tvätt och träning

Har tvättat, handlat och lagat mat och tränat och fixat här idag. I morgon tänkte jag ta det lite lugnt för sen är det dags för skola igen. Det ska bli skoj.
Det var roligt med träning, jag var varm och svettig och helt illröd/rosa i nyllet. I morgon blir det afrodance. Det blir intressant.
Nu måste jag bara vika ihop tvätten också. Sen krypa ner i sängen och kolla på tv.
Ska man ställa klockan i morgon eller? Jag kommer ju troligen inte att kunna sova så bra dagen innan skolan börjar så frågan är nu om man ska sova så länge som möjligt i morgon eller ställa klockan och hoppas att man kanske är tröttare på kvällen i så fall.


måndag morgon

Godmorgon!
Vaknade halv sju när Fredriks klocka ringde. Nu har han åkt hem och från och med nu är vi särbo. Än så länge känns det bra nu en timme senare efter att han har åkt. Men det ska nog gå bra det här. Behöver bara vänja mig lite och det ska bli spännande det här. Dagens stora bekymmer är ju vad jag ska laga till middag. Haha.
Under förmiddagen nu ska jag tvätta, handla sport-bh, mat inför veckan, resan upp bland mina papper och böcker som ligger som ett virrvarr i bokhyllan och kväll ska jag träna aerobic. De har även börjat med Africanpowerdance på gymmet och det ska jag testa på i morgon tänkte jag.

koka sylt








musik i malmönatten

Igår kväll gick jag och Fredrik ut på sista kvällen på Malmöfestivalen. Ett tag kändes det som att man var utomlands bland alla blinkande neonljus från karuseller av olika slag. Mycket folk överallt och när vi hade köpt brända mandlar så begav vi oss ner till Posthusplatsen för att titta på Moto boy. Riktigt fint och stämningsfullt en sen augustikväll. Så vackert när han avslutade med denna låten på samma sätt som på denna video. Ensam och med bara sin elgitarr.


malmö idag

Idag ska jag åka till Malmö. Nästa vecka börja skolan och jag ska bli särbo.
Nu ska jag packa och fixa lite och sen kommer syster hem med mat och så ska vi umgås lite innan det är dags att åka ner till stationen.

kanelbullsbak!

Har under morgonen bakat bullar. Såhär såg degen ut efter att ha jäst i en halvtimme!
Det va krut i farmors gamla bakmaskin! Degen blev helt fantastisk!


Hur många bullar tror ni att det blev?






Totalt 86 stycken fina, goda bullar blev det!

 


blåbär i kylen

Idag på förmiddagen var jag och Fredrik ute i skogen och plockade blåbär. Nu är frågan, håller dom sig i kylen tills på fredag och en resa ner till Malmö? Jag tänkte ta med mig lite dit och sen frysa ner dom eller vad jag nu ska göra, koka sylt kanske.  
Men håller de sig i kylen så länge?

nattsudd

Lite strul med registrering inför hösten. Sådant ska man inte kolla klockan halv tolv en fredagkväll. Lite nervös blir jag men det är nog ingen fara på taket. Men lite strul ska det väl såklart vara..

bloggstart

Det var ju idag det var dags att börja på nytt här på bloggen. Dock känns det som att jag kanske ska vänta med att börja blogga "på riktigt" tills skolan börjar.
Men det kanske kommer lite små sporadiska uppdaterngar fram tills dess.
Hur som.
Dagen har varit bra med en fika på eftermiddag. Och innan dess film och te i soffan.
Har haft ont i halsen och det har inte gett med sig på hela dagen så hoppas det känns bättre i morgon.
Nu ikväll har jag och pappa varit och hämtat pizza från Chaplin. Så längesedan! Och så himla gott!
Tänkte jag skulle lägga mig och läsa lite nu snart och försöka bli lite bättre i halsen!


kvällsdopp

I söndags cyklade jag och Fredrik till havet och tog ett kvällsdopp. Så härligt!
Och sen satt jag och pekade på båtar och pratade om hur härligt det är vi havet!


nystart?

Jag saknar det lite nu det här med att blogga. På torsdag kör vi igen! Då har det varit två månaders ledighet så det borde ju vara på sin plats att sätta igång då!

RSS 2.0