text

Söndag. Dagen kunde ha varit bättre. Jag har mestadels av tiden suttit med diverse olika skolarbeten under dagen men det känns ändå som om ingenting har stannat kvar. Känner mig trött och omotiverad just nu. Det är första advent. Jag borde vara glad. Julen är min favorit. Julen är det jag längtar till året runt. Jag borde känna något. Idag gör jag inte det. Idag tänker jag bara på annat. Jag har i allfall druckit lite glögg. Jag gillar inte glögg något vidare. Kanske alkoholfri. Men denna va lite stark. Jag gillar russin och mandel men jag försöker lära mig dricka glögg också.
Jag har inte varit ute sedan i fredags och då var jag bara ute på en promenad i regnet som gav mig en förkylning. Det jag gjorde ute igår var att köra bil. Idag har jag inte satt snoken utanför dörren. Jag är blek och och ful i håret. Jag har inte sminkat mig sedan i fredags. Jag känner mig stor och tung och äcklig. Jag försöker att inte bry mig. Ta på mig stora tröjor och klänningar som sitter löst för att slippa tänka på det. Tänker på det ändå. Försöker göra det mysigt med te och tända ljus. Det fungerar inte med samma effekt när taklampan är tänd. I morgon måste jag börja tänka på annat.
Göra något åt "det" som gör att jag känner mig tung och äcklig. Jag tänker på det varje dag. Men jag gör ändå ingenting. Jag är lat.


stuck

Jag har fastnat. Jag står still just nu och trampar på samma ställe.
Jag kommer ingenstans. Jag har så mycket som jag måste göra att det blir att jag inte gör ett skit i stället.

hjälp mig välja ämne?

Jag ska börja med min muntliga redovisning i svenska nu. Men jag har ingen aning om vad jag ska välja för något. Det är varfritt och jag har ingen aning om vad jag ska välja att prata om i en kvart.
Har ni några förslag?
Det få vara vad som helst.
HJÄLP!

klockan är snart tio över tio

Godmorgon.
Det första jag gjorde idag var att sätta mig med skolarbete. Det känns som att hela dagen kommer att ägnas till detta. Jag har nog inte riktigt förstått hur mycket det är till nästa vecka förrän nu. Men jag hoppas det ska gå vägen.
Idag är det första advent. Så kvällen tänkte jag faktiskt ägna åt lite julmys hoppas jag. Kanske lite glögg och pepparkakor. Fast jag är egentligen inte alls så förtjust i glögg men jag ska försöka lära mig det.


tom rubrik

Kvällen har varit okey. Inte riktigt så mysig som jag hade hoppats på. Jag känner mig lite ledsen och irriterad. Men det kanske gå över tills i morgon. Jag har i allfall tittat på Gossip Girl och nu väntar jag med spänning på nästa avsnitt. Åh varför var jag tvungen att kolla på alla så fort? Men jag kunde inte hejda mig. Det var alldeles för bra för det.
Nu funderar jag på att damma av lite OC.

human

Har suttit och lyssnat på The Killers låte Human och jag dansar för mig själv här hemma i rummet. Det är härligt. Och snart kanske jag börja plugga eller så skiter jag i det idag för det är fredag.
Ikväll ska jag i allfall fortsätta läsa boken jag köpte igår. Och så ska jag kanske kolla på filmen Happy-Go-Lucky (eller så tar jag den i morgon) och så Idol såklart.

hemmafru

Det är julstök här idag. Mamma håller på att julprynta och jag har precis bakat pepparkakor.
Jag har haft fult upp hela dagen. Gick upp halv nio och städade rummet. Gick ut en timme på en proemnad, i regnet dessutom. Sen när jag kom hem så var det bakdags. Och nu har jag precis bakat klart.
Klockan är bara tolv och nu ska jag ta lite te och fika lite på nybakta pepparkakor.
Eftermiddagen ska jag ägna åt Karl XII. Ska ha lite muntlig redovisning om den mannen på tisdag. Och nästa vecka åker jag till Stockholm. Stockholm, Stockholm, Stockholm. Då ska jag köpa julklappar, klippa mig (förhoppningsvis), träffa Sofie hoppas jag, mysa med Fredrik och sånt.
Puss så länge.

kvällens planer

Dety blev ingen utgång. Jag har däremot köpt mig en bok som jag ska sätta mig och läsa nu. Två Gossip Girl avsnitt väntar också. Annars en rätt bra dag. I morgon har jag ingen skola och jag ska plugga och baka pepparkakor i stället för lussakatter som det först var tänkt. Kanske bli lussekatter också. Om jag orkar.
Jag var helt slut efter proven och sov två timmar och drömde konstiga drömmar, de var så verkliga och det känns som att jag har pratat i sömnen för det var verkligen märkligt. Snurrigt och konstigt.
Torsdag, det regnar ute, perfekt kväll för te och Tusen strålande solar.


utgång?

Min faster ringde precis och frågade om jag skulle hänga med på ett ljusparty ikväll. Börjar om två timmar. Och sen följa med några gamla kolleger ut till harrys en sväng. Kan vara rätt trevligt faktiskt. Ska fundera lite på det. Är sugen men ändå inte.
Ett Gossip Girl avsnitt sen så har jag nog bestämt mig hur jag ska göra.

prov prov mat och gossip girl

Idag har jag haft två prov. Precis efter varandra. Det ena var historia. Jättemycket fick man skriva. Två timmar satt vi. Sen hade jag ordprov, det var inte lika jobbigt och tog inte lika lång tid men ändå. Känner mig duktig så jag firade med McDonalds. Nu fick jag lite ångest för att jag åt det och ska om en timme eller så gå ut och promenera. Sen ska jag kanske åka och handa och i morgon är det tänkt att jag ska baka lussakatter och kanske lite pepparkakor och så. Det blir mysigt med julstök och julbak för på söndag är det första advent.
Nu ska jag lägga mig och kolla på Gissip Girl, vilket jag fastande i under gårdagskvällen också och inte somnade förren mitt i natten.
Puss

...

Nu börjar panikplugget.


kärlek


Jag och syster.

julpynt

Har precis varit på Hemtex en sväng med mamma och köpt adventsstiror som de så fint hette. Jag gillar inte såntdär modernt julpynt jag är mer för det klassiska advetntljusstakar och allt som är gamalt och klassiskt juligt. Vi har inte samma uppfattning om det men hon var väldigt glad att det var halva priset på de hon hade spanat in tidigare. Så nu är hon glad och pratar om vart hon ska ställa dessa. Jaja.
Sen var vi på Willys en sväng. Köpte en ny tesort. Eller ny och ny, har inte haft den hemma på ett tag så det var dags igen för att dricka Gamla Söder.
Snart ska jag äta potatismos och köttbullar och vid sju ska jag ha telefondejt med Fredrik. Innan dess ska jag läsa om Gustav Vasa.

melissa




bara det vanliga

Goddag vänner. Jag har precis ätit en sallad och klämt i mig två stora lussakatter. Det var egentligen ganska onödigt med två men det var gott så det blev så.
Idag har jag haft nationellt prov i engelska. Mellan 8-10.30. Sen hade vi historia och fick reda på att på tisdag nästa vecka ska vi ha muntlig redovisning om en svensk kung. Jag fick Karl XII. Det kommer inte så passande med tanke på att jag har svenska ord prov och psykologiprov och muntlig redovisning i svenska dessutom nästa vecka. Helgen är redan uppbokad med andra ord.
Funderar på att gå en promenad i de

roligt en måndagskväll

Snart är det Färjan. Det är inte så skoj egentligen men ibland tittar jag på det ändå. Jag borde läsa historia i stället men det tar jag vid ett senare tillfälle. Eller det blir sängen ganska tidigt idag för jag börjar tidigt i morgon.
Dessutom kommer jag säkert att sova lite sämre för jag ska sova själv idag. Det är inte lika trevligt som att sova med Fredrik. Fast en grej som är ganska bra med att sova själv är att jag slipper slåss om täcket. Jag måste nämnligen vira in mig rätt bra i täcke och gärna ha det tätt runt omkring när man sover, med någon under samma täcka blir det liksom inte runt om en på samma sätt om ni förstår hur jag menar. Fast när man sover tillsammas så har man ju en varm kropp som ligger och håller om en och det är bra mycket bättre än att ha täcket för sig själv.
Dessutom har jag en väldigt fin syster.
Hon ska ha muntligt nationellt prov i svenska i morgon och hon ska prata om mig. Ämnet var intryck och avtryck. Jag tycker det är hur fint som helst. Jag blir så glad att jag blir tårögd. Jag vill egentligen vara där så jag kan lyssna på det hon ska säga men hon sa att jag inte fick och det vet jag ju att det får man ju inte.

ursäkta frånvaron

Vilken frånvaro. Jag ber om ursäkt. Har inte haft tillgång till internet under helgen.
Jag har haft en väldigt fin helg. Det har varit kärlek i massor och nu är jag hemma och ska plugga. Fredrik åker tillbaka till Stockholm idag och jag äter godis från igår.
Jag kan berätta mer senare för nu måste jag göra mina svenska uppgifter som jag har kvar och skicka in dem.
Puss så länge.

ordspråk och fraser

Har varit och ätit med syster. Mysigt. Nu sitter hon i mitt rum vid datorn och jag i köket med min dator. Det är skoarbete för båda som gäller. Jag håller på med mina svenska uppgifter, men nu är det svenska ordspråk och fraser som det är massa uggifter om och ordspråk tycker jag är roligt.
Nu regnar det ute. Jag som tänkte gå ut på en promenad. Jag har skjutit upp det hela dagen men det kanske slutar regnar sinom tid.
Tänkte jag skulle göra mig en kopp te nu och fortsätta med mina ord och fraser. Sen blir det lite svenska ord också som jag har prov på i morgon. Det ska bli intressant och se hur det går.
Fint med studiedag i allfall. Det är skönt att vara ledig. Eller måste ju plugga en massa men man kan göra det hemma och det är skönt.

studiedag

Idag har jag studiedag. Det är skönt.
Har gjort lite svenskauppgifter nu. Det är svårt.
Men nu ska jag snart iväg och äta lunch med syster. Efter blir det med plugg. Det är det jag kommer ägna dagen åt känns det som. Kunde varit roligare men det är så det är. Känner mig lite stressad för att jag har slöat nu i några dagar känns det som. Jag som skulle ha förberett massa både igår och i måndagas men det har jag ju inte gjort direkt. Så därför är det massa nu i stället. Men så är det.
Annars inte mycket nytt direkt.

brev brev brev

Man borde skicka mer brev. Brev är så mycket trevligare än mail. Brev är så vackert och personligt.
Man blir så glad när man har fått ett brev på posten. Jag blir glad i allfall.
Jag skickar brev med två och de två ska jag försöka skicka brev och skicka iväg denna veckan.
Ett till Emelie och ett till Hanna.

snabbt

Goddag.
Är hemma lite snabbt från skolan. Slutade lite tidigare så åkte hem en lite sväng. Ska snart tillbaka igen och ha engelskalektion. Tror det skulle bli en massa övningar inför nationella provet. Vi hade ett i fredags, uppsatsdelen, det gick inte helt lyckat.
I morgon har jag studiedag. Och på torsdag kommer Fredrik. Som jag längtar. Snart tre veckor sedan vi träffades. Eller 2.5 i allafall.
Det regnar ute och känns nästan som det är lite lite snö i det också. Men det kanske bara var inbillning.

kurrande

Jag åt middag för lite mer än en timme sedan. Och nu är jag hungrig igen. Det är väl väldigt märkligt. Det känns som att magen är på väg att kurra och den kurrar ihop sig så som den gör innan själva ljudet kommer och det slappnas av. Förstår ni. Men det kommer inget kurr. Det är bara det där kurret som kurar ihop sig och man väntar och väntar på att kurret ska komma men det kommer inte. Det är ingen särskilt skön känsla. Det är väldigt obehagligt.

söndagspromenad

Har varit ute på en långpromenad med pappa. Vi mötte Hansa och Eva Knutsson två gånger under promenaden. Då kom jag att tänka på hur mycket jag saknar Knut. Fina Knut.
Nu har jag ätit middag och tänkte nu gå och duscha.
Det är en väldigt trevlig och skön söndag idag.
Ikväll eftermiddag och kväll blir det att fortsätta lite med svenska orden. Det är 128 ord så det tar ett tag att lära sig dem. Dricka te och läsa Livet aviga och räta. Läsa lite om textyper. Kanske kolla på någon film och prata med Fredrik. Det är nog det som står på menyn.

sunday sunday sunday

Jag håller på att plugga lite inför svenskaprovet som jag har i morgon. Men det som är lite jobbigt är att jag inte riktigt vet vad det är jag ska plugga på. Det är lite störande men ändå är jag inte nervös alls faktiskt. Det få gå som det gå. Jag hoppas att det ska gå bra men man vet ju inte hur det blir. Det känns som att det kommer bli skrivuppgifter. Provet ska handla om texttyper så det blir kanske till att skriva olika typer av texter. Det är så jag tänker mig att det kommer gå till men det kan bli så att jag få en chock och det är helt annorlunda och inte alls som jag har tänkt mig. Men det ska bli intressant och se.
Fredrik är fortfarande på båten. Den ska vara tillbaka i Stockholm runt tre. Jag antar att de ligger och sover för det blev antagligen en rätt sen afton. De gick väl och la sig framåt morgonkvisten och då är det bara rätt åt dem om de är bakfulla i morgon. Men läppglanset hittade han och det är nu inhandlat och på torsdag ska jag få det.
För han kommer hem på torsdag. Det ska bli härligt. Sen åker han till Stockholm på lördag morgon för under helgen är mina fina flickor hemma i stan och då ska jag mysa med dem tänkte jag. 
Jag har fått lite ont i halsen nu. Det är inte så skoj.
Funderar på att ta en promenad om en stund. Kanske ska göra det nu så man ha det gjort. Lika bra det kanske. Ska läsa lite till sen så.
Puss

ikväll är jag lite stirrig

Sitter i sängen. Laptop i knät och funderar på vad resten av kvällen har att erbjuda. Antingen lägga mig och läsa eller kolla på film. Vänta på sms och sen sova. Jag vill inte vänta på sms. Det är så tråkigt för det kommer aldrig något om man väntar. Egentligen väntar jag inte så mycket. Tyckte bara jag fick ett konstigt och sen stör det mig att han inte svarat. Men men.
Har kollat på SATC-filmen och på Svensson Svensson. Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Nytvättade lakan och stänga av mobilen. Det kanske är det bästa?
Godnatt


plans

Jag ska kolla på Sex and the City ikväll tänkte jag. Filmen. Den är mysig som bara den och jag ska äta godis och dricka julmust och kanske att jag kommer att sakna Fredrik lite. Men jag ska försöka att inte sakna honom för mycket och inte skicka massa sms och så. Få väl se hur bra det går med den saken haha.
Nehepp, nu ska jag duscha lite och kanske ta en power nap för annars kommer jag nog somna efter 20 minuter in i filmen för jag känner mig helt slut nu. Måste piggna till lite.

städ, långpromenad och godis

Idag har jag städat mitt rum, bytt lakan och sånt. Det är så härligt att gå och lägga sig i rena lakan. Då det doftar tättmedel och det är såhär härligt rent. Åh. Mys.
Sen har jag pluggat lite på svenska ord, gjort lite uppgifter men själva provet om texttyper som jag har på måndag har jag inte ens börjat på knappt. Jag förstår inte vad det är jag ska plugga på riktigt.
Fredrik har åkt iväg på lryssning nu. Eller han åker om fem minuter. Jag har skickat efter ett läppglans som han ska köpa. Hoppas han hittar det bara.
En långpromenad blev det innan och efter det åkte jag och köpte lite godis och julmust inför kvällens mys. Jag ska kolla på film och ha en myskväll med mig själv. Läsa bok, titta på film och Sex and the City och sånt. Det blir nog mycket trevligt.
Puss så länge.


lördag morgon och det regnar ute.

Godmorgon. Har precis ätit lite frukost.
Dagen ska jag spendera med att plugga till provet på måndag.
Jag är väldigt sugen på något godis. Drömde om muffins och kanske att jag ska köpa mig en nu när syster ska upp och jobba.
Igår skrev jag nationellt prov i engelska. Det var sådär. Rätt svårt och är inte så nöjd men få se vad det blir. Sen åkte jag och köpte kaffe till mig och mamma och åkte hem och drack kaffe och väntade på att klockan skulle bli tio. Då åkte vi ner till stan och gick runt och kollade lite. Jag köpte en lila klänning till jul.
Annars igår gjorde jag inte så mycket. Vilade, kollade på Idol och pratade med Fredrik ungefär.
Idag blir det andra bullar. Måste plugga men det verkar vara något jag inte riktigt förstått för det blir inte av riktigt.
Ska jag köpa en muffins eller inte?

godmorgon

Vaknade vid fem. Har inte somnat om sedan dess. Låg och halvsov en timme, kanske att jag somnade någon minut, men nu ska jag strax gå upp och duscha och göra mig i ordning.
På fredagar är jag egentligen ledig men idag ska jag till skolan en sväng.
Nu ringer väckaklockan.
Godmorgon.


eftermiddag

Jag har suttit och läsa en halvtimme. Jag läser en jättesöt bok som jag lånade på biblioteket idag. Den
Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.
I skolan var jag två timmar, historia lektion. ÅKte och köpte frallor och åkte till farmor. Sen satt vi och drack kaffe i koppar med blommor på och åt frallor med ost och apelsinmarmelad. Det var mysigt. Pratade om julen och bestämde att vi nog ska på en liten utflykt. Jag älskar min söta lilla farmor. Hon är så fin, så fin!  
Åkte hem och hämtade en check på 300 kr och åkte ner till Synsam och hämtade mina linser. Gick till Biblioteket och lämnade böcker och lånade två.
Jag måste plugga på svenskaprovet som jag har på måndag. Det känns inte så kul men jag har ju inget val direkt.
Jag vet inte riktigt vad det är jag ska plugga på. Det handlar om texttyper så jag vet inte riktigt hur och vad det bjuds på.
Jag var elak mot Fredrik idag på morgonen.
Ibland är jag en elak flickvän. Det skäms jag för att jag är. Man ska inte vara elak mot dem man älskar.

nu hoppar jag i ån

Jag är en idiot. En fullständig idiot. Jag har suttit och klurat fram och tillbaka och jag har räknat men nu är det nog så nästan 100% säkert att jag har 14.06 i betyg i stället för det jag trodde innan 14.9. Ja det här var ju ett bakslag som heter duga. För när jag väl ha läst upp mina betyg i höst så kommer jag ha 14.8 om allt går som det ska och det innebär att jag har sämre snitt än vad jag trodde jag hade när jag började.
Det är är verkligen ett slag i magen som är helt sjukt. Jag hade verkligen trott något helt annat.
Så därför mina vänner.
Nu skiter jag i allt vad högskola heter. Jag tänkter inte plugga vidare. Jag skiter i alla mina fantasier och drömmar.
Nu hoppar jag i ån i stället.
Tack för mig.

gift

Jag känner mig bara så ledsen och nedslagen just nu.
Fan fan fan.


hjälp mig att lösa detta?!

NU håller jag på att bryta ihop.
När jag läste på min ansökan en gång tillsammans med Sune för att han skulle förklara vad allt betydde. Så är jag nästen helt 100 att det stod att mitt betyg var 14.9. Men!
Nu var jag inne och kollade lite av nyfikenhet. Då står det på gamla ansökningar till fastighetsmäklar linjen jämte min reservplats. BG-14.06.
Vad menas med det?
Är mitt betyg 14.06 då?
Vad menars med 06? Hur räknar man när det står så?  
Detta gör att jag blir så ledsen. För det rör till det rätt rejält i mitt huvud just nu och jag blir så ledsen. För dethär får mig att skita i allt. Så onödigt och så jävla idiotiskt av mig.
Hjälp mig att lösa detta är ni söta.

snart dags för lunch

Har precis kommit hem efter en dag i skolan. Det blev lite engelska och övningar inför det nationella provet som kommer. Och psykologi där det var prov för hela slanten.
Malin har skrivit nationellt prov i svenska idag så nu ska vi snart hämta mat på McDonalds för det tycker vi att vi är värda efter dagens skrivningar. 
Sen ska jag ut och gå och ikväll ska jag bara njuta av att vara ledig. Ska bli så skönt så.


chans

I trängseln utanför
Sen december ingen snö
Jag följer efter dig
genom kön

Du stryker fingrarna
lätt mot min kind

Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men var för feg

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt

Jag trycker läpparna
lätt mot din hals

Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt

Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig att en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent

dagens

Skolan för dagen är avklarad. Men kvällens festligheter har jag redan planerade. Det blir psykologiplugg i mängder. Hoppas jag. Om jag finner motivationen. Sen lite engelska också.
Det är lika bra jag sätter igång känner jag. Så jag blir klar i rimlig tid och kan titta på film eller läsa en bok ikväll.
Godissugen är jag också.
Min syster ringde precis och hennes kompis hade bakat en kladdkaka. Och vi ska få en lite bit för att jag har kört dem till skolan och så. Det var gulligt tycker jag. Mycket gott dessutom.
Nu blir det lite te och psykologi.

kväll

Duscha har jag fortfarande inte gjort. Och svettas gör jag inte utan nu fryser jag. Det är stor aktivitet här inne i mitt rum nu. Syster knapprar frenetiskt på knapparna och jag sitter och försöker funderar men ljudet från andra datorns tangenter sätter sådana spår att jag inte kan koncentrera mig. Jag kommer få sitta i hennes rum under kvällen för att få lite lugn och ro till att plugga.
Nu tänkte jag faktiskt duscha. Sen ska jag och mamma kanske åka till affären och handla. Sen ska hon laga en omelett till mig. En ungomelett med sparrisstuvning och köttbullar som tillbehör. Lite som julen. Ja det ska minsann bli väldigt gott.
Klockan är lite över fem och idag har jag knappt pluggat någonting fast att det var det jag verkligen skulle göra idag.


blirrblarr

Det där med motivation till att plugga på psykologin har inte infunnit sig så mycket än. Nu funderar jag på om jag ska ut och gå eller om jag ska duscha och göra mig i ordning. Eller skita i båda två och försöka plugga eller lägga mig i sängen och vila eller kolla på någon serie. Och sen när mamma och pappa kommer hem gå med dem ut på en promenad. Ja jag kan helt enkelt inte bestämma mig för hur jag ska göra. Eller så struntar jag i att gå idag och gå i morgon i stället. Innan skolan. Det kanske är bra det. En bra idé.
Jag har sovmorgon i morgon. Det är skönt med sovmorgon.
Fast jag gå upp tidigt ändå, även om jag är ledig numera.
Usch nu blev jag helt tokvarm. Svettig sådär. Inte så härligt.
Dusch kanske vore det bästa. Men fan jag måste verkligen plugga på psykologin.
Bajskåv. Jag läntar efter Fredrik.
Fasiken vad jag längtar efter honom.
Dessutom måste jag köpa nya hörlurar till min Ipod.

dikter

Sådär då var mina två dikter klara.
På en 20 minuter fixade jag att knåpa ihop två stycken.
De blev ganska bra för att vara typ första gången jag skrev dikter.
En dikt handlar om Fredrik
och en dikt handlar om sommaren med nattfika, varberg och festival.
Kanske att jag publicera dem här. Men det måste jag fundera lite på.

dröm om duetter

Det regnar utanför. Malin ska till skolan senare och jag antar att jag kommer att få köra henne dit. Så blir det väl. Men jag kan behöva en pluggpaus.
Idag när jag vaknade trodde jag klockan var runt fyra på morgonen men det visade sig att den var tio över åtta och jag var tvungen att gå upp. Hade fått sms av Fredrik och ringde och pratade lite med honom innan han skulle sova.
Inatt drömde jag dessutom om Johan Palm i Idol. Jag drömde att jag skulle sjunga duett med honom. Jag vet inte vad det var för låt men i drömmen var det en av Mötley Crüe.
Han var snygg och sa att jag hade fina ögon och så pussades vi hahah. Det var mysigt. Vi hann dock inte sjunga innan jag vaknade och jag höll på att glömma bort texten och det var barat vå person kvar före oss innan vi skulle sjunga. Då pussades vi lite i stället. Haha. Vilken dröm alltså.
Nu ska jag skriva två dikter. Jag har dragit mig för det här men nu finns det ingen återvändo. Uppgifterns ska skickas in idag och det är dags att sätta igång med dikterna nu. Sen blir det psykologi hela dagen.


konstiga mail i skräpposten

Nästan varje dag får jag ett mail i skräpposten och där avsändaren ska stå står min mailadress. Och idag fick jag också ett. Jag slänger dem varej gång men jag undrar verkligen vad det är för skit. Jag blir lite nervös och orolig faktiskt. Är det någon mer som får sånt här? Det är väl bara en massa skit men det som stör och oroa mig lite är att min mailadress står som avsändare. Vad är det här för något?


lördag morgon och det är dags att plugga

Godmorgon. Jag känner mig lite halv seg idag. Nu börjar jag vakna till. Somnade inte förrän tre och sen när jga vaknade var jag helt slut och uppstressad. Jag stressade i min dröm och jag var helt matt i kroppen när jag vaknade. Nu tänkte jag äta lite frukost och sen blir det plugg för hela slanten. Psykologi och sen ska jag försöka fixa lite svenska uppgifter också.
Kvällen ska jag spendera med Becka, mycket trevligt

nostalgi

Jag känner mig nostalgisk idag och vältrar mig i musik som påminner om tider som ligger mig varmt om hjärtat. Men det gör ont när jag lyssnar på den nu för det kommer aldrig bli som då igen. Det kommer aldrig bli likadant och jag tycker det är så sorgligt och ledsamt att jag gråter för det gör så ont i mig. Att jag förlorade dig.
Att vi kunde låta det fina förstöras. Bara kasta sönder det som var så fint. Vi förstörde det och ingen kan någonsin förstå det vi hade. Ingen kan någonsin förstå.

dikter

Svenska uppgifterna jag håller på med handlar om dikter. Det är så svårt. Man ska finna dess betydelse och analyser hit och dit och jag har svårt att förstå allt. Jag är inte så bra på dikter. Läser inte dikter så ofta. Tycker det kan vara vacker ibland och så men inte köper jag en diktbok och läser igenom. Det kanske jag gör någon gång men det har jag inte gjort än i allfall. Nu ska jag dessutom skriva dikter. Två stycken ska jag skriva. En som ska heta Min bästa stund. Det är redan bestämt, alla ska skriva en sådan dikt och sen en dikt som jag antar få handla om vad som helst. Åh det är så svårt.
Jag har skrivit en dikt en gång som jag kommer ihåg. Den skrev jag den 26 september 2000. Dagen då min farfar gick bort. Men det är nog den enda. Kommer fortfarande ihåg den i huvudet men jag tänker inte skriva ner den för er.
Hur som, jag har lite problem med dessa uppgifter, jag hoppas bara det är dessa första uppgifterna som handlar om dikter för annars kommer jag att få problem.

förmiddag

Goddag. Har precis satt mig vid tv med en chailatte och svenska handboken. SKa försöka göra en del uppgifter nu. Sen hoppas jag att jag kan komma igång med psykologin idag men jag tvivlar på att det kommer att bli så. Känner ingen större motivation till det just nu.
Bokredovisningen gick förhppningsvis bra hoppas jag.
Ja, än har inte mycket hänt på kontoret.

torsdag

Godmorgon.
Jag ska göra mig i ordning lite nu snart och sen åka till skolan och skriva en bokredovisning. Det känns som att det kommer bli väldigt svårt. Jag vet inte hur det kommer gå men jag har läst boken och det är väl bara att skriva skriva skriva allt man kan.
Slutar vid kvart över tolv så sen ska jag hem och påbörja mina svenska uppgifter och förhoppningsvis börja på psykologin.
Det är rätt bra väder idag så en promenad kanske man ska ta lite senare. Om det inte är för halt vill säga.

te&bok

Jag ska göra mig i en kopp te alldeles strax. Sen blir att krypa ner under täcket och läsa läppstiftsdjungel. Har redan läst den en gång men tänkte ha en redovisning på den sen så jag ska läsa den en gång till är det tänkt. Den är bra.
Annars har det inte hänt mycket idag.
Har försökt kurrera min förkylning, det går sådär.
Saknar Fredrik lite. Det hade varit skönt om han hade kunnat ta hand om mig nu när jag är lite sjuk.

onsdag

Nu har jag läst ut Freja. Den var bra och i morgon är det bokredovisning på den som gäller.
Dagen spenderas i sängen. Jag är fortfarande väldigt förkyld. Det är inte alls trevligt.
Ska fixa lite svenska uppgifter och kolla på film och sånt. Kanske ska köpa lite godis, fast det är ju väldigt onödigt men eftersom jag är lite sjuk så tycker jag att det inte gör så mycket, eller?


OBAMA

Det första jag gjorde idag var att gå in på aftonbladet.se och kolla vem som vann valet i USA. Och det känns ju väldigt bra att det blev OBAMA. En suck av lättnad.
Stort Grattis!

förkylningen blir värre.

Sitter och väntar på att min mat ska bli färdig. Efter det blir det fruktsallad.
Jag är ännu mer förkyld idag än vad jag var igår. Det blir bara värre och värre. Just nu känns det lite bättre men innan var jag helt däckad. Det är inte alls skoj. Jag har ont i kroppen och näsan rinner och det gör lite ont också.
Har varit på Citygross med mamma och köpt lite grejer bland annat näsdukar och honung. Där mötte vi även Bert Karlsson. Han satt vid ingången och signerade böcker. Han hälsade och vi hälsade glatt tillbaka. Fast han verkade lite butter, det kanske inte var så många som hade handlat några böcker av honom. Jaja.
Kvällen tänker jag spendera i sängen. Nerbäddad med te och honung, frukt, näsdukar och boken Freja. Det är min kväll det. Jag hoppas min förkylning känns bättre i morgon.


love has come around

Sitter och dricker te. Te med blåbärssmak.
Om 20 minuter börjar Färjan och jag borde läsa igenom mitt arbete en gång innan dess. Det ska lämnas in i morgon. Sen blir det att läsa lite i Freja och lägga mig tidigt idag. Det ska bli skönt att krypa ner i sängen. Hade gärna gjort dert redan nu men det känns lite väl tidigt att lägga sig nu.
I morgon kommer en man och fixa med vattnet här. Vid halv åtta på morgonen. Vet inte hur lång tid det tär och det blir till att gå upp tidigare i morgon så man hinner duscha innan dess annars står man där sen. Utan vatten.


snor och snörvel

jag snorar och snörvlar. finns det ingen gräns för hur mycket snor som producers? okey jag har inte varit riktigt förkyld i så mångar dagar än men det kanske håller i sig. som våren 2007, då var täppt i näsan och fick ett beroende av nässpray från mars i juli. i drygt fyra månader var jag snorig och förkyld tills jag slutade med nässpray. jag måste varit beroende eller något. sedan dess har jag knappt använt nässpry fram tills nu.
ska gå och duscha och sen ska jag fortsätta läsa across the barricades. ska kolla lite på sex and the city också. mycket skönt att vara ledig idag.

en punkt på dagens lista klar

Sådär. Då är jag i stort sett klar med mitt arbete. Är inte helt nöjd direkt men det är inte mycket att göra åt nu inte.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i engelskaboken som ska läsas ut. Kommer säkert somna under tiden. Är trött i kroppen men skönt att kunna bock av en punkt på listan. Har engelska verb tills i morgon också men jag kunde ganska många av dem sedan tidigare och det var ju tur det men det blir nog förhör på dem så lite måste jag nog öva ändå. Oj oj. Ja plugga man inte tillräckligt i tid då blir det såhär men som sagt. Sängen, bok och en kopp te. Det låter som ett gott recept.

förkylningen har anlänt

Då har förkylningen brutit ut totalt och febern har kommit och hälsat på också. Det känns inte alls bra just nu och jag som skulle träffa Becka idag. Det fick jag ställa in för jag vill inte gå ut när jag mår såhär. Snorig som bara den och ont i halsen och så. Inte så trevligt men hon ska hem till helgen igen så jag hoppas vi kan träffas då i stället.
Idag måste jag dessutom läsa klart en engelska bok och skriva klart mitt historia arbete. Jag hoppas historia går snabbt men jag är klar med de stora avsnitten nu och ska bar skriva lite andra småsaker också. Men det ska lämnas in i morgon så det är bäst att det blir klart. Är inte helt nöjd med det hela men det går bli som det blir.
Ska nog ta och äta lite frukost nu, dricka te och försöka få i mig något.
Återkommer senare med tankar om hur Sophie Zelmani var igår. Det var helt fantastiskt kan jag säga.
Hörs senare.

halvt nerbäddad i sängen

Det där med kläder efter väder verkar inte jag vara så bra på. Jag hade bara tights på mig och det var ju alldeles för kallt. Vad tänkte jag? Att det var varmt denna första dag i november? Tydligen. Det blev ingen lång promenad. Utan det blev bara att vi gick till den dyra lilla butiken. Den är så liten och trång att man knappt kan vända sig om inne i den och ajg rev ner äpplen när jag stod och skulle plocka några apelsiner i en påse. Lite pinsamt då det stod folk runt omkring på väg till kassakön. Men jag la in dem till kanten så att ingen skulle snubbla på dem. Snällt va.
Nu halvligger jag i sängen. Det är skräp på tv. Jag borde plugga. Jag har skrivit lite men måste skriva mer. Sen funderar jag på att vila en stund.
Duscha och göra mig i ordning ska jag också göra.
Ojoj. Mycket på kontoret. Denna veckan har det verkligen varit mycket på kontoret. Känns som om jag inte har haft något lov riktigt, jag har gått upp tidigt varje dag och inte legat och dragit mig på morgonen direkt. Pluggat och fixat. Ja men så är det. Det har varit väldogt trevligt i allfall.
Det känns som om jag har en förkylning på gång. Då kanske det inte så lyckat at ligga i vinddraget från det öppna fönstret här. Bäst att stänga och sen krypa ner och läsa lite.

dags för promenad i höstvädret

Vädret är vackert utanför. Det lyser och hösten träder verkligen fram i sin fulla rätt. Det är fint. Så därför ska jag och Fredrik nu ut på en eftermiddags promenad. Sen ska jag göra mig i ordning, skriva och mysa med Fredrik. Tror det kommer bli en fin lördag.
Än så länge har det varit bra. Hoppas det fortsätter så, fast att jag blir sur för ingenting ibland. Nu ska jag pussa på honom och ta på mig kappan och sen ska vi promenera utmed Lötsjön och handla i en liten dyr ICA-butik.


hej lördag

Jag vaknade vid halv sju idag. Låg och läste i Across the barricades som vi ska läsa i engelskan. Den är ganska bra. Har för mig vi har läst den innan? Eller?
Fredrik ligger och sover. Han kommer troligen sova väldigt länge idag för han gick inte och la sig förrän halv sju när jag vaknade. Härligt att vi gå om varandra. Jag somnade om en liten stund sen och drömde konstiga drömmar om bland annat Cat 5. Gick upp, läste lite till och nu har jag beställt biljett hem. Åker inte förrän i morgon. Det är fint väder har i Stockholm idag. Kanske bli en liten promenad senare idag. Fredrik gnisslar tänder. Fan så det låter. Jag får rysningar. Vill ruska om honom ordentligt om han inte sluta snart.
Nu tänkte jag fortsätta lite med mitt arbete.

RSS 2.0