take the pain away

jag orkar inte det här. jag vet verken ut eller in. det är nog tur att jag är bra på att gömma undan mina känslor så att inte folk vet eller ser hur jag mår. fast det gör ont.

cappuccino

Har hällt i mig kaffe nu. En special cappuccino. det var gott fast jag blev itne piggare. Snarare asvarmt efterår. Måste snart gå och duscha. Sen vet jag inte vad denna dagen ska bli av. jag vill bara ha rutin på min tillvaro just nu. Jag trivs inte med att bara flacka och inte har någonting planerat. det kan vara skönt ibland men jag är less på det nu. Ge mig uppgifter jag måste lösa. ge mig saker jag kan sysselsätta mig med. Jag går och discka och sen vet jag inte vad jag ska göra. Idag känns inte som att det kommer bli något bra utav allt. Jag kan ha fel. Jag hoppas det.

mycket

Har inte sovit så bra inatt. legat och tänkt en massa innan jag somnade. Sen fick jag ett skräckmess som jag läste vid fyra i dag på morgonen. Så natten hade kunnat vara bättre.
Ska läsa bloggar och kolla runt lite sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka hem till Småland. Igår var det det enda jag ville.

Quis

I bilen på väg in till stan hade vi ett OC-Quis. Jag var grym på det. Varför hade dom aldrig det på Harrys?!
Nu ska jag gå och lägga mig och kolla OC.
Godnatt.

kollektivtrafik.mat&offe

Efter morgonen i Fredriks lägenhet så mötte jag upp Offe vid tunnelbanan. Sen åkte vi in till stan och fixaade lite med hans jobbsökande. Det verkade ganska lovande tycker jag. Sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi hoppade på en buss och åkte iväg. Sen när det inte var roligt så hoppade vi av och spräng på nästa buss utan att veta riktigt vart vi åkte. Sen höll vi på så i över en timme. Det var faktiskt riktigt trevligt att åka buss men allt åkande gjorde oss hungriga så av någon konstig annlednung så slutade vår lilla färd runt stan med att hamnade på samma ställe vi började. Sista biten åkte vi dock tunnelband. Men i allafall vi gillar kollktivtrafiken. Åt mat på Kungshallen och åkte hem till Offe i Sundbyberg.
Någon timme senare tog vi bilen in till stan (vi hade ju åkt så mycket kollektivt redan). Han kollade på lägenheten och åkte hem för en timme sedan ungefär. Det har varit en mycket trevlig dag men mycket skratt.
En bra dag helt enkelt!

sundbyberg

Är ute i Sundbyberg nu. Fredrik jobbar och jag gör inte så mycket. Jag koller lite på tv fast det fanns inte så mycket att hurra för. Är lite trött. Funderar på att vila lite men samtidgt så känns det lite onödigt. Ska kanske träffa Offe idag. Kanske ska åka bort till honom en sväng nu när jag är här.
Undrar hur helgen blir. Jag vill gå ut. Jag hoppas det blir någon fort av utgång. 
Jag har fått jobb också. Ska börja på onsdag nästa vecka. Det känns spännande och lite nervöst. Det var längesedan jag var ny på ett jobb. Jag hoppas verkligen att det går bra.
Varför går det inte några bra program på tv? Även om man har många kanaler är det helt galet at det visas skit på alla. Hoppas hem till gården börjar snart i så fall ska jag kolla på det.

besviken?

jag kanske helt enkelt trodde annorlunda om dig.
jag vet inte om jag är besviken.
lite.
skoj. inners inne tror jag det är allvar.

fan.
igår kom lite av tårarna.


me and my baby

Snart blir det middag och mys.

7 månader <3


can´t get it back

Då har jag ätit frukost. Sitter nu och kolla ite hur jag ska gå till min nästa intervju. Det har gått rätt så bra ändå. Fast det skulle inte förvåna mig om jag missade vägen någonstans nu och kom helt fel. Det fattas ju bara det.
Jag är trött. Hoppas min kaffe börja göra sitt snart. Kanske ha tagit för mycket. Har ätit sådana där energi godisbitar och sånt också.
Funderar på att lägga mig och läsa lite. Det är inte så bra väder ute så jag vill helst inte vara ute allt för mycket. Det blåser som bara den. Idag blir det nog lite mys kanske.

morning time

Godmorgon!
Jag har varit uppe sedan havl åtta och har även hunnit med en intervju på ca tio minuter. Likadant igår var det bara en intervju som var på tio minuter. Fast på båda skulle jag få provjobba om jag ville. En tid är redan inbokad.
Så nu är jag ledig i tre timmar tills nästa intervju börjar. Det känns chill. Kom hem nu och köpte med mig lite cappuccino-pulver med toblerone bitar i hem. Få se ifall det smakar bra. Ska äta lite frukost nu.
Min mobil fick fnatt igår och var helt korrupt. Jag måste verkligen köpa mig en ny.

rapport

Då kommer en liten rapport från Stockholm. Dagen har varit full av intervjuer. Tre stycken närmare bestämt. Det har gått ganska bra hoppas jag. Vet inte riktigt än men det kändes ganska bra ändå. Vågar inte hoppas för mycket. Fredrik sov hos mig och han var kvar när jag kom hem från första intervjun så vi gick ut och åt en sen frukost/tidigt lunch innan det blev dags för att intervjuas igen och sen lite paus då¨Fredrik kom och visade sin nya frisyr som var väldigt fin. 
Sen bar det iväg på Vällingby. En resa som va ganska lång och plågsam. Hade ont i huvudet och det vägrade släppa. Så sen framåt åtta ikväll släppte det.
Sune har lagat lite mat till oss idag. Faktiskt mycket trevligt och gott. Det få blir flera sådan kvällar framöver hoppas jag. Har redan börjat fundera på vad jag ska laga för någor nästa gång.
Funderar på att gå och lägga mig och läsa lite snart. Det har varit mycket idag. Mycket nya intryck och människor och ja allt. Dessutom sov jag inte så bra under natten vaknade varenda timma ungefär. Så jag hoppas det går bättre idag. Jag har en ganska stor säng. Jag som är van användare av 90 sängen tycker att min 1.05 är mycket bra. Fast det är klart Sunes loftsäng på 1.40 den går ju inte av för hackor den. Hah. Det känns dock helt okey med min i allfall.
Den ser ganska inbjudande ut nu. Funderar på att dra dit. Ringa Fredrik, läsa sen sova lite.

Dessutom grattis min bejb! Du kom in!! Du är bäst!

stockholm

Nu har jag blivit Stockholms tös. Känns inte riktigt som det än. Är hos Fredrik just nu och ska snart åka hem till mig och fixa i ordning. Sen är det dags att plocka i ordning och sen är det städ och städ och det är en hel del kvar att göra. Det kommer nog att bli bra. Jag tror det kommer bli bra det här.
Puss 


last night home.

Sådär. Nu har jag haft mycket att stå i det senaste. Det mesta verkar vara klart nu. Ska duscha och så nu sen är det snart sängen som gäller. I morgon åker vi tidigt. Fast jag vet inte om jag kommer att kunna sova i allfall. Eller jo jag är ju väldigt trött just nu så det kan jag nog.
Jag längtar efter Fredrik. För hoppningsvis få jag sova med honom i morgon. Det vore mysigt.
Usch nu har det gått i ett denna dagen så jag orkar inte skriva mer. Mår lite illa också. Usch jag kanske är lite nervös ändå.
Ska sova sista natten i flickrummet nu. Det känns lite vemodigt.
Nu måste jag snart sova. Är helt slut.

stress stress stress

Sådär nu går tiden ganka fort här. Klockan är halv fem och jag är snart klar med allt. Nerpackat i kartonger är nu mitt liv och vissa delar är redan på väg till Stockholm. Snart framme till och med. Det återstår bara lite fin putsning.
Har varit nere på stan nu och fixat lite. Köpte mig två par jeans och en tröja samt en jättesöt sjal. Nu har jag lite att ta på mig på mina intervjuer som för övrigt blev en till idag.
Jag har fått tillbaka min mobil igen. Fick ett nytt kort på posten idag. Bra bra.
Sen är det bara en grej till som gör mig lite orolig. Vår bil började läcka nu. alltså inte lite utan ganska mycket. Det är ytterligare ett hinder nu som måste hoppas över. Jag vet inte hur jag ska tolka allt det här men lägenheten har vi och vi ska till och med ordna med ett arbets rum i mitt rum. Det låter bra.
Dags att fortsätta.
Puss

mycket på kontoret.

Dagen har varit bra. Fast att jag har våndats över min mobil. Det börjar lägga sig lite nu. Fast jag är fortfarande irriterad.
Har sökt jobb. Uträttat ärende på banken och nu kom jag precis hem från en trevlig kväll med Becka och Johanna.
Det var mycket mysigt, mat på lilla Krogen och sen lite kaffe på det.
 I morgon sker det sista rycket inför flytten. Ska försöka komma upp i tid och sen kommer Sunes föräldrar och hämta lite av mina grejer. Sen ska det läggas över bilder på CD-skivor och packas ner lite småsaker. Det kommer nog gå bra. Ska försöka ordna min telefonsvarare så att folk nu kan få mitt tillfälliga nummer.
Ska försöka organisera upp lite nu. Sen är det adressändring och sånt som gäller också. Mycket att stå i nu.
Jag saknar Fredrik.


tack som fan för hjälpen

Just nu har jag igen mobil. Det ska skickas ett nytt SIM-kort. Bäst att det går fort och att jag få det i morgon. Fast troligen så kommer det nästa vecka. Det är ju helt strålande. Nu kanske det ringer jobb och jag kan inte svara. Det kanske ringer från skolan och jag kan inte svara. Tack som fan halebop för en jävla hjälp kå kundservice. Jag är så tacksam att ni hjälper mig när jag lever i helt jävla KRIS just nu. Det finns väl något som heter express men jag vet inte.
Aja bara jag få kortet i morgon så är jag nöjd. Fast det vet jag att jag inte kommer. Så alla ni jag har ingen mobil för tillfället. Kommer att ta mina föräldrars mobil över helgen och tills jag få mitt kort hade jag tänkt. Jag har inte berättat det för dom än men det är nog inga problem.
Så hör av er om ni behöver ha tag på mig. Jag finns numera på hemnumret och eventuellt ett annat mobinr.
Vilken hälrig natt och morgon jag har haft. Fuck off.


halebop vad är fel?

Jävla fitt halebop. Helt plötsligt från ingenstans så la det av. Sätt i sim - kortet. Testade min gamla telefon men det gick inte där heller. Tack så jävla mycket nu när jag verkligen behöver den. Jobb och sånt kan ringa. Tack tack tack. Jävla fanskap, jag är så förbannad.

<3

226380-22
Farmor Kerstin.
<3

you make it (not) easy

Pratade med Sune lite nu. Om soffor, lägenhet och vardagsprat. Just nu vill jag snart bara vara inflyttad och klar. Allt detta virrvarr gör mig sjukt förvirrad. Dessutom vägrar Fredrik tydligen att svara. Vad sådant gör mig irriterad och förvirrad då jag tror det värsta hela tiden. Jag måste skärpa mig!
Nu ska jag ut och gå snart. Ner och hämta bilen och sen åka hem och packa ihop lite kläder. Jag har inte kommit så långt utan jag har mest lagt upp lite kläder på sängen än så länge. Fast det är ju alltid något. Kläder måste ner i kartonger innan föräldrarna kommer hem och inser att jag inte har gjort någonting idag. Jag har i allfall tvättat en tvätt.


?

Varför svara du inte? Är det jävla betapet igen?
Jag hatar betapet.

information

Innan idag på morgonen regnade det ut. Det verkligen vräkte ner. Jag hoppas det håller upp nu under förmiddagen och framåt då jag måste gå och hämta bilen senare. Dessutom måste jag börja packa ner mina kläder och kanske vara snäll och tvätta lite själv så min mamma slipper göra allt. Någon gång ska jag väl förvåna.
Dags att sätta lite fart snart. Dessutom ringa till ett jobb. Det är mycket nu.

morgonsamtal.

Morgonsamtalet förflöt ungefär såhär..

Jag: Försökte prata sex eller något.
Han: Sa att han skulle behöva gå och köpa frukost.

Jag: Försökte prata lite känslor.
Han: Förklarade vad han skulle köpa till frukost.

Jag: Försökte allmänt mysa så mycket det gick.
Han: Pratade om journalist förbundets tidning.

Inte riktigt som jag hade väntat mig. Han var trött och jag var uttråkad. Så nu ska jag göra mig lite frukost i stället.


anewday.

Jag har problem med att sova nu för tiden. Vaknar på nätterna och drömmer helt knäppa drömmar. Det är väl för att allt är upp och ner just nu. Jag vet inte hur jag känner men i natt så låg jag i sömnen och tänkte på hur jag bäst skulle packa ner mina kläder och grejer i kartonger och sånt. Sen vaknade jag vid sex och låg vaken till halv åtta. Hade sen ställt klockan på halv tio men kom inte upp förän efter tio i stället. Jag var berädd att gå upp tidigt idag men det gick inte.
Nu ringer jag och väcker Fredrik. Han sov, låter väldigt trött men nu är det dags att gå upp.

i need some sleep

Det kanske är dags att sova snart. Fast jag har verkligen fastnat här.

whatever you want

Sitter och väntar på att det ska skickas över lite mysik från en vän i bor till mig. Det tar lite tid. Jag har tråkigt. Funderar på att kolla på en officer och gentelman. Den ska ju vara en riktigt klassiker sägs det och jag har fortfarande inte sett den. Så igår köpte jag den och Bridget Jones Dagbok för 99 kr. Bra och billiga priser på Ica Kvantum.
 Jag har inte trött nu när jag sov under eftermiddagen. Drömde en sjuk dröm också och kände mig helt öm när jag vaknade. Det var sjukt. Jag drömmer verkligen knäppa saker ibland.
Finns så mycket att göra känns det som. Det känns som att mitt liv är väldigt rörigt just nu. Vill bara få ordning på allt så att det lugnar ner sig lite.

en bra tisdag.

Då har även denna dagen snart gått. Känns konstigt att i morgon är det onsadg och på lördag flyttar jag. Skrämmande. Det går så fort nu och det är så många man ska träffa. Fast det känns faktiskt bra. Väldigt bra. Så på lördagkväll skulle jag vilja att vi satt där i lägenheten, förhoppningsvis i vår nya soffa och dricker lite vin och känner oss allmänt nöjda.
Dagen har spenderats en liten stund hos farmor. Med middag och efterrätt och allt. Det var gott. Jag vr väldigt mätt och belåten. Sen hem och sova lite. Varför är jag så trött när jag har gått upp så sent? jag sover kanske för länge men igår gick jag och la mig ganska sent ändå. Fast i måndags när jag hade gått upp tidigt så var jag inte trött på dagen. Så jag funderar på att gå upp när min syster går till skolan i morgon. Fast det är ju bra tidigt. 
Ikväll har jag mys med Elin och Maria. Det var trevligt. I morgon blir det fika igen. 
Planen för i morgon. Packa, hämta bil och samtidigt få en promenad (bra bra bra), lite släk-kalas och sen dessutom fika. Mysigt. Hoppas jag gör allt detta nu. 
Ska fortsätta kolla på so you think you can dance nu. 
Puss 

godmorgon världen

Det ringde ett jobb innan. Jag missade samtalet så jag ska snart ta och ringa upp som igen. Kanske en intervju till! Det vore kul.
Jag slällde klockan på halv nio idag men när den väl ringde så orkade jag inte gå upp och sov till halv elva i stället. Det var kanske inget smart drag hinner inte packa någonting nu på morgonen. Ska äta middag med lillasyster och farmor idag. Då behöver man minsann inte äta någon frukost innan. Min farmors mat är den godaste som finns. Jag vill helst att alla ska få smaka på den och inse hur underbart god den är. Hon är en mästarinna i köket. Dessutom är hon världens vackraste, finaste och snällaste människa. Hon har allt den kvinnan. Hon är en klippa. Min älskade farmor.
Jag börjar bli hungrig nu också. Det bådar gott inför middagen.
Puss


coat check dream song

Jag vet inte hur jag ska klara mig ibland. Sen pratade jag med Offe och det är helt underbart var den mannen kan göra underverk. Han kan verkligen få en på fötter när man känner sig osäker och nere. Det känns som att allt kommer att bli så bra nu. Fick skratta lite innan och nu är det inte många dagar kvar till vi kan leka när vi vill. Vi arbetslösa.
Fast det hörde av sig ett jobb till idag så snart kanske det löser sig. Jag vill ha ett jobb!

image21

the movement of a hand

226380-19
jag lägger ut den här för jag ser så jävla glad ut här. haha. ibland är det bra kul med fiskedamm.

black tower.

226380-18
Lördagsmys.

första fasen

Nu har packningen börjat. Jag håller på att packa ihop mina grejer. Det är sjukt mycket mer än vad jag trodde. Är inte klar än på långa vägar och jag behöver mer flyttkartonger. Nu tar jag pause för idag för att prata lite med föräldrarna om hur jag ska göra med allt.
Ska hämta mat nu och först slänga iväg lite kläder till insamling.
Ikväll blir det fika med Becka och Johanna. Det blir mysigt.

-

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner mig helt tom.


come on

Nu är flyttlådorna intagna och i morgon smäller det. Då är det dags att börja packa ihop flickrummet. Det känns ju helt sjukt konstigt. Det känns vemodigt fast samtidigt så känns det rätt. nu vill jag snart bara vara framme i Stockholm har allt uppackat och klart och att jag och Sune sitter i soffan och beskåda vår lägenhet och känner oss lättade och lyckliga. Bra att jag redan vill ha allting uppackat innan jag ens har börjat packa ner det.

Idag kollade jag på sista avsnittet av Batchelor Rome. Han skulle välja flicka idag. Han valde fel enligt mig. Jag blev dock tårögd och allt var så vackert. Missade dock första halvtimmen. Så få kolla reprisen. När jag ser det programet så tänker jag på fredriks hem är i stan. Hos hans mamma. Det känns som varje söndag han har varit hemma så har vi kollat en liten glimt på det programet. Fast inte lika mycket som Glamour och Judge Judy eller vad det heter.

Nu längtar jag faktiskt lite efter Fredrik.


söndagsvila

Denna söndag har det inte hänt så mycket. Jag sov länge åt frukost, sov, kollade OC, läste, åt, sov, pratatde i telefon ett par gånger där emellan också. Shit vilken dag. Jag kunde har börjat packa men det har jag inte gjort det heller. Det ska jag göra i morgon. I morgon ska jag ställa klockan. Gå upp klockan nio, kanske gå en runda och sen är det bara att sätta igång. Rensa ut gaderoben. När den är gjord kommer det kännas lättare tror jag, hoppas jag. Kommer säkert sitta i timmar och kolla igenom en massa gamla grejer. Ser nästan fram emot det. Fast dom orden kommer jag säker att få äta upp i morgon när jag suttit där i flera timmar och ändå inte kommit halvvägs. Jag har ju dessutom vissa svårigheter att slänga saker. Få se i morgon hur det går helt enkelt.
Ska söka lite jobb också. Sen kanske det blev fika på kvällen.
Om jag hinner mer allt det så gör det ingenting om jag inte har gjort något idag. Idag har jag varit slapp och ska duscha nu. Är sjukt sugen på något gott också till råga på allt. Kollade lite bilder från lägenheten också. Ser mycket bra ut!

somebody tell me now..

how to work things out..
Två gånger denna veckan. Vet inte hur jag ska tolka detta. Kanske mest bara fyllesnack och prata eller ett rop på hjälp? Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Det få vi lösa en annan gång.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gästgivargården igår. Först lite vin med Elin och Johanna och sen cyklen till det stället där det är folk i den här stan. Just nu när det inte finns något ställe att gå till. Skulle egetnligen bli Ljungy men efter mycket om och men blev det inte så. Det var i allfall trevligt och mysigt.

Jag borde börja packa lite idag. Måste prata med Sune också!

mycket mys.

Hade middag med jobbet i måndags. Liten tillställning ute hos Malin. Värligt trevligt. Blev en del dricka då det bara var jag och två män som drack. Hann inte dricka upp glaset innan det va påfyllning. Blev väl hemfärd lite efter två någongång. Det var verkligen trevligt och lyckat.
Glömde dock min present där ute hos Malin.
Igår var det mys med Elin och Johanna. Fick födelsedagspresenter av dom. En jättefin väggdekor som man ska ha ljus i. Kommer blir fin fint. Sen tre små skålar en större skål och en bricka. Samt pippi-plåster och en sådan men har te i. Vad i hela driden heter det nu igen? Det står helt still i huvudet! En sådan man har lös te i? Så nu ska jag i allfall ha tekalas i vår lägenhet!
Kollade på film också. Music and lyrics. Den var verkligen dålig. Trodde den skulle vara bra då det är bra skådespelare men fan inte.
Fast det var mysigt i allfall.


eeehh.

Jag menar inte bakdörr. Jag menar bagageluckan.

Så, hur mycket kostar det att byta ut en bagagelucka?

en stöt i familjefriden

Med ens har det kommit in en ond liten grej som har stört den fina familjefriden vi har haft här i hemmet de senaste veckorna. Nu när jag ska flytta snart har det knappt varit några bråk eller tjafs alls. Inte för att det bruka vara det så ofta men klart lite vardagsgnabb är det ju annars. Nu däremot så har det varit väldigt lugnt och stila och det  har varit väldigt gemytligt att bara gå hemma. Men igår så fan själv andra saker.
Det hände en liten olycka och helt plöstligt har vi en nuckla och en jäcla repa i lacken som har skärt in i plåten i våran bil. Berättade detta igår kväll när jag kom hem och det kändes väldigt tungt när man pappa fick gå upp ur sängen för att kolla var jag menade. Sen sa han bara jaha och gick och la sig. Det var väl inget glatt jaha direkt utan snarare med väldigt mycket pust stonk och stön bakom. Snarare lite mer vad faaaaan fast det sa han inte. Det säger däremot jag. Faaaaaan varför? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag skulle ju bara köra hem en arbetskompis? Det få man för att man försöker vara snäll?
Nu till det stora frågan. Vad kostar det om man skulle behöva byta ut bakdörren?
Alla säger att det inte är billigt av dom jag fråga. Jag VET att det inte är billigt. Jag har drömt mardrömma om det här. kan någon uppskatta lite så vore det bra. I min mardröm kostade det 80 000 kr. Det var inte roligt.
Detta kanske förstör familjefriden lite så jag ska kanske åka till Stockholm mellan lördag och tisdag för att sen åka hem packa ihop saker och sen flytta upp. Det är min plan just nu. Jag försöker helt enkelt hålla mig undan.
Sune, just nu tycker jag det är bra mycket roligare att städa än att köra bil.

bild

226380-17
Taget i en hiss i Lund. Hos Becka.

melon och blåbär

Dagen har varit bra. Sökte jobb på morgonen. Hittade några stycket och jag hoppas folk hör av sig. Jag är i stort behov av jobb. Sen åkte jag till apoteket och ner till farmor med det jag köpt. Satt och va lite barnvakt medans hon åkte ett litet ärende. Spelade kubb med Wilma. Jag vann! Hon klättrade i lyktstolpar så jag tyckte jag kunde vinna kubbet. Fikade och pratade med farmor. Det var mysigt. Blev en väldigt snabb visit men ska mysa med henne nästa vecka.
På eftermiddagen träffade jag Michaela. Vi gick bort till folkets park köpte glass på Skrevet och är i parken. Det var mycket trevligt. Pratade om ditt och datt och myste. Gick hem och bestämde dejt för i morgon också. Det blir en tvåtimmars promenad i morgon. Det låter som en mycket bra idé i mina öron.
Åkte och köpte lite frukt med mamma och torkade bananer. Fast jag är redan trött på banenerna.
Hur gick det med bredbandet Sune?
Det var ett jobb som hörde av sig idag också. Jag blev glad.
Nu ska jag kolla på So you think you can dance. Sen blir det nattsamtal när fotbollen är slut om alls går som det ska.



Vilken ångest jag få på kvällarna. Det är hårt.


en tanke

Jag kan helt enkelt inte låta bli att jämföra. Jag vet att jag själv mår dåligt av det. Kanske är det till och med därför jag gör det. Jag vill helt enkelt få ner mig själv på jorden. Jag vet inte. Jag sårar bara båda två. Dig och mig. Mest mig. Fast jag vill inte såra dig alls. Ingenting. Bara mig. Jag är helt enkelt dum.

morgon rutin

Gårdagen spenderades några timmar med min favorit Mattias Sunesson. Det blev mat, prat och chill. Pratade om mycket. En del känslor blev det och ganska mycket om Stockholm. Det känns att det börjar närma sig nu. Det är inte många dagar kvar. Det känns skrämmande på något sätt fast samtisigt så ser jag med spänning fram emot det.
Idag blir det ett litet ärende till farmor och sen ska jag träffa Michaela. Var bra längesedan jag träffade henne så det känns som att det är dags nu. Ska bli mycket trevligt vet inte vad vi ska göra än men det löser sig. Prata en massa och fika.
Sitter och väntar på att min mat ska bli klar. Jag och syster ska äta nuggets med currysås. Så här tidigt på förmiddagen men idag gör det ingenting.
Blaha blaha.
Dessutom verkar jag har fått dille på melon just nu. I söndags smällde jag i min en halv vattenmelon. Likaså blev det en hel del igår. Inte så konsigt att jag vaknar på natten av att vara kissignödig. Fast jag måste ju ändra min dygnsrytm lite. Kan inte sova så mycket så idag gick jgag faktiskt upp klockan åtta. Bra där!

uppskattat telefonsamtal

226380-15
Världens bästa Sofie ringde mig precis. Jag saknar henne!

uppgång

Jag ska träffa Sune senare. Måste uppdatera mig angående en massa saker, sen har ajg väl själv lite jag måste ventilera. Fast itne så farligt mycket. Mest vill jag bara prata och chilla. Det börjar närma sig Stockholm nu. Jag måste snart börja packa i ordning lite i mitt rum. Pappa sa till mig för en stund sedan att jag kanske ska börja med det snart. Det ska jag. Fast det känns konsigt och jobbigt. Jag ser inte fram emot min gaderob. Det kommer blir ett uppdrag jag sent komemr glömma. Kanske att jag lär mig att aldrig slänga in allt i gaderoben igen. Om vi nu har några i vår nya lägenhet haha.
Nu ska jag ut i solen. Lösa korsord och läsa. Idag har jag semester om en stund ska jag söka mer jobb.
Puss

växjö tur och retur.

Helgen spenderades till stod del i Växjö. Jag, Johanna och Elin tog tåget klockan ett för att sedan vandra igenom Växjös gator. Det var inte den lämpligaste dagen avv gå på stan då det var Karl - Oskar - dagarna och det vad miljoner människor som gick runt där. Det är konsigt att det känns som att alla går ivägen för en när man ska på stan. barnvagnar hit och dit. Åh jag hatar barnvagnar och skrikande barn är bland det värsta jag vet. Jag förstår inte hur fan ett barn kan skrika så mycket för så lite. Okey jag har säkert också skrikit i mina dagar men mina föräldrar har sagt att när jag va liten var jag faktiskt väldigt snäll och medgörlig. Det gick ha med mig på saker och ting och jag skrek fan inte över en tappad napp. Till skillnad från en vän till familjens barn han var fan helt galen ibland. Men det är en annan historia. Man kan ju hoppas att man kan ta ut sina barn på stan utan att dom ska leva rövare och man ska behöva skämmas. Fast det är ju också en annan historia.

Sen ska vill i allfall ta bussen ut till Emelie. Men hör och häpna vi åker fel. Även att vi ser Emelies hus trycker vi inte på knappen utan väntar helt snällp på att hennes gata ska komma upp på skärmen av kommande gator men icke. Det kommer min själ ingen gata där vi ska hoppa av och innan vi har förstått riktigt vad som händer så är vi långt åt helvete utanför. Så vi går fram och pratar med han som kör och han säger att han har ropat ut den gatan. Ropat har du verkligen inte gjort möjligen viskat. Sen skrattade vi mest åt eländet och till slut kom vi av och fick gå en liten bit men men vi kom fram i allfall.

Kvällen var väldigt trevlig då det spelades en musikblandning jag inte kommer få höra så mycket av i Stockholm. Det sjöngs och skrattades och jag hade verkligen en helt fantastisk kväll. Fick åka limosine till stan och där någonstans gick det lite snett. Fyllesnack och gråt och missförstånd. Det löste sig sen under söndagsmorgonen men det var en jobbig kväll när jag trodde allt var förlorat. Det var en massa missförstånd och jag förstorade upp en del saker, du var elak jag var nog också ganska elak. Fast det är bra nu. Tack och lov för det.

Sov med Johanna i lill Johannas säng och under morgonkvisten så spydde jag. Jag hatar verkligen att spy. Tror inte att det var för att jag hade varit för full utan kanske sur grädde haha. Det är också möjligt att jag har beställt en tavla under natten. Fast det kommer nog verken du eller jag ihåg. Vi bestämde ju aödrig riktigt nåogt utan det var nog mest mycket snack om ingenting. Jag vet inte.

Det var i allfall mycket trevligt Emelie!! Jag hade verkigen kul. Oj vad mycket text det blev.


åhh

Men det här var snudd på patetiskt..


trött

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har inte gjort någonting egentligen. Träffade Malin på morgonen och tog en promenad. Det var väldigt trevligt då jag inte har träffat henne på väldigt länge. Ska duscha nu snart och sen blir det nog att läsa lite, hämta syster och sängen ganska tidigt.
I morgon blir det Växjö och kalas hos Emelie. Ser fram emot det. Något kul som händer. Denna dagen har varit väldigt trött helt enkelt.
Fast det som har förgyllt hela min dag har varit att träffa Malin. Hon är en underbar människa!
Godkväll.

regn

226380-14
Kan det inte bara börja regna snart. Denna kvavda värme gör mig galen!

pause

Idag känner jag min ensammare än jag gjort på väldigt väligt länge. Det känns hemskt och om det blir såhär i Stockholm så flyttar jag någon annanstans. Det är bajs.

fint väder

Solen är framme och hela dagen har det varit strålnade solsken. Det är verkligen skönt med tanke på att det sas att det skulle bli regn. Dagen har fram tills nu spenderats ute i solen. Först sola lite här hemma sen ner på stan och fika med Elin, Johanna och Maria. Det var trevligt, mycket varit i solgasset men mycket trevligt.
Ska fortsätta läsa lite i min bok nu. Det verkar bli en lugn kväll.

streets of love

226380-13
Tack för några fantastiska dagar min fina.

trevlig dag med gott te.

Har varit på stan med Sune. Lunch på lilla krogen sen lite te på Arabusta där ajg drack ett väldigt gott te. Vet inte vad det va, men något spännande som jag inte har sett eller testat innan. Några som bollar man la ner i vattnet. Det var smakligt. 
Har varit trevligt. Pratat lite om Stockholm och så. Var lite nere på morgonen för att jag inte har något jobb än men under eftermiddagen har två jobb hört av sig. Jag blev väldigt glad och genast kändes allt lite bättre.
Så nu sitter jag här lite vid datorn och ska kolla på lite jobb igen. Ifall det finns något jag kan söka.
I morgon blir det stan med Elin och sen fika med Elin, Johanna och Maria låter som en mycket bra eftermiddag.
Kanske ska ta och umgås lite med min syster nu när hon är hemma. Hon verkar inte vara på väg någonstans.
Fredrik åkte hem idag. Det var väldigt tråkigt då det har varit några väldigt mysiga dagar. Sen insåg vi att nästa gång vi träffas är när jag bo i Stockholm om lite mer än två veckor. Mycket spännande måste jag säga.

sune tid

Idag ska jag har Sune-tid. Vi har mycket att prat om och gå igenom. Har inte träffats på en vecka. Det känns konsigt. Hah.
Puss

söndag

Var tog solen vägen? igår var det ju helt kanon väder och det skulle det minsann vara idag också om jag inte missminner mig. Fast idag är det helt molnigt och tråkigt. Det sägs att det ska spricka upp vilket jag hoppas annars vet jag inte vad jag ska göra under dagen innan Fredrik kommer hem. Skriva brev, läsa, plocka i ordning lite. Det finns väl en del saker som ska göras ändå. Ska börja läsa en ny bok nu. Läppstiftsdjungeln tror jag den hette. Håller på att läser Pamela Andersons bok Star men det är segt. Jag verkar behöva läse en bok mellan varven för att komma igenom den. Har kommit en bit på vägen fast lärs Alkemisten också så det blev en paus. Nu verkar det behövas en paus till.
Ska skriva brev till Emelie också. Det är verkligen mysigt med brev. Helst skulle jag vilja brevväxla med alla. Fast av någon annaledning så tror jag inte alla är så peppade på det förslaget. Hanna? Vi kanske ska börja med att skicka brev sen i höst :). Det är mysigt.

solsken.

Så nu har några dagar som arbetslös avlöst varandra. Det känns mest som jag är ledig och snart ska tillbaka fast sakta börjar det fastna att det faktiskt är så att jag inte ska tillbaka dit mer.
Dessa dagar har jag varit och bowlat med min familj, det var mycket trevligt. Fast det gick verkligen dåligt för min del. Sen var det middag på Gästgivargården. En mycket trevlig kväll!
I torsdags var ajg på stan med min mamma och moster Gudrun. Åt på lilla krogen och gjorde av med mer pengar än jag har råd med. Köpte två halmsband (varför? jag brukar ju knappt annvända halsband), en fin lila halsduk, en bh sen lite andra små grejer. Fick också en väldigt fin klänning av min mamma!
Har varit på lite vinkväll med Johanna, Becka och Sussi. Det var mysigt sen under kvällen gick vi även förbi Skrevet och åt mos och hamburgare.
Igår var det mys med Elin. Film och fika.
Idag skiner solen och det ska minsann solas lite. Hoppas att man kan få lite färg. Jag är nog nästan blekast i småland är jag rädd.

en bra dag. 31/7

Nu har jag slutat. Nu är jag rastlös eller som en kär vän sa en gång i sommar "nu har jag semester tills jag få ett nytt jobb" Jag vet inte vilket som känns bäst att säga. Har varit ledig två dagar nu och än så länge är det väldigt skönt. Jag har inte blivit rastlös än. har spenderat två dagar på stan och gjort av men mer pengar än jag har. Dast nu till tisdagen.
Jag jobbade ett kort pass. Bara fyra och en halv timme och det kändes väldigt skönt med en sådan avslutning. Det var mest flams och trams. Både jag och Sune var stirriga och förväntansfulla och klockan 22.38 så stämplade jag ut. Gick in på kontoret och drack mig en välbehövlig latte.
Klockan slog tolv och vi sprang ut med vora chanpangeflaskor och efter lite ansträngning från min sida så flög i allfall korkarna i skyn och champang flödade. Sen helt plötsligt från ingenstans dök Simon, Niklas, Joss, Alex, Annika och Thomas upp med ännu en flaska champange. Det var verkligen en överrasning och jag blev verkligen rörd över att ni kom upp och firade med oss. Glädjen var stor och jag är glad och lycklig fortfarande. Tack vänner! Det var mycket uppskattat!
Puss


RSS 2.0