min nya bok. Elva minuter - Paulo Coelho

Jag var nere och köpte en bok innan. Jag har börjat läsa den och den verkar bra. Jag gör bara en lite paus nu och ska snart tillbaka till den.
Det blev boken Elva minuter av Paulo Coelho.
Har ni inte läst något av honom så gör det!

boktips?

Funderar på att gå och köpa mig en bok i Akademibokhandeln här i skrapan. Just nu läser jag en bok av Moa Martinsson men det går lite segt just nu. Är det någon som har något bra tips?

work

Kom hem för cirka en timme sedan. det är inte alls så bra väder idag. Om man jämför med igår då det var solsken och fint. Inte tog jag vara på det då direkt.
Jobbet idag har varit jättelugnt. Det har inte varis alls mycket att göra. Fast dagen har varit bra ändå.
Nu ska jag göra mig i ordning lite. Om en stund kommer Fredrik och senare ikväll ska vi på bio. Det blir nog stardust. Vad det nu är för en film. Hoppas den är något att ha.


07.42

Godmorgon, måndag morgon. Jag har sovit konsigt i natt men känner mig ändå utvilad. Har vaknat vid 01.05, 03.33, 04. 29, 05.23, 06.29 ungefär dessa klockslag har jag kollat på klockan i natt. Sen när klockan var halv sju så struntade jag i att somna om. Jag låg i sängen till 06.48 sen gick jag upp. Nu är jag ute i god tid känns det som. Ska snart börja gå till stationen. Hoppas på en bra dag på jobbet.
Ikväll blir det troligen bio. Det ska bli mysigt.
Puss


rubrik

Har nyss kommit hem från en tur på MAX. Det var trevligt sällskap och sådär god mat men det var väldigt trevligt. Blev prat om att från barnprogram från när vi var små till gamla historier om både det ena och det andra. Det var kul och vi har skrattat mycket. 
Klockan är 18.59 och restena v kvällen ska jag bara ta det lugnt. Kanske dricka lite te, läsa lite och kolla på någon film. I morgon är det jobb. Det ska bli spännande. Ska åka lite tidigare till jobbet då jag måste handla lite innan jag börjar. Lite frukt och kaffe och sånt inför veckan. 
 

söndagsmys

Söndag. Jag har praktiskt taget legat i sängen fram tills nu. fast jag vaknade och gick upp och duschade redan klockan nio. 
Fredrik kom förbi en sväng efter jobbet och hade köpt frukost. Sen sov vi lite. Det var väl mest det sen var han tvungen att gå för han skulle iög med några kompisar på fotboll och allt vad det var. Sen i stället för att gå upp så låg jag kvar och läste och kolalde film. Har v arit en riktigt trevlig och lugn morgon/förmiddag.
Nu ska jag göra mig i ordning lite. Sen vid fyra blir det lite bakfyllemat med Sofie, Sune, Simon och Olivia. Det blir trevligt.
För kvällen har jag inga planer än så länge och jag tror att det kommer att blir väldigt lugnt. I morgon ska jag åka lite tidigare till jobbet för jag ska handla lite innan.
Gårdagskvällen var trevlig också.

mys och festligheter

Nu har jag ätit, och gjort i ordning mig. Jag har lockigt hår och röda läppar ikväll. Det känns lite obekvämt. Lite för fint. Det är inget att göra åt nu. Jag orkar inte duscha håret och göra i ordning allt en gång till. Det är för jobbigt och dessutom kommer våra gäster snart.
Jag ska öppna min första cider för kvällen nu och sätta på lite musik sen blir det en ´lugn och fin förfest. Det blir lite folk ändå. Dom som är planerade just nu är, Sune, Sofie, Jag, Olivia, Simon, Emelie, Tobias och Tobias kompis. Det blir trevligt.
Jag trivs verkligen inte i detta lockiga jag känner mig helt till kpäppt. Kanske kan byta om till jenas i stället då kanske det blir bättre.
Så ha en trevlig kväll gott folk.

bagel

Har ätit lite nu. Blev ingen chai och bagen idag. Få spara det till abkfyllen i morgon.
Nu har Sune och Olivia gått ut för att äta en bit mat och sen gå på teater. Själv ska jag njuta lite av lugnet före stormen. Jag ska ta det lugnt och dricka någon cider och sen dushca och göra mig i ordning.
Sen blir det fest ikväll. Blir nog utgång på Ace. Jag är inte så sugen på utågång just nu. Fast det är klart, Sofie är hemma igen och då är det mycket bättre.
Jag är väldigt sugen på en bagel. Varför har jag fått detta begär efter bagels hela tiden?

sängbordbyggande och mys

Hej hej. Igår blev det IKEA och nu har jag inskaffat mig ett sängbord. Det är fin. Jag är nöjd. Sen köpte jag två olika paket med ljuslyktor. Vara fem i varje så 5 svarta med mönster och 5 rosa med mönster. Så nu har jag en hel del lyktor här. 5 på sängbordet och 5 i ena fönstret. Sen köpte jag två paket med doft värme ljus så nu ahr jag tre helt orörda paket. Vijol, jordgubb och jul. Sen blev det lite inköp av ramar också.
Idag åkte jag hem från Fredrik tidigt. Gick upp nio och sen åkte jah hem. Kändes inte som det fanns någon mening med att ligga kvar när han hade åkt till jobbet. Dessutom ville jag hem innan rusningen på stan tog fart och sen fixa med mina nya inköp. Så jag har byggt ihop det själv! Inte för att det var så svårt direkt men ändå. Sen är jag dekorerat lite och sen la jag mig och kollade på film. Somnade lite och har precis nyss kommit hem efter att ha varit på systemt och trängt med miljoner andra, samt willys och lite så.
Under lördagar när man är på systemet så saknar man verkligen systemet i Värnamo. Tänk dig rusningen dagen innan nyår, midsommar typ. SÅ är det varenda lördag och till och med värre. Fy fan. Man borde göra sina inköp redan på torsdagen.
Dagen ser ut om bli ganska lugnt. Ska äta lite snart tänkte jag sen blir det lite fest ikväll. Sofie kommer och det ska bli trevligt. Det är väldigt bra att hon är hemma. Många är hemma i Värnamo den här helgen så det blir en ganska lugn förfest fast det är bra folk som är här och det kommer nog bli väldigt treligt tror jag.
Ska gå tillbaka till migg nya sängborg snart och mysa lite. Under eftermiddagen ska jag åka ner och köpa mig en Chai från Espresso house nere i gallerian och en bagen på det.


mycket tjat om sängbord nu..

Idag på jobbet gick det bra. Har skrivit lite brev och sånt. Fixat och donat lite. Det är kul. Jag hoppas att det kommer att fortsätta såhär. I morgon är jag ledig. Det var en mjukstart denna veckan. Så i morgon ska jag och Fredrik åka till IKEA var det tänkt. Jag hittade mig ett sängbord förra veckan som jag tänkte inskaffa mig nu. Jag hoppas att dom har det men jag har för mig att jag skymtade det där när jag och Offe var där för ett tag sedan. Annars spricker mina planer. Jag kommer bli lite ledsen om det inte blir som jag har tänkt nu för jag tror det kommer att passa in bra. Sen vore det bra om det inte var alltför tugnt att bära.
Igår sov Fredrik här vi hyrde film. Jag kollade inte så mycket utan låg och halvsov. Jag ville helst se den filmen jag hade käpt för 49 kr. The Hiliday blev det. Så jag ska mysa med mig själv idag och kolla på den. Synd att jag inte har mitt sängbord bara. Då hade det varit väldigt mysigt. På söndag ska jag i allfall mysa vid det. Om det nu blir något vilket jag hoppas starkt. Mycket prat om sängbord nu. Kartongen som jag har just nu har fungerat bra men det är inte så snyggt direkt. Så lite fina ljusstakar och bord ska inhandlas i morgon. Kanske någon ram också och doft värmeljus.
Tänkte lägga mig i sängen nu och lösa liet korsord kanske.

första dagen på jobbet

Idag var det dags. Att börja jobba. Det har varit en trevlig och rolig dag. Det känns bra och jag tror att det kommer bli roligt det här. Jag är glad!!
Vet inte riktigt vad jag ska säga. Dom jag jobbar med är väldigt trevliga och Sofia som lär mig nu är väldigt trevlig. Jag hoppas att morgondagen blir lika bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga än. Idag har det varit bra och jag hoppas det fortsätter så.
Puss!


nya lakan oanvända lakan

Nu har jag precis bäddat till helt nya oanvända laka i min säng. Dom är ganska ofägade. vilket jag tycker är ganska tråkigt. Jag gillar att ha färg på mina sängkläder. Det livar verkligen upp. Dessa är verkligen tråkiga upptäckte jag har inte köpt dom själv utan jaghar fått dom. Fast dom är okey ändå. Dom funkar. Jag gillar mina grön-randiga mer dock. Ska bara tvätta dom sen ryker som på igen. Kanske kan gå ner till hemtex butiken runt hörnet och kollar ifall dom har några färg glada till en billig penning. Desa är också inskaffade på hemtex tror jag. Skit samma i mina lakan nu.
Jag ska i allfall snart gå och lägga mig och läsa och kolla lite OC. Sen blir det att försöka sova ganska tidigt idag. Det blir en spännande dag i morgon då jag ska börja jobba. Det är lite små pirrigt men jag hoppas att det ska gå bra. Det ska bli kul!
Jag har skrivit brev idag också. Snart hanna ska du få ett brev på posten. Blev lite senare än tänkt dock.
Dags att stänga av datan och krypa ner i sängen nu strax.

stockholm.

Tillbaka i Stockholm. Har varit hemma ganska länge nu så det känns bra att vara tillbaka. Det är mycket som händer nu känns det som. Egetnligen är et mest två saker. Sofie flyttar tillbaka till Stockholm och jag ska börja jobba. Dock två väldigt bra saker!
Jag har träffat Fredrik en del och det har blivit mys och promenad ute på Djurgården och sånt. Mycket trevligt. Sen har det varit lugnt och trevligt.
Det har blivit lite ändrade planer också. Egentligen skulle jag börja jobba på måndag men jag ska börja redan i morgon! Det känns kul. Spännande! Denna veckan jobbar jag bara två dagar men det känns bra ändå att kunna jobba någon dag innan nästa vecka som det egentligen var tänkt. Dessutom jobbar jag fram till tisdag ihop med en annan tjej som ska lära mig lite hur det fungerar så det ska bli skoj!
Jag och Sune har ätit middag och fikat idag. Det var trevligt vi har inte träffats på ett tag så det ska skoj.
Dags att fixa med ett litet brev till en vän nu. Verkligen på tiden!
Resten av kvällen blir lugn så jag är pigg i morgon.

blombud från beundrare

Igår på jobbet precis innan lunchen så kom det en kvinna med blommor. Jag var bakom någonstans och såg inte när hon kom fast sen började folk skrika efter mig och jag gick fram. Så hon frågade efter Frida en blond liten tjej på mcDonalds. Ja jag är den enda som heter Frida där. Blommorna va till MIG!
Så jag tog emot blommorna och blev jättegenerad över allt ståhej. Så jag gick bak och skrattade och visste inte vad jags kulle ta vägen. Hah.
Öppnade upp paketet och det var en jättefin ros med blad och strån med röda pärlor på. Väldigt fint. Sen var det en liten lapp där det stod att det var från en hemlig beundrade som ahde varit där upp på morgonen. Det var kul. Jag tror jag vet vem det kan vara. Jag har aldrig träffat honom innan men han är den jag kommer ihåg från morgonen som det kan tänkas vara. Fast det kan ju lika gärna vara någon annan. Haha. Jag tycker det var lite kul i allfall.
Jag är aldrig fått blombud förr. Det var skoj! Hah.


(Tänkte jag skulle lägga upp en bild på den så ni fick se. Fast jag har inte med min min sladd till kameran).

tur till jönköping

Idag har jag och min familj varit i Jönköping. Blev en liten tur till A6. Köpte mig en lång kofta, två t-shirts och två fingervantar. Sen köpte jag ett rosa band också. Annars var det inte mycket. Lite godis. Jag köpte 40 stycken tfat med surt pulver i och dom har jag ätit upp. Det svider lite i magen nu.
Kvällen blir lugnt. Det blir skönt.
Snart är det dags att åka tillbaka till Stockholm och på måndag flytta Sofie dit. Det blir skoj skoj!

roligt

Idag hände något väldigt roligt på jobbet. Jag ska berätta mer senare.


telefonsamtal

Har precis pratat med Sune. Det var längesedan. Fast det var mycket trevligt
Nu ska jag platta håret inför i morgon sen lära ut min bok.
Hoppas jag kan sova lite i natt.
Puss


kväll.

Dagen har snurrat på rätt bra. Har inte hittat någon billig biljett. Vet inte när det blir till att åka tillbaka till Stockholm. Kanske på fredag. Kanske lördag. Kanske söndag. Eller något annat. Jag vet inte.
Jag börjar längta tilbaka lite. Fast jag vet inte hur det kommer att bli. Just nu ser mycket tungt ut. Fast jag få skjuta det åt sidan. Jag har nytt jobb jag ska lära mig och en mysig pojkvän att höstmysa med. Det låter ändå rätt bra.
I morgon ska jag öppna köket. Det kan gå hur som helst. Jag har aldrig gjort det. Det blir spännande.

mitt huvud snurrar av massa tankar. ledsamhet.

Idag har jag jobbat igen. I morgon är det dags sen är det inga fler dagar på McDonalds. Det är väl kul och sånt. Det är trevligt att träffa alla. Sen vet jag inte om det är så kul alltid. Tre dagar räcker minsann.
Jag ska kolla biljetter tillbaka till Stockholm nu. Vet inte riktigt när det blir än. Jag längtar dock väldigt mycket efter Fredrik. Sen längtar jag efter Offe. Vi har varit lite oense de senaste dagarna så jag hoppas det blir bra snart.
Vad jag tycker är tråkigt är att syster kanske inte kommer på höstlovet. Det är tråkigt. Jag hade velat ha henne där. Fast vi är redan tre som ska bo där nästan en vecka. Det är jobbigt. Nu ska jag vara ärlig det är faktiskt jobbigt. Klart jag vill min combo ska vara lycklig. Det vill jag verkligen! 
Det är just bara för att jag känner att jag måste hålla mig borta en hel del. Fast det går inte den veckan. Sorry.
Jag börjar nytt jobb som jag verkligen vill ska gå bra!! Så nu måste vi visa hänsyn inför varandra.
Dessutom. Varför ska jag känna mig i vägen i min egen lägenhet? Det finns ingen logik i det. Fast det gör jag. Och det är riktigt jobbigt. Som om jag knappt vill gå hem dit ibland. Varför är det så?
Fast jag älskar min combo. Jag känner mig bara åtsidosatt. Därför dra jag mig tillbaka och säger inte så mycket om vad jag känner, tycker och tänker länger. Vi delar inte lika mycket med varandra längre. Det är så hemskt. Det är tråkigt. Då vi förr berättade allt. Det måste ordnas upp. För jag saknar dig så det gör ont i hjärtat.


nostalgi dag 1

Idag var första dagen av mina tre tillbaka på McDonalds. Nu låter det som om jag varit iväg hur länge som helst men så är ju inte fallet. Det är bara 2.5 månad sedan. Fast mycket har hänt sedan dess känns det som.
Det var ändå inte så farligt att gå upp när klockan ringde på 05.30 idag. Jag har knappt sovit i natt då jag vaknat varannan timme. Vaknade sen klockan 05.15 och insåg att det inte var någon idé att somna om och sova i en kvart. Det hade mest resulterat i väldig ångest när klockan sedan skulle ringa.
Sen där uppe var det som vanligt. Vanliga rutiner som sitter i. Jag tror folk skulle kunna väcka mig mitt i natten och fråga frågor som vad är det på den hambugaren eller hur mycket kostar det och så vidare och så hade man kunnat svara. Sjukt.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Läsa och sen försöka sova lite mer inatt än förra.
Kvällen har spenderats med Johanna. Det blev rostat bröd, te och tv. Det var mysigt.
Nu vill Malin har datan så det blev en snabb uppdatering här.

irriterande

Helt plötsligt är jag inte alls pepp på att åka tillbaka till Stockholm. Det vända från plus till minus på bara någon minut. Skönt att jag kan vara i småland ett tag till då.
Just nu hoppas jag att jag kommer in på något program. Fast klart jobbigt med flytt en gång till. Nu vill jag bara gråta.

tröttsamt

Åh jag blir så trött på vissa människor. Nu ska jag sätta mig och kolla tv. Det är Ally McBeal om en stund. Det är verkligen kallt här också. Få ta och tända värmeljus och mysa.

middag hor farmor

Har precis kommit hem från middag hos farmor. Jag kan säga att jag är mätt. Det var gott. Det bjöds på hederlig kött potatis och sås, grönsaker och lite andra tillbehör. Efter det blev det en nybakad äppelpaj och vaniljsås. Det var någon ny äppelpaj hon hade gjort så hon var orolig att det inte skulle smaka. Men herregud så gott det var. Nu är jag så mätt att jag inte behöver mer mat idag.

inga skandaler

Igår på personalfeste gick det ovanligt städat till. Inga skandaler alls faktiskt. Lite tråkigt var det för att det bruka alltid hända något skoj. Fast folk gick tidigt för dom skulle upp och jobba och sånt. Ganska skönt ändå att inte bli full och kunna vara klar och allert idag.
Snart ska jag och Malin åka ner till farmor för att äta middag. Min farmors mat är den bästa som finns och det ska bli så gott så gott! Jag hoppade över frukost och igår åt jag itne så mycket heller så jag är ganka hungrig nu. Bra det. Det behövs vara lite hungrig så man kan äta lite mer. Haha. Jag undrar vad det bjuds på idag. Jag hopaps också jag och Malin få ha farmor för oss själva idag och inga småkusiner som springer runt och pocka på uppmärksamheten och är gapiga.
I morgon ska jag jobba lite extra också innan mitt nya jobb dra fart. Helst hade jag velat börja på det nya redan nu. Fast det ska bli kul att hoppa in lite extra.
Nu kollar jag på Glamour. Det är spännande. Hah. Har börjat komma in i det igen. Dessa serier som tar hur lång tid som helst. Fast Sunset Beach var värst. Där kunde dom ju stå utanför en dörr i två tre veckor och när man missat en 10 avsintt så stod personen frotfarande utanför samma dörr och pratade med sig själv om han/hon skulla våga gå in eller ej. Ändå kollade man på det.  


petra/lena ph

Jag lyssnade precis på Lena PH och kom att tänka på min faster Petra. Jag saknar henne. Fast ikväll få jag träffa henna och jag kan inte låta bli att undra ar det kommer bli för upptåg ikväll? Hah.

vi dricker vin med kärlek.

Klockan är 12.49 och jag satte precis på party musik för fulla muggar. Nu gällder det att peppa ordentligt. Jag är verkligen laddad på fest ikväll. Fest en måndag. Det är bra grejer det. Fast det ska bli så kul att träffa sina gamla jobbakompisar. Det blir jag och Edvard som kommer fast vi inte jobbar kvar längre. Sune fattas. Det kommer kännas lite men jag få försöka hålla mig till godo med de andra. Fast jag och Sune hade en speciell relation på det stället. Varenda dag var det kramar. Varför kramas vi inte längre? Det är tråkigt. Det är mysigt med kramar. Då kramades vi så fort vi sågs. (Om inte jag var sur för något och fråste i stället). Fast det gick oftast över snabbt och då blev det kramar igen. Det är mysigt. Det var kul när vi skojade med alla ett tag om att vi var tillsammans. Jag tror visserligen fortfarande folk är skeptiska och ibland känns det som om dom inte trodde på oss. Haha. Det var tider det.
När du, jag och Sofie jobbade. Då var det minsann liv i luckan. Då var det både lammkött och konstnärer som dök upp i matsalen coh gjorde mig nervös och generad. För att inte tala om "världens vackraste människa". Då blev jag så nervös att jag inte visste va jag skulle ta vägen vissa stunder. Tur jag hade Sofie där som snabbt kunde byta plats på mig så jag slapp pinan. Hahaha.
Vilka sjuka stunder man har varit med om där uppe på det stället. Det har varit frustrerande och hemskt men det har minsann varit helt älskvärt och underbart en hel del stunde också.


djurtema

Dessutom fick jag reda på innan att det tydligen ska vara djurtema på festen i morgon! Jag skoja inte. DJURTEMA! Nu undrar jag vad tusan det är som har hänt där uppe under dessa månader.
Malin kom in i mitt rum innan och frågade om jag skulle vara utklädd i morgon.
- Vadå är det maskerad eller?
- Ja det ska vara djurtema.
- Vad sa du?
- Djurtema.
- Skoja du eller?
- Nej.
- Jaha ja. Varför har jag inte fått reda på det här?
- Detstår en lapp på jobbet om att det ska vara det.
- Okey men jag jobbar ju inte där längre så jag vet inte om det. Så nej jag ska inte klä ut mig.
Sen vände jag mig om och vilade lite till. Funderade på varför jag inte har fått reda på något. Fast å andra sidan. Det gör inte så mycket och jag är inte förvånad att inte all information kommer ut ordentligt. Det är inte flrsta gången. Det är lite virrigt där uppe ibland.
Fast jag ska ju gästspela lite där upp. Lite hedersgäst få man leka. Som om jag är en kändis som ska hälsa på. Haha. Ja det är sådant man få fantisera ibland för att förgylla vardagen. Haha.
Fast jag undrar vad som har hänt. Djurtema. Kunde dom inte hittat på något bättre?

Dessutom.
Jag längtar verkligen tills jag börjar jobba i Stockholm nu. Det ska bli så spännande!

en trevlig söndag.

Igår var det en mycket mysig kväll. Det blev mys hemma hos Ida. Jag, Ida och Michan satt och pratade minnen och vad som kommer hända i vår och massa annat. Det var trevligt och mysigt. Fikade och pratade. En väldigt bra lördagkväll.
Idag på morgonen var det dags för promenad. Jag och Michan tog på oss träningskläder och traskade iväg ut på landet. Det var skönt väder ute och det blev motion och prat. Det nlir nog promenad i morgon och tisdag också.
Resten av dagen har varit lugn. Det är mycket lugn här i Småland. Jag har sökt lite skolor, druckit te, kollat på Kulla mannen med mamma och nu har jag precis druckit en kaffe latte och ätit en cheesburgare och en kanelbulle. Så promenad i morgon låter bra.
Dessutom är det personlfest med McDonalds i morgon. Det ska bli kul! Verkligen kul att träffa alla igen. Man kanske ska ta och hålla ett tal bara för kul. 
Lite senare så kanske jag ska träffa Pippi. Det är lite osäkert än annars blir det lite förfest hos henne i morgon. 

my day

Idag har jag inte gjort så myckte alls. Jag var i allfall ute och gick i en timme på förmiddagen. Så det känns nyttigt. Kvällen blir lugn. Malin kommer hem från Tyskland så ska försöka umfås lite med henne innan hennes pojkvän kommer och ta beslag på henne.

don´t cha

Klockan stod på 10.44 när jag vaknade idag. Det känns inte så bra att sova så länge. Vaknade fört runt halv nio men sen gick jag tillbaka och råkade somna om. Så nu har jag plockat ur diskmaskinen som mamma bad mig om igår att göra idag. Nu så har jag något kontigt behov av att gå ut och gå. Jag vet inte om jag ska vänta tills det går över eller om jag ska ut. Jag tror jag ska ut och gå en lång promenad. Det är väl lika bra att passa på när suget finns. Var det nu kom ifrån.
Jag har drömt om Offe inatt. Han är sur på mig för inflyttningsfesten. Jag kan förstå honom fast samtidigt kommer det vara en jävla massa folk där så han kommer ha fullt upp i allafall. Fast jag känner mig lite dum. Det gör jag faktiskt. Fast han borde förstå också. Jag saknar honom i allfall lite. Det är sjukt var vi stirra upp varandra när vi är med varandra. Det är kul i allfall. Förra söndagen var verkligen kul när vi gick runt på stan som två små barn och skrattade konstant. Vet inte riktigt vad vi skrattade åt men det var tydligen kul i allfall.
Igår fick jag en trevlig lite nyhet. Om det blir så som det sas igår så kommer jag bli väldigt glad.
Nu är det dags att gå ut. Få tänka över saker och skingra tankarna lite under promenaden tror jag.

höst ute

Det blev inte att jag träffade Michan idag. Hon behövde plugga lite så det blev framflyttat någon dag. Det ska bli mysigt att träffas sen i allfall.
Fast promenad blev det ändå. Jag och pappa var ute och gick i ungefär en timme. Det var verkligen höstväder ute. Regn och vindar. Fast det var ändå skönt och nu efteråt känns det nyttigt och bra. Kanske bli en promenad i morgon förmiddag också.


skolor

Jag har hämtat lite kataloger om skolor idag. Blev tre stycken som jag ska kolla igenom för att se om jag hittar något intressant. Det blev Växjö, Lund och Linköping. Få se ifall det finns något intressant.
Jag slog rekordet på snake på min mobil nyss. Fredrik slog mitt rekord i tisdags så jag blev lite sur och var tvungen att spela det tills jag tog tillbaka det. Så nu är det gjort.
Blir nog promenad med Michan nu i eftermiddag. Annars lugnt.
Var nere hos min farmor lite innan men hon skulle precis gå och hämta Wilma i skolan så jag åkte hem. Fast det bestämdes dag för fika och mys.

a long time ago

226380-29
This was a happy time.
Do you remember?

225

Har precis ätit lite frukost så nu sitter jag och smutta på min latte och funderar på vad som kommer att ske idag. Dka ner till arbetsförmedlingen och hämta ett par kataloger till skolor. Sen ska jag nog hälsa på min farmor lite och i eftermiddag ska jag gå en promenad med Michan. Det blir mysigt.
Hösten verkar komma mer och mer nu. Fast det gör ingenting. Jag gillar höst och vinter. Nu ska jag nog ta fram saxen och klippa min ligg lite igen. Det är något med höst och lugg. Det passar bra ihop på något sätt.
Dags att göra sig i ordning snart och börja mina bestyr. Det är skönt här i småland. Det är det verkligen. Det finns några saker jag saknar dock. Fast det fungerar bra ändå.

...

Fick ett samtal för en kort stund sedan av Fredrik. Han har fått sitt kontantkort idag. Det är bra! Nu är det bara ett nytt problem som dykt upp. Mobilen han köpt förra veckan var tydligen låst till comviq eller något.Så nu har han fått ta den gamla där det hela tiden behövs laddare för att prata. Aja, jag är ändå glad för jag kan prata lite med honom. Det är bra.
Nu ska jag fortsätta kolla på Fråga Olle.

mobilpip

Nu är jag hemma i Småland. Det är trevligt. Jag kollar på Bonde söker fru nu med mina föräldrar. Det är väl dock mest jag och mamma som tycker det är roligt. Dast vi skrattar alla och skäms åt en bondes vägnar. Jag skäms verkligen via hans vägnar. Haha. Usch. Det är så pinsamt. Den unga bonden Fredrik som är 24 år. 
I morgon ska jag träffa Michan för att gå en promenad. Det är det jag har planerat. Annars så vet jag inte riktigt vad som gäller. Blir nog lugnt.
Jag funderar på att äta lite gröt nu. Jag är sugen på något men jag vet inte vad. Gröt kanske stilla behovet av något gott för det är ju inte så gott men nyttigt.
Det pep just i min mobil. Dessutom vill jag att min Fredrik ska skaffa ett kontantkort så att vi kan prata med varandra lite. Skärpning helabop!

take of your t-shirt.

Nu har jag snart packat klart. Ska gå och duscha och göra mit i ordning lite nu. Sen blir det lite frukost och sen åker jag. Fredrik ligger i sängen och läser och han fick gå upp tidigt idag när klockan ringde. Dock var jag väldigt trött efter konstiga drömmar och sömnbrist hela natten. Kanske kan sova lite på vägen hem.
Det verkar inte vara alla som är så glada över den här resan hem. Offe blev sur igår för att jag inte kan komma på hans inflyttningsfest. Fast å andra sidan kan jag inte bara skita i malin nu när hon varit så snäll att hon återanställer mig för att jag ska kunna jobba några dagar. Hon hade lite tider nu i helgen också som jag kanske ska ta. Dessutom borde folk veta att jag verkligen behöver jobba nu när jag inte har jobbat på ett tag. Sen kanske jag inte få lön förän i december och då kan det vara bra med lite extra i kassan. Det borde folk förstå tycker jag. Det går helt enkelt inte att vara alla till lags hela tiden. Ibland måste man ändå något som gör att folk kanske ta illa upp. Det är inte meningen att folk ska bli ledsen. Fast jag måste verkligen ha lite pengar. Det är inte gratis att bo i Stockholm och inte någon annanstans heller för den delen.
Jag har i allfall bestämt mig. Det ska bli kul att komma till småland lite. Jag vet i allfall att några tycker det. Det som är bestämt är att jag ska träffa Michan en del, Ida och Josse (denna gången måste vi ta en fika, promenad eller mys eller något). 
Nu har jag gått tio minuter över tiden i min tidsplan. Dags att gå in i duschen.
 

kullamannen & kråkguldet

Igår var jag i Sundbyberg hela dagen. Det var mysigt. Vi var inne i Sundbybergs centrum och skulle kolla lite. Fredrik skulle kolla lite grejer. Det slutade med att jag hittade en tröja som jag dock inte köpte igår men sög på den karamellen lite och köpte den idag i stället. Den kostade bara 149kr så det var ett fynd. igår när vi gick där bland hyllorna på Åhlens så kolalde jag till mot några dvd-filmer och fick se till min stora förtjusning. Kullamannen och Kråkguldet. Är det någon mer än jag som har sett dom gamla kult-barnprogramen? Eller mer ungdomoch det funkar även för en vuxen publik! För 89kr styck fick jag två underbara serier. Jag slog till direkt och var väldigt glad. Så jag och Fredrik spenderade sedan tre timmar med att kolla på Kullamannen. Ikväll blir det nog Kråkguldet. Dessa är så väldigt bra!
Nu så är jag hemma. Jag ska vila mig lite för jag har lite ont i magen. Kanske att jag börja tjuvkolla lite på filmen redan.


sekreterare

Jag har fått jobb också. Det har jag inte berättat för er. Jag ska börja jobba som sekreterare på en advokatbyrå Fast jag börjar inte förän i sltet av månaden så jag ska snart åka hem till småland igen. Det blir lite personalfest på McDonalds sen ska jag dessutom jobba tre dagar där också. Jag ska hoppa in lite under tre dagar. Det ska bli kul faktiskt.
När jag är hemma så skulle det vara kul att åka till Växjö och hälsa på Emelie och Maria. Dessutom hoppas jag Johanna är hemma i stan lite så jag kan mysa med henne. Frågan är bara när jag ska åka hem. Jag är lite rastlös här just nu.

weekend

Festen i lördags var trevlig. Jag blev dock ganska rund om fötterna och däckade på sängen efter två någon gång. Sedan vaknade jag kockan fem och mådda illa som fan. Det slutade med att jag fick spy. Så trevligt var det. Jag brukar aldrig spy på fyllan därav är jag alltid rädd och ynklig när jag gör det. Usch. Sen gick jag och la mig och somnad. Igår var jag bakfull och vid tre vad det dags för fyllemat på MAX. Det blev ganska många till slut. Jag, Sune, Olivia, Sofie, Tobias, Offe, Johan och Micke. Till sut var det bara jag, Offe och Micke kvar och vi skulle gå och leta efter en sladd till Micke. Jag och Offe var totalt galna. Jag skrattade hela tiden. Jag skrattade konstant. Det var helt sjukt. Jag var helt slut när jag kom hem till Fredrik sen.
Kvällen spenderades med mys och lite onyttigheter. Det var en väldigt bra söndag. Det har varit trevligt att träffa Sofie lite. Hon åker tillbaka till Norge idag. Det är nte lika kul att hon måste göra det. Jag vill helst att hon ska vara här i Stockholm. Det hade varit det bästa.

this day. & yesterday.

Gårdagen var mysig. Förmiddag med Fredrik och sen hem lite snabbt. På kvällen bjöd han mig på restaurang. Det var mysigt. Blev kinesiskt. Sen åkte vi hem till honom och kollade film.
Idag har vi kommat reprisen av So you think you can dance. Blev en tripp till systemet också. när vi stog i hissen på väg ner så kollar vi oss i speglen coh båda två blev smått chockade. Jag såg ut som jag ahde haft bortamatch och Fredrik såg inte så illa ut som han själv tyckte.
Sen skämmdes jag lite på systemet och på vägen hem för det såg ut som om jag gick skammens väg hem. Hah. Nu är jag hemma och behöver inte bry mig så mycket. Här är det lugnt just nu men det är nog lugnet före stormen skulle jag tro. Ikväll vankas det nämnligen inflyttningsfest i Skrapan och om det går som planerat och alla lägenheter har 10 inbjudna så kommer det vara mins 6000 personer här. Det kän gå bra. Det kan också gå elt åt helvete.


morgonstund har guld i mun.

Idag hade jag ställt klockan på kvart i sju. För att jag ska åka ut och överraska Fredrik med frukost när han kommer från jobbet. Dock tyckte inte resten av min kropp att det var en bra tid. Klockan 05.00 var däreomt en bra tid enligt den. Så jag låg och vred mig och försökte somna fram till klockan 06.07 då jag bestämde att jag likaväl kan gå upp som att ligga här och snurra.
Så nu har jag gjort mig i ordning lite och ska om en stund bege mig till Sundbyberg. Är nästen lite nervös. För om jag missar honom så kommer jag inte upp i hans trapphus och i och med att han inte har någon mobil så kan jag heller inte få tag i honom. Inte så bra om jag skulle missa honom någonstans med andra ord.
Fast jag ska vara ute i god tid så jag hoppas det bli bra.
I natt har Sofie kommit hem. Vore trevligt om man kunde få lite tid med henne idag. Inte bara festandet i morgon.

when we

Tvättat handdukar har jag gjort. Det gick bra. Ingen som snodde dom i den olåsta tvättstugan. Det går itne att skicka sms med min telefon för tillfället. Det är väl något fel på halebop nu igen. Jag och Sune har ätit kvällsmat på McDonalds. Satt och pratde lite om vår förra arbetsplats. Nästan så att man saknade det lite. 
resten av kvällen ska spenderas med kanske lite film, bok och mys. Blir lite mys själv här nu när Sune få flickvänsbesök och Fredrik jobbar.
Helgen hoppas jag kommer att bli bra. Lite oplanerad men ändå inte. Någon fast plan fast planerna runt den är fortfarande lite lösa.


ikea och kista med offe

Idag blev jag väckt av telefonen. Det var ingen jobb utan det var Offe som ringde. Efter några väl valda ord blev det bestämt att jag skulle gå till hans nya lägenhet. Så det var bara att pallra sig upp och göra sig i ordning. Sen när han väl hade gjort sig klar så blev det tripp till IKEA. Handlade mig två lampor, ljussakar, doftande värmeljus, diskhandskar, diskborstar, lunchlådor 5 pack olika storlekar, såndag rullgrej som tar bort ludd på kläder och glödlampor. Det var nog det. Sen blev det tur till Kista gallerian.
Nu har jag kommit hem och satt upp mina lampor och ljuslycktor och så. 5 små stycken som står i fönstret på rad med rosa doftljus i. Det är mysigt.
Jag råkade tappa min tvättmedel kartong på Sunes nystädade golv. Det var inte meningen så jag drog snabbt fram dammsugaren och städade undan. Så nu är det rent och snyggt igen.
Inatt kommer Sofie till stan. Det ska minsann bli mycket trevligt att träffa henne!
Nu måste jag ner och kolla ifall det finns någon tvättmaskin ledig.

promenad genom stan

Än så länge går mitt nya liv ganska bra. Jag har inte tränat än men det kommer väl. Funderar på att ta mig en promenad nu. Det är nackdelen med att bo såhär centralt. Knappast att jag ta på mig träningskläder och börja traska runt på görgatan i rast takt. Det händer nog inte än på ett tag. Fast å andra sidan hände det inte så ofta hemma i Värnamo heller. Det här är bara en dålig anledning till att slippa. Fan vad jag är lat. Jag måste banne mig ta tag i det här nu. Ska försöka hitta mig något fint ställe där jag kan ta mina promenader.


rastlöshet

Jag är rastlös. Det finns inget att göra. Eller jag har en del saker jag måste göra. Typ tvätta lite, städa, göra det fint i mitt rum. Fast just det där med att göra det fint och köpa grejer och så har jag lagt lite på hyllan tills jag har fått mig ett jobb. Det går inte att spendera massa pengar när man inte gå några. Det är ett som är säkert det.
Har börjat läsa en ny bok precis. Har bara läst några få sidor så kan inte uttala mig än om hur den är. Jag ska läsa Stieg Larsson böckerna så jag har börjat med den första nu, män som hatar kvinnor heter den. 

better than before

Sitter och dricker te. Har precis ätit frukost. Blev ändå en okey uppstigning idag. Jag vaknade vid 08.20. Fast låg och drog mig och läste ut min bok så jag gick inte upp förän runt halv tio. Det kanske inte är så tidigt ändå kom jag på. Andra går ju upp betydligt tidigare. Jag ska försöka med det jag också.
Dagen vet jag inte riktigt hur den ska spenderas. Ska eventuellt träffa Fredrik men han har som sagt ingen mobil så det går inte att få tag i honom.
Allt känns faktiskt lite bättre här i Stockholm just nu. Jag hoppas bara det löser sig med jobb också sen ska jag kanske kunna komma in i lite rutiner som gör det lite mer trivsamt här. Pratade med Offe igår och vi pratade om hur det skulle blir när vi få rutin. Vi ska träffas ofta och sen ska vi gå på bingo! Det låter bra.
Nu ska jag snart börja läsa en ny bok. Det har blivit ett nytt intresse nu när ajg är arbetslös. Fast jag föredrar att jobb och sen läsa på kvällarna i så fall. Det vore bra mycket bättre.

kvällstid

Nu är klockan 23.23. Det rä snart dags att gå coh lägga sig. Jag undrar var min pojkvän har tagit vägen. Han har tappt sin mobil så det går inte att få tag i honom. Inte för att jag måste ha koll på honom hela tiden. Det hade varit trevligt med ett samtal bara. Ikväll få jag nöja mig med en god bok och OC. Fast det ska nog går bra det med få man hoppas.
Jag och Sune har kollat på tv. Lite intressanat program och sen House. Det verkade ganska bra ändå. I morgon ska jag försöka få tag i en tvättmaskin ska försöka passa på under förmiddagen.
Kvällen till ära gick jag och köpte mig en Chai latte från Espresso House i gallerian här nere. Det var gott. Mycket gott.
Dessutom kommer Spfie till Stockholm i helgen. Som jag saknar henne.

stockholm igen.

Nu har jag kommit tillbaka till Stockholm. Resan gick bra. Det var drygt att vänta i Alvesta men det gick ändå rätt bra.
Har precis kommit hem från en intervju på en avdokatbyrå. Det verkade bra och det kändes som om intervjun gick bra också. Nu är det bara att vänta och så ifall dom tyckte likadant. Jag hoppas det. Skulle gärna vilja ha det jobbet. Dom skulle höra av sig i slutet av veckan. Hoppas det blir ett positivt svar.
Dagen har annars varit lugn. Fredrik som här i natt han kom och mötte mig på stationen. Vi åt lunch på Blå Lotus men annars inget nytt.
Har fått brev idag av Hanna. Det var roligt. Så nu ska jag själv diktera ihop ett brev till henne. Emelies brev har jag skrivit klart och det ska på läggas på lådan.
Kvällen verkar bli lugnt. Dessutom har jag varit nyttig denna dagen också. Mitt nyttiga liv har börjat ganska bra ändå. Ska äta lite kvällsmat snart. Fast jag glömde köpa havregryn innan så att jag kan tillaga min nyttiga gröt. Det var inte jättegott direkt men ändå. Nyttigt.
Fredrik undrade ifal jag ville följa med han och Steffe och kolla när en kompis spelade med sitt band. Dom börade klockan nio. Fast ikväll ska jag umgås med Sune.

ny månad, ny vecka, nytt liv

Idag tyckte jag det verkade som en bra idé att starta sitt nya nyttiga liv. Såhär lite innan jul. Det är en bra dag idag till att börja. Både ny månad och ny vecka. SÅ idag har jag ätit havregryndgröt till frukost och nu ska ajg snart äta en paj.
Ikväll ska jag åka tillbaka till Stockholm. Först trödde jag att jag skulle få sitta på ett tåg som tog flera timmar för hela resan tar 5 timmar. Så var inte fallet. Jag ska nämnligen sitta i Alvesta i 1.5 timme. I en OCH en halv timme. Hjälp. Alvesta är ju inte direkt någon metropol. Finns inte mycket att göra där. Så det blir nog att läsa och dricka kaffe antar jag. Jag få visserligen åka X2000 sen men frågan är ju om jag inte hellre hade suttit på ett lite långsammare tåg då. Det vet jag inte riktigt. Jag kan inte ta något senare tåg helller så att jag kommer till Alvesta lite senare. Det är väl bara att bita ihop.
Jag fick i allfall en glad nyhet nyss. Aftonbladet har valt att gå vidare med min ansökan. Jag blev verkligen glad. Trodde hon skulle säga att de hade hittat en annan som var mer lämpad men det var helt andra nyheter. SÅ nu ska dom börja ringa runt till referenser och sånt. Det känns spännande. Det var väldigt roligt!

RSS 2.0