molntäcke

Nu har vi varit ute i solen lite. Vi är jag och Fredrik. Det är varmt ute men ändå lite disigt, inte klarblå himmel utan att det ligger som ett litet tunt molntäcke över. Men det var skönt ändå. Ätit melon och lyssnat på Kleerup och läst the Dirt. Trevligt var det. Nu är vi inne, ska vila lite. Känner mig trött. Senare i eftermiddag kanske det blir lite häng i en park med några av Fredriks vänner.




Den här tavlan händer inne i receptionen eller, "mitt" kontor, på jobbet. Vad tänker ni på?


internet på min data.

Sådär, nu är jag i Sundbyberg. Har plockat i ordning en massa, packat upp kläder och fixat och donat. Om en kvart ska det tvättas. Härlig fredag jag har framför mig. Men Fredrik lämnar mig för utgång och jag är också sugen på att gå ut. Dock har jag ju inget att dricka och systemet stänger om en kvart. Det är då typiskt. Men ja det kanske löser sig i allfall om det skulle vara så att det blir fest.
Jag har köpt en sladd nu så jag kan ha internet på min data. Det är bra.
Usch, det känns som att det kommer att bli en väldigt trist fredag.
I morgon ska jag i allfall sola. Sen kanske det bli utgång då i sället för idag.

frida goes lyxfällan

I och med att min ekonomi den här månden blev lite tajtare än vad jag trott så har jag nu gjort upp ett schema för hur mycket jag få spendera. Det går ut på att jag, dag för dag har gjort upp hur mycket, lite eller inget alls jag få spendera. Från och med idag börjar detta schema gälla. Jag hoppas verkligen att det fungera och att jag kommer att hålla det. Det vore så kul om jag gjorde det! Då blir jag stolt över mig själv.
Det kanske inte låter så kul att ha schemalagt hur mycket man få spendera men vem vet, det kanske är ett vinnande koncept. Jag hoppas på det. Haha. Så vuxen jag känner mig. Planerad ekonomi och allt haha.


från Söder till Sumpan

Nu har jag flyttat. Numera är jag inte längre bosatt på 15:e våningen i Skrapan utan på 10:e våningen i Sundbyberg. Jag har bytt ut utsikten mot Globen till utsikt mot hela Solvalla. 
Det bestämdes att det skulle bli flytt på igår i stället för på lördag, dels på grund av att det är Stockholm Marathon och sen dels på grund av att det kan vara skönt att ha det gjort helt enkelt. Sagt och gjort. 
Igår vid sex-tiden kom mamma och pappa i en större bil, typ en skåpbil från TN-Bygg och hämta mina möbler och grejer som skulle hem till Småland igen. Allt som allt tog det väl runt en timme att bli klara med allt.
Sen åkte mamma och pappa hem igen, jag och Fredrik åkte hem till honom med två fullpackade resväskor och tre kassar och Sune åkte till Simon för lite förfest. Jag blev lite ledsen över flytten faktiskt. Jag började nästan gråta några gånger. Men så är det.
Vid halv tio åkte Fredrik till jobbet och jag och Steffe satt och pratade och försökte fixa trådlöst internet på min dator, det fungerade inte. Vi förstod inte vad felet var det gick inte att skapa en anslutning, eller hitta en anslutning eller någonting sådant. Jag vet inte så mycket om datorer men det verkar ju vara något lut med det där.
Så i och med att jag inte stå ut utan internet i över en månad, visserligen har ju Fredrik och Steffe det på sina datorer men ändå det är inte samma sak, jag vill ju kunna sitta vid min och fixa och sånt, så ska jag och Fredrik idag åka till någon affär och köpa mig en liten sladd som jag hoppas kommer kunan hjälpa mig att fixa internet.
Tänk om inte det fungera då? Vad gör jag då? Det måste väl gå? Någon som vet?


THE DIRT

Jag satt ute i solen på lunchen. Det var så varmt att till slut pallade jag inte mer och gick och satte mig i skuggan i stället en liten stund och svalkade mig. Det är verkligen sommar ute. Jag har svarta leggins och svar t-shirt och svart kofta! Det var varken det somrigaste eller färggrannaste jag hittade i gaderoben men det blev som det blev. Jag har i allfall en liten färgglad kjol på mig idag. Den är söt och fin och den väger upp.

Idag ska köpa mig denna bok. The Dirt, boken om Mötley Crüe. Jag har nog aldriG varit så uppspelt av en bok innan jag ens ha haft den i min ägo. Jag vet inte varför med det känns så förbjudet, spännande, galet, upphetsande, anskräckande, motbjudande och fantastiskt på samma gång. Jag längtar tills jag ska ligga i sängen och öppna den och påbörja min skräck läsning av denna berycktade biografi.
thedirt.jpg

årstider

Torsdag, det var segt att gå upp idag. Jag längat efter helg nu.
Jag har inte mycket att göra idag på kontoret. Det är segt. Om ca 40 minuter är det lunch och då ska jag ut lite i det fina vädret. Idag när jag skulle gå till jobbet bestämde jag mig för att strunta i jackan och i stället tog jag en kofta och gick så utan att frysa. Det var varmt ute och det är ju underbart.
Fast det är inte lika underbart när man kommer in på stationen och sen in på det varma tåget och man blir varm och svettig. Då är det inte allt lika härligt med värme och sommar. Då längtade jag efter vinter i stället. Men bara en kort stund. Det är ju ganska skönt med sommar också. Det är väl härligt med årstider. Det hade ju varit gräsligt om det vara hade varit sommar, vinter, höst eller vår hela tiden.


godnatt söder


Godnatt, vackra söder.


packning pågår..

Jag håller på att packa.
Såhär ser mitt rum ut just nu. Det ser inte lika illa ut på korten som i verkligheten.
Nu känns det som att jag kört fast, vet inte riktigt vad mer kan göra just nu.
Så jag ska lägga mig i sängen nu och kolla på OC i stället.






psyket eller klimakteriet?

Nu ska jag snart åka hem.
Jag ska hem och äta en sallad som står och väntar på mig i kylen och knäckebröd och sen ska jag sätta igång att packa. Det är det jag ska syssla med ikväll.
Under dagen har ajg kallsvettats om vartannat hela tiden. Antingen är jag helt sjukt nervös och ororlig elelr så är jag i klimakteriet. Jag tror på det förstnämnda. Jag är så orolig och stirrig och ångestladdad just nu att jag kallsvattas och har ångest tankar hela tiden. Hjälp mig. Jag måste nog söka hjälp snart. Jag blir nästan rädd för mig själv.
Jag vet inte vad jag ska ta vägen. Hur ska jag bli av med det här?

panic

Jobbar just nu.
Har sovit konsigt i natt. I drömmen som jag drömde i natt grät jag så mycket att jag var helt utmattad när jag vaknade.
Jag har lite smått panik över en massa saker just nu, det gör att jag inte kan koncentrera mig, eller lunga ner mig heller. Det känns som att det hela tiden är något som oroa mig och gör mig stressad.

...

I love you.  


i love you a lot.

Kvällen bjöd på rätt omtumlande afton.
Mycket känslor.
Jag blev trött av det.
Ska sova snart.
Väntar på samtal som inte kommer.
I morgon är det onsdag.
Då ska jag packa, packa, packa.
Godkväll.

rubrik

Nu kommer snart Fredrik en sväng. Vi ska äta något och sen kolla på film tror jag. Blir det gamla kult-filmen G-som i gemenskap hah. Jag har inte sett den tidigare så det ska bli spännande.
Efter det så dra han väl till jobbet och jag gå och lägger mig typ. Det är väl ungefär så kvällen kommer te sig.
Jag måste nog ta och klippa mig snart. Det är rätt bra slitet i topparna nu.
Kanske dags att plockan in flyttkartongerna snart och börja packa lite smått. Jag har hela tiden tänkt att det nog inte är så mycket och inte ta så lång tid, men det är nog mer än vad jag tror och det tar säkert lite längre tid än vad jag har tänkt att det ska göra.

15.32

Idag under lunchen så hade jag ett samtal med Offe. Som jag har saknat honom, jag skrattade nästan hela tiden under samtalet. Det var kul. Det samtalet förgyllde min dag väldigt!
Om ca 25 minuter slutar jag för dagen och då ska jag in och handla en sallad och schampoo och balsam. Sen ska jag hem och göra mig i ordning lite och sen kanske jag börja packa. Det kanske bli flytt tidigare än beräknat, men det är inte helt bestämt än. Så det är lika bra att vara förberedd.
Sen kommer väl Fredrik en sväng innan han ska jobba i natt. Det är inte roligt att han har nattjobb.
Jobbdagen har varit bra i stort sett hela tiden. Förutom att jag typ kallsvettas om vartannat, det är ju helt vansinnigt jobbigt det där.

747

Nu är jag på numer 747 är inlägg på denna bloggen.
Kent, tatueriing, flygplan.

Nu sitter jag på jobbet.
Har precis haft en kaffe paus med två advokater här. Det var trevligt. Kommer bli tråkigt att lämna dom om jag ska vara ärlig och det ska man ju.

Ikväll ska jag träffa Fredrik och i morgon ska jag börja packa. Igår när jag stod och väntade på bussen i Sundbyberg så ser jag på bussfönstret en skylt om att det är Stockholm Marathon lördagen den 31 maj. Strålande. Då ska jag ju flytta ut ur lägenheten, bra att hela stan är avstängd då. Men det verkar som att det inte drabbar söder så mycket. Jag ska ringa och kolla om det är några gator som är avstängda i närheten. I så fall blir det ju lite problem. Så himla typiskt att det ska vara flera tusen svettig flåsande män och kvinnor på gatorna den dagen. Det löser sig. Ska ringa och kolla upp det där.

dagens problem

Hur i hela friden byter man färg i en kopiator?

inget spenderande

Med risk för att spendera alldeles för mycket pengar så stannar jag kvar på kontoret under lunchen. Efter jobbet måste jag handla. Dessutom fick min mamma ingen morsdag-present igår av varken mig eller Malin. Vilka barn, skämmas borde vi och skäms det gör jag. Så idag ska jag skicka en present till henne. Det blir hon nog glad för. Någon dag senare men vad gör det, det förgyller ju veckan lite att få en present lite oväntat sådär.

Ikväll blir det lugnt. Snart måste jag börja packa. Fast å andra sidan så är det inte så mycket att packa ändå. En kartong har jag redan klar, den har varit klar sedan vi flyttade in haha. Fast det ska omorganiseras lite. Så det tar väl itne så lång tid. Fast mina gaderober ser ut som satan. Det ska bli intressant att ta itu med dom. Jag ska rensa ut kläder som jag inte ska ha med mig till Fredrik och sen är det skor, väskor, kartonger och en massa annan skit. Det blir veckans to-do.
Klockan är 12.28. Jag är väldigt raslös. Det känns som att andra halvleken av denna arbetsdag kommer att snigla sig fram och jag behöver lite fart nu, för jag vill att klockan ska bli fyra så jag få åka hem. Jag är så tråkig och trött idag.

Denna månaden ska jag vara ekonomisk. Så jävla ekonomisk ska jag vara! Jag ska spara vartenda kvitto också från och med nu, så jag kan se vad jag lägger mina pengar på. Med tanke på att det kommer en midsommar också och lönen infinner sig efter den (vilket på riktigt är strålande) så måste jag. Inte bara därför utan på alla plan helt enkelt. Inga spenderar-byxor på för min del under dessa veckor.


hero

Måndag, det var rätt tufft att gå upp idag. Trött kände jag mig och längtade redan tillbaka till sängen innan jag ens hade lämnat den. Det är aldrig bra att starta en måndag på det viset. Hur som. Resan tillbaka till Stockholm igår gick snabbt. Minst sagt. Vid halv åtta snåret lämnade vi Värnamo efter att ha tankat och sånt, sen bar det ivgär med ett snabbt stopp på knappt två minuter. Strax innan elva blev jag avsläppt utanför Skrapan. Ja ni kan ju själva räkna ut den matematiken haha. Snabbt och smidigt blåste vi fram så att säga.
Hem och prata lite snabbt med Sune, sen blev det sängen ganska omgående.
Igår var det nio månader sedan vi flyttade in och nu är det bara en veckan till som jag bor i Skrapan. Det känns lite konstigt.
Till något helt annat,
Det kommer bli en knaper månad för mig känns det som. Jag har en del utgifter och redan ont om pengar känns det om, så det kanske bli att jag stannar i Stockholm över nationaldags-helgen. Dessutom läste jag förra veckan är det festligheter här som "Smaka på Stockholm" under den helgen så det vore ju rätt trevligt att vara här också. Ja få se hur jag gör. Vill både stanna kvar i Stockholm och åka hem men ja det få visa sig vad det blir för något. Fast just nu lutar det åt Stockholm faktiskt, vill ta tillvara på lite helger här uppe nu känns det som.
Nu ska jag fixa lite, men jag återkommer.
Puss

until we bleed

Nu har jag kommit hem från släktmiddagen. Är mätt och belåten och bara lite huvudvärk nu. Den mesta bakfyllan har försvunnit nu. Det är skönt det.
Nu ska jag ladda min Ipod med lite ny musik och sen ska jag åka om någon timme.
Hoppas det inte är lika trångt i bilen som på vägen ner haha.
Nu känner jag mig helt tom nästan.

bakfylleångest

Om jag säger såhär, jag är bakfull och har ångest för igår.


time to dance dance dance

Nu har jag gjort mig i ordning. Väntar på taxi nu. Så snart blir det förfest och sen blir det harrys. Det kommer bli trevligt tror jag. Jag är på gott humör och har vågigt hår, blåa jeans och vitt linne.
Så nu ska jag packa ner min alkohol i en kasse, ta på mig skor och sen vänta in Värnamo taxi som ska föra mig till förfesten.
Michan, albumet heter också Kleerup.
Nu är det snart schlager och jag hoppas ju så vida pass att Charlotte vinner hela skiten. Dock kanske inte chnsen rä så stor me  vartenda år blir jag övertygad om att vi har den bästa låten och så även i år. Så ja det ska bli spännande.
Hoppas taxin kommer snart så jag kommer i tid.
Jag hoppas ni har en trevlig kväll mina vänner.
Puss

spenderbyxorna på

Jag, mamma och Anki var nere på stan en snabb vända. Under tiden hann jag spendera för mycket pengar och endast två affärer var vi inne i. Först på Stil där det var utförsäljning och jag fyndade en Tommy Hilfiger kjol, en rutig, helt underbar! Fick just denna för halva priset, 500 kr, 500 kr var det fasta priset på alla kjolar. Hittade en annan fin också men en fick räcka. Sen köpte jag två linnen på H&M. Ett svart och ett vitt. Fint. Jag är nöjd. Har ingen kamera här men kanske att jag kan lägga upp bilder sen när jag är i Stockholm.

Nu har jag, Malin och pappa spelat skitgubbe en stund. Det var kul.

Nu lyssnar jag på Kleerups nya album. Har ingen kommentar en då den precis har börjat spela men det verkar lovande tycker jag.

Ikväll blir det schaler hemma hos Ida och sen blir det Harrys. Jag tänkte försöka ta det rätt lugnt, jag har inte druckigt alkohol på flera veckor så jag lär nog få en chock och bli rätt på pickalurven på det lilla, bra att jag köpte mig en vinare och två 7.0 cider då. Inte så genomtänkt kanske haha. Jaja. Jag behöver ju inte dricka upp allt.

Nu ska jag snart duscha och sen göra mig i ordning för kvällen. I morgon är det middag hos farmor som gäller, det kommer bli fantastiskt gott med farmor-mat. Åhh hujedamej vad mätt jag kommer att vara efter det. Då ska jag ha min nya kjol på mig.


Sitter och ...

Sitter och väntar på att mina föräldrar ska komma hem. Då ska jag och mamma ner på stan lite och jag ska försöka hitta mig en kjol och kanske en klänning eller något annat fint.
Jag känner mig på helt underbart bra humör idag! Vet inte vad det bero på. Jag känner mig så fri. Som om allt är möjligt! Fy vilken härlig känsla. Jag låter nästan frälst! Men det är underbart att känna såhär!
Nu kom precis bilen såg jag här utanför.Nu blir det karneval och sånt.


sexual eruption

Inatt fick jag ett sms som präglade min drömmar en hel del under natten. Det ena hade med Andreas Kleerup att göra. Det var spännande.
Jag var trött när jag gick upp idag, ändå kände jag att det var dags att gå upp lite och försöka fixa till dig lite. Sak duscha och göra mig i ordning lite nu. Sen ska jag ner till stan och kolla efter en kjol.
Sen ska jag hämta syster på jobbet och hälsa på jobbet lite. Eller förra jobbet. Pippi jobbar så det blir skoj. Malin kanske också är där.
Vädret är strålande och ja dagen blir nog bra. Det blir en brakfylla på Harryas idag hahah. Det ska minsann blir skoj.

Nu lyssnar jag på Robyn - Sexual Eruption. Lyssna lyssna!!

det luktar sval sommarnatt

För en liten stund sedan gick jag ut och hämtade Klick tidningen på altanen. När jag gick ut så slogs jag av att det luktade så gott. Friskt och svalt. Underbart. Sådan doft känner man inte i Stockholm på samma sätt. Jag hade velat stå där ute länge. Kanske ska gå ut och sätta mig på altanen och läsa Klick och njuta av lugnet och den friska doften. Det luktar som sval sommarnatt ungefär. Nästan som kärlek.


från söder till norr.

Om en halvtimme stämplar jag ut (inte bokstavligt talat, för vi har ingen stämpelklocka här) för helg. Det ska bli underbart med lite ledigt nu. Veckan har ju gått galet fort. Var tog måndag, tisdag, onsdag och torsdag vägen?
Nu ska jag hem till Värnamo under helgen sen bor jag ensdast måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag i lägenheten på 15:e vånging i Skrapan. Det är ju inte klokt. Endast de få ynka dagarna. Sen tar jag mina kläder och min dator och bosätter mig norr om stada en månad eller så i stället. Det är ju inte klok, va.


nattens händelser och ett förlorat hjärta

Fredag, lön, lunch med Fredrik, sen hemfärd till Småland. Det tycker jag låter som en rätt bra fredag det där.
Om en halvtimme kommer Fredrik och så ska vi som sagt äta lunch tillsammans.
Igår letade jag efter mitt halsband som jag fick av Fredrik. Jag hittade inte det någonstans. Jag fattar inte var det kan vara. Jag höll på att bli galen igår när jag letade och letade men inte hittade det. Jag har inte haft det på ett tag nu och när jag tog av det la jag det på skrivbordet, men igår låg det inte där och inte någon annanstans heller. Mycket märkligt och väldigt irriterande. Jag har aldrig slarvat bort ett smycke men någon gång ska ju vara den första sägs det ju men måste det vara med en smycke man verkligen tycker om då?
Jag hoppas det kommer fram. Det måste det! Jag kan inte förstå vad det har tagit vägen.
Sen kollade vi lite på schlager. Eller det var på men det var under tiden jag letade så mycket så jag var inte så engagerad. Stackars Fredrik hade ju kunnat få kolla på något annat men han såg väl att jag började bli vansinnig så han var tyst och sa inget och kollade i godan ro. För hade han frågat om han fick byta hade det säkert kommet något snäsigt och rytande svar tillbaka.
Sen gick vi och la oss och jag var så trött när jag la mig ner, började ställa frågor om hur många personer det bog i vissa länder och sånt, han försökte hålla mig vaken genom att be mig fråga mer haha. Men jag somnade. Sen vaknade jag runt ett kanske och frågade hur det gick för Sverige haha.
Sen har jag tydligen pratat i sömnen och frågat saker, bett honom gå upp och sänka ljudet på tv, sen kunde han inte somna om efter det, jag vaknde 02.17 och då var han vaken och sa att han inte hade somna än, jag somnade om och under natten har jag också tydligen sagt "stackars mig".
Ja jag vet inte vad jag håller på med på nätterna just nu. Pratar i sömnen rätt ofta nu för tiden. Skumt,

mätt

Nu kommer snart Fredrik. Det tar väldigt lång tid för honom att ta sig hit tycker jag.
Jag är helt slut. Skulle kunna somna. Kanske ska vila lite innan han kommer.
Jag och Sune var och åt lite innan, efter det nu är jag helt sjukt trött och väldigt väldigt mätt.
Orkar inte ens skriva hur mätt jag är.
Nu klingade det på dörren också. Det blir ingen sovpaus. Såvida inte Fredrik vill sova lite han också.

hur gör man?



Hur gör man när man ska fästa sådan här flätor. Det här är så fint. Men hur gör man? Jag kan inte komma på riktigt hur man ska göra för att det ska bli snyggt. Måste ju vara färst uppe på huvudet, eller, men hur?
Någon som vet?
Vad heter sådana här flätor? Har dom något namn?

BIlden är förövrigt tagen från Olivias blogg. Som kanske är tagen någon annanstans innan dess, vad vet jag.

sängkamrat

Min säng kanske få en sängkamrat i helgen. Offe kanske ska låna mitt rum över helgen. Han hade ingenstans att sova. Har suttit och messat lite under morgonen och så fick jag det här.

Jag hörde att du skulle ner. Men jag ska ju upp. Haha.
Mitt problem är bara att jag inte har någonstans att bo :(
du vill inte låna ut ditt rum över helgen?
Ps du få ett ligg i varberg för det ;).

Hahahah. Det gjorde min morgon det där. Så kul. Det helgen som vi var i Varberg kommer jag aldrig att glömma. Så mycket  som jag skrattar åt den helgen. Det var sjukt. Det var så sjuk och så kul att jag knappt finner ord för det. Fast det är väl mest jag och Offe som tycker det är roligt hahaha.

Fast om han ska låna rummet så måste jag se till att ta med mig typ dagbok och sånt. För man vet aldrig vad Christoffer Karlsson hittar på.


true blue

Idag är det jobb. Somnade ganska sent igår och var ganska trött när klockan ringde och det var dags att gå upp. Fredrik fick ligga kvar och sova och det är alltid lika jobbigt att själv dra sig upp ur sängen och gå till jobbet när man se honom ligga kvar under täcket. Fast när man väl duschat och sånt så går det rätt bra. Då är det inte lika jobbigt.
Ikväll ska vi mysa igen. För sen kommer vi inte träffas på en vecka typ.
Så ikväll kommer han hem till mig och vi ska kolla på film och äta godis och kramas. Det låter väl trevligt.
Annars är det lugnt här på jobbet.


god middag!

Goddag vänner.
Klockan är ett.
Jag ska hem till Värnamo i helgen igen. Sofie ska åka ner och jag hänger på. Det tycker jag är väldigt trevligt eftersom det är schlager EM och karneval och morsdag. Det blir trevligt.
Idag när jag stod i duschen och försökte vakna så kom jag på att familjen i söndags att de nästa söndag skulle äta middag hos farmor. Jag blev genast avundsjuk med tanke på att min farmors mat är det mest fantastiska som finns. Helt underbart gott och jag kan inte lovorda den nog. Så någon sekund senare kom jag på att jag kan ju också ta del av detta i helgen. Då blev jag glad!

problem med kurser..

Nu är den kursen jag har tänkt läsa inställd. Kommunikation och massmedia. Det är surt.
Sen var det ett meddelande om att kriminologi kursen hade hade blivit fel. Nu ska de ha en kurs både på 15 poäng och på 30 poäng. Så nu ska man antingen ringa in eller skicka ett mail om vilken man vill gå.
Då är frågan. Vilka personuppgifter skall jag lämna i mailet? Någon som vet.
Kanske är bättre att veta.
Snart ska jag äta pommes och korv.
Jag som hade hoppats lite på risigt väder i eftermiddag så jag kunde ligga i sängen och kolla på film med gott samvete.
Nu är det ett fint Ally McBeal avsnitt på tv. Har sett det innan.
Sen är det Glamour om en liten stund.

ärliga människor!

Nu är klockan halv fyra.
För en halvtimme sedan började min telefon att ringa och numret som sökte mig var inget jag kände igen. Jag lät bli att svara. Kollade upp numret och det var från något grovsopor företag. Jag undrade varför. Kanske fel nummer men det fortsatte att ringa och ringa. Efter tredje samtalet ringde jag upp och en man svarade och sa att han sökte en Fredrik L. Det är min pojkvän sa jag.
Vilket sammanträffande säger mannen. Jag har hittat hans plånbok inatt. Under sätet i en buss (han tappade sin plånbok i lördags natt).
Jag hittade inte hans nummer på nätet för hans adresser stämmer inte alls någonstans. Så den enda ledtråden han hade var en lapp där det stod Frida på och mitt nummer.
Åhh. Jag blir så glad att det finns hopp om att människor fortfarande är ärliga! Det gör mig glad.
Jag tackade som om det var min plånbok som var borttappad. Haha.
Sen ringde jag och väckte Fredrik och berättade denna glada nyhet. Han blev väldigt glad och trodde först jag skojade men det gjorde jag ju inte.
Fint va!

tv-nostalgi

Det gär rätt segt nu på eftermiddagen. Det är trist. Det är dåligt väder ute, det regnar, fast jag kan tycka att sånt är rätt mysigt ändå.
Jag köpte en korsordstidning innan. Det stod att det skulle vara lätta kryss men det tycker jag inte, rätt knepigt tycker jag. Fast jag kanske krånglar till.
Ikväll är det Desperate Housewifes och jag har börjta följa Glamour igen på tv4+. Bra program det där. Haha. Inte direkt men vad gör man. Fast det gör ju inget om man missar ett par avsnitt.
Ibland kan jag sakna Sunset Beach och sånt. Som man följde det! Melrose Place och Models Inc. MOdels Inc var en favorit. Fan vad bra det var! Kommer ni ihåg det?


fel skor

Idag valde jag verkligen fel skor för vädret blev inte så fint som jag kanske hade hoppats på. Istället är det lite blött ute nu när för det har regnat lite och jag har mina svarta lackskor. Det känns inte som rätt val för detta väder direkt. Kallt ute är det också till råga på allt.

carnival

Det är rätt trist väder här i Sollentuna idag.
Jag känner mig lite trött idag också. Det känns som det kommer att bli en rätt trött vecka.
Fredrik ringde och väckte mig 06.46. Eller 06.45 hade jag vaknat till och kollat på klockan och tänkte sova några minuter till, men precis efter ringde han när han hade slutat jobba. Jag bara hummade och efter en halv minut eller så la vi på. Jag tänke jag skulle ringa sen och det gjorde jag när jag var på väg ner till pendeln. Då var det ombytta roller. Han pratade lite svagt och sömnigt och jag var pigg. här byter vi av varandra. Så är det när en jobbar natt och en jobbar dag. Roligare än så blir det inte.
Klockan är 11.14 och om 45 minuter är det lunch. Jag tycker det är rätt segt med en timmers lunch. Visst om det är fint väder så är det trevligt men annars rät trist. Jag äter ju inte lunch på jobbet så ofta och då blir det rätt trist och jag har inga pengar att handla något kul för och dessutom finna det inte så mycket kul att handla här heller för den delen. Ändå handlar jag massa skit här, antagligen för att få tiden att gå. Idag ska jag snabbt över och köpa mig en sallad för idag kanske jag kan förmå mig att äta lunch på jobbet.
Annars är det rätt lugnt här idag.
Roligare än såhär blir det inte idag känns det som.

måndagkväll.

Nu har jag precis kommit hem efter en lite tripp ut med Fredrik. Vi gick till donken och tog en kaffe för han skulle vakna till lite innan jobbet och bli lite pigg. Jag behöver egentligen inte bli pigg nu för jag ska ju snart sova men jag tog en latte i allfall. Dessutom blev det em mc feast junior var också. Nu är jag så mätt och det känns väldigt tungt i magen just nu.
Ska snart inta sängen och kolla lite OC. Det blir en trevlig avslutning på denna måndag. Dagen började lite trögt men den blev rätt fin sen på kvällskvisten.
Efter det följde jag honom till stationen och sen gick jag hem. Det har regnat lite ute och nu är det sådär friskt och lite kyligt i luften. Det är fint. Skönt.
Nu, dags att göra sig i ordning fär sängen känns det som.
Simon och Sune prasslar med chippåsar i andra rummet låter det som. Haha.

gråtattack

Det kändes tung igår. Tungt över att behöva åka tillbaka. Bussresan gick bra men väl innanför dörrarna till lägenheten så brast det och jag grät. Grät tills jag skakade och knappt kunde andas och fick försöka lugna ner mig.

trött

Sitter här och vill helst bara åka hem och krypa tillbaka till sängen. Det var tungt att gå upp idag. Jag känner mig väldigt trött. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att piggna till. Lite kaffe kanske, det är väl det alternativet jag har.
Efter jobbet kommer Fredrik förbi en sväng innan han börjar jobba.  Det blir trevligt och mysigt.
Funderar på att ligga i sängen hela eftermiddagen och kvällen. Det vore väl ingen dum idé en trött måndag som denna. Med trevlig sällskap och en bra film så är jag nöjd. Tiden går rätt sakta idag känns det som. Hoppas jag inte behöver jobba över idag. Det vore inte så roligt.


folkets park, eko och söndag

Sådär, söndag. Jag är på ett rätt bra humör. Fast det känns tungt att behöva åka tillbaka till Stockholm och kylan. Usch. Jag gillar inte Stockholm.
Nu på förmiddagen har jag varit på loppis i Folkets park. Jag säger bara kära nån. Vad mycket skit! Helt sjukt. Fölk säljer de mest konstiga saker. Ett använt vax till håret, gammla ögonskuggor och nagellack. Vem fan vill köra det?! Då få man ju vara bra dum i huvudet om man betalar 10 kr för ett gamat nagellack istället för att lägga till 20 kr och få ett nytt i stället. Usch. Jag blir lite äcklad nästan hah. Men en del saker finns det väl som är lite bättre. Dock hittade vi inget var mest och kolalde runt. En gammal jobbakollega satt där och sålde. Hon heter likadant som en av sverigens störta artister. Jag hejade snabbt och gick vidare fort som bara den. Orkade inte bli stoppad där mitt i allt och höra hennes tjöt. Nej tack. Så jag böjde ge huvudet och gick iväg. Haha, hemsk jag är.
Sen var vi på Eko, jag fick lite godis till bussresa och Vecko Revyn sen köpte jag ett batteri, sen hämtades biljetterna till Sophie Zelmani också.
Nu kommer syster hem. Få umgås lite med henne nu när hon behaga vara hemma.


stolt och blödig storasyster

Innan idag var jag på dansföreställning. Malin dansade. Jag började böla så fort hon kom in på scenen utklädd till boknörd. Söt som socker. När de sen började dansa till Tracy Chapmans, The Promise så grät jag lite och var världens stoltaste storasyster. Hon är helt fantastisk. Fina Malin! Sen dansade hon en dans till och då lipade jag igen. Fina fina Malin. Jag är så stolt.

Biljetter är beställda till Sophie Zelmani nu. Det tror jag kommer bli fantastiskt och magiskt.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova lite.
Kvällen har varit fin och mysig. Kollat på hockey och ätit grillat. Väldigt trevligt.
Träffade både mormor och farmor innan. Söta är dom.
Fredrik berättade för mig att det ska vara fest i lägenheten om några veckor. Det blir nog trevligt.
Fotboll/Grillfest. Ja det kan väl bli skoj kan tänkas. Bara det kommer lite tjejer också så jag slipper vara själv bland alla karlar.


home sweet home

Godmorgon.

Nu är jag hemma. Sitter i mitt rum och kolla internet lite. Har precis ätit frukost, det blev havregryndgröt och knäckebröd. Haha. Det händer inte ofta att jag äter det men det är ju nyttigt så det fick överväga. Det var rätt gott faktiskt.
Nu ska jag snart göra mig i ordning. Klockan tolv ska jag fika´, det blir mysigt. Det roligaste är att när vi skicka sms sinsemellan och skriver t.ex. fika klockan tolv. Så är det bara det som bestämms för alla vet redan vilket fik det är. Det är väl underbart!
Senare blir det dansföreställning och kvällen är lite oviss. Va tänkt att det skulle bli utgång men nu kanske det blir mys eller något i stället. Blir bra vilket som.
Bussresan igår gick rätt bra. Fick åka i en fin buss men det är ändå rätt drygt att åka buss i fem timmar. Det är så obekvämt emellanåt. Men bara att bita ihop.
Nu dags för duschen, sen stan.
Puss

mcflurry med Ahlgrensbilar

En personlig favorit är tillbaka efter ett långt uppehåll. Denna smak på McFlurry fanns när jag började min karriar på Donken. Den är god och idag läste jag att det är tillbaka. Hujedamej så glad jag blev. Hah.
Jag är fan en jävla gottegris. Haha.
Men jag är inne i mittenveckan av de tre p-pillerveckorna man äter innan man har mens. Ni hajar. Veckan i mitten av dessa tre är ett rent helvete. Jag är så jävla sugen på godsaker.
Men här på kontoret finns det frukt. Och frukt är ju också godis. Eller inte.
Så vad blir det idag. Sallad för fjärde dagen i rad eller McDonalds. Jag borde fan skämmas som ens överväder det sista, men som sagt mittenvecka är det och då är det som det är. 

                                                   Ahlgrens bilar.

viol och tutti-frutti

Jag äter violtabletter. Det är rätt gott faktiskt. Tablettaskar är ett väldigt gullit godis tycker jag. Idag köpte jag min två stycken. En med viol och en titti-frutti. Tutti-frutti är gott. Jag gillar dom när dom är små och hårda men sen finns den sorten även i godispåse. Dom är skitäckliga. Usch. Men tabletterna i den lilla asken är goda.
Klockan är halv två. Solen börjar titta fram lite, fast det är fortfarande kallt ute. Vädret vänder snabbt om. Från att ha varit sommar med 25 gra till att bli lite tidig vår med kanske 10 grader.
Jag funderar på att ringa till en salong och kolla om de ha några klipptider idag. Det vore trevligt. Bara toppa det lite och fixa det lite. Egentligen har jag inte råd med Becka har tipsat mig om ett ställe som är mycket mycket prisvärt!


rubrik en onsdag förmiddag

Insåg precis att jag hade glömt min kofta. Vi har väldigt kallt på konroter så nu sitter jag här med halsduken om armarna och en kopp kaffe. Hoppas blir lite varmare i allfall. Håller på att få panik på min frisyr idag. Haha.
Annars är det lugnt.
Det var segt att gå upp idag. Både jag och Fredrik verkade ha svårt att traska upp ur sängen. LÄngtade tillbaka redan innan jag hade satt foten på det kalla golvet.
Steffe verkade ha ännu svårare för att gå upp. Härde hans väckaklockan ett antal gånger under timme innan jag gick till bussen. Så såg det ut ute i Sumpan idag på morgonen.
Jag har börjat gilla Sex and the city mer och mer. Innan hade jag lite svårt för det men nu är det en favorit nästan. Nästan så att jag skulle vilja ha boxen, fast det tänker jag inte köpa haha.
Idag ska jag ut till Sumpan efter jobbet och köpa min linvätska som jag lagt undan. Jävla omständigt och ta sig ut dit coh sen tillbaka hem. Kommer inte vara hemma förrän halv sex kanske. Det måste finnas något närmare som säljer den.
I morgon är det fredag. Längar som bara den!!


kyla,regn&vår. fint

Godkväll.
Nu har jag kollat på Glamour. Sune har suttit och vridit sig antingen jämte i soffan eller på stolen vid sin data. Hah. Han verkar inte tycka det var så kul.
Nu hade jag precis skrivit ett långt inlägg och så kom jag åt någon knapp på tangentbordet och så försvann det.
Hur som. Jag har ätit kvällsmat och en massa skorpor, skorpor är så fantastiskt gott tycker jag.
Nu ska jag bada fötterna, lösa lite korsord, sen duscha och gör mig i ordning och sen åka till Fredrik, han jobbar man på så sätt få vi sova tillsammans.
Det är inte så fint väder ute idag. Fast jag tycker det är ganska skönt när det regnar lite efter att det har varit soligt och varmt. Det blir så friskt ute och det luktar så gott. Jag tänker på skolutflykter och sånt när jag känner den doften. Kyla, regn och vår. Fint tycker jag.

fikapaus på advokatkontoret

Nu har vi precis haft lite fikapaus här på kontoret. Jag, Nathalie och Calis. Det var trevligt. Pratade om att vi inte gillade maskerader och om ditt och datt. En trevligt lite paus under arbetsdagen. Jag blir sjukt sällskapssjuk på jobbet vissa stunder. Kanske helt enkelt för att ibland så finns det inte så många att umgås med på konroret.

Jag ska försöka hitta någa billiga biljetter hem nu.

Det hade kommin in två flaskor med linsvätskan idag fick jag reda på innan. De ringde upp och frågade om jag ville lägga undran en av dessa två. Ja tack. Så i morgon ska jag hämta den. Hoppas verkligen det gick fram att jag ska hämta den i morgon annars blir jag lite tje om den är såld.

Känner mig lite nyttig också. Har ätit sallad tre dagar i rad. Det ni!

ingen bra service

På Synsam i Sundbyberg har ajg inte fått så bra service som jag är van vid från Värnamo.
I måndags förra veckan var jag inne och frågade efter min linsvätska. Den var slut och skulle komma in senare i veckan. Okey inga problem.
I lördags var jag inne igen och frågade men den hade fortfarande inte kommit. Hon som hjälpte mig verkade lite tappad hon förstod inte riktigt, hade inga svar på mina frågor heller direkt och den andra tjejen var bara otrevlig och inte vidare hjälpsam.
Nu rinde jag precis och fortfarande hade den inte kommit in. Jag menar vad fan är det här! Nu var det något fel i leveransen. Hon sa att de skulle få in den senare i veckan. Ja så i morgon är sista dagen jag kan åka och köpa någon innan helgen. Jag hoppas bara det räcker.
Massa krångel. Dom kan ju i allfall vara trevliga. Det har dom väl betalt för, för fan,

inte så mycket nytt egentligen

Igår på kvällen åkte jag iväg till Fredrik. Han jobbade så jag satt och samspråkade lite med Steffe. Tackade för att han låter mig bo där under någon månad. Verkligen snällt av honom.

Jobb nu, sen hem och äta och fixa lite sen åker jag till Fredrik vid halv nio, nio idag igen. Hans nya arbete börja redan gå mig lite på nerverna. Nya tider varje vecka. Surt.

Det var väl mest det. Har inte så mycket att säga just nu mer än att jag ska köpa mig en ny chicklit bok jag kan läsa. Deckaren är bra men det känns lite tungt och läsa den på morgonen på väg till jobbet. Måste ha något med lättsamt och lättsmält att växla med känner jag.

Nu kanske dags för lite kaffe och om en stund är det lunch. Det är lite trist väder ute idag. Måste ringa och kolla ifall Synsam ha fått in min linsvätska också. Blir förbannad för att det ta sådan tid! 

blogg problem!

Det verkar vara något fel på sajten här. Om man går inte på min blogg så visas massa inlägg för förra veckan först och i helt annan stil än resten av bloggen. Varför?
Sen måste man scrolla sig neråt och där hitta man det senaste som skrevs och då ser bloggen ut som den ska fast detta blir mitt på sidan i stället för överst. Varför är det så? Så är det inte på några andra bloggar!

längtar så!

Nu har jag också ändrat plattform. Jag förstår inte riktigt det här. Är adressen detsamma som innan eller för besökare till bloggen. Antar det med tanke på att jag skriver samma adress som vanligt till de bloggar jag besöker.

Till en helt annan sak. En väldigt fin och underbar sak!
I helgen ska jag hem och hem kommer också fina Johanna!
Vi har suttit och messat lite nu och jag blir så glad att hela jag skiner upp och jag börjar nästan skratta för mig själv här och blir nästan tårögd för att jag ska träffa henne i helgen. Det är väl kärlek det!
Jag saknar min bejb så mycket!
Jag gissar på att det blir Harrys och fika och massa prat och tjuvlyssnande och skvaller och skratt och en del påhitt också kan tänkas. Fan vad underbart det ska bli! Haha.

Nu ska jag ut på lunch.

måndag kväll.

Jag är väldigt rastlös. Jag har löst korsord en stund nu. Det är rätt långtråkigt just nu det också. Jag handlade lite snabbt efter jobbet sen var jag hemma runt fem. Då satte jag igång och tvättade, städade och åt, allt detta uträttades på 1.5 timme. Det tycker jag var ganska bra jobbat.
Funderar på om man ska gå och lägga sig i stället. Jag hade hoppats på att Fredrik skulle komma förbi om han inte jobbade ikväll vilket han inte verkar göra. Fast ack så fel jag hade. Det blir till att sova ensam ikväll. Och i morgon också. Sen kanske vi träffas på onsdag och mer än så bli det inte denna veckan. För till helgen ska jag hem till underbara Småland. Det glädjer mig mycket en måndagkväll som denna.

ekonomi

Nu är klockan snart fyra. 
Har kollat lite på min ekonomi nu. Det blir till att leva lite snålare fram till lönen kommer. Har fått snylta lite på mina sparpengar. Fast jag la undan mycket mer än vanligt så det gör inte så mycket. Dessutom är det inte lika mycket i hyra nästa månad då jag ska bo hos Fredrik och Steffe. Kanske lite över 2000 bara. Det är ju typ 1000 kr mindre än nu så det är ju bra.
Sen måste jag snylta lite mer när jag ska beställa biletter också nu till hemfärden men så är det.
Fast nästa månad ska jag försöka vara ekonomisk. Det är något jag skulle behöva bli bättre på fast jag har blivit bra mycket mer ekonomisk nu än jag bodde hemma. Fast å andra sidan hade jag ju inget val direkt.

Nu ska jag in och handla. Bara det ge min lite ångest. Usch. Haha.


Swebus istället för SJ

Det är ju bara börja gilla läget med Swedbus nu. Fy fan.
Jag hatar SJ. Jag hatar SJ så jag inte finner ord för det.
Så hutlösa priser så det är inte klokt.
Nej då betalar jag hellre mindre än hälften och åker i 5 timmar i stället för 4.44 som tåget tar. Visst man få sitta lite trängre och inte alls samma bekvämlighet. Men det kan jag ta. Jag har inget val.


he is back

Vid klockan 11.46 idag fick jag ett sms från Offe angående att han åter hade landat i Sverige. Det var något som förgyllde hela min måndags förmiddag.
Nu är han tillbaka från amerikat. Undrar när jag få träffa honom.

Annars har dagen varit lite småseg. Jag borde nog tvätta lite idag samt städa lite på mitt rum. Det visar sig om det är något jag tar mig an eller ej.

time is, monday 10.45

Måndag förmiddag. Sitter på jobbet. Har gjort det jag ska och väntar nu mest bara på att lunchen ska infinna sig. Sen hoppas jag tiden går fort så att jag kan få åka hem. Idag känns som en rätt seg vecka. Vet inte riktigt varför det känns så man så är det. Egentligen vill jag vara ledig på fredag. Jag ska hem över helgen och det hade varit underbart att få vara ledig på fredag och åka hem redan på torsdag kväll i stället. Men det blir nog inte så. Lite sent att komma med det nu och dessutom förlorar jag ganska mycketn pengar genom att vara ledig en dag. Jag behöver alla pengar jag kan få se det blir att jobba på fredag och sluta någon timme tidigare i stället.

Idag är det fint väder men skenet bedrog mig idag på morgonen. Trodde det var varmt så jag tog inte på mig lika mycket kläder.  Det var jättekallt ute. Blåste kalla vindar och jag hörde att det kanske bara ska bli runt 10 grader idag. Det låter ju galet efter den här underbara helgen. Solen skiner nu men det ser ändå ut som det blåser en del på flaggan utanför.

Jag har börjat läsa en deckare i stället för chicklit nu. Börjar bli rätt trött på den sortens böcker. Alla handlar ju om samma sak i princip. Visst det är lättläst och lättsmält men nu ska jag minsann ge något annat en chans. Den ajg läser nu är Flickan under gatan. Den har fått bra krititk av folk som kan så jag hoppas den är bra.

sunkissed

Har precis duschet nu. Ska snart torka håret lite och sen blir det middag på balkongen. Har bränt mig lite på armarna idag. Det är underbart väder ute! Idag vknade jag vid tjugo i nio när Fredrik ringde. Sen låg och kollade lie på tv. Det gick inte att somna om så jag gick upp sen och diskade. Åt frukost tillsammans med Fredrik och sen begav vi oss ut i solen. Blev rätt rastlös idag också när jag låg där men mycket trevligare att ha sällskap äv att ligga själv.
Dags att göra sig i ordning lite och senare om någon timme bege sig in mot söder och våning nummer 15.

things will never be the same

Saker kommer aldrig bli som vanligt mellan oss igen. Aldrig. Det är bara så det är. Vi böhöver väl inte varandra längre. Du valde bort mig och det kommer jag nog aldrig att kunna förlåta. Det är bara så det är.
Efter det här så kommer vi bara vara ytliga bekanta. Någon man kommer att komma ihåg och sakna och kanske ringa på fyllan. Trodde aldrig det skulle bli såhär. Det är väl bara så.
Det är hemskt. Jag är nog avundsjuk till viss del. Men det tär att inte längre vara en av de som står dig nära. Från att ha varit en av de som kände dig mest så är jag nu en somn är långt ifrån. Jag är glad till viss del. Men till viss del avsky jag att det hände en sak som förstörde allt. Jag förstår inte hur vi kunde låta det går så långt. För nu känns det som om det är försent att reparera.


solsken och smultron

Jag har varit ute i solen i två timmar nu. Fast egentligen vill jag ligga ute mer men blir så väldigt rastlös. Jag har läst och läst men ändå kyper det liksom lite i kroppen. Hade kanske varit trevligare med lite sällskap ute i solen.
Mitt batteri till mobilen är nästan slut så jag kanske måste ta mig in till Söder i allfall. Jag hade tänkt mig att jag kanske inte skulle behöva det men det gör jag nog. Så kan jag hämta laddaren och hämta lite kläder som jag kan ha i morgon. För i morgon ska det solas lite till men då tillsammans med fina Fredrik. Det blir nog mycket trevligare skulle jag tro.


citron/marängsmak

Det är det på min yoggi jag äter just nu. Igår köte jag en sådan här och en med brownismak. Den verkade ju inte så god och det var den inte heller. Men citronen funkar fast inte så god som jag hade hoppats.
Jag är hemma hos Fredrik. Han har gått till jobbet och jag förfogar över hela lägenheten. Steffe är i Småland i helgen. Jag funderar på att stanna kvar ända tills i morgon.
Här är det trevligt, jag har en fin promenadsträcka och jag har en fin gräsmatta bara några meter härifrån som jag kan sitta och sola på. Inne i stan är det inte lika lätt att lägga sig någonstans och sola.
Fast jag tror jag kommer att bli rätt rastlös. Fast frågan är om jag inte kommer att bli mer rastlös i min lägenhet. Jag antar att dagen kommer att tillbringas själv. Jag är inte så bitter över det. Folk jobbar och sånt så det finns inte så många att leka med. Jag längtar tills Offe kommer hem. Då ska jag försöka träffa honom mer.
Jag har varit vaken sedan sju då Fredrik gick upp. Det är ju konstigt. Jag har varit trött varenda dag denna veckan vid den tiden. Nu en lördag då jag få sova längre är jag naturligtvis piggare och kunde inte somna om. Funderar på att gå ut och gå en runda sen och efter det åka in till stan och fixa lite ärenden. Sen lägga sig ute på gräsmattan och försöka få lite färg.


efter tre

Nu har klockan passerat tre. Det går alltid väldigt välidgt långsamt efter klockan ett på fredagarna. Antagligen för att man endast vill hem.
Solen skiner och jag längtar till picknicken. Kommer blir jättemysigt!

problem med frankeringsmaskinen?

Har precis fyllt på vår frankeringsmaskin med pengar. När jag gör det måste jag flytta den till ett telefonjack och helt plötsligt har jag en massa röd färg på mig.
Nu är det så att den läcker i ena hörnet. Jag vet inte vad jag ska göra.
Måste jag byta förgpatron kanske?
Fan jag vet inte vad jag ska göra.

äntligen fredag.

Fredag. Blandade känslor. Jag tycker det ska bli underbart skönt med helg med tanke på att jag varit helt slut de senaste dagarna när jag har gått upp. Förstår inte varför.
Samtidigt kommer jag troligen bli väldigt rastlös under helgen. Har inga planer. Sune och jag kanske få hitta på någonting. Det händer inte så ofta.
Det löser sig säkert.
Idag ska jag ut till Fredrik efter jobbet. Lite picknick verkar det blir. Mysigt. Hoppas det är sådant väder som det var igår. Helt fantastiskt. Det enda som är bekymmer är ju dessa förbannade myggor som börjar träda fram. Hoppas vi slipper undran dom ikväll fast jag kan tänka mig att dom gillar det stället som vi ska vara på lika mycket som vi.


fika hos emelie

Har precis kommit hem från Emelie nu. Hon bjöd på kladdkaka (som hon hade bakat precis innan jag kom) med vaniljglass och te. Jättegott och väldigt trevligt. Efter fikat fick vi ut på en promenad och stanande till och satte oss på en bänk med en underbar utsikt över söder.  En väldigt trevlig kväll.

Åh vilket fint och underbart väder det är!
Sommarkväll.

snart 16.00

Nu är klockan snart fyra. Tiden gick snabbt nu på eftermiddagen. Skönt.
Nu ska jag snart åka hem och sen blir det lite mat och sen åka hem till Emelie på lite fika. Det ska bli trevligt.
Undrar hur lång tid det tar att åka dit? Sl fungerar inte idag så jag kan inte kolla när jag bör åka coh sånt.
Vädret fortsätter att vara fint och jag är nöjd och glad. 
I morgon ska jag och Fredrik ha picknick. Om det är fint väder vill säga. Men det är ju mysigt som bara den annars!

lila nagellack.

Dricker lite elva kaffe nu. Snart är det lunch. Egentligen hade jag velat sitta ute i solen på den platsen som jag brukar men av anledningen jag skrev igår så vet jag inte om det är så lockande direkt. FYllekärringen verkar dock hålla till nära soptunnan så det är väl bäst att sätta sig så långt därifrån som möjligt. Usch.
Annars få jag hitta någon annanstans att sitta och njuta lite. Solen skiner och det verkar vara varmt ute.
Idag har ajg målet naglarna med mitt nya fina lila nagellack. Det är festligt. 
Det är väl det sommrigaste jag har på mig idag. Förutom mina guldballerina då.
Ikväll är jag bjuden hem till Emelie på lite fika. Det ska bli trevligt!
Helgen är inte planerad alls. Är det fint väder ska jag försöka hitta mig något bra ställe att sitta och sola på. Det är ju lite svårt mitt inne i stan men någon fin park kanske.

någon form av dröm och verklighet.

Idag var det rätt tungt att gå upp. Jag längtar rätt mycket till helgen nu. Fast jag vet att jag kommer att vakna runt nio ändå. Har sovit dåligt hela natten. Yrat och hållt på. Vaknade mitt i natten av att jag letade efter ett grisben. Ni vet när man liksom sover fast man är vaken typ. Så jag bökade runt och letade efter mitt grisgosedjurs ben. Fredrik vaknade och undrade vad jag höll på med och jag sa att han hade sagt åt mig att leta efter benet. Han måste ju ha trott jag va helt galet. Men sen somnade jag om.
Kommer ihåg tre andra liknande saker som har hänt när jag sover fast man är vaken.

- När man drömmer att man borsta tänderna och så vaknar man och letar efter tandborsten (Detta har hänt ganska många gånger).

- En natt drömde jag att min farmor ringde och skrek efter min pappa. Han rusar upp och frågar vad det är som händer och jag säger att farmor vill prata med honom i telefon. Han undrar vad jag prata om. Sen vaknar jag och inser att klockan är tre på natten typ. 

- Jag drömde att jag hade min kanin i famnen och sen vaknade jag och hittade henne inte. Jag letade och letade och hängde ut över sängkanten och letade och kände efter henne på golvet. Till slut hittade jag någon mjukt som jag trodde va kaninen men så vaknar jag och inser att det är min strumpa. Haha.

Ja jag vet inte vad man ska säga om det här. Jag bjuder på det.


fyllekärring förstörde min ro

Precis utanför mitt jobb ligger det ett litet torg. Där finns lite bänkar man kaa sitta på och njuta i solen.
Idag hade jag tänkt göra det men något störde det till den milda grad.
Jag upptäckte att en fyllekärring satt och vrålade på den ena bänken så tillsammans med en annan kvinna satt jag på den andra en bit ifrån. Fyllekärringen gapade och pratade högt som fan med sig själv. Sen skriker hon att hon är kissignödig. Jaha tänker en annan. Men då gör kärringen förljande.
Hon fortsätter skrika, jag pratade i telefon och när jag kollade i smyg vad hon höll på med så såg jag att hon hade dragit ner byxorna en bit och satt på bänken och kissade. Rakt på bänken och ner på marken. Så jävla vidrigt så det är sjukt. Bänken är gjord av järn typ och så är det som ett nätmönster där man sitter. Först trodde jag inte det va sant men jo mycket riktigt där satt hon och gapade och skrek samtidigt som hon pissade på bänken.
Jag klarade inte av att sitta kvar där, Blev så äcklad!
Fy fan!

inköp

Nu på rasten köpte jag mig ett fint medaljonghalsband och ett lila nagellack. 
 

tjall på linjen

Idag var det minsann tjall på linjen när jag skulle till jobbet.
Kom i god tid och fick se att mitt tåg va inställt. Så jag fick vänta till kvart nio och så var även det några minuter försent.
Jag kom fram kvart över nio. Men det var ingen fara. Blir bara lite irriterad över att det inte fungera. Det verkar vara vagnfel eller växelfel var och varannan dag tycker jag. .

tagen

Jag har precis kollat på desperate housewifes. Fy fan vilket avsnitt. Jag är helt tagen. Finner inte ord. Så mycket som hände idag. Jag vill bara att nästa ska visas ni direkt!
Någon som såg detta?
Oj oj oj!

trött

Jag är trött. Seg.
Nu väntar jag på att desperata hemmafruar ska inta kanalen.
Sen blir det bingen.
Usch, en ganska trist tisdag faktiskt.


något extra kilo.

Jag åt en kycklingsallad med bulgur till lunch. Egentligen var jag och är fortfarande ganska sugen på McDonalds. Jag har inte ätit där på länge nu. Men i stället blev det en nyttig sallad och några onyttiga godisbitar. Fast det gör inte så mycket. Det var inte så många godisbitar.

Jag har kanske gått upp något kilo sedan jag flyttade hit till Stockholm. Vet inte riktigt vad jag vägde när jag flyttade hit men det känns så i allfall. Jag läste på Aftonbladet olika orsaker till att man kan gå upp i vilkt. Detta var vad jag hittade.

Flytt - Stämmer bra.

Nytt jobb - Stämmer bra. Förut sprang jag runt kanske 7 timmar varje dag minst och nu sitter jag vid ett skrivbord i stället.

"Nya vanor" - Att man kanske ha börjat ta bilen i stället för att cykla och sånt. I mitt fall går jag ner till pendeltåget vilket inte tar lång tid och åker sedan tåg ut till jobbet. Jobbet ligger nästan precis vid stationen också.

Stress - Stress över att jag inte riktigt har trivts och över hösten. Nu känns det dock bättre på den fronten. 

Inte för att jag skyller på detta men nu har jag i allfall fått en lite förklaring varför det kanske kom ett eller två kilo mer på min mage. Det är hemskt. Ångest på den.

Men kanske att jag ta mig en promenad idag också. Fast det är så jobbigt att promendera på ett motionerande sätt inne i stan. Vet inte riktigt var jag ska gå. Därför var ju det där grönområdet i Sundbyberg helt perfekt för framtida promenader för att kanske gå ner något kilo. Jag känner mig pepp! 

telefonsamtal check.

Så då var det klart.
Det var inga problem. De tyckte det var tråkigt men förstod att jag ville plugga.
Så nu ska jag skicka ett brev till honom och berätta mera om detta. När jag ska sluta och sånt. Fick inte riktigt besked om saker och ting men det verkar som att jag kan få jobba till mitten av juli i allfall. Hoppas det.
Så det var ju inget att stressa upp sig över, inte så vida pass som jag har gjort. Haha. Men så är det alltid. Jag lär mig aldrig.
Nu känner jag mig lättad och glad.

i väntan på samtal från chefen

Jag sitter och väntar på samtal från min chef. Jag ka berätta att jag ska börja plugga. Att jag har bestämt mig.
Jag är helt sjukt nervös. Vet inte när jag var såhär nervös sist. Fy fan.
Varför är jag så nervös för att berätta det?
Det är ju ingen stor grej egentligen. Dessutom vet han ju om att jag ha sökt skolor och nästan helt säkert ska börja plugga. Det är bara det att han inte ha svarat på just det mailet. Usch.
Jag fryser och svettas på samma gång.
Jag återkommer..

sjöpromenad i solsken

Igår efter jobbet åkte jag ut till Fredrik. Det var strålande solsken och varmt så vi gick ut en promenad. Precis jämte deras hyreshus ligger ett bostadsområde med helt underbara hus. Massa av tinnar och torn och stora och fina. Sådana hus som jag gärna vill ha. Men fina utbyggnader och sånt. Små herrgårdsliknande och lite gammeldags. Så där gick vi och strosade runt och så kom vi fram till en liten sjö. Lötsjön tror jag den hette.
Något större än Prostsjön, påminnde ganska mycket om Prostsjön i omgivningen och så. Fast denna var lite större. I sjön och runt om var det jättemånga fåglar. Svanar och änder och en Mårten Gås såg vi också. Inttill sjön låg ett café som vi absolut ska utforska. Ska tydligen vara väldigt bra också.
Så där ska jag promenera den månaden jag bor i Sundbyberg. Det låter ju bra i allfall men det var en perfekt slinga att promenera eller springa (för folk som känner för det). Jättefint! Jag blev helt förvånad att det var så fint faktiskt. Ska försöka ta lite bilder nästa gång. Perfekt för picknick och sånt också.

Nu sitter jag och dricker kallt kaffe. Har haft en del att fixa med fram tills nu. Snart är det lunch. Hoppas solen tittar fram så jag kan sitta ute lite. Idag på morgonen var det kanon väder. Till och med klockan fem idag på morgonen när Fredrik var uppe så var det fint. Det ska ju bli sommarvärme i veckan. Det låter lovandet tycker jag.
Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig riktigt. Måste inskaffa lite sommarkläder för pengar som jag egentligen inte har. Måste leva lite snålt denna månaden också. Nästa månaad får jag lite mindre i lön för att jag var så duktig och berättade att dom hade glöm att dra pengar från en dag när jag va hemma extra vid påsken. Där förlorade jag runt 1000-lappen men jag har ju ett rent samvete i stället och slipper ha dåligt samvete för det. Bra eller korkat, det är en smaksak.

städare på kontoret

Nu kom det precis en man som ska städa här på kontoret. Skönt att jag gå vid fyra så jag slipper sitta här som ett fån medans han städa runt här. Lite pinsamt i så fall.
Han hade inte kunnat komma in i byggnaden i helgen för hans passerkort funkade inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska ringa och så men jag få försöka fixa ett nytt litet kort till honom.
Efter jobbet ska jag bege mig ut till Sundbyberg. Om ca fyra veckor ska jag ju flytta in i lägenheten där. Det ska bli spännande. Känns som att det kan bli en hel del fotboll under juni men det är tur att det är en lite större lägenhet så jag kan stänga in mig när jag inte orkar med fotbolls hungrande karlar som dricker öl och spotta snus haha. Fast det där med snuset gör dom ju inte. Men dricker öl antar jag att dom gör.

p-piller 12 månader - 60 kr?!

Jag var och hämtade min p-piller innan idag. Innan man fyllde 20 fick man ju reducerat pris och jag betalade typ 30 kr för tre månader. 90 kr per år då. Ingen stor summa alls. Kommer inte ihåg riktigt vad dom kostade förra gången men några hundra mer i allfall.
Så stod jag där och väntade på att mannen hade knapprat klart allt och sen fick jag påsen och han sa då betalar du 60 kr i nästa kassa. Vad sa du tänkte jag men försökte se så vanlig ut som möjligt så att det inte stod ett stort frågeteckan över huvudet.
Nu ska ju tilläggas också att detta var för hela året jag tog ut nu. 12 månader.
Så kom jag fram till kassan och innan dess hade jag kollat lite besynnerligt på lappen, det stod faktura 220 kr, betala 60 kr.
Hur går det här ihop?
Det kan ju inte vara möjligt att det kostar 60 kr för ett år?
Men jag fick betala det och jag är nöjd. Det var en mycket bra affär det där. Haha

lycka till.

Lycka till bejb idag!
Det kommer att gå kanon!

work work work

Det har varit lite att göra under morgonen nu. Det är bra och skoj. Klockan är halv elva och jag har fortfarande en del saker att fixa med innan lunchen. Under lunchen ska jag springa lite ärenden. Ett linne ska bytas, p-piller ska hämtas ut, födelsedagskort skall skickas och en del andra saker också.
Det skulle vara sommarens värmaste dag idag men än har inte solen tittat fram. Väldigt mystiskt för att vara sommarens värmaste dag.

dagens födelsedagsbarn

Idag fyller världens finaste Becka  22 år!
Grattis grattis min kära!
Jag saknar henne massa.
Nu bjuder jag på en liten konstig bild på mitt vackra blonda yrväder. Det är från när vi var i Lund och hälsade på och vi fixa håret. Det blev fint när det blev klart men nu är det lite ruffsigt.
Hoppas dagen var fin och festen igår blev lyckad!

image83
Haha. Den bjuder vi på. Den är söt tycker jag.

image84
Söt som socker!


fint kvällsväder

image82

Såhär är vädret utanför mitt fönster och här inne sitter jag och blickar ut över det och undrar varför jag inte har gått ut något idag. Jag har varit alldeles för trött och helt seg idag. Verkligen en seg söndag men jag gillar sådana dagar ibland. Bara ligga i sängen varvandes med att kolla internet och sånt. Det är skönt.

Om 1.5 timmer ska jag har msn dejt med min bejb samtidigt som vi koller på sanningens ögonblick!
Först ska jag försöka få tag i Fredrik så vi kan spela lite betapet. Att det är såhär fint väder klockan halv åtta på kvällen. Det är ju verkligen underbart.
Jag saknar er mina fina vänner idag! Hade inte varit fel med mys i parken eller en fika på Stigs.
Nu ska jag spela betapet.
Puss


jazzbrunch och södermys

Igår hade jag och Fredrik en mysig lördag. Vaknade ganska sent och gjorde oss i ordning för att sen promenera till Mossebacke och åt jazzbrunch. Väldigt trevligt. Sen promenerade vi runt på söder och kollade i affärer och en utställning om Bellman. Det var trevligt.
Sen valde vi att mysa i stället för att festa. Dock ville vi väl festa men i och med att Fredrik inte få dricka just nu så blev det mys istället. Kollade på far and away och åt godis.
Nu har Fredrik precis gått och jag ska snart kolla på desperate housewifes och sen kanske laga mig lite middag.

image79

image80

image81

i need some fine wine and you, you need to be nicer

Jag är helt sjukt rastlös idag. Inte klokt. Jag brukar alltid hitta något att sysselsätta mig med men idag verkar det vara svårt. Jag är helt galet rastlös. Fast samtidigt så känns det som att jag inte kommer att orka göra något speciellt. Så nu har jag gjort lite övningar här hemma. Fast jag är fortfarande rastlös. Ska duscha nu. Sen blir det väl mest bara att vänta tills Fredrik kommer.
Rätt trist det här faktiskt.
Tråkig fredag. Jag behöver något kul. Kanske ska dricka lite vin i min ensamhet. Fast det vore väl allt för patetiskt hah. Så lågt har jag inte fallit...än.

911

Fy vad bra den låten är ändå.
911 med Wyclef Jean feat Mary J Blige

Jag börjar redan blir rastlös här. Kanske ska dra ut till Fredrik och dom ändå och dricka lite vin och sånt. Men samtidigt så är det bara karlar där ute och jag är så trött på karlar nu.
Ge mig kvinnor i mängder. Svaller och kaffedrickande och prat och analyser till höger och vänster. Jag behöver ventilera.

Nu har Glamour börjat.

helg

Det gick bra idag. Jag fick skriva lite men det gick bra och det var inga jobbiga telefonsamtal. Inga förhandlingar som skulle ut och det skulle dubbelbokas och sånt. Det gick bra.
Nu har jag precis ätit lite och kollar nu på Ally McBeal och snart är det Glamour.
Ikväll blir det lugnt. Fredrik kommer väl förbi senare. Fast det blir nog inte förrän senare.
Det känns väldigt skönt med helg nu. Verkligen skönt!
I morgon hoppas jag det är fint väder i så fall kanske jag och Fredrik ska ta oss en långpromenad genom ett vackert Stockholm. Det låter väl mysigt. Fast just nu regnar det och är grått ute.
Hade jag haft pengar och varit ledig idag hade jag mycket gärna tillbringat helgen i Lund. Tillsammans med fina Värnamobo.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med Glamour på tv och vecko Revynd korsord.
Ha en fin fredag!


första dagen på jobbet?

Sitter och äter lite frukost. Håller på att göra mig i ordning lite. Är väldigt opepp på att jobba inne på huvudkontoret idag. Känns som så mycket kan gå fel. Jag känner mig helt okunnig när jag är där plus att det känns som om det är första dagen på jobbet. Plus att jag är ensam och inte kommer att kunna fråga eller vidarebefodra saker till en sekreterare som jobbar där inne i vanliga fall. Fan vad jobbigt det känns. Men nu är det dags att sätta lite fart.
Återkommer efter jobbet om hur det belv. Fy fan. Jag är nervös faktiskt.  


i don´t know what to do whitout you.

Jag kanske inte skulla ha berättat. Fast det känns lite bättre nu när jag sagt det.
Lägg ingen vikt på det. Det var ju innan vi blev tillsammans. Innan det blev Vi.
Det var kanske dumt gjort. Det erkänner jag.
Det var lite av ett slags farväl.
Då jag insåg att det var Dig jag ville vara med.
Då jag insåg att jag hade mer känslor för Dig än jag trodde.
Så det kom ju något gott ur det. För efter det slutade jag inte kämpa för Dig.
Så mycket har jag nog aldrig käpat för någon.
Betyder inte det något?
Har jag inte visat att det är Dig jag vill ha och ingen ingen annan?
Jag hoppas Du förstår det.
För Du är den jag vill vara med.
Du är den jag vill ha.
Du är den som är den rätta.
Det finns ingen annan.
Jag älskar Dig. 

i cant help it, i´m so in love whit you

Jag känner mig nykär. Fast att vi varit tillsammans i över ett år så kommer denna fina känslan över mig.
Det känns som vi är nykära du och jag.
Det är underbart!
Du är underbar.
Jag har nog aldrig känt såhär.
Du gör mig hel.

rock

Nu ska jag snart bege mig ner till tvättstugan. Har lyckats hitta två tvättmaskiner och håller nu på att fixa lite. Idag har varit en mysig dag.
Vaknade halv nio. Hade lite samtalsterapi tillsammans med Emelie. Det var bra! Roligt att vi båda är lite klantiga ibland. Hahah. Likadana när vi tänker i vissa banor också. Haha.
Sen väckte jag Fredrik fast jag lovade att inte göra det idag. Bakade scones till frukost och åt frukost i sängen och myste. Lagade middag och sen åkte han och jobbade framåt fyra. Jag sova två timmar eller något och nu tvättar jag. Fast det är jag snart klar mer. Bara två maskiner idag. Så om en 45 minuter eller något kanske det är klart.
I morgon ska jag vara inne på huvudkontoret och det ska inte alls bli skoj. Jag är lite nervös för det för jag är typ själv. Usch. Kommer säkert att göra massa fel bara för det. Jobbar man heldag i morgon?

1 maj

Jag har blivit morgonpigg verkar det som. Vaknade för tio minuer sedan och nu har jag levt runt lite och placerat mig i sängen igen med datorn i knät och en sovande Fredrik jämte mig. Det är mysigt.
Det blev ingen tvättning idag på morgonen. Det få jag ta senare idag eller i morgon i stället.

image77
Fredrik.

image78

RSS 2.0