söndagsmys

Idag fick jag frukost på sängen med nybakade sconesmuffins och annat gott. Så gott och så fint!
Annars idag har jag varit ute på en promenad, sov middag i nästan två timmar och nu ikväll kollat på tv och film och ätit mängder med onyttigheter.
I morgon tänkte jag ta tag i det där med att plugga till den kommande tentan.


gårdagen

Godmorgon. Igår gick jag upp vid kvart över fem och fixade, packade och gjorde mig i ordning och tog tåget tidigt hem till Småland. Så redan vid kvart över nio hämtade Malin mig på stationen och vi åkte och åt frukost. Sen köpte vi blommor och var på kyrkogården och lämnade dom. Vidare till stan en sväng och köpte en ring. Sen kom regnet. Men det trotsade vi och gick ut på promenad och åt sedan middag. Vilade middag och åkte och kollade på bil med pappa och Fredrik. Åkte sen och handlade med mamma, duschade och kollade på tv. Det var ungefär den dagen det. Nu är det torsdag och jag ska göra mig i ordning och praktisera idag. Är riktigt trött.

10 år

Tänder ett ljus för farfar.


tenta

Har kommit hem efter att ha skrivit en tenta i skatterätt. Känner mig helt slut nu efter att ha skrivit så det värkte i både arm och hand i nästan fyra timmar. Nu får man släppa det ett litet tag och börja plugga på nästa tenta i stället. Det känns ju lite surt att börja läsa på psykologitentan nu direkt men i morgon tänkte jag faktiskt unne mig lite ledigt.

är i malmö

Jag har åkt till Malmö en liten sväng nu. För första gången kändes det tråkigt att åka ner. Kanske bero på allt som har hänt här nere. Lite obehgaligt är det.
Jag har pluggat lite lite, druckit varm choklad vilat och ätit middag. Om två timmar ska jag träna. Det ska bli roligt att gå till gymet igen och träna aerobic.


genomskinligt grå

Har varit nere på stan en sväng och tänkte unna mig något fint nu när jag tentaplugga. Jag letade men hittade ingenting. Är det inte alltid så när man väl kan och vill köpa så hittar man inget. Men när man inte har råd eller vad det nu kan vara så finns det helt plötsligt en massa grejer.
Typiskt var det i allfall.
Men jag fick med mig ett nagellack hem, dock var det ju ett ljust som bara ger lite glans och kanske lite ljus skiftning så det var ju inte så mycket till färgklick i höstrusket direkt.
Men å andra sida är mina händer torra och fula nu så det är inget att framhäva direkt.
Här var det toppenstämning känner jag nu.
Dags att gå tillbaka till skatterätten..


tänkte bara säga det att...

klockan är 07.24 en lördagmorgon och jag har nu vaknat till och ska strax sätta mig och plugga. Det tycker jag är rätt bra kämpat ändå. Lite nöjd är jag. Men sen vad dagen bär med sig i form av nya kunskaper som gör att jag klara tentan det får vi se.

dagens schema

06:37 Gick upp
06.45 Pluggade med inslag av pauser då och då..

Resten av dagen..

09.50 Plugga
11.15,
11.30 Promenad
12.30 Plugga
13.45 Äta nybakta frallor som Malin bakat.
14.30 Plugga
16.30 Paus
18.00 Plugga
19.00 Ledig!

den första snön



att plugga när man inte riktigt orkar

Idag är en dag då jag egentligen har jättemycket tid till att plugga. Jag är ensam hemma och böckerna ligger framme och uppslagna och det finns te, chokladmjölk och annat gott att dricka och äta om man skulle behöva. Men det går inte riktigt bra idag. Jag vet inte varför men jag hittar andra saker att göra hela tiden. Bland annat har jag kollat facebook säkert femtio gånger snart. Jag har gått runt bloggarna jag läser flera varv om och om igen men det är ingen som hinner uppdatera under tiden. Jag kollar mailen. Sen har jag hittat andra saker som är roligare och uppenbarligen viktigare än min kommande tenta nästa vecka. 
Lite lite lite har jag fått gjort, men långt ifrån så mycket som jag verkligen behöver. Jag blir lite smått irriterad på mig själv.
Men det som är bra är ju att klockan bara är 12.46 så det är bara att dra sig iväg från datan och sätta sig vid böckerna nu.
NU!

ikväll

Hej hej!
Egentligen vill jag bara lägga i mig sängen nu och spendera resten av kvällen där och bara kolla på serier och sova lite mellan varven. Men det kanske jag kan göra i morgonkväll för då ska jag till Fredrik.
Men jag måste plugga lite lite till.

regnväder och promenad

Jag och Malin har precis varit ute på en timmes promenad i regn och blåst. Mina lår är helt röda och iskalla så nu ska det smaka riktigt bra med varm choklad och rostat bröd innan man tar tag i dagens tentaplugg.

hemma

I söndagskväll åkte jag och Fredrik tillsammans hem till Vmo. Så nu är jag hemma och ska tentaplugga för fullt. Det är härligt att vara hemma! Skönt att sova i sin egen säng eller vad man ska säga. Det är ju min säng i Malmö också men här hemma är det ju min min säng.
Idag på morgonen gick jag upp vid ca kvart i sju och började plugga. Tog sen en liten sovpaus och pluggade lite igen. Gick upp och satte mig vid köksbordet och åt höstens första pepparkakor samtidigt som jag bläddrade lite i Värnamo Nyheter. För att sedan gå ut på en morgonpromenad med Malin.
Hur fint som helst!


söndagsfrukost


Love it!

det där med idol

Alltså Idol-Linnea. Jag tycker hon är fantastisk!
Hon blir bara bättre och bättre, söt och cool.
Och Idol-Olle är söt!

fredag och fredrik

Efter mycket tågtrubbel är nu Fredrik äntligen på väg hit! Det blir härligt med lite sällskap i helgen.
Idag har jag varit i skolan och varit ute på en promenad. Och pluggat.
I helgen blir det plugg, lite träning och en massa massa mys!


längtar efter sällskap och torsdagsledig

Idag är jag ledig från skolan. Och jag har nu pluggat en stund och läst en del i skaterättboken. Ska fortsätta plugga lite till om en stund sen blir det träning ikväll.
Har precis ätit en bagelfrukost, som egentligen är en helgfrukosttradition som jag och Fredrik har till söndagsmorgnar. Men det fanns en i frysen och eftersom jag trodde att det var fredag när jag vaknade och att jag äe ledig idag tyckte jag att jag kunde få äta en idag också. Den måste ju ändå ätas upp, och dessutom är de inte lika goda när de varit frysta som när de är dagsfärska, vilket säger sig självt.
I morgon kommer Fredrik hit. Denna veckan har det varit riktigt segt att bo själv. Jag har haft hemlängtan och längtat efter Fredrik och efter fina vänner att fika med.

en fullspäckad dag

Som jag har stått i idag. Började med att jag gick upp tio i sju för att tvätta mellan sju och tio. Samtidigt som de pluggade jag lite och gjorde mig sen i ordning för skolan. Där satt jag, Ida och Johanna sen och funderade på uppgifter och blev lite oroliga inför den kommande tentan och hur vi ska klara av att ränka ut alla de där grejerna utan att ha tillgång till facit. Men det är bara att öva, öva och öva.
Sen hade vi lektion mellan ett och tre och sen åkte jag hem och pluggade och vid sex var det dags för träning. Step up blev det idag och efter det har jag ätit, duschat och fixat med tvätten.
 Det har varit något nästan hela tiden idag. Så det känns ganska bra att bara ta det lite lugnt nu.

det där med bilder

Alltså det där med att jag skulle bli duktig på att lägga in mer bilder. Det gick ju sådär. Eller det gick ju inget vidare alls. Men nästa veckan då. Då ska jag försöka lägga in lite mer bilder. Måste ju börja någon gång. Mer bilder nästa vecka då.
Längtar till helgen. Men först ska jag hinna lära mig en massa om skatterätt.

10-10-10

Godkväll.
Nu känns det lite bättre faktiskt. Jag har tränat lite afropowerdance och nu har jag ätit bagel, kanelbullar och satsumas och tittat på hus på internet och kollat på ensam mamma söker.
Men jag saknar Fredrik lite. Helgen var så kort. 
Hoppas att ni har haft en fin söndag.

lite mer söndag

Nu har jag tagit mig upp ur sängen och in i vardagsrummet och har även läst några sidor i inkomstskattboken. Ska snart iväg och träna lite afropowerdance. Jag känner mig så trött idag. Sov en stund innan men hade kunnat lega kvar hela eftermiddagen känns det som. Sen efter träning blir det lunch/middag/kvällsmat i ett och renskrivning av anteckningar samtidigt som tvn får stå på. 
 

lite ensam

Fredrik har åkt hem nu. Så tråkigt. Jag känner mig lite ledsen och ensam. Så därför tänker jag nu lägga mig i sängen och vila och titta på Slottsliv. Härligt med gamla slott och deras historia.
Sen måste jag läsa lite skatterätt men det får bli lite senare.

lördagsstädning

Nu ska vi bara se om vi vet vem den hemliga gästen är på Nyhetsmorgon. Sen ska vi städa. Fredrik stackarn åker från ett jobb till ett annat.
Men sen när vi väl städat kan vi ta helg.
.......................................


En sak bara.
Jag klarade den hemliga gästen på första ledtråden! Slå den om ni kan!
Tog det på ostrongaffeln. Det ni!


hemlängtan

Fick lite hemlängtan nu när jag sitter och lyssnar på lite julmusik.
Det kan man börjar göra nu. Kanske lite tidigt men lite kan man lyssna!


sister

Idag när jag var ute på en promenad så lyssnade jag på Kleerup och Lykke Lis Until we bleed. Och varje gång jag hör den så tänker jag på när min syster dansade till den när hon skulle få sitt dansstipendium. Det var så jävla bra! Hon var så jävla bra! Och jag var så stolt över henne att jag grät en skvätt.
Är såklart stolt över henne jämt. Hon är den finaste lillasyster man kan ha!
Ville bara säga det!

frukost

Sen frukost efter att ha suttit och pluggat sedan åtta.
En liten parantes, fy så gott det är med rostat bröd!

soppor

Skulle ge mig på och laga löksoppa. Vi åt det ibland när vi var små och den var så himlans god. Den jag gjorde blev dock inte något vidare god alls. Jag slängde ut den i skalsken nu och nu har jag buljongochkrydd-doft i näsan. Men jag ska testa att laga den någon annan gång. 
Men vad ska jag nu äta ikväll? Det var ju min planerade middag.
Vitlöksbröd och yoghurt?
Eller ska man hämta mat?
Önskar jag var mer av en soppmänniska än jag är. Jag skulle gärna vilja kunna laga soppa och jag skulle gärna vilja tycka om att äta det också. Tyvärr är jag inte så mycket för soppor överlag.
Kräftsoppa går bra för den är så himlans god. Jag skulle lagat den i stället.

testat på indoor walking

Det blev ingen Afropowerdance idag. Jag testade indoor walking i stället. Jobbigt. Men roligt. Nu har jag aldrig testat spinning så på pass men tänk er typ spinningstuk fast på en sådan crosstrainer eller vad det heter. Det var svettigt kan jag säga.
Annars har jag varit i skolan och spelat ett rollspel i konflikthantering. Det där med rollspel är ju inte riktigt min grej men det gick bra.


träning

Ha tränat Step idag. Step up. Det var så himla roligt!
I morgon blir det Afropowerdance.


08.55

Godmorgon!
Ligger i sängen och tittar på Vakna. Måste ta mig upp snart. Är så trött, känns som jag ofta är trött nu för tiden. Igår skulle jag tränat men såklart var träningen inställd, igen. Denna gången ännu en sjuk ledare. Vad är det för något undrar jag? Idag ska jag testa på Step om inte det också är inställt vill säga.
Har skola idag mellan 13-17. Sena föreläsningar, det är en seg tid men man kan ju hoppas det blir intressant och att tiden går fort. Sen är det träning vid 18 så det blir lite stressigt efter skolan men det blir nog bra.

lördag

Jag och Fredrik har varit på stan en sväng. Jag köpte en tröja, ett linne och en kjol. Lite dumt med tanke på att jag inte ha så mycket pengar. I morgon ska jag försöka hitta mig ett par höst/vinterskor också. Men det är i morgon det.
Nu har jag kommit hem och Fredrik har gått till Munken för att träffa honom lite. Jag ska strax ta på mig kläder för att ge mig ut på en promenad. I blåsten. Men det är härligt med höst! I natt drömde jag en fin dröm om höst och vinter med Alice i underlandet-tema.


sms

Fick precis ett sms från Vero Moda.
Det är ska clubkväll torsdagen den 25 mars kl 18-20. Det är ju bra att dom är ute i god tid i allfall.

min favoritblogg är tillbaka

Blev så glad igår när jag upptäckte att en av mina favoritbloggare har börjat blogga igen.
Kolla här.

RSS 2.0