sena övningar

Idag på morgonen var jag ute på en promenad innan skolan. Tänkte försöka göra det i morgon också så snart ska jag lägga mig och läsa och sen sova lite.
I morgon är det sena övningar. Jag går sent i skolan varje gång vi har någonting nu. Blir lite irriterad för de brukar rotera bland grupperna så man inte behöver gå den sena tiden hela tiden men det verkar som att de som har gjort schemat har glömt att rotera vår grupp för vi har bara de senare tiderna medan de andra två grupperna byter med varandra.


tisdagsfika och en ledig dag

Idag har jag varit ledig. Började dagen med en promenad och har sedan plugget lite.  
Sen bakade jag och Fredrik några chokladbollar för vi var för lata för att gå och handla något i affären några hundra meter bort.
Det har varit en lugn dag kan man säga.

U

Jaha, då var det bara att ta upp ekonomistyrningsböckerna från vardagsrumsgolvet och börja läsa till omtentan. Men så kan det gå. Det är inte hela världen.

lördag i malmö



Det var härligt väder ute i lördags så det blev frukost och planer gjordes för dagen.



Gjorde mig i ordning och tog på mig min nya klänning.



Vår!


Och på stan spelade festliga musikanter!


sunday


Godmorgon!

Min söndag börjar med bagel med philadelphia, skinka, tomat och gurka, ett jättegott te som jag köpte igår som heter Lust & Fägring, Aftonbladet Söndag och Nyhetsmorgon på tv. Solen skiner och det är klarblå himmel. Det känns som en bra start på dagen!

godmorgon

Har precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning lite för att sen tillsammans med Fredrik bege mig ut i ett soligt Malmö. Vi ska gå på stan en sväng. Kommer vara härligt med allt folk i och med löninghelg. Usch. Jag kommer få panik men det få väl gå ändå.
Igår var vi hos Munken och lagade middag. Mycket trevligt. Det blev tacopaj och vin och en massa prat.


fredag!

Härligt med fredag! CSN idag!
Idag efter skolan var jag och åt lunch tillsamamns med några klasskompisar. Vi gick till Gökboet på Lilla Torg och hade det trevligt. Tyvärr kunde vi inte sitta ute för det har blåst hårda, kalla vindar här idag men det var mysigt det med. En snabb liten chailatte på Espresso house efteråt innan alla sa hejdå och åkte på var sitt håll. Nu har jag pluggat lite och ska snart sätta igång att baka lite kladdkakemuffins. Vet inte hur det kommer gå i och med ugnen men måste ju testa. Bli det bra ska jag ta med dom som efterrätt ikväll när jag och Fredrik ska till Munken och laga middag och dricka lite vin. Det blir trevligt. En lugn och mysig fredag.

morgonpromenad

Började dagen med en promenad tillsammans med Fredrik. Lite kallt och blåsigt men solen tittade fram i allfall. Nu ska jag göra mig i ordning lite och sen åka till skolan om en timme eller så. Sen har jag övningar fram till fem. Sen eftermiddag. Men i morgon är det fredag! Det är härligt.

stockholm stockholm

Jag tog visst inte så mycket kort i Stockholm.
Men lite av helgen såg ut såhär!









ett ärende på morgonen

Godmorgon.
Vaknade vid strax innan halv sju och väntar nu på att få åka på ett litet ärende. Sen hem igen och vänta på att skolan börjar vid ett, om nu tågen går som de ska. Så står det. Om tågen går som de ska kommer undervisning ske enligt schema. Hur vet man om tågen går som de ska då?
Vår lärare åker nämnligen från Uppsala och flygen är ju uppenbarligen inte att lita på så det blev tåg. Men antagligen så fungerar tågen så det blir nog föreläsning idag.
Nu börjar jag bli lite trött igen. Blir seg av att sitta och vänta.
Måste fixa till mig lite sen är det dags att gå till bussen.

blommor



Min nya vår/sommarklänning. Blommig och fin.


måndag

Jag är tillbaka i Malmö igen efter en helg i Stockholm. Kom hem igår kväll. Det har varit en väldigt rolig och trevlig helg men jag berättar mer om det en annan gång. 

För en stund sedan var jag ute på en långpromend. Har känt mig helt uppsvälld efter allt jag ätit i helgen. Men det var ju en liten minisemester så då få man ju unna sig lite, men det kändes i magen sen.

Nu blir det lite knäckebröd, te och frukt sen väntar Hollywoodfruar och sen sängen och Twilightboken.


Maria Montazami bloggar

Hittade precis Maria Montazamis blogg. Läs den här.
Hon är ju så rolig och gullig!

stockholm

Godmorgon!
Nu åker jag till Stockholm.
Tillsammans med Elin, Emelie och Johanna ska jag spendera en helg i huvudstaden och det kommer bli riktigt roligt!

te och engelska scones

Igår försökte jag kurera min förkylning. Var inne hela dagen fast att det var fint väder ute. Men sen på kvällen bakade jag scones och Michael och Munken kom förbi på lite te och scones på kvällen. Det var trevligt. 
Nu har jag varit ute på en morgonpromenad tillsammans med Fredrik och resten av dagen tänkte jag ta det lugnt.

en solig tisdag

Vaknade med en början till en förkylning som har tilltagit lite under dagen. Det är ju inte så trevligt. Va ute på en promenad idag på morgonen. Sen har jag renskrivit lite anteckningar, läst ut andra boken i Twilightserien. Sen ringde Michael och ville ta en liten kaffe. Så jag och Fredrik mötte honom och satte oss på en uteservering i solen en liten stund. Lite sumt av mig att sitta ute för ny har min förkylning blivit lite värre, men det kan också bero på att det är kväll och då blir det alltid lite värre. Sen köpte jag den tredje Twilightboken och det tänkte jag börja läsa ikväll.


min lördag i bilder


Vaknade vid halv åtta och vid nio var jag och Fredrik påväg till Willys och handlade en massa.


Köpte lite fina murgrönor som ska stå i köksfönstret och i vardagsrummet.


När vi kom hem från affären åt vi frukost. Bagels och vaniljte till mig.

Sen under dagen pluggade jag lite, gick en promenad och läste lite i Twilight.


Tog ett bad och glömde bort tiden, låg där och läste i en och en halv timme.


Till middag blev det fläskfilégrya.


Och chips, morötter, dip och choklad till efterrätt.


storstädning avklarad!

Sådär. Klara med städning. Tog två timmar för två personer.
Skurat och donat och tvättat fönser och hela köret. Det var lite jobbigt men fint blev det.
Nu ska jag väl försöka ta mig ut på en promenad. Är inte jättesugen på det just nu. Kanske spar mig till senare eller så skiter jag i det idag. Men jag borde egentligen.

vårstädning

Jaha, godmorgon!
Nu kör vi storstädning. Den stora vårstädningen kommer nu idag.
Tjoho vad roligt vi ska ha!
Bra att de visar vårstädning på Nyhetsmorgon söndag också. Då känner man sig extra peppad. På med bra musik och fram med trasan!

Nu kör vi!


lördag förmiddag

Härligt väder idag! Vaknade vid halv åtta och vid nio var vi sedan på väg till Willys för att handla. Bra att komma igång i tid. Sen har det blivit en god frukost med bagel och vaniljte och nu ska jag sätta igång med två hemuppgifter i fastighetsrätt som ska lämnas in efter helgen.

först skolgrejer och nu twilight

Sådär då har jag fixat en massa skolgrejer under kvällen och ändå har jag inte gjort mycket alls. Men eftersom vår skrivare inte riktigt fungerar just nu för färgen är slut och kommer förhoppningsvis i morgon så var jag tvungen att skriva av övningarna till morgondagens två övningar i morgon. Det blev ganska mycket att skriva av men vad gör man inte. Sen har jag kollat i lagboken på lagar. Har även hittat en del lagar så jag inte kommer helt oförberedd inför övningen i morgon. De sa att man skulle vara förberedd och då är det nog bäst att vara det.
Nu är jag klar. Klockan är ju snart tio. Sent. Men nu ska jag bara ta en duscha och torka och platta håret och sen ska jag lägga mig och läsa lite i andra Twilightboken.

är jag en liten tant?

Ibland börjar jag undra hur gammal jag egentligen är när jag längtar efter att baka bröd, koka sylt och saft? Jag har aldrig kokat varken sylt eller saft men jag ska nog ta och göra det nästa vecka.

morgonstund

Godmorgon.
Har en lång sovmorgon idag. Börjar inte förrän klockan ett så jag har precis ätit frukost och ska nu göra mig i ordning lite. Ska försöka kolla igenom lite uppgifter tills morgondagens övningar också innan skolan. Har börjat en ny kurs nu. Fastighetsrätt och Bostadsrätt. Känns väldigt roligt och intressant så jag hoppas att det ska gå bra!

middag

Har precis ätit lite kantarellsoppa och vitlöksbröd. Till efterrätt blir det pannkakor med Drottningssylt och socker.
Det ska bli så himla gott!


påsklov

Jag har tagit lite påsklov.


dagen

Under förmiddagen har jag beställt kurslitteratur, hällt i mig två koppar te, läst lite i Twiligt, kollat på tv, pratat med Johanna och bestämt planer för lördag.
Och nu blir det promenad.


dåligt med sömn

Idag är jag måttligt irriterad av somliga skäl.
Dålig sömn är en stor bidragsfaktor.

RSS 2.0