glad för att...

...någon äntligen väljer någont annat än radiopoplåtar i Idol. Antony and the Johnsons. Jag hejar på Linnea ikväll bara för det. Fint var det! Och glad blev jag.

fin höstdag

Har placerat mig i sängen för att titta på tv och försöka sova tidigt. Idag har det varit en fin hösdag så jag tog mig ut på en kvällspromenad i solen eftersom danceaerobicen var inställd idag också.
I morgon är det fredag och då kommer Fredrik!

botten timme!

Nu under en timme har mitt humör blivit botten. Kommer hem och inse att jag har glömt mina träningsbyxor till aerobic hemma. Blir irriterad men det löser sig ändå. Sen när jag precis har ätit upp middagen som för övrigt inte var så rolig så får jag ett sms av gymmet att danceaerobicen är inställd idag. Eller snarare utbytt mot bodypump. Och så har jag precis ätit och kan med andra ord inte gå ut och gå direkt. Och så har jag längtat efter att träna.
I morogn är det danceaerobic också men det lär väl bli inställt det också för det är samam tränare som idag!
Tokig!
Nu ska jag i allfall ut och gå om en stund så att jag kan titta på Navy.


ingen promenad idag

Någon promenad blev det inte. Jag blev så trött så jag la mig i soffan och somnade i stället. Men jag ska ju träna i morgon så jag kanske kan unna mig lite ledigt idag från vad det gäller träning.

28 september -10

Vaknade en minut innan klockan ringde idag, 06.09 för att vara närmare bestämt. Gick upp och packade och gjorde mig i ordning och sa hejdå för jag skulle åka till Malmö. Sen lite efter sju åkte jag och Malin upp till Mcdonalds för att äta bagel och toast. Så gott! Och en fin start på dagen.
Sen vid kvart över åtta så gick tåget mot Malmö. Var framme strax innan elva och sen har jag varit och handlat för en hel förmögenhet kändes sdet som. Har även packat upp väskan, vilket ibland kan dröja flera dagar innan jag gör så det är ju bra. Och nu sitter jag i soffan och känner mig rastlös och har energi som behöver komma ut. Ska nog ge mig ut på en promenad för att sen resten av kvällen ligga i soffan under en filt med mina nya pepparkaksdoftande ljus tända.

besök från yttre rymden?

Det känns ju tryggt det där att det har utsetts en kontaktperson ifall vi skulle bli attackerade/besökta av utomjordingar. Men samtidrigt undrar jag om det inte finns andra saker vi behöver oroa oss för i stället?

söndag

Sicken dålig uppdatering!
Jag är i allfall hemma i Småland sedan i onsdagskväll så jag har varit här några dagar. Har haft det mysigt och trevligt. Dock har jag knappt pluggat någonting men det blir lite gjort idag i allfall.
Idag har jag slingat håret och varit ute på en promenad och nu sitter jag och läser lite skatterätt. Senare ikväll ska jag ner till Fredrik för söndagsmys.


bättre

Det har varit en mycket bättre dag idag!


svacka

Idag känns det mest rätt tungt. Men skolan framför allt! Skatterätten för att vara precis. Jag förstår inte, jag känner mig stressad, jag känner mig så långt efter där jag skulle vara osv. Det är inte riktigt roligt just nu. Men det har varit roligt ända sedan jag började skolan och nu känns det inte alls lika roligt längre. Är det tvivel? Det där som stör? Det kanske bara är en svacka. Men..
den svackan gör att jag känner att jag inte ens hinner gå till affären och handla, jag har ingen matlus och när jag äter känns det inte det minsta trevligt, jag vill bara sova och jag känner mig lite stressad.
Och till detta är det ytterligare en kurs som ska få uppmärksamet.
Kanske det känns bättre i morgon. Hoppas det!

lite uppdatering

I helgen när Fredrik var här så var vi på IKEA en sväng. Köpte smågrejer som eb badrumsmatta, filt och massa ljus! Sen var vi hemma en sväng och ringde på en annons på blocket om en tv som vi sedan åkte och hämtade. Så nu har jag en tv i sovrummet igen. 200 spänn kostade den och fungerar fint så det var ju prisvärt. Och väldigt värt att ha en tv i sovrummet som sällskap.
I söndags hade vi mysfrukost med bagels och annat gott. Sen när Fredrik hade åkt hem så läste jag lite psykologi och gick på kvällen och tränade afropowerdance.
Idag var det segt att gå upp på morgonen efter att ha varit ledig i några dagar. Har varit i skolan en sväng och sen har jag inte gjort så mycket. Varit och tränat aerobic och nu sitter jag i soffan och kollar på New York-fruar.

söndagkväll

Har haft en härlig helg!
Återkommer i morgon.
Godnatt.


väntar

Väntar på Fredrik. Ska bli så härligt när han kommer hit!

tråkig torsdag

Idag har varit en rätt trist dag ändå har jag fått lite gjort i allfall. Städat, pluggat och nu varit och tränat. Längtar tills i morgon!


torsdag 10.15

Det är inte alltid roligt att sova själv när det blåser hårt utanför och trädgrenar slår mot rutorna och det vinder i ytterdörren. Då är det bra att kunna sätta på någon rolig serie på datan och somna till det nu när min tv i sovrummet har gett upp.
I morgon är det fredag och då kommer Fredrik! Ska bli härligt! Men innan dess ska jag träna, plugga, tvätta, städa och kanske baka också.
I morgon har de indoor walking klockan 06.30 på gymmet. Jag undra om jag kanske ska våga testa det. Men frågan är om man överhuvudtaget klara av att träna vid den tiden och dessutom träna så intensivt. Om inte annat så vaknar man nog till i allafall.
Nu ska jag fortsätta plugga lite.


ut och in

En nackdel med att bo själv är att ingen kan tala om för en att man har tagit träningsbyxorna ut och in.
Idag när jag skulle träna och var på väg kollade jag i spegeln för att se hur det såg ut baktill och såg att jag hade tagit byxorna ut och in. En stor vit lapp satt rakt på baken! Förstå hur pinsamt det hade varit om jag inte hade kollat? Om jag hade gått till gymmet med byxorna ut och in och sen där insett vad som var fel!

förmiddagsträning

Vilken rolig träning det var idag! Så synd att hon inte har på kvällen utan på förmiddagen då man vanligast är i skolan. Men det var så roligt! Blev totalt slutkörd. Rolig musik var det också aqua, paradisio, vengaboys och andra gamla låtar som blandades med lite nytt.
Nu ska jag fortsätta läsa lite om barn och ungdomsårens kritiska utvecklingsperioder.

godmorgon

Nu är jag ledig resten av veckan. Eller i allfall ledig från skolan men måste läsa en massa hemma. Både i psykologi och skatterätt.
Idag är det aerobic på förmiddagen som jag tänkte gå på. Roligt att träna tidigt och inte behöva vänta till kvällen.

julkänslor

Idag fick jag julkänslor för första gången denna höst! Hur fint som helst.

hang with me

Har varit i skolan idag på förmiddagen. Det var så svårt att gå upp idag. Hemskt att dra sig upp och verkligen tvinga sig ur sängen. Var så nära att bara släcka lampan, dra täcket över huvudet och somna om. Men så blev det inte. Istället trampade jag upp med ögonlock tjocka av trötthet nästa en halvtimme senare än tänkt.
Under föreläsningen sen så satt de flesta som trötta själar och glodde rakt ut så man var inte ensam om att vara trött idag. Kanske är vädret som bidrar till det för det är regn och rusk här idag. Och så måste man ut på promenad också.
Men till middag ska jag i allfall äta pannkakor med hemlagad blåbärssylt. Mysigt i höstrusket.

ingen aerobic

Jag som har ställt in mig på aerobic idag fick ett meddelande för en stund sedan att den är inställd idag igen. Det var den förra veckan också men då var det afro i stället. Idag blir det inget annat i stället så det få bli en promenad istället då.


texas

Tillbaka i Texas.
Och nu blir det afropowerdance.


?

Precis som med den förra bloggen så känns det som att det börjar bli för mycket här nu. Det känns som att det är färdigt. Efter totalt fyra och ett halv år. Tänk vad länge ändå! Vad mycket minnen och vad fint det har varit att skriva. Och vad fint och härligt det kommer bli att läsa allt! Spara och sen plocka fram när man vill vara nostalgisk och läsa och se tillbaka och förundras över allt. Det är det som är så fint med dagböcker och bloggar. Men samtidigt när jag skriver det här nu så känner jag mig inte alls färdig. Då finns det ändå en vilja att hålla det igång.
Det kan ju tänkas att det inte alls är så viktigt det här. Men efter så lång tid är det svårt att sluta. Det blir ett gift, en drog att gå in här och skriva några rader om saker som egentligenn bara är av intresse för en själv. Som man själv ska spara och läsa.
Jag måste nog funderar lite till. Under tiden kör vi som vanligt.


dance dance dance

Nu har jag varit och tränat afro. Det var svettigt och roligt. Nu tänkte jag ta mig en dusch så jag få av mig min träningsbh/top som sitter åt så det står härliga till. Sen ska jag placera mig i soffan och kolla på antingen Ullared eller Biggest Loser.
Idag har jag fått mina böcker och även betalt dom direkt. Där rök några hundralappar på böcker i skatterätt. Så nu är det bara att börja läsa dom också. Ett tips från läraren läs den en gång snabbt och en gång noga. Hur ska man hinna med att läsa den inte bara en gång utan två gånger? Plus att det är en del andra böcker man också ska ta sig igenom i psykologikursen. Jag ska vara glad om jag kan ta mig igenom den överhuvudtaget.

afro

Idag har jag bokat in mig på aerobic men fick nyss ett sms att det är ändrat pga sjukom så idag blir det afro i stället och det är ju lika roligt det.


fin lördagsmorgon

Godmorgon lördag!
Igår när jag vaknade trodde jag det var lördag så sa jag till Fredrik "Jag trodde det var lördag idag" och så säger han "vad är det för dag då?". Visst fler vars dagar blandas ihop.
Igår hade vi en föreläsning mellan tre och fem. Det är ju ingen hit att ha en så sen föreläsning en fredag men det gick bra ändå. Sen var det lugnt resten av kvällen.
Idag har vi ätit bagelfrukost och köpt tidningen men en bilaga med massa korsord. Idag tänkte jag försöka plugga lite och sen gå en promenad i solen. Ikväll ska vi förmodligen bowla. Det ska bli skoj. Jag är ju dock inte så bra på att bowla men det ska bli skoj ändå.
jag ska bli lite bättre på att lägga in bilder också. Det är ju egentligen så tråkigt med bara en massa text. Jag ska försöka bli bättre på det!

lite skryt men jag är glad

Idag mätte jag mig runt magen för första gången på säkert två månader. Och jag har nu minskat 9-10 cm runt den tjockaste delen av magen. Jag blev så glad. Det har visserligen tagit ett halvår men ändå. Det gär ju om man bara vill!  


första september, första skoldagen

Idag började skolan igen efter ett nästan tre månader långt sommarlov. Och även höstmånaden sägs det. Det har varit en trevlig dag med trevligt sällskap och lunch på stan med Ida och Johanna. Fint väder och roligt att skolan börjar, dock börjar jag redan känna mig lite stressad.
I morgon kommer Fredrik till Malmö, det blir mysigt.

RSS 2.0