Lykke Li

Jag och Fredrik såg henne på tv en gång för ett rätt bra tag sedan. Men då va det något som fick mig att fastna för henne. Hon var snygg då och spelade tonight och sjönt så vackert.
Sen dess undrade jag lite vem det va.
Sen såg jag henne på P3-guld galan och blev lite varm och nu har jag läst om hennes skiva som jag sitter och lyssna lite på nu. Det kan nog blir bra.
Det som är väldigt bra är att hon spelar på Debaser SLussen när syster är på besök. Det kanske bli att åka dit. Är det 18 vore det ju väldigt bra!! Måste kollas upp.
Puss

???

Nu slutar jag. Det är skönt. Det har varit en lång dag på jobbet idag. Nu vill jag bara krypa ner under täcket. Vad ska man äta idag?

kramkalas?

Jag längtar efter värme. Alltså inte solvärme. Jo det också. Men just nu längtar jag bara efter en varm famn att krypa upp i. Kom och kramas med mig.

uppsvällda magar och oro.

Jag har mensvärk. Jag trodde jag var med barn igår för min mage va så uppsvälld att det såg ut som en mage på en gravid. En sådan rätt lite gravid mage. Sådan man vill ha men aldrig kommer att få när man är gravid. Sådan lite söt. Igår tyckte jag dock inte att min mage va så söt. Så idag på morgonen när jag fortfarande inte hade fått mens så trodde jag att jag va gravis.
Fast bara så ni vet. Det är jag inte nu längre. Jag bara trodde det ett litet tag.

Ikväll bli det hem och krypa ner i sängen och läsa min nya bra bok och kolla OC. Dessutom köpte jag en till bok idag, Grevgatan 22 heter den. Det va den jag tänkte köpa först egentligen men dom hade inte den i pocket på Akademibokhandeln men på ICA kvantum hade dom det. Den andra boken jag köpte i stället heter Hål i huvudet och jag gillar den än så länge. Den är bra.

hot top

Igår var det mys för hela slanten. Jag fick blommor och sen va vi ute och åt på en grekisk restaurang. Den har tydligen blivit utsedd typ till Stockholms bästa grekiska restaurang, och den ligger lite undangömd i Sundbyberg. Men jag förstår verkligen varför den har fått pris.
Fy fan. Det var så gott! Man fick helt galet mycket mat och det va helt perfekt allting. Finns ingenting att klaga på. Det är första gången jag bli riktigt nöjd när jag är på restaurang här i Stockholm. Helt klart värt att testa. Electra heter den. Jag ska ta med mig syster dit när hon kommer på besök.
Jag kommer garanterat gå dit igen. Det va helt underbart! Jag blev helt förälskad i stället!
Sen åkte vi hem till Fredrik och myste och så. Det var en väldigt trevlig kväll. En väldigt bta ett års dag helt enkelt.

Idag är det tvättnings som står på schemat. Fredrik kommer väl förbi en sväng. Annars blir det väldigt lugnt. Hoppas på att få sova lite bättre i natt än föregående.

Dags att koka lite kaffe nu snart tänkte jag.

missförstånd och dumheter.

Är det mitt fel?
Det känns som att jag förlora er alla. Inte alla kanske men några. Några som betyder mer än vad jag kan beskriva i ord.
Fan.

fina fönster och gyllene skor

Just nu är det bara jag och en fönsterputsare här. Han håller på att putsa lite. Det är helt sjukt vilken skillnad det blev. De va så skitiga att man knappt såg ut genom dom när solen lyste på. Fy fan. Nu är dom så fina så!
Fast han luktar svett. Det är inte trevligt. Tänk om det ligger kvar i luften sen och advokaterna tror att det är jag som luktar när dom kommer tillbaka?
Ska jag säga lite i förbifarten att det blev hemskt fina fönster men han luktade inte lika fint?
Jag har öppnat ett av mina fönster här nu i allall och vädra lite.

Idag på lunchen köpte jag mig en ny lite tröja samt ett par söta guldfärgade ballerinaskor. Jag längtar lite tills jag få ha fina vårskor på mig. Speciellt till mina andra nya ballerina med massa svå blommer på! Dom är hur söta som helst!

Ikväll ska jag och Fredrik på grekisk restaurang. Det ska bli mycket gott. Så idag äter jag abra frukt innan så att jag ska orka mycket till kvällen. Det ska bli mysigt.

Annars har det varit en rätt bra dag. Lite segt då jag varit själv här praktiskt taget hela dagen. Fast nu ska jag koka lite kaffe för jag tror det kommer dimpa in någon snart.

Fredrik + Frida = Sant

image28
Fredrik och Frida.
Idag firar vi ett år!
<3 Kärlek.


carola x 2

Idag har jag sett Carola en gång till. För en lite stund sedan åkte jag ner och skulle till Friskis & Svettis och kolla lite vad det kostar och vad dom har för priser. När jag stegar ut genom dörren ut i gellerian så kommer Carole gående mot mitt håll. Andra dagen i rad!
Coolt.


Angående Friskis och Svettis är det något jag verkligen skulle kunna tänka mig. Lite tråkigt att träna själv dock men men. Det fick aerobics 1 & 2, step up 1 & 2 och dans som jag ska gå på. Det verkar kul! Sen kan jag ju gå till Ringen också där dom hade lite fler valmöjligheter om man hellre vill det.

Nu ska jag läsa ut min bok för att sedan börja på den andra jag köpte tidigare.

efter en dag på jobbet

Nu är jag hemma igen efter en dag på jobbet. Jag ska snart laga lite mat sen ikväll bli det lugnt. Ska ner och köpa mig en ny bok så jag har något att läsa på morgonen när man ska till jobbet. Annars är det inte mycket som stå på listan idag. Kanske borde gå ner och kolla lite priser och sånt med Friskis & Svettis här nere. Det känns ju dock somt ett väligt stort projekt. Fast jag kan ta det i samma veva som jag köper boken.
Ikväll ska jag äta fiskpinnar och pommes. Väldigt nyttigt. Fast jag orkar inget annat.

Carola på Dennisos

Måste bara berätta vad som hände nere på pizzerian här på hörnet. Egentligen hände inget men ändå.
Jag och Fredrik hade beställt och satt och väntade, jag sprang iväg till Willys och köpte läsk till oss för det hade vi glömt och sen kom jag tillbaka och slog mig ner och kastade en blick åt sidan.
Där sitter hon! CAROLA!
Jag visakar lite tyst till Ferdrik att det är Carola som sitter där. Han bara "ja jag tyckte det va det". Jag sneglar dit om och om igen. Försöker få det att se ut som att jag inte bry mig fast jag innest inne är helt uppspelt över det hela.
Carola är ju ändå en väldigt bra kvinna! Jag gillar henne. Jag och Johanna grät när hon va med i melodifestivalen 2006. Det var underbart.
Jag kommer ihåg när jag och Emelie va på näsudden och gick och köpte glass. Då satt hon på serveringen där ute och jag och Emelie sprang tillbaka och fick varsitt kvitto av Emelies pappa Stefan och sprang tillbaka och fick autografen. Jag har fortfarande kvar den. Haha.


söndagsmys

Jag har dammsugit mitt rum och plockat i ordning lite. Badat fötterna och nu ska jag snart platta håret lite och sen vid sju kommer Fredrik hit. Ska äte pizza och kolla på film så det bli söndagsmys idag. Skönt. Det går så fort. Helgen går så fort, veckorna gå så fort, knappt man gänger med. Det är snart februari. Redan. Det är ju inte klokt.
Ska snart köpa mig en ny bok också. Undra vad det bli denna gången. Någon som har något tips?
Ska ringa familjen lite snart. Se till att syster beställer biljetter.
Sen bli det ensam mys fram till in kära komer på besök. Det är en bra söndag idag.
Puss

can ou help me out

Söndag. Jag har precis ätit frukost. Sitter här och borde egentligen gå ut en promenad för det är väldigt soligt och fint ute. När jag pratade med Fredrik innan så sa han väldigt allvaligt att jag borde gå ut och gå lite. Han har nog rätt men jag vet inte om jag känner mig redo för det. Inte för att jag är bakfull uten bara något annat.
Igår efter mycket funderande från min sida så blev det lite fest hemma hos Simon. Det var trevligt. Sen åkte vi vidare till Folkungagatan och där träffade jag Emelie och Peter. Det var trevligt att träffa dom men festen va väl ingen höjdare direkt. Vi gick ganska snabbt till McDonalds och stod där och väntade på att bestämma vad som skulle ske härnäst. Fredrik ringde och frågade om han kunde komma hem till mig. Klockan va halv två ovh vi stod mest och dividerade hur det skulle bli. Så jag struntade i utgång och gick hem. Hur blev det sen?
Mötte först upp Fredrik och köpte fullemat och gick hem och sov länge. Fast inte så som igår. Igår va jag helt matt när jag vaknade mycket tack vare att jag sovit 10 timmar. Ändå va jag trött på eftermiddagen också. Känns som att jag bara sover och sover.
Ikväll bli det nog lite pizza och film. Fast jag är inte sugen på pizza. Det känns som om det inte finns någno god pizza alls i den här stan.
Nu ska jag snart duscha och kanske gå ut ändå. Borde dammsuga mitt golv lite. Köpa nya växter och ta en promenad och fixa klart ett års presenten. Undra hur mycket av det jag kommer att göra?

helg planer del 1

Snart är det dags att gå hem och det är helg! Det är skönt. Ikväll bli det teater. Ska bli trevligt. Intressant. Undra om den är bra. Hoppas det. Den teatern ligger knappt ens 100 meter från mitt hus så det är ingen lång väg att vandra för att ta sig dit och det passar ju alldeles utmärkt.
Sen efter kanske vi ska ta en öl med skådespelaren själv. Det vore ju trevligt.


summerdreams 2006

60400-78
I miss this.

Det finns stunder som jag saknar så det gör ont ibland. Alla underbara nattfikor där vi satt och pratade om allt. Den sommaren -06 då Sune, jag, Sofie och Offe satt på balkongen på Smultronvägen och drack kaffe och kedjerökte och pratade om allt och skojade om allt och alla och va allvarliga ibland och pratade om seriösa saker. När vi satt tills det började ljusna och åkte hem och sov några timmar för att sen göra samma ritual kvällen efter. Det är något av det vackraste jag vet. Jag kan bara tänka mig hur det måste ha sett ut. Fast det kändes som om allt va möjligt då på natten.
Festerna då man va lycklig och stark. Jag känner aldrig samma känsla längre.
Det var sommaren innan mycket färändrades. Sofie och Offe flyttade till Stockholm och den sommaren tog man tillvara på all tid man hade tillsammans innan man skulle skiljas åt för hösten.
Sommaren -06 är en av de bästa någonsin.

stockholmsbesök?

Hanna ska komma på besök. Jag tycker att helgen innan påsk verkar väldigt bra!
Det ska bli så kul. Fika en massa och lösa världsproblemen och sen dansa dansa dansa. Åhh.

dumma SJ, fast bra fredagmorgon

Det är fredag. Det är löning och det är rätt bra allting.
Hoppas att det bli en bra dag på jobbet och att det kommer rulla på rätt snabbt. Ikväll ska jag troligen på teater med Fredrik. Ska kolla på en teater med Filip Tallham. Det ska bli intressant.
I morgon kanske det bli lite fest då. Det verkar trevligt.
Dock är det nästa helg jag känner lite bekymmer inför. Egentligen hade jag ju velat vara i Växjö den helgen men efter tappra försök att hitta en biljett i rimligt pris fick jag ge upp. Jag förstå inte SJ riktigt. Alla vill att man ska åka kollektivit och hellre ta tåget än bilen men vad få man för det. Hutlöst dyra priser. Det kostar ju mer att värna om miljön och det är väl inte alla så pigga på så jag förstår verkligen att man ta bilen i stället. Faktiskt mer bekvämt, gå snabbare och kostar mindre. Det är ju en den fördelar med det. Hade jag haft en bil här uppe så hade jag tagit den mycket hellre än tåget eller bussen. Nu måste jag i stället pnuga ut med kanske  700-800 per håll. Det är ju inte klokt.
Jag hade så gärna velat vara med men det känns lite ävl mycket pengar.
Nu få jag i stället vara ensam den helgen. Det är Göteborg, jobb och jobb som kommer ivägen för mina kära häruppe.
Fundera på att försöka fjäska lite för familjen så att dom kanske kan betala ett håll så jag kan åka ner till dom i stället och slicka mina sår. Jag har sådan hemlängtan. Jag tänker fortsätta kolla biljetter. Jag hoppas verkligen att något dyker upp.


snarkning i sömnen

Jag har sovit i två timmar. Vaknade till lite någon gång men somnade om. Jag tror jag har snarkat.
I drömmen jag drömde kunde jag knappt andras på grund av min förkylning och det var något som lät det hört. Typ som snark ljud. Nu är det säkert jätte troligt att jag har snarkat väldigt hört och sen har det uppfattats i drömmen som något annat hahah. Vad kul. Tur att ingen har hört det. Annars hade jag blivit retad tror jag.
Nu bli det bra jobbigt att somna om någon timma eller så är jag rädd.

3 månader

Idag har jag varit på mitt jobb i tre månader. Det firade jag med att gå lite på Lindex på lunchen. Hittade en jättesöt lila kofta på halva reapriset. Fynd. Sen köpte jag tre trosor. Två par rosa/svart radiga och ett par vita. När jag sen stod och skulle betala hittade jag en rosa ögonskugga också den på extrapris. Flashy pink heter den. Väldigt fin. Blev glad.
Nu sitter jag och tuggar i mig en macka och dricker pucko. Vilket firande va!

time to be a star

Snart ska jag åka till Fredrik. Jag ska sätta mig på tåget och vrida på i-poden och sen ska jag låta fantasin flöda. Hah. Dags att bli en stjärna på pendeltåget.
Sen bli det pytt i panna och jag är as hungrig.

a french love.

Jag har druckit kanelkaffe för en stund sedan. Det är en liten specialare vi har här ibland. Det är rätt gott faktiskt. Jag längtar efter Värnamo. Jag har hemlängtan. Det är en månad till tills jag ska åka hem men innan dess kommer syster.
Jag längtar inte till sommaren. Våren däremot. Det kan ju vara trevligt med vår i Stockholm fast jobbigt med allt som ska fixas. Sommaren ser mest jobbig ut och framför allt så verkar folk redan bestämma planer hit och dit. Jag vet inte. Men jag är nog inte inräknad i vissa av dom. Det känns ganska tungt. Glöms jag bort av någon anledning? Är det för att jag bo här?
Fast för hoppningsvis så kommer jag ha fullt upp med att njuta av Värnamo, skaffa ny lägenhet och sen flytta till en annan stad någonstans i Sverige eller kanske Frankrike.
Frankrike, Frankrike, Frankrike. Det låter väl bra.

blommor


sweet sweet i love

sommar
Sweet sweet sommer. I love.

kärlek

frida&malin

Syster ska komma på besök här i Stockholm! Sportlovet. Kanske på alla hjärtas dag. Det vore en bra alla hjärtas dag present. Malin fyller snart 18. När hon är i Stockholm ska vi gå på stan, fika, mysa och jag ska ta med henne ut på krogen någonstans och så ska vi dansa dansa dansa hela natten! Känns konsigt att gå ut med lillasyster. Känns overkligt att min kära ska bli myndig det va ju inte längesedan hon va 14!
Vackraste Malin!


ett år

Jag har kommit på världens finaste ett-års-present och nu ska jag snart börja förbereda den.

tips tack

Nu ska jag köpa mig en laptop är det tänkt. Nu när lönen kommer på fredag tänkte jag slå till.

Så nu behöver jag bara lite tips om vilken dator jag ska köpa. Den ska vara bra!!


this is the story

Datan fungerar inte i hemmet. I lördag fungerade den utmärkt. Igår fungerade den bra fast skärmen förblev svart så det kanske inte va så bra ändå. Jag konstaterade att det är glapp i sladden. Undra vad det kommer ifrån? Hur som helst därav har jag inte skrivit sedan i lördags.
Nu sitter jag med en kaffe och väntar på att data support nissen ska komma och laga vår kalender här på jobbet. Den har inte fungerat på en veckan snart. Det är bra irriterande då en kalender är ganska viktigt på det här bygget. Hoppas det löser sig snart bara.
Annars är jag ensam här just nu. Vet inte hur det kommer se ut senare i eftermiddag men det verkar som om de flesta advokater är upptagna idag. Dykernog upp senare under dagen.

Helgen då.
Fredagen var mys med Fredrik. Det var trevligt. Kollade på let´s dance och åt tacos och kollade lite på någon film fast vi somnade båda två.

Lördag.
Dagen var lugn och fin. Sen på kvällen blev det fest ute i Hornstull hos Sofie och Tobbe. Det var trevligt. Tänkte först att jag skulle ut men helt plöstloigt va klockan halv tre och jag begav mig hemåt. Somnade nog inte förän framåt över fyra någongång. Skoj va det i allfall.

Söndag.
Fredrik kom framåt eftermiddagen. Åt potatiskmos och fiskpinnar, jag bakade en paj som toligen kommer att bli godare nästa gång jag bakar den hah. fast den va rätt god andå. För att vara viktväktarpaj så. Sen kollade vi på Underbar och älskad av alla... Den var sådär. Boken är bra mycket bättre men det brukar ju oftast va så. Den va lite pinsam vissa stunder. Sånt är så jobbigt att titta på. Annars va det en lugn söndag,
Just det. Jag städade lite också. Dammsög lägenheten och plockad i ordning lite. Bra gjort av mig tycker jag.

storm

Det blåser helt sjukt här uppe på 15:de våningen. när jag duschade innan så skallrade det i dörren till badrummet för att det blåser så mycket. Det viner och dånar.
Det jag undrar nu är hur jag ska skydda mitt hår som jag srax ska göra i ordning i vinden. Det är då fan att det alltid ska blåsa när man ska någonstans. Annars gör jag inte mycket. ha ätit lite nu och sitter med en kopp te här och strax dags att göra sig i ordning.
Hoppas alla få en trevlig kväll.

i can call it love

Lördag. Klockan är 13.29. Jag har precis ätit lite frukost. Sitter och dricker lite på en chai latte. Vaknade när Fredrik gick upp idag. Va vaken till han åkte till jobbet vid halv åtta sen somnade jag om. Gick upp halv elva och vid elva åkte jag hem till Götgatan. Varit och handlat och varit på systemet, diskat, ätit och ska nu ta det lugnt och njuta av att det är lördag. 
Ikväll blir det fest hemma hos Sofie. Verkar inte som att det bli utgång utan hemmafest. Det är skoj. 
I morgon har jag lovat att gå med och kolla på fotboll på en bar. Alltså fotboll är inte riktigt min grej. Fast Fredrik bad mig och tyckte det skulle vara kul så jag ställer upp. Hoppas det blir trevligt. 
Min förkylning vägra ge med sig. Jag snyter mig och ta näsdroppar och dricker varmt. Hoppas det bli bra snart.
Hur är det med blåsten i södra Sverige? Här blåser det lite också faktiskt. Det viner lite i fönsterna men det är rätt mysigt.

min nya lägenhet?!

Idag har jag hittat en lägenhet som jag skulle vilja ha. Jag och Fredrik funderar på att köpa den. Den ligger.. hör här i Gamla Stan och den kostar bara 9 500 000 kr. Jag VET det är ju som hittat.
Så nu ska jag bara gå och skita ut nästan 10 miljoner. Det är ju små potatis.

klippet. råd tack.

Jag funderar på att klippa lugg igen.

Ska jag?


time stand still when i think of you

Jag har fortfarande inget internet på jobbet. Ska det börja krångla för mig nu. Räcker det inte med att vi inte har någon tv hemma. Fortfarande. Vill inte tänka på det. Jag bli så upprörd. Hur som helst. Idag har jag skrivit och postat ett jättelångt brev till Hanna. Jobbat och efter jobbet blev det fika med Emelie. Det var mycket trevligt. Pratade om massa saker. Fikade i tre och en halv timme. Jag behövde verkligen en fika med kvinnligt sällskap. Kanske var därför jag pratade som bara den. Det kändes som om min mun gick i ett. När jag kom hem sen strax innan nio pratade jag med familjen i en timme. Sen vid tio ringde Fredrik. Då va jag så trött att jag knappt orkade prata mer. Är nästan hes nu haha. Fast det har varit en väldigt trevlig dag! Emelie vi få allt ta en fika snart igen.

Jag har varit väldgt off på bloggfronten denna veckan. Kan bero på att jag inte orka sitta så mycket vid datan hemma då jag sitter vid en på jobbet hela tiden.

Idag har jag även köpt ett tufft halsband på rea. Tufft? Hah. Sen fina spännen. 

I morogn är det äntligen fredag. Det blir mys i morgon.


till elin

Du hade fått ett fint kollage på min blogg också om jag bara hade en egen data med egna bilder i. Nu har jag dessvärre inte det så det blir tyvärr inga bilder.
Jag hoppas du har fått kortet i allfall så att du vet att jag tänker på dig mycket ändå!
Puss älskling


muffins.chai.mys.söndrigt modem.

Vi har inget internet på jobbet. Det är tydligen modemet som är sönder och idag har jag ringt och ringt och försökt få tag i dom för att dom skulle komma idag med ett nytt men dom har icke dykt upp. Ïgår ringde jag också då va dom där och konstaterade att det va sönder. I morgon hoppas jag att jag ha internet igen. Måste ha en kalender och sånt inför jobbet som man måste ha internet till. Det fungerar ju inte nu. Så i morgon hoppas jag.

Annars har jag inte så mycket att uppdatera i allfall. Jag har dragit på mig en förkylning. Jag mår inte helt bra så igår efter jobbet stupade jag i säng och sen låg jag där hela kvällen. Sov, kollade OC och läste. Nu har fredrik kommit med muffins så vi ska fika. Det där med det nua träningslöftet går inte så värst bra än.

Jag känner mig mest förvirrad och helt bortkommen för att jag inte ha varit inne på internet på två dygn. Det är ju sjukt.

Hinner inte kolla runt så mycket nu i allfall. Känns inte så snällt att låta Fredrik sitta och glo medans jag skulle kunna surfa runt någon timme nu för att uppdatera mig på det som har hänt.

monday monday monday

Först ett stort grattist till världens bästa Elin!! hoppas att din dag bli bra och att du ha fått någon present också.

Måndag igen. Jag var relativt pigg idag på morgonen men det börjar ge vika just nu. Klockan är snart ett och det är tre timmar kvar innan man få gå hem och då väntar tvättning så det är ingen rast och ingen ro förän klockan sju. Då tvätt tiden är slut. Inte för att det är särskillt jobbigt att tvätt. Jag tycker det är ganska kul faktiskt. Det är just det där med att få in allt i skåpen och sånt sen som är jobbigt men då kan man leka affär så går allting mycket lättare säger Frida 7 år.
Nåväl jag har på mig min nya skjorta idag. Min rosa och vit randiga. Den är fin.
Ska snart börja jobba igen. Ha lite brev som ska skrivas och lite andra saker som skall göras. Först ska jag vattna mina väldigt torkade växter i fönstret. Hoppas att dom kan repa sig.

magic

Har precis haft ett en timme långt samtal med Michan. Det var underbart. Hon är underbar och jag saknar henne mycket.

gone bad

Jag måste vara en totalt värdelös vän. Fy fan. Hur kan jag vara tankspridd på det här sättet. Ändå tänker jag inte på något. Jo jag tänker. Jag tänker så mycket att jag till slut inte vet vad det är jag tänker på. Jag känner mig helt förvirrad.


dags att lägga ner

Det är nog dags att plocka ihop och bädda ner den här bloggen nu. Jag känner mig inte tillfreds med den. Sedan läste jag en sak innan som fick mig att överväga det ännu mer. Kanske att jag skapar en ny blogg som bara finns för dom som hittar den. Kanske jag inte skriver alls. Bara i egen format av privata böcker. Vem vet.

mycket på kontoret.

Jag har fått en hel del gjort idag efter jobbet. För att inte tala om jobbet där det var fullt upp hela tiden. Jag har haft massa att göra. Det är kul! Idag har jag varit i Sollentuna men i morgon ska jag vara på huvudkontoret igen. Det har varit mycket hitan och ditan denna veckan men det är ju trevligt med miljöombyte.
Ikväll har jag varit aktiv.
Eller egentligen inte så men jag har hunnit med att tvätta lite, plocka undan en del, dammsuga måste göras men det spar jag tills i morgon och sen har jag läst ut boken jag har hållt på med ett bra tag nu. Nu ska jag få börja läsa den nya boken jag köpte förra veckan. Drömstället heter den. Hoppas att den är bra. Funderar på att bada fötterna ikväll också. Jag har känt mig nyttig ikväll. Jag har inte bara legat på latsidan i allfall.

jag behöver råd, tack.

Efter första intagningen till program på våren låg jag på över 100 i reserv. Nu idag kom andra intagningen. Nu har jag rasat ner säkert 100 platser och ligger på plats 44 i Växjö. Nu är då frågan..
Är det värt att åka ner på uppropet?

glass med varma hallon

Befinner mig hemma hos Fredrik just nu. Vi har bara tagit det lugnt hela dagen. Handlade lite först och sen kom vi hit till honom och kollade på Harry Potter, sov och nu har vi precis ätit. Det blev kyckling fylld med lite gott , pommes och sen tratziki till det. Så nu känns det som att man verkligen stinker. Vilket man troligen gör också. Snart vankas det efterrätt. Glass med varma hallon. Det ska bli gott.
Mycket prat om mat nu. Kan bero på att jag drack en del igår och ha ett sådant vanligt dagen efter begär efter godsaker.
Jag berätta senare om hur helgen har varit men det blev bättre än vad jag först trodde.
Puss

omplanering

Som sagt. Fredrik har avfärdat mig ikväll och ska hitta på något anant i stället. jag är förbannad på honom. Jag ska i stället hyra en box med desperata husfruar och sen ska jag kolla på den hela kvällen. I morgon lördag bli det eventuellt utgång med Sune och Olivia och några till, vilka är ännu oklart. Det bli trevligt. På söndag tänker jag fortsätta mitt box tittande, läsa och bara ta det lugnt. Ladda inför måndagen som ska spenderas på huvudkontoret. Det blir spännande.

Jag är så förbannad på Fredrik att jag kokar. Nu börjar jag lugna ner mig men för en 40 minuter sen hade jag nog lappat till honom om han varit i närheten. Tur för honom att han inte va det. Denna helgen ska jag ta orden ensam är stark på allvar.

se ut att bli en bajs helg

Som jag skrev innan. Tiden verkligen kryper fram när man inte har mycket att göra och att det är fredag och man vill ha helg. Jag har en timme och 20 minuter kvar att jobba. Jag har fått reda på att jag nästa vecka ska vara inne på huvudkontoret och jobba i stället för på migg kontor ute i Sollentuna. Både reseptionisten och den ena sekreteraren är lediga så det bli jag och en annan sekreterare som jobbet. Förmodligen bli det lite mer att göra vilket jag inte har något emot. Det ska bli kul att jobba lite där inne och se hur dom har det där.

Ikväll är planen fortfarande lite oklar. Skulle egentligen vara med Fredrik men nu kanske han avböjer mig och ska göra något annat.. Fine. Jag kan få vara med honom på söndag sa han men fan heller. Jag är inte den som är den. Ska han avböja mig ikväll och lämna mig ensam i helgen så tänker inte jag träffa honom på söndag heller. Så då återstår mysteriet. Vad ska jag göra? Jag hade ju tänkt att ha en lugn lördag. Jag vill inte ha en lugn fredag också. Visserligen hade det varit ganska lugnt med Fredrik men då hade man ändå varit med någon. Så nu se det ut som att jag bli en ensamseglare i helgen. Det kan väl vara skönt att inte dricka och så men jag bävar. Fösta helgen i Stockholm på någon vecka nu. I Värnamo gick saker och ting i ett men inte här. Här är det inte så att man har någon att träffa var och varannan minut. Värnamo under julhelgen va fantastiskt.  Jag trodde inte jag skulle säga det här sista timmen på jobbet en fredageftermiddag men ge mig måndag nu!

coffie come

Idag kommer troligen att bli en helt galet lugn dag på jobbet. Jag känner mig redan rastlös och jag har endast jobbat i 45 minuter. Det är inte så bra.  Förhoppningsvis bli det något att göra i allfall. Ge mig mer arbete! Nu! Fredagar vill man att tiden ska gå fort. Då är det snart helg och ledighet och det är bara några timmar bort fast det går alltid extra sakta på fredagar.

Igår träffade jag Sofie. Det var trevligt. Pratade åt rostat bröd och drack oboy och tittade på sex and the city. Va hemma rätt tidigt och hann med att köpa en bok på Akademibokhandeln. Jag köpte Drömstället av Melissa Bank jag hoppas den är bra. Sen drack jag te och kollade Oc och läste lite. Försökte komma i säng ganska tidigt men trots att jag lyckas sova stora delar av natten så var jag väldigt trött när klockan ringde idag på morgonen. Varför är det så?

viasat & hornstull

Har precis pratat med Viasat. Jag hoppas dom är en lösning på spåren. I morgon ska han eventuellt ringa upp mig. jag antar att det bli Mattias då. Det står på honom. Vad han skulle säga vet jag inte. Att dom va någon lösning på spåren hoppas jag för vi vill gärna ha en tv i det här hushållet. Tack.

Nu ska jag åka iväg till Sofie och hennes nya lägenhet. Vet inte vad som händer men troligen så bli det en lugn och stillsam kväll.

drink some tee whit me

Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Det är inte bra att gå ut och kolla i affärer på lunchen. Idag tänkte jag kolla ifall det mot förmodan fanns lite rea kläder kvar.
Jag hittade en röd klänning på Lindex som jag inte köpte men som jag funderar på att köpa i morgon. Den kostade typ 130 kr. Sen hittade jag även en grå som jag inte heller köpte men den kostade endast 69 kr! Jag kanske köper dom i morgon. Ska kolla min budget bara.
I stället köpte jag en väldigt fin svart klänning på HM (som jag hoppas passar för jag provade den inte) för 98 kr, rea-fynd och en ny vår kofta ej rea.

Dessutom har ju te och värmeljus blivit lite av en ny passion så jag va inne i en liten te&kaffe affär och köpte mig lite apelsin te. Här om dagen köpte jag mig blåbärste. Det är något speciellt med löste också. Det är så mysigt på något sätt.
Så ikväll blir det att läsa bok, dricka te, tända värmeljus. Jag har med mig 100 st värmeljus hemifrån också till min samling i lådan. Mina fina doftljus vill jag inte göra slut på riktigt än. Så lite vanliga få man också ta. Men doftljusen är fina! Det bli en slapp kväll.

Sune och hans flickvän har kommit till stan också. Så dom ska jag tröffa lite. Sune har jag inte träffat sedan innan vi åkte hem inför julen. Lite snabbt på stan en sväng bara.



           
                    

Klicka för stor bild

vinterlandskap

Hej mitt vinterland. Jag vet inte varför jag tänker på den töntiga sången varenda gång jag se snö på marken. Den bara dyker upp. Jag tycker inte ens den är särskillt bra.
Idag när jag skulle ner till bussen från Fredrik så såg jag till min förvåning ett helt vitt täcke på marken. Va verkligen inte beredd på snö. Och det knastrade under skorna när jag gick. Det var mysigt. Det var mört ute och det snöade mycket. Massa vita flingor singlade ner och jag började höra den ovannämnda låten i huvudet. Fast det gör inte så mycket. Det hör väl till. Det var verkligen vackert ute idag på morgonen och jag va inte ens tjurig för att det drog kallt om benen.
Nu verkar det ha slutat snöa men den ligger kvar här på marken inne i Sollentuna där jag nu befinner mig.
Nu har jag lunch. Ska bege mig in till köpcentret här intill och kolla ifall jag kan hitta något spännande.

only for you

Jag tänker på dig. Saknar och älskar!
Puss.


we can do

Då är jag i ordning gjort och klar. Ska om en stund ta och traska ner till stationen och på tåget mot Sundbyberg. Ikväll blir det middag hos pojkvännen. Fast att jag inte alls är sugen på mat över huvudtaget. Det är det sista jag är sugen på just nu. Har fått någon äckelkänsla i kroppen. Fast jag ska försöka komma på andra tankar och äta lite för jag har inte ätit något på hela dagen. Fast jag är uppsvälld som jag vet inte vad så har ingen större lust att äta något. Usch
Idag har det varit mycket på jobbet. Fram till två jobbade jag på hela tiden sen blev det betydligt mindre att göra. Fast jag har inte hunnit tänka så mycket på trötthet för det har gått i ett. Jag fick inte många timamrs sömn natten som va. Snurrade och vred mig och drömde korta konstiga drömmar. Hoppas det går bättre i natt.
Skönt att det bara är tre arbetsdagar denna veckan. Skönt skönt skönt.

min nyår.

Då ska ni få en snabb summering från nyårsafton. Jag och Fredrik kom dit tidigt. Allt var ca två timmar försenat pga en massa saker som inte är så viktiga. Jag fick skära potatis och passade på att skära mig lite i fingret också sådär sista dagen på året. Det var ingen större fara. Blödde lite och så men annars lugnt.
Sen blev det i allfall middag lite senare än planerat med vad gör det. Det var väldigt gott. buffe med lite tapas och allt möjligt. Gott vitt vin och trevligt sällskap. Sen började det dansas helt plösligt. Något exotiskt hopp upp och ner grej. Lite folkmusik aktigt. Jag visste först inte vad jag skulle göra men efter en klunk till så stod jag i mitt en hoppade som en stolle.
Singstar blev det inget. Det blev något ännu värre. Popstar som det så fint heter. Detta är inget samla -oäng-sjunga-med-artisten. Utan här är det hederlig gammal vanlig kareoke. Så här få man skråla med sin egen röst högt och oklart.
Fy fan tänkte jag när dom packade upp det, inte tänkte jag sjunga. Tro ni mig? Inte en chans.
Efter en liten stund stod jag där uppe och skrålade. Sen har jag och många andra av mina kompisar en tendens att bli så hysteriska och uppe i det att man sjunger inte i micken utan man skriker och lever rövare. Vilket även jag gjorde. Hopppas folk inte hörde så väl på grund av fylla.
Tolvslaget var lite tårfyllt. Jag började lipa redan innan på grund av att jag inte var med mina vänner och sen ringde Elin och då lipade jag mer och sen pratade jag med mamma och pappa och lipade då också. Vet inte riktigt varför jag lipade med det var väl saknad blandat med alkohol. Ingen bra kombination.
Sen träffade jag en skådis från Andra Avenyn som jag frågade ut om det mesta.
Åkte taxi hem till Sumpan och somnade väl runt fyra.. Vaknade och t vättade håret klockan 04.50 jag har ingen kommentar till det och sen sov jag till 12.00.
Igår var det lugt och sista frossa dagen innan det nya livet har börjat idag. Heja Heja. Så när Friskis och Svettis böjar bli det hopp och skytt och jag ska verkligen verkligen verkligen försöka den här gången.
Puss!

RSS 2.0