skri.

Ha varit vaken sedan åtta idag på morgonen. Det har varit lång fem timmar. Fredrik har jag inte hört något ifrån sedan två missade samtal igår kväll klockan åtta. Jag är så förbannad att hälften kunde vara nog men samtidigt i ilskan så är jag orolig. Han borde ha sett att jag har ringt hundrafemtiotusen gånger typ. Han bode ha hört av sig, ringa eller skicka ett sms. För det är inte möjligt att man inte ha kollat sin telefon från åtta på kvällen fram tills nu. Det finns väl ingen som inte kollar sin mobil på så länge.
Annars har jag lekt med katten och räknat matten denna förmiddag. Nu ska jag fortsätta med diverse skolgrejer. Dock kan jag inte riktigt koncentrera mig på vad jag gör men jag försöker ignorera tanken på att jag har en pojkvän som inte svarar och inte är så värst mycket till pojkvän just nu.

sovsällskap av denna sötnos.

Lördag. Jag har sovit lite till och från i natt. Känns som jag låg vaken mellan tre och fem. Det gjorde jag nog också. Vid fem kom kissen och la sig hos mig och så somnade vi båda så sött.
Vid tjugo i sju kröp hon fram och slickade mig på näsan så att jag vaknade. Klappade henne lite och sen vände jag på mig och tänkte somna om. Men då kröp hon till andra sidan och skulle vara nära ännu mer. Så otroligt söt är hon. Så jag satt och klappade henne en stund när hon låg i knät och när hon höll på att somna så flyttade jag oss lite så jag kunde ligga ner och somna om jag också. Och det gjorde vi.
Drömde att jag skulle lämna tillbaka henne idag. Grät i drömmen och jag börjar inse hur mycket jag ha fäst mig vid denna lilla sötnos.
Hon är ett bra sovsällskap. Mjuk, len och gosig.


känsloladdat en fredagkväll

Jag lyssnar på kärlekssånger och vältrar mig i känslor.
Bättre fredagsångest än så finns inte.


Sen ska jag kolla på Madicken på Junibacken eller Glappet, beroende på vilken som bli klar först.

liten

Jag har aldrig känt mig så liten som nu.
Avsågad jämns med fotknölarna.

första helgen i ensamhet.

Helg.
Jag längtar efter Fredrik och Stockholm.
Jag längtar inte efter en helg ensam. Utan vänner och utan Fredrik. Jag känner mig redan rastlös. Och jag har bara haft helg i ca 1.5 timme.
Jag funderar på att åka ner och köpa hela Sex and the city boxen på Åhlens bara för att jag tycker synd om mig själv och för att jag ska ha något att göra i helgen. Plöja igenom hela boxen och leka med kissen och plugga lite emellanåt.
Jag tror jag ska åka ner en liten sväng. Sen kanske jag kommer hem med en bok eller en film i stället, ett bra mycket billigare alternativ. Annars är ju OC maraton rätt uppskattat det med.
I morgon är det marknad och jag funderar på att gå ner och köpa mig lite brända mandlar och kanske någon fint höstplagg.
Ska bara kolla min ekonomi först.

matteprov

Nu ska jag iväg till skolan och ha matte i tre timmar. Matteprov först och sen ny genomgång. Härligt.

21.18


ord är överflödiga i det här läget.






kanske blir det en långdag i skolan.

Idag vaknade jag en halvtimme tidigare än utsatt alarmtid. Jag ringde Fredrik och klagade lite över att jag ha lite ont i halsen och känner mig lite slö. Sen klagade jag dessutom över att jag ska gå i skolan till klockan kvart över fem idag. Det känns inte alls särskilt kul eller inspirerande. Jag har nästan bestämt mig helt för att läsa engelska a istället. Så i så fall borde jag väl bara kunna säga till engelska b läraren att jag har bestämt mig för att läsa färdigt engelska a, då finns det ju ingen anledning till att sitta på den lektionen i två timmar. Jag ska fundera lite till och sen få jag se hur jag ska göra.
Efter skolan ska jag hämta kissen. Ska bli mysigt att ha henne här.
Helgen ser rätt trist ut. Det är ju lite marknad i stan, den ska jag kanske ner lite på. Egentligen var det tänkt att jag skulle åka till Stockholm, men ack nej.
Nu ska jag duscha och börja göra mig i ordning.

...

Det gör ont i mig. Jag har ingen aning om något.
Jag vet inte ens vem jag är.
Kommer det alltid att vara såhär, till och från nu.
Jag trodde allt skulle bli bra,
som förut,
men det verkade inte bli som jag tänkt.
Det verkade inte alls fungera.
Andra band.
Andra.
Ensam.


godissug.

Jag sitter och funderar på ifall jag ska ta och åkta och köpa mig något gott. Någon kaka eller kanske lite godis. Jag är så sugen på något sött!!
Det regnar ute, så lite godis, en kopp te och sen börja läsa svenska boken. Eller varför inte kolla på Sex and the City.

katte.engelska&matte

Jag har precis ätit lite lunch och ska strax sätta mig med matten. Känner mig jättesoprrad till att läsa på matten nu. Ska räkna så det ryker om det. I morgon ska jag nämnligen på en extra lektion för jag ska testa på hur det känns att läsa engelska b. Jo det är sant.
Vi har haft natinella prov, test bara så att hon ska se hur vi ligger och sen lägger man ihop poängen i reading, writing och listening. Och jag hade 77 p allt som allt. Bra tyckte jag för jag låg endast fyra poäng ifrån MVG. Hur kan det vara möjligt? Haha. Jag blev så glad. Sen pratade hon lite med mig och sa att jag eventuellt kunde avsluta engelska a ganska snabbt och sen få mitt betyg och fortsätta med engelska b. Hon frågade var jag hade haft på gymnasiet och blev förvånad när jag sa att jag bara hade G. Hon undrade var denna engelskakunskapen kom ifrån och det kan jag inte svara på och rest har jag ju inte heller gjort och utvecklat min engelska på det viset.Hon tyckte det var bra i allfall! Jag känner mig stolt över mig själv. Jag trodde inte jag skulle få så bra på detta. Det var ju synd att det inte var det riktiga nationella provet.
Så nu är frågan hur jag ska göra. Avsluta eng a och påbörja eng b. Eller fortsätta med engelska a för att satsa på MVG i det? Jag ska fundera lite. I morgon ska jag i allfall gå på lektionen i eng b. Så i morgon slutar jag vi kvart över fem i stället för tre. Inte så kul när jag har matteprov på fredag och dessutom ska hämta kissen i morgon som ska bo hos oss över helgen. Så nu har jag inte tid med att sitta här utan nu ska jag räkna matte istället.
Min mobil fungerar fortfarande inte.
Jag undrar var mina läroböcker har tagit vägen.
Jag köte en latte på Mcdonalds innan, så fick jag en svart kaffe. Det gör mig förbannad, men det få väl slinka ner det också. Jag tappade den inte i bilen i allfall. Haha.

sthlm sthlm. i miss you


Lovsång på Ace.


Kärlek.


Just like old times.

mobilproblem och underkläder

Idag har jag haft historia och engelska. Jag tror att tisdagar kommer att bli det tråkigaste skoldagen under veckan. Det känns som det. Det kommer bli den längsta sen när jag inte ränkar matte längre. Hur som helst. På engelskan så fick vi natonella prov idag. Bara test så att hon ska se ungefär var vi ligger. Först ut hade vi hörövning. Sen var det läsförståelse och skrivning. Under tiden vi gjorde skriv och läs förståelse delen så rättade hon hörförståelsen så när man lämnade in det andra provet fick man reda på vad man hade för resultat. Jag hade 30/34 poäng. Bra tyckte jag. Jag blev nöjd och glad. I morgon får vi reda på skriv och läsförståelsen, då kommer jag troligen inte vara alls lika glad.
Jag och syster var en snabbvisit på stan. Jag köpte underkläder. Så fina så.
Min mobil är konstig. Det går inte prata i den. SMS fungerar och allt men det kommer ingen ton när man ringer och när personen i andra änden svarar så hör man det inte. Det går inte prata i telefon med den just nu. Det är jobbigt för jag kan inte stänga av den och starta om den för jag har tappat bort min nya PIN-kod som jag fick tillsammans med det nya SIM-kortet för ett tag sedan. Det har jag nog råkat slänga. Det känns lite surt. Nu har jag beställt nya koder. Få se hur lång tid det tar innan de kommer i brevlådan.
Nu - Matte. Heja heja!


paus

Jag gillar pluggpauser. Nu ska jag sova lite.


plugg

Sovit och vaknat om vartannat i natt. Började klockan åtta med matte. Fick ytterligare lite som ska ingå i provet på fredag. Jag måste plugga.


sleepy sunday

Jag har vilat lite. Legat i sängen i nästan 1.5 timme. Det är så skönt att bara gå och lägga sig lite och vila och stänga ute världen en liten stund. Så skönt att bara ligga i sängen och lyssna medans en film spelas på datorn. Nu har jag vaknat, sitter i sängen och brottas med att antingen börja läsa en bok till svenskan eller räkna matte.

ett litet meddelande

Klockan är ett och söndagen har bara börjat men det känns som om jag har varit vaken väldigt länge. Halv nio ringde klockan hemma hos Fredrik. Låg och drog oss i 45 minuter innan vi orkade gå upp och äta frukost. Klockan elva klev han på bussen mot Stockholm. Jag åkte hem och nu sitter jag här. Har beställt två böcker och räknar matte om vartannat. Ska strax sätta mig och räkna lite igen.
En sak som oroar mig lite är att jag beställde mina böcker och betalade och fixade allt direkt. Bra bra, smidigt smidigt. Sen fick jag bekräftelsen på mailen och då står det fakturaadress och så min adress och sen leveransadress och så min adress igen, sen står det något om betalning och 30 dagar netto. Vad betyder det här? Jag har ju redan betalt! Och pengarna har redan dragits! Hur går det här ihop? Någon som vet. Det gör mig lite bekymrad det här.
Ikväll ska jag träffa Becka. Det ska bli väldigt trevligt.


äntligen fredag

Äntligen fredag!! Åhh som jag har velat ha helg denna veckan. Äntligen är den här helgen och precis innan jag skulle sluta skolan för dagen förstördes lite av den med tanke på att jag fick reda på att vi ska ha matteprov redan nästa vecka! Helt sjukt!
Sen har jag fått en svenska bok jag ska läsa och sen blir det en lite annorlunda bokredovisning på den. Tulpanfeber heter den. Tänkte jag skulle börja läsa den lite redan nu. Eller om jag ska ta en liten power nap kanske. Ikväll ska jag träffa Fredrik. Kanske att vi ska ut och kolla läget på Värnamodagarna. Elin är hemma i Sverige och jag vill gärna träffa henne lite och i morgon ska hon på bröllop så en liten sväng på Värnamodagarna hade ju varit perfekt. Ska försöka övertala Fredrik så att han också vill.
Annars önskar jag er nu en trevlig fredag.


inte min kopp te.

Klockan har slagit 18.18 här på datorn. Jag har räknat lite matte hemma. Jag fattade inte riktigt och känner mig trög. Fredrik har kommit till Värnamo. Jag ska träffa honom ikväll!
I morgon ska jag ha matte i tre timmar.
Kurslitteratur ska beställas ikväll. Brevet till CSN måste skickas in!
Tänkte duscha av mig lite och sen om en stund åka ner och hämta Fredrik. Sen ska han sova här hos mig.
Åhh hjälp så skönt det ska bli med helg!!


morgonstund

Godmorgon, jag håller på att göra mig i ordning för skolan.
Det är historia och matte som står på schemat idag. Det ska bli skoj. Matten vet jag inte om den är så skoj direkt men historian hoppas jag blir bättre idag än vad den var i tisdags.
I natt har jag i allafall kunnat sova rätt bra. Vaknat till vid fyra, runt halv sex, halv sju, sju, halv åtta och sen vid åtta ringa klockan. Har drömt en massa skumma drömmar. Om A, knark, fest, vänner, telefonsamtal och jag vet inte allt. Det var kaos.
Idag kommer Fredrik hem. Så jag hoppas skoldagen går fort.
Nu måste jag nog snabba på lite så jag hinner att gå in på Kvantum innan skolan börjar.

blandat

Ett stort TACK!
Tack, tack, tack för alla peppande ord. Jag blir så glad och så rörd att jag nästan börjar gråta. Alldeles varm blir jag.

Idag var det min andra dag i skolan. Det gick rätt bra och det var rätt roligt faktiskt.
Slutade tidigt, åkte hem och slappade och vilade lite.
Under kvällen har jag, Johanna, Becka, Elin och Maggan varit på modevisning på stan. Det var trevligt.
I morgon åker Johanna till Växjö och det var lite ledsamt att säga hej då.

Nästa vecka ska jag vara kattvakt. Åhh det ska bli så väldigt mysigt.

Åhh i morgon kommer Fredrik hem. Jag längtar så mycket efter honom nu.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Idag vaknade jag vid halv fyra på morgonen och låg och vred och vände mig fram och tillbaka. Kände mig jättestressad över skolan redan efter en dag, men det släpper förhoppningsvis sen när man vänjer sig lite mer vid det. Nu känns det fortfarande lite rörigt allting.


idiot.

Nu har jag precis kommit hem från min första lektion. Åhh hjälp vad är det jag har gett mig in på. Det känns som om jag aldrig kommer att klara av att läsa upp historian till ett MVG. Det känns helt jävla omöjligt just nu. Jag känner för att kasta in handduken redan nu efter första lektionen då vi enbart hade introduktion. Vi är bara fem stycken som läser historia a och till min stora glädje verkar det inte vara några grupparbeten utan det är tre prov ev ett av dessa seminarium, ett stort inlämningsarbete och en muntlig redovisning. Ja jag vet inte vad jag ska göra nu. Det känns som om jag är beredd att ge upp det första jag gör. Jag känner mig som en jävla idiot. Jag känner mig blåst. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet inte vad jag ska göra. Om en timme har jag engelska och efter det hoppas jag att humöret är lite mer på topp. Det känns bara så onödigt allt det här om jag inte ens kommer att klara av att höja mig i något av dessa ämnen. Vad har jag gett mig in på. Jag vill bara gråta.


är det grupparbeten på komvux?

Måndag, idag ska jag till skolan på ett informationsmöte och registrering. Efter det är det vidare till frisören för en liten klippning och sen slina håret efter det. Det blir fullt upp från klockan ett och framåt. Men det är ju bara roliga saker så det gör inget.
Har precis pratat med Fredrik, han har slutat jobba och ska sova, så ett litet snabbt samtal innan han går och lägger sig och jag går upp.
Ringde därefter till Komvux för att fråga ifall det kommer att vara många grupparbeten. Är det någon som vet? Jag vill helt INTE ha några grupparbeten. Inte för att jag har något emot det annars men nu känns det så individuellt det här och alla är där på olika förutsättningar och kanske strävar efter helt olika saker då känns det lite orättvis om det ska vara en massa grupparbeten. Fast det var ju inte så många grupparbeten på gymnasiet så det kan ju knappast vara fler på Komvux och annars kanske man kan få välja vad man vill göra. Ifall man vill göra enskilt eller i grupp.
Är det någon som har en idé om detta? Eller kanske vet mer hur det är?
Fick inget svar för de var på sammanträde och var tillbaka vid elva.
Efter ringde jag till Advokatkompaniet angående mitt anställningsbevis.
Nu ska jag och syster åka och hämta frukost på McDonalds. Det ska bli gott. hon börjar också lite lugnt idag med bara en massa lekar för ettorna och sånt där vanligt första dagen snack, schema och sånt.  


567

Nyss räknade jag ut att jag och Fredrik varit tillsammans i 567 dagar. Det låter lite fast att det är mer än 1,5 år. Jag önskar att han var här hos mig, alltid. Jag önskar att jag kunde hålla hans hand och krama om honom och pussa han på halsen. Jag önskar jag hade hans famn att krypa in i när det är mörkt i rummet, jag önskar att jag kunde få viska fina saker i hans öra som bara han få höra. Åh vad jag önskar att det vore fredag. Jag älskar dig.


vilodag

Jag har spenderat större delen av dagen i sängen, där har jag varvat telefonprat med läsning, serier och någon power nap.

sköna söndag

Söndag söndag söndag. Jag gillar söndagar, det är något fint med söndagar fast de kan vara laddade med ångest och stress för att snart är det måndag och då börjar allvaret igen. I morgon börjar mitt allvar. Eller i morgon är det bara introduktion och registrering men på tisdag då smäller det.
Jag måste köpa block.
Idag ska jag nog inte göra någonting, jag känner inte för att göra något speciellt. Bara ligga och läsa min bok som jag precis ha börjat i Mörker som gör gott av Thomas Engström. Spela Dx-Ball och kolla på Svensson Svensson.
I morgon ska jag klippa mig! Längtar men vill inte längta för mycket för då gå tiden så fort och då är det snart tisdag och då bärjar allvaret och då är min semester slut.
Om ca två veckor ska jag vara kattvakt till denna lilla fina kattunge. Så mysigt det ska bli.


yes yes yes

Igår hade jag en lugn dag. Först va jag nere på Komvux och fick mitt schema. Fredagar går jag i skolan fram till tjugo i fyra, inte så skoj med tanke på att jag missar sista bussen till Stockholm och med tanke på att Sj är så dyrt så känns det inte ens som ett alternativ, sen börjar jag klockan åtta på måndagmorgon. Men efter vecka 40 kommer jag sluta mycket tidigare på fredagar och börja senare på måndagar vilket betyder att jag kan åka till Stockholm och hälsa på min karl. Anledningen till att det är på detta viset är att matte b endast håller på i sju veckor, sju intensiva och tuffa veckor men det ska väl gå bra. Annars är jag rätt nöjd med schemat.
Efter Komvux gick jag en sväng på stan med syster, hittade ingenting utom ett läppglans. Lunchade med Becka, det var väldigt trevligt. Sen handlade jag med mamma och efter det var det lugnt. Mamma och pappa va hundvakt på kvällen så jag va ute en liten runda med henne.
Somnade vid elva. Skönt.
Idag kanske det blir lite utgång, dricka lite vin och så i allfall.


regnet det bara öser ner..

Det ösregnar ute, jag hoppas det slutar snart för jag ska ner och fika med Johanna och Becka och har ingen större lust att cykla ner i detta väder. Det verkligen spöregnar ute. Det få nog bli en promenad ner på stan i stället, då kan man ju i allfall ha ett paraply med sig och försöka skydda sig med, vid sådana här tillfällen kan man nästan sakna SL.

bekymmer med miniräknare.

Kom precis på att om jag börjar läsa upp matten igen så måste jag ju ha min miniräknade, vilken Malin använde just nu. Så kom jag in och sa det till henne att jag måste ha den också och då säger hon att hon gå ju på gymnasiet och måste ha den, men jag ska ju läsa upp gymnasiet och behöver den minst lika mycket. Så hade jag en lösning på den hela att hon kunde fråga Alexander om hon kunde ta hans gamla. Men då fick jag bara massa skäll och skrik tillbaka om att hon tyckte det lät som att jag bara gick in och klampade och sa att nu ska ajg ha miniräknade. Det är ju min miniräknade, hon påstod att hon fick den men det gjorde hon inte. Det blev ju naturligt att hon tog den men nu måste ju jag ha den också. Känns ju lite onödigt att köpa en ny och dessutom kan hon ju säkert låna hennes pojkväns miniräknade för jag tror knappast han behöver den nu i lumpen direkt.
Snarare tycker jag att det var tur att jag kom på det där lilla problemet nu och inte senare när vi ha börjat med våra kurser. Jag förstår väl att hon behöver den men undrar ifall hon förstår att jag behöver den lika mycket.
Visst man kan ju dela på den men det känns jävligt besvärligt och dessutom kommer vi säkert behöva den jävla miniräknade samtidigt.
MIn kurs är dessutom bara på 7 veckor så en ny känns jävligt onödigt.
Inte så kul start på dagen.

något senare...

Godmorgon. Nu visar klockan en lite med behaglig tid för uppstigande. 09.14. Jag vaknade för en timme sedan av att Fredrik ringde och skulle säga godmorgon till mig och godnatt till sig. Det är konstigt men så är det. Sen har jag kollar runt på internet, funderade på att somna om men kände att det va rätt onödigt. Kanske borde gått en promenad men det var jag för lat och trött för så jag har kollat internet och nu känner jag mig nöjd med den biten. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag ut och fika med Johanna och sen vid ett ska vi till Erikshjälpen som tidigare nämnt.
Nästa vecka börjar Värnamodagarna. Det ska bli ointressant och se vad det är för något jippo. Det kanske är något att ha, vad vet jag.
Igår köpte jag även en bok för endast 20 kr på Åhlens. Mörker som gör gott heter den av Thomas Engström. En svart komedi. Intressant.

vaken mitt i natten...

04.26 visar min klocka.
Jag kan inte sova. Jag vaknade runt tre.
Nu blir det Ballerinakex och Dirty Sexy Money.
Godnatt/Godmorgon.

i morgon.

Sitter med en latte nu och planerar lite inför morgondagen. Fika på förmiddagen och sen blir det Erikshjälpen för att hitta fynd. Undrar ifall man hittar något. Jag vill ju gärna klara av att köpa på Erikshjälpen och diverse second hand affärer men det går ju inte riktigt. Haha. Men kanske att man kan hitta en väska. Det vore bra. Jag är på jakt efter en fin väska, gärna lite gammeldags stuk över det hela.
Nu ska jag bada.


nytt försök

Tänkte jag skulle göra ett nytt försök med latte idag. Kanske ska åka och köpa det senare när jag även ska en runda till affären. Planerna för hösten börjar klarna mer och mer.

coffiee in the car

Jag och Malin var uppe på McDonalds ocjh åt sallad och hälsade på våra gamla kollegor. Fick träffa min fina Malin Melin och hennes lillasyster PIppi som jag troligen ska fika med i eftermiddag. Ska blir trevligt. Massa skvaller! Haha. Sen köpte jag mig en latte och körde Malin till körskolan. När jag var nära hemmet så kom Kate Ryans låte Ella ella lá eller vad den heter och i svängen in på raksträckan innan mitt kvarter (inte Gröndalsleden utan andra hållet, utan svängen uppe vid det vita huset). Så säger det pang och latten åker i golvet. Hela min stora latte ligger på golvet och under mattan hamnar det en massa. Så det blir helt blött i fodet eller tyget eller vad det nu är. Jag försökte torka upp det mesta och lyckades nog rätt bra men ska man ta något medel också?
Jag blev faktiskt inte så arg som man kanske hade kunnat tro att jag skulle bli, nejdå jag tog det med ro. Jag var dock jävligt sugen på kaffe så jag blev lite ledsen men nu har jag gjort mig en chailatte i stället och det ska väl smaka rätt bra det också.
Senare ska jag ner på stan och köpa kalender och lite sånt. Det har gått i ett nu från klockan åtta idag på morgonen känns det som. NU ska jag sitta och titta lite på tv och njuta av min kaffe.

plugga på heltid?

Nu har jag lite dålig samvete för att jag blev arg på min mamma idag på morgonen. Det var egentligen inte så farligt. Det är bra nu. Ska säga förlåt för att jag släppte av henne på fel sida byggnaden idag på morgonen. Men det har ju sin förklaring.
Nu har jag precis kommit hem från Studievägledaren. Jag ska på ett möte till på fredag. Troligen ska jag börja plugga på heltid. Hah. Jag och alla andra nötter som måste läsa upp betyg. Haha. Men hon sa att de bästa sättet för att höja sina betyg är att gå på lektioner och få hjälp av lärare. Så nu kanske jag ska läsa heltid då. 400 poäng på en termin. Det kanske är det bästa. Nu ska jag i allfall fundera lite tills fredag. Och sen vilka kurser jag ska läsa upp. Vilka jag tror jag har mbäst chans i och vilka jag tycker är roligast. Känner mig helt snurrig nu av allt. Lite nu omställning att kanske börja skojan nästa vecka då hah. Oj oj oj. Det här ska bli intressant. Men jag ska verkligen ge allt om jag börja plugga på heltid, det ska jag göra även om jag plugga distans också givetvis. Men ja, nu ska jag ta mig en funderare.
Nu ska jag snart åka och äta lunch med min syster.

Kristian Anttila - Smutser

dålig start

Jag har inte haft den härligaste starten på dagen idag direkt.
Började klockan åtta att mamma kom in och bad mig köra henne till sjukhuset. Det kändes som om jag inte hade något val direkt så det var bara att gå upp. Hon sa att det skulle gå jättesnabbt. Ok. Då tänker jag max 5-10 minuter om det ska gå jättesnabbt. Men ack, ack 20-25 minuter satt jag i bilen och väntade.
Sen skulle jag köra henne till hennes jobb, men så säger hon att vi måste hem först för att hon ska hämta maten och byta kläder. VA??
Kan man inte planera det så man tar med sig maten när man åker första gången.
Jag blir tokig och ser tiden tickar iväg. Anledning till mitt stressande är att Fredrik går och lägger sig nu och det vore rätt trevligt att kunna prata med honom innan dess på grund av att han sen sover hela dagen.
Sen åker vi till hennes jobb. När vi är inne på slutsträckan så gasa jag på lite mer och vilka kommer då i korsningen några meter framför. Jo polisen. Jag får nästan panik. Så jag släpper av henne vid fel ände av byggnade, kom jag på nu, men jag vågade inte köra förbi polisbilen.
Sen körde jag på panikskakiga ben hela vägen hem och kollade panikartat i backspegeln hela tiden för att se ifall polisen kom efter mig. Jag höll hastigheten på vägen hem kan jag ju tillägga. Där ännu ett bevis på att man inte ska blåsa på lite för mycket. Visserligen var det inte mycket mer än 50 men ändå. Jag få ju panik om jag se en polisbil om jag så kör under 50 på en 50-väg.
Sen kom jag hem. Fredrik hade ringt en gång. Försökte ringa tillbaka men inget svar. Har försökt tre, fyra gånger ungefär men inget svar. Han sover väl troligen.
Faaan vilken dålig start jag fick på dagen. Snart ska jag på möte också. Känner mig lite stressad inför det och undrar hur det kommer att gå. Kommer säkert gå helt åt helvete bara för det sen är hela dagen förstörd.

måndagsmorgon

Jag tycktes fastna här. Här i sängen med min laptop har jag det rätt bra en måndagsmorgon som denna. Det känns fortfarande inte så angeläget att gå upp. Lite chiclit på det sen kanske det blir promenad, frukost och bullbak. Egentligen så har vi ju börjat ett nyttigare liv här nu så det kanske vore bättre om jag bakade bröd i stället. Hälsobullar av något slag. Det kanske vore ett bättre alternativ ur den synpnukten men samtidigt så är ju nykabta bullar en hit som heter duga och min syster kanske vill ha en nybakad kanelbulle eller två och ett glas iskall mjölk när hon kommer hem ikväll. Det låter ju inte helt fel det.

silly crimes

Jag funderar på ifall jag ska ut och gå nu direkt. Det känns som en bra idé. Dock känner jag mig inte alls motiverad just nu men det är ju bättre att gå nu om man ska gå så att man ha det gjort. Funderar dessutom på att baka bullar idag. Det är ju jag som sköter hushållet här hemma för tillfället hah. Jag har ju inte så mycket annat att göra just nu.
Men idag var det sagt att jag skulle börja mitt nya liv och det har jag gjort också. Jag har redan börjat lite med planeringen inför hösten. Det är det som är det nya, plus lite annat. 
Det första jag gjorde när jag hade vaknat var att ringa till Komvux så i morgon ska jag på möte och prata lite om vad som händer. Det tycker jag var rätt bra gjort av mig. Nu har jag varit vaken i ca en halvtimme. Känner mig lite trött för det blev sent igår och är sugen på att bara ligga i sängen lite och surfa runt eller läsa eller kolla på Dirty Sexy Money. Det kanske ge sig med insperation att gå ut och gå sen då. Hade en liten konstig och stressig dröm inatt så när jag vaknade kände jag mig mer matt än utvilad.

Igår träffade jag Sune en sväng. Han fixade mitt internet så nu sitter jag vid min egen data! Sen blev det även lite besök uppe vid det gula M:et med en massa prat. Det har varit för få sådana stunder i sommar.

Funderar på när det kan tänkas bli dags att åka till Stockholm. Hade kunnat åka i morgon efter mötet men samtidigt så känner jag att jag måste reda ut lite om vad som ska hända, så att jag har en plan innan jag åker till Stockholm. Det är väl vuxet!


någon magiskt

Jag har hittat det mest fantastiska smycke i mitt smyckeskrin. Jag blev så glad.
Så glad och helt varm.
Åhh det är så fantastiskt fint!


regnsöndag

Idag är det verkligen ligga-i-sängen-hela-dagen-väder. Läsa böcker och kolla på film. Det är ljuvligt.
I morgon börjar mitt nya liv.
Fredrik har åkt tillbaka till Stockholm.
Jag är trött.
Ska ta en power-nap.
Ikväll ska jag träffa Sune. Det ska bli väldigt trevligt!

shoreline

Har fortfarande inte fått igång roitern och internet på min data. Nu börjar jag känna mig riktigt frustrerad. Lyssnar på Broder Daniel och jag hade gärna varit på Way Out West i morgon när de spelar sin sista spelning. Inte för att jag har varit något hängivet BD-fan men jag tror det kommer bli något alldeles extra. Sorgligt och vackert.

Snart ska jag åka och hämta Fredrik.
På söndag åker han hem. Kommer kännas tomt och ensamt, har vant mig vid att ha honom här nu. Hösten kommer blir jobbig emellanåt. Det är jobbigt att åka ifrån varandra och det kommer göra ont i själen ett par gånger om när man måste säga hejdå och vara ifrån varandra flera, flera mil.

problemlösare sökes

Jag sitter här med den förbannade roitern och fattar ingenting. Det funkar inte alls som den ska. Jag blir galen. Hjälp mig, någon som är duktig på detta och kan tänka sig att hjälpa mig och fixa mitt internet!?

kattfantt

Befinner mig hemma hos Fredrik. Ska snart cykla hem för att städa av huset lite. Sen kanske träffa Sune i eftermiddag, hoppas på det.
Det är en galen katt som springer runt här, hon var helt tokig idag när vi vaknade. Hoppade och sprang runt som en tokstolle.
Annars händer inte så mycket. Det har varit en extrem bloggtorka det senaste, ber om ursäkt för det.  
Fast å andra sidan är det ju inte så aktivit på så många bloggar under sommaren så jag behöver inte känna mig ensam om bloggtorka. Men jag ska bättra mig.

everyone is on drugs

Nu kommer uppdatering.

Torsdags: Hade bestämt träff med Becka och Johanna. Dock fick jag ställa in på grund av jävla magont. La mig för att vila när jag kom hem från fredrik runt elva tolv sen kom jag knappt upp på hela dagen. Förutom besök på toaletten. Sen på kvällen visade det sig att jag hade feber. INte så roligt alls.

Fredagen: Mådde lite bättre. Under dagen hände inte mycket och på kvällen kom faster Petra och faster Pia med familjer hit på lite grillning och galej. Det var väldigt trevligt. Framåt halv tolv kom Fredrik och blev presenterad för släkten. Mycket trevligt!

Lördag: Igår var det kalas för Fredriks mamma som fyller 70 år. Så det var kalas i Kaffestugan först, trevligt var det. Lite stelt först men sen blev det bättre.
Efter att övriga delar av Fredriks släkt åkt hem så åkte hans två systrar och den ena systerns familj och jag och Fredrik hem tills hans mamma och fortsatte firandet där.

Det har varit mycket släktpresentationer nu dessa dagar. Haha.

Söndag: Fredrik har jag kört hem, nu kollar jag runt på internet lite och ikväll ska jag träffa Johanna en sväng.


jag är förälskad


Mitt hjärta smälter för denna söta lilla kisse.

förvirrat

Fan jag blir bara så jävla trött på allting. Jag hatar när jag inte har någon plan. Jag hatar när jag inte vet vad som väntar. Jag har ingen plan nu. Allt känns bara jävligt förvirrande. Stressande, pressande, jobbigt. Jag vet inte ut eller in. Jag vet bara att det inte alls känns rätt längre. Det känns inte rätt alls. Jag vill inte ens dit.

RSS 2.0