..

226380-12
Jag saknar dig!!


välgärningar och illdåd

Jag sitter och lyssnar på kent. Är ganska bitter över att jag inte hann med att skaffa någon biljett till deras konserter. Inte så lite bitter heller. Hade verkligen velat gå. Så Fredrik sa att han skulle försöka fixa det till mig, och om han lyckas med det så blir jag minsann glad det kan jag lova.
Emmaboda var bra! jJag orkar dock inte skriva om det just nu kanske kommer senare, kanske inte.
Jag har endast en dag kvar på jobbet nu. Skrev på uppsägningspapper och sånt idag så nu börjar det verkligen bli verkligt allt det här som man har gått och pratat och tänkt på ett rätt bra tag nu. Det känns inte så. Det känns som vanligt. Vet inte hur det kommer att kännas i morgon. Tyärr tror jag det kommer att kännas som vanligt. Som att jag inte slutar helt utan bara slutar för dagen. Fast jag vill känns något annat. Något speciellt. Fast kanske när jag och Sune fyra av våra champange korkar efter tolv i morgon, då kanske det känns något. Något annat. Till och med lite vemod i all glädje. Fast nu är jag jävligt glad!


min vackra.

226380-11

Grattis min vackra på 21årsdagen!
Puss!

emmaboda

Lön idag. Jag kommer dock inte att kunna göra så mycket för mina pengar. Det mesta måste sparas. Fast lite pengar kan jag nog göra av med och en del kommer väl att flyga iväg redan under denna vecka. I morgon åker vi till Emmaboda. Ska bli skoj. Det enda som har oroat mig är regnet. Fast nu är jag inte ens orolig för det. bara packa ner regnakläder, gummistövlar. Alkoholen är under dagen på färd ner till festivalen och tältet kommer förmodligen, hoppas jag redan vara uppställt när vi kommer imorgon. Vilket vetyder att vi till stor sannolighet bara behöver börja dricka i morgon kväll när vi intar festivalområdet. Jag oroa mig för sådana småsaker egentligen. Alldeles för konstiga saker. Jag hopaps bara att det blir en trevlig helg och på lördagen kommer Hanna vilket ska bli väldigt skoj. Det blir en lite återförening på lördags kvällen/natten fast denna gången få vi min själv hålla igång ännu längre in på småtimmarna. Jag ser fram emot allt just nu. Så i morgon är det bara att åka framåt fem tiden för den sista Emmaboda festivalen någonsin.


image10
Emmaboda -06

min lediga dag.

Ledig dag idag. Fast ändå har jobbet ringt. För ca en halvtimme sedag och frågade om jag vill åka upp och köra stänigning. Fast nej det vill jag ju faktiskt inte. Inte idag. jag har faktistk jobbat hela helgen och jag är ledig idag och jag ska träffa en kompis snart. Fast varför måste man komma med massa ursäkter nu! Jag ska bara jobba fyra dagar till fast ändå få jag lite dåligt samvete. Det är typsikt.
Nu tänker jag inte tänka på det mer för om en halvtimme ungefär ska jag träffa Elin. Det ska bli mysigt. Jag har inte träffat henne på länge känns det som och hon ska flytta till Norge sen i höst. Min fina Elin!
Dagen har bestått av frukost med Sune och prat om framtiden. Jag längtar verkligen till Stockholm nu. Ska bli väldigt kul och hopaps allt bli bra! Sen var det systemet som gällde och alkoholköp inför Emmaboda. Inte lite mycket som förra året. Dock var det väldigt tungt att bära men glädje för 56:-. Det är gytt det! Så på torsdag bär det av. Jag måste köra regnkläder. Ska försöka hitta mig ett fint rosa regnställ. Det vore något! Måste väl finnas på någon barnavdelning någonstans.

hamburgerkullen

Igår träffade jag Johanna., Becka och Sussi för en kvälls prat om det mesta. Det var väldigt trevligt och görs gärna om snart igen med lite vin och sånt kanske!
I början av kvällen så satt vi på MAX den nyöppnade konkurenten där uppe som jag igår skrattade rakt upp i ansiktet. Jävla nötter är dom som jobbar också och service är inget att tala om på det stället. Det där med att  "Vi gör era hamburgare på beställning"
I min röv heller. När man går dit så går i allfall jag med tron att man ska få sin hamburgare stekt på beställning. Jag blev faktiskt förvanad att det inte va så Nej nej. Så är det ta mig fan inte. Där har dom färdigstekta hamburgare liggande i typ värmeskåp och "Lägger ihop din hamburgare på beställning". Det är egentligen så det borde stå. Dessutom har dom både fisk och kyckling liggandes så. Om man tänker på hur ofta vi säljer fisk så råder jag er alla att fråga hur länge den har legat där! Nog om det.
igår satt vi i allfall där på uteserverigen och det går ganska långsamt i deras mcdrive så ajg sitter och slö kollar lite på en man som jag känner igen på något sätt. Som jag hela tiden kopplar till Mikel Persbrandt (?) vet ej hur han stavar sitt efternamn. Sen går det upp för mig att det faktiskt är han! Så jag säger lite till dom andra att också kolla till lite ifall det verkligen är så. Och jodå där sitter han i sin röda fina bil och väntar som alla andra. Han är snygg! Han är manlig och tuff. Sen kommer vi till den roliga delen. han blir till slut på irriterad att han åker ur kön och fram till luckan. Säger något i stil med "Det var då fan att det ska ta lång tid. Är ni helt inkompetenta? Ska man behöva vänta i 15 minuter på sin mat eller? Det är ju skandal". Det är i allfall vad jag hoppas att han säger. Hah. Sen blåser han iväg i sin röda fina bil och åker till Mcdonalds i stället.
Hahah. Jag skrattar er rakt upp i ansiktet. Jag måste få göra det, måste passa på.
Sen satt vi i en halvtimme och undrade var Mikael var på väg och var han hade Igor och Sara? Han åkte mot Växjö..


kväll.

Då ska jag snart inta bingen. Först bara skriva någon rad. jag har sökt två jobb. Breven skall läggas på lådan i morgon innan jobbet. Ikväll har jag inte gjort mycket.
Bestäm att det blir Emmaboda i allfall! Jag är glad! Sen har jag och Sune prata lite om Stockholm och nu känns det bra. Jag är nyfikan på hur vår lägenhet ser ut minsann. Det är vi nog båda två kan tro.
Nu orkar inte inte skriva mer. Ska gå och lägga mig och läsa Alkemisten.
Godnatt.

.do what i do.

Har hällt i mig en latte nu. Jag väntar på att det ska ge kraft för att jag ska kunna orka gå och duscha. Det enda jag orkar göra just nu är att sitta och ströläsa bloggar och annat.
Egentligen orkar jag inte ens det.
Ge mig något.

Fick mess av Hanna idag. Det gjorde mig glad. Nu ses vi på Emmaboda!

memory loves you.

Privat.
Jag har fortfarande inte riktigt smält att jag missade Bright Eyes. Det kommer ta någon vecka till. Det går väl över. Jag lyssnar på gold mind gutted just nu. Den låten ger mig rysningar. Konstiga behagliga rysningar från en tid. Det var en natt skivan digital ash in a digital urn spelades om och om igen och jag tycktes vakna till varenda gång den låten spelades. Konsigt och underbart. Jag låg och lyssnade och frös lite för det var lite kallt där, sådär källar-kyligt om ni förstår vad jag menar. Det var den natten jag förälskades och fängslades av den låten och den skivan också. Helt underbart. Jag vill ibland när jag lyssnar nu tillbaka och bara ligga där och känna på det sättet jag kände då. Bara för att se vad det efentligen var jag kände.Det var en som en annan känsla av att känna sig levade och som om jag hittade en del av mig själv. Samtidigt som jag var ledsen. Konstigt var det i allfall.

från min gamla blogg.

När den spelades på Accelerator så var jag bland dom lyckligaste i landet skulle jag tro. Under dessa 3.56 minuter så tänkte jag inte på något speciellt. Jag bara var och njöt av allt. Det är en av de bästa stunderna denna sommare.
Tack för det!

losing

Det blev som jag befarade. En natt utan vidare sömn. Har vaknat varenda timme och varit stressig och orolig. Innan jag somnade så var det gråt och tandagnislan så natten har inte rikrigt varit till belåtenhet. Dagens jobb har trots natten gått bra. Jag har precis kommit hem nu så det är minsann skönt. I morgon är det dags igen. Detta är sista helgen nu. Så jag har bara 7 dagar kvar nu. Det känns nästan skrämmande. Fast fan var fantastisk!
Jag har ingen kommentar om Stockholm idag. (Blandade käsnlor. Det kommer bli motgångar fast det är väl så antar jag. Har redan dykt upp lite och jag är sjukt rädd att bli ensam där. Hoppas bara du aldrig skulle göra mig illa på det sättet. Du förstår nog inte riktigt allt.) Nu vill jag bara sova och åka till Emmaboda.

dagens att göra.. som jag även har gjort.

Dagen har varit bra. Det känns som att jag har gjort mycket. fast att jag egentligen inte har gjort någonting speciellt. - Sökt jobb.
-Köpt ritblock och färgpennor..
-Köpt lite andra smågrejer.
-Kört syster med pojkvän till jobbet.
-Träffat Johanna.
-Hämtat föräldrar samt herr och fru Göransson på stationen.
-Kört hem och löst korsord med Fredrik i telefon.
-Klottrat och råkat ta sönder mitt nya ritblock.
-Lagat mitt nya ritblock.
Det är en del ändå. Känner mig ganska nöjd med dagen. Ska duscha nu och sen ska jag hämta syster från jobbet också. Sen blir det sängen med en natt av få timmars sömn framför mig. Det är minsann tur jag har färgpennor och Alkemisten att läsa.

svammel.

Jag har sökt jobb. Jag håller på att göra mig i ordning och jag undrar vad Fredrik är. Samt att jag försöker få tag i Johanna. Det är mycket på kontiret nu. Jag vill ha mat. Är riktigt hungrig. Hoppas att jag och Johanna ska gå någonstans där det finns något tilltugg. Jag har endasg åtta dagar kvar att jobba och jag har lite sepreationsångest. Jag har prata med Fredrik om det och sagt att jag ska flytta till Danmark. Vad jag nu ska göra där vet jag inte, men Köpenhamn är en väldigt fin stad.
Fast vi få väl se. det blåser ju en del ut idag så det kanske kan blåa bort mina tråkiga tankar.

lite depp

Ja det blir väl likadant som med Hultsfred kan tro. Det ser väl inte helt ljust ut för Emmaboda. Jag blir irriterad. nej jag blir rent ut sagt förbannad. Denna sommar har verkligen, verkligen inte var någon höjdare. Om man jämför med förra året trost mina svängiga upp och nergångar så var den hundra gåner bättre.
Denna sommaren händer det ingenting. Det regnar och folket är inte på humör för någonting.
Jag börjar undra hur jag ska stå ut i Stockholm. Just nu undrar jag varför jag ens ska flytta dit? Ifall jag ens kommer att trivas. Jag kommer inte har en enda tjej när jag bosätter mig där. Bara killar. Fast det kanske bli så. Stockholm i ett år och sen dra jag kanske vidare.
Det få vi väl se i så fall.
Alla tänker ju ändå bara på sig själva och inte på hur dom andra känner sig. Ifall dom blir svikan eller ledsna. Jag ska nog också börja göra det. Fuck you.
Idag ska jag mysa med Johanna. Jag kommer sakna henner väldigt mycket!


ledighetens dag.

Då var det dags. Ledighetens dag och även den dag man måste göra en massa viktiga saker. Detta är min enda lediga dag denna vecka. Fast inget att hänga läpp för. Nästa vecka är jag nämnligen ledig hela fyra fem dagar. Måndag och sen torsdag till söndag. Det blir eventuellt Emmaboda då. pratade lite med Niclas igår och vi sa att vi skulle bo tillsammans då. Sune vi måste ju åka. Det blir som förra året.
Nu är det dags att börja med jobbsökandet. Sen ska jag träffa Johanna. Det blir mysigt!

irritationsmoment

Jag har sökt två jobb. Samt hittat sex jobb som ska sökas i morgon under min lediga dag. Jag håller nu på att organisera hela mitt jobbsökande lite. Då jag tidigare inte har haft så stor kolla på vilka jobb jag har sökt. Men nu. Ja nu ska det blir ändringa. Jag älskar ju egentligen allt det här med papper hit och dit och ordna och fixa och skriva upp en massa saker. Jag skulle minsann passa bra på ett kontor.
Snart är det dags att börja jobba. Klockan tre är det dags att stämpla in. Hoppas att vi kommer hem i någorlunda bra tid idag i allfall. Så att folk kan dyka upp till jobbet när dom ska osv. Igår var det ju ett stolpskott som inte hade sett sitt schema och sen inte hade någon möjlighet alls att komma till jobbet. Fast att han va hemma. Han hade tydligen varit bortrest eller vad det va. Jag blev så förbannad. Det var tur att inte ajg körde skift annars ahde han fått en utskällning så det skar genom öronen. Så gör man inte. Men tack för att du lämnade oss andra i skiten. Tack som fan. Jävla idiot! Så nu har jag fått ut lite irritation över honom.
Nu är det dags att göra sig i ordning. Det känns lite bättre nu.

tungt.

Gårdagen var hemsk. Ännu en dag med nio tio timmars arbete utan rast. Händer alldeles för många gånger. Fast man har blivit för van för att överhuvudtaget kännas vid det. Det är helt enkelt bara att bita i det sura äpplet och stå ut. Tungt är det emellanåt. Det ska jag inte sticka under stol med men det är bara att bita i det sura äpplet. Det är bara nio timmar kvar. Hoppas det inte är lika varmt där uppe idag som det var igår. Hujedamej.
Nu ska jag äta toast och sen blir det att söka lite jobb innan det är dags att åka till hamburgerhill.
Hej.

tomheltens tid

Fredrik åker hem idag och det var riktigt jobbigt att säga hejdå idag. Mycket värre än vanligt faktiskt. Tanken på att vi inte kommer träffas förän jag flyttar är riktigt påfrestande. Det är lite mer än en månad i så fall. Vi kommer inte att kunna få in några få dagar som passar oss båda annars. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna innan för det känns ganska tungt. Fast sen har vi haft en helt underbar helg tillsamman.
Dessutom har ångesten över att jag ska jobba idag legat som ett tungt täcka över mig. Nu vill ajg bara få dessa sista dagar gjorda och det ska bli så skönt och kul att börja på något nytt. Spännande.
Just nu känns det som att jag bara trampra runt och vill att tiden ska gå. 10 dagar kvar, ska snart upp och arbeta en av dom. Sen är det bara 9 stycken kvar.
Jag känner mig tom. Det känns riktigt tungt idag. Det kommer bli en lång dag.


frågetecken.

Jag vet inte hur jag ska göra.
Plugg eller jobb?

sömnsvårigheter

Egentligen vill jag lägga mig i sängen och läsa Alkemisten. Fast om jag lägger mig i sängen finns det stor risk att jag somnar. Igår gjorde jag praktiskt taget ingenting. Min mamma slingade håret på mig pch sen på efdtermiddagen så sov jag en och en halv timme eller något. Kollade på Allsång på skansen med mamma och sjönd med och kommenterade det mesta. Det var inget bra program kom vi fram till i allfall. Sen kollade jag på sluet op miss universum. Det var roligt. Miss USA ramlade när hon skulle gå och visa upp sig i balklänning. Haha. Det var roligt och vi skrattade lite fast sen tycket vi ganska synd om henne ändå. Hon var väldigt väldigt söt!
För er som undrar så vann Japan.
Sen skulle jag sova vid elva tiden var det tänkt. Det gick helt åt helvete och jag somnade nog kanske vid två och sov lite halv som halvt fram till sex. Så det har inget blivit så mycket sömn denna natten heller. Därför ska jag inte sova så länge nu på eftermiddagen få då kommer det bli samma problem i natt.
Fast nu är det bara 12 arbetsdagar kvar. Heja heja!
Det känns sjuk. Sjukt men ack så bra.
Nu ska jag duscha och sen blir det nog lite Alkemisten ändå. Ska kolla när fredrik ahde tänkt komma hem och sen är det finalen i Pussycat dolls ikväll. Det låter bra.
Grattis till Emelies Johanna som fyller 7 år idag!

nörd

226380-8


226380-9

lördag 070707

Denna dagen har varit bra. Först var det lite utflykt med hela familjen. Var ute på Småläningens marknad i Bredryd och sen EKO. Dock köpte jag ingeting. Fick en resväska. Sen köpte jag två filmer. Annars var det ganska lugnt emd pengaspridandet. Jag har inte så mycket pengar att slänga omkring mig. Det måste sparas lite nu.
Åt majskolvar och sen sov jag en lite stund. kvällen har spenderats med en snabb förfest hemma hos Emelie. Jag var nykter dom andra skulle till Sigges ikväll. Jag stannade hemma. Nu har jag kollat på film med familjen. Riktigt mysigt och trevligt faktiskt. Ska lägga mig och läsa Alkemisten lite och lösa lite korsord. Hah. Vilken lördag kväll. Fast helt i min smak idag. Jag har ont i huvudet så vi få se hur mycket korsord jag lyckas lösa.
Jag längtar efter Fredrik också.
God kväll.

hemmakväll

Ikväll är jag hemma. Det är faktiskt väldigt skönt. Har precis ätit nu och ska snart kolla på film tror jag. Sen ska jag läsa lite i Alkemisten och byta några ord med Fredrik. Det låter som en trevlig och bra kväll i mina öron. Jag behöver det här. Jag orkar inte träffa folk idag.
Det är strörre chans att jag vill det i morgon.
Puss

kåt på korsord.

Jag har blivit helt kåt på korsord. Sedan igår har jag löst en jävla massa. Ensam och tillsammans med Sune och Sofie. Hälge-kryssen är en bra början men jag hittar inga Finnveden NU tidningar hemma så jag få leta igenom gamla Vecko Revyn och Solo och sånt för att hitta några andra. Det är ungefar samma sak som när jag upptäckte suduko eller hur det nu stavas. Det var hajpat ett tag sen blev det mindre och mindre. Fast korsord har jag alltid velat klara av. Något mer avancerade än barnkorsord. Nu börjar jag bli lite diktigare.
Jag har även denna morgon städat mitt rum. Det var väldigt behövligt. jag har inte städat där på evigheter. Nu ska jag duscha och sen söka jobb.
Dessutom drömde jag om världens mysigaste hund som jag verkligen vill ha! Den kunde gå på bakbenen och äta glass med tassen. Sen fick man ha med sig en sagobok som man satt och läste för den. Så satt den ner på rumpan som ett barn och åt en magnum glass som han häll i tassarna, medan jag läste för den. Jag smäller av så söt den va!! Hahah.

de tre vännerna och slutmobilen.

226380-7

Denna bilden är inte så snygg fast det säger en del ändå. Det var efter denna kvällen det var taxi-bredaryd och sen kom de trogna vännerna och hämtade mig dagen efter. Blev bakis-mat på babylon och på kvällen var det hejdå fest för Sofie the slut.
Nu är det dags för återförening.
Puss

dagsplanering

Nu har jag sökt lite jobb. Ett jobb som jag så gärna vill ha så jag skulle kunna göra mycket för att få. Dock vet jag att jag inte kommer att få det. Har ingen vidare utbildning på det planet. Fast jag har viljan och det är väl en styrka i sig. Eller?
Jag ska träffa Sune och Sofie nu under eftermiddagen. Det kommer bli trevligt. Har inte träffat Sofie på ett tag heller. Sen ikväll kanske det blir Harrys. Dock inte sugen alls på just det stället. Vill gärna träffa mina vänner. Fast fan vad jag hatar Harrys. Får ångest bara jag tänker på det.
Jag måste duscha nu.

jobbsökande

Jag håller på att söka jobb. Det är ganska trevligt. Jag vill så gärna ha ett jobb nu snart. Jag kommer att vara en duktig anställd. Någon som vill ge mig ett jobb i present? Jag fyllde ju faktiskt år nyss.

min tågresa till stockholm. ej preoblemfri.

Har kommit hem från Stockholm nu. Det har varit jobbiga tågresor och sen när jag kom hem insåg jag minsann att jag hade glömt min laddare hos Fredrik. Faaan. Fick leta reda på den gamla nokian som få bli min följeslagare ett tag. Som tur är så har jag en förkärlek till nokia 3330 men ändå. Ganska trist.
Jag hade en jobbia start på resan till Stockholm. Bara för att ni ska förstå så tänker jag nu beskriva den.

Som ni redan vet så va min biljett lika konstig så jag åkte ner lite tidigare för att allt var okey. Det var det ohc jag kunde ta vilket tåg jag ville under dagen nu när jag hade öppen bilett. Dock inte X2000 och natt-tåg. Det är ju typ bara X2000 som går till Stockholm. Det skulle ju ändå inte blir något alternativ för idag går väl ändå tågen som dom ska efter alla inställda tåg och problem resten av veckan. Idag sken ju ändå solen och så. Det måste vara bra nu.
Sen kommer Salar och slå sig ner jämte mig. Han skulle till Kalmar och berättade att taget var framsljutet till 09.15. mitt tåg i Alvesta skulle gå 09.42 jag skulle ju inte hinna med det. Lugn i stormen dom väntar. Så jag satt fortfarande lite orolig och så men det löser sig säkert. Dom kanske väntar. Fast vänta. I och med att jag har en öppenbiljett kanske dom inte vet att jag ska åka med det tåget så jag få ännu mer panik. (Som om det bara var jag som skulle med det tåget). Sen kommer ett meddelade i högtalaren.
Tåget går med för låg hastighet. Det är ett fel på tåget och ni kommer att få ta ett tag som kommer att avgå klockan 09.56.
Ehh vänta nu. Jag kan inte vänta så länge. Jag måste vara i Stockholm tidigt. Jag har dessutom en biljett som INTE gäller på X2000. Jag har lätt panik nu och känner mig lite stressad. Så jag dra med mig Salar och vi dundra in på stationen tillsammans med ett gäng andra upprörda medresenärer. Vissa mer ohyfsade än andra. Jag var i allfall trevligt. Jag kände bara en lätt panik för jag hade känt på mig att det skulle gå fel.
Så när kassan sen blir ledig så är jag framme.
K - Kan jag hjälpa nästa?
F - Ja tack! Jag skulle med det tåget vid 08.56 och mitt tåg går i Alvesta 09.42. Vad tycker du att jag ska göra nu?`
K - Jaha då ska vi...
F - JAG SKA PÅ FESTIVAL (säger det trevligt med låter nog lite panikslagen samtidigt)
K - Jaha sen skratta hon till och ler lite.
Jag inser att det kanske lät lite roligt så jag kollar bak på Salar som också står och ler. Haha. Ja ja. Fick en ny bilett och fick åka första klass i stället på ett X2000. Så det blev ju ganska bra ändå. Dcock var jag nästan en och en halv timme sen till Fredrik för det var lite problem på vägen men ändå. Jag fick åka första klass och jag fick en macka och en loka citrus. Bra där!

födelsedagsfirande i stockholm

Grattis till mig! Idag fyller jag 21 år. Har tillbringat min födelsedag i Stockholm tillsammans med Fredrik. Det är min första födelsedag som jag inte firar hemma hos mig. Det kändes lite konsigt men det har varit mysigt. Dock har jag en väldigt mysig familj som vid kvar över sex idag på morgonen ringde och sjöng för mig. Till och med lillasyster hade gått upp tidigt för att sjunga för storasyster i telefonen. Jag blev verkligen glad!
Sen efter någon timme fick Fredrik upp och bakade scones till frukost. Sen blev det frukost på sängen med presenter och mys. Har ätit bakelser i gräset och haft en väldigt mysig dag.
Nu ikväll har vi varit ute och ätit på Hermans trädgård. Satt ute med utsikt över vattnet och Gröna Lund. Det var vackert och fint väder har det varit hela dagen.
Jag har verkligen haft en mycket bra födelsedag. Fredrik har gjort den fin. Dessutom alla gratulationer jag har fått från nära och kära. Ni betyder mycket!


Dessutom måste jag bara tillägga.
Bright Eyes var bland det vackraste jag har varit med om. Fantastiskt!!

RSS 2.0