utsökt te

Klockan är snart fyra. Dricker lite te och skriver om indianer. Nu ringde min farmor. Hon har åkt utomlands idag, ska vara borta i två veckor och kommer vara helt otroligt brun när hon kommer hem. Jag har aldrig träffat någon som bli så brun som hon. Solen sken och det var fint där sa hon. Roligt för henne att vara utomlands med en vännina.


solsken utomhus

Har varit och hämtat syster som har dansat lite idag sen varit på City Gross med mamma och handlat. En lite pluggpaus, köpte mig suddigum och ett rutigt block för matten. Nu är det dags att återgå till indianerna igen. Sen funderar jag på att ta en cykeltur ut på landet. Mysigt nu när solen skiner och värmer. Verkligen härligt väder ute idag!

läget just nu

Sitter och skriver för fullt. Läser och skriver, läser och skriver och kommer faktiskt lite framåt. Heja heja.

drink some tea

Godmorgon. Har precis ätit frukost och sitter nu och dricker lite te. Ska sätt igång med det som jag har tänkt göra hela veckan. Plugga. Idag måste jag verkligen göra mycket, men jag känner mig redo och vet vad som väntar så det är bara att ta tag i det nu.
Ikväll blir det utgång är det tänkt. Det ska bli väldigt trevligt. Mår dock lite illa nu men hoppas att det går över.
Annars har natten varit sådär. Vaknat flera gånger. Så jag har knappt sovit någonting under natten känns det som, men fick några timmar på morgonen i stället.
Ingen tid att sitta här nu. Dags att ta tag i historian.

puss


Såhär fint sovsällskap har jag.


23.12

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på något trevligt. Kanske lite 2½ men. Jag har ett fint nattsällskap dessutom. Hon ligger nere vid fotändan och jag tog lite bilder på henne innan. Lägger upp dem i morgon. Det är mysigt med djur som är så söta.

picture


Denna bilden är gammal men den få pryda inlägget ändå. Hoppas ni har en fin fredag. Jag har det bra och nu ska jag fortsätta skriva om indianer och läsa lite texter. Sen få det vara bra för idag. Ska krypa ner i sängen sen och kolla på något roligt och förhoppningsvis få jag sällskap av en liten mjuk kisse också, som kan ligga vid mina fötter, men hon är inte så kelig just nu så det är nog inget att hoppas på.

just do it!

Hon har i allfall vågat sig ut nu, kissen alltså. Jag känner mig helt sjukt rastlös och det kryper lite i kroppen och även om jag borde plugga och då få något att göra också så tar jag ändå inte tag i det. Men måste plugga ikväll så det är väl bara att sätta fart snart. Bara några frågor i allfall.
Kvällen i övrigt blir lugn. Läsa, mysa och plugga lite.




Nu fick jag besök av en mjuk liten kisse i sängen.

under sängen

Vi har hämtat kissen också. Men hon sitter bara under sängarna. Det är tråkigt. Nu måste hon komma ut snart för vi vill busa och gosa med henne. Men hon ligger där under och glo. Tråkigt. Men hon kommer väl ut när hon är hungrig. För det blir hon väl någon gång.

sova middag

Hjälp vad trött jag är nu. Dags att sova middag innan det är dags att ta itu med studierna. Tjohej.

en tidig fredagsmorgon

Godmorgon.
Fredag och jag är ledig men ändå blev det en tidig morgon. Fredriks klocka ringde kvart över sex men det hörde inte jag, men däremot hörde jag när duschen sattes igång. Sen var det bara att masa sig upp, tog på mig kläder och sen körde jag honom till stationen.
Själv var jag var hemma vid sju. Ska göra lite historiauppgifter och sen göra mig i ordning och åka till tandläkaren, ner på stan och uträtta lite ärenden och lämna in en jobbansökan för sommarjobb, åka och handla och sen hämta kissen. Det är planen för förmiddagen det.


onyttigheter

Snart ska jag åka och hämta pizza. Så gott och så onyttigt ska det blir. Men först ska jag in till Willys och köpa lite godis. Det sitter som en smäck rakt runt magen.

söt som socker

I morgon ska jag hämta denna lilla söta varelse. Hon är den finaste kissen jag vet och jag ska vara kattvakt till henne i helgen.
Så söt och mjuk och vi ska mysa en massa i helgen.


Liten är hon är och sover i min säng, kolla de mjuka, rosa trampdynorna.


Rensar svamp.


Myskisse.


Ibland skelar hon och då är hon såhär söt.


Melissa.


Söt som socker.


scones och te

Godmorgon. Sitter under täcket i Fredriks säng och titta på Top Model samtidigt om han flänger runt i köket och lagar lite frukost. Det blir scones och te. Lyxfrukost en dag som denna.
Det har slutat regna nu men på morgonen låg jag och lyssnade på snöblandat rägn om vräkte ner och slog mot rutan.
Igår hade jag en trevlig kväll. Åt lite middag och sen fikade vi på biscotti eller jag frossade snarare. När jag väl började äta kunde jag inte sluta. Men det var gott.
Idag ska jag till skolan och ha matte och sen ska jag hem och fixa med ansökningar till sommarjobb och göra ännu lite fler historiauppgifter.
Men som sagt. Frukost först.

historiska texter på engelska.

Sitter och läser en del texter till historian och svarar på diverse frågor som tillhör. Det tar lite tid då alla texter på detta kapitel är på engelska. Svår engelska dessutom med ord som man inte känner igen ens en gång. Det är lite knepigt och det tar lite tid, därför hamnar jag lätt här, eller på andra sidor eller bloggar. Men har i allfall satt upp lite staplar så jag vet vad jag ska göra varje dag, om jag följer detta ska jag förhoppningsvis vara klar med allt så jag kan skicka in det på måndag.
Hur som helst måste jag i allfall fortsätta nu. Så kanske jag är klar tidigare än beräknat.

fruktsallad, te och frallor

Nu har jag precis ätit en sen frukost bestående av frallor, te och fruktsallad. Det är så mysigt att lyxa till det ibland. Sitter och kolla på Oprah, hon intervjua Marion Jones. Det är intressant och jag tycker synd om henne när hon berättar om dopingen och det straff som hon fick för att hon ljög.
Fredrik är på väg hem från Stockholm. Han har varit där en natt och fixat lite grejer. Ikväll ska jag ner och träffa honom lite. Men först ska jag plugga så mycket som jag orkar och försöka skicka iväg lite ansökningar till sommarjobb. Hoppas verkligen man få något sommarjobb.

rosettdrömmar

Godmorgon. Klockan är strax halv sju och det är dags att gå upp nu. Jag har vaknat till lite nu och känner mig pigg. Det är skönt med bara en lektion idag, men snart blir det ändring på det när svenskan börja.
Dags att gå upp och göra sig i ordning lite. Idag ska jag ha en rosett i håret. Det piggar alltid upp.
Igår natt drömde jag att jag köpte en fin rosett, den kostade bara nio kronor men hade kostat flera hundra. Den var av ett fint märke som jag inte kommer ihåg men ett riktigt kap när jag köpte den för bara nio kronor. Konstiga drömmar. Att drömma om rosetter. Men fint.  


words in a dirty papercup

Jag drömmer om när löven prasslar så härligt i sommarvinden.


biscotti med choklad och mandel



Idag har jag bakat biscotti igen. Så om ni också vill baka det så kommer receptet här.

1-1,5 dl sötmandel
100 g choklad (ev torkad frukt eller annat man känner för)
100 g smör
1 dl socker
2 ägg
4 dl vetemjöl
1 sk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka choklad och sötmandel grovt. Blanda socker och smöret och blanda sedan i ett ägg i taget. Tillsätt mjöl och bakpulver och blanda lite. I med choklad och mandel och blanda snabbt ihop till en deg.
Rulla, eller tryck ut degen i tre rader på bakplåtspapper. In i ugnen och grädda i ca 10 minuter. Ta ut och skär kakan i bitar och vänd på kakorna så att ena sidan kommer uppåt, grädda ca 4 minuter. Vänd sedan så att motsatta sidan kommer uppåt och grädda en gång till ca 4 minuter. Ta ut kakorna, låt dem svalna. Förvara dem torrt.
Hoppas det smakar!

rosett


Igår såg jag ut såhär. Med rosa-vit-rutig blus och rosett i håret.

no lies just love




















orange sky

Igår var jag som sagt på middag hos Fredrik. Det bjöds på kycklinspett och annat gott. Mycket trevligt.. Sen drack vi te och kaffe och åt småkakor. Melodifestivalen kollade vi också på men det var så dåliga låtar att jag satt och gjorde massa annat under tiden. Det var en mysig lördagkväll.

i was asleep

Åkte hem vid halv tolv och skulle plugga. Jag kokade lite te och satte mig med böckerna och sen kände jag lite dålig. Det var en märklig känsla. Jag var helt svag i hela kroppen och en konstig känsla i magen och frös en massa. Så vid halv tre fick jag gå och lägga mig och vila och det har jag gjort nu. Fram tills fyra då min klocka ringde. Då var det dags att gå upp. Nu ska jag göra mig i ordning. Ikväll ska Fredrik bjuda sin mamma och mig på middag. Och det blir nog melodifestivalen också.

most of the time

Det är lördag morgon och jag kollar på något´n komedi på trean och funderar på hur dagen kommer att se ut. Kanske ska ta en massa kort och sen kommer dagen i bildform under morgondagen. Det vore väl en trevlig omväxling.
Det finns choklad i kylen men jag motstår frestelsen att stappla bort dit, dessutom finns det fina biscotti i skafferiet, men motstår den frestelsen också. Vad ska man göra en lördagmorgon som denna?
Igår kollade vi på Almost Famous. Rätt bra faktiskt.
Jag börjar bli rastlös nu.

baka baka

Då är det bakning på gång här. Det är gräddning tre gånger på dessa små kakor. Men de blir nog goda. Ska ner till Fredrik senare och äta middag och blir kakorna bra ska jag nog baka dom hos honom också. Mycket bakning nu.


mellanmål

Frukosten var god. Nu har jag landat hemma. Ska eventuellt baka ikväll. Det blir fina biscotti i så fall, med mandel och apelsinchoklad. Det är så mysigt att baka.
Snart ska jag plugga men först ska jag nog dricka lite te och äta knäckebröd med gurka på.

en torsdagmorgon

Nu är det snart oprah på tv. Har precis kollat på Top model. Fredrik har nu lyckats vakna och ska sätta igång att baka bröd för det finns ingen frukost här hos honom. Men det är ju lyx att äta nybakat bröd på morgonen. Jag håller mig i sängen och kurrera mig lilla hals lite. Den känns lite skrovlig.


mellanmål och fika

Nu har jag haf min redovisning också. Det gick bra. Va och handlade lite med syster innan. Vi åt lite mellanmål innan och fikade. Det var gott men nu få det snart vara slut på godsaker och dylikt. Måste ut och promenera mera! Eller något sådant.
Ikväll ska jag ner till Fredrik. Vi ska äta middag.
I morgon har jag mattelektion och jag börjar klockan ett så jag har en fin sovmorgon. Så då kan jag ligga och pussas på morgonen. Det är trevligt. Fast egentligen borde jag göra historia uppgifter.

sen frukost

Efter att ha tampats med mig själv idag också kom jag igång. Duschade och gjorde mig i ordning och åkte till skolan. Har haft engelska nu på morgonen. Och nu har jag precis ätut frukost. Tänkte dricka upp mitt te nu och sen ska jag öva på min redovisning en gång till sen får det vara bra. Det få bära eller brista.
Det känns lite nervös inför redovisningen. Det är lite pinsamt när man bara redovisa inför läraren.  

kommer det bli en bra dag?

Idag är det uppe med tuppen som står på tapeten. Vaknade för en tio minuter sedan. Ligger fortfarande kvar i sängen. Det känns kallt att gå upp och duscha. Mitt huvud gör lite ont och magen likaså.

igår och idag

Igår var jag och Fredrik i Jönköping på IKEA och A6. Jag hittade ingenting förutom doftljus som doftar melon och andra exotiska frukter. De luktar så gott. Sen köpte jag små fina burkar som jag ska ha mitt lös-te i. Nu måste jag bara ut och köpa på mig lite nytt lös-te i härliga smaker. Fredrik däremot hittade både det enda och det andra till sin lägenhet. Det var trevligt fast att jag blev lite ledsen för att jag inte hittade något mer att köpa.
Idag på morgonen hade jag svårt att ta mig till skolan. Eller hela morgonen tampades jag med mig själv men jag gjorde mig i ordning och åkte till skolan och efter engelskan hem och nu sitter jag här. Har övat lite på min redovisning som jag ska ha i morgon. Kommer bli nervös för det. Men hoppas det går bra. Dessutom ska jag göra lite engelska läxa också.

drömmar om gröndalskolan

I natt drömde jag om Gröndalskolan. Att vi gick där igen. Det var så nostalgiskt. Man gick där upp för trappan och in korridorer där på övervåningen. Studiehallen och i biblioteket och aulan. Malin och Michan var med och vi tog sällskap med cyklarna. Precis som då när vi gick på skolan. Och sen möttes vi i "niornas korridor" där vi hade den turen att få våra skåp. Ja det var något speciellt med Gröndalskolan. Det var det faktiskt.

kaffekalas

Nu ska vi snart har kaffekalas här hemma. Malin har fyllt år så vi ska fira med lite släkt idag. Det blir kaffe och en mängd kakor och tårta på det.

söndagsmorgon

Idag vaknade vi av att kyrkklockan klämtade för fullt utanför. Trodde klockan var tio men den var bara nio. Kände mig trött men bestämde mig för att gå upp ändå. Nu sitter jag i sängen hemma hos Fredrik och ska plugga lite för det gjorde jag inte igår som det var tänkt. Fredrik vände sig om och somnade igen. På tvn är det Nalle Puh. Haha. Det lyser in av solen utanför och det är ganska fint allting faktiskt. Nu ska jag sätta igång med skrivandet innan det är dags för frukost.

en hälsning

Glad alla hjärtans dag!


vi byter pocketböcker

Har sovit hos Fredrik i natt. Igår fick han sina möbler från IKEA. Säng och soffbord. Nu blir det mer och mer likt ett hem hos honom. Det är mysigt.
Var en sväng på stan. Vi köpte varsinn liten pocketbok till varandra som Alla hjärtans dag-present. Han valde en till mig som han tror jag skulle tycka om och jag en till honom som jag tro han tycker om. Jag kan dessvärre inte skriva boken jag köpte till honom här för ibland händer det att han läser bloggen. Inte så ofta men ibland. Så jag väntar tills i morgon då vi bytt.
Sen köpte jag ett rosa nagellack och hårspännen.
Nu ska jag snart ner på stan en sväng igen. Ska köpa ett hopprep och jag hittar något. Och kanske någon fin klänning om det finns någon sådan.

stuck

Jag har nästan gjort alla historiauppgifter, för den här gången. Nu ska det bara renskrivas och fixas och donas lite till. Men känner mig ändå ganska nöjd. Nu ska jag fortsätta läsa boken lite. Jag är helt fast. Det är svårt att slita sig ibland och den ska få fälja med hem till Fredrik senare ikväll så att jag kan läsa innan det är dags att sova.
Kom precis på att jag måste hänga in tvättet som ligger kall och blöt i tvättmaskinen och har gjort det någon timme nu.

distraction

Sitter och kollar på Rachael Ray. Det gör jag nästan varje dag. Fast att jag tycker att hon är lite jobbig så gör jag det ändå. Jag vet inte varför. Jag fastnar. Nu sitter jag framför tvn och pluggar samtidigt. Det är inte alltid så lätt, det är svårt att slita sig från tvn ibland.
Igår var jag hos Fredrik på middag. Det var mysigt. Sen spelade vi TP och jag vann! Det har jag nog aldrig gjort. Vi spalde tre gånger och jag vann två av dem. Sista gången ville båda att det bara skulle ta slut. Att någon skulle vinna och till slut gjorde jag det. Men det var roligt för jag brukar aldrig kunna frågorna på TP. Något som jag längtar efter att spela är Monopol. Hur kan man längta efter att spela Monopol?

säg hej till Reserv-Oskar







Det här är en liten vildkanin som kommer till oss och äter av de små fågelfröna som har ramlat ner på marken under trädet. Där sitter han och äter sig mätt och tittar sig omkring. Det är fint och han är söt och vi kallar honom för Reserv-Oskar.


fast i boken

Boken som jag lånade igår är verkligen bra, man vill bara läsa vidare för att få svar på alla frågor som man har. Men nu måste jag snart slita mig från den och börja läsa historiaböckerna och göra diverse uppgifter i stället. Inte så roligt faktiskt. Men om jag gör lite historiauppgifter och sen få jag ta paus och läsa lite och sen historiauppgifter igen. Det låter väl som en rätt bra idé.


måndagsmys

Det snöar lite sådär romantiskt utanför. Nu ska jag stuva ner mig under täcket med te och boken.


snabba limpor

I lördagskväll bakade jag och Fredrik. Eller jag bakade och Fredrik lagade maten.


Fina. Det ena är med morötter i och den andra är med russin och valnötter.


Nybakat bröd med ost och apelsinmarmelad.


Te, bröd och marmelad.

just nu

Har kommit hem från Fredrik nu. Ska snart köra min syster till hennes pojkvän sen ska jag hem och lägga mig i sängen och läsa en bok som jag lånade på Vråens Bibliotek idag. Det är en bok som är väldigt tjock och heter Helt övergiven och är skriven av Penny Vincenzi. Hoppas den är bra.
Egentligen borde jag plugga lite idag. Men det går verkligen sent på den fronten. Men jag vet att jag kommer behöva göra det snart. Kanske i morgon eller på onsdag. Verkligen någon av dagarna. Har bara inte bestämt vilken än. Kanske lite idag också. I allfall göra klart en grej som jag enligt min egen planering skulle vart klar med för en vecka sedan. Men den är nästan klar. Ska bara fixa lite till.
Känner mig helt mör i kroppen idag. Det var inte så skönt att ligga på en madrass på golvet när man kände golvet igenom madrassen. Känner mig öm och det ska bli skönt att lägga sig i sin egen säng lite. Hoppas verkligen Fredriks säng kommer snart. Gärna i morgon, men helst idag!

hallongrottor och brödbak

Sitter på madrassen på Fredriks golv, hans provisoriska säng. Jämte mig ligger Fredrik och äter popcorn och kollar på film. Vi väntar på att Beck-filmen ska börja igen efter nyheterna. Det är lite irriterande när det blir nyhetsavbrott mitt i allt. Idag har vi bakat bröd, idag igen. Idag var det Fredrik som bakade brödet och jag bakade Hallongrottor. Det blev små söta fina kakor i blommiga kakformar. Så söta så och goda också.


glömska

Igår var jag nere hos Fredrik och bakade bröd och åt middag och kollade på Melodifestivalen och andra program. Sen när vi skulle gå och lägga oss så märkte jag att jag hade glömt min lilla burk som man har linserna i. Då fick jag åka hem och så sov jag hemma i stället. Somnade sent och vaknade tidigt. Igår när jag åkte hem genom stan snöade det jättemycket och nu är det vitt på marken igen. Det är fint.
Det som är lite surt är att jag inte få nästan nybakat bröd till frukost. Det är ju lite tråkigt när det är jag som har bakat dem. Annars är det skönare att sova i sin säng än på en madrass på golvet som fungera som säng innan den riktiga varan dyker upp under veckan.
Nu ska jag kura in mig under täcket igen och kanske sova lite till eller kolla på något trevligt på datan. Det är skönt med söndagar.

bar backe

Goddag.
Kom hem för en 40-45 minuter sedan. Sov hos Fredrik i natt.
I natt ska vi sova i hans nya lägenhet för första gången. Det ska bli spännande och mysigt. Fast samtidigt är jag lite nervös för den ligger ju på markplan och folk går förbi och man är inte van vid att ha folk så när sina fönster. Visserligen är det en terass emellan men ändå. Känns ändå lite olustigt på något sätt. Men man vänjer sig säkert.
Nu tänkte jag försöka göra lite historia uppgifter och sen kanske gå ut och gå en sväng. Nu har snön töat bort lite så jag borde passa på nu när det är bar backe innan snön kommer tillbaka igen.

i sängen

Har vilat lite nu. Känner mig inte riktigt bra idag. Det är lite halvkrassligt här. Sitter i sängen, under täcket och funderar på ifall jag ska ner till Fredrik ikväll eller om jag ska stanna hemma och kurrera mig. Fast det är ju mysigt om han kan ta hand om mig hah. Komma med te och kramar. Det är ju rätt fint måste jag säga. Nu blir det lite mer Sex and the City för att tänka lite på saken.

mina två nya väskor




lite krasslig

Egentligen skulle jag vart ledig idag. Men det ska göras ett engelska nationellt prov senare. Fy vad tråkigt. Jag har dessutom ont i halsen och hoppas verkligen att det gå över fort. Vill ju gärna inte vara sjuk över lovet. Men har varit helt slut nu under tiden jag varit upp. Men bara prov sen ska jag hem och vila igen. Det är inte roligt att må såhär. Lite halvtaskigt.

en liten sak bara

Kom hem för en liten stund sedan, var nere hos Fredrik i hans nya lägenhet en stund innan. Jag skruvade ihop ett bord och sen satt jag i soffan och kollade på Sveriges värsta bilförare, Du är vad du äter och Lyxfällan. Det är ju lite intressant att hon Anne i Sveriges värsta bilförare har jobbat i matsalen på MC. Kommer du ihåg det Sune? Hon som rökte hela tiden. Hah.


baka baka lite kaka

Jag håller på att baka kakor. Fina Makroner blir det. Hoppas de blir goda för jag har aldrig smakat dessa bakverk och än mindre gjort dem själv. Men det visar sig om några minuter då de är klara.
Matteprovet gick sådär. Blir nog inget MVG tyvärr. Det är tråkigt.
Annars blir kvällen lugn. Jag ska försöka göra lite historia uppgifter och så men samtidigt vore det väldigt skönt att inte göra någonting.


stress

Har kommit hem från Fredrik nu. Borde kolla igenom matten lite igen för jag har verkligen inte pluggat tillräckligt på den. Kommer nog inte bli så bra betyg som jag hoppats på men det visar sig.
Jag känner mig stirrig och stressad över något. Var jag än är så känner jag mig inte lugn. Det är väldigt jobbigt och oerhört stressande. Men det är skönt med lov i en vecka nu i allfall.
I morgon är jag egentligen ledig men jag ska till skolan och göra ett litet nationellt prov i engelska bara så man ska veta hur man ligger till betygsmässigt. Lite surt på sin lediga dag men så går det när man försover sig.
Det snöar ute nu. Det har snöat hela morgonen. Det är så fint så.

fynd

Idag har jag fyndat en väska. En riktig kärringväska, ful fast ändå fin.


en kvällshälsning

Godnatt.
Puss


first day of the week

Idag efter skolan åkte jag till Fredrik. Drack te, kollade på Oprah och spelade lite kort. Sen åkte vi iväg till Jysk och kollade lite. HIttade inget. Men fann en väska som jag kanske ska köpa. Inte på Jysk utan på det där Lizas eller vad det heter. Vid halv ett åkte vi och hämtade hans lägenhetsnykel och åkte dit och kollade. Det var inte så städat efter det lurken som hade bott där innan. Det var lite irriterande. Man få fan städa kan man tycka. Men det löser sig. Besiktningsmännen kom dit för att besikta lägenheten när vi var där och de skulle kolla över det där. Men mysigt att han har en egen lägenhet nu. Det kommer säkert blir bra. Tapeterna var fula tyckte vi man det löser sig. Det kommer nog bli mysigt skulle jag tro.

innan sju

Klockan är snart sju och min insperation för dagen har inte väckts till liv än. Den känns verkligen långt borta idag och jag känner mig matt och trött. Men jag hoppas det blir bättre snart. Har ätit frukost och ska snart göra mig i ordning lite snabbt för skolan. Lektion mellan åtta och tio sen funderar jag starkt på att åka hem till Fredrik och krypa ner under hans mjuka, sköna, varma täcka och varma mig från kylan utanför och titta på repriser av Top Model, Oprah och Rachel Ray. Sen efter lunch ska vi hämta hans nyckel till  Fredriks lägenheten. Det ska bli mysigt.


back

Nu har jag varit på kalas. Det var trevligt och soppan var väldigt god. Vi fick viltöksbröd till också. Sen fick vi kaffe och glass till efterrätt. Vienetta eller vad den heter. Mycket gott det också.
Nu ska jag skriva en filmrecension, jag vet inte hur lång den ska vara men tyckte hon sa runt 10-15 minuter. Men det känns nästan omöjligt att prata om en film så länge. Men jag ska försöka göra det så noga som möjligt. Ska bara finna motivationen först.

lite av lördagen och söndagen

Söndag och jag ska snart åka iväg på släktkalas. Vi ska fira min kusin som har fyllt år. Det ska bli trevligt. Vi ska äta kräftsoppa och fika. Gott gott.
Sen ska jag plugga lite tänkte jag.
Igår pluggade jag sen åkte jag till Fredrik. Vi åt kycklingsallad med bulgur och kollade på film. Myste en massa. Inatt drömde jag om en konstig frukost med ägg, korv och pannkakor och sen berättade jag det för fredrik. Sen fick jag frukost på sängen som bestod av stekt ägg på en macka och korv och en pannkaka. Så himla gulligt. Han är världens bästa. I morgon få han sin lägenhet. Det blir mysigt det också.
Jag återkommer sen när jag varit på släktmiddag.
Puss så länge.


RSS 2.0