sömnsvårigheter av hög grad

Goddag.
Min natt var sannerligen inte till belåtenhet. Har knappt sovit någonting. Helt sjukt. Jag var helt klarvakan. Jag som bruka kunna somna varsomhelst närsomhelst. I princip. Jag brukar inte har svårt för att sova men idag hade John Blund tydligen glömt bort mig totalt så där fick jag ligga i sängen och lägga Spindelharpen, kolla på SATC och vrida mig av och an. Men men.
Idag började svenska b. Det känns nervöst. Idag hade vi bara introduktion så vi slapp den långa lektionen på tre timmar och slutade efter en timme, en väldigt skönt start på den kursen.
Men först nu ska jag vila lite.


polkagrisar






stearinljus och robinson

Det är myslördag.
Släckte ner en timme för jorden också. Stearinljus och Robinson, det är mysigt.
Nu är det fotboll. Det är inte så roligt så jag sitter och knaprar på polkagrisar och funderar på annat i stället. Men det är rätt fint det också.
Hopppas ni har en mysig kväll.
Puss

det ena eller det andra?

Godmorgon. Klockan är tjugo i elva och jag har fortfarande inte gått upp. Men det ska jag göra nu. För nu kan jag inte ligga i sängen och dröna längre. Ska äta frukost och sen börja plugga.
Igår kväll var jag på Mc med Johanna. Det var trevligt. Åt glass, drack kaffe och pratade en massa.
Sen när jag kom hem så fick jag ont i magen: jag tror inte jag tål kaffe riktigt. Det känns som jag bruka få lie oni i magen efter kaffe. Jag är nog med en te-flicka.
Idag är det marknad i stan. Frågan är om jag ska strunta i att plugga och kanske åka ner på stan i stället. Köpa marknadskarameller och något annat tjusigt.

fredag fredag fredag

Fredag. Igår var det vårväder ute. När jag var ute och gick så had ejag bara på min en långarmad tröja och en tjock tröja över, utan att frysa. Men idag är det snö och slask. Det vänder väldigt fort.
Igår på kvällen bakade jag och Fredrik bröd sen var jag så trött att jag somnade tidigt.
Men det var mysigt.

Idag har jag varit och fikat med Maria. Det var mysigt. Sen hann vi med en liten snabb sväng på stan där jag handlade två tröjor och svarta och rosa rosetter.

Nu är jag hemma och tänkte att jag skulle plugga lite men min motivation till det är som bortblåst. Igår fick min pappa en massa tidningar med sig hem från ett jobb han varit på. Det var två styckten stora buntar med diverse tidningar att läsa. Tror jag tar och läser en av dem och sätter mig med en kopp te i stället.

en trevlig överraskning

 Idag fick jag ett trevligt besked angående skatten.
:)


en smak av vår -06


Maria och Elin


Maria och Elin


<3


<3


Jag


Åbron.

fint väder?

Gordmorgon.
Klockan är strax tjugo i sju och solen håller på att stiga och den skiner och det verkar bli en fin dag. Det är verkligen härligt. Det är inte lika jobbigt att gå upp tidigt en måndagmorgon nu när det är ljust på morgonen när man vaknar. Klart lite jobbigt är det för måndagar är alltid lite kämpiga efter en helg när man har fått sova länge på morgonen.
Men när solen skiner och det verkar bjudas på en försmak på våren så känns det alltid lite extra fint.

havresmulpaj med hallon och blåbär





söndag kväll

Sitter med historiaböcker och ska bara svara på två frågor till sen är jag äntligen klar med Kommunikationernas historia. Och då är det bara att börja på kapitlet på rasismen och vad det nu var nästa vecka. Heja heja.
Kalas idag, det var trevligt. Lite mat och tårta och te. Badade och nu sitter jag här. Ska göra klart frågorna och läsa lite engelska och sen beställa en bok till Svenska B som börjar om en vecka.


hallon och blåbär

Nu har jag gjort mig i ordning och snart ska jag åka på lite 80-års kalas. Min mormor fyller år i morgon så idag ska det vara lite släktkalas med mat och tårtor och presenter till henne. Jag och Malin har köpt en stor kruka med massa blommor och grejer i. Det var fint. Sen ska hon få lite annat också från familj och släkt.
Igår var jag nere hos Fredrik. Åt kycklingspett, bakade hallon och blåbärs paj och kollade på Robinsson. Det var mysigt och idag vaknade jag av att kyrklockan klingade för fullt. Förvirrad och snurrig fick jag lokalisera vad det var för dag, vad jag skulle göra och vad klockan var. Det var snurrigt ett tag men det klarnade upp rätt snabbt. Toast till frukost och sen bar det iväg hemåt.

med våren kommer inspirationen

Funderade på en bloggpaus. Men nu när våren är på väg kanske inspirationen kommer med den för att skriva lite roligare och trevligare inlägg och kanske mer bilder. För bilder är alltid roligt och gör det hela lite finare och trevligare.

Det är fint väder ute och jag sitter med öppen fönster, fast att det är lite kallt vill jag inte stänga igen det riktigt än för det är skönt med kall vårluft. Det är lite soligt ute också. Fin lördag.
Igår grillade vi och det var väldigt gott. Min första grillning i år. Fint sätt att fira in våren på!
Igår var vi också i Gnosjö och kollade på tyg till Malins balklänning. Vi hittade ett också. Det kommer bli väldigt fint och hon kommer vara vacker som bara den.
Jag hittade också ett väldigt fint turkost tyg som jag funderar på att köpa. Så att min farmor kan sy en fin sommarklänning till mig. Det var så fint så fint.

en söt dröm

Jag vaknade för ca 15 minuter sedan och jag måste bara berätta om min en dröm som jag hade. Den var så fin.
Jag drömde att jag var inne på MQ och kollade runt, hittade ingenting först men sedan upptäckte vi att högt uppe på en hylla fanns det helt underbart fina små resväskor. Sådana gammeldags som man knäpper med remmar och som man bär på. De var rutiga i färger som rosa och rött. Vi stod där och tittade och tittade och funderade på ifall man kunde köpa dem eller om de bara var för prydnad. Och sedan så kom en som arbetar där fram och tar med oss till mittan av affären. Där låser hon upp en lucka i golvet och upp kommer en byrå som se precis ut som den i Pippi Långstrumps hus Villavillerkulla. Den som Tommy och Annika får öppna och så kommer det diverse överraskningar fram.
Det var så fint där på MQ, när det gula byrån kom upp ur golvet och vi fick öppna luckorna för att se vad som fanns där inne. Och det var precis som Pippis, det flög upp saker när vi öppnade dörrarna och låg fina saker i lådorna. Det var som ett litet kalas. Och jag blev så glad att jag började gråta för allt var så fint.
Det var minsann en härlig dröm.

Jag försökte hitta ett klipp på detta, men hittade inget när de öppnar byrån. Men håll till godo. Här kommer klippet från godisaffären. Och den som inte blir sugen på godis när man tittar på detta är bra duktig.
Och en annan grej. Allt ser så gammaldags och fint ut i den affären. Det är något visst med godisaffärer.




solen skiner idag!

Idag när jag vaknade vid kvart över sex så var det ljust ute. Första gången det var så ljust ute så tidigt det här året. Det är härligt. Nu skiner solen och det är härligt vårväder ute. Så därför ska jag ut och cykla eller promenera senare idag. Men först ska jag äta en mysig frukost med mig själv och kolla på reprisen av Oprah, det ska göra om hemma hos folk. Och sen plugga historia.

a short walk down memory lane

Kom hem för ungefär en timme sedan. Det blev te och kaffe och en massa massa prat. Om ditt och datt och om ingenting alls. Det var trevligt och roligt att träffas. Jag tro inte vi har träffats sedan den natten för 3.5 år sedan då jag gjorde bort mig och gjorde dig arg och gjorde mig själv ledsen. Den behövligaste kvällen av alla för efter det började jag komma över dig. Ja, så längesedan var det nog. Bara några korta små ögonblick och kramar på hemvändarkvällar och juldagar och sommarnätter ute på stan.
Och när vi åkte bil så satt även lukten kvar. Fast det var en annan bil, men det luktade du. Och det var skönt på något sätt.
För då vet jag att någonstans finns det ändå kvar. I minnet. Och det är fint att veta.

nu gäller följande

Duscha, fixa sig och sen ner och fika med Jonas. Det ska bli väldigt trevligt.


upptagen

Dricker te och plugga historia.
Återkommer senare.


kaffe och något till?

I helgen fick jag ett sms från J. Och det var oväntat men väldigt trevligt och i morgon ska vi fika för första gången sedan jag vet inte när. Vi har knappt aldrig fikat. En gång fikade vi på hans balkong med kaffe och något stort kaffebröd till. Och en gång fikade vi när det var julskyltning, vi satt vid fönstret och jag drack Änglakaffe och han drack svart. Vi behövde bara betala för det svarta kaffet, han betalade, det var Johanna som stod i kassan. Det regnade ute och någon timme senare skulle han tillbaka till lumpen. Det är nog de ändå gångerna.
Men det ska bli väldigt trevligt.
Denna gången kommer jag våga äta någonting i hans sällskap. För det kunde jag inte innan. Jag vågade inte äta med honom för jag var rädd att han skulle tycka jag var för tjock. Jag var 17 år. Det var inte så farligt att vara hungrig hela tiden. Jag åt när jag kom hem efter att han hade åkt till lumpen. Då åt jag och fick ont i magen, alltid ont i magen efter att jag ätit för magen hade kanske vant sig att vara utan mat. Men det var det värt för jag ville inte äta framför honom.
Men det kommer jag nog våga göra i morgon, fast det kanske bara bli lite te ändå.

jag vaknade före dig

Helgen har varit väldigt fint och lugn som bara den. Har spenderat helgen hemma hos Fredrik och i fredags åt vi tacos och godis och zappade runt på diverse kanaler på tv:n. Somnade rätt tidigt och sov länge på lördag mogon.
Pluggade lite och sen när Fredrik lämnade mig ensam ett litet tag så städade jag lite och diskade och va huslig. Bakade biscotti gjorde jag också men det blev inte så bra som det brukar bli och det gjorde mig lite ledsen.
Sen har vi kollat på melodifestivalen. Jag visste inte vem jag hejade på så den som vann tycker jag va helt okey ändå. Det kan nog bli bra få vi hoppas. Somnade sent igår och sov länge idag. Har varit trött hela dagen. Knappt orkat med någonting och det sitter fortfarande i. Jag och Fredrik var ute på söndagspromenad och sen när vi kom hem till honom tittade vi på En långvarig förlovning. Den var fin fast jag somnade en stund.


hej hej

Hoppas ni få en trevlig helg. Nu åker jag till Fredrik och han har inget internet så jag återkommer på söndag.
Ha en fin helg.
Puss!


fika med elin

Igår klippte jag lugg sen åkte jag ner till Fredrik och åt varma mackor. Kollade på tv och somnare relativt tidigt. Vaknade vid halv sex och efter det vakade och somnade jag några gånger fram tills klockan ringde vid nio.
Gjorde mig i ordning och åkte och hämtade Elin. Sen fikade jag med fina Elin på Pelikanen. Det var väldigt mydigt och hon är fin!
Och nu är jag hemma.

blåvita-ränder


Blått är flott.


can you hug me

Solen har gått i moln och mitt matteprov gick rakt åt skogen. Det känns inte alls så kul. Det var så svårt så jag höll på att börja gråta samtidigt som det snurrade i mitt huvud att "nu är denna kursen körd". Skit. Men men, nu vet jag det så då kan jag i stället lägga mer energi på de andra.
Anledningen till att det är kört är att förra provet vi hade fick jag vg på. Dett provet vet jag inte vad det kan vara. Kanske bara g. Hur som det är tåv prov kvar sedan och jag tro inte det räcker om jag få mvg på båda dem. då är det ju hälften hälften och lärare kan ibland vara tjuriga på den punkten. Och sen har jag redan vg i betyg sedan innan så ett vg gör varken till eller från. Men så, nu ska jag sluta tjura om det.
Dags att ta på sig lite andra kläder sen ge sig ut på en promenad.


vårsol

Idag är det vår ute. Solen skiner och det ser ut att vara jättehärligt väder. Så efter mitt prov idag ska jag nog ge mig ut på en liten promenad. Kan vara behövligt.
Annars har dagen lite att bjuda på. Fredrik kommer hem efter en vecka i Stockholm.  Han har köpt några smycken till mig på Anikt Gammalt & Nytt. Så jag ska ner och mysa med honom i kväll.
Och i morgon ska jag fika med fina Elin.

lunch

Vid tolv var jag nere och lunchade med Fatima och Tanja. Det var trevligt. Bakad potatis på Stigs blev det och lite prat på det. Mycket trevligt.
Sen åkte jag hem men strax efteråt ringde syster som hade glömt en grej som jag var tvungen att åka ner med till Figy. Himla körande fram och tillbaka. Nu sitter jag och pluggar matte. Det är inte alls roligt men det är sånt man måste göra.
I morgon har jag matteprov nämnligen.
Värdet är väldigt växlande idag. Innan snöade det massa och sen vipps var vårsolen framme och smälte bort allt lika fort som det kom.
Puss


love is my drug

Lyssna!

Lyssna!
Lyssna!



solen tittade fram

Okey nu blir det lite mer tjat om vårjacka. Men nu när jag åkte ner till HM då åkte den på. Lite kallt var det men det känns som om det går mot vår i allfall. För solen tittade också fram bakom trädtopparna nu när det har börjat skymma lite. Och ja det går nog sakta mot vår, hoppas det. Fast i Stockholm snöade det visst sa Fredrik. I allfall idag på morgonen. Och då blir man ju lite glad att man kunde ha vårjacka på sig.
Fast denna jackan är det ingen speciellt med. Det jag längtar mer efter är att ha skinnjackan och jeansjackan. Men det är det väl lite väl kallt för än så länge.
Nu ska jag räkna matte innan Tanja kommer.

tisdag

Det blev ingen vårjacka idag. Inga vårskor heller för den delen.
Nu är jag i allfall hemma från skolan. I morgon ska jag och Tanja redovisa på engelska om Sydafrika så sitter och fixar lite bilder och ska öva igenom det igen. Hoppas det går bra. Men kommer vara nervös. Speciellt när det är på engelska.
Dagen i övrigt kommer består av plugg av engelska och matte, ska ner till HM också och köpa något för 100 kr för jag har en check där som går ut idag. Jag brukar nästan aldrig utnyttja mina sådana erbjudande och checkar som man få. Jag glömmer alltid bort dem. Sen ikväll kommer Tanja och så åker vi till McDonald en sväng för en välbehövlig pluggpaus.
Återkommer senare.


dags att ta på sig vårjackan?

Idag är det lite bättre väder än vad det var igår. Så jag funderar på ifall jag ska ta min nya blåa jacka i stället. Den är tunnare och lite vårig och det kan ju vara trevligt.
Hade planerat att kolla på Raechel Ray nu men bara för det så fungerar inte kanalerna. I stället sitter jag och dricker chai-latte och kollar på Hem till gården.

när det blåser

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Det har varit mycket på kontoret kan man säga. Idag har jag suttit och räknat matte och gjort lite engelska.
Jag längtar verkligen till att krypa under täcket och läsa en bok. Men måste bara fixa lite till först. Sen ska jag minsann ta paus för idag för att dricka te, kolla på tv och läsa.
I morgon är det tisdag och på torsdag så kommer Fredrik hem. Längtar efter honom måste jag säga. Det ska bli mysigt.
Han har ju varit iväg i snart en vecka och man vänjer sig snabbt vid att ha någon nära så det känns som mycket längre än så. Men jag har ju fått massa skolarbete gjort så få väl tänka så då i stället.


idag har jag pluggat som en dåre.

Idag har jag haft en sådan pluggdag att jag knappt kan tro mig själv. Jag har skrivit klart kapitlet till boken som jag skulle göra, skrivit en grej som heter Tankar om kärlek, gjort engelskauppgifter och räknat fyra punkter matte. Nu känner jag mig nöjd men ändå skulle jag kunna plugga lite till. Men någon måtta få det väl vara.
Ska mysa resten av söndagen i stället genom att läsa ut en bok som ska lämnas in i morgon. Och engelskaboken då.
Fast först innan jag myser resten av söndagkvällen ska jag duscha. Sen blir det cheesecake, te och bokläsning.

oh mama



Ikväll så hejar vi på våra barndomsidoler!
Och här bjuds ni på en nostalgitripp.
Så fantastiskt bra!

cheesecake-recept



Här kommer receptet på cheesecake.
Det är för 12 personer eller en "vanlig" kladdkakeform.

Det du behöver:

Botten:

12 divestivekex
75 g smör

Fyllning:

800 g Philadelphiaost
(det går även att byta ut en del av philadelphiaosten med kesella, jag änvände 600 g philadelphia och 200 gram kesella men det går bra med mindre ost och mer kesella eller lika mycket av varje, efter behag, dock bli fyllningen inte lika fyllig som med enbart philadelphiaost)
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2 msk vetemjöl
0,5 tsk salt
4 ägg

Såhär gör du:

Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret, krossa sedan kexen i en matberedare. Häll i smöret och mixa till en smulig smet.
Häll i kexblandningen i en form med löstagbar botten och platta ut den, man behöver inte trycka upp det på sidorna utan bara i botten. Ställ den kallt.
Blanda ihop philadelphiaost, socker och vaniljsocker i en bunke. Blanda sedan ner vetemjölet och saltet och blanda till en jämn smet. Ta sedan och blanda i äggen, ett i taget, och blanda sedan ihop allt till en jämn och fin smet.
När smeten är klar, häll i den i formen och grädda kakan längst ner i ugnen i en timme.
Ta ut och ställ den så att den svalna.
Serverka gärna mer glass eller frukt.

Man kan även riva i apelsin eller citron skal i fyllningen och kanske lite saft från frukten också om man vill göra det.

lördag

Hej vänner!
Jag ska skriva om kärlek idag och så har jag en bild som ska vara omslaget till en bok som jag ska skriva första kapitlet till. Det är det jag ska göra i pluggväd idag. Eller om jag byter ut något för matte i stället. Men det ska i allfall vara klart över helgen. Hoppas jag.
I natt har jag sovit dåligt igen. Har inte sovit en hel natt utan att vakna sedan natten till måndag. Det kanske inte låter som ett stort problem men för mig är det lite irriterande då jag bruka kunna sova när som och utan några problem. Det är oerhört irriterande att vakna vid fyra och så ligger man vaken till klockan sex innan man somna om. Dessutom har jag ont i halsen på nätterna men inte så mycket på dagarna. Men i natt fick jag i allafall fina kärleks sms och det piggar alltid upp.


Och receptet på cheesecaken kommer senare.

cheesecake/mandarin



Såhär fin blev min cheesecake som jag bakade. Så detta och Sex and the City myser jag med denna fredagkväll.


husfru

Idag har jag verkligen varit i fixatagen. Varit nere på stan en sväng, där jag hittade en jättefin jeansjacka på Vero Moda som fick fälja med hem. Sen köpte jag också två t-shirts. En vit och en blå - och vit randig.
Efter det städade jag mitt rum och sen åkte jag ner och lämnade in bilen och fin en söt liten grönblå hysbil med mig. Och nu står det en cheesecake i ugnen och gräddas. Det är ungenfär det som har hänt idag än så länge. Jag har inte pluggat någonting, det var det jag skulle göra men det har flyttats lite åt sidan för diverse andra bestyr. Men jag få ta tag i det senare ikväll.
Idag på morgonen när jag vaknade var jag jättehes också. Det är lite roligt att vara hes. Det låter så roligt haha, så länge man inte ha ont i halsen så går det bra.


min morgon


Klockan är strax efter nio idag på morgonen.


Lite trött efter en natt med halvbra sömn.


Hej hej!


Drack te.


Rabarber-grädd-te.


Och så åt jag frallor med ägg på.


tusen andra viktiga saker

Jag har verkligen saker jag måste göra, men samtidigt finns det tusen andra saker som jag hellre gör. Som kollar bloggar, som jag redan kollat tusen gånger idag, kolla facebook, fast att jag vet att det inte finns något intressant, spelar små spel och lägger spindelharpan, längtar efter att fredrik ska ringa och andra saker.
Jag känner mig lite stressad men vill ändå mycket hellre lägga mig och läsa min bok.

can you still my longing

Jag har fortfarande inte satt igång med att plugga. Matten ligger jag efter i och måste egentligen göra den tills i morgon. Men historian vore så skönt att kunna skricka in idag. Jag har i allfall slagit upp böckerna och det är i allfall en liten liten bit på vägen, om än väldigt liten. Men jag ska försöka ordna det. Ska läsa lite Goodnight Mr Tom och sen ska jag försöka läsa ut min lånebok Helt övergiven också.
Snart ska jag åka till City Gross och köpa frukt. Jag har ju ett obotligt sug efter något hela tiden verkar det som. Det är väldigt jobbigt, påfrestande. Och jag drömmer ju nästan om att baka den där cheescaken. Men det kanske bli en provomgång till helgen i så fall.
Nu ska jag svara på lite frågor innan det bär iväg till affären.

Alandsryd


Såhär vackert var det en dag när jag och syster gick Alandsryds-rundanen dag i höstas.




















this is right now

Igår var jag hos Fredrik. Vi åt pommes och korv, verkligen barnkalasmat, men gott. Sen kollade vi på tv och kramades. Vi kollade på det nya matlagningsprogrammet på femman. Vid tio. Då bakade de mandarincheescake. Jag tycker mandariner är så gott. Små mandarin bitar i små konservburkar. Så nu är det bestämt att jag ska baka det till Fredrik när vi ska ha födelsedagsmiddag för honom. Det har vi inte haft än. Inte någon sådan lite mer mysig middag, på helgen. Men det få bli nästa vecka för han är inte hemma i helgen. Idag har han nämnligen åkt till Stockholm.
Senare i eftermiddag ska jag ta en promenad ut på landet.

en katt på fönsterbläcket

Snart ska jag åka ner och lämna kissen. Det är tråkigt för nu har hon börjat vänja sig vid att vara här och leker och skojar och myser lite. 
Idag när jag satt och åt frukost vid sju satt hon först på stolen mitt emot och kollade på mig, men det var inte roligt så länge så hon satte sig i fönstret i ställte och tittade drömmande ut. Men svansen hängandes ner från fönsterbläcket satt hon och kollade på fåglarna och vildkaninen utanför. Idag när jag gjorde middag så satt hon också där och då började hon fräsa lite åt fåglarna. Gullig. Det lät så roligt när hon gjorde det.

studiedag?

Idag gick jag upp runt tjugo över sex. Stapplade upp efter en natt med orolig sömn. Vaknat ett par gånger, varannan timme och lite mer. Jag beklagade mig, kände mig trött och gladdes över att det bara är en lektion idag, men fy så skönt det hade varit att sova vidare.
Pratade med syster som gick upp om att det skulle varit sovmorgon idag, men deras hade blivit flyttad. Kollade i mina papper och såg att det faktiskt var studiedag idag, men vi brukar ju ha samma dagar som gymnasiet med tanke på att vi ha samma lärare. Så jag visste inte hur jag skulle göra. Men tänkte att vi ha säkert lektion. Så jag åker ner och tänker att det var ganska få bilar för att vara måndagmorgon på parkeringen. Men det kanske är många som tro vi ha studiedag idag, många som gör det misstaget. Kommer in och möts av att det står STUDIEDAG! på anslagstavlan. Känner mig förvirrad, tittar mig omkring, går några steg upp i trappan och ser att det är nedsläckt på övervåningen. Så det var bara att gå tillbaka till bilen och åka hem. Så nu sitter jag och ha börjat plugga på engelska i stället. Ja det var ju verkligen bittert. Jag blev lite ledsen och lite sur först, men man måste se det positivt nu. För nu har jag ju mycket tid till att bli klar med att skolarbete. Fy så roligt!

just dance

Igår var det lite mys hos Becka först innan det blev dags för Harrys. Vi satt och kollade på Melodifestivalen, drack vin åt popcorn och chips och pratade en massa. Det var väldigt trevligt.
Becka hade köpt en fin jeansjacka och kanske att jag härma dig. Om den passar då. Gör det något?
Vi som var där var Becka, Sussi, Johanna och jag.
Sen bar det iväg till Harrys i taxi. Sen dansade vi i någon timme eller två. Förutom i början då jag trodde jag tappat min lapp till jackan. Fick lite panik men sen bestämt vi att gå upp och leta och gick in på toan och så hittade jag den långt ner i behån. Ett glas vin på det och sen dans till diverase Andy´s klassiker.
Sen strax innan två och ont i foten så åkte jag hem. Det var en väldigt trevlig kväll. Tack för det!
Och Johanna, vad var det för läppglans jag fick av dig? Smakade melon! Mycket gott.


blodblåsa

Igår var jag som sagt på Harrys och dansade mig svettig. Och som tack för det fick jag en rejäl blodblåsa. Har aldrig sett något så stort. Fy så äcklig den var. Här ska ni få se. Jag kunde knappt gå på kvällen sen. Stapplade in i taxin och har fått gå på tå sedan i natt. Det var ju tur man hade lite innanför västen som bedövade smärtan.



Ser ni så stor den är. Som en stor sten och helt blå. Nu är den tryckt och jag hoppas jag kan gå på foten när det lagt sig lite.  

bloggändring

Med tanke på att min blogg ha blivit lite tråkig och jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva så måste jag göra något åt det. Kanske mer bilder. Jag ska verkligen försöka att göra den roligare.
Kanske att jag måste skaffa mig en helt ny, bara för att få en ny start på allt. Men jag ska fundera lite mer på det. Så än så länge är det denna som gäller.

sju

Vaknade till och har hämtat vatten. Törstig kan man milt uttrycka det. Idag är jag nog lite seg, fast klockan är bara sju. Igår hade jag så ont i fötterna senare under kvällen att jag höll på att svimma och ni ska bara se den blodblåsan som jag har på foten. Den är enorm och stor och fy tusan. Men det var roligt igår. Jag dansade som bara den och det var skoj. Nu ska jag försöka sova lite till och förhoppningsvis kommer jag att vara pigg och inte alls känna av gårdagens vin senare idag.  


RSS 2.0