om du lämnar mig nu

Efter allt som har sagts idagkänner jag mig så matt och uttömd. Jag har varit rädd och ledsen omvartannat. Jag har hart tårar i ögonen och jag har bara velat springa alla mil till dig för att du ska kunna hålla om mig. Jag fick en stund den iskalla känslan som man få då man tror allt går förlorat. Då gjorde allt så ont att jag knappt vågade andas. Jag längtar bara efter att få höra din röst nu. Det finns ingen som du. Inget få förstöra det här. Det är det vackraste vi har.

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten, det skulle bli för tomt om ingen fanns där som varmde mig i natten. Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd. Ingen känner mig så väl som du. Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu. 
 

image28
Jag älskar dig.

sunday morning.

Söndag förmiddag på aprikosen. Det städas här hemma. Jag gick precis upp. Somnade runt fyra snåret idag på morgonen. Blev lite samtal som gjorde att jag inte kunda somna.
Fredrik har tappat bort sin mobil. Det är inte så bra för vi kan inte ha kontakt mer än på msn. Det är jobbigt. Han måste skaffa en mobil idag!!
Idag ska jag bara vara hemma och umgås med familjen. Sen ska jag en sväng toll McDonalds ikväll och hälsa på Pippi. Var där snabbt igår men hon hann inte prata så jag ska komma en väng idag också.

some say we don´t

Ikväll blir det mys hos Elin. Nu ska ja fixa i ordning mig lite. Kvällen har varit lite skum och jobbig. Jag dras mellan det ena och det andra. Jag vet inte ut eller in. Jag känner mig förvirrad och ledsen.
Jag måste rycka upp mig. Ikväll ska jag träffa mina älskade.

fika på pelikanen

Förr om åren när vi gick i skolan så spenderade vi timmar på pelikanen. Det var då kärleken föddes och det har fortsatt så. Idag blev det återigen en långfika med Becka och Johanna och sen kom Hanna lite. Det var verkligen mysigt och trevligt. Jag saknar det här så mycket när jag är i Stockholm.
Blev en liten tur på stan också och köpte mig en svart skjorta.
Kvällen är fortfarande oviss men det blir säkert något mysigt!

best

Idag har varit en trevlig dag och snart kommer en väldigt trevlig kväll. Började dagen med lite fika med Elin och Johanna sen hämtade jag Emmlie och lill Johanna på stationen, åkte och handlade med mamma och Malin och sen har jag bara tagit det lugnt och gjort mig i ordning lite.
Nu vaknas det middag på lilla Krogen med Elin, Johanna och Emelie. Just like old times. Åh det kommer bli så ukl att jag kan inte riktigt beskriva hur glad jag är över att vara hemma denna helgen. Längtar inte tillbaka ett dugg. Verkligen ingenting. Jag vill ha mina vänner nära mig!
Nu ska jag snart åka och möte upp Emelie vid bäcken.

småland

Nu har jag kommit hem till Småland. Resan gick bra. Förutom att hon jag satt jämte först försökte ta min plats men den gubben gick inte. Sen lyssnade jag på i don´t need a man med pussycat dolls för att försöka få upp humöret och levde mig in i min fantasi haha. Då passade itne det heler för då spelade jag för högt på min ipod så det dunkade och det tyckte hon var så frukotansvärt irriternade. Först ahde jag lsut att säga att jag hade problem med hörseln eller att hon dock kunde beställa biljett till den tysta avdelningen om hon inte pallade med att höra lite bas. Dessutom lyssnade jag inte så jävla högt. Men jag sa inget av detta utan jag log lite pch skrivade snällt ner.

När ajg kom hem åt jag och syster en brak måltid. Dessutom hör upp Bejb om du inte redan visste detta. Dom har McFlurry med Marianne smak på MAX. Ja det heter inte flurry men kommer inte ihåg vad det heter. Johanna och jag har en liten förkärlek till Marianne så jag kan tänka mig att hon kommer att gilla den också.

Nu har jag badat och sen satt på mig pyamas byxor. Sen ska jag och mamma kolla idol coh så. Det blir mysigt. Blev helt slö i kroppen nu efter badet så det kommer bli skönt att krypa ner under täcket sen.

tidig morgon.

Uppe med tuppen. Fredrik har precis gått till jobbet och jag ska upp och packa. Lika bra att vara uppe i tid. Sen blir det att åka hem till Småland. Kan dock inte stanna så länge som jag hade tänkt. Det ringde två jobb igår så jag måste åka hit redan på måndag kväll eventuellt tisdag morgon. Vet inte vilket jag sak ta. Det fanns någon biljett som var okey pris på. 400 drygt på tisdag morgon. Det kan vara värt det. Dock fick jag punga ut med 500 för denna. Men vad gör man inte för att åka tåg. Inte så ekonomiskt direkt. Jag har ju inte direkt pengar som gräs.
Jag vill i allafall ha ett av dessa jobben väldigt mycket!!
Få se hur det går. 
Nu är det dags att börja packa lite. Måste tvätta också hemma. har inte mycket ren tvätt kvar. 

kärlek

Igår ringde Sofie lite snabbt. Ett trevligt samtal. kort men välbehövligt. Jag saknar henne mycket ohc längtar tills hon kommer tillbaka till Stockholm.
Sov hos Fredrik. Nu är jag hemma och har precis förberätt lite inför maten tills ikväll. Jag ska bjuda Fredrik på middag igen. Jag tar väldigt seriöst på dessa saker och om det går vägen denna gången också så tror jag att han kommer att bli imponerad. Jag hoppas så i allfall.
Sune har åkt till Göteborg och jag ska åka till Värnamo. Vet dock inte vilken dag är men det löser sig.
Längtar verkligen hem. Elin och Becka ska också komma hem så det kommer vara mycket kvinnor. Och jag saknar att vara med flickor. Jag saknar mina flick-vänner så det är galet. Nu kommer det blir mycket av det och jag tycker det ska bli så roligt! Längtar verkligen till att prata massa tjejprat och ventilera saker om och om igen. Ni kan inte ana hur mycket jag saknar det.
Nästan som en liten julafton!!

22

Nu har jag precis duschat. Ska göra mig i ordning lite. Vet inte riktigt vad som händer idag. Jag är inte direkt sugen på att göra något speciellt. Jag känner för att ta det lugnt. Kanske bara vara hemma helt enkelt. Jobbsökandet gick ganska bra tycker jag. Jag lyckades söka 22 stycken! Jag tycker minsann jag har förtjänat en chai på Espresso house.

att söka jobb.

Jag sökar jobb. Jag har sökt mycket jobb idag. Dock måste jag säka om några av dom pga lite klantighete i ansökan. Jag hade glömt att ändra adress och hade inte skrivit något i ämnesraden. Det kändes lite klantigt. Så nu måste jag säka om några. Det är surt.
Blev ingen tidig morgon idag. Jag gick upp efter elva. Det var minsann en sovmorgon det. Så nu har jag varit ganska aktiv ett tag här. Håller på att söka och söka och söka.
Vet inte vad som kommer att hända i eftermiddag/kväll. Blir nog lugnt skulle jag tro. I morgon ska jag laga mat till Fredrik. Få se hur det går. Det gick ganska bra förra gången. Jag hade tänkt att avancera mig lite denna gången. Kanske ta mig vatten över huvudet så det står härliga till denna gången.

finne

Jag måste bara berätta. Vid min ena näsborre har jag fått en finne. Alltså den syns inte. Det är lite svullet och den är röd men alltså den är med inbakad så att säga. Strunt samma egentligen.
Det som måste sättas mest fokus på är denna ömmande känsla jag har i den. Jag kan inte gapa och när jag måste gäspa eller något sådan så ömmar det så sjukt mycket att jag kan inte rikgti beskriva det. Jag har inte riktigt minnas att jag har haft såhär ont när jag haft en finne förut. Visst har det ömmat och så men det är ju mest om man stöter till den. Nu värker det ju i den även om jag inte gör någonting. Det är irriterande.

---

Jag känner mig tom och ivägen. Det är en jobbig känsla.

homesick

22.33 är klockan. Jag ska gå och lägga mig snart. Blir nog till att skriva lite brev och sånt innan jag lägger mig helt. Jag är inte väldigt trött. Utan mest lite hängig. Jag har känt mig lite deppig de senaste två dagarna. Idag har det varit värre än igår. Jag grät hemma hos Fredrik och sånt innan. Allt känns ganska jobbigt och hopplöst just nu. Jag hoppas att allt ska kännas lite bättre i morgon.
Kvällen har jag spenderat med att kolla på Victoria Beckham special och sen målat lite. Jag ska börja på en ny tavla inom kort. Så har jag något att göra.
I morgon är prio 1 att söka massa jobb. Sen efter det vet jag inte. Troligen så händer det inte så mycket.
Jag ska nog åka hem till helgen. Fredrik hade en idé som jag ska fundera vidare över.
Jag längtar efter min flick - vänner. Jag behöver någon jag kan ventilera med. Sitta och dricka kaffe med och bara prata om tjejgrejer. Sofie varför flyttade du till Norge? Hade jag haft dig här hade det nog känts så mycket lättare allting. Jag hade haft dig. Just nu längtar jag hem.

munspel

Jag och Sune har en egen orkeser i telefonen. Offe spelar munspel i telefonen. En hel konsert få vi. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag saknar ord..

restless

Befinner mig ute hos Fredrik. Försöker planerar hur jag ska göra under helgen. Ska jag åka hem till Värnamo tanken är oerhört lockande nu när både Elin och Becka ska komma hem. Eller ska jag vara kvar här i Stockholm. Jag vet inte. Åker jag hem tänker jag vara hemma ett tag. Jag tror jag gör av med mindre pengar hemma än här. Fast jag göra faktiskt inte av med så mycket pengar ändå. Jag har blivit ganska bra på att hålla igen just nu. Det jag måste göra är att söka en massa jobb. Jag hoppas kunna få tag i ett trevligt café eller en butik eller något. Det vore trevligt.
Desstom kan jag söka en massa hemma i Värnamo. Där har man kanske mer ro till att söka och inte distraheras av allt annat.
Jag känner mig verkligen helt galet rastlös när jag inte gör någonting. Jag längtar efter McDonalds. Eller jag kanske inte längtar efter McDonalds jobbet i sig men jag längtar oerhört mycket efter att göra någonting. Jag behöver göra något. Jag blir galen av att inte göra något.
Ska beställa kataloger inför startet till våren. Tänkte kolla om det finns något bra att söka till.


plan

Klockan är 14.24. Jag har ätit rostat bröd och mandelskorpor. Dags att läsa klart boken. Duscha. Åka ut till Sundbyberg sen vet jag inte mer än så.


matos.

Lördag förmiddag. Har legat och läs idag på morgonen och snart är jag nog klar med boken. Det verkar bli tacos här i lägenheten idag på eftermiddagen. Jag ska försöka duscha och så nu snart. Jag har ju en vissa allergi mot matos, speciellt stekos. Hah. Fast våran fläkt låter ingenting men den verkar ändå sug upp rätt så bra. 
Ska jag träffa Fredrik vid fem och vi ska väl laga mat. Så jag kom på att jag borde inte bry mig om matos för Fredrik och dom har inte ens en fläkt vilket gör att jag inte kommer undan det i allfall.
Fläktar borde väl vara standard i vanliga lägenheter tycker man.


uppdatering om kvällen

Kväll i skrapan. Det är en mindre förfest eller något likande här. Just nu är vi bara tre. Snart kommer nog mig gamla vän emelie och hennes kompis hit. Eventuellt skulle Offe dyka upp också. Om det blir så så kommer nog denna kvällen ätt bli trevlig. Fast ci har redan väldigt trevligt. Det har varit mycket skratt och tal om sex och sånt. Mycket trevligt. Jag håller på att dricka cider och börjar bli lite små full nu. Lite salongsberusad än men snart kanske det smäller till. Få se vad som händer ikväll. Kanske utgång. De andra två gick ner och rökte nu medans jag blev kvar här och snabbt kunde uppdatera lite.
Nu kommer dom tillbaka.
Puss

my man

Försökte få tag i min karl nu. Det gick inte. Jag förmodar att han sitter hemma hos Robin och spelar play station. Spela fotboll. Det kan ju inte vara trevligare än att prata med sin flickvän i allfall. Hah.  

time to fix

Alkohol har inhandlats så nu ska jag bara ta hand om mig själv också och göra mig i ordning lite. Blir dusch nu och sen ska jag börja dricka lite cider. Simon kommer senare så det blir väl jag, SImon och Sune som sitter och dricker lite här ikväll. Det kan hända det blir fler. Kan hänga inte. Vet inte om det blir utgång eller ej heller. Några större planer är inte planerade. Vi få se helt enkelt.
Dags att sätta igång kanske.

alkohol

16.18. Jag har fortfarande inte sökt något jobb. Känner mig lite dålig för det faktiskt. Det är nästan så jag skäms. Sune kom nyss hem. Han är lite full. Det är kul att han redan är full och folk har knappt slutat jobb. Jag har inte gjort mycket av värde idag. Har kollat tv och druckigt te. Nu kom Sune in och la sig i min säng och dricker öl. Vi funderar på att gå till systemet nu och köpa mer öl till Sune och cider till mig. Krusbärscider. Det är synd att inte det finns i 7.0. Det verkar bara finnas i 4.5.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir kanske fest kanske lugnt. Inget riktigt bestämt än men jag blev ju lite sugen nu när sune kom hem. Det ska jag sannerligen erkänna.

mat och jobbsökande

Har varit ute och handlat. Nu har jag ganska mycket jag kna äta men som jag av någon annledning inte vill. Det är ju jävligt konsigt. Jag har ris och potatismos och pasta och sånt. Fast jag har inte så mycket till. Alltså i köttväg. Jag har fem fiskpinnar. Hah. Sen har jag soppor och sånt. I och för sig åt jag bara en gång igår och det är väldigt ekonomiskt. Så nu känns det som om jag inte behöver hansla mat på ett par dagar. Eller jag behöver köpa kött då. Fiskpinnar och sånt. Aja nog om mina matvanor. Just nu har jag egentligen bra tid till att söka jobb. Det är dock lite annt jag vill göra först. Läsa ut min bok, läsa Punks SE, kolla internet och diverse bloggar. Fast när jag väl börjar söka jobb så går det med en väldig fart jag ska bara komma igång. Jag hmåste söka minst tio jobb idag. MINST. Få se hur det går. Om jag är duktig så söker jag kanske 15 stycken.

lösa fredagsplaner

Fredag. Jag kan nog kyssa Aftonbladet adjö verkar det som. Jag hoppas fortfarande jag har en chans det gör jag verkligen. Dock vågar jag inte hoppas för mycket. Det har visserigen bara gått två dagar sedan intervjun och dom skulle höra av sig nästa vecka men ändå känns det som om jag inte har en chans. Fast att jag vill ha det så det skriker om det!!
Igår köpte jag mig en till lampa här till rummet. På hemtex för halva rpiset. Den kostade bara 99.50. Skitbra. Så jag funderar på att gå ner och köpa mig en till. Dom kan ju knappast känna igen mig.
Annars vet jag inte vad som händer idag. Pratade med Sune nyss och han var på väg till Gröne Jägaren med några klasskompisar. Det vankades lite tentafylla. Så jag vet inte när han dyker upp här. Jag borde söka lite jobb. tror jag ska göra det också. Ska ner och köpa något gott och en chai latte på Espresso House som vi nu har på nerdenvåningen. Det är drömmen för en chai älskare som jag. Fast det värsta är att det kommer att dra pengar och jag har inte så mycket pengar att släga med hit och dit. inte just nu när jag inte har någon inkomst.
Ska försöka hitta några trevliga fik att söka jobb i. Det vore roligt. Om jag nu inte få Aftonbladet som är min dröm just nu.
Sen ska jag försöka skriva klart ett brev till Emelie också.
Jag fick igång min telefon igår också. trots att jag inte fick igång den först och fick lite panik och Sune försökte hjälpa mig. När han sedan insåg att jag inte hade satt i batteriet. Sen så gick den som smort. Nu ligger alla nummer där som ska.
Kanske dags att göra sig i ordning lite.
 


mobilbekymmer

Då har jag och Sune varit ute en sväng på stan och lunchat lite. Det var trevligt. Snart blir det lite fika med Sune och Simon och sen är det hem till lägenheten som gäller och ficka med telefonen. Jag köpte mig en ny mobil igår. Den är röd och fin. Fast det sura är att jag inte få med mig några nr och jag kommer väl få sitta och skriva av alla. Det verkar inte finnas någonstans jag kan kopiera över dom till SIM - kortet. Det är mindre roligt. Det värsta är ändå att jag inte kan ta med mig mina sms. Jag har en hel del sparade som jag har väldigt svårt att skiljas ifrån. Det blir inte alls roligt. Fast det är väl sånt man få ta.

back in big town

Nu är jag tillbaka i Stockholm. Det känns än så länge ganska bra. Jag har varit på intervju på Aftonbladet idag. Alla som känner mig vet hur gärna jag skulle vilja ha det jobbet så det behöver jag inte ens förklara. Det hade varit så kul! En riktig utmaning. Jag vet inte hur det gick. Fick en massa frågor men jag hoppas att jag gjorde ett gott intrycka. Dock sa hon att jag inte hade så mycket livserfarenhet och ingen vana av receptionist. Fast man måste ju börja någonstans. Jag vill ha det här jobbet!!
Vet dock inte hur mina chanser ser ut just nu. Man få inte hoppas för mycket bara.

Jag är nu ute i Sundbyberg hos Fredrik. Har inte varit hemma i lägenheten än. Blev avsläppt i Sunbyberg igår så jag åkte direkt till Fredrik för vi skulle träffas och jag orkade inte åka hem och sen tillbaka. Hade en sjuk huvudvärk igår som inte verkade ge med sig. Det slutade med att jag grät mitt i natten av att det gjorde så ont. Tur att jag hade Fredrik jämte mig som försökte hjälpa. Efter totalt fyra tabletter släppte det lite och jag kunde somna sen till slut. Det var den värsta huvudvärk jag någonsin har haft. Helt sjukt vad ont det gjorde. Nu är det bra igen.

Vet inte vad som händer under dagen. Ska väl åka hem senare. Fast vet inte när och så. Eller om jag sover här en natt till. Sune behöver ju lugn och ro nu när han har tenta på fredag så jag kan ju vara snäll och hålla mig undan. Fast å andra sidan har jag inte träffat honom på snart en vecka. Så jag saknar honom lite.

combo

Jag älskar min combo!


back to stockholm

Nu är det snart dags att åka. Har packat klart. Mina grejer och Sunes påse är med. Om en liten stund kommer offe och hämtar upp mig. Det blir nog jag, Offe, Ida och Jasna som åker upp. Trevligt sällskap.
Jag känner mig nervös.

min bejb

226380-27
Igår träffade jag denna fina flickan. Det var mycket trevligt. Hon saknar jag väldigt mycket.
Frida hjärta Johanna. <3

dream

Drömde en dröm i natt. Det var verkligen och konsigt och när du kramade om mig kändes det precis så som då. Benigt och rogivande. Konsigt.

the way i are

Att folk blir sådana förbannade tofflar när dom skaffa sig en pojk/flickvän att man börja försumma sina vänner. Det är för mig något jag inte kan förstå. Visst jag har säkert också gjort det då och då men jag försöker verkligen att inte göra det. Vänner är något av det finste. Jag kanske bara ha inbillat mig att vi var så bra och nära som vi var. Det kanske är något som bara jag har känt. Jag vet inte. Jag vet fan inte någonting längre. Jag är besviken helt enkelt. När sånt här händer försöker man ändå glädjas åt den andre för att vara en god vän.. Fast i vissa situationer är det svårt.
Jag är bara så förbannad.
Något som har gått min väg är att jag och Offe har fått tillbaka vår kontakt mer. Det gör mig verkligen glad. Han gör mig glad. Idag ska jag åka bil hem med honom och två till. Det kommer bli en trevlig resa tror jag. Bra och trevliga människor i bilen. Det kan väl inte gå så fel ändå.
Jag har lite ångest för att jag ska åka till Stockholm idag. Fast om jag kommer in i en vardag, få tillbaka min bästa vän och börja trivas i mitt rum mer så ska det nog gå bra. Det är väl en bit kvar men det är väl bara stå ut och göra det bästa av situationen.

...

Jag måste vara en väldigt jobbig flickvän. Jag är ledsen. Jag kan inte hjälpa det.

hemångest

Eftermiddag i småland. Det är lugnt och skönt. Dagen har varit rätt slapp som många andra dagar den senaste tiden. Jag måste få igång vardagen snart. Jag vill inte åka tillbaka till Stockholm. Jag vill åka tillbaka till Fredrik, fast annars har jag inte mycket där som få mig att slå klackarna i taket. Inget alls. Offe och jag har en del roliga saker för oss ibland men annars så är det ganska lugnt.
Jag har lite ångest faktiskt för att åka tillbaka. Jag känner mig galet ensam i den staden. Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör där. Usch. Undra när jag åker hem nästa gång.
Dessutom verkar jag har tappat bort en av de bästa någonstans på vägen och det gör riktigt förbannat ont. Vi pratar inte som förr. Inte alls. Fast jag vet inte om han har tänkt på det. Jag vet inte hur länge jag orkar ha det så. Hur kunde jag tro att allt skulle bli så bra?
Tur att jag har Fredrik. Han är den bästa.

morning

Godmorgon. Det blev tidigt idag. Har varit vaken sedan åtta då min syster väckte mig. Gick dock inte upp förän nu. På förmiddagen tänkte jag vara aktiv och fixa en massa. Så jag ska snart börja tvätta sen åka till TELEproffs, hämta mamma och göra ett litet ärende och sen är jag väl klar farmåt tolv. Måste köpa mig en telefon idag. Det är tråkigt. Jag är inte ens upplagd till att köpa en ny. Jag vet en telefon jag skulle vilja ha men vet inte om det finns fortfarande.
Kommer ni ihåg den där röda telefonen med vida blommor på. Vet ni ifall den fortfarande finns ute på marknaden? Det var ganska längesedan den kom men jag ah alltid velat ha den och har inte riktigt kunna släppa den än. Annars hoppas jag hitta någon annan liknande.

can´t get it

Det känns som om jag har så mycket känslor inom mig att jag inte vet hur jag ska få ut allt. Det känns som att jag bara vill skrika rakt ut. Skrika ut min frustration över allt. Jag känner mig frustrerad och ledsen och rädd. När allt kommer över en såhär på samma gång hade det varit skönt att bara kunna gömma sig i någons famn. Fast det händer alltid när man är sårbar och ensam. Det är konstigt. 

image26

emelie.

image25
Har träffat Emelie idag. Det var mysigt. Hon är vacker. Jag beundrar henne!


ingenting

Håll i hatten mina vänner.
Kents nya låt Ingenting. Den är grym. Den är helt förbannat bra. Jag fylls av en sådan känsla att jag bli varm och kall och blir helt full av känslor att jag nästan exploderar. Bra, bra mycket bra gjort!
Jag kan knappt bärga mig tills albumet kommer.


farah

Har nyss kommit hem från grannflickan. Har mys med Michan och Ida ikväll. Har pratat om ditt och datt. Det var väldigt trevligt. Jag tycker verkligen om dessa två. Underbara!
Så det har varit en mycket trevlig kväll med fika, Svensson Svensson, prat och mys. En bra kväll.

am i wry? no

Det enda jag saknar i Stockholm är Fredrik. Han frågade igår om jag saknade det, om jag längtade tillbaka hem till Stockholm. Jag ser inte Stockholm som mitt hem. Inte än. Jag kanske gör det sen. Jag måste göra något med mitt rum och jag måste trivas mer där innen jag kan kalla det hem.
Fast nu till svaret jag saknar det  inte så värst. Jag längtar absolut inte tillbaka. Jag känner nästan lite stress över att jag ska åka tillbaka. Tillbaka till kylan och anonymiteten. Tillbaka till instängda människor och blåsigt väder.
Fast å andra sidan få jag åka tillbaka och vara nära Fredrik och sen kan jag träffa Offe lite oftare än om jag inte bo där. Sen har jag en bra combo som jag bo med också. Dessa tre män gör det lite lättare helt enkelt.
Fast överlag längtar jag inte tillbaka speciellt mycket. Det blir kanske västkusten elelr södra delen av Sverige ändå. Fast jag måste ge det en chans. Jag måste väl det helt enkelt.

big city life..

Har varit på stan idag. Med mamma och Malin. Pappa var inte så intresserad av att gå med oss tre i affäre så han valde att stanna hemma. Jag köpte mig två klänningar. Jag som egentligen inte har några pengar. Jag köper alltid någonting när jag är på stan med min mamma av någon konsit annledning. Hah. Det är bra att gå på stan med henne. Kollade även på en mobiltelefon och hittade mig några bra alternativ. Dock har jag inte iskaffat mig någon än. Ska kolla på TELEproffs på måndag och se vad som har att erbjuda.
Ikväll ska jag mysa med Michan och Ida. Det ska verkligen bli trevligt. Mycket trevligt.

stars of CCTV

Tänk om jag bara kunde uttrycka mig lika vacker och fängslande som du. Tänk om jag också kunde ha det. Ha DET. Något jag velat ha länge. Som jag ibland intalar mig att jag har. När jag är ensam. När jag skriver för mig själv och privat. Då, DÅ kanske det tar sig. Fast inte som du. Det är bara så vacker.

höstväder och sjalbekymmer

Kvällen och dagen har varit skön, trevlig och mysig. Det har varit höst ute idag. Regn, blåsigt och kallt. Därav har jag hållt mig inomhus och haft raggsockar på mig.
Jag funderar på att gå och lägga mig i sängen. Kvällssamtal med min fina, läsa, skriva och lyssna på musik. Det var längesedan jag gjorde det nu. Det är en annan känsla när man är hemma. Det känns tryggare och lugnare. Det börjar verkligen bli höst nu. Jag få ta på mig varma kläder i morgon. Fast i alla stress när jag skulle hinna med pendeltåget glömde jag min nya fina sjal i lägenheten. Det är tråkigt.

mitt vill ha

Jag och Fredrik var inne i en djuraffär härom dagen. Hade lite tid över innan jag skulle på intervju så vi gick in. HIttade väldigt söta kaniner och sen två jättelurviga marsvin. Eller jag vet inte om det var kaniner. Det såg ut som kaniner men var i marsvinsburen tillsammans med ett annat. Det kanske var någon speciell sort. Långhåriga och fulla med virrvlar. Söta.
Fast jag fastnade för en söt litet brun kanin, med hängade öron. Det fanns en svart också. Fast jag har ju inte kunnat glömma den söta svarta rock´n´roll kaninen jag och Maria kollade på i Gislaved.
Jag har inte släppt det där med att köpa kanin. Jag vill verkligen ha en. Kan ingen köpa en till mig! En söt ruffsig rock´n´roll kanin. Det vore något.

taget från våra fönster

226380-23


226380-25

Stockholm Stockholm.

ceep it up

Vi har fått en lånebil. Har lämnat in vår för att laga bucklan där bak. Vi fick en likadan som vi har. Kändes lite ovant när jag skulle köra den. Hah. Fast det gick bra.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. Emelie ska komma hem till Värnamo för att lämna Johanna så jag kanske kan träffa henne en liten stund. Det vore mycket trevligt.

hemma

Jag är hemma i Värnamo. Det är lugnt och skönt. Jag trivs här. Jag gör verkligen det!
Resan igår gick bra. Åkte bil med Simon som hade hämtat min fasters familjs nya hund. Kasper heter han. Petra var inte med för hon har åkt på kurs till Kreta. Vissa få ha kurser på bra ställen. Varmt och skönt nu innan hösten tar fart.
Något som jag tänkte på idag på morgonen var att löven börjar bli gula och falla lite lätt. Något jag inte har tänkt på I Stockholm. Jag gillar hösten. Det är mysigt med höst. Varma kläder, stearinljus, dricka te. Finns så mycket mys över hösten.
 

to-do-lista

Dusch - check.
Packning - (halv) check.
Göra mig i ordning -
Dammsuga - check
Discka - check

Så nu återstår då att göra sig i ordning lite. Tänkte först ta på mig jeans men vid närmare eftertanke ska jag ju åka bil hem och det vore kanske skönt med något som inte sitter åt då. Klänning få det nog bli i stället.
Sen är det bara att packa lite till och sen sätta sig på pendeltåget ut till Södertälje.
Jag har ont i magen och jag är fortfarande lite kaffesugen.

världshus

Igår så myste jag med Fredrik. Vi kolalde film och efter lite tjat och tjurigheter från min sida under eftermiddagen så sa skulle han sova här trots att han skulle jobba idag. Jag tänkte mer att det är bättre om han sover hos mig, han behöver inte gå upp lika tidigt och det är närmare till jobbet så han behöver inte åka pendeltåg så länge och byta och fixa hit och dit. Bra bra tänkte jag.
Somnade någon gång runt tolv men vid ett igen så vaknade vi båda av att det pratades och slamrades så högt i lägenheten att jag tror alla fyra hade peltor kopor på ögonen med påsatt radio i. Hur som helst efter att ha legat och lyssnat lite i hopp om att dom skulle gå hem snart fick jag reda på att det vaknades fyllematlagning i köket. Jag börjad undra när vår lägenhet hade blivit ett världshus? Fredrik hade vaknat och var lite irriterad och jag mest stressad över att han inte kunde sova. Så jag fick gå upp och söga till som en anna kärring. Vad skulle jag göra?
Som tur var tystades det avsevärt och vi somnade om. Fredrik var inte så sur på morgonen som tur var och jag sa att han fick smälla i dörrarna där ute som straff. Han sa att det itne behövdes. Hahah. han är välsigt snäll. Hade det varit jag som blivit väckt hade jag nog slammrat och levt om.
Sen somnade jag om coh drömde sjuka drömmar. Sune struntade i sin föreläsning och diskade det första han gjorde när han gick upp. Sen bad han om ursäkt och allt är bra. Det var snällt.
Det är chill.
Kaffet smakade förträffligt bra. Fast jag är väldigt sugen på chai från Espresson house. Fast man kan ju inte få allt.

cold city

Har precis lagat köttfärssås och spagetti. Det blev gott för att vara första gången. Nu är jag väldigt mätt och otroligt kaffesugen. Så nu är vattnet på upphettning och sen ska jag dricka en liten cappuccino.
Idag blir det hemfärd till Småland. Det ska bli mysigt. Träffa familj och vänner. Det är precis det jag behöver just nu. Igår givk det bra. Fast fick inte så gott intryck som jag hade förväntat och hoppats på. Vi hade bestämt möte klockan tio. Jag skyndade mig dit när jag virrade bort mig lite men kom i tid. Vid 10.10 ringde jag henne och hon sa att hon strax skulle vara där. 10.18 ringde hon mig och frågade ifall vi kunde ljuta fram mötet till klopckan 11.00 så hon kunde springa ett ärende på ett annat café eller vad det nu var hon skulle göra. Ehh okey sa jag glatt men inombords tänkte jag med. Vem fan tar du mig för? Vem tror du att du är? när hon redan visste jag hade väntat på henne sedan klockan tio. Alltså seriöst att man ha mage att fråga det då. Jag förstår inte hur vissa stockholmare tänker. Det är verkligen mycket kallare och inte alls lika trevligt här som vissa andra städer. Stockholm är faktiskt et ganska kall stad. Om jobbet nu då. Jag vet itne. Jag trodde det var ett café. Det verkade vara med restaurang. Jag vill jobba på ett café i så fall. Inte restaurang.
Fast helst vill jag jobba som receptionist.
Nu hoppas jag snart mitt vatten är varmt sen ska jag dricka kaffe och efter det duscha och packa lite.


puss

226380-13

coco-pops

Sitter och äter frukost. Min frukost består coco-pops. En verkligen näringsrik och givande frukost. Jag orkar och hinner inte riktigt med något avancerat idag.
igår var vi ute några stycken och åt pizza och firade Oscar som fyllde 22. Det var trevligt. Jag vill ha en barnportion men det var tydligen bara för bebisar sa han. Så jag fick ta en pizza och åt en fjärdedel. Mycket nödvändit. Så Oscar och Offe fick äta upp resten. Vår kypare var jävligt konsigt och jobbig och han trodde själv han var så rolig men man skrattade mer åt honom en med honom. Det kanske funkar på turister det där.
Idag ska jag till Sturegallerian och prata lite med dom. Det ska bli spännande. Få se vad hon säger. Skulle kolla på schemat och sånt. Efter det bli det stan med Offe.
Nu måste jag skynda mig.

sturegallerian

Idag på eftermiddagen när jag och Fredrik precis gick på bussen ringde Stureplansgruppen. Så nu ska jag träffa henne i morgon på Sturegallerian. Så det verkade väldigt lovande. Jag är glad. Jag är väldigt glad!


modeblogg

Dags att snart åka in till stan. Ska försöka köpa mig en jacka idag. Igår var jag inne i en butik som jag trodde var en lite finare second hand. Då jag har lite svårt för sådana kläder. Tycker verkligen det är fint men kan inte ta på mig det. Synd men sant. Dock gick jag in där och hittade en jacka. Kollade på prislappen och fick veta att det inte va second hand då den kostade ca 5300. Kollade vidare på en röd klänning som kostade 3200, efter det kollade jag på jackan igen och tänkte att det var tur den inte fanns i min storlek. Sen gick jag ut därifrån. Hah. Som om jag skulle ha råd med det i nuläget. Nej nej.
Sen hittade jag en jacka på bikbok som var väldigt lik den dyra och den kostade bara 800. Så nu lutar det åt den. Om jag inte hittar någon annan idag.
Så det var mitt modeblogginlägg. Hah.

scones frukost.

Idag blir det scones till frukost och så va det pannkakor till kvällsmat igår. Det är lika bra att njuta så länge denna lyxen är kvar. För snart hoppas jag att jag kan hitta ett jobb som jag trivs med. Va som sagt på intervju igår. På ett café. Fast det var mest hoppan in extra men man kunde få mycket tider. Fast det går ju inte att ha ett sådant jobb när man inte vet i förväg när man ska jobba och inte har något helt säkert. Annars skulle jag tycka det var mysigt att jobba på ett gulligt café. Eller en affär. Få se vad jag kan få tag i. Jag hoppas jag få det snart i allfall.
Funderar en del på vad jag ska göra. I söndags tänkte jag på allvar att frisör kanske man skulle ta och bli. Jag hade faktiskt tyckt det var väldigt kul. Dessutom är det många som har sagt att det skulle passa mig. Fast jag vet inte. Jag få kanske ta det som det kommer helt enkelt. Fast jag måste gra något. Måste nog läsa upp något. Gå en kvällskurs eller vad som.
Jag ska nog åka hem över helgen. Ska söka lite jobb, träffa familj och vänner och bara ta det lugnt. Ska bli skönt. Visserligen ska Sune åka till Göteborg i helgen och det hade varit trevligt att ha lägenheten själv fast det hade nog blivit lite ensamt också. Så jag tror jag ska åka hem. Dessutom kanske jag kan få skjuts hem.
Idag blir det liten tripp på stan. Ska försöka hitta en jacka. Jag har hittat en som jag tror jag ska köra. Den är välsigt söt.
Borde kanske hjälpa Fredrik lite, hjälpa till lite mer än att bara läsa receptet.

intervju

I morgon ska jag i allfall på en ny interjvju. På ett café. Det känns väl bra.


pain

Gårdagen var inte alls till belåtenhet. Jag har aldrig varit så nära att bara skita i allt och dra hem till tryggheten igen. Fast det fanns inga rimliga priser på biljetterna. Det fanns knappt nåra heller för den delen. Så nu sitter jag i allafall här i mitt rum och känner ingen glädje alls. Jag vet inte ifall det ska kännas såhär när man har flyttat hemifrån för första gången. Det kanske är normalt. I så fall vill jag gärna att det ska försvinna snart för jag orkar inte med att må såhär mycket längre till.
Det var tur att jag ahde Offe igår. Offe är bra. Han är guld!

facebook.

När jag loggade in såg jag att Offe hade ändrat lite  våra detaljer. Så här såg det ut. Jag bara skrattade åt allt som hänt.

  • You dated.
  • You lived together.
  • You took a course together.
  • You went to school with Elving.
  • You met randomly.
  • You hooked up.

  • tom

    Om man skulle besdkriva mitt humör och hur jag mår med tre ord skulle det bli de här. Utan inbördes ordning.
    - Förbannad.
    - Sjuk.
    - Besviken.
    De två som jag vet ställer upp i den här stan är Fredrik och Offe. <3

    dag 3

    Då är det tredje dagen jag ska jobba. Jaghar nu tänkt över min situation och jag har bestämt mig för att inte jobba kvar där. Nu spelar det ingen roll vad dom säger. Jag vill verkligen inte. Kanske är det så att jag inte har gett det en ärlig chans men samtidigt om jag har ångest över att gå till jobbet min tredje dag så är det nog inte helt rätt ställe. Jag få panik när jag tänker på att bara sitta där och inte få kontakt med människor.
    Nu vet jag att jag passar med att jobba med service. Det är nog det jag ska sysla med på något plan. Annars måste jag har uppgifter att göra som utvecklas av. Det känns inte bra det här. Det ge mig ångest och jag som verkligen ville jobba här. Jag vill jobba, träffa människor och verkligen känna att jag vill gå till jobbet. Det gör jag inte nu. Nu känner jag mest panik. Det här är inte bra. Jag hoppas bara jag slipper jobba min uppsägningstid. Kanske behöver jag inte det nu i och med att jag bara har jobbat i två dagar. Det kommer verken att ge dom eller mig någonting.
    Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har mest panik just nu.  

    tvättning i ottan.

    Godmorgon. Nu har tvättningen startat. Är inne på andra tvättrundan nu. Det var tungt att gå upp klockan sju idag på morgonen. Med tanke på att jag hade kunnat sova så mycket längre. Sängen ser fortfarande väldigt inbjudande ut. Jag vill bara vara klar med tvätten snart. Kanske en omgång till blir det nog. Sen är jag nog klar framåt halv tio. Då är det dock nästan försent att gå och lägga sig. Det kommer om man har otur att ge omvänd effekt. Fast just nu vill jag bara lägga mig och sova. Det är det enda jag tänker på just nu. Jävla tvätt. Jag vill sova!!
    Jag börjar dra på mig en jävla förkylning också. Varje morgon när jag vaknar så är jag tjock i halsen och helt täppt i näsan. Det river i helsen när jag sväljer och sånt.

    godnatt från söder

    Ska snart ta och inta sängen. Blir lite läsning och så sen ska jag försöka sova. I morgon ska vi inviga tvättstugan. Det ska vi göra med bestämda och vakna steg klockan 07.00. Herre min själ. Det där med bestämda och vakna steg vet jag inte riktigt hur bra det kommer att bli med det i ottan.
    Så nu säger jag godnatt härifrån Söder. Det har varit en korrupt och förvirrande dag.


    till dom ensamma..

    På bussen spelades denna låten till dom ensamma och jag har inte kunnat släppa det. Började genast att tänka på en speciell person när jag hörde den. Det är nog bara du som kommer förstå det här. Det är bara du som behöver förstå. Jag behöver egenligen inte säga så mycket mer.
    Jag saknar dig Johanna! Jag saknar dig mycket

    kort karriär?

    Som jag har skrivit innan så började jag jobba igår. Jag var inte direkt pepp på det idag på morgonen då det verkade som om altl gick emot mig.
    Kom till jobbet sen och sa att jag tyckte att jag inte fick någon vidare utbildning igår och jag förstod inte riktigt vad det handlade om. Att jag var väldigt förvirrad.
    Sen när det hade gått två timmar då nådde jag min gräns. Jag fick nästan panik rent ut sagt. Kände att det här verkligen inte var min grej. Jag måste nog jobba mer med människor och service på annat sätt. Alltså det är itne så jobbigt att ringa utan det är mest hela grejen. Det känns inte bra helt enkelt. Så jag tog mod till mig och gick och sa upp mig min andra arbetsdag. Det var verkligen ingen lång karriär tänkte jag.
    Han tyckte det var bra att jag sa till och sa att vi kunde prata sen när passet var slut. Sen skulle jag fortsätta ringa lite och jag kanske lyckades boka ett möte och få känna den känslan.
    Så jag gick lite lättad tillbaka till min plats och helt plötsligt så var det en som nappade. Jag blev helt galet nervös och till slut lyckades jag boka mötet. Då tre av mina arbetskompisar som satt jämte insett när ajg lagt på att jag lyckats boka mitt första möte blev helt tokiga. Dom bara skrek och peppade som bara den. Det var verkligen kul. Då känder det verklgien bra. Alla grattade och tyckte det var jätteroligt och att det var bra gjort och jada jada.
    Sen när jag sa efter ett tag att jag hade sagt upp mig böevv dom helt galna. Försökte övertala och sa att jag inte fick sluta och en skickade mail till personalchefen som jag skulle prata med och så att han skulle övertala mig att stanna. Det var gulligt gjort av dom och man kände sig uppskattad då.
    Så när jag pratade sen med honom så kom vi överesn om att jag ska komma i morgon och sen ska vi prata i morgon efter jobbet och göra en utvärdering om hur det är.
    Jag känner mig mer förvirrad än nåonsin just nu.
    Detta kan komma att bli en kort karriär. Just nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra.
    Det återstå att se hur det blir i morgon.

    förvirrad

    I mpndags när jag gick ifrån mitt nya jobb kände jag mig hoppfull, förväntansfull och jag längtade verkligen till jobbet. Det känner jag inte längre. Alla mina förhoppningar gick i kras idag på morgonen. jag känner ångest och oro. Det är nog inte det här jag ska göra. Eller man kanske inte kan uttala sig efter bara en dag. Fast det intrycket jag fick igår var inte det samma som jag gick därifrån med i måndags. Låter det vettigt?

    hemlängtan.

    Jag har ånget. Idag vill jag inte bo i Stockholm. Känner mig helt förvirrad och som att det här inte ritkigt är det jag vill. Allt känns tungt just nu. Jag vill hem till Småland.


    fina norge - flickor

    Fick nyss ett samtal med ett numer som jag inte kände igen. Så jag svarade lite förbryllad och om jag bli glad när jag hörde en härlig och välbekant röst i luren.
     Sofie ringde från Norge!! Hon var nere i Oslo och hade även Elin till hands så jag fick byta lite ord med en berusad gullig Elin.
    Detta samtal med mina fina flickor gjorde mig så glad att jag bara vill åka till norge och hälsa på nu nu NU. Vill krama om och sitta och prata och nattfika. Åh vad jag saknar nattfika!
    Sofie the slut jag saknar dig. Jag vill ha dig i Stockholm. Jag vet att du måste göra det här fast jag helst vill ha dig och dina hyss i stan.
    Detta gjorde min dag!
    Puss

    etapp 2 och 3

    Jodå maten i måndags blev faktiskt till bådas förvåning bra. Till coh med så bra att han tyckte att jag skulle laga mat till honom en dag i veckan. Fast det vet jag inte om jag ska. Det var dock kul och när resultatet blev lyckat så ska jag nog göra om det ändå. Sen blev det mys och sånt efter det. Så kvällen var bra!!
    Tisdagen spenderades med lite mys och sen när vi skulle ut och strosa på söder då kom spöregnet. Sen regande det ett bra tag och till slut fick vi lite upphåll och sprang och handlade åkte till Sunbuberg och åt sallad, spelade poker och kollade idol. Även det en mysig kväll.
    Idag så började jag på mitt nya jobb. Fick inte mycket till utbildning direkt utan mer fick studera lite snabbt och sen fick jag mest sköta mig själv. Visst att man lär sig bättre när man håller på det men samtidigt måste man ändå för att känna sig trygg ha att komma med när man ska börja boka möten. Det gick väl inte jättebra. Kände mig lite ivägen och så. Det var inte den mest pedagogiska utbildning jag varit med om och meningen "Det lär du dig senare." Är jag väldigt trött på. " DU kommer in i det " " Det lär du dig senare "
    Hallå! Jag måste ju veta lite nu!
    Kände nästan en snudd på frustration efter någon timme. Hoppas verkligen det blir bättre i morgon. Fast det tror jag det blir. Jag hoppas det. Jag ska gå dit med positiv attityd och verkligen försöka. Det ska jag verkligen.
    Sen borde jag tvätta i morgon också. Har inte riktigt kollat in tvättstugorna och har ingen kläm på hur det fungerar.
     

    etapp 1

    Då är första etappen av matlagningen avklarad. Det är ingen stor grej jag laga direkt men jag gå verkligen in för det här. Jag vill att det ska bli gott och bra!
    Fast nu ska jag ta och göra mig i ordning lite och bäst göra sig extra fin. För om det inte bli bra med maten få man väl ta till andra knep för att få en bra kväll. Hah.
     

    blogga blogga blogga!

    Hur mycket jag än säger till min pojkvän att uppdatera sin blogg så gör han inte det. Antingen så bry han sig inte eller så har han helt enkelt glömt att han har en. Efter ett inlägg. Jag vet inte vad som ska krävas för att han ska skriva lite. Det är kul att läsa bloggar och jag få nog klura ut något bra. Ett ord om kvällen kanske. Fast då vill jag bara ha bra ord. Ingen ond kritik för det kan leda till att jag aldrig laga mat igen.
    Så Fredrik. Dags att fatta tangenterna lite. Inte bara spela Betapet och Poker.

    i skrivande stund. inget nytt.

    Snart kommer min combo hem. Han sa att ha skulle vara hemma innan två. Sen skulle det pluggas. Jag ska inte störa. Jag ska också vara viktig. Eller jag vill se viktig ut. Jag ska skriva brev. Jag har inte tagit tag för jag fastnade i Magnus Ugglas, Katrin samt Alex blogg.
    Jag måste också åka ner till våning 1 för att kolla in lite i tvättstugan. Det börjar snart bli dags för tvättning. Vet dock inte hur det fungerar riktigt på det här stället.
    Jag börjar bli trött nu efter alla ansträngningar idag. Kanske ska ta och vila lite.
    I natt har jag vaknat flera gånger. En gång när jag vaknade och va som i ett töcken så trodde jag att jag var hemma i småland och hörde min lillasyster spola vatten inne på toaletten. Sen snodde jag runt och insåg sanningen. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Just då tänkte jag inte så mycket. Jag var mest trött och förvirrad. Nu kommer jag inte ihåg känslan så jag vet inte ens varför jag skrev detta. Jag är bara väldigt rastlös. Kanske är dags att vara kreativ i någon form.

    to do.

    Jag känner mig ganska duktig idag. Jag har hunnit med ganska mycket och klockan är bara 12.13.
    Jag har.
    - Skrivit kontrakt med mitt nya jobb.
    - Handlat.
    - Dammsugit lägenheten.
    - Diskat.
    Nu funderar jag på att skriva brev till Emelie och sen blir det nog bara att ta det lugnt i någon form innan eldprovet kommer inför kvällens matlagnig.

    10.47 måndag

    var en snabb vända på mitt nya jobb idag på morgonen. det gick på 10 minuter. skrev kontrakt och sen var det klart i stort sett. sen på onsdag sparkas det igång. med buller och bång och jag ser verkligen fram emot det. jag tycker det ska bli väldigt kul! jag vill gärna börja nu direkt. jag vill ha något att göra. jag vill också känna mig viktig.
    har varit och handlat lite inför matlagningen ikväll. det blir nog inget häpnadsväckande direkt men det blir inte fläskpannkaka som jag faktiskt övervägde när jag stod där i affären. jag kan inte berätta heller vad det blir för något för det kan finnas en chans att han läser det här och då blir det ju ingen överraskning.
    nu ska jag äta bagel med philadelphia och en cappuccino på det. mycket bra frukost.


    matlagning - morgondagens stora press.

    jag har nu funderat på min matlagning ett par stunder idag. nu kom jag åter igen att tänka på det. jag har ju verkligen lovar och jag kan verkligen inte laga mat. det är hemskt men sant. idag när vi låg i sängen på förmiddagen började vi prata om det här. denna lilla enkla bjudning som jag känner lite press inför. så sa han "kan du inte göra något oväntat.. typ fläskpannkaka eller något"
    och jag tänkte lite. att jag kan ju faktiskt laga fläskpannkaka. det kanske jag ska göra. fast det känns ju inte så roligt.
    jag vill ju helst slå på stort så att han trilla av stolen av överraskning och förvåning över att jag har kunnat åstakomma något sådant. det skulle jag tycka var väldigt otippat.
    jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra. börjar nästan känna mig stressad inför detta. jag vill verkligen att det ska bli bra. jag vill visa att jag kan om jag vill. (jag hoppas jag kan om jag vill). 
    ska kolla lite på internet och i den rutiga kokboken som ligger här jämte mig. det är då fan att jag inte fick med mig min kokbok med lätta recept när jag flyttade.
    ska klura lite på det här. jag tar en dusch på det.

    trött söndag

    Dagen har spenderats i sängen. Praktiskt taget hela dagen. Har sovit och läst och kollat OC, nu mår jag illa. Vet inte varför. jag har inte ätit så mycket idag så jag borde nog göra lite mat snart. Det blev aldrig att jag gjorde det innan. Det var för stökigt. Nu måste jag väl diska i allfall. Fast jag måste poängtera. Det är inte jag som har stökat ner.
    Jag har tråkigt. Jag har verkligen tråkigt just nu.
    Jag har inte varit i Godislandet-affären heller. Det är ju ganska bra ändå.

    bildförfrågan

    Det kommer bilder på lägenheten. Om ett tag. Jag har nämnligen glömt min sladd till kameran hemma i småland.. Det var inte så lyckat.
    Fast jag ska troligen hem om två veckor så då ska jag ta med mig den hit.
    Idag är jag seg och trött och osocial. Eller jag träffa gärna folk bara jag slipper vara ute på stan och gå runt bland folket. Så idag ska ajg i stället vara hemma gå ner till godislandet och köpa mig något gott kanske och sen ska jag plöja OC och läsa. Det låter som en utmärkt söndag!
    Nu ska jag laga mat.

    don´t panik

    när jag åkte pendeltåget på väg hem från fredrik idag på förmiddagen så kunde jag inte låta bli att thuvlyssna på två medelålders män som satt nära. dom pratade först om friidrott och sedan drog det igång. han som satt närmast skulle ta mig fan hela tiden vara bättre. spelade ingen roll hur snabbt och bra den andra hade sprungit den andra hade hela tiden sprungit någon sekund fortare. och så höll det på ända fram till t-centralen där dom steg av. sen pustade jag ut och steg av en station längre bort.
    har varit hemma en stund. gick snabbt ut på stan lite och träffade sune, offe, olivia, johan och david. de andra åkte in till stan men jag som hade köpt mat som jag skulle laga tackade nej och begav mig hemåt i stället. så nu sitter jag här har ätit och lagat mat för första gången i vår lägenhet och disckat dessutom. det blev dock inget speciellt utan potatismos och fiskpinnar. jag brände dom dock lite.
    jag tror jag har tagit mig lite vätten över huvudet nu på måndag då jag ska laga mat till fredrik. i stället för att komma på något jag ska laga försöker jag nu i stället komma på en annledning att slippa.
    fast å andra sidan är det verkligen min tur. han har lagat mat till mig hur många gånger som helst.
    pratar med syster på msn. jag saknar henne. jag har haft hemlängtan.
    nu måste jag göra mig i ornding. idag blir det utång på trädgården och lite inflyttnignsfest först. jag hoppas det blir en trevlig kväll.


    ensamhets-stress och vilja av lugn

    jag känner mig stressad inför helgen. fast i morgon är det söndag och då behöver jag inte bry mig längre. min första helg i stockholm kanske inte riktigt kommer att se ut på det sättet jag vill. jag kanske helt enkelt stannar hemma. fast just nu är det kanske det som lockar alldra mest. har inte varit ensam en enda kväll denna veckan. fast ändå känner jag mite lite ensam. det är väl ändå bra konsigt?
    kanske helt enkelt ska stanna hemma med en god bok och äta choklad och fiskpinnar och potatismos till middag.
    jag vet faktiskt inte vad som händer. alkohol är inköpt i allfall.

    paus

    jag känner mig ganska trött just nu. ska åka hem till mig snart.
    sen få vi het enkelt se vad som hnder ikäll.

    my morning

    Lördag morgon. Jag har nog troligen sovit för länge. Det var jobbigt att gå upp när fredrik ringde från jobbet. Fast det känns som om det är dags nu. Jag ska snart åka hem och störa Sune och hans flicka där hemma i lägenheten. Ska ta mig ett besök på systebolaget också. Ikväll blir det fest. Tror jag. Hoppas jag om allt går som det ska.
    Gårdagen var en si sådär dag. Jag var lite depp och nere. Det känns lite bättre idag.
    Elin ringde igår. Det var mysigt att prata med henne. Hon åker till Norge idag hon flyttar dit. Det är verkligen tråkigt att jag inte få träffa mina flick kompisar. Jag saknar dom!!
    Dags att ta en dusch i Fredriks badkar utan duschdrapperi. Det är fan nästan helt omöjligt att duscha så. Jag förstår inte det. Jag kan knappt duscha med ett duschdrapperi hur svårt tror ni då inte det är för mig att duscha utan ett. Fast jag börjar komma på ett trick nu.

    RSS 2.0