mint krokant

Nu är jag inne på slutspurten på arbetsdagen. Det blev lite jag måste fixa innan jag kan gå. Mest fixa så att någon kan vara här på måndag morgon och öppna åt killarna som ska fixa en ny växel åt oss! heja. Det kommer bli bra. Jag gillar i och för sig lite äldre versioner på telefoner men det bli kanske lite smidigare men nya i stället. Hur som, jag ska inte vara i Sollentuna på måndag utan ska nämnligen vara i stan inne på huvudkontoret i stället. Bara på måndagen och det var naturligtvis just på måndagen dom skulle komma och fixa detta. Nu måste jag bara kolla med en advokat här om han är här klockan 09.00 på måndag morgon eller om det måste planeras om en ny dag för detta.
Phhu.
Ikväll bli det lite thai mat vad det tänkt.
Efter jobbet ska jag dessutom hämta min överraskning.


Jag har mens också. VIlket innebär att jag har tuggat i mig en 100 g mint krokant idag. Fan.


födelsedagspresent del 1

Min kära pojkvän fyllde ju år i lördags. Jag var ju inte i Stockholm då så jag kunde inte fira honom på hans dag.
Presenter har jag inte heller köpt. Kan tyckas att jag är lite dålig som flickvän för att jag inte fixar det innan han fyller men då få man tycka det. Jag vill däremot se mig lite som en romantiker. Hah.
Därför har jag idag fixat en del av hans present. Den är rätt romantisk och fin och jag hoppas han bli glad. Eller jätteromantisk är den väl kanske inte. Men ändå lite.
Jag kan dock inte skriva ut vad det är jag har fixat med för om han mot förmodan skulle läsa detta så skulle ju det förstöra hela grejen.
Det komer dock ett bildbevis senare under kväll eller morgondagen.

time stand still

Fredag, fredag, fredag. Ja tiden går sakta men säkert mot helg. Jag känner mig lite rastlös. Är ensam här på kontoret just nu. Det kommer väl in en till snart kan tänkas. Annars händer det inte så mycket här. Hann nätt och jämt med tåget idag. Fast att jag inte stressade ner och endast hade drygt 9 minuter på mig plus att jag fick gå en omväg rung hela byggnadsprojektet på baksidan av huset.
Klockan är snart elva.
På lunchen idag ska jag fixa ett ärende tänkte jag. Hoppas det går som jag vill bara vilket inte är säkert alls.
Annras har jag inte något nytt att berätta just nu.
I kväll blir det kanske bio. Är lite sugen på den där filmen Försoning. Jag tror den kan vara bra. Det finns många filmer jag vill se. Vill även kolla på Ping Pong Kingen, P.S Jag älskar dig, Joy Devision filmen (Control heter den det?) m.m. Jag ska komma överens med Fredrik också men det är ju en annan femma.

Nu tänkte jag sätta på lite kaffe här. Det är ju gott i allfall.


godmorgon

07.55
Sitter och äter lite frukost här. Ska snart bege mig ner mot Södra station och sen åka vidare till Sollentuna. Idag kommer det troligen att vara en väldigt lugn dag på jobbet. Jag har ett litet ärende att fixa under lunchen bara men mycket mer än så vet jag inte om det kommer att bli dessvärre. Så denna fredagen kommer nog att gå rätt långsam är jag rädd. Kommer bara sitta och undra vad klockan är vad 3:e minut typ.
ikväll ska jag träffa Fredrik. Ska kanske ut och äta någonstans. Frågan är bara var. Det löser sig.
För första gången denna veckan är jag inte trött på morgonen. Det är bra. Jag har varit trött de senaste dagarna nu varenda dag när jag går upp. Inatt verkar jag ha fått sova ut lite.
I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Jag få ta och försöka hitta på något. Annars har jag ju massa Gossip Girl och Gray´s som kan rädda dagen haha.
Lycka till, till Emelie idag som har tenta!
Nu måste jag skynda mig lite.

jag har hittat den!

Låten med Pandora som vi pratade om i lördags.
Nu har jag hittat den!
Här!


tonight

Jag har precis ätit en god måltid. Det blev kyckling i pitabröd med massa grönsaker. Det var väldigt gott och nu är jag jättemätt.
Har nu satt mig här vid datan min och lyssnar på Lykke Li och dricker te och skriver blogg och saknar min familj så mycket! Jag saknar mamma, pappa och syster jättemycket just nu fast det inte var alls länge sedan jag träffade dom. Jag är så hemmakär!


image64

å andra sidan.

Dagen har varit bra. Det har varit lite besök här idag och det är alltid trevligt med lite fikapauser. Dricka kaffe och småprata.
Ikväll åker Sune till Göteborg. Han ska vara borta länge. Vi har knappt träffats dom senaste veckorna känns det som. Ena åker hit andra åker dit typ. Helgen som var var vi båda iväg på olika håll denna helgen är han iväg o.s.v. Det var tur att vi fick en liten middag igår kväll.
Själv ska jag bara ta det lugnt idag. jag känner mig väldigt konstig i kroppen just nu. Ena stunden är jag jätevarm och andra fryser jag. Det är jobbigt. Jag hittar inget bra mellanting.
Om en stund är det slut för dagen och jag ska åka och handla lite. Sen blir det lite middag och mys för min del med en massa Gossip Girl.
I morgon är det fredag. Skönt att det snart är helg. Känner mig trött mest hela tiden. Vet inte vad det beror på. Så i helgen blir det till att försöka vila ut lite. Kanske en tripp till IKEA också men det är inget helt bestämt än.


balfrisyr och kaffe

Idag har jag ordnat till med en balfrisyr till jobbet. Haha. Lockat och fixat och satt upp det på ena sidan och hej och hå. Tog inte så lång tid heller. Om det inte har förfalligt under dagen kanske att jag kan lägga upp en bild på det senare. Inte för att det är så mycket att se ändå. Nog om det.
Igår hade vi tvättdag. Det tvättades och donades lite och sen efter det fick vi oss en välförtjänt måltid på McDonalds. Satt där en stund och småpratade om ditten och datten.
Väl hemma hade jag fått två serier att kollapå osm jag har inskaffat, Gossip Girl och Grace första säsongerna. Det bli en trevlig helg känner jag. Började kolla på Gossip Girl igår och jag är redan fast. Jag trodde inte jag skulle det. Har bara sett något avsnitt här och där men ack efter 41 minuter var jag där igen. Fast i träsket. Så nu bli det mys för min del ikväll.
Tack Sune för hjälpen igår!
Senare vid halv elva kom Fredrik. Han var lite full och så men annars var det rätt trevligt. Gick och la oss efter en timme typ så det blev inte att umgås så mycket. Jag blev lite sur över något som jag inte riktigt vet men det är jag inte längre. Det var bra idag på morgonen.
Köpte ett nytt SL-kort idag. Det var lila den här gången. Det var något nytt. Fina! Fast det är inte lika fint att ha den i en röd lite plastficka längre fast vem bry sig om det. Rätt sött ändå.
Så nu sitter jag här på kontoret. Med en kopp kaffe och en banan och har det rätt trevligt en torsdag förmiddag som denna.
Puss!


telefonkö

Du har för närvarande plats 38 i kön...
Just nu sitter jag i telefonkö. Det är trist att sitta och vänta såhär men det går rätt snart ändå. Det var över 100 handläggare så jag hoppas det går snabbt.
Igår var jag hos Fredrik. Det var mysigt. Kollade på Gossip Girl och Caroline Gynning. Sen somnade jag rätt tidigt. Det känns som att jag alltid somnar när jag är med honom. I allfall under veckorna när jag jobbar. Fast det kanske är för att jag måste väckas av väckaklocka varje dag. Fast har man väl kommit upp så brukar det gå ganska bra.
Det är rätt surt väder ut idag. Regnar lite emellanåt. Just nu verkar det dock uppehåll.
Efter jobbet är det tvättning som gäller.
Nu har jag fått hjälp med det jag ska. Det gick rätt snabbt ändå måste jag säga.
Tänk om Viasat hade den snabbheten. Läste i en gratistidning igår att dom hade kommit tvåa å SM i kundtjänst. Vet inte om jag håller med om det. Idag ska jag ringa och fråga var våra box är. Nu få det fan vara nog här snart. Jag är vansinnig på dom. Eller om vi ska testa med den boxen som vi ha fast då bli det väl ännu mer problem. Jävla VIasat jag ska aldrig sldrig aldrig mer ha med dom att göra sen. Fy fan. Jag ska gå till PLUS med det här. Hah.

it pays to belong

Det är något speciellt. Så kommer det nog alltid att vara.
Galet och konsigt. Och dumt men fint ändå. 
Fast att jag vet att det kan vända lika fort igen.
Pang.



Nu ska jag dricka kaffe. Jag har lite ont i magen. Kaffe kanske inte är bra då men det få gå ändå.
Jag känner mig smått förvirrad och skyldig. Fast jag inte alls behöver det.
Kaffe kanske kan rädda min sinnesstämning och ro just nu.

sugerpie

Klockan är lite efter ett och jag är inne på anda halvlek av jobbdagen. Ikväll ska jag ut till Fredrik för lite mys. Ska kolla på Gynning ikväll. VIlken kvinna hon är!
Dagen har varit bra på jobbet. Är dock ensam här vilket inte alltid är så kul och nu har jag för tillfället inte så mycket att göra men ändå. Det är kul att vara tillbaka på jobbet ändå.
Ska lära mig lite mer om min data nu snart. Kanske kan få lite lektion av Sune under vår tvätt-dag i morgon.
Sen på torsdag sa jag (hör och häpan) träna. Tjo flöjt. Hah.

helgen

Då kan jag berätta lite om min helg.
Det blev en lång helg denna gången. Det var bra det att jag kunde ta mig hem tidigare ananrs hade jag inte kommit längre än till Nässjö på grund av stormen som härjade i fredags. Tur det!

Fredag.
Handlade med mamma och fixade lite grejer. Fikade och sen på kvällen åkte jag och Emelie en svänt till Johanna. Pratade och hade på tvn ifall vi ville kolla på något men det blev inte så mycket tvtittande direkt.
Hem och sova.

Lördag.
Upp rätt tidigt och körde syster till jobbet. Först svängde vi in och köpte present till pappa. Sen hem.
Efter några minuter åkte pappa och jag iväg till stan och EKO. Köpte lite vin till pappa och någon cider till mig själv på systemet.
Hem och vila lite. Fixa i ordning mig och sen kom gästerna framåt fem tiden. Pappa fick en tavla föreställande sig själv. Sådan protrett bild som vi målade på bilden ni vet? Den var fin. Sen fick han en monster grill typ. Stor så det går att grilla mat till hela kvarteret på den.
Sen blev det mat och prat och trevligt. Det var inte så många. Min en fasters familj och farmor och mormor. Min andra faster och hennes familj låg i vintrkräksjukan hemma så dom höll sig borta från festligheterna. Dock verkade hon tycka det var tråkigt för hon ringde och undrade vad vi gjorde och hur vi hade det. Det hade varit kul om dom varit med också men jag avstår helst från kräksjukan.
Lite efter åtta var det dags för mig att säga tack och hej och bege mig till förfesten som gick av stapeln hos Josse. Blev lite melodifestivalen och mycket prat. Jag stod väl för mycket at snacket. Det bli så när man inte har så många flickor att prata med här uppe så då gick munnen i ett.
Harrys blev det och dans på andys och det andra dansbolvet. Det var bra musik men lite skumma människor. Jga hade faktiskt väldigt trevligt.
Tack för en väldigt trevlig kväll!

Söndag.
Upp och sjunga för pappa. Present utdelning och sen gick vi alla tillbaka och sov lite till. Dagen rullade på och sen på eftermiddagen var det dags att försöka göra sig i ordning lite.
På kvällen blev det mat på Lilla Krogen. Det var gott. Jag åt fyra små rätter fast orkade inte äta upp allt. På kvällen sen var jag så mätt att jag knappt kunde andas. Det var obehagligt. Sen ringde telefonen vid klockan 03.19.

Måndag.
Pappa var ledig igår och ha och jag åkte ner och fikade. Åkte lite ärenden och fixade min rygg och sånt. Var och fick knäcka till den lite då några kotor hade låst sig typ. Det gick snabbt och sen köpte jag present till syster. OC säsong 3. Om jag köper den sista till henne också så innebär det att jag har slängt ut typ 4000 spänn på dessa boxar haha. Sjukt.
Mina fina föräldrar körde mig till Alvesta igår så jag slapp ta tåget dit. Annars hade jag fått sitta och vänta i Alvesta i 1.5 timme. Så det var väldigt snällt att dom körde mig.
Tågresan gick väl rätt smärtfritt. Var framme strax efter tolv på natten och Fredrik kom och mötte mig efter att ha kollat på fotboll. Åkte hem och gick och la oss direkt typ.
Vaknade av telefonsamtal i natt igen. Dock runt två denna gången. Blev inget samtal men drygt 6 missade samtal idag och meddelande på telefonsvararen. Förlåt att jag inte svarade men jag var tvungen att sova lite natten innan det var dags att börja jobba igen.

Helgen har varit helt underbart bra! Jag ville inte åka tillbaka till Stockholm. Fast det dröjer väl inte alltför länge tills jag bege mig mot småland igen.
Och om två tre veckor kommer Hanna på besök!

monday afternoon

Måndag. Ikväll är det dags att åka tillbaka till Stockholm.
Idag har pappa också varit ledig. Vi har varit och ätit lunch, varit och knäckt min rugg, varit på eko och sånt. hela dagen har det varit fint väder. Nu har det börjat regna. Det är mörkt ute nästan.
Ska åka och hämta min biljett och sen om ett par timmar bär det iväg. Det är blandade känslor. Kommer till Stockholm rätt sent, det hade ju varit trevligt om Fredrik kom och mötte mig nu när han ändå ska in till stan. Fast troligen inte.
I morgon ska jag jobba. Det ska bli kul. Hoppas det finns massa att göra.

grattis!

Dagen har varit bra. Uppdatering om vad som har skett under helgen kommer senare. Nu är jag rätt trött och ska gå och lägga mig snart men först.

Grattis till min fina pappa som fyller 50 år idag!

Familjen har ätit på Lilla Krogen och haft det trevligt.

Nu ska jag som sagt snart gå och lägga mig och i morgon ska jag åka tillbaka till Stockholm. Det ska inte alls bli kul. Jag vill inte. Helgen har varit underbar. Som sagt uppdatering kommer senare.

Puss

to dance with you

Nu är klockan strax två. Jag funderar på att lägga mig och vila lite för om ett par timmar så kommer lite gäster hit och sen ikväll ska jag möta upp några fina flickor för att dricka lite vin och dansa. Det ska bli kul!
Ska ha på mig min nya klänning, men kan inte bestämma ifall jag ska ha platta eller våga håret. Igår testade jag med en lite mindre vågtång det blev lite lite krusigare och lite fint ändå.
Få försöka bestämma det snart. Jag har ju alltid plattat så det kanske är lite roligare med någon annat.
Hur som helst.
Idag var jag uppe rätt tidigt och köpte present till pappa med syster. Sen åkte jag och pappa lite ärende och nu sitter vi och kolla lite på tv.

på fronten just nu

Jag mår bättre idag. Känner mig fortfarande lite matt i kroppen men ingen feber och mycket bättre än igår. Skönt det.
Ikväll ska jag träffa Johanna. Det ska bli mysigt.

utmattad

Igår skulle jag mysa med Fredrik. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Inte som han hade tänkt sig heller kanske. Precis innan han kom till mig så vilade jag lite. Sen gick vi och hyrde film. Kärlek på menyn. Jag tyckte den va rätt bra faktiskt. Hur som helst. Jag var helt utmattad. Helt utslagen. Så nästan hela kvällen låg jag och halvsov. Framåt halv tio tiden var jag så trött att jag knappt orkade röra mig. Det var verkligen obehagligt. Jag orkade ingenting. Hela min kropp strejkade. Det var helt sjukt. Jag sov nästan hela kvällen. Stackars Fredrik som hade kunnat vara och kolla på fotboll istället för att kolla på mig när jag låg helt utmattad och sov.
Det verkar vara något virus som har angripit mig. Jag är lite sjuk idag. Det är inte kul alls. Jag ska dricka massa massa te och vila och jag ska vara frisk på lördag. För på lördag ska jag umgås med mina fina vänner. Så nu ska jag börja kurrera mig så att jag är på topp på lördag. Inget ska få förstöra den dagen.

tunga ögonlock

Vårvädret har försvunnit bakom gråa moln. Jag sitter ensam på kontoret och fryser. Jag vill bara krypa ner i min säng. Ikväll ska jag göra det tillsammans med Fredrik. Kolla på någon mysig kärlek komedi. Det är min tur att välja film idag. Det har bara blivit konsiga filmer den senaste tiden hah.
Sen ska jag dricka te och ha det mysigt en onsdag kväll som denna.
Få fortsätta läsa lite nu fast jag bli bara så trött av det ändå. Kanske bättre och ta sig lite kaffe i stället. Denna eftermiddagen har verkligen varit helt annorlunda om man tänker på hur mycket jag fixade och donade igår eftermiddag här på kontoret. Hmm.
Jag är så trött. Mina ögonlock är tunga och hade jag fått så hade jag fått och lagt mig i soffan här om så bara för en power nap. Fast bäst att ta sig i kragen och försöka piggna till lite.

lunch

Nu ska jag snart ha lunch. Om endast ett par minuter. Jag är ensam på jobbet. Jag ska ner och sätta mig på ett fik. Orkar inte gå i affärerna som finns här. Ibland går jag i dom flera gånger i veckan. Jag kan sortimentet vid det här laget. I sätllet ska jag kanske sätta mig på ett fik och läsa och äta något.  Egentligen att jag tycker det är väldigt jobbigt att sitta ensam på ett fik. Fast ha man en bok man kan läsa eller brev att skiva och gör något så är det inte så farligt. Då se man inte så ensam ut.


fiolmusik inte uppskattat på morgonen

Idag satt jag i godan ro och läste på pendeltåget på väg till jobbet. När vi precis hade köprt iväg från Solna så hörde jag en litet gnissel och sen drog det igång. Precis snett bakom mig står en man och spelar på sin gamla gnissliga fiol klockan 08.42 på morgonen.
Det var inga som hurrade glatt direkt.
Jag blev så jävla irriterad. Drog upp min Ipod och letade desperat efter något att lyssna på. Vred upp volymen på max och återgick till min bok så gott det gid på grund av gnisslet. Sen började han tigga pengar. "Tack så mycket gick han och sa till alla och försökte få en peng.
I helvete heller tänkte jag. En rak höger skulle du däremot kunna få för att du stör morgonfriden på det här sättet. Jag verken sa eller utförde denna handling i stället blängde jag ilsket ner i boken och kollade ifall någon annan gav honom något. Inte en enda gav honom en peng. Haha. Tänkte jag skadeglatt. Så går det när man stör på morgonen!

jag längtar om det går ännu mer..

Jag hade precis skrivit ett så jävla långt inlägg så försvann allt. Fan kuken!!!
Det handlade om kärlek och musik.

Hur som helst.

Jag fick precis ett samtal från Johanna och Michan. Dom ringde och var fulla och underbara!
Jag vill också vara full på en tisdag tillsammans med dom!
Deras vän Marie berättade om en film som hon hade sett när hon var liten. Det var en väldigt konstig berättelse,
jag förstod inte vad det handlade om, och det berodde inte på skånskan hon pratade.
Jag visste dock inte vad det var för någon film.
Hahahah.
Hur som helst så blev jag glad översamtalet.
Fick reda på att Michan också ska hem på lördag!
Jag är så glad.
Åh jag är så lycklig nu för på lördag ska jag få festa och dansa med tre av de vackraste som finns.
Emelie, Johanna och Michan!
På lördag smäller det ta mig fan!
Jag ska dansa mig svettig på Andys och jag ska skratta och vara lycklig och påvägen hem hoppas jag det blir galna upptåg som det ibland blir när jag och Johanna ska hem.
Jag längtar om än ännu mer till lördag än innan!
Ge mig nu nu nu!!!

Åh vad jag saknar er. Jag saknar er så mycket att jag kan börja gråta.
Mina fina flickor!

tisdag kväll

Nu ska jag ner och köpa mig en bok. Kvällen är lugn och skönt. Till skillnad från män jag känner ska jag inte titta på fotboll ikväll utan jag ska kolla på Sunes Jul. Kanske Ally McBeal eller OC eller läsa lite i boken som jag hoppas jag kommer hittar.
Puss

into my arms

Dagen har varit bra. Från klockan ett och fram tills jag slutade fick jag skriva massa saker. Hann med en lite kort fika paus också men annars så har det varit att göra hela tiden. Det är roligt. Jag tycker om det!
Ikväll blir det lugnt. Jag är lite trött efter dag. Redan onsdag i morgon. Veckorna går så fort att jag få lita panik nästan. Känns som att jag inte hinner med allt.
Nästa vecka ska jag börja ta tag i andra saker som har legat på hyllan lite nu. Det är planen i allfall.
Mina fina blommor börja arta sig här hemma. Jag trodde jag hade förlorat dom redan efter två dagar. Men efter lite kärlek så är dom fina och nu är jag rädd att dom kommer att vissna till under helgen. Fast tre dagar utan vattning borde dom ju klara av eller? Är egentligen inte så bra på det med växter och gröna fingrar och sånt.

Appropå helgen. Jag längtar så mycket!!

Nu sa jag försöka hitta mig en bra bok. Tips.

min namnsdag idag

Jag är hungrig. Har bara ätit lite frukt idag. Det vankas middag senare ikväll. Frågan är bara vad det kommer att bli för något. Jag vet inte vad jag är sugen på.
Det ljusnar mer och mer för varje morgon. Det känns skönt. Det är fint att åka till jobbet nu när det är fint vinter/vår-väder. Solen har varit framme stora delar av helgen men det är ju fortfarande kallt ute så vårväder kan jag inte kalla det direkt. Jag gillar det som det är just nu. Helgens väder kan vara framme hela veckan tycker jag. Det vore mysigt. Inte för att jag kan ta del av det så mycket inne på kontoret ändå men men.

Idag har jag namnsdag. Det är Frida idag. Bara så att ni vet.
Fyra stycken har grattat mig en så länge. Fast den ena påminde jag så det räknas väl inte rikrigt. Annars är det Emelie S, faster Pia, pappa och Fredrik som har grattat mig. Fast Fredrik påminde jag som sagt.

Jag längtar lite tills på lördag. Kan inte riktigt beskriva hur kul jag tycker det ska bli att gå ut på Harrys. Först förfest med prat och melodifestivalen och sen dans på Andys. Det slå varenda uteställe i hela Stockholm just nu.

Igår var jag föresten grym på Singing Bee. Kunde nästan alla låtar. Jag hade nog kammat hem segern igår om jag hade varit med. Jag blir helt till mig ibland när vissa låtar spelas. Fredrik fick säga till mig att lugna ner mig lite haha. Väligt trevligt tycker jag.


chai latte och söndags mys

13.46 är klockan. Vi har precis varit nere på Espresso House och ätit lite frukost. Blev en macka oxh cahi latte. Nu känner jag mig väldigt mätt och belåten. När vi var på väg ner såg vi en osminkan Lena Endre komma gående. Vi va lite osäkra först ifall det va hon men nu är vi enade om att det va hon. Hon såg lite sliten ut  det är det väl många som gör en söndag.
Helgen har flygit iväg. I morgon är det måndag igen och dags att jobba.
Snart ska vi bege oss in till centralen. Syster ska åka hem och jag ska åka till Fredrik och tillbringa lite tid med honom.
Helgen har varit väldigt bra.
Idag har jag mina nya klänning på mig. Sune säger att det ser ut som om jag ska gå i kyrkan. Jag gillar den här klänningen. Den är väldigt söt tycker jag plua mina fina under!

nya inköp och ofrivilligtsnatteri

Idag har jag handlat för mer än vad jag har råt med men jag kunde inte låta bli. Är nöjd med mina saker jag har köpt i allfall.

När jag och Malin var inne i en skoaffär så hittade jag ett par lila pumps för 50 kr. Så jag höll dom i famnen samtidigt som jag gick runt och pratade i telefon. Jag glömde sen helt av att jag höll i dom så jag och Malin gick i godan ro ut från affären och fortsatte ner längs gatan. När jag sen la på hade vi kommit några meter och då upptäcker jag att jag fortfarande håller i skorna. Jag har då gått ut från affären utan att betala dom och utan att larmet har gått. Hahaha. VI börjada gapskratta och jag blev lite stirrig. Självklart vände jag om och gick in och betalade skorna. Jag har aldrig snattat och få dåligt samvete av att smaka en godisbit i affären. Jag smakar aldrig. Jag köer och sen få man upptäcka om man tycker om det eller inte.
Dumt kanske vissa tycker jag hade ju kunnat ta dom. Fast jag hade inte kunnat använda dom då för jag hade fått så dåligt samvete.
Jag berättade detta för mina föräldrar och min mamma blev så stolt sa hon. Hon tyckte det var bra gjort och hon blev stolt över mig. Det gjorde henne varm att jag hade gått tillbaka sa hon.
Det var en upplevelse!


Mina nya inköpt.

image59
Är det inte helt underbart? Världens sötaste.


image60
Min nya favorit klänning.


         
Två par skor blev det också.

kändistätt

Idag på stan har vi sett inte mindre än fem kändisar.
Först mötte vi Gurdun Schyman. På eftermiddagen så var vi och åt på en indisk restaurang. Då kommer Let´s Dance Cicci och hennes brottar pojkvän Martin in med några vänner.
Fast dagens stora!

När vi gick inne på ringen så kommer Idol-Amandra och Idol-Daniel HAND I HAND. Det tycker jag var väldigt spännande i allfall.

melodifestivalen för oss samman en lördagkväll som denna

Först verkade det inte som om jag skulle få se melodifestivalen då min data inte kunde få igång det som krävdes. I och med att den är ny så har jag inte hunnit fixa med allt. Sen kom Sune som en räddande ängel och gav oss sin mac att titta på.
Mycket bättre än förra veckan i allfall.
Carola va helt underbar tycker jag. Jag gillade låten, jag älskar henne. Mer behöver jag inte säga.
Det bästa av allt är att under festivalen så messade jag med Johanna, Emelie och Elin. Två i Växjö, en i Norge och jag i Stockholm. Det var vacker och fast att vi är långt ifrån varandra så kändes det ändå så nära nu ikväll. Mysigt! Hade gärna tillbringat kvällen tillsammans med er och kommenterat allt.
Fast jag oh syster hade det också väldigt mysigt.
Har kommig hem efter en snabb sväng på McDonalds där det med morötter, latte och en chickenburger. Nu ska vi lägga oss och kolla på Sunes Jul.

big city

Jag håller på att göra mig i ordning nu. Det är helt hopplöst. det går verkligen inte. Jag hatar att göra mig i ordning när den skarpa solen lyser på. Det är inget smickrande ljus direkt. Nu återstår vad jag ska göra med håret idag. Det känns rätt hopplöst det också. Jag har en sådan tråkig lång nu så jag vet knappt ut eller in. Det är väl bara att bita ihop och hoppas att det snart är i en lite mer behaglig längd. Denna mllan längden som går precis till axlarna är så ful. Plattar man det så förstörs det genom att det ligger lite på axlarna och såt ur här och var.
Vilket problem jag har va?!
Sen är det för kort för att kunna sättas upp i en snygg toffs.
Men men. Det är bara bita ihop. Jag vet att jag kommer bli avudsjuk på alla andra snygga stockholmare i allfall. Ångrar mig alltid hur jag än gör. Så egentligen spelar det ju ingen roll direkt i så fall.
Hur som helst.
Nu ska vi bara fixa till oss, äta lite frukost och sen bli det stan som gäller. Känner mig lite mer peppad än vad jag gjorde igår. Jag hoppas jag kan hitta mig något snyggt.
Ikväll är det melodifestivalen som gäller.


226380-25

min stora feta grekiska måltid

Nu har vi kommit hem efter en måltig på grekisk restaurang. Och vilken måltid!! Jag är så mätt att jag inte vet va jag ska ta vägen. Jag vill bara lägga mig och jäsa upp typ. Man bara äter och äter på det stället. Maten ta liksom inte slut. Det är underbart haha.
Nu ska vi väl chilla lite tänkte vi och i morgon blir det stan som gäller. Just nu är jag inte upplagd för att knalla runt i affärer med resten av Stockholm men vi få hoppas att det ändras tills i morgon för jag har typ inget val. Jag måste ju ut och rasta lillasyster.
God kväll!

kaffe och magont

Snart är det helg. Bara lite drygt en halvtimme kvar att jobba. Det har endast varit en advokat här idag. Nu har han gått för dagen. Fast vi har hunnit med två fika pauser så det har varit trevligt. Lite har jag skrivit och fått gjort. Nyff fick jag ta fram min kreativa sida och göra ett eget kuver. Huvudkontoret hade tydligen slut på stora kuvert som ör lite större än ett A4-papper. Hur jag skulle skicka dom utan att vika dom visste jag inte riktigt. Så det va bara att klistra ihop ett srörra kuvert av A3-papper och lägga dom i. Jag hoppas att dom kommer dram som dom ska i allfall. Blev lite orolig för portot men det borde fungera tycker jag. Det gick inte att få in den i springan till frankeringsmaskinen utan jag fick ta portot på ett annat papper och sen tejpa på det. Tro ni det fungerar ändå?
Hoppas det. Hur som helst är jag rätt nöjd ändå.

idag har det varit sol ute. Kallt dock men solen har varit framme hela dagen. Nu tittade jag precis ut genom fönstret och då snöar det lite igen. Bara små vita fina flingor yr runt utanför. Det gör inte så mycket. Det få gärna vara sånt här väder. Så länge det inte blåser för mycket. Jag är glad att jag tog med mig vinterjackan till Stockholm i allfall.

Usch nu fick jag ont i magen. Det är ju inte bra. Hoppas det går äver till kvällen taberas.

gymnasiekärlek

studenten
Ibland saknar jag gymnasiet så otroligt mycket. De tre åren var underbara.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dom.
Nu är det massa underbara minnen som kommer tillbaka ibland och gör mig nostalgisk
Hur kan man bli så förälskad i en tid som skoltiden?
Det är väl egentligen rätt underbart!




come on and dance and sing lalala

Sitter på kontoret nu. För tillfället är jag ensam men det dyker nog upp någon sanrt hoppas jag. Det är inte kul att vara själv. Inte en fredag. Då vill man ju bara att tiden ska gå så man få helg snart. Så är det idag i allfall.
Efter jobbet ska jag hem och göra mig i ordning lite. Sen ska jag och syster ut. Det blir nog en rätt lugn kväll tror jag.
Det är kul att hon är här!

Jag känner mig på rätt bra humör. Dock är det något som ligger och gro som gör mig lite lite irriterad. Jag vet vad det är men kan inte skriva det här. Det känns bara som att jag kommer störa mig ett tag nu. Hoppas det inte bli så mycket bara. Bra att jag ha någon jag kan ventilera med nu i helgen.

Jag äter polkagrisar. Mina lågkallori. Karamell är det finsate ordet jag vet just nu. 

Kanske att vi gå ut och dansa ikväll. Kanske.  

uppdate

Nu har syster kommit hit till mig. Vi ska snart lägga oss och kolla OC. Sen ska jag försöka sova lite tidigare idag. Igår blev det rätt sent fast att jag hade tänkt att det skulle bli lite tidigare. 
 

datorkärlek!

Jag är lycklig!
Just nu sitter jag och skriver på min alldeles nya egna dator! Jag har precis med Sunes hjälp fått igång den. Den känns bra. Jag är glad!
Snart ska jag börja göra mig i ordning lite. Om en liten stund kommer min syster hit. Vi ska ha en syskonhelg. Det ska bli väldigt trevligt. Vilket jag har nämnt flera gånger om här de senaste dagarna.

rosa

Igår hade vi tvätt - och städdag. Det var inte så kul men nädvändigt. Jag var helt slut runt nio tiden. Klockan tio va tvätten färdig, och lägenheten rätt städad. Det kändes bra. Sen duschade jag och gick och la mig. Så kul kväll hade jag. Fast det känns bra efteråt när man fått bort all skit som man samlat på sig.

Idag vaknade jag en minut innan klockan skulle ringa. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Jag kan tycka det är rätt skönt att vaknad innan klockan ringer så man slipper vakna till ett oljud. Fast det bero nog lite på situationen.

Ikväll kommer syster. Det ska bli väldigt mysigt. Dock vet jag att hon kommer vara lite splittrad då hennes pojkvän är hemma från lumpen denna helgen och inte hemma nästa helg men jag ska försöka göra henne glad så hon inte behöver tänka på honom hela tiden. Jag hoppas hon kommer att tycka det är roligt i allfall. Så ikväll kommer hon och ikväll bli det att ta det lugnt. Kommer rätt sent så det bli väl sängen ganska sanbbt. I morgon ska jag jobba först sen ska vi ut och äta på en grekiskt restaurang. Det stället jag och Fredrik va på. Jag har ju lovordat det så högt nu! Det ska bli gott!!

Jag hoppas jag få min data snart. Troligen kommer jag inte att få den denna veckan. Min vanliga otur med beställda prylar tydligen. Det går inte så snabbt här känns det som. Jag som hade velat ha den och kollat på melodifestivalen men det få kanske bli bio eller något i stället.  På lörda under dagen bli det i allfal stan som ska besökas. Det är planen än så länge. Hoppas det kommer bli bra!

kalldusch

Idag på morgonen fungerade inte vårt varmvatten.
Mycket märkligt.
Irriterande.
Jag tackade mig själv för att jag hade duschat igår och inte behövde ställa mig där idag på morgonen. Nu hoppas jag det är åtgärdat för annars bli det inte lätt att varken tvätta eller städa än mindre duscha senare.

Jag är ensam på jobbet. Jag har ätit lågkallori polkagrisar. Dom var rätt goda. Nästa gång blir det syrliga karameller som ska testas. Är inte karamell ett väldigt fint ord?

226380-8


kaffe.

Tog mig precis en liten kaffe. Jag har ont i huvudet. Det känns som att det är dubbelt så stort och är väldigt jobbigt att bära upp just nu. Fast få stoppa i mig någn alvedon så att jag orkar med städ och tvätt dagen. Dock bli det nog inte så mycket städning just i mitt rum. Det är rätt ok ändå. Ska bara damma lite och dammsuga. Sen bli det gemensam städning i kök och badrum. Fast förra gången vi gjorde det gick det på ett kick så jag tror att det kommer att gå rätt snabbt idag också.
Vi ska göra lite fint för gästerna. Fast vad jag har lärt mig är att man inte ska storstäda galet innan utan mer städa i ordning lite för sen ser det ut som förbannelse ändå. Haha. Fast klart. Lite snyggt och prydligt måste det ju vara.
Åhh mitt huvud är så tungt. Jag förstår inte varför. Klockan är snart tre. Bara en timme kvar. Dagen har gått väldigt fort. Kan vara för att jag har haft att göra rätt stora delar av dagen.
Vädret ute är fint och det gör en glad det också!
I morgon kommer syster! Det gör mig ännu gladare!
Sen kanske jag kan få min data snart också, fast vågar ju inte hoppas allt för mycket direkt.

this nights dream

Inatt hade jag en lite konstig dröm. Jag drömde om en massa m'nniskor från Värnamo.
En del av drömmer tog sig såhär.
Jag och Fredrik var tydligen itne riktigt tillsamman. Men han fanns ändå med så något mer än vänner men det va lite osäkert allt. Jag var hemma hos Jacob O och det slutade med att vi la oss i hans säng. Det hände inget utan vi låg där och pratade och jkag vaknade innan det hann hända något. Men när jag vaknade så låg det någon jämte mig. Jag blev då osäker på vem det va som låg där för en kort sekund. Var det Jacob?
Fast sen kom jag till baka och vände mig om och gosade ner mig jämte världens bästa Fredrik.

Skum dröm dock. Jobbigt när man vaknar och inte vet vad det är som händer.

flowers.

Efter jobbet ska jag köpa blommor till rummet. Efter att julblommorna ha kastats ut för ett tag sedan är det nu dags att inskaffa några nya fina.
Egentligen gillar jag gröna växter men samtidigt vore det trevligt med en fin liten blomma om man kan hitta någon.
Vi få ju besök i helgen då det kommer vara fullt hus i lägenheten så det gäller ju att fixa till det lite. På onsdag är det städ och tvättdag men jag misstänker att redan på torsdagkväll så kommer allt att se ut som ett slagfält igen då vi är fyra stycken som ska samsas om utrymmet. Det kommer bli intressant. Väldigt trevligt men intressant. Fast det går nog bra skulle jag tro.

Ikväll blir det lite mys var det tänkt.

blommor


shopping.

Idag har jag haft en del att göra. Det är kul! Då gillar jag mitt jobb ännu mer när det är saker att göra hela tiden! Nu lugnade det dock ner sig så det bli nog lugnt resten av eftermiddagen.
Idag på lunchen gick jag i affärer lite.
Köpte lite smågrejer. Plus ett par vita tygskor på H&M. Bra slit och släg skor för 98 kr.

Jag har ju glömt att berätta om mitt kap jag gjorde i fredags. Jag köpte en liten bjus på barnavdelningen på H&M. Väldigt söt, vit med blåa blommt. Sommrig och fin. Och den kostade endast 15 kr!!
Jag skoja inte! 15 spänn!

Nu fick jag ont i magen här. Mår illa. Det var inte bra.

plans

Snart ska jag hoppa i sängen. Fastnade lite här bara. Jag coh syster försöker styra upp lite planer för helgen.
Kan man kolla på melodifestivalen live på internet?

data - check

Nu har jag beställt en data. Jag är glad!!
Så jag hoppas jag kan bli lite bättre på att ta lite mer kort och dessutom lägga in lite mer kort här på bloggen. NU när jag har någonstans att föra över dom. Det har ju verkligen varit torrt på den fronten här det senaste halvåret. Dock va jag väl inte så aktiv innan heller men ändå. Man kan ju bättra sig. Jag ska försöka i allfall nu när våren sakta, sakta kommer krypande.
Jag hoppas detta bli en bra vecka.


viola

Precis kommit tillbaka från lunchen. Satte mig på ett café och började skriva på ett litet brev till Emelie. Ditt kommer snart också Hanna! Snart kommer Hanna och hälsa på också. Eller det är visserligen en månad kvar men ändå. Hoppas det är fint väder och att vi kan sitta i parker och sånt mysigt.

Jag drack lite te och sen efter jobbet bli det nyttig middag med Sune. Vi ska prata om helgen och skvallra i största allmänhet. Det var evigheter sen. Sen är det en dator som ska beställas. Åhh det ska bli så kul med en egen liten laptop!! Hoppas jag hinner få den i allfall nästa vecka! Det borde jag väl. Om det inte bli något fel som det verkar ha blivit med Fredriks beställning. Han har väntat typ tre veckor nu om inte mer och jag vet inte vad som händer. Det verkar vara väldigt stor brist på service i den här stan. Både viasat och det där företaget.

Jag känner mig fortfarande glad och hoppfull. I veckan kommer lillasyster på besök. Vi ska gå på restaurang, gå på stan, mysa och eventuellt gå ut en sväng. Kanske gå och kolla på Lykke Li. Kanske myskväll med OC.
Måste köpa en födelsedagspresent också. Det har jag inte inskaffat än fast det bli ju betydligt tidigare än förra året då hon fick sin födesedagspresent i mars eller något. Fast då fick hon är väldigt söt och fin klänning så hon va nöjd ändå.

Snart är klockan halv två. Tiden går fort idag. Jag är på sådant mys humör. Vet inte varför. Vad har hänt? Fast jag gillar det!

helgen som gått.

God morgon vänner!
Helgen har varit väldigt bra.
I fredags så spenderade jag kvällen i lugn och ro framför tvn, efter att det blivit bestämt att jag skulle låna Fredriks lägenhet för att kunna kolla på Let´s Dance. Åkte ju dock en station för mycket och missade en del av programet.
Vid tjugo i fyra ringde Fredrik och ville komma in så det va bara att kliva upp och åka ner och hämta in honom. Han var full och jag va lite dum men sen somnade jag i allfall runt klockan fem.

Lördagen.
Spenderades med mys först. Åt en mysig frukost och sen på kvällen blev det skräpmat och melodifestivalen. Jag somnade till runt två tiden och vaknade igen vid halv tre. Gick och la mig men va rätt pigg så jag kollade på en dokumentär om porrindustrin, där man fick följa tre personer. Det va rätt äckligt. Somande nog halv fem typ.

Söndagen.
Jag låg i sängen rätt länge hemma hos Fredrik. Kollade på en film med systrarna Olsen när dom va små som gick på fyran. Inget vidare kanske men men. Sen blev det nyttig mat med sallad efter en jävla massa onyttigheter i helgen. Fy fan. Få ångest bara jag tänker på det.

Idag kanske jag ska ta tag i mitt liv och köpa det där förbannade kortet på friskis och svettis. Dock är inte min ekonomi världens starkaste just nu med utgifter på data och folk som fyller år till höger och vänster. Få nog vänta lite med det. Hela mitt sparkonto ser tryckt ut just nu. Februari är alltid sånhär. Jag undrar varför?
Fast nu skrev Sune att han hade hittat en bra billig data i en annons till mig. Det låter bra. Billigt och bra. Det låter ju lovande.

Idag va det rätt ljust ute när jag gick upp och skulle till jobbet. Det kändes faktiskt inte lika jobbigt att gå upp idag trots att Fredrik låg kvar i sängen. Fast hade tyckte jag stökade runt så mycket att han inte fick något ro så han gick upp sen när jag gick. Hah. Det är så orättvist att se någon annan ligga kvar och dra täcket runt sig. Fast idag verkar bli en bra dag. Jag känner hopp!

spånga

Just nu befinner jag mig hemma hos Fredrik. Han är ute med Robin och Leo eller vilka det va och jag ligger i sängen. Det är skönt. När jag skulle åka hit va jag ska trött så jag glömde att gå av i Sundbyberg. Jag stapplade upp och trodde jag va rätt men möttes av en helt annan perong än den jag är van vid. Lite förvirrad tittade jag mig omkring och så står det Spånga.
Så det va bara att gå och sätta sig ute och vänta på tåget så jag kunde åka rätt igen. Kom en senare hit än jag hade tänkt och missade en halvtimme på Let´s Dance.
Men men.

art

226380-40
Den här tavlan målade jag till Fredrik förra julen.
Precis innan han flyttade till Stockholm årsskiftet 06-07.


dålig morgon

Idag har jag en förfärligt dålig hårdag. Om den vore den enda.  Jag har en fruktansvärd dag vad det gäller att göra i ordning sig. Hjälp jag ser ut som fan. Ett vrak nästan. Vet inte vad det är.
Jag skulle piffa till mig lite idag genom att locka håret. Det gick inte bra. Håret blev verkligen inte så som jag ville så i sista sekund fick jag slänga upp det i en knut i stället. Idag kändes det inte snyggt. Sen fick jag ila till tåget. Fast jag gick i rask takt och kom i god tid trots att jag endast hade 10 minuter på mig.
Fy fan vilken bra start på dagen jag fick. Bajs!

Fast efter jobbet ska jag fika med Emelie. Det ska bli trevligt. Det gör dagen lite ljusare trots min fula frisyr och allt anant som gick fel.

Grattis på 18-årsdagen

frida&malin

Idag fyller världens bästa lillasyster 18 år!
Grattis Grattis Malin!

frida och malin

Hon är guld! Världens sötaste!

jag & syster

Snart kommer hon och hälsa på mig här. Det bli mysigt!

förlåt mig

sommar

Jag är ledsen om jag gjorde er besvikna på något sätt. Det var inte min mening. Fast jag förstår om ni är det.
Förlår.
Det spelade ingen roll hur jag hade gjort i helgen. Någon hade blivit ledsen eller besviken. Det spelade ingen roll hur jag vände eller vred på det.
Så jag valde Värnamo. Dels för att jag inte är mig själv för tillfället. Vilket jag har berättat. Behöver inte gå in mer på det just nu. Dels också för att min syster fyller 18 år idag och i och med att jag jobbar och inte kunde vara där så tog jag det helgen innan.
Vet inte vad jag ska säga men jag hoppas att ni inte ta det personligt för det ska ni verkligen inte. Jag hade gärna varit med men ja nu blev det som det blev.

lunch shopping

Jag har precis varit ute lite på lunchen och köpt mig lite smink och sen en bikini. Frågan varför jag köpte en bikini nu har jag inget svar på. Den kostade visst bara 50 kr visade det sig sen i kassan så då känns det inte lika onödigt längre. Kanske ska gå och bada i  helgen. Visa upp sin blekfeta kropp. Usch fy fan. Nej tack.

uppdatering

Idag är det onsdag. Jag är på jobbet. Jag har fixat brev och sånt och donat fram tills nu.
Väntar på att det ska bli mer brev att skriva och mer att fixa med.

Igår var jag hos Fredrik. Det blev lugnt. Åt fisk och semla, Semlan va inte jättegod. Slog inte den minisemplan jag åt under eftermiddagen i allfall. Sen blevd et att kolla på lite Gossip Girl och I huvudet på Gynning. Tycker dock inte det programet vad så bra igår. Lite för mycket kändes det som.

Idag på morgonen va jag inte helt pigg på att hoppa upp ur sängen. Kan väl tänkas att det är en an anledningarna till att jag inte känner mig så tjusig idag direkt. Usch.

Sune har kommit hem så jag ska skvallra lite med honom i kväll. Sen fixa lite med en ny data och sånt. Frågan är hur mycket jag kommer att fixa när jag längtade efter att gå och lägga mig idag när jag gick upp. Både jag och min kära combo verkade ha det problemet idag.

semla

Har nyss ätit min första semla i år. Det passar väl bra att göra det på Fettisdagen. Det va en minisemla som tjejen jag vickar för hade tagit med sig. Ska bara säga att den bli svårslagen. Den va verkligen god. Jag som inte är så stort fan av grädde kunde äta denna grädden. Den va perfekt vispad och söt. Mandelmassa fanns det och det va bra! Jag gillar mandelmassan bäst!

Ikväll blir det lite mys hemma hos Fredrik. Tänkte kolla på Gynning bland annat.

Annars händer inte så mycket för tillfället.


tyst

Jag har inget att säga här just nu.

...

Måndag morgon. Behöver jag säga mer.
Söndagkvällen var väldigt förvirrande.
Jag känner mig bara rätt matt helt enkelt.

bli fyra nu!

Det är fredag. Jag har inte haft så mycket att göra idag. Jag väntar mest på att klockan ska bli fyra och jag få gå hem. Jag känner mig trött och har ont i huvudet. När jag kommer hem ska jag fixa lite mat och sen slappa resten av kvällen. Det bli lugnt och skönt.

sms

Jag håller sakta men säkert att gå igenom mina sms för att radera lite som inte behövs sparas. Dock bara det att det ta sådan jävla tid. Började i veckan någon gång tror jag på typ 1200 sms och det går rätt slött då. Det gick en timme och ändå hade jag bara gått igenom ett hundra tal. Nu är jag på 800 och ska försöka ta mig igenom lite idag. Usch vad jobbigt. Jag måste dock för jag kan inte bara radera alla. Måste spara på dom finaste. Ytterliggare en tönt grej haha.


ibland är jag är en tönt

Igår när jag hade hävt mig i hoa så att säga så lät det hela tiden som att det va någon ute i rummet intill.  Det blåste rätt bra igår kväll må jag säga och det dra väldigt bra från våra fönster. Det riktigt dånar och viner. Helt sjukt. Den där skrapan är fan byggt med ett jävla slarv. Det gör mig lite vansinnig. Det gör mit irriterad. Jävla skitbygge är vad det är! BIllighetbygge. Ja vad man nu ska kalla det.
Hur som helst när jag låg där till sängs så tyckte jag verkligen det lät som att det va någon som gick runt där ute. Sen ringde Fredrik och jag berättade detta för honom. Han sa att jag hade väl låst dörren. Klart jag hade gjort det och dessutom hade jag kollat att den verkligen va lås sjuttioelva gånger.  Då säger jag till Fredrik "Jag funderar på att kanske låsa dörren in till mitt rum" Då skrattar han nästan till. Han tycker jag är löjlig. Men vad fan. Jag kan inte hjälpa att jag skrämmer upp mig själv. Jag bli nervös. Jag vet inte varför jag har blivit så jävla smårädd. Innan var jag aldrig det. Nu kan jag ju knappt somna om itne tvn är på. Vilken tönt jag är.
Fast jag låste aldrig dörren till mitt rum. Jag lyckades somna väldigt snabbt och bra ändå.
Jag är verkligen en tönt ibland.

RSS 2.0