den lilla sötnosen

Nu kommer äntligen lite uppdatering. Jagn är hemma hos Fredrik. Det rusar runt en busig katt på golvet och om en timme är det Sex and the City och efter det eller kanske lite innan också så ska vi kolla på Ebba & Didrik. Man kunde köpa hela serien för endast 59 kr tillsammans med Aftonbladet. Bra erbjudande!
Kattungen är söt. Söt söt söt. Det är en Birma katt och hennes päls är som mjukaste bomull och hon är som ett gosedjur nästan. Så mjuk som ett gosedjur och mjuk som bumull. Förstår ni då hur mjuk hon är? Åhh sötnos är hon. Idag låg hon mellan mig och Fredrik och myste när vi kollade på Ebba & Didrik på morgonen. Sen la hon sig jämte oss och sov. Hon är så söt.
Idag har även jag och Fredrik varit på middag hos min farmor. Det var gott som alltid och mätta och belåtna blev vi. Det var trevligt.
I morgon hoppas jag det blir fint väder, åka och bada och sen mys med Becka på kvällen. Det är minsann skönt med semester!

Har ni några bra tips på namn till den lilla kissen?


sommar sommar sommar

Blir inte mycket bloggnade nu under dessa dagar märker jag. Det är så när det är sommar, jag som äntligen få lite sommar och sol tar del av det så mycket jag kan.
Idag blir det dock inget solande. Just nu tar jag det mest lugnt, läser lite och ska snart dricka kaffe. Sitta på altanen, läsa en god bok och sen ska jag duscha och gå bort till Emelie. Fixa lite med middagen för ikväll sen hem och göra mig i ordning och ikväll är det födelsedagsmiddag/fest för mig, Emelie och Johanna. Det kommer bli kanon tippar jag på. Jag ska ha klänning och lockigt hår och målade naglar i lila.

Ikväll kommer även Fredrik till stan, men han får gott vänta tills i morgon med att kramas.
Imorgon ska vi mysa och så ska jag leka med kattungen som han ska ge till sin mamma i födelsedagspresent.

Igår handlade vi allt, åt Värnamo-kebab och planerade inför kvällen. En mysig fredag.

Åhh så varmt det är idag!

vilken härlig dag!

Idag vaknade jag vid halv åtta, låg och läste i en timme vid halv nio hörde jag att mamma och pappa gick upp och då blev det till att snöra på sig skorna och ge sig ut på morgonpromenad. En timme var vi ute och gick och jag är rätt nöjd med det. Nu har jag varit på Willys, ätit frukost och bokat en biljett till växjö. Ska åka ner till Emelie och gå på bio och mysa med henne. Det ska bli väldigt trevligt.
Så nu ska jag ut och lägga mig i solen lite och försöka få lite färg.
Åhh vädret är härligt och på lördag ska vi ha kalas och nästa vecka kommer Fredrik. Jag känner mig glad!

true to you

Godkväll. Dagen har spenderats i solen. Äntligen lite fint väder!
Först lunch med Elin och Johanna. Mycket mysigt. Sen hem och sola. Städade lite i huset tillsammans med syster för idag kom mamma och pappa hem efter två dagar i Helsingborg. Med sig hem hade de två klänningar var till oss. Jag fick en blårandig och en turkos. Först var det tänkt att Malin skulle ta den turkosa och jag den blommiga, men sen blev Malin lite ledsen för hon ville hellre ha den blommiga. Så hon fick välja av de två och jag av de andra två som antingen var blå och vit randig elelr rosa och vit randig. Valde den blåvita och sen fick jag den turkosa. Men det passade väldigt bra. Nu har jag några fler fina sommarklänningar så nu vore det bra om solen har kommit för att stanna ett par dagar.
I morgon ska jag träffa Emelie. Det ska bli väldigt väldigt mysigt.
Ikväll blir det McDonalds med fina vänner och problelösning och prat i massor. Det kommer nog bli en fin kväll skulle jag tro.

tisdagsuppdatering

Snart ska jag åka ner på stan och träffa Becka. Jag hade valt kläder efter väder men helt plötsligt så blir det sol igen. Nu känner jag mig väldigt tråkig och höstig.
Har varit och köpt en router till datan nu så att vi kan sitta med varsinn data om vi vill. Men jag vet inte riktigt hur det fungera. Jag få kolla närmare på det sen.
Annars har dagen varit rätt trevlig. Jag har packat in mina kläder nu så det ser lite mer städat ut här i rummet, jag har spelat backgammon eller vad det nu heter. Lärde mig det idag. Rätt skoj! Ska spela ett parti lite snabbt innnan jag bege mig ner till stan.


frukost på altanen

Har ätit frukost på altanen tillsammans med Malin. Mysigt. Mitt te står och kallna i vardagsrummet och solen börjar titta fram. Det kan nog bli en rätt fin dag ändå.
Jag väntar på posten. 

klockan är bara åtta.

Jag är uppe med tuppen idag, vaknade vid halv åtta. Känner mig lite trött fortfarande och funderar ifall jag kanske ska tillbaka till sängen igen.
Jag borde packa upp och göra i ordning rummet lite. Mina kläder ligger fortfarande nerpackade i resväskan. Fast nu ligger det mesta huller om buller i den.
Dagen vet jag inte vad den bjuder på. Jag trodde det skulle vara fint väder men just nu är det regnigt.

Fika någon?

mat och kakor

Måndag, jag har varit på middag hos min farmor idag. Jag och syster. Det var väldigt gott och det blev mat, efterrätt och sen fika på det. Nu ska jag snart fika igen för Sune ska komma förbi en sväng och dricka kaffe. Det ska bli mysigt att träffa honom lite. Har inte träffats på två månader.
Så nu ska jag bara göra mig i ordning lite och sen sätta på kaffet. Hoppas jag kan sova inatt. Somnade inte förrän tre i natt. Då är det skönt att veta att man har semester och inte behöver gå upp om några timmar och jobbar. Jag har dessutom köpt mig en fin klänning idag.
Hoppas jag få mitt SIM-kort i morgon. Det är besvärligt att inte ha sin vanliga mobil.

akut

Jag måste åka till Stockholm.
Jag trodde inte jag skulle känna såhär efter bara två dagar man jag längtar nästan tillbaka.
Ingen mobil och ingen pojkvän inom räckhåll. Det känns som om det inte började så bra alls faktiskt.
Jag har en orolig känsla i magen hela tiden, väskan är inte uppackad och jag mår illa. Egentligen skulle jag bara vilja skrika rakt ut.


ingen mobil

Just snyggt, nu slutade precis mitt SIM-kort att fungera.

oj, jag drog tillbaka klockan ett år!

Det känns som jag har vridit tillbaka klockan ett år. Det är söndag och jag håller på att göra mig i ordning för jobbet.
Det är en märklig känsla.


koffeinchock

Jag har fått i mig alldeles för mycket kaffe idag.
I morgon ska jag jobba tre timmar tillsammans med Sune.
Jag tror jag håller på att bli lite knäpp.
Jag saknar Fredrik.
Det är ungefär så det är just nu.

Åhh jag mår dåligt av allt det koffeinet jag har fått i mig. 


pepp

Jag sitter och lyssna på En kväll i juni. En låt med Lasse Berghagen som både jag och Johanna hoppas stenhårt kommer spelas ikväll. Åhh den är så bra.
Annars gör jag inte så mycket, ska snart gå och duscha och göra mig i ordning inför kvällen. Vid tre ska jag börja min resa in mot stan och strax efter fyra kommer Johanna. Då blir det lite mat sen bli det båten ut till Skansen. Det är rätt fint väder nu och jag hoppas det fortsätter så.
Annars mår jag bra, har lite hemlängtan nu samtidigt som det känns väldigt konstigt att jag snart ska flytta hem. Dessutom funderar jag en hel del på skolan just nu, men det tänker lägga lite åt sidan för stunden och ta itu med efter min lilla minisemester i vår vackra huvudstad med min bejb! Åhh det kommer bli bra. Det kommer det!
Puss!

risk

Godkväll, jag, Fredrik och Steffe har suttit och spelat risk sedan halv sex, jag åkte ut nu.
Annars har söndagen varit lugn, varit och handlat, lagat mat och paj och sen har vi suttit här och spelat. Det är trevligt. En mysig söndagkväll. Jag hoppas Fredrik slipper jobba ikväll, troligen måste han jobba men det går ju hoppas att han slipper det. Med tanke på att jag är ledig i morgon så vore det inte dumt om han var ledig han också.
På tisdag kommer Johanna och då ska vi sjunga på Skansen. Åhh det kommer bli väldigt mysigt!
Nu ska jag snart ta och rosta mig en macka och dricka ytterligare en kopp te för kvällen.

igår





Igår var vi och åt thaimat inne i Gamla stan, sen promenerade vi till söder och gick på bio. Det var en väldigt fin lördag.

skönt med semester..


Igår när jag kommit hem från jobbet,
ja vad säger man, skönt med semester.

jobbigt läge

Klockan är två, jag är ensam här nu, vet inte när de andra kommer. Jag har inte köpt något fika och allt jag kan tänka på är denna jävla fika.


lite ledsamt

Igår efter jobbet åkte jag in till stan, vid Mariatorget mötte jag upp Emelie och Sofie och sen gick vi till café Rival och fikade. Jag fick vänta nästan 25 minuter på min sallad. Men men, jag hade trevligt sällskap så det gjorde ingenting. Verkade bli lite kaos efter vi hade beställt för Emelie var nere och frågade om den snart skulle komma och då hade de bara snabbt svarat den är på gång. Haha. Men den var god så det gjorde inte så mycket. Men ändå lite lång tid för en sallad måste jag säga.
Hur som helst, fikan var verkligen trevlig. Det blev mycket prat och skratt och jag undrade när jag åkte hem varför vi itne gjort detta oftare. Hur trevligt som helst. Få bli mer fikor sen när jag är uppe i Stockholm på besök under hösten. Bi pratade lite om vad jag skulle göra, de försökte få lite ordning på det. Men mina planer lät ungefär såhär. Jagbor i Stockholm, vill komma in på ett program i Malmö, söker lägenhet i Växjö och ska flytta till Värnamo. Hahaha. Det låter lite rörigt. Låter som jag inte riktigt har koll. Det har jag nog inte heller.
Pratade med min favorit advokat nu. Jag kommer sakna honom lite. Han är rolig. Nu blir jag nästan lite ledsen faktiskt.

ska man bjuda på fika?

Klockan är 09.22. Jag har precis satt mig med en kopp kaffe och känner efter hur det känns. Min sista dag på advokatkompaniet. Jag funderar på fikat som jag ska bjuda på. Det har jag funderat på i två veckor nu. Måste man? Det är ju en trevlig gest men jag gjorde faktiskt aldrig det på Mcdonlads. Tänkte inte så långt. Då var man bara så glad för man skulle sluta. Det känns lite krystat bara, dessutom verkar det som om den ena ska iväg på klientbesök sen och den ena är på häktningsförhandling nu och den en är på semester. Vet inte om de två som jobbar kommer vara inne samtidigt idag, men det är dom nog. Ska jag fråga då ifall jag kan gå ut en sväng och köpa något fika, det tycker de säkert bara är trevligt.


bild


norskt källvatten

Jag har blivit lämnad själv här på kontoret nu. Det är en timme kvar tills jag sluta. Då ska jag in till stan och möta upp Emelie och så ska vi gå och fika en sväng. Det ska bli trevligt.
Idag köpte jag ett par ful-snygga  röda runda solglasögon för ca 25 kr på Lindex. Solglasögonen ingick i något ta-två-betala-för-en erbjudande visade det sig när jag kom fram till kassan så jag fick välja en till grej. Hade lite beslutsångest, skor, armband, halsband o.s.v. Kanske skulle tagit skorna? Hmm. Hur som, det blev ett svart pärlhalsband i stället. För endast 10 rikstader eller gratis för jag fick ju det gratis. Haha. Så jag behöver ju inte använda det men det ska jag nog göra ändå. För lite tjusigt var det allt. Sen köpte jag även sådana där små strumpor som man kan ha i sina ballerinaskor. Jag gillar inte att gå barfota i tajta varma bellerinaskor, det blir så instängt och sen luktar skorna illa efter ett tag. Usch. Så just nu har jag mormor-knästrumpor sådan tunna ni vet. Inte så snyggt alls men vad gör man. Hellre det än svettiga klibbiga fötter.

-

Jag mötte honom aldrig under lunchen.
Skönt det.

nervös.

Om om några minuter är klockan tolv. Lunch. Jag är nervös. Nästan kallsvettas, för jag vet att han kommer att vara där ute i köpcentret. Jag vet att han är där. Jag behöver ju egentligen inte gå in där. Men det tänker jag göra ändå. För jag måste köpa mig något att knapra på, och dessutom vill jag veta ifall han följer efter mig idag också. Om han börjar prata med mig så täker jag bara svara kort och säga att jag itne har tid. Snubb på otrevlig. Men så få det blir. Han skrämmer mig. Ska jag säga det också?
Jag hoppas han inte är där idag men det skulle inte förvåna mig om han står utanför på torget redan klockan tolv. Fy fan.

bubblor

Igår badade jag!
På kvällen satte på kranen till badkaret och hällde i lite Palmolivetvål i brist på badskum. Och sen gick jag ut en sväng och lät det rinna. Efter en stund kom jag tillbaka och möttes av det här.





Jag blev överförtjust och skrattade och hoppade som ett barn. Hahah. Att badskum kan bara så skoj!
Bättre än badskum!!

det blir bara värre och värre!!!

Alltså den där mannan, Alex, premiärdansöre, han förföljer mig. Nu är jag nästan säker. Idag blev jag faktiskt rädd.
Jag och Fredrik skulle som tidigare nämnt luncha idag. Han missade dock att kliva av tåget i Karlberg och i och med sommartiderna så går tågen bara en gång i halvtimmen. Så det blev ingen lunch. Kanske lunch i morgon i stället.
Hur som helst. Jag gick in och köpte en sallad i stället.
Sen när jag skulle gå tillbaka till kontoret över det lilla torget så ser jag Alex som står och prata vid ett bord på ett café. Jag tycker ju det här börjar bli lite märkligt att han nästan varenda dag är i centrum runt tolvtiden. Och dessutom nu på torget utanför huset, där har jag aldrig sett honom innan, han kommer bara närmare och närmare känns det som.
Så jag skynda på stegen och skynda förbi honom. Han står med ryggen mot så jag hoppades att han inte skulle märka mig. Sen när jag kollar rakt fram så ser jag i fönstren i entrédörren hur han har börjat gå efter mig. Det speglades i glaset så jag såg klart och tydligt honom komma efter mig. Jag som trodde han inte märkte att jag gick förbi. Hur fan märkte han det? Spanar han efter mig?
 Jag ökar stegen och slänger upp dörren och går snabbt upp för första trappan. Där ställer jag mig i fönstret och kollar ut om han står där ute, det gör han inte.
Sen hör jag hur dörren öppnas där nere i entrén. Så jag syndar upp en trappa till och nu har min puls och hjärtslag ökat hastighet till dubbelt och jag låser upp dörren och springer in. Som tur är så är det en advokat på kontoret nu och jag kommer in och se helt livrädd ut. Han sticker fram huvudet ifrån vårt lilla kök och säger hej.
- Hej, det är en man som förföljer mig, säger jag.
- Va? Hur länge då? (Han trodde det bara var nu idag).
- Alltså det här har pågått ett tag.
- Va? Hur länge då?
- Jag vet inte, ett par veckor. Sen berättar jag lite kort hela historien.
Sen börjar jag att tänk om han åker till Småland och letar efter mig, men det trodde inte Torben han skulle haha. Nää kanske inte, och gör han det så ringder jag polisen direkt.
Obehagligt, han kom aldrig och plingade på dörren. Det var jag verkligen rädd för. Men Torben sa att han skulle ta hand om det om han kom och plingade på dörren. Haha. Nu i efterhand känns det lite fjantigt, men att han gick efter mig sådär kändes verkligen inte bra. Det var obehagligt. Nu känns det lite generande allt och att jag var så stirrig. Haha. Men allvarligt nu, ska jag säga till honom, om han börjar prata med mig, att jag tycker att det börjar bli obehagligt?

mitten av veckan

Onsdag,
Inatt fick jag lite dålig nattsömn. Somnade vid tolv tiden, vakande klockan fyra, gick upp och hittade Fredrik i Steffes rum, fortfarande vaken, när han märkte att jag var vaken så passade han på att gå och lägga sig.
Efter det blev jag dock rätt pigg, sen blev det väldigt trångt i sängen helt plötsligt så jag frågade om han eller jag skulle lägga oss i Steffes rum (Steffe är inte hemma, han jobbar på annan ort några dagar), det blev Fredrik så han tog sin kudde och la sig där inne och jag kunde bre ut mig igen. Somnade dock inte om förrän framåt fem, halv sex tiden.
Vid tolv kommer Fredrik, då ska vi luncha tillsammans. Det blir trevligt.
På fredag blir det nog en liten en-dags-festival. En ljummen i gräset. Hur fint låter inte det? Hoppas det är bra väder. Inga kända band men vad gör det. Väldigt trevligt ändå.

allsång!

Nu är det Allsång på Skansen.
Jag värmer upp inför nästa vecka!
Jag sjunger med i allsångerna, så bra och trevligt med textning.


övertid

50 spänn på att jag kommer att få jobba över och missa mitt tåg. Det fick jag göra igår också.
Det har ingenting med att jag är långsam att göra. Jag sitter mest och väntar nu på att det ska justeras och rättas.

borde jag oroa mig.

Nu börjar jag snart bli lite nervös för den där premiärdansaren..
Igår var jag snabbt inne och skulle handla lite frukt på ICA. Jag springer runt med korgen i högsta hugg och ser honom stå och prata med en butiksarbetare. Hejar och springer vidare. Sen kommer han och ställer sig efter mig i kön till kassan. Det är endast en framför mig som itne har så många grejer. Men ändå hinner vi prata en del. Jag vill egentligen inte då jag är rätt stressad man han babbla på och frågar om jag ska ha semester, det svarar jag att jag ska nästa vecka. Säger inget om flytten. Sen efter att han har sagt att han har två sönder på 23 och 31 år i Californien frågar han hur gammal jag är, vad jag ska göra på semester, han berättar att han hade tänkt åka och hälsa på sina söner men att det är så varmt där nu, även att han har bott i LA o.s.v
Sen säger han att hoppas vi ses innan din semester.
Ja visst, sen springer jag vidare.

Idag var jag ute i gallerian igen. Såg honom i rulltrappan när han var på väg ner till andra våningen, jag vinkar och sen springer jag bort till Lindex i stället för att gå in på ICA som var själva tanken. Jag börjar undra om han handla varje dag? Sen när jag tror det är lugnt, att han har hunnit in i butiken så går jag tillbaka och då möter jag honom, naturligtvis. Han stannar upp och säger hej och säger att det är dags för lunch, sen frågar han om jag ska äta lunch. Nej säger jag. Sen säger han att han ska till kinaresturangen och att de ha buffé som är bra och ifall jag har testat den och jada jada.
Ja inget mer med det, han går vidare och jag smiter in på ICA. Då efter det började jag faktiskt bli lite nervös och orolig för första gången. Har inte känt så innan men nu börjar det fan bli lite jobbigt. Han är lite jobbig. Uhh, jag blir nervös. Vad ska jag göra? Säga till honom eller?

 

vilken härlig dag

Godmorgon!
Det är fortfarande regnligt ute men jag mår bra ändå! Jag känner mig glad. Efter att jag berättade en sak igår för en kär vän så känns det bättre. Som om jag fick lite mer plats att andras och nu ska jag  försöka bli kvitt det som gör mig knäpp haha. Egentligen sa jag inte så mycket, berättade bara mer snabbt hur det är. Det kändes bara skönt att säga det.
Idag är det tisdag, det ska visst blir busstrejk natten till fredag igen. Blir de aldrig nöjda kan man undra?
Nu lite kaffe på det. 
Åhh vilken härlig dag!

min sista arbetsvecka här börja idag.

Måndag, jag sitter och dricker mitt morgonkaffe på kontoret. Regnet hänger i luften. Det har regnat lite under morgonen redan. Jag slapp gå in till stationen, buss strejken är över. Det är skönt. Fick dock springa till bussen för när jag kom ut från porten till huset så stod bussen och väntade på att få åka över vägen och in på hållplatsen. Som tur var, så var det några bilar som hindrade bussen från att korsa vägen under några sekunder så jag hann springa dit. Ändå var det mer än fem minuter till utsatt tid.
Nu är jag verkligen inne på slutsträckan av min Stockholmskarriär. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag ångrar ingenting.
Nu har jag påbörjat min sista arbetsvecka. Det känns lite tråkigt faktiskt.
Igår kväll när jag skulle sova så låg jag och tänkte på ifall jag gör rätt. Men det vet man inte förrän man har gjort det, så det är ingen idé att grubbla fram och tillbaka. Jag vet bara att det kommer bli fruktansvärt jobbigt att flytta ifrån Fredrik. Det gör ont i mig redan nu. Jag har ju vant mig så vid att ha honom nära. Men det är bara bita ihop.
Nästa vecka kommer Johanna och då ska vi semestra i Stockholm. Underbart ska det bli! När vi har semestrat klart och längtar hem så tar vi bussen tillsammans ner till Småland. Fint.

Kung fu Panda

Det är inte så bloggrikt på helgerna nu när det är sommar. Varken besöksaktiviteten eller skrivaktiviteten verkar ligga på topp under sommarhelger. Men så blir det väl. Folk har annat att göra under helgerna nu på sommaren än att läsa bloggar.

Igår vaknade jag klockna åtta på morgonen, Fredrik hade varit vaken sedan tre på natten, hel sjukt ju. Men han vänder ju på dygnet helt när han jobbar natt så därav denna sömnsvårighet. Istället för att ligga och somna om och dra sig så gick vu upp en halvtimme senare och gjorde oss i ordning, åt frukost och åkte in till stan. Jag var på jakt efter en klänning. Men inte en endaste klänning som passade. Jag provade en massa men det var ingen som passade. Det var trist.
Var hemma runt halv tre tiden och sen var jag helt slut hela kvällen. Stadsturen tog all min energi och kraft för dagen kändes det som.

Har sovit en massa och därav är jag fortfarande trött. Sovit för mycket. Känner mig nästan öm på grund av det.
Var uppe klockan nio idag, åt frukost i sängen och kollade på Kund fu Panda. Söt och rolig. Pandan var tjock, söt och gosig. Bra underhållning en söndagsmorgon.

Nu ska vi ut och motionera.


klättrar på väggarna

Jag längtar tills jag få låsa dörrarna och sen lägga posten på lådan och åka till Sumpan för att njuta av helgen. Det kryper i kroppen, av rastlöshet och jag vet inte vad. Snart klättrar jag på väggarna!  
Åh helg helg helg, ge mig helg!


värmeskydd

Det blev ingen klippning.
Jag gick i stället och handlade lite inför kvällen (så att jag slipper det efter jobbet).
Under morgonen har jag tänkt att jag måste komma ihåg att köpa en värmeskyddande kräm till håret som man har i innan man plattar det, har inte haft det på länge så mitt hår är helt torrt i topparna nu. Jag gillar inte torra toppar.
Precis nu kom jag på att jag glöm att köpa krämen.
Det är så typsikt.

sköna fredag

Äntligen fredag! Åh sköna sköna fredag. Jag gillar fredagar. Jag gillar att veta att man är ledig under morgondagen. Det är befriande på något sätt.
Jag har inte jobbat en enda helg på  snart ett år. Det är helt fantastiskt. Innan var det varannan helg man jobbade. Då var man ju dock ledig någon dag under veckan men det är inte samma sak.
Jag antar att jag kommer att få jobba helger sen när jag pluggar. Det är väl bara att börja gilla läget men det tänker jag inte tänka på nu.
För idag är det fredag och snart är det helg och sen jobbar jag bara en vecka till. Det är galet. Om en vecka så jobbar jag min sista dag på advokatkompaniet. Det är lite tråkigt faktiskt. Ibland undrar jag vad jag gett mig in på.
Jag funderar på ifall jag ska klippa mig nu på rasten. Bara sådär.


kyssa dina röda läppar

Idag har jag som jag nämnt innan köpt en bikini.
I Sundbyberg efter jobbet gick jag lite i några affärer och hittade ett par svarta jeans på rean. HIttade även en väldigt fin jacka som dock inte var rätt storlek sen va dragkedjan lite sönder så det blev inget köp av den men den va fin så det var synd. Två par fina blå/vit rutiga trosor köpte jag också, ett par hipsters och ett par vanliga.
Kvällen har varit lugn. Somnade lite innan men är fortfarande trött. Ska kolla vad det är för Sex and the City avsnitt som börjar nu, är det inget bra så blir det nog bingen snart.
Varje dag visas två stycken Sex and the City avsnitt med början runt elva. Synd att det börjar så sent bara haha. 

                              

min fina födelsedag!

Min födelsedag igår var fin. På kvällen blev jag firad av Fredrik och fick en parfym och ett par Björn Borg trosor. Så fint så. Sen åt vi en riktigt kalloribomb med maränger, banan, glass, chokladsås och chokladkex haha. Jag tåg så mycket att jag inte kunde äta upp där och fick typ en sockerchock av allt socker haha. Galet.


Me.


Socker socker socker.


Guess och Björn Borg.

badkläder och meloner

Idag på lunchen så gick jag runt lite o köpcentret. Det byggs om för fyllt där inne och bli verkligen fint. Nu hade de öppnat lite nya vägar som man fick utforsta och öven vissa affärer hade öppnat på nytt efter att tillfälligt har varit stängda pga denna ombyggnad.
Jag kollade lite efter bikini. Idag hittade jag två andra som jag provade och eftersom jag är i akut behov av en så slog jag till på utan dom. Det är en blå och vit randig trekants bikini. Den var rätt billig och rätt söt  så jag är nöjd. Jag går och klura lite på en väska som de rea ut inne på H&M men H&M här i Sollentuna är bedrövligt. Bedrövligt, det är nästan så jag blir deppig när jag går in där. De har fan ingenting, Inga fina billiga klänninga eller någonting. Fy vad tråkig den är. Den är till och med sämre än H&M i VMO. Då förstår ni hur illa det är. Ändå är jag där och svansa runt ett par gånger i veckan haha. Jag hoppas väl att de ska få in något bra. Några bra fynd har jag gjort där men ändå inte överdrivet många, ibland har jag nog bara köpt saken för köpandets skull.

Idag ska jag kolla lite i Sundbyberg om jag hittar något fint. Jag vill ha en fin klänning. En sommarklänning.
Jag gillar inte rea riktigt, jag tycker det är så svårt med rea. Det är som ett ölglas när bara skum och slem är kvar i glaset haha. Men jag ska ändå försöka hitta något i den där lilla "finare" affären som ligger där.
Sen ska jag köpa mig en hel vattenmelon. En hel rund om det inte finns mindre uppskärda och klara. Jag har blivit helt beroende av melon. Det är inte klokt. Jag äter två meloner åt gången (Fredrik tycker inte jag är klok, han hinner knappt ta en bit innan den är slut). Flera gånger i veckan. Det är så gott, så gott. Vattenmelon har det varit dåligt utav för den är ju så dyr men idag ska jag köpa mig en hel en som en liten födelsedagspresent. Det är fint.


tack

Min födelsedag igår var fin och bra. 
Tusen tack alla fina för alla samtal, sms, facebook inlägg, födelsedagskort och personliga gratulationer. Det värmer verkligen! Ni gör mig så glad allihopa!

åhh det är min födelsedag!

Åhh idag är det min födelsedag! Jag gillar födelsedagar. En alldeles egen dag. Dock kanske det var lite mer speciellt när man var yngre men senare ikväll kommer jag nog få lite mer födelsedagskänsla än vad jag har haft på kontoret idag. Fast morgonen har varit full av sms samtal och massa grattis. Det var fint!
Såhär har min dag sett ut än så länge.

Började dagen med att telefonen ringde vid klockan sex. Det var familjen som ringde och sjöng med vackra morgonskrovliga röster. Det var så fint så. Malin hade också gått upp tidigt idag för att sjunga för syster sin trots att hon är ledig från jobb idag. Sen pratade vi lite snabbt och la sen på. Jag somnade om en halvtimme. Vid tjugo i sju gick jag upp, duschade och gjorde mig födelsedagsfin.
Fredrik kom hem strax innan åtta och bjöd på lite sång. Öppnade inga presenter idag på morgonen då jag knappt hade tid och det känns lite roligare att göra det ikväll i stället. Jag vet dock redan vad jag kommer få haha. Det listade jag ut i måndags när jag fick se paketen. Haha. Det är lite tråkigt att veta. Jag var alldeles nyfiken och slutade inte tjata. Fast den efteråt är det inte lika kul för då förstörs ju överraskningen lite. Jag har bara mig själv att skylla haha.
Tio minuter senare traskade jag iväg mot stationen.
Nu har jag jobbar och om 1.5 timme får jag åka hem. Då ska vi äta något gott med kyckling, jag ska få mina presenter och Fredrik ska baka en tårta, om han nu orkar göra det, annars går det bra med en Budapestbakelse också.
Sen blir det mys innan det är dags för honom att åka till jobbet.
Det är väl ungefär så kvällen kommer bli. Det blir nog en fin födelsedagskväll skulle jag tro.



None


strejkens baksidor

Nu är klockan strax fyra. Skönt.
Men det som inte är lika skönt är att det fina vädret med sol har bytts ut av regn. Det känns ju jättekul med strejk nu så man få gå hem i regnet från stationen.

heter det ör eller öronhänge?

Har precis kommit tillbaka från lunchen. Köpte en ansiktstvätt på Apoteket och ett par nya solglasögon. Sen provade jag bikini, jeans och en klänning men det föll inte riktigt i smaken. Ska funderar lite på bikinin bara. Kanske att jag köper den om jag hittar ett par helsvarta bikinitrosor till, för de som var till föll inte riktigt i smaken. Kändes som man visade halva stjärten med dem på hahah. Inte så trevligt tycker jag,
Hur som, nar jag skulla svänga av mig bikiniöverdelen så råkade något komma åt mitt öron/ör-hänge som slungades iväg ut över provhytten någonstans. Jag kollade runt lite sen men fann det ej så nu har jag bara ett rött fint öron/ör-hänge kvar. Det var trist.
Nu dags att jobba lite.

"ingen busstrafik i stockholm pga strejk"

Vid midnatt sa busschaufförerna stopp. Nu har det minsann fått nog. Högre lön vill de ha. Idag var det minsann inte någon busstrafik och tala om.

Idag vad det tomt på röda bussar, inte en enda skymtades idag i Sumpan. Så vid strax efter åtta var det bara att kläppa på sig lackskorna och promenera in till Sundbybergs station. Som tur är så är det inte så långt, 15-20 minuter tar det om man inte vill stressa och det vill man inte på morgonen för då blir man svettig. Fast jag fick öka takten lite och blev lite varm i allfall.
Det gör inte så mycket. Idag är det fin fint väder i Stockholm så jag klaga inte över detta. Jag tycker däremot rätt synd om Fredrik som bara åker buss till jobbet. Nu få han i stället gå in till stationen och åka en station med pendeln för att sen, vad jag har förstått, gå en rätt bra bit till sitt jobb. Sen samma visa hem på morgonkvisten när han jobbat klart. Hoppas det löser sig så att alla bli nöjda och glada så att trafiken kommer igång igen.

Nu är klockan snart elva. Kanske dags för lite elvakaffe.


RSS 2.0