fredagkväll.

22.08 Jag har kollat på Idol, snokat på facebook och pratar nu med Sofie på msn. Detta är min fredag. Snart ska jag bege mig in till sängen och kolla lite på vänner avsnitt. Se kommer väl Fredrik någon gång men det vet man inte när det blir. Kan bli allt från tolv till fem sex på morgonen känns det som. Hoppas det inte bli så sent bara. Jag är bara lite nervös att jag glömmer nyklen här uppe om jag måste åka ner och hämta honom. D kommer vi inte in i lägenheten och då har vi verkligen ett probem om man säger så. Usch nu få jag inet tänka så. Då kommer jag säkert att glömma den bara för det.
Har knaprat i mig en alvedon till. Så snart är jag nog klar för att krypa ner i sängen. Jag är trött. Hoppas jag kan få sova lite i natt. Dom andra nätterna har ju inte gett den bästa skönhetssömnen direkt.
Nu är det snart Idol igen. Så snart få man snart veta vilka det är som har gått vidare till final i Idol. Jag hoppas det blir Marie och Amanda. Jävla Andreas tönten platsar inte alls. Han är bara en tönt. TÖNT. Så nu fick jag det sagt också. Hoppas ni har en trevligt fredag. Jag har det ganska mysigt ändå.

hallelujah

20.30 Nu ska strax Amanda sjunga Hallelujah.
Jag är nästan nervös. Jag säger som hon precs sa "Jag älskar den här låten". Jag älskar den så jävla mycket.
Nu ska vi se hur det går...

20.36. Jag är tagen. Det var ta mig fan det vackraste jag har sett på mycket, mycket länge. Hjälp vad vacker. Jag finner inga ord. Jag finner ta mig fan inga ord. Det var sjukt vackert. Hon är den bästa. Det var ett hallelujah moment så att säga.


När vi såg Rufus Wainwright på Accelerator i sommras och han sjöng den låten var det också en väldigt vacker stund. Svensk sommar när solen går ner, utomhus på gräset, den man älskar jämte. Då mådde jag bra. Sen ringde Offe och spran fram till oss och stog och sjöng med i hallelujah. Det var vackert. Det var jävligt vackert.


white wedding

Sitter och lyssnar på Bille Idol med White Wedding, jag vet inte varför men det är något magiskt över den låten. Helt underbar!

i need you right now

Jag sitter och lyssnar på musik. Är helt galet festsugen!! Men denna helgen blir det ingen fest. Ska bli frisk tills måndag. Sen är det bara tre veckor kvar till det är dags att få åka hem. Jag vill bara att det ska gå fort dit. Jag har en enorm hemlängtan just nu.
Nästa helg hoppas jag det blir fest. Så att vi kan slå klackarna i taket och dansa oss rakt in i dimman. Nu få jag ha lite låtas party för mig själv. Det är inte lika kul men så är det.
Amanda ska i allfall sjunga eldprovet idag. Det är nu hon kommer att visa om hon kommer att vara något att ha eller inte. Om jag ska hylle henne till skyarna eller inte.


here it comes

Det har inte varit mycket uppdatering idag. Jag har varit hos pojkvännen för att få lite pojkvänsvård. Det har varit mysigt. Vi åt frukost, kollade på film This is England, den var bra sen har vi mest tagit det lugnt. Ätit nyposoppa och glass. Han har tagt hand om mig bra.
Nu har han och Steffe åkt iväg till en kompis medan jag är kvar här i Sumpan. I och med att jag fortfarande är lite sjuk så blir det inget vilt för min del ikväll. Jag ska mysa själv med Idol och frysta bär. Det linda med frysta bär för halsen. Kyler ner det hela lite.
Det låter kanske inte som en väldigt kul fredag mn det bli nog bra. Efter Idol blir det nog lite Vännder avsnitt och sen ska jag kurrera mig lite mer. Jag hoppas verkligen att det bli bättre snart. Jag knaprar alvedon och dricker varmt. Jag har även tre olika halstabletter. Jag tror jag börja lukta svett av halstabletterna. Är det möjligt? Eller är jag knäpp?

godkväll.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Ska kolla lite Ally McBeal och läsa lite gör jag är inte det minsta trött. I morogn blir det åter en väldigt lugn dag. Jag hoppas att halsen är bättre så att jag kan få göra något roligt under helgen men just nu vet jag inte vad jag ska tro om den saken.
Jag ska skriva brev och skicka julkort denna helgen är det tänkt. Om det blir så, det återstår att se. Jag hoppas att jag har sådan framförhållning att det blir av.
Är det någon som kan några bra huskurer mot halsont? Jag han en till nu som ska testas i morgon för nu orkar jag inte.
Dags att borta tänderna och krypa till korgs.

a lack of color

image28
10 månader. You saved me.

this day

Det är fan inte kul att behöva ta hand om sig själv när man är sjuk. Det är ju inte kul att vara sjuk alls visserligen men det är tungt att behöva göra allt själv och ingen som finns där. Min hals är helt svullen. Det är synd om mig.
Jag och Sune har tvättat klart nu. Sen begav vi oss till apoteket där jag köpte bafusin, alvedon, ansiktstvätt samt ansiktscreme. Va inne på ICA lite snabbt också och köpte lite frysta bär för att det ska kunna kyla ner halsen på mig lite.
Tänk när man bodde hemma och föräldrarna tog hand om en när man var sjuk. Köpte grejer, lagade iorfning mat om man ville, hämtade vatten och fixade och sånt. Nu när man helt plöstligt måste vara vuxen då få man klara allting själv.

sjuk

Idag är jag sjuk. Jag orkar snart inte klaga å mig hals längre för jag vet inte ord som kan beskriva hur det känns och hur ont det gör. Jag kunde inte gå till jobbet idag i allfall. Rösten är lite fucked up den också. Sov hos Fredrik inatt och runt halv tolv innan vi skulle sova va han uppe och fixade varmt vatten med ingefära i. Det var faktiskat ganska gott. Han fick nästan tvinga mig att prova det förjag var skeptisk först. Men nu funderar jag själv på att gå ner till affären för att köpa mig lite ingefära. Jag har ju chai pulver hemma också så varma drycker finns det att välja på. Inget kaffe dock. Kaffekannan är sönder.
Så idag tog jag tåget hem när Fredrik åkte till jobbet. Gick upp och väckte Sune som hade varit ute igår. Pratade lite danska och sen bestämde vi oss för att sova lite. Sov till och från fram till halv två någonting. Det behövdes efter en nästan smnlös natt. Jag har mest snurrat runt och gnytt lite över att det har gjort så ont.
Ska tvätta idag också. Det är något jag inte se fram emot. Visst få rena kläder är ju det bästa men just processen dit är idag väldigt tung. Vet inte ens om det hjälper att leka affär idag. Hoppas bara det blir lika roligt som förra gången. 

julklapp.

För att följa Johannas spår om Spice Gils. Jag vill verkligen gå på en konsert. Dessutom önskar jag mig samlings albumet i julklapp. Sa det till Fredrik men han sa ungefär så här. Gav mig en konsig blick och sa "nej den får du önska dig av någon annan".

15.54 snart hemgånt

Nu ska jag snart få gå hem. Jag har ännu mer ont i halsen. Förlåt om jag klagar men jag vet inte när jag hade såhär ont senast. Sen ska jag ta tåget och åka till Sumpan. Det vankas lite kärlek idag från pojkvännen. Hoppas jag. Han är också lite sjuk men det är mest synd om mig så jag borde få mest vård. Eller?
Det bli lite mat och sen är det två tv program som jag ska kika lite på ikväll. Jag undrar vad vi ska äta dock när jag inte kan svälja. Jag som är så sugen på saker och ting.
Halstabletter och soppa låter ju inte he´lt övertygande direkt.
Bara pendeltågen fungerar ikväll. Idag på morgonen var det över tio minuter försenat vilket i sin tur resulterade i att jag kom försent till kontoret. Jag blir vansinnig på sl. Det är dåligt på vintern. Ändå tycker man ni kanske kan ta coh göra något åt det. Det kommer ju liksom en vinter varje år så ni som jobber på sl borde ju kunna förberede lite på något sätt.
Lite framförhållning skulle inte skada. Sen kan jag förstå att det kan hända ibland. Men varje dag? Är det rätt? Är det tacken för att folk åker kommunalt?
Dagen har varit jobbig. Alltså inte jobb jobbig utan mest bara skit jobbig ändå.

blaha blaha

Jag är trött. Jag har långtråkigt just nu och fruktansvärt ont i halsen. Det gör ju inte saken bättre att jag är väldigt sugen på saker och ting hela tiden. Fast det gör det kanske. Jag kan ju inte äta så mycket så det är väl bra i och för sig.

midnight blossom

Va inne på Lindex nyss här under lunchen. Jag gick och pratade i telefon och kollade lite bland hyllorna. Då såg jag en body lotion i en fin lila tup, luktade lite och bestämde mig för att den skulle jag ha. Kollade inte på prisen då ajg trodde att det var ett vanligt standard pris typ 39, 49, eller något. Dock blev jag lite fundersam när det kostade lite mer än jag trodde. Köpte ett puder också men det gick ändå på över 200 spänn. Så sen kollade jag på kvittot och den kostade visst 99 kr inte så farligt egentligen men är det inte lite dyrt för en body lotion på Lindex?
Midnight Blossom heter den från Allison tror jag(?). Nu få man hoppas den är bra också. Tog lite på handen nu. Den luktar verkigen helt underbart.
Fast man behöver nog inte ha den på hela kroppen för då kommer det är lukta alldels för mycket.

tv-test

Då var det dags för mig att göra det där tv-testet. Jag är rädd att resultatet kommer att bli det västa. Fast det står ju faktiskt att man ska kryss i om man har sett mins ett avsnitt.. då är det inte så konsigt om det blir många eller?

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[X] Gilmore Girls
[X] Grey's Anatomy
[X] Prison Break
[X] Desperate Housewives
[X] O.C
[X] One Tree Hill
[X] Vänner
[  ] Förhäxad
[X] 24
[X] Simpsons
[X] Scrubs
[  ] CSI 
[  ] CSI Miami
[  ] CSI New York
[X] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[  ] Bones
[X] Dawson's Creek 
[X] Heroes
[X] House
[X] Brothers and sisters
[X] Sex and the City
[  ] Navy CIS
[X] Lost
[X] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[  ] Smallville
[X] Southpark 
[  ] Stargate Atlantis
[  ] The 4400
[  ] The Office
[X] Two and a half men
[  ] Spin City
[  ] Cold Case
[  ] Criminal Minds
[X] Baywatch
[X] Lilla huset på prärien 
[X] Dallas
[  ] Shark
[X] Tredje klotet från solen
[  ] Law and order
[  ] Våra bästa år
[  ] Våra värsta år
[X] Sabrina Tonårshäxan
[X] Malcolm - Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[X] Ghost Whisperer 
[X] 8 simple rules
[X] Svensson Svensson
[  ] Lizzie McGuire
[X] Sunset Beach 
[  ] Magnum
[  ] VIP
[  ] Stacked
[  ] Myggan
[  ] Vita huset
[X] Advokaterna
[X] Ally McBeal
[X] Las Vegas
[  ] Xena
[X] Entourage
[X] Will & Grace
[  ] Fresh Prince in Bel Air
[X] Skilda Världar
[X] Nanny
[X] Tre Kronor
[  ] L-word
[X] Vita Lögner
[X] Andra Avenyn
[X] Rederiet
[X] Hem till gården
[  ] How I met your mother
[X] That 70's Show
[X] Alias
[X] Seinfield
[X] Glamour
[X] Huset fullt
[  ] Mitt liv som död
[  ] The Shield
[  ] Close to home


TOTALT: 50 poäng

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv


Ja det var ju inte så farligt som jag trodde. Var rädd att det skulle bli värre än så.

självömkan

Åh vad jag självömkar mig. Klockan är 10.36 och jag har så galet ont i halsen. Jag behöver värme och omvårdnad och te. Vi ha te på jobbet men det är inget speciellt gott och sen måste jag värma vatten i micron vilket jag föredra att INTE göra. Jag är ensam här också. Vad synd det är om mig.
Nu få jag snart tycka upp mig lite. Se det som att det redan har gått en och en halv timme och det har gått fort. Snart få jag åka hem och kurrera mig igen. Jag har verkligen inte haft en rolig vecka hittills. Igår när Sune och co va på tacotabberas fick jag sitta hemma och äta soppa för det är det enda jag kan äta.


Grön te. För mig.



Tacotabberas för dom andra.


Ibland är det bra orättvist.


värre och värre

Det blir bara värre och värre med min hals just nu. Det gär galet on och går upp i öronen nu. Även om jag inte gör något ansträngande och vilar mig. Det är jobbigt.
Jag hade tyckte min pojkvän kunde komma hit och ta hand om mig men det var visst någon obetydlig fotbokksmatch som var viktigare. Tvi för fotboll.

stigs-fika bokad!

Idag blev det första Stigs fikan för jul ledigheten bokad. Messade med Becka innan och hon meddelade att det var fika på Stigs den 22 december. Det ska bli så mysigt! Jag läntar så mycket!

frisyr-teori

226380-2

Jag vill varenda dag ha tillbaka denna längden på mitt hår. Eller typ den här frisyren. Uppklippt och lite längre. Men sedan jag klippte page första gången har det tagit stopp någon gång under tiden det är på väg att växa ut. Det kommer till den fula längden då det är fult både uppsatt och nersläppt och men helt enkelt inte vet hur man ska bete sig.
Denna gången var det ändå inte det som gjorde att jag klippte mig. Jag behövde förändring. Så jag klippte av det. Ja jag trivs väl rätt bra. Jag hade dock gärna velat att det bara skulle vara att knäppa med fingrarna så vipps har man långt hår igen. Fast har man väl klippt sig kort en gång så är det jävligt svårt att låta det växa ut. Varför?
Fast nu på vinterna känns det ändå bra att ha kort hår. Sen till våren har det ju kanske blivit lite längre och det är fint med längre hår på våren och sommaren så det känns som att jag ändå har lyckats helt omedvetet att pricka in klippningen ganska bra. Nu gäller det bara att toppa det och klippa till det då och då. 
Den teorin borde väl fungera. Eller? 

hemlängtan

Igår kom den över mig på kvällen. Hemlängtan.
Jag längtar hem till familjen, Småland, vänner och jag längtar faktiskt hem till just staden. Det lilla det som man har spytt galla över flera gånger om. Fast det är något vackert med det ändå. Nu längtar jag verkligen hem. Jag vill köra bil, jag vill gå på stan, jag vill fika på stigs med vänner, jag vill kramas med min familj, jag vill hälsa på farmor, jag vill bara vara hemma.
Jag vill bara att det ska bli jul så att jag få åka hem.

kaffe & halsont

Sitter med en kopp kaffe och blev precis lämnad själv. Jag ska försöka dricka varmt för jag har så galet ont i halsen. Det kom mer igår kväll och jag låg i sängen nästan hela kvällen för att kurrera mig men inte hjälpte det. Så i natt har jag legat och snurrat runt i sängen för att jag inte kunde sova. Jag känner mig dock ganska pigg idag ändå. Lite hänging coh så på grund av halsen, men annars bra,
Sune har kommit tillbaka från Göteborg. Det är trevligt att ha honom i lägenhten igen. Jag har saknat honom. Han lyckades haffa bovärden igår precis utanför dörren och kranen är nu lagad. Det är bra. Nu väntar vi bara på programkortet så kan vi kolla på tv också. Boxen står där så fint nu.
Idag vet jag inte vad som händer. Det blir nog en ganska lugn dag skulle jag tro. Få väl åka hem och kurrera mig ikväll igen om inte mitt halsont försvinner.
Dessutom skulle jag påminna om två saker.

- Fredrik, ring till jobbet och ansök om ledighet för mellandagarna.

- Sune, ring till Malin Melin!

Det var nog det nu på morgonen. Nu ska jag läsa lite nyheter och sen få vi se vad som sker under dagen.

mycket nu

Idag ska vi få tv. Eller vi har tåv tv apparater i lägenheten men vi ska få en BOX idag! Jag är så glad så glad. Sen ska jag ringa till vaktmästaren och säga till honom att han få ta hissen upp och skriva på våran kran igen. Såhär kan det ju bara inte gå till. Nu måste man ha den i samma läga hela tiden. Det är ju bara typiskt att det hände när jag var ensam hemma i helgen när jag glatt skulle fylla på vatten i hon och vred över kranen till den stora sidan för att sen stå där med kranen i handen i stället.
Så snälla vaktmästaren var där idag och var snäll och kom upp och fixa den.


no good monday

Jag har ont i halsen och mår inte helt bra. Jag vill bara hem och bädda ner mig i sängen. Det är kallt på jobbet och jag gillar inte att det är måndag helt enkelt.

jultema

Idag ska jag och Fredrik ha en dag med jultema. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra men först ska jag äta tomtegröt, sendan blir det stan och sedan julmarknad i gamla stan, fika med lussekatter och papparkakor och sådant mysigt. Jag blir ju helt pirrig i hela kroppen av julen. Så idag är det jultema som gäller.
Mot köket och risgrynsgröt och en väldigt läckande kran.

disk-kranen är av

Jag och Sune har ganska länge nu haft lite problem med en läckande kran. Det har inte varit så farligt tills igår. Då jag stod där och diskcade som bäst blev jag till slut så irriterad på att det sipprade ut vatten hela tidenså jag vred lite på kranen för att försöka hitta ett ställe där det inte läckte från. DÅ stod jag där helt plötsligt med kranan i handen i stället.
Jag blev först lite ställd. Sen blev jag förbannad för lite förtvivlad också. Jag ringde till Sune som befinner sig på andra sidan Sverige och försökte berätta vad som hade hänt.
Sedan fick jag ta fram lite verktyd och försöka fixa det. Problemet vara bara att vi inte hade något verktyg som passade. SÅ det blir helt enkelt att ringa vaktmästaren nästa veska så få han komma upp och laga fanskapet.
Nu har jag satt på den lite provosoriskt så det rinner liksom bra med vatten men problemet kvarstår nu rinner det bra med vatten från läckan också.
Förlåt Sune att jag lät lite vresig igår på telefonen. Jag var bara lite förvirrad och lite förtvivlad också.

juldagen?

Jag gick uppgifter igår om att det tydligen är 24 på Harrys i Värnamo på juldagen. Stämmer detta?
Var ska vi i så fall vända oss mina vänner?
Jag vore tacksam för svar. Bara jag få vara med er så är jag nöjd. Var det blir spelar inte så stor roll.
Jag stannar helst i stna och är inte sugen på att dra iväg till typ Gislaved eller något. Har jag inte varit där innan så tänker jag inte åka dit på juldagen.
Jag tycker det borde finnas något ställe vi kan gå till. Det är ju detta som är en stor tjusning just nu. Komma hem och träffa alla!
Så förstör Harrys det bara såhär.
Fast det löser sig säkert.

weekend

Om ca 40 minuter slutar jag. Det känns väldigt skönt. Det har faktiskt gått ganska fort idag. Inte som förra fredagen som var helt galet seg. Det har varit trevligt idag och jag har haft lite att göra.
Helgen planer är lite vaga än då jag inte visste ifall det skulle bli någon hemfärd eller inte. Det blir tyvärr inte det. Har jag skrivit det förr?
Jag hade gärna åkt hem i helgen. Jag har lite hemlängtan nu. Jag saknar familjen och jag hade gärna åkt hem en sväng. I stället få det bli andra saker. Ikväll ska jag träffa Fredrik. Det brukar bli så på fredagar. Fredagar har inte lika bra utbud på kalas ute på stan. Det är bättre på lördagar.
Jag och Fredrik ska nog gå ut och äta sushi idag. Just nu är jag inte jättesugen på kall fisk och sånt men det är ju gott och jag hoppas att jag kommer bli mer sugen senare. Jag är hungrig just nu och helst hade jag velat äta någon varm mat. Fast jag har ju tjatat om sushi ett tag nu så det vore väl på tiden.
Senare blir det nog Idol. Om vi hinner hem till det. Det är inte säkert och inget jag tänker jäkta till heller.
Vädret är verkligen så tråkigt idag. Det har varit så grått och tråkigt ute. Usch. Nu är det ganska mörkt ute.
Lördagen blir det nog utgång. Jag ska höra lite med Offe vad han hade tänkt sig. Annars vet jag inte vad som sker. Söndagen blir nog en tripp på stan som jag har nämnt innan. Hoppas det är bra väder och att man är på bra humör och att man hittar något.
Sune har åkt till Göteborg så jag har lägenheten själv.
Det är väl ungefär sådan planerna ser ut just nu. Jag vill bara åka till Sundbuberg nu och bli omhändetagen av min pojkvän. Jag hoppas han tycker de tär lika kul som jag att han ska få ta hand om hans hårt arbetande flickvän. Trevlig helg allihopa!

klirr på kontot och bra fredag

Inte för att jag vill vara någon speciell just nu men jag vill bara uttrycka min glädje jag kände när jag kollade mitt konto idag på morgonen. Inte nog med att jag fick en bra lön från detta jobbet då jag fick för lite mer än en månad. Jag fick desstom lön från mcdonalds också de tre dagarna jag jobbade där.
Så jag ska bara meddela att jag känner mig nöjd. Jag är väldigt glad. Jag vill bara njuta lite av detta just nu att jag slipper oroa mig under december månad.
Tänk om det kunde vara såhär varenda månad.
På söndag ska jag ut på stan och kolla ifall jag kan hitta något fint att ta på mig på julbordet, sen behöver jag stövlar och en vinterjacka.
Nyss ringde en tjej från huvudkontoret och frågade ifall vi kunge gå på lunch någon dag nästa vecka. Det låter hur trevligt som helst! Jag blev glad.
Det känns som en bra fredag.

pengar

Torsdag. I morgon är det fredag och lön. Det känns bra. Jag var inte helt säker på att jag skulle få lön denna månad eller om fösta lönen tänkte dimpa ner på kontot i december. Fast jag hade tur. Så imonrgon ryker det in några färska tusenlappar på kontot. Det ska bli trevligt. Det känns bra nu när det är jul och sånt inom kort. Måste dessutom köra mig en jacka, stövlar och en klänning till någon fin tillställning. Vet inte vad det blir för någon. Egentligen borde jag gå på stan i helgen. Fast det känns för jävla jobbigt rent ut sagt att behöva trängas inne i stan under löningshelgen. Jag orkar inte med det. Kanske på söndag.
Har precis haft lunch. Det böev en fralla och hallonte. Ikväll ska jag ge mig på att laga middag. Vet inte om det kommer lyckas eller om det bli rostade mackor i slutändan i allfall. Fast rostade mackor är ju inte fel det heller.

bonde söker fru-fredrik

Igår låg jag i min kära pojkväns säng ute i Sumpan medans ett killgäng satt i rummet jämte och skrek till fotbollen. Jag är inte den som är den. Utan ajg såg början och första målet sen slog jag över till Bonde söker fru och tur var väl det för igår blev jag helt varm. För att jag tyckte så synd om honom,
Grisbonden Fredrik ni vet han som är hur ynklig som helst och så blyg och allt vad det är. Han fick kritik från tjejerna som bor på hans gård och allt och sen satt han och berättade i kameran att han ska bättra sig och visa framfötter och att han bara hoppades att det inte var försent. Han var rädd för att det var det. Och då när han satt där med tårar i ögonen och sådan sorgsen och ynklig blick så väcktes något i mig. Jag blev helt varm och för första gången så skrattar jag inte åt honom. Jag lider med honom och jag tycker lite synd om honom och jag önskar honom verkligen alla lycka. För han om någon av bönderna förtjänar verkligen det. Han skulle  nog leva ut mer om han fick sig ett flickvän.
Så bonde-Fredrik om du läser det här. Igår växte du i mina ögon. Jag hoppas du väljer rätt. Jag hopaps att det ordnar sig och att det inte var försent.

Fredrik

julkort

Nu har jag skrivit lista på folk som ska få julkort av mig.


julpirrig

10.43. Har gjort mig en egen ledighetansökan. Den blev snygg tycker jag. Hoppas nu dom som ska godkänna den tycker detsamma och skriver på så att jag kan få vara ledig i mellandagaran. Annars kommer jag att bli lite ledsen. Jag som älskar julen vill vara hemma. Dessutom fyller min älskade farmor 75 år under mellandagarana så det var tänkt att det skulle bli lite kalas för henne också.
Åh vad det är mysigt med jul! Snart ska jag ta fram mina doftljus som lyktar jul och sen visade Offe mig en rengörongsspray till toan som han hade köpt på Lagerhouse som luktade jul! Mycket gott! Det ska jag köpa. Sen ska det minsann dofta jul i lägenheten. Jag bli pirrig i hela kroppen bara jag tänker på det. Jag ska skicka julkort också. Första gången jag skickar julkort seriöst som bara är från mig. Mysigt mysigt mysigt!

sällskap till stationen

Idag på morgonen var första gången jag och Sune hade sällskap på morgonen. Det var trevligt. Mysigt att ha sällskap med någon på morgonen.

inlägg och lunch och mat.

Det har varit lite smått och gott att göra idag. Nu är det en halvtimme kvar tills jag har lunch. Sitter och funderar på ifall jag ska äta på ett café som ligger här jämte eller om jag ska köpa mig något lätt på ICA. Jag är sugen på något gott idag. Det är bra det stället. Nyöppnat och mysigt. Där känns det inte så jobbigt att sitta själv och fika. Fast att det är väldigt jobbigt. Jag kan ju visserligen ta upp det hit men samtidigt är det skönt att komma bort från kontoret lite. Jag måste ändå inte och handla lite till hemmet. Så jag ta ICA först och sen få jag tänka ut något. Börja dock tröttna ganska mycket på yoghur eller risifrutti, Ska nog köpa mig risgrynsgröt ochäta till kvällsmat.

halsont

Jag börjar få ont i halsen. Det var jobbigt att gå upp idag. Jag låg och drog mig i nästan en halvtimme. Sune var lite värre med att dra sig. Jag var först skeptisk till att han skulle kunna gå upp över huvudtaget. Nu ska vi snart behe oss till södra station båda två och sen ska vi åka var och en till sitt. Fast det är väldigt trevligt att få sällskap när man ska gå till stationen.
Undrar ifall det är mycket att göra på jobbet idag. Kanske finns lite att göra idag på morgonen. Hoppas det så att tiden går lite fortare än igår.

runt tre snåret

Nu är det en timme kvar tills jag slutar. Det ska bli skönt att komma hem. Vet inte vad jag ska äta idag. Borde gå till affären en sväng. Fast jag har inte så mycket pengar och jag har redan saker hemma som jag kan äta så det vore onödigt. Mjölk skulle jag kanske behöva men varenda gång jag köper mjölk dricker jag den aldrig ändå. Fast det är bra att Sune kan dricka upp den annars. Jag tänkte jag skulle vänta med mjölk någon dag ändå.
Jag är varm. Jag vill hem och slänga mig i sängen och kanske åka ner och köpa mig en chai och ta upp och sen slappa resten av dagen. Det jag ska göra när jag kommer hem som är prio ett är att beställa vår efterlängtade box. Heja! 

eftermiddagstankar

Nu har det dykt upp lite folk som springer omkring här. Eller springer och springer görs det väl inte direkt. Alla sitter var och en med sitt. Det kanske bli en liten fikastund senare.
Annars så har det varit rätt så lugnt idag. Jag har inte kunnat göra så mycket så jag hoppas det blir mer i morgon. När jag kommer hem så ska jag beställa box till mig och Sune. Sen kanske jag ska ta mig en promenad. Ska försöka få med mig Sune. Eller om vi ska ta oss ner till Espresso house för en fika jag och min kära combo. Få se om han är sugen på något eller om han är ute på äventyr någonstans.

--

Sitter och lyssnar på Winnerbäck just nu. Ska läsa lite tidningar nu. Jag måste fixa mig en eldighetsansökan också. Det ska fixas idag evetuellt i morgon. Det är lugnt lugnt lugnt här idag.

hur lång tid tar det...

... att få en box till tvn som ska beställas till mig och Sune idag. Hur lång tid innan vi kan hämta ut den eller få den till lägenheten eller hur det nu gå till?

måndag morgon

Det var dåligt med uppdatering under helgen. Jag är ledsen för detta. Det blev aldrig av helt enkelt. Inte för att jag har haft så mycket att göra att det inte funnits tid jag har bara inte varit hemma så mycket. Har träffat Fredrik en del och sen i lördags hade jag en dejt med Offe. Det var längesedan men det var mycket trevligt. Jag har saknat honom. Vi åt på Mcdonalds och sen åt vi godis och kollade OC och pratade en massa. En mycket trevlig lördag. Sen körde han mig till Fredrik och jag kollade tv och sånt för han var ute. Så jag somnade inte förän efter tre. Natten till söndagen hade jag en sådan mardröm. Jag vaknde till en gång och somnade om och fortsatte drömmar. När jag sedan vaknade en gång till började jag gråta så hemsk var den. Fredrik undrade vad det var med mig när jag låg där och grät sen kom det bara änne mer. Ingen bra start på söndag morgonen direkt. Fast den blev mysig ändå.
Jag har verkligen sovit konstigt i natt. Jag har vaknar flera gånger. Sov två hela timmar och sen vanade jag lite innan tre och sen frotsatte det så fram tills det var dags att gå upp. Sen när det väl var dags att dra sig upp så var jag trött.
Här på jobbet är det lugnt. Jag är ensam här just nu. Jag undrar när dom andra kommer förbi. Kanske bli om en timma eller något.
Just nu längtar jag bara tills jag slutar och få åka hem och lägga mig i sängen och slappa. Hoppas dagen går fortare än vad den gjorde i fredags i allfall.

slogs baklänges

Jag satt här i min hunger och förtvivlan och visste inte vad jag skulle ta mig till när jag till slut tog ett äpple från kylen som jag inte trodde skulle vara så gott. Jag är enormt kräsen vad det gäller äppelsmak. Det ska vara illgrön och surt och syrligt. Detta äpple skall även serveras kallt. Så jag tänkte att jag få ta ett äpple även om det smakar illa. Jag står inte ut med denna matthet längre. Men ack så fel jag hade. När jag tog första tuggen så var det som om jag slogs baklänges. Det makade så gott så jag vet inte vad. Kanske rentav det godaste äpplet jag har ätit. Det va nästan för bra för att vara sant.

Nu kanske det är överdrivet en aning. Men fan så gott det va!

hunger

Jag är så hungrig. Jag känner mig helt matt och svag.

min nuvarande kost

Min nuvarande kost är inte va den borde vara eller kanske. Jag vet inte. Igår blev det inte mycket till mat med tanke på att jag och Fredrik hade ätit som fan i onsdags och jag utvidgade min magsett. Igår mådde jag fortfarande dåligt och illa (jag vet inte ifall det var därför men jag ha det som anledning just nu) Så igår åt jag under dagen en "mellis" yoghurt, 2 knävkebröd och 3 digestive lex. På detta blev det lite vindruvor och nästan en hel paprika. Idag har jag ätit en risifrutti till frukost och en till lunch. En hallon och en jordgubb. Jag tyckte om hallonen bäst.
Just nu är jag så jävla sugen på något att stoppa i mig att jag håller på att få panik. Jag är sugen på bröd. En macka! En toast! Det hade ju varit helt underbart.
I och med att jag inte är så bra på att laga mat till mig själv. Eller när jag väl gör det så bli det bra. Jag orkar bara inte ta mig för att dra fram gryter och stekpannor och allt vad det är då är det tur att jag har en pojkvän som tycker det är mycket roligare. Att det bli gott är ett stort plus. Så idag ska jag hem till honom och vi ska väl laga ihop någonting. Med vi menar jag mest han lagar maten och jag hackar väl lite grönsaker och sånt men det är jag en jävel på i allfall.
Nu är min lunch slut så nu ska jag skriva lite. Fick lite uppdrag av en advokat här.
Jag är så sugen på något!!!

fredag

Sitter på jobbet nu och gör inte så mycket. Jag har ringt samtal och fixat och donat och skrivit ett brav. Nu väntar jag mest på att någon av mina kära advokat kollegor ska komma in och hålla mig sällskap och ge mig lite mer arbete att göra.
Det var väldigt segt att gå upp idag. För första gången på mycket länge lyckades jag sova en hel natt utan att vakna. Det känns bra. Fast jag va lite tröttt när jag väl gick upp, låg och drog mig en 25 minuter innan jag väl drog mig upp ur sängen. Nu känns det dock bättre.
Nu kom en advokat också. Tänkte sätta på lite kaffe och sen är det snart lunch dags.

kent-afton.

Igår hade vi det riktigt mysigt i lägenheten jag och Sune. När jag kom hem från jobbet fick jag direktivet att det var kent-afton ikväll. Då stod det klart. Det skulle inte spelas någon annan musik än kent och så blev det. Under kvällen blev det en helt del bra låtar. Jag gillar ju verkligen kent. Helt underbart.
Under tvättningen dessutom så skrattade jag gott åt Sunes alla utrop och konsigheter. Det var minsann en mysig och mycket trevlig kväll. Det vill jag ha mer av.

tips för klädvikning

Nu har jag tagit upp en hel del tvätt till stugan igen. För att göra det lite roligare att häna upp tvätten så har jag här ett litet tips till er som har ganska livlig fantasi.
När jag var yngre (egentligen kan jag göra det ibland nu också fast det var ett tag sedan sist och jag kom att tänka på det nu när jag står här och viker och hänger tvätt, fast det vågar jag inte erkänna riktigt, haha).
Jo man helt enkelt leker i fantasin att man har en klädaffär. Jag berättade precis för Sune och han sa mest att jag var lite knäpp. Hah ja lite knäppt är det nog men det gäller att ha lite fantasi så bli även dom tråkigaste syslorna roliga. Oj så vist. Nu är det snart dags att hämta sista tvätten.
Puss


tvättning

Nu har jag och Sune slängt in varsinn tvätt. Snart är det dags att gå ner igen och fortsätta med bestyren. Det är ganska trevligt ändå. Han kolla på en kent dokumentär och jag gör inte så mycket. Jag har redan sett den dokumentären. Jag mår konsigt i magen. Som om jag är hungrig fast det är jag inte. Jag känner mig nästan fortfarande mätt sedan igår. Ja det är sjukt. Det går inte riktigt att beskriva. Ugefär sådan hungers känsla som infinner sig när man har ätit ett äpple. Förstår ni?
Nu är det dags att åka ner till våning 1.
Senare ikväll blir det en fortsatt plöjning av Ally McBeal och i morgon ska vi beställa en box till tvn! Heja heja!

fantastic four

Om ni går in och klicka på den här längen så kommer ni att förstå varför jag saknar Johanna, Elin och Emelie så att det gör ont. Dom är bland det vackraste som finns.

frossa som två små grisar

Av någon anledning så vad det det jag och Fredrik gjorde igår. Det känns inte alls bra för min bantningskur för denna veckan fick sig en rejäle kyss så att säga. Det var inte bra. Det blev köttfärsås och ris till middag och jag åt fan en dunder portion och sen när jag redan var as mätt så ahde vi köpt chips och dipp. Så jag var ju tvungen att ta lite. Fast vi hade sådan där squash eller hur det nu stavs också. Det gick inte riktigt att njuta av det och jag riktigt kände hur jag töjde ut min magsäck som jag hade hoppats hade dragit ihop sig ganska mycket. Nu var det försört så idag blir inte mycket föda. Har haft lite kaffe paus här på jobbet två gånger så två koppar kaffe har jag fått i mig. Sen en yoghur och lite frukt. Det är min middag.

Ikväll är det tvättning som står på schemat. Det passar aldeles utmärtk med tanke på att jag inte har alltför mycket rena kläder som jag kan använda.

Funderar på vad jag ska köpa mig till julbordet med jobbet. Dessutom börjar jag bli i väldigt stort behov av en vinterjacka. Det börjar bli kallt ute nu.

lägenhetslösning

Sofie och Tobbe har nästan helt säkert fått lägenheten dom kollade på förra veckan. Fick precis ett sms.Hoppas bara allt gå som det ska nu! Det är kul! Nu kommer vi bo ganska nära varandra och så kan vi åka på fika till varandra och sånt nu på höstkvällarna. Det blir mysigt.

hallonsmoothie

Sov hos Fredrik i natt. Så idag fick jag göra lite olika byten innan jag kom fram till jobbet. Först tänkte jag ta den sena bussen men jag var klar så snabbt så jag kom iväg redan vid åtta. Bussen som vanligtvis brukar vara för tidig och åka iväg innan avgångstid var väldigt sen. Så när vi till slut kom fram till stationen ser jag tåget mog Västerhaning rulla in. Jag hann så klart inte med det.
Bitter fick jag gå och köpta mig en fralla och hallonsmothie. Sen kom tumabatåget 08.25. Så jag tog det. Sen när vi är framme i Karlberg ser jag att mitt tåg mot jobbet Mästa-tåget är försenat och ska gå 08.32 och precis när jag gå ut från tåget så kommer mitt tåg inrullande på andra sidan. Så jag fick sätta i en höger växen och tresrra in och ut och hej och hå för att komma till perongen på andra sidan. Som tur var så hann jag med det tåget! Då kände jag mig nöjd.
Hallon smoothien var dock inte så god. Det var lite synd jag som tänkte lyxa till det lite på morgonen.

snöfall under morgonpromenad

Idag när jag gick min vanliga promenad till pendeltåget så snöande det. Sen när ajg var på väg ut till kontoret så blev det mer och mer. När jag var framme och steg ut på perongen var det stora fina vida flingor som föll ner. Det var fint. Synd bara att jag var stressad och inte kunde njuta mer av det fina flingorna. Som vanligt var tåget försenat. Nu har jag lunch. har ätit en "mellis" en youghurt man köper vaniljyoghurt och sen är det färgade små prickar som smartis som man blandar i. Mycket gott. En sådan har varit min lunch nu i två dagar. Ska äta med Fredrik ikväll tror jag.
Annars har det varit ganska lugnt på jobbet. Hoppas att jag få lite att göra nu snart. Två advokater är här så jag hoppas dom kan ge mig lite arbete.

valet och kvalet

Då har jag beställt biljett hem för julen. Det kostade en slant men mamma och pappa har sagt att dom ska betala den. Fast lägger ut så länge och just nu kan jag inte påstå att jag har världens tätaste ekonomi. Fast det ska gå. Det ska det.
Hittade kent biljetter för 700 kr också men det blev en biljett hem i stället.
Fast jag vill verkligen verkligen gå på kent. Bajs. Jag ska överväga det noga och bestämmer mig i morgon. Kent konsert eller stövlar? Kent eller en ny vinterjacka? Det är frågan.

when you notice the stripes

Hur länge kan man ha äpplen i kylen utan att dom bli för gammla? Jag hade ett i kylen och det såg väldigt fint och bra ut och det smakar som vanligt. Jag blir bara lite nojig att det kanske kan vara något fel på det ändå?

Det blev Ace i lördags och det var trevligt. Jag var ganska full. Trodde inte jag var det men det verkar så.

Söndagen blev mys och Fredrik kom förbi efter jobbet med nykaft bröd till frukost. Sen blev det film mys på kvällen.

Måndag idag och jag har jobbat. Sen har jag och Sune varit ute och ätit lite middag/kvällmat nu. Ska kolla lite Ally McBeal sen och läsa och skriva lite. Idag har jag fått en idé som jag ska bygga vidare på. Den är fortfarande lite hemlig och jag tänkter nog inte berätta några större tankar om det än. Ska fila lite mer på idén först.

Snart spelar Kent här i Stockholm och det svider något så förbannat att jag inte har biljetter till det. Fan fan fan fan fan.

förfest & ace

Har ätit lite kvällsmat nu. Håller på att göra mig i ordning för kvällen. Det blir förfest borta på ringvägen senare åker vi nog vidare till ace. Det blir trevligt.
Dagen har mest spenderats på ett väldigt lugnt plan. Har kollat på Ally McBeal. Det har varit en skön lördag. Hoppas kvällen blir bra och trevligt.


OC tankar och förmiddagsfrukost

Lördag förmiddag. Jag kom hem för en liten stund sedan. Ska snart äta lite frukost. Innan idag på morgonen låg jag och försökte komma på vilka avsnitt av OC där dom fira chrismukka, alla hjärtas dag och thanksgivig. Vilket avsnitt som hör till vilken säsong. Jag kom på alla utam thansgivig i isista. Jag tror dom andra är rätt i allfall. Så nu måte jag kolla upp det. Sjukt.
Annars vet jag inte vad som händer idag riktigt. Blir kanske utgång ikväll. Jag har inte helt bestämt mig. Igår kväll var jag inte så kry utan låg och jämrade mig jämte Fredrik. Om jag kan hålla mig på dne här nivån så kan jag kanske ta mig ut i svängen. Fast å andra sidan kanske det är onödigt med tanke på att jag inte har mått så bra de senaste dagaran. Jag ska fundera lite mer på den saken.
Nu dags för vaniljtoghurt.

min egen frisör

När jag klippte mig igår var tydligen inte frisören riktigt haj med saxen. När jag sedan kollade mig i speglen nyss för att se frisyren bakifrån. (Vi har ett sådant badrumsspåk med spegeldörr som går att reglera hit och dit så att man i den andra spegeln över handfatet kan se nacken). Förstår ni vad jag menar?
Hur som helst när jag stod där så dåg jag att underhåret var längre och snett, då fick jag nog så jag tog saxen och klippte mig själv. Jag klippte håret själv och bra mycket bättre blev det. Sen när jag stod där och vred på speglen för att ta en närmare titt så hittade jag två längre tussar så jag fick klippa till dom också. hade redan klippt en av en längre tuss idag på morgonen. Nu rä det fixat så nu är jag nöjd.
Det är då fan att folk som kallar sig frisörer inte kan klippa som dom ska.


konstigheter

Det ligger två böcker på en av högtalarna? Det ser inte ut som några skolböcker och dom är inte mina. Sune har du börjat läsa?
Jag har en finna i armhålan. Va? En finne i armhålan, kan man ha det?! Det gör ont och ömma bara jag rör armen. Dessutom är jag förkyld. Jag har inte mått riktigt bra dom senaste dagarna och idag köpte jag mig två känningar en grå, en röd&vinröd randig och ett par lila tights samt lite smink. Jag har inte pengar men klänningar kostande bara 99 kr styck så jag kunde inte låta bli. Det är livsfarligt för min ekonomi att gå ut och kolla i affärer på lunchen. Fast jag känner mig ändå näjd. Köpte en lite fars dag present också. En massa lotter och ett kort. Det var en liten symbolisk grej mest. Hoppas det är vinst på lotterna också!
Nu har jag satt min ipod på laddning och ska kolla lite Ally McBeal och mysa med värmeljus och te.

combokärlek

Sune är världens bästa. <3

tår

Jag har börjat fundera på att flytta. Jag vet inte vart eller någonting. Jag vet bara att jag aldrig någonsin har varit såhär ensam som jag är just nu. Jag vill bara gråta.
Jag vill bara att någon ta mig i famnen och säger att allt ska bli bra. Fast när jag verkligen behöver någon så är alla upptagna.
Det gör så ont. Varför gör det så ont? 
Bara det inte är på väg tillbaka. Jag få panik.

mycket på kontoret

Idag hade jag allt att göra. Därav rubriken. Fick till och med jobba över lite och fick ta ett senare tåg hem. Det har varit trevligt och bra idag på jobbet. I morgon är det fedag och det är skönt. Helgen vet jag itne hur den kommer att spenderas än. Fredag blir med Fredrik och lördagen vet jag inte.
Jag har klippt mig igen också. Det känns ganska bra.
Dessutom.
Jag har en enorm längtan efter mina tjejkompisar just nu. Det är så det gör ont. På det planet hatar jag Stockholm. Verkligen hatar. Fast på andra punkter är det bra.

panik

Jag har panik. Det var mest det jag ville säga.


en bra dag.

Det har varit jobb och fika med vänner idag. Även en liten middag blev det. Mötte upp SUne hemma och sen åkte vi till Odenplan och träffade Simon, Sofie och Tobias. Det blev lite fika på McDonalds med te och kanelbulle och sen gick jag Sune och SImon vidare till något hak och åt tacobuffé. Det var gott och mätta blev vi. Simon fick till och med ta sig för pannan ett par gånger för hanm blev snurrig av allt kött. Det var kul. Hah.
Nu är jag ensam hemma för Sune träffade av en liten slump några skolvänner och gick och kolalde på fotboll. Själv ska jag snart sova. Klockan är visserligen bara halv tio men jag är redan trött.
Sofie och Tobias har varit och kollat på lägenhet idag. Hoppas det gick bra och att dom få den! Det ligger ganska våg lägenhet så det vore ju väldigt bra så hon slipper ta sig in från Lidingö varenda gång man ska träffa henne. Offe är nog dessutom det roligaste och galnaste människan i denna socknen.
Puss


ska jag klippa mig?

Igår blev det tacos och filmen Rännstensungar. Den var ganska bra faktiskt. Mysig. Jag gillar gamla svenska filmen. Det är någon vackert över många av dom.
Jag funderar seriöst på att klippa mig igen. Ska jag klippa av mig lite kortare igen eller ska jag låta det växa och bli lite längre? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag dras hela tiden av tanken att klippa mig samtigt så vet jag inte. Jag vill ju spara ut det också. När man väl en gång har klippt sig kort så är det väldigt svårt att låte det växa ut igen. varför är det så?
Så nu frågar jag er. Klippa eller spara?


tekniska problem

Måndag. Det var jobbigt att gå upp idag. Eller egentligen var det inte jobbigt utan det var mest det att jag kände mig så trött och jag piggnade inte till heller. Det forsatte under en bra stund på morgonen. När jag satt på pendeln vill jag bara sova men sen var det bara bita ihop. Dagen har gått ganks långsamt idag. Det har varit en del att göra men ändå. Dessutom råkade jag ut för en liten olycka typ kvart i fyra. Det fastnade ett papper i vår stora skrivare och jag visste inte hur jag skulle lyckas få ut det. Jag hade dessutom ett brev jag var tvungen att posta som jag skulle skiva ut. Två av tre advokater var inte där och den tredje hade möte. Efter mycket om och men så lyckades jag fixa det själv. Jag kännde rmig stolt och lite dum att det tog sådan tid. Fast jag klarade det i allfall.
Kom inte hem för'nm halv sex idag. Nu ska jag snart börja laga middag. Det blir ett spännande¨projekt det också och ikväll blir det nog att kolla på Rännstensungar.
Jag är trött och sjukt sugen på något gott!

weekend

Det har varit en bra helg. Därav inte så mycket uppdateringar. Fredagen började sådär men sen på kvällen blev det mysigt och bra. likaså var lördagmorgonen inte heller så bra fast kvällen blev väldigt lyckad med bio och mys. Jag och Fredrik var på Stardust. Jag var väldigt skeptisk i början men jag fick ge mig. Jag tycker den var väldigt bra faktiskt.
Idag har jag varit med Fredrik och han gick hem för en liten stund sedan. Då gick jag samtidigt ner och köpte mig två sägoner av Ally McBeal båda två för 499 kr. Det var rea. Jag tycker jag gjorde en bra affär. Jag vet inte om min plånbok tycker likadant men det bli till att hålla i pengarna nu framöver.
Vi var på kyrkogården en sväng innan. Det var riktigt kallt ute. Efter det hyrde vi film sen har jag även träffat en väninna till min farmor mitt på Götgatan. Så jag stod och pratade med henne lite. Ingrid heter hon. Hon är väldigt gullig. Efter det blev det korv med bröd och sen åkte hen hem.
Ikväll blir det nog lugnt om inte Offe kommer förbi en sväng. Jag tänkte jag skulle lägga mig i sägen lite nu. Koka lite te eller kaffe och sen böja plöja igenom några avsnitt ac Ally Mcbeal.
Hoppas er helg har varit bra också!


14.42

2 november. Jag har jobbat ett kort pass idag. Jobbade bara tre timmar och fick sluta vid tolv. Det var skönt. visserligen har jag väldigt trevligt på jobbet men samtidigt så säger man ju inte nej till att sluta lite tidigare en fredag. Fick reda på att det ska bara julmiddag i december. Det verkar bli trevligt. På Grand Hotel ska den vara om jag inte missminner mig. Det ska bli kul och träffa dom andra som jobbar på kontoret inne i stan också.
Ikväll ska jag träffa Fredrik. Blir mys. Jag tror denna helgen kommer att förbli ganska lugna då jag tänka bota min förkylning.
Har städat rummet lite och idag har jag även köpt mig en ny mössa och lite smink.
Ska vila mig lite nu.

telefonsamtal med elin

Avslutade precit ett samtal med Elin. Hon ringde lite här och vi har prata lite nu. Det var mysigt. Jag saknar henne mycket! Hon är gullig och bra och hon världens bästa Elin!
Det samtalet förgyllde min kväll ännu mer. Det var en trevlig överraskning.
Puss!

time for te

Tvätten händer på tork, jag har ätit lite mat, pratat i telefon och kollat lite OC. Det är en ganska trevlig torsdagkväll. Ska snart krypa ner i sängen lite. Det är lite kallt här i lägenheten så det är nog varmare under täcket. Funderar på ifall jag ska duscha ikväll eller i morgon på morgonen. Det är skönt att duscha ikväll så man slipper göra det i morgon. Det är så kallt på morgonen.
Jag ska snart koka lite te och läsa lite i min nya bok. Den är bra!

ståhej en torsdag.

Nu har jag precis varit nere och slängt in lite tvätt i några maskiner där nere. Jag mitt dumhuvud råkade sätta på ena maskinen utan att ha lagt in tvättmedel och sånt. Inte så jävla lyckat direkt. Så nu sitter jag mest och väntar på att snart gå ner och se ifall det blev något rent.
Sune har åkt till Göteborg och det innebär att jag har lägenheten för mig själv. Spännande! Idag händer det dock inget speciellt. Skulle träffat Sofie men hon mådde inte så bra. Det gör inte jag heller. Har dragit på mig en förkylning och ikväll blir det vila och lugn med OC, mig själc och en god bok. Idag ska jag även äta fiskpinnar. I morgon slutar jag redan klockan 12.00. Det är mycket skönt!
Det är kul på jobbet. Idag var första dagen som jag jobbade själv utan Sofia som har hjälpt mig de andra dagarna. Det gick bra och jag trivs. Verkligen kanon!
Jag funderar på att ta en sväng på stan i morgon för att se ifall jag kan hitta lite sekreterar kläder. Fast det känns inte så kul att behöva gå runt på stan en fredag mitt i lunchen. jag ska tänka över det lite till.

RSS 2.0