igår, idag, imorgon

Igår var vi på kalas hos faster Pia. Min kusin Sebastian fyller 18 år nästa vecka så det var lite släktkalas. Det är så mysigt när man går på kalas så med släkten. Man träffas ju inte så ofta så när man väl gör det undrar man varför man inte träffas oftare. Det var mysigt när det var på kvällen så med lite vin och väldigt god mat som hon hade lagat. Det gjorde du bra Pia!

Idag på förmiddagen åkte hela familjen iväg till Blomster landet och sen till kyrkogården. Jag tände ljus hos L och satte dit lite blommor. Det är fint där nu när alla går dit och gör gravarna fina. Funderar på om man ska åka dit nu på kvällen också, nu när alla ljusen lyser och gör det stämningsfullt och vackert.

I morgon hoppas jag på en fika med fina Becka. Det vore trevligt med en fin paus i allt läsande.

en pluggpaus

Tar en liten paus nu i pluggandet. Läser om associationsrätt. Inte så kul. Men det får gå ändå. Ska läsa på anteckningar och sånt idag. I morgon blir det till att göra uppgifter och sen på måndag en till provtenta.
Det börja närma sig nu. Kommer vara så skönt de dagarna efter tentan och innan man börjar på en ny kurs. Då har man ingenting att plugga på. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Läsa en bok. Träna lite. Gå lite på stan. Och bara ta det lugnt. Det kommer bli härligt.
Väntar på att Åhlens ska höra av sig. Förra gången jag var hemma så köpte jag en kjol. Andra gången jag använde den gick den sönder. Kapparna rök dän och det är inga vanliga knappar som man bara kan sy dit igen utan jag kan inte använda kjolen för jag måste byta ut alla knappar och så. Skoj. Mitt kvitto försvann och så jag har inte kunnat byta den.
Men jag tog med den hit och igår var jag inne och frågade om det fanns något chans att reklamera den. Och då kan de tydligen söka efter kvittot. Så det skulle de göra.
Ringer de inte idag få jag väl ringa tillbaka och kolla vad det är frågan om.
Nu måste jag återgå till boken. Känner mig lite stressad över det här.


fullt upp

Goddag.
Idag har jag haft fullt upp. Första gången idag jag sitter ner och ta det lite lugnt och det kommer att fortsätta i detta rasande tempo hela dagen. Men det är bara roliga saker som jag ska göra så det är ingen fara på taket.
Idag på morgonen gick jag och pappa ut på en långpromenad. Ute i Alandsryd. Det är fint där ute. Idag var det dock rätt grått men skönt att andas in höstluft och se lite skog.
Sen åkte vi en tur ner på stan. Köpte en tröja som jag ska ha på mig ikväll på kalaset. Igår var jag och Malin nere på stan och jag provade jättemycket grejer men ingenting passade. Idag var jag tvungen att köpa något.
ÅKte hem och hämtade min kjol och ner på stan igen och reklamera den för den gick sönder andra gången jag använde den. Kvittot har jag dock inte kvar men de kunde söka efter kvittot i register så hoppas de hittar det.
Sen en sväng till City Gross.
Ja det har gått i ett här nu.
Nu ska jag måla naglarna och sen läsa lite på mitt prov. En liten sväng måste jag plugga idag.
I eftermiddag ska jag träffa Elin och Emelie för en liten fika.
Sen vid halv sju är det kalas för min kusin som fyller 18. Det ska bli roligt!

roliga djur

Under kvällen har jag och Malin kollat på lite roliga youtube-klipp på djur.
Här kan ni kolla lite om ni vill. 


Så söta! Kolla den stora pandan!


Den här katten är så rolig. Kolla benen när den slänger sig på golvet.


Och den här är bara rent galen!


mitt i pluggandet

Idag tycks det vara kyligt ute. Det är frost och solsken. Jag ska ut och gå en promenad om en stund. Sitter och pluggar lite just nu. Det känns lite bättre idag än vad det gjorde igår. Det går väl sakta framåt.
I eftermiddag blir det fika hemma hos farmor. Det blir våfflor verkar det som. Det kommer ju sitta som en smäck på magen så en promenad innan verkar ju vara en god idé.

tisdag

Jag är hemma i Småland. Det är så härligt!
Igår gick jag upp vid åtta och gick och tränade. Packade och gjorde mig i ordning och åkte hem till Småland. Fint att vara hemma lite.
Igår var det en lugn dag jag som tänkte plugga fick ingen riktig tid för det. Umgicks med familjen i stället, vilket är betydligt trevligare.
Sen somnade jag i soffan vid halv tio och fick pallra mig i säng lite senare efter en dusch.
Idag har jag däremot fått lite mer gjort på pluggsidan.
Sen har jag även ätit frukost med syster och sånt trevligt.
I morgon blir det fika hos farmor på eftermiddagen.
Funderar nu på ifall jag ska duscha eller om jag ska ta en promenad innan det blir mörkt.
Kvällen är lite iviss än så länge. Blir nog rätt lugnt men  lite mer plugg får det nog allt blir idag.

fantastisk dag

Dagen har varit fantastisk.
Nu är jag så trött så jag få skriva mer i morgon.


en trevlig lång natt

Igår var jag och Fredrik på lite utflyttningsfest i Landskrona hos hans syster och man. Det var jättetrevligt. Vi kom dit vid halv sju och först satt vi i köket lite jag, Jenny och Fredrik och pratade och drack vin. Lite senare kom lite fler folk och festen började ta form.

Jag och Fredrik hade tänkt att vi skulle åka hem vid sista tåget som vi trodde gick vid kvart i ett och vid tolv var partyt i full gång så vi struntade i tåget och tänkte att vi ta första tåget hem på morgonen.
Sen blev det massa prat och musiklyssnande med trevligt sällskap. Folk började droppa av framåt tre tiden och vid fyra (egentligen fem då innan man hade ställt om klocka) så fick vi och la oss. Det blev inte mycket sömn för vid halv sex gick jag och Fredrik upp och traskade ut i mörkret iväg till buss och tåg för att ta oss tillbaka till Malmö.

Va hemma vid sju och duschade (hur jag nu orkade det) gjorde i ording två mackor och la mig i sängen framåt halv åtta och kollade på Vänner och åt de godaste mackorna på länge. Jag var så hungrig och det satt som en smäck. Sen somnade jag rätt gott.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Åt frukost, vilade och sov en stund, sjöng julsånger, varit på Netto och nu har vi precis ätit en kebabtalrik. Så gott! Nu blir det eventuell lite plugg. Det var ju därför vi åkte hem så tidigt på morgonen. Ingen av oss har gjort något av det vi skulle. Men några uppgifter ska jag nog klara av att göra.
Annars blir det en lugn tv-kväll och i morgon blir det Småland. Men innan dess borde jag gå till gymmet. Få se hur det blir med den saken. Men förhoppningsvis har man mer energi i morgon.


lite fredagskväll

God kväll.
Sitter och kollar lite på Idol och ska se vem det är som ryker idag. Eddie och Niklas är det som hänger löst. Och att Eddie hänger löst var ju en väldig överraskning. Han var ju bra idag. Hmm. Det var oväntat.
Annars idag har jag köpt en ny tröja, fikat och tränat och haft det rätt trevligt.
Ska lägga mig tidigt idag. Måste upp ganska tidigt i morgon och försöka plugga lite.
Småtjejerna skriker som bara den här på tv nu när Niklas har sjungt klart. Hahah.


en liten smak på julen


Var en sväng inne på Lagerhouse och blev lyrisk över julgrejerna de hade fått in även om det bara var lite småsaker än så länge.
Jag var tvungen att köpa ett te i allafall. Ett julte så jag redan nu kan komma i lite julstämning. 50 riksdaler kostade det. Men det var gott som tur är.  


kanske dags för en förändring?

Fredrik ska klippa sig idag.
Jag blir också så sugen på att klippa mig.
Eller färga det mörkt. Eller en fin röd färg.
Vad skulle ni säga om det?


slutspurt och csn-pengar

Dricker lite avsvalnat te och ska snart sätta igång med att plugga. Igår hade vi provtenta och jag hade nog blivit godkäns på tentan om jag hade haft den då. Det känns ju lite bra i allfall. Fast det är ännu bättre att vi fortfarande har tid till att plugga ännu mer. Nu börjar slutspurten känns det som.
Idag kommer det pengar också. Det är trevligt. Därför ska jag unna mig en liten klänning om jag hittar någon eller något annat trevligt som kjol eller tröja. Något nytt och fint i allfall.
Men nu är det dags att sätta igång och plugga.


världens bästa syster

I tisdags fick jag ett fint brev av min syster som jag blev jätteglad för. Ett litet brev och några fina presenter.


Ett armband.


Ett par örhänge.


En jättefin berlock.


Och så skickade hon med ett litet kort på oss två när vi var små och lussade.


Jag har världens finaste syster. Som skickar presenter och liva upp vardagen. Nästa vecka ska vi mysa en massa. Hon är finast.

 


funk

Idag var jag på funk. Det gick inte så jättebra. Det var skitsvårt. Hon som höll i passet var en vältränad afrikansk brutta med dansen i blodet och en taktkänsla som heter duga. Man kände sig som en klumpig, osmidig svennebanan där haha. Men det blir förhoppningsvis bättre nästa gång.

ingen bra dag

Jag har verkligen ingen bra dag idag. Har varit helt förstörd hela dagen. Trött och hängig och grå.
Har gjort klart frågorna till provtentan och i morgon blir det fler, fast i skolan.
Hoppas verkligen morgondagen blir bättre.
Ska äta om en liten stund sen ska jag gå och köpa godis och kanske lipa en stund. Sen kanske det blir bättre.

tvätt

Idag var jag och Fredrik och åt lite kinamat till lunch. Jag blev helt tokmätt och när vi kom hem fick vi lägga oss att sova lite. Vaknade ju som sagt halv sex idag på morgonen.
Nu är det tvättning på gång och sen ska jag göra två uppgifter till provtentan på torsdag. Ska bli spännande. Har redan tjuvkikat lite på frågorna så nu måste jag göra dom ikväll.
Annars är det lugnt här. Fint väder har vi haft idag.
Och när jag gick till skolan var det mörkt ute, det var mysigt. Det känns lite juligt!


05.48

Godmorgon.
Jag är uppe tidigt idag. Skrev ju igår att jag var så trött på morgonen och att jag trodde jag sov för länge. Idag vaknade jag vid halv sex, nästan en timme innan jag hade ställt klockan. Funderade på ifall jag skulle somna om eller inte. Men det blev inget med det så vid tio i sex gick jag upp.
Ska äta lite frukost snart. Och kolla lite på Vakna med the voice innan det är dags att åka till skolan.
Jag har träningsvärk idag efter träningen igår.

en fin pluggpaus


Efter att ha pluggat några timmar så tog jag och Fredrik en pluggpaus och gick och fikade.

 


På väg genom allén





Jag hade fått en liten tidning när jag kom hem.



måndag

Hej hej!
Kallt här i lägenheten idag. Trött är jag också. Sover alldeles för mycket känns det som. Jag sover inte så länge på morgonen men det känns som det blir så många timmar.
Nu ska jag sätta igång och plugga lite så jag slipper sitta hela dagen.
Ska träna ikväll också. Ja det blir nog inte mer spännande än så.

emelie



Min fina vän Emelie är både smart och snygg. 
Hon är rolig och har ett härligt högt skratt. Är en fantastisk mamma till sin dotter. Och en kanonbra lärare (jag kan inte tänka mig något annat) rättvis och snäll.
Hon ställer alltid upp för sina nära.
Hon är en fantastisk vän, en av de finaste. Och jag är så glad att jag lärde känna henne den fina sommaren -03 bland Black Tower flaskor och "Åkersons vita vin i silverförpackning". 

Du är fantastisk!

Puss!


min lördag i bilder

10.00

Godmorgon klockan är tio och nu går jag och Fredrik och träna.

12.00

En sen frukost.

13.00-18.00

En eftermiddag som bestod av en liten runda i affärer, lite film och någon timmers sovande.


18.00

Gick och hämtade pizza till Fredrik och kebab till mig. Det här fina huset möter man på vägen.


Malmös godaste kebab. Det vågar jag nog nästan påstå. Den håller Vmo-klass. 

 
Och en Coca-Cola till det.

20.00 - 23.45

Jag och Fredrik drack vin.



Åt snacks.




En fin lördag trots allt.
Och jag måste köpa en ny kamera. Min mobil håller inte riktigt måttet på kvällen då bilderna ser gamla och fula ut och gör inte bilderna rättvisa.


en jävla typ

Det är nog lika bra jag tar det hela från början. Men föregående inlägg när vi satt och väntade på att Michel skulle komma hit det kan man ju ta bort för så blev det inte. Jag måste bara få ur mig detta för jag är lite irriterad.

När vi var och hälsade på hemma hos honom och drack drinkar och så hade vi verkligen jättetrevligt. Det var första gången jag umgicks med honom och mitt första intryck var verkligen att han var en rolig och trevlig karl.
Så i onsdags skickade jag och Fredrik ett sms och bjöd in honom på lite vin på lördagen. Så fick vi aldrig något svar så vi struntade i det. Och igår morse så gjorde vi upp planer på en lugn dag med lite stan och hämtmat och att ta det lugnt på kvällen och det passade mig bra.

Framåt ett fick Fredrik ett sms från Michel där det stod att han hade varit jätteförkyld men att han var bättre nu och att han gärna träffades på kvällen om vi fortfarande ville.
Så vi funderar lite och tänker att det vore ju trevligt för det var ju skoj förra gången och det behöver ju inte bli så märkvärdigt. Skriver tillbaka och säger att han är välkommen klockan åtta och frågar samtidigt om han dricker vin (för han skulle ha en vit månad).

Vi fick inget svar men vi gick till Systemet och handlade vin. För genom det smset som han hade skickat att han gärna träffades på kvällen om vi var intresserade och vi svarat att vi också ville träffast då antar man ju att han kommer. Så vi gick sedan till Hemköp och köpte lite tilltugg. 

Dagen går och vid lite över sju ringer Fredrik och ska kolla läget och att han hittar och så. Men då svarar han inte. Jag tycker ju det är lite konstigt men han kanske var i duschen och han ringer väl sen när han behöver vägbeskrivning.
Klockan bli åtta, klockan blir halv nio och nio. Och jag blir mer och mer irriterad. Nu blir jag ännu irriterad när jag skriver detta, för igår var jag irriterad men ändå ganska förundrad och chockad över hans stil och beteende. Men när klockan blir över nio så struntade vi i att vänta. Och börjar titta på nya Harry Potter filmen i stället. Och kvällen blev fin ändå. 

Men vem fan tro han att han är? Vilken jävla idiot va? Och han har fortfarande inte hört av sig. Så gör man inte. Tänk om vi hade köpt ännu mer än vi hade gjort. Först hade vi tänkt ha lite ostbricka och grejer men struntade i det sen och köpte bara lite snacks. Men alltså man gör ju inte så. Det blev en trevlig kväll ändå men jag tycker det är så jävla dålig stil att inte höra av sig och förklara att man inte kommer. För genom det smset vi fick tycker jag ändå att man tar för givet att han kommer annars skriver man ju det.
Ja det var först och sista gången han blev hembjuden till oss. Annars måste han har en jävligt bra förklaring.
Jävla idiot! Och mitt första intryck av honom verkade inte alls stämma.

vin ikväll

Sitter och tittar lite på Tjenare Kungen som går på femman. Väntar på att Fredriks kompis Michel ska komma hit på lite vin.
Idag har det varit en trevlig lördag. Har tagit lite bilder som jag ska lägga upp senare. Kanske senare ikväll eller kanske i morgon. Det beror på hur sent det blir ikväll.
Hoppas ni har en fin lördag.

praliner



Igår fick jag praliner av Fredrik. En fin fredagspresent.


skriver och pluggar

Jag sitter i sängen och skriver. Fredrik gör sitt prov och han sitter i vardagsrummet. Jag försöker hålla mig tyst så jag inte stör. Och jag har nog inte stört alls när jag tänker efter. Jag har suttit här så snällt och haft lite ljus på från serier på datorn så jag inte ska känna mig alltför ensam. Och nu är det bara en kvart kvar av provet.
Ska nog iväg och träna sen om en stund. Jag orkar inte vänta till dansen vid sex. Det blir ju så himlans sent. Få bli nästa vecka. Så jag få träna på deras gym i stället men det blir ju trevligt det också.

godmorgon

Har precis ätit lite frukost och sitter och dricker lite te och försöker vakna till lite. Det är lite segt idag. Svårt att vakna till. Ska träna idag. Men har inte bestämt mig om jag ska gå på dans vid klockan sex eller om jag ska träna på gymmet i stället lite tidigare. Jag tycker det blir lite sent att träna vid sex till sju men kommer förmodligen göra det för det verkar så roligt med dansareobic så man måste ju kolla upp vad det är.
Idag ska jag plugga. Fredrik ska skriva ett prov och då måste jag hålla mig i sovrummet och läsa på mitt prov i stället.
Det är tråkigt, grått väder i Malmö idag.


naturgodis och äppeljuice


Denna torsdag myser jag med naturgodis och äppeljuice.



Vissa godisbitar är formade som hjärtan.


blommor

Jag tycker det är så fint med blommor!
Dessa pryder våra fönster.



I köket finns murgröna.




I sovrummet finner man två av denna sort.




Och i vardagsrummet har vi denna tjusiga orkidé.




butik gul

Idag när jag skulle gå och handla så tänkte jag att jag skulle passa på att gå in i butik Gul som ligger precis här på vägen till affären. Jag går förbi den varje dag men har fortfarande inte gått in. ÅS idag när jag vänder mig på dörren möter som vanligtvis är öppen är den stäng. Och en lapp sitter på dörren som lyder ungefär såhär.  

Tillfälligt stängt.

Jag är på BB.

Öppet igen inom kort.

Det tyckte jag var fint.


onsdag

Vi har fått värme nu. Idag på morgonen så kunde man gå upp utan att förfrysa. Så det är skönt. Nu slipper man sitta och huttra.
I morgon ska vi ha ett litet rollspel i skolan. Vi ska illustrera en rättegång. Det kan ju gå hur som helst. Men det ska bli intressant. Vi har haft lite genomgång på domstolar och rättsprocesser idag och mina anteckningar tänkte jag renskriva nu. Innan jag glömmer bort vad jag menar med alla pilar och grejer. Såhär ser en del av anteckningarna ut.





ingen värme

Vi har problem med värmen i lägenheten. Det har varit svinkallt de senaste dagarna och vi har undrat vad det är som händer med värmen. Varför har de inte satt på värmen än. Det är ju snart nollgrader ute och inne blir det minsann väldigt kallt då. Visserligen tänder vi mängder med ljus och dricker te och det är ju väldigt mysigt. Men idag fick vi en förklaring till detta. Det är något fel med värmen helt enkelt och de håller nu på att fixa det med experthjälp. Ja så kan det gå. Hoppas det fixar sig snart. Under tiden får jag kura in mig i en filt. Dricka te och läsa den där förbannade boken och försöka lära mig lite om fastighetsrätt. Det är ju rätt intressant men när man har läst en del och inser att det är väldigt mycket kvar så blir man lite ledsen och nedslagen och undra hur fan det ska gå på tentan egentligen.

för trött för en måndag

Så trött jag är idag. Även att jag har sovmorgon och inte börjar förren tolv. Jag känner mig helt slut. Det var svårt att ta sig upp ur sängen och har duschat och ätit lite frukost. Sitter och kollar internet lite innan det är dags att göra sig i ordning. Sen blir det skola och ikväll ska jag träna. Det känns ju rätt ovant men så ska det bli.
Jag kommer med uppdateringar senare för jag är för trött för att skriva känner jag.

inside sunday

Idag har jag druckit tre koppar te. Det kanske inte låter så mycket men jag tycker nog allt att det är det. Annar har det varit en lugn dag. Jag har ppluggat lite, renskrivit en massa anteckningar så jag fick ont i handen. Haha. Sen har jag även gjort ett pluggschema för veckan och det vore ju bra om jag höll mig till det men det vet jag inte riktigt än. Tanken är god i allfall.
I morgon ska jag på programrådsmöte. Jag som aldrig varit med i elevrådet eller något sådant ska vara med i programrådet nu. Spännande.
Sen har vi en liten övning efter det.
Nu blir det Ensam mamma söker och sen ska jag och Fredrik kolla på Ice Age 3.


flickfrida

Emelie skrev ett lite roligt inlägg i sin blogg om min, Elin, Johannas och Emelies olika stilar. Det tycker jag va kul. Läs det här.
Emelie tycker jag har en lite flickig stil. Och jag kan hålla men henne.



Såhär var jag klädd i onsdags.


lagboken vs fotbollsmatch

Ja nu är det ju fotboll som gäller här. Jag tycker ju inte det är så jätteroligt direkt men jag slå ett getöga dit lite då och då samtidigt som jag ska slå i lagboken och skriva lite.
Det är ju en rätt trevlig lördagssyssla det också.


klar med bestyren

Phuu. Nu har vi städat lägenheten (jag höll mig på bra humöt hela tiden), tvättat och varit och handlat. Sen har jag hängt in kläderna i gaderoben och gjort en liten traziki till maten. Det blir bakpotatis, kyckling och sallad. Det ska bli gott.
Sen ikväll är det ju fotboll. Jag är i valet och kvalet om jag ska kolla eller inte. Kanske sitter och renskriver lite anteckningar så länge för jag ligger lite efter på den fronten.
Annars så bli kvällen lugn. Nu förtjänar man lite mys när man har hållt igång hela dagen.

tvätt-och städdag i malmö

Hallå. Trodde det var söndag när jag vaknade. Skönt att veta att man är ledig i morgon också. Idag ska vi tvätta och städa nu på förmiddagen. Jag är redan helt tokvarm efter mitt te som jag drack till frukost och om jag känner mig själv rätt kommer jag bli förbannad när jag städa på grund av att jag kommer bli ännu varmare. Stackars Fredrik. Jag ska försöka hålla mig lugn och sansad men jag blir så irriterad när jag blir varm. Men det kommer ju bli fint här i stugan och det är ju ett stort plus.

hoppas ni har en trevlig fredag!


För två, tre veckor sedan.



jag har tränat på gym

Idag har jag varit på gym och tränat.
Ja ni läste rätt.
Fredrik är medlem på ett ställe som heter Fitness 24 seven och han fick ta med sig en vän. Så idag gick vi dit. Jag tränade lite på den där springmaskinen, mest gick jag i rask takt men sprang även lite, sen tränade jag lite på någon maskin där man använder sig både benen och armarna. Det var jobbigt men roligt. Och det som är bra är att de har pass som man kan gå på också. Och något som är ännu bättre är att det ligger ca 300 meter från lägenheten så jag har helt enkelt ingen hållbar anledning till att inte bli medlem där. Så jag ska bli det tänkte jag.
Känner mig rätt duktig nu.


Broder Daniel



Denna låten har jag tänkt på nästan hela dagen. Den är fin. Och man gråter nästan lite när man hör den.

ledig onsdag

Det har varit en skön ledig dag. Jag och Fredrik va på Willys innan och handlade lite, hittade även lite växter. Det blev fina murgrönor som vi ha i köket nu och köksblommorna fick flytta in i sovrummet.
Kvällen blir lugn. Bra program på tv och så ska jag skriva klart ett brev.

borde plugga men...

Egentligen borde jag plugga lite idag men det är inte det jag känner för.
Jag känner för att locka håret, ta på mig min klänning med tyllkjol och koka sylt. Gå till Butik Gul och kolla om jag hittar några fina sängbord till en billig peng. Sen vill jag köpa nya blommor till sovrummet också. 
Jag ska också köpa en ny penna med ljust bläck för min favoritpenna börja ta slut nu och jag blev lite ledsen på lektionen igår för det. Sen ska jag renskriva en massa antackningar för det har jag inte gjort.
Och då blir det lite plugg också mitt i allt annat.

trött

Det har varit en lång dag i skolan idag också.
Jag är rätt trött nu och ska gå och duscha och sen ska jag och Fredrik kolla på film.
Jag återkommer i morgon med lite bättre uppdatering.


snart dags att sova.

Det har varit en lång dag i skolan men det har varit trevligt. Sitter i sängen nu och kollar på Roast på Berns. Det är lite småroligt måste jag säga. Dock klarar jag inte av den där Wikman eller vad han heter, den där finske komikern som är så tråkig att man skäms. Jag klarar inte av att titta på honom! Jag blir irriterad på honom när han sitter där och glo och frågande tittar upp så fort någon ska prata om honom. Tråkig är han också.
Men jag ska nog lägga mig och fortsätta läsa min bok i stället och sen ska jag sova. Vi har en lika härlig håltimma i morgon också. Men på onsdag är jag ledig!
Min kjol som jag köpte på Åhlen´s i helgen gick sönder innan och jag har inte kvar kvittit. Det är surt. Nu kan jag ju inte byta den.

nytt album från kent

Kent ska släppa ett nytt album i höst. Den 6:e November. Här kommer en låt från den nya skivan.
Vad tycker ni?


måndag morgon.

Nu ska jag om en liten stund bege mig till bussen och åka till skolan. Det kommer bli en lång dag i skolan idag. För först har vi föreläsning mellan 8-10 och sen har vi en "härlig" håltimma till klockan 15. Då vi mellan 15-17 har en övning.Det känns sådär just nu. Det var lite kämpigt att ta sig upp idag. Särskilt när man vet att dagen i morgon ser likadan ut.
Resan hem igår gick bra förutom att jag blev en timme försenad. Jag han inte mer än komma till Rydaholm innan det började krångla. Men vad att vänta?!
Saknar Värnamo lite. Det var en underbart härlig helg hemma!

min morgon mellan 8-11


Jag gick upp strax efter åtta. Då var det minusgrader och frost ute.


Det är rätt fint med frost.


Och höstsol som skiner. 
 


När jag kom hem efter att ha fixat ryggen så åt jag toast till frukost.


Och som den lilla tant jag är kollade jag på Efter Tio.


Och lite på Rachel Ray också.


En rätt trevlig morgon.


tidiga morgontankar

Godmorgon. Så tidigt jag är uppe. Glömde stänga av väckaklockan, det gjorde jag igår också så den ringde vid halv sju. Nu är jag rätt pigg. Funderar på om jag ska gå upp och lägga mig i soffan och kolla på The Voice eller om jag ska ligga kvar i sängen en stund till.
Igår hade jag en fin dag och kväll. Först var jag ju hos farmor och sen på kvällen åkte jag och Malin ner på stan en sväng. Det var mycket folk på stan, mest fruntimmer som stod och gapade och skrattade och väldigt många tonårsflickor. Ibland när jag ser små 13, 14, 15 - åringar kan jag känna att det är ganska skönt att inte vara i den åldern längre. Jag känner mest så när jag ser grupper med både tjejer och killar och de är lite allmänt högljudda och flickorna är sminkade och smala och ha långt hår och små fjortisar. Jag känner med dom. De är söta och fina och allt de vill är att killarna ska tycka det också.
Men det var inte det jag skulle skriva om. Jag tänke mer säga att jag och Malin hade det mysigt på stan. Köpte mig lite grejer. Och sen åkte vi och hämtade McDonalds till familjen som vi mumsade i oss. Det var gott.
Senare på kvällen vägde jag mig kanske tio gånger för att se om jag vägde lika mycket idag som jag gjorde igår. Det gjorde jag inte. Det gjorde mig glad. Nu ska jag köpa en våg som jag kan ha i Malmö. Så jag kan väga mig stup i kvarten. Bra bra.
Nu ska jag kolla på Sex and the City.

fika hos farmor

Klockan är kvart i fyra och jag är ensam hemma för tillfället.
Idag har det varit en fin dag och kvällen blir nog mysig den också. Jag och Malin ska ner på "tjejkväll" på stan.
Under förmiddagen har jag tagit det rätt lugnt. Sen gjorde jag mig i ordning lite och åkte och köpte fika till mig, Malin och farmor. När Malin sen kom hem från jobbet tog åkte vi ner och hälsade på farmor lite.
Då fikade vi på frallor, kakor och kaffe. Det var mysigt att träffas lite. Hon är så fin vår farmor!


Man dricker kaffet i små kaffekoppar.



Fikar på goda grejer.



Och blir mätt och belåten.


RSS 2.0