fredag

Hej Hej!
Fredag. Ledig. Och ska åka till Växjö ikväll. Fira Emelie och dricka vin och äta gott.
Igår kom faster Pia förbi och gav mig en försenad födelsedagspresent. Jag fick en skjortklänning/tunika. Blårutig och fin.
Tänkte jag skulle försöka få min kamera att fungera. Men den verkar inte vara så på topp. Annars få jag försöka ta lite kort med mobilen i helgen som jag kan visa er senare. Jag, Johanna och Elin stannar i Växjö hela helgen. Det blir mysigt.

lyckorus



Idag är verkligen en fin dag. Jag och Fredrik firar två och ett halvt år.
Och så ha vi fått lägenhet!

frukost like old times

Idag är jag ledig. Och precis som måndagar efter jobbahelg ska jag och Sune äta frukost på Mcdonalds. Han är hemma några dagar i Småland och den gamla traditionen tas upp på nytt. Så om ca en timme ska vi göra sällskap och prata igenom det mesta över varsinn latte.


home from work

Sådär nu va man hemma och nyduschad och ska strax lägga mig och läsa lite innan middagen. Ikväll blir det grillad lax. Så gott. Som jag har längtat efter det!
Kvällen bli lugn. Jobbar tidigt i morgon också så kvällen spenderas i sängen med att kolla på någon film. Förmodligen The Stepford Wives som jag och Malin lånade igår av faster.

sov du lilla videung...

Godmorgon.
Idag är det lördag och jobbet kallar. Känns som att det kommer bli en härlig dag med tanke på att det är både löningshelg och marknad i stan. Härligt med andra ord.
Igår var jag och familjen i Jönköping. Det var mysigt. Köpte mig ett par skor, örhängen och lite smink. På vägen hem var jag lite trött och somnade till lite. Eller halvsov gjorde jag nog snarare för jag vaknade till hela tiden av den obekväma ställning man hamnade i. Men Malin tyckte det var roligt och var snabbt framme med mobilkameran.
Såhär såg det ut.






blåbärspaj

I måndags var jag ute i skogen med mamma och pappa. De plockade svamp och jag höll mig till att leta blåbär. Hittade en del och titta vilken fin paj det blev av de små blåa bären senare på kvällen!


förra helgen

Här kommer lite bilder från förra helgen.


Jag bakade muffins


Sen lagade Fredrik mat, jag bara rör om lite.


Och så drack vi lite vin.


letar lägenhet

Sitter och kolla lägenheter. Fick precis samtal från en som går det programet som jag troligen kommer att börja på i höst. Hon verkade trevligt och det är ju festligt att de ringer sådär till folket som ska börja och inte ha en aning om något. Jag hade inte så många frågor. Egentligen vet jag inte så mycket alls men det löser sig säkert när man väl är där.
SKa snart göra mig i ordning lite. Senare idag ska jag fika med Michan. Vi funderar på var. Kaffestugan vore mysigt men dessvärre är ju inte vädret så trevligt för att sitta ute i.
Återkommer under dagen.

blåbärsplock

Befinner mig hemma hos Fredrik. Vi har precis varit ute och plockat blåbär. Hittade en del men det blir förhoppningsvis mer om någon vecka ute i skogen.
Idag ska vi på middag hos hans mamma och sen ikväll ska jag jobba lite. Det verkar vara kaos där uppe idag med tanke på alla sms som jag ahr fått om att de behöver hjälp och ha kö ut genom dörrarna och så. Men då går ju tiden fort och det är ju bra.
Nu ska vi fortsätta umgås lite för snart ska han åka tillbaka till Stockholm igen.


kärlek

Mys mys mys. Nu kommer snart min kärlek hem!


la valse

Nu har jag jobbar, varit och hämtat mamma och pappa på stationen, handlat lite och sovit. Dags att göra sig lite fin inför kvällen. Fredrik kommer hem. Kvällen kommer bli väldigt lugn för båda har vi arbetat hela veckan och är trötta men morgondagen bjuder förhöppningsvis på en massa mys och sånt där som hör till.
Puss så länge.

gör jag inget annat?

Fredag och snart dags att börja jobba, igen. De senaste dagarna har jag inte gjort annat än att jobba. Jag mår itne riktigt bra heller vilket gör att det känns lite jobbigare. Men hoppas verkligen det blir bättre under dagen. Vill bara att klockan ska bli fyra så jag få sluta. Hoppas tiden går fort men om man tänker så så går det säkert ännu långsammare. Så det är bara att bita ihop. Jag har hela tiden tyckt att det går jättesnabbt på morgonen fram till tolv tiden och då är det bara fyra timmar kvar. Nu de senaste gångerna jag jobbat öppning har det inte varit så. Men nog om det nu. Längtar tills ikväll!


mer jobb

Godmorgon. Klockan är 05.47 och det är dags för mig att stiga upp. Idag mår jag inte så bra. Känns som om jag håller på att bli lite sjuk. Det känns lite jobbigt när man ska jobba så många timmar när man inte mår bra. Men hoppas det löser sig.
Igår jobbade jag också sen på kvällen myste jag med syster lite. Kollade på tv och pratade och åt lite onyttigt.
Jag längtar till helgen. Så mycket! Ge mig helg nu!

saker jag gjorde igår när jag var ledig

Igår var jag ledig. Detta gjorde jag då.


Drack Cappuccino med toblerone smak. Det va gott.


Fikade lite.


Läste.


Åt godis.


Och tittade på Sopranos.


Sen tittade jag på Edvard Scissorhands. Så söt han är. Fin.


måndagsgöra

Hej hej!

Jag är ledig idag. Det är skönt. Jag ligger i sängen och gör just ingenting. Funderar på ifall jag ska fixa till mig och sen åka och köpa kex eller något annat gott. Idag ska jag bara läsa och kolla på serier och sånt där som man gör när det regnar ute.


jobb

Detta skule publicerats igår men det blev visst något fel.

Jag har jobbat fredag och lördag därför den väldigt tunna uppdateringen från min sida. Jag jobbar stängning så jag är trött. Trött och mör i kroppen. Det är två år sedan jag jobbade stängning tre dagar i rad. Då var det inte så farligt men denna gången är det lite jobbigare men det går rätt bra. Jag är glad att det är söndag och att jag är ledig i morgon. Det var längesedan jag jobbade såhär så man är inte riktigt van. I morgon är jag som sagt ledig och sen jobbar jag fyra dagar till.
Idag jobbar jag stängning. Det kommer troligen att bli ett kaos. Det


fika med farmor och mormor

Godmorgon.
Känner mig så trött idag. Har kanske sovit för länge eller för lite. Men trött är jag i allfall. Känns bra inför kvällens jobb.
Men först ska farmor och mormor komma på fika och fira mig lite i efterskott.
Så jag och mamma ha precis varit på CityGross och köpt tårta och frallor som vi ska fika lite på lagom till elvakaffet.
Det ska bli mysigt.

frukostträff

Har precis kommit hem efter en frukost med Malin och två av hennes barn, Filippa och Sigge. Träffade lilla Sigge för första gången, så söt!
Nu tänkte jag läsa lite och kanske kolla lite Sopranos. Och senare blir det lite fika med Maria.

ledig

Dagen har varit lugn. Var ute och gick lite med syster idag på morgonen och gick till Willys och köpte glass. Legat ute och solat lite har jag också gjrot sen har det spelats lite kubb.
Nu har jag varit och fikat lite med Becka. Mysigt.
Kvällen spenderas nog med bokläsning och sen lite The City.




05.39

05.39 är klockan och min mobil ringde alldeles nyss för den går någon minut före. Det är dags att gå upp och fixa lite innan jobbet. Vaknade vi tjugö över fem och det kändes lite onödigt att somna om en så liten stund. Hade med stor sannolikhet varit bra mycket tröttare i så fall.
Just nu känner jag mig inte jättesugen på att jobba. Känner mig trött och vill hemskt gärna bara somna om en stund. Men det blir nog bättre när man väl har stigit upp för jag är fortfarande kvar i sängen.

det är svårt att paddla under åbron.

Har kommit hem från fikat nu. Jag, Johanna och Becka satt och fikade ute och kollade bland annat på en familj som skulle paddla från Pelikanen, motströms och under åbron. Ja ni som vet hur det är under lagan kan ju förstå hur det gick. Inte så bra de fastnade och försökte på nytt men det gick inte heller så bra. Och vi kunde inte hålla oss för skratt. Det var roligt och mamman i familjen såg ut att skämmas lite när de gav sig iväg då folk stannade på bron för att se hur det gick när de paddlade iväg. Haha. Ja kära nån.


fika

Snart ska jag cykla ner på stan och träffa Becka för en liten fika. Det blir mysigt.
Dagen har annars bestått av film på morgonen, läsa och kolla på The Hills. Ikväll efter fikat ska jag köpa mig lite godis, Sen ska jag duscha och lägga mig i sängen och kolla på Sopranos är det tänkt. Eller först titta färdigt på The Hills för det är ju rätt roligt det också.
Vi hörs senare.
Puss så länge!

några fina söta sommardagar

Mina dagar har varit fina sedan jag sist skrev. Jag har hunnit med att fylla år, mysa med Fredrik, jobba, varit på konfirmation i Landskrona, fikat med vänner och myst med Fredrik ännu mer.

Torsdag: Familjen kom in och sjöng för mig klockan sex på morgonen. Det var fint och mysigt för under de senaste två årer har jag varit i Stockholm på min födelsedag och har fått födelsedagssång genom telefon så det var mycket mysigt. Fick presenter, pengar av mamma och pappa och en Thomas Sabo berlock av och sminkväska och necessär av Malin. Fick grattiskort och presentkort av mormor som jag köpte fin sommarklänning och örhänge för.
Jag och Malin gick åkte ner på stan coh åt lite lunch på Lilla Krogen och på kvällen jobbade jag.
Tack till alla som uppvaktade mig. Det var fint!

Fredag: Fikade med Elin, Malena och Emelie och fick presenter av Emelie, en skrivbok och böcker. Tack! Sen åkte jag ner till Fredrik och väntade på att han skulle komma hem. Sen firade vi mig lite med presenter och mat och mys. Jag fick ett fint smyckeskrin och vackra örhängen och armband.

Lördag: Vi gick upp tidigt och gjorde oss i ordning och sen åkte jag, Fredrik och hans mamma ner till Landskrona för att gå på Fredriks systerdotters konfirmation i Sofia Albertina kyrka. Landskrona var vackert och soligt och efteråt bjöds det på smörgåstårta och tårta till efterrätt. På hemvägen körde vi lite fel vägar och fick se ganska mycket av Skåne, men det var roligt och Skåne var så vackert i sommarsolen så det gjorde inte så mycket. Dock var vi rätt trötta när vi kom hem till Vmo igen. Det blev en lång dag. Så kvällen spenderade med lite sen middag bestående av pommes och korv, film och mys hemma hos Fredrik.

Söndag: Idag har det regnat och jag och Fredrik har tittat på film. Closing the ring hette den. Sen har jag inte gjort så mycket alls. Bara tagit det lugnt och tittat på tv. Fredrik har åkt tillbaka till Stockholm och jag längtar redan efter honom. Idag är det sådant tråkigt väder så det hade varit en perfekt kväll att spendera tillsammans med honom men i stället blir det nog en bok och kanske något gott till om jag orkar ta mig till affären.

Jag kan ta kort sen på presenter och sånt så ni kan få se. Men det få bli under morgondagen för nu är jag för trött för det.


RSS 2.0