men jag har redan sett nästa hela Mona-Lisas leende, jag kanske få pendla mellan de båda, fast en barnfilm kanske är trevligt på en söndagkväll haha. Jag syftar då på En prinsessas dagbok 2.


det är jobbigt med hemlängtan

Jag har sådan hemlängtan att jag kan börja gråta när som helst! Bara massa skrikande karlar i andra rummet som skriker och gapar till fotbollen. Nu är första matchen slut, snart börjar andra. Fan fotboll är ju så jääääävla tråkigt. Vilken jävla skitlördag. Tråkigt som fan!!!
Åhh vad jag vill hem!! Jag har sådan hemlängtan att jag börjar gårta vilke


fotbollskaos

Jag har ett gäng skrikande karlar i rummet intill. Innan så var det mycket svordommar och liknande men nu när Zlatan gjorde mål så kom det ett sådant jävla vrål att taket nästan lyfte. Det är tänkt att jag ska in och göra dom sällskap. jag är inte helt sugen just nu. Jag tycker inte det verkar så kul att sitta där. Känns mest som jag skulle förstöra stämningen, icka fotbollsintresserad brud tillsammans med 7-8 stycken fotbollsintresserade karlar. Det verkar inte vara någon rolig kombination. Jag tror jag stänger dörren och sätter på Dirty Sexy Money istället.

lördag

Har varit ute och promenerat lite. Tog en lite längre runda idag. Känner mig nöjd nu. Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning lite. Det har kommit lite folk hit som ska kolla på fotbollen. Vet inte riktigt hur många de är. Jag har inte gått in och hälsat än. Först när jag gick in i duschen så var det bara en men nu verkar det vara lite fler. Jag ska in och göra dem sällskap om en stund. Jag ska bara göra mig i ordning lite först.
Jag har hemlängtan.

regn regn regn

Det regnar ute.
Åh vad jag tycker det är mysigt när det regnar och är sådär lite halvmörkt ute.
Riktigt mysväder idag.

no hard feelings..

Jag tar tillbaka det där jag skrev om kvinnan som var otrevlig i telefon. Jag tar tillbaka att jag kallade henne för jävla kärring. Det känns inte alls befogat nu efter det här.

Hon var här nu i veckan, då var hon trevlig. Så jag började mjukna redan då. Hon verkar tycka om mig lite i allfall.

Innan idag ringde hon och frågade efter fax numret. Hon var trevlig jag var trevlig och det kändes bra. No hard feelings.

Sen kom hon precis och lämnade ett kuvert till advokaten. Sen letade hon i sn väska och skulle lämna något mer. Hon säger att hon letar efter lite utlänskt godis. Jaha, tänker jag. Sen överlämnar hon den och säger att den är till mig och att hon hoppas jag äter choklas, att hon hoppas jag tål choklad.
Först tänker jag inte på det så mycket. Sen säger hon det igen, brevet är till Peter och chokladen är till dig.
Jag tackar och tycker det är lite märkligt. Men rätt gulligt.

Men varför ger hon mig choklad? Kanske för att hon var otrevlig och vill säga förlåt liksom. Nää det tror jag inte.
Kanske att det är något fel på chokladen?
Vad tror ni, vågar man äta den?

uppsägning

En sak som jag inte ha berättat.

Jag sagt upp mig.
Igår närmare bestämt.
Jag skickade in det igår. Så nu är det en månad kvar då. Fyra veckor. Konstigt måste jag säga. Snart kommer dessutom den eventuella ersättaren hit för ett litet besök. Också lite märkligt.
Ja så är läget just nu.


bloggtorka

Det är verkligen bloggtorka nu verkar det som. Det är inte många som uppdatera flera gånger per dag, man ska vara glad om det kommer en. Jag vet att det kan bli såhär när sommaren kommer med fint väder och semester och sommarlov och allt vad det är. Då vill man inte sitta inne vid datorn och blogga utan vara ute och sola och bada, vara på festival, grilla, njuta av ledighet, dricka vin, umgås med vänner o.s.v. o.s.v. Det kan jag förstå. Men jag tycker det är lite tråkigt. Mest för att jag inte har så mycket att läsa nu när jag inte har så mycket att göra haha. Så från en egoistisk synpunkt tycker jag det är väldigt tråkigt. Uppdatera!!

idag kom det..

Hejet!

Ni vet gubben jag skrev om, han som log mot mig när vi möttes. Idag när jag var inne på Kvantum så stöter jag på honom. Han ler, jag ler. Sen kommer det Hejet! Han slänger ut ett glatt hej och jag gör likadant. Sen spatserar jag vidare och undrar, varför?


min bejb 22 år!


Idag fyller min bejb år!
Världens bästa Johanna fyller 22 år.
Jag saknar henne väldigt mycket! 
Här kommer en lista på saker som jag saknar väldigt mycket vad det gäller fröken Olsson.

- Fika på Stigs,
- Vitt kallt vin i Åbroparken,
- Mys i Åbroparken överlag,
- Skvaller haha,
- Mysiga kvällar,
- "Extra förfest" innan förfesten med kebabpizza från Babylon,
- Lördagar på Harrys, 
- Galna upptag på fyllan,

Ett urval av saker. 

Jag behöver Johanna tid!

Jag önskar dig en fantastisk födelsedag! Jag tänker på dig! Du är guld!

jag har fått tummen ur röven!

Goddag vänner, jag har den stora äran att meddela att jag faktiskt gick ut och motionerade igår. Hör och häpna.
När jag kom hem svidade jag om och begav mig ut. Redan utanför dörren började jag tävla med mig själv, jag tänkte jag måste klara rundan innan Kleerups skiva är slut. (Rundan är ungefär som Alandsryds-rundan, för de som vet). Och jävlar vad jag gick, jag gick så jävla fort. Jag blev förvånad över mig själv att jag kunde få upp sådan speed när jag inte har varit ute på power walk under hela tiden jag bott i Stockholm. Sen när jag hade kommit halvvägs runt sjön så tänkte jag att jag skulle hinna hem innan lån nummer åtta var slut. Så på slutet fick jag pinna på lite mer, men jag hann. Jah spran till och med lite. Fast bara lite. Haha. Så allt som allt tog det cirka 35 minuter. När jag kom upp var jag helt utmattad, jag flåsade och det snurrade nästan lite i hurudet hah. Men det var gytt! Härligt! Svettig va jag också men stolt över att äntligen fått tummen ur. HEJA HEJA!! Så ikväll också?

nattens bravader

Igår kväll var Fredrik och Steffe i Kungsträdgården och kollade på fotboll tillsammans med några andra som jag inte vet vilka de är. Jag hade fått följa med men när jag kom hem så var jag sur och tvär så när Fredrik frågade sa jag nej barskt och bestämt. Sen var jag sur till de gick. Under kvällen mjuknade jag lite och ångrade att jag inte följde med ändå. Det var ju galet mycket folk och sommar ute. Men men. Surfitta som jag var så fick jag sitta där inne i lägenheten och sura.
Vid klockan ett vaknade jag till och hade fått ett sms av Fredrik. Jag gick upp på toa och det lyste i Steffes rum men var ganska tyst så jag visste inte om Fredrik var där med eller om han var någon annastans. Jag ville dessutom inte gå in till Steffe i linne och trosor och kolla. Haha. Så jag gick och la mig och skickade ett sms och undrade var han var. Sen kom han några minuter efter det och la sig. Då kunde jag inte somna om. Så sen när klockan blev två var jag förbanand och otaålig och som en jävla barnunge gnällde jag för att det var för varmt och för trångt så sparkade jag med benen sådär lite också haha.
Då fick Fredrik nog och gick upp och sa att han kunde ligga någon annanstans. Så tog han en massa kuddar och la dom på golvet och så la han sig där och sov. Jag poängterade flera gånger att han inte behövde det och att han kunde komma tillbaka men han låg kvar och sa att det inte gjorde något. Jag skulle ju jobba på morgonen sa han. Sant sant. Jag somnade ganska snabbt och vaknade klockan tre igen. Ställde om klockan till sju. Jag som hade tänkt gå ut och gå klockan sex, till och med tagt fram kläder och dessutom skrivet en påminnelse om att jag borde ut och gå. Men det raderades också och sen somnade jag om igen efter att en gång till meddelat att han kunde sova i sängen om han ville.
Vid sju var jag väldigt trött och ville verkligen inte gå upp. Kläderna som var framtagna för promenaden låg där och hånade mig i en lite prydlig hög jämte skorna. Att det ska vara så svårt. Hoppas vädret håller sig såhär mulet så det inte bli varmt på eftermiddagen som det blev igår. Då kanske jag kan få tummen ur. Den verkar ju vara fastkilad i röven.

fotbollmatch vs fotbollsfruar

Jag sitter och zappar mellan fotbollen och I huvudet på Gynning. Båda handlar om fotboll. Matchen behöver väl ingen vidare presentation men Gynning handlar idag om fotbollsfruar. Så jag tycker jag blandar det ganska bra. Haha.

fina fläska flickor..

Idag köpte jag f-müsli. Kommer ni ihåg den där reklamen som visades på 90-talet. När tre flickor stod och sjöng en liten festlig slinga.

Ibland kan det ju vara svårt att höra vad som sjungs i en melodi och speciellt när man är liten. Så jag och min syster sjöng en helt annan text än den riktiga, vet inte riktigt vem av oss som kom på den men det spelar mindre roll. Den är rätt rolig. Haha.

Vi sjöng..
Fina fläska flickor, få efte me de frukost.

Riktiga texten är..
Fina fräcka flickor, få f-müsli till frukost.

Haha. Kul tycker jag, Speciellt att de kanske vill förmedla att müsli är ett bra och nyttigt val och vi sjön fina fläska flickor. Hahah. Det tycker jag är väldigt roligt faktiskt hahah.

F-musli Guld Nötter

jävla kärring

Oh hjälp!
För några minuter sedan ringde en tant som var här på förmiddagen och frågade efter en tid, jag abd advokaten ifråga att ringa men det hade han inte hunnit med idag. Så hon ringde och frågade efter numret, vi förstod inte riktigt varandra och hon pratade inte riktigt svenska heller så jag försökte förklara att han kommer ringa i morgon, att han inte är inne på kontoret nu coh är tillbaka i morgon. Då börjar hon skrika och gapa att hon måste få tag i honom idag och bla bla bla. Jag försökte förklara men hon frågade om numer och hit och dit. Sen skrek hon att den andra sekreteraren var mycket mer tillmötesgående och sen slängde hon på luren. Jag fulldes av något som nästan ver rädsla och skakade (antagligen för att jag var rädd att hon skulle säga något till advokaten om att jag var otrevlig och blablabla, vilken jag faktiskt inte var) så jag ringde tillbaka. Hon meddelade att hon hade pratat fördigt med mig men jag sa att hon kunde få hans mobil och ringa på den och sen förklarade jag en gång till det jag försökt förklara innan att han inte är tillgänglig förrän efter fyra (när hon frågade när det gick att ringa) och då gick det helt plötsligt in genom öronen och stannade där på kärringen. Jävla kärring.
Hon var så jävla otydlig och hon sa om sig själv så många gånger idag på morgonen och pratade om att hon inte hade någon telefon men sen fick jag plötsligt ett numer till henne och andra saker också var hon väldigt otydlig med. Hon var så otydlig och sen lyssnade hon säkert inte på vad jag sa, fick ju upprepa allt flera gånger. Åhh. Men men. Nu glömmer vi det. Jag gjorde ju faktiskt inget fel.
Nu ska jag hem.


1000-apor

Vad är det som händer på 1000 apor.
Satt ohc läste Alex blogg och sen när jag uppdaterade den så var det en jävla massa inlägg extra här och där helt plötsligt. Sen var det skrivet om nationaldagen och sen om att han var kurd. Jag förstår ingenting. Jag började fundera. Är Alex kurd? Va? Calle ser ju väldigt svensk ut? Jag förståd ingenting. Sen började jag läsa vidare och hetl plötsligt är det en jävla massa inlägg som inte är skrivna av Alex. Jag förstår ingenting? Vad händer? Har jag missat något? Varför är det så? 
Alex är väl inte kurd eller? 
Hjälp mig reda ut detta, jag är oerhört förvirrad här. 
 

outsiders

Igår fastande jag vid Outsiders, det handlade om tre olika barn som hade svåra situationer att tampas med. Jag missade den försa flickan men sen fastande jag när en liten brännskadad flicka kom på tv:n. Det var fruktasvärt och beundransvärt på samma gång.
Hon var med i en olycka som liten två-åring och blev helt sönderbränd. Hon hade tredje gradens brännskador på 90% av kroppen och var helt förstörd. Nu var hon tio år och hade anpassat sig bra, hon hade inte händer men hade lärt sig skriva på sitt sätt och använda armarna till det och ena foten hade hon förlorat också och den andra var lite skadad som jag förstod det, så hon hade skenor på båda så hon kunde gå och spela fotboll och sånt. Så mycket skador,
Hon hade ingen näsa, hon säg nästan ut lite som ett skelett i ansiktet, Fast det skulle kanske gå att operera. Så hon kommer förhoppningsvis bli bättre. Hon var så stark och hennes pappa hade fått ta hand om henne själv för hennes mamma hade inte klarat av det och lämnat henne och pappan när hon var liten så denna lilla flicka hade inte träffat sin mamma på sju år. Hur man man göra så mot sitt barn? Hur kan man överge sitt barn? Självklart är det svårt för föräldrarna också, men herregud. Det är oförlåtligt att lämna sitt barn så, när det verkligen behöver en mer än någonsin! Jag blir så upprörd bara jag tänker på det, hur kan man göra något sådant?

möte med okänd

Väldigt ofta när jag är ute på lunch så brukar jag möta en man i 50-årsåldern. Han ser trevlig och snäll ut.  I början var det inte mycket mer med det, vet inte ens om jag la märke till honom så mycket då, men nu gör jag det. Man känner igen varandra liksom. Och nu så har han börjat le lite sådär när vi möts. Förra veckan så gjorde han det, jag blev lite osäker på om det var mig han log mot, men jag log lite tillbaka och tittade sen bort för att det inte skulle bli pinsamt hah.
Idag på lunchen så står jag i kassakön på ICA och väntar på att få betala mina varor hit till kontoret och kollar mig lite omkring, då står denna mannen och packa sina varor i en kassa längre bort och så kollar han och så ler han mot mig igen. Jag blev lite ställd denna gången också men log lite försynt även idag och kollade sen bort igen haha. Nästa gång ska jag liksom le lite mer "på riktigt" haha. Det är ju lite trevligt. Lite skumt tycker jag men ändå lite trevligt. 


smultron och sommarsol

Helgen har ju varit fin, det är fint med tre dagars ledigt, så borde det vara oftare tycker jag!
Jag var trött när jag skulle gå upp idag. Det tog tid att vakna, det hjälpte inte med dusch och mackor på morgonen och det är väl först nu jag kan kalla mig pigg typ. Lite seg start men om två timmar slutar jag och då ska jag hem och dricka te, äta melon och mysa med Fredrik. Det låter väl som en mysig måndagkväll.
I morgon är det tydligen fotbollskväll i lägenheten. Det kommer några vänner till herrerna i huset och så ska det kollas fotboll. Heja heja. Jag ska väl kolla lite halvt samtidigt som jag plöjer igenom några avsnitt av Dirty Sexy Money. Men det är ju inte förrän i morgon det.
Nu lite kaffe.

kids

Klockan är 13.04. Jag och Fredrik sitter med varsinn laptop och surfar och kollar på tv. Snart ska vi in till stan och handla. Jag har kommit på en deal idag som går ut på att jag ska handla och laga mat idag och han ska i stället tvätta. Haha. Bra! Nu ska jag bara komma på vad jag ska laga, något som är billigt, nyttigt, gott och rättså lättlagat.

Igår kväll åkte jag in till stan och träffade Fredrik, Robin och Jonas och kollade på fotboll. Det är nog bara att gilla läget vad det gäller fotbollen nu är jag rädd. Det ska ju bli fotbollsfest här i helgen tydligen. Fotboll och grillning. Det kan ju bli rätt trevligt med en flaska vin till.

åhh du härliga dag!

Idag har jag haft en fantastisk förmiddag tillsammans med Becka. Vi träffades vid tio. Gixk lite på stan och jag hittade två kjolar och en vit t-shirt.

                                            
En blå-vit-randig med vita knappar    &       En volangkjol med sött tuttifrutti-mönster.

Sen åkte vi till Medborgarplatsen och åt, letade efter en glasskiosk som vi aldrig fann men vi hamnade vi vattnet och satte oss på en bänk och pratade pratade och pratade. Det var underbart! Hade kunnat sitta där i solen hur länge som helst. Jag funderar starkt på att kanske åka hem nästa helg. Student = Folkfest. Det är ju nästan så haha. Det är fantastiskt.
Funderar på ifall det bli lite fest ikväll. Jag är sugen och redo, alkoholen ligger på kylning och det är underbart väder och, ja, Stockholm kan inte vara bättre än vad det är just nu.

varför badar du alltid med kläderna på?

Idag har jag och Fredik haft en alldeles fin och mysig dag. Först solade vi nästan tre timmar. Sen vilade vi lite och det bestämdes att vi skulle ha lite picknick i Krisineberg. Det var jättefint, Fredrik har försökt få mig att åka dit och bada men jag har varit lite svår på den fronten. Dock har jag ändrat mig nu. Det var Fredrik som villa åka dit och bada idag, men ändå var det jag som badade under vår picknick. Helt ofrivilligt dock och med kläder och allt, haha, jag ska berätta.
Vi slog oss ner i skuggan och åt lite mat. Efter middagen begav vi oss ut i solen. Jag hade jeans och linne och efter en stund började jag bli riktigt varm och tog av mig jeansen och satt i linne och trosor i stället. Det var väl ingen som märkte ifall det va bikinitrosor eller vanliga.
När vi sen skulle ner och känna på vattnet, kände jag på mig att jag säkert skulle plurra för det var klippor och de var brant och så rätt jag hade.
Jag försökte hitta ett ställe precis  vid vattenbrynet och jag hittade en liten "trörre spricka" i klippan som jag kunde stå i. Som en liten inbuckling. Perfekt tänkte jag. Fredrik kände på ett ställe och skulle precis vända sig om och varna att det nog kunde vara rätt halt där, precis då satte jag precis ner foten på det stället, och om det var halt. Det var det. Jag började glida direkt och jag tror jag hann tänka "nu plurrar jag" och snubblade och satte mig på rumpan och gled rakt ner i havet hahaha.
Jag tänkte att jag skulle försöka ställa mig upp så jag inte blöter ner hela mig men det gick inte. Jag gled i hela jag, upp till axlarna. Sen kollade jag chockat upp på Fredrik och han säger "nu har du tagit ditt första dopp". Jag ta mig upp på klippan där jag tänkte stå från början och "känna på vattnet". Sen började jag skratta, hysteriskt nästa. Sen skrattade jag tills jag fick ont i magen. Det måste ha sett så kul ut när jag gled, rakt ner i vattnet haha med linne, trosor, bh och solbrillor haha. Att jag inte fick det på kort.
Men här nere följer lite andra från picknicken vid havet.


Kristineberg.


Fredrik.


Vackert.


Det blev sjömansbiff och potatissallad.


Rekordelig cider skogsbär 2.5%


Vi flyttade ut i solen sen och här sitter jag och njuter i solskenet.


Här hände det. Den där lilla inbucklingen i mitten av klippan trodde jag var ett perfekt ställe att ställa sig för att känna lite på vattnet. Som ni läst ovan så gick det inte så bra haha. Men det var skönt i vattnet och det var ju tur jag hade tagit av mig mina jeans och att jag hade ett linne att byta med så jag slapp åka hem med blöta kläder. Haha. Sen välte jag ner en, två - tre stycken tre-pack MER på Coop, där även kassörskan blåste mig på en 50-öring haha, men det gör ingenting. Det var en rolig kväll.

kopiatorn del 2

Hur gick det nu då med kopiatorn, jag förstår att ni alla är mycket nyfikna över detta.

Idag när jag åkte till jobbet tänkte jag att jag skiter i den där kopiatorn idag. Jag kopiera via faxen i stället. Nej nej. Det gick inte. Så fort en advokat kom förbi så frågade han om det gick att kopiera och så va han lite småsur och jag kände hur hela jag sopades till golvet.
Sen kom Nathalie och var lagam kaxig och frågade ifall vi inte kunde läsa. Det kunde tydligen inte hon heller för hon visste inte heller riktigt hur ma skulle byta tonen. Haha. Det tyckte jag va lite kul. Då var jag inte den enda ljushuvudet här. Vii ringde och fick hjälp av en kille, Magnus, och han lovade att komma förbi och hjlpa oss, för vi fattade itne även om han försökte förklara det på telefon. Haha.

Sen kom Magnus, en söt karl som påminde lite om Oskar Ek och lite om Fredrik också, fast mest lik Oskar var han nog. Hur som. Han var söt och jag skämdes lite för att jag var så korkad. Det värsta eller bästa var att jag inte alls var långt ifrån från att klara det igår. Hade jag bara inte lyft på "burken" som kålet låg i så tidigt, utan i stället bankat lite försiktigt på den så hade jag nog kanske lyckats rätt bra. Då hade nog kålet åkt ner där det skulle och jag hade inte behövs städa i fyra timmar. Men men, det är lätt att vara efterklok. Nu vet jag ju hur man gör i allfall och nu fungerar kopiatorn som den ska. Den hade tydligen fungerat igår också sa Torben så det kanske va lite kål som hamnade rätt då. Hah. Så helt fel gjorde jag ju inte, eller, jo det gjorde jag ju haha. Helt jävla galet var det igår. Haha. Jag hade till och med sånt svart i mina skor vid tårna igår. Det hamnade överallt. Yrde och dammade runt. Nej, nu till något annat i sället.

Jag fick mina skattepengar idag. Visserligen bara strax över 1000 kr men ändå. Nu är frågan, ska jag lägga undan dom eller ska jag köpa mig någon fin sommarklänning på lördag då jag ska träffa Becka coh vi ska gå på stan lite. Har inte riktigt bestämt mig än men det vore ju kul att spendera lite av dem. Böhöver ju inte göra av med allt.
Jag har typ bara svarta kläder känns det som och jag känner mig så tråkig när jag har svart på mig när alla andra går runt i fargglada fina sommarkläder. Ja, jag ska ju hitta någon fin först. Det visar sig på lördag.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och snart ska jag åka hem.

slå denna dagen om ni kan?!

Jag gick aldrig ut och gick idag på morgonen, på grund av att jag somnade klockan halv två och var inte så pigg på att gå upp 4.5 timme senare för att gå en runda. Dessutom vaknade jag varje timme ungefär. Men i morgon. DÅ. Om jag inte ha blivit sjuk efter allt kål jag har sniffat i mig idag. Nu ska ni få höra, anledningen till att jag inte ha kunnet blogga på hela dagen. Slå den här dagen om ni kan.

Började bra, fanns en del att göra när jag började idag, sen fikade jag lite med två advokater. Vid elva tiden skulle jag kopiera då står det plötsligt "bot toner" på den. Jaha tänker jag, bra att jag beställde toner men hur fan gör man.
Om jag säger såhär. Jag gjorde JÄVLIGT FEL, så fel man kan göra. Jag har nu ägnat över fyra timmar till att städa upp efter mitt lilla misstag också.
Tänk grillkål eller kålpenna och så maler ni ner det så att det blir ett fint fint pulver. Sen tar ni ca 1-2 kg sånt och så tappar ni ut det i och över hela jävla kopiatorn. Det lägger sig hur mycket som helst överallt, golvet är helt svart, kopiatorn är helt svart, allt är fan helt jävla svart. Inne i kopiatorn, i luckan jag har öppen är det väldigt mycket, i andra luckor som är stända är det också svart kål i, I varenda jävla kryp in. Jag kan inte ens beskriva med ord hur det såg ut. Jag hade dessutom ingen kamera med mig så jag kunde ta kort på eländet för att ni ska förstå hur det såg ut. Hur som.
Så fort man rör detta pulver så yr det omkring. Vilket resulterade i att jag har sånt som en hinna över hela rummet har jag upptäckt nu. Först fick jag panik. Ren panik. Jag visste inte vad jag skulle göra. Men jag har ni ägnat över fyra timmar till att städa upp skiten. Det är helt sjukt. Det var helt sjukt! Det var svart överallt. Svart pulver och det spred sig så fort man bara rörde sig. Hur jag än gjorde gick det inte att få bort allt. Det är fortfarande kvar men det går inte att få bort det. Inte nu. Jag har ju då andats in det här, vilket inte känns så bra, min vita tröja är inte så vit längre, mina näsborrar var svarta. 
Ta i när ni tänker er denna situationen för jag överdriver inte. Detta är snarare en undersdrift. Torben kom in när jag hade städat upp väldigt mycket av det och han tyckte det var mycket då, jag sa något i stil med att det här är inte ens hälften av vad det har varit och han visste nog inte vad han skulle svara. De skrattade lite åt det. Vad ska man göra.
Jag vet i allfall vad jag ska göra. Jag tänker inte byta ton i den kopiatorn igen i allfall. Jag får ringa till Nathalie och om inte hon kan får fan någon från stället där den är köpt från komma och göra det. Aldrig att jag tänker städa av sånt en gång till. Fy fan. Jag är helt skakig nu och mår inget vidare. Hoppade över min lunch för att städa den där också. Lika bra var väl det för annars hade jag fortfarande stått där och försökt gå fanskapet rent. Fy fan, vilken dag!

prat prat prat

Då är klockan snart tolv. Egentligen tänkte jag gå och lägga mig klockan tio men jag har suttit och pratat med Steffe. Jag har nog tjatat hål i huvudet på stackars. Undra om han kommer ihåg häften haha. Har berättat både det ena och det andra. Vet inte varför men det fanns inget stopp. Som om jag var nervös och försökte prata bort det nervösa haha. Jaja. Han kanske inte lyssnade på allt haha.
Så nu är ju frågan, kommer jag att komma upp om sex timmar för att gå ut och gå? Jag börjar bli tveksam nu, det var ju inte meningen att det skulle bli så sent. Antingen blir det på morgonen eller på kvällen så helst på morgonen känner jag. Men i morgon när klockan ringer klockan sex vet jag inte om jag kommer vara så pigg på att gå ut och motionera när jag vet att jag kan sova en timme till. Men men, få se vad det blir.

Nu har jag nästan ångest för att jag pratade så mycket i kväll, haha. Som om jag var full eller något.

boysenbär och motionspeppning.

Sådär, tiden fortsätter att snigla sig fram. Antingen så klagar man på att tiden går alldeles för snabbt eller så klagar man på att den går för långsamt. Är det så svårt att vara nöjd?
På lunchen ska jag traska över till ICA och köpa sylt för vi ska äta pannkakor idag. Undra vad det blir för någon sylt. Hallon? Jordgubb? (jag är inte så mycket för jordgubb) Drottning? Blåbär?
Jag kommer ihåg från när vi var små och Malin och Michan pratade om en sylt eller marmelad som var gjord på Boysenbär. Den finns inte längre (eller?) men varenda gång jag ska köpa sylt går jag ändå och letar efter den för att den kanske står gömd någonstans. Jag har aldrig smakat den men det sägs att den är god.
Så vad ska jag köpa för någon?

Det där med att jag skulle ut och gå varenda dag när jag flyttade till Fredrik, ja ni kan ju gissa hur bra det har gått mer det, inte så värst bra. Men antingen så få man ju gå på morgonen eller på kvällen. På dagen är det ju för varmt.
Så i morgon är det uppstigning klockan sex som gäller (måste komma ihåg att ta nyckeln av Fredrik annars går det inte) för att sen gå ut och motionera. Det vore något det. Det gäller ju bara att börja någon gång. Fast det är ju så väldigt lätt att sitta här och skriva det när man är relativt pigg och så, ingen big deal att gå upp klockan sex för att dra på sig träningskläder och gå ut och motionera känner jag nu. Men det kanske inte är lika lätt i morgon. Men det vore bra om jag gjorde det. Det vore inte dåligt.
Hur många är det som tror att jag kommer att gå upp klockan sex för att gå ut och gå i morgon? Haha.
Fredrik skrattade när han frågade hur det gick med att gå ut och gå på morgonen härom dagen. Jag vet inte vad det betyder. Men han har gått ner tre kilo på sitt nya jobb och det är ju kul. Men det går ju inte lite lätt att gå ner när man sitter på ett kontor, det var andra bullar innan, på donken. Det var väl det bästa med det jobbet, att man fick lite motion gratis under arbetsdagen. Annat är det här. Så i morgon då. Vilka tro på mig?

strand problematik

Tiden går väldigt sakta idag måste jag säga, det känns som att jag har varit på jobbet jättelänge men klockan är bara 10.14, vilket betyder att jag endast har varit på jobbet en timme och en kvart.
Jag längtar till torsdag eftermiddag. Så skönt att vara ledig på fredag. Det verkar ju lovande med vädret för helgen också. Det är ju bra. Blir lite sol och kanske att man kan hitta någon badplats i närheten så det blir lite bad också. Det är ju verkligen en stor nackdel med att bo i Stockholm. Det är ju så långt till badplatser. Inte alls som hemma, tacka vet jag Näsudden eller Nästa badet. Kanske inte det renaste vattnet men det är i allfall inte så långt att åka och då kan man ta bilen och slipper sitta i kollektivtrafik och se ut som något hämtat ur en mardröm eller liknande haha. Man är väl inte direkt någon skönhet när man är på stranden, så jag slipper gärna åka runt i stan och se ut som fan och lukta sol. Men nu ska jag inte vara sån, finns det någon liten badplats i närheten så kan jag väl gå med på att åka lite buss bland allmänheten.

geisha orange dream

Förlåt Fredrik om du läser det här i natt, men jag har ätit upp din Geisha Orange Dream
Har du inte har smakat den. Geisha med apelsinsmak så gör det. Fy fan så god den är rent ut sagt. Åhh den är helt underbar!


godnatt

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Sov lite innan och känner mig inte jättetrött, men lite. Min huvudvärk har fortfarande inte riktigt släppt men det är lite bättre i allfall. Har på det där Norges skönste människor eller vad det är. Det är inte alls lika bra som svenska versionen. Filip och Fredrik är så mycket bättre än de där två jönsarna.
Fredrik har åkt till jobbet och jag ligger i sängen. Jag ska snart lägga mig och bre ut mig ordentligt hah.
Hoppas ni har en fin kväll.
Puss

fryer och har huvudvärk

Om en timme slutar jag, det skulle dock inte förvåna mig om jag måste jobba över idag, det kommer säkert komma något strax innan fyra som bara måste iväg idag. Då blir jag tje, med tanke på att ja se senaste timmarna inte har haft så mycket att stå i.
Sen har jag ont i huvudet och fryser så jag vill bara hem så fort som möjligt och duscha, äta lite och sen lägga mig i sängen och surfa på internet, kolla på tv, läsa lite kanske om jag orka och bara vila upp mig.
Fredrik jobbar i natt så jag få sängen för mig själv.


-

Jag har ont i huvudet. Denna dagen verkar inte bli alls som jag först hade föreställt mig.

fint väder

Godmorgon, måndag, det är fantastiskt väder ute och det är endast fyra arbetsdagar denna veckan vilket gör allt så mycket lättare!
Idag var det först lite segt att gå upp men när man väl har tagit det första stapplande stegen upp ur sängen och in i duschen så känns det genast mycket bättre. Känns inte så farligt att gå upp tidigt när det är fint väder och fåglarna kvittrar utanför. Härligt!
Eftersom det är måndag skulle jag åka lite tidigare till jobbet, eftersom jag handlar kaffe och frukt och andra ting som kan behövas då. Jag begav mig från Ekbacken om det så fint heter vid åtta. Sen flöt det på rätt bra tills jag var framme i Karlberg klockan 08.18. SKulle byta tåg för att ta tåget mot Märsta i stället som går klockan 08.24 men då var det ju väldigt mycket tjall på linjen idag, signalfel och allt vad det var. Mitt tåg kom 08.54. Så en halvtimme fick jag glatt sitta där och vänta och lyssna på en jobbig skolklass som skrek och gapade. Som för övrigt följde med in på tåget också ända till Sollentuna. Men det var ju skönt att sitta ute i solen lite extra länge på morgonen.


som en söndag ska vara

Har kollat på repriser under eftermiddagen. Fredrik gick på fotboll vid halv tre så jag har fördrivit lite tid i seriernas värld. Kanske borde vara ute i solen lite mer i stället, men det fick bli en liten runda i dag på förmiddagen, sen fick jag nog.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Väldigt lugnt. Jag ligger i sängen och surfar och lyssnar på musik och njuter av att bara ligga här. Så som en söndag ska vara.


kärlek

Igår spenderade jag dagen tillsammans med Fredrik. Det var mysigt! Fantastiskt väder och fint sällskap.
Efter en dag med sol, hämtade vi mat, åt på balkongen och sen blev det lite melon till efterrätt. Satt och pratade och och när det blev kyligt framåt kvällen gick vi in. Kollade på film och somnade båda två. 
Sen drack vi te och jag somnade framåt två. En väldigt fin lördag!
Här kommer lite bilder.


Efterrätt


Fredrik.


Jag.


Utsikt.


Utsikt mot Solvalla.


Luftballonger.


RSS 2.0