jag är glad!

Jag trodde vi hade historia idag på morgonen, det hade vi inte. Jag åkte till skolan. Jag och en annan tjej var där men sen visade det sig att det fortfarande var fritt arbete. Jag som hade skrivit obligatoriskt på denna veckan men antagligen var det bara torsdagens lektion det gällde. Surt. Verkligen. Jag hade kunnat sova lite längre jag som inte mår så bra. Men men. Jag fick i allfall en overhead till min redovisning. Troligen kommer det bli på torsdag, alla ska vara klara på torsdag sen få man se hur många som hinns med. Så var det med den saken.
Har planerat in alla svenska prov som jag ska ha framöver på min närdistanskurs.
Sen fick jag reda på lite prov. Historiaprovet hade jag MVG på och på min svenska redovisning hade jag MVG+. Det har jag minsann aldrig haft förut. Jag vill inte skryta med detta men jag blev bara så förbannat glad med tanke på att det är dessa två ämnen som känns svårast. Det gjorde det lite lättare alting men samtidigt att jag blev lite nervös inför mitt antikenarbete med tanke på att det bland det sämsta jag gjort känns det som. Aja.
På torsdag hoppas jag att jag kommer iväg till Stockholm. Då ska jag mysa med Fredrik och träffa Sune och Sofie. Helgen efter det åker jag nog till Stockholm igen. Det är mycket Stockholm nu men jag gillar det. Jag saknar Stockholm lite nu.
Tänkte fortsätta lite med min redovisning nu. Öva lite och så.
Puss

godmorgon

Godmorgon. Klockan står på 08.14 och jag har precis duschat och sitter och prata lite med Fredrik i telefon innan det är dags för han att gå och lägga sig och dags för mig att göra mig i ordning.
Egentligen vill jag fortsätta ligga i sängen. Känner mig inte så bra och vill allt annat än att gå till skolan och få reda på att jag kommer få ha min redovisning på torsdag. Halva gruppen ska ha redovisning nu på torsdag och andra halvan nästa tisdag. Egentligen spelar det ingen roll. Jag kan ha det på torsdag också men samtidigt hade det varit skönt att ha det på tisdag för det är rätt mycket denna veckan så jag skulle nog föredra att ha det på tisdag ändå men i vanlig ordning så kommer jag säkert att få ha det på torsdag.
Nu dags att föna och platta håret och sminka sig och äta frukost och bla bla bla.

något på gång?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Det känns som det är något på gång i kroppen.
Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen blir det sängen så fort det bara går. Hoppas verkligen att jag få sova i natt.


du är det finaste jag vet

Du är det finaste jag vet. Idag firar vi 20 månader och jag blir bara kärare och kärare i dig. Du är det bästa som hänt mig.
Tack för att du finns i mitt liv.
Jag älskar dig!


sömnsvårigheter

Jag vaknade vid två idag. Jag har fortfarande inte somnat. Det verkar helt omöjligt att somna om. Jag börjar skolan klockan åtta. Som tur är så har jag bara en lektion idag så jag kan vila efter lektionen om det skulle vara så att jag inte kommer att somna om, för om ca 2.5 timmar ska jag upp.
Det verkar vara sömnsvårigheter på gång.

27 och 28 september, fast för två år sedan.

Jag borde sova lite. I natt vankas det nämnligen nattfika. Det sista nattfikat nu innan Sofie flyttar till Stockholm. Det känns kul men vemodigt. Lite sorgligt nästan. Från början var det vi tre som satt där på vårkanten och drack kaffe, rökte och pratade. Under våren och sommaren har det ibland varit väl valda personer som har fått sitta med på nattkaffet men i grund och botten har det alltid varit vi tre. Så idag är det dags igen. Vi tre ska inta balkongen själva och sitta där och dricka kaffe och prata och njuta och sörja lite också. Vilka samtal det har varit under dessa kvällar. Sjukt roliga och ibland väldigt känslofyllda. Så nu ska jag lägga mig och vila lite sen ska vi bege oss till jobbet och hämta Sune. Efter det blir det raka vägen till smultronvägen och balkongen.
Nattkaffe = K Ä R L E K !

2006-09-27 @ 22:45:20

.........................................................................................................................................................................


Siter och funderar på att gå upp snart. Det känns bara så trist att göra sig i ordning någonting när det ändå kommer att förstöras med tanke på vädret det verkar vara utomhus. Jag måste dock ner på stan. Ska gå ett ärende sen ska jag träffa älskade Maria också. Fika. Det blir mysigt.
Igår var det sisa nattfikat. Lite vemodigt och sorgligt när man tänker på det på det sättet. Sjuk så mycket som det har pratats om och skrattats åt. Så mycket skratt som det har klingat ut från den balkongen när man har suttit så länge att det har börjat ljusna få mig att le bara jag tänker på det. Det är ren kärlek. Det är det.

låt just nu: To Sheila - The Smashing Pumpkins

2006-09-28 @ 12:37:44

rensa svamp





















opåhittig

Jag har precis kommit ut ur duschen. Ska göra mig i ordning lite och sen blir det mys. Det blir nog en rätt tidig kväll. I morgon är det en väldigt massa plugg som gäller med tanke på att jag har varit jävligt slapp denna veckan och då få man skylla sig sälv.
Annars har dagen varit bra. Jag har gjort lite på antiken. Har bara Kulturen kvar att skriva om. Det fixar jag i morgon. Sen ska jag försöka börja på mina svenska uppgifter i morgon och dessutom räkna lite matte. Om jag gör allt detta så är jag väldigt duktig.
Jag tänkte testa och våga litt håret lite idag. Undrar om det blir bra nu när jag har klippt mig. Visserligen var det ju ett tag sedan och jag börjar bli rätt trött på att bara platta håret hela tiden.


dancing in the moonlight.

Hej hej. Jag kommer sakta, sakta framåt med aniken. Men det går väldigt sakta. Jag hittar en massa andra saker att göra hela tiden men nu ska jag bara åka ner och lämna tillbaka min farmors bil som jag har lånat och sen ska jag sätta mig och sitta med det till femtiden. Sen ska jag göra mig i ordning och ikväll ska jag träffa Becka och Johanna. Det kommer troligen blir en lugn och skön myskväll med skräpmat, godis och film. DDet tycker jag låter som en perfekt lördagkväll.
Nästa helg åker jag troligtvis till Stockholm. Det är också väldigt skoj. Jag längtar efter Fredrik.

skiljsmässa

Något som faktiskt gör ont fast man inte ens känner personerna är ju skiljsmässan mellan Katrin och ALex. Det gör faktiskt lite ont måste jag säga. Det är inte lika kul att läsa deras bloggar längre. Jag känner mest bitterhet när jag går in på deras bloggar för den senaste tiden har jag gjort det med tanke på att finna ngot teckan på att de faktiskt fortfarande är tillsammans men idag fick jag domen som gjorde att det inte alls var lika kul längre.
Först Katrin. Hon skrev om att hon hade tagit tillbaka sitt eget efternamn. Jaha ja. Det var ju ett stort teckan på att något var märkbart fel. Sen gick ajg vidare till Alex blogg och på sin presentation har han alltid haft Katrin som sin familj men nu står det däremot en massa familjemedlemmar men ingen Katrin. Det står ju klart nu. Svart på vitt i två bloggar. Inte riktigt rakt ut men man förstår, det gör man, och det gör lite ont.

the promise

Fredag kväll. Jag ska snart plavcera mig bekvämt i sängen och sen ska jag äta frysta frukter och fortsätta plöja igenom Sex and the City. Det är ju så bra. Jag har verkligen fastnat.
Fredrik om du läser detta, nu vet du vad du kan köpa till mig i julklapp. Jag önskar mig verkligen denna underbara lilla skokartong.

fredag morgon

Godmorgon. Idag har jag sovmogon till tjugo i ett. Vaknade vid halv sju. Var trött men kunde ändå inte somna om.
Vid strax innan åtta åkte jag och mamma och hämtade Melissa. Sen hämtade vi frukost på mcdonalds. Mysigt. Nu har vi ätit frukost och nu sitter jag här med en Cappuccino och ska fortsätta med antiken. Det går sakta framåt. Började lite igår efter mycket tårar och skrik.
Ska fortsätta nu i två timmar. Hoppas jag kommer att hinna klart med att skriva om livet i Aten under förmiddagen.
Melissa är så söt så. Hon trippar omkring här och stryker sig vid benen. Jag tycker att Fredrik ska skaffa sig en kattunge. Så mysigt så.

tack

Emelie och Johanna. Ni är så fina!

<3.


nu slutar jag.

Jga funderar på att hoppa av historia a. Jag vet inte om jag klarar av att läsa upp det till ett mvg. Jag vet inte om jag har ork eller ens klara av det. Jag har fått två glada besked från prov denna veckan. Senast idag och ändå när jag åkte hem kände jag mig helt tom och färdig och att nu skiter jag i allt.
Vem är det jag lurar. Jag kommer ändå aldrig att plugga på högskola. Jag kommer inte komma någonstans.
Jag kan lite gärna skita i allt för det är bara bortkastad tid att läsa upp om det ändå inte leder någon vart.
Jag skiter i det nu.
Jga flyttar till någon varm exotisk ö och så säjer jag pepparkakor på stranden i stället. Fan bra mycket bättre än att sitta och bläddra i böcker som man ändå inte få ut något av.
Adjö.

antikens grekland gör mig galen

Alltså. Hur svårt kan det vara att hitta införmation om Antikens Grekland på internet. Tydligen jävligt svårt för jag finner inget alls som är av intresse. Hur svårt kan det vara att hitta införmation om Aten i antikens Grekland. Det verkar ju vara omöjligt och jag har nu snart suttit i två timmar och skriviet några få rader. En halv sida ungefär. Det är ju inte klokt.
Meningen är att jag ska hålla ett föredrag på minst tio minuter. Men med den här informationen som finns här är det ju helt jävligt omjligt att få ihop det så få minuter som det faktiskt är.
Jag förstår inte riktigt vad det är jag ska skriva. Ska jag skriva om hur livet är där eller om hur det växte fram eller både ock. Både ock tror jag men i den här takten kommer jag ju få sitte dag ut och dag in. Jag är väl bara ovan antar jag. Det var ju tre år sedan jag skrev sådant här sist. Man är ju en aning ringrostig om man säger så.
Men det var svårt idag. Verkligen svårt och jag som har varit uppe så tidigt för att fixa och dona och så kommer jag ingenstans.
Lite frukost och sen kanske jag kan kolla lite till eller så skiter jag i det tills i eftermiddag och sitter hela dagen då. Jag blir itne klok på det här.

ingen sovmorgon här inte.

Egentligen behöver jag inte gå upp så här tidigt. Nej jag hade kunnat ligga och dra mig fram till elva halv tolv om jag hade velat. För jag börjar inte förrän halv ett idag. Sen har jag matte i två och en halv timme och sen är jag färdig för dagen. Men nu är det ju så att jag hellre ha suttit och kollat på Sex and the City de senaste dagarna och då få man stå sitt kast och plugga på sin sovmorgon i stället. Men det känns bättre att plugga nu än efter tre sen när jag kommer hem från skolan.
Igår var jag och fikade med Becka. Det var väldigt trevligt. Vi pratade en massa och drack te och gjorde lite planer för helgen. Det blir nog mys i helgen också. Åhh så kul att både hon och Johanna och Maria kommer hem. Plus att jag ska vara kattvakt till Melissa hela helgen också.
Igår tränades det också. Inte dåligt va.
Men nu är det nog dags jag sätter lite fart så att jag kommer igång med mitt arbete om antikens Grekland.

eftermiddagsfika

Jaha, då har hela eftermiddagen gått. Och jag har inte gjort någonting. Eller jo, jag har legat nerbäddad under täcket och kollat på Sex and the City och vilat. Jag känner mig så ontyttig. Jag kände mig lite stressad när jag började tänka på vad jag egentligen har att fixa med.
Men om en timme typ ska jag fika med Becka och det ska bli väldigt trevligt. Mysigt att träffa henne nu när hon är hemma och hälsa på från Lund lite.

omotiverad

Ligger i sängen. Igår så bytte jag ut lite möbler här i rummet. Har satt in min nya säng och min nya byrå så igår var det en massa fixande med det. Sen åt jag rabarberpaj på kvällen. Det var gott. Under dagen pluggade jag ingenting. Nästa vecka ska jag ha muntlig redovisning i historian så jag måste verkligen skriva detta arbete nu. Så jag sen kan ha tid till att öva in det så att det blir bra. Så att man kan det och ha det under kontroll. Men gör jag något. Nej. Ingenting. Jag är så jävla trög att sägga igång med det här. Förra veckan var det så sjukt mycket så då hann jag inte och sen hade jag helg med Fredrik och tanken var att jag skulle börja i måndags men jag har fortfarande knappt börjat. Idag har jag i allfall hämtat två böcker på biblioteket. Jag hittar ingen bra information på internet heller. Dessutom vågar man ju knappt använda internet för att det kanske inte är en tillförlitlig källa och så vidare.
Vid fem ska jag ner och fika med Becka. Ska bli trevligt. Va egentligen tänkt att vi skulle plugga på biblioteket idag men det blev inställt så det blir vara fika men det är inte så bara det.
Jag däremot vill just nu bara ligga här och kolla på Sex and the City. Men jag har egentligen massa saker som jag borde göra för nästa vecka kommer det blir mycket igen. Så det vore ju bra om jag planerade lite och fixade lite denna veckan. Men jag jobbar bäst under press och den pressen har inte infunnit sig än men snart kommer den väl som ett brev på posten och då kommer jag att ångra mig. Men det blir ju inte bra om man inte har någon motivation heller. Just nu så har jag inte det. Men jag hoppas jag har det i morgon på morgonen då jag ska upp och plugga innan skolan.

Och en glad nyhet idag. Jag fick MVG på mitt psykologiprov. Heja heja!


bibliotek

Nyduschad sitter jag på sängkanten och filosorerar. Jag längtar efter Fredrik. Jag vill vara hos honom. Mycket hellre än att sitta kall invirad i ett blött badlakan och med vattendroppar droppande ner från håret på min bara hud.
Jag sitter och planerar dagen och tänker att jag ska till biblioteket och fixa lite material till arbeten som skall göras. Jag ska fixa nytt bibliotekskort och betala en skuld på böcker som blivit inlämnade för sent. Det visade sig att det var en gammal skuld på runt 60 kr från 2004 eller 2005. Det betyder att jag inte lånat böcker där på 3-4 år. Det känns konstigt. Jag är så obekant med bibliotek som man kan vara. Men idag ska jag bekanta mig när jag ska hitta information om antikens Grekland och om Raul Wallenberg.

gymmix

Igår var jag och Josse och tränade. Det var jobbigt men roligt. 
Och i morgon är det träning igen.
Tack för igår. Du är bra!


goodmorning

Godmorgon.
Vaknade vid halv åtta idag. Har försökt somna om men det gick inte. Ha kollat på Sex and the City och nu känns det onödigt att somna om. Tror inte ens att jag kan det. Så därför ska jag nu upp och göra lite frukost och sen äta frukost i sängen med Sex and the City avsnitt till sällskap. LIte engelska läxa efter det och sen göra mig i ordning för en dag i skolan. När jag kommer hem måste jag plugga historia. Ska förbereda en muntlig presentation om antikens Grekland. Dessutom har jag ett fördjupningsarbete som måste göras klart innan lovet så jag slipper sitta hela höstlovet med det för då hade jag tänkte att vara i Stockholm hos min älskade karl. Kanske att jag åker dit redan nästa vecka. Det tycker jag skulle vara trevligt minsann.


långhelger i stockholm?

Halv sju ringde klockan och jag ville allt annat än att gå upp. Fredriks säng var mjuk och skönt och utanför täcket var det kallt och grått.
Men efter att ha legat och dragit mig en stund så blev det duschen och sen matte och svenska.
Skolan var bra.
Jag har ändtrat om lite i en av mina kurser som jag läser.
Vi är totalt bara tre stycken som läser svenska a, så nu är det nu bestämt att jag ska läsa svenska a på närdistans i stället. Det betyder att jag få uppgifter som jag ska göra hemma. Sen gör man prov och muntliga framträdande i skolan. Detta betyder att jag inte har några "riktiga" svenskalektioner i skolan. Och om två veckor slutar matten och simsalabim så har jag inga lektioner på varken måndag eller fredagar. Och vad innebär det?
Jo att jag få långhelger som jag kan spendera i Stockholm. .
Det tycker jag låter väldigt väldigt bra. Jag längtar till Stockholm redan nu.
Fredrik har åkt hem nu. Jag saknar honom redan!
Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång med lite läxor och svenskan men först ska jag nog vila och läsa min bok. Senare ikväll blir det träning med Josse. Nu ska vi börja på Gymix.
Känns som veckan har börjat väldigt bra än så länge! Om man bortse från att Fredrik har åkt hem då. För det är inte alls bra.


he makes me happy

Sådar, är hemma en liten snabbvisit. Jag har precis ätit middag och nu ska jag ta tag i matteräknandet. Måste räkna lite matte men jag orkar inte. Jag känner ingen motivation alls. Men jag måste för annars kommer jag ligga efter i morgon när vi ska gå igenom sex nya punkter. Usch. Verkligen snabbt tempo men det är bara två veckor kvar med matte nu. Skönt det.
I veckan är det två historia arbeten som ska göras. Ett fördjupningsarbete och ett muntligt.

Annars har jag haft en mysig helg. Varit skönt att ha Fredrik hemma. Jag vill ha honom här jämt.
Han åker inte hem förrän i morgon så jag ska ner till honom om två timmar ungefär.
Igår köpte jag en jättefin röd jeanskjol. Den ska jag ha på mig till skolan i morgon.

lördag lördag lördag

Höppas ni har en fin lördagkväll.
Jag har det mysigt.
Nästa helg ska jag vara kattvakt. Mysigt!






friday i´m i love

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Efter skolan blev det fika med Josse. Det var mycket trevligt och på måndag ska vi träna på Gymix. Yeah!
Ikväll kommer Fredrik, det är tänkt att han ska vara hemma nu. Men de åkte precis från Jönköping. Lite vägarbeten och dylikt hade försenat bussen väldigt mycket. Jag blev sur. Det är ju inte Fredriks fel men jag blev sur ändå för det störde kvällen lite tyckte jag. Jag blev inte sur på fredag utan rent allmänt bara. Men det ska jag arbete bort nu. 
Igår på morgonen kom mamma och pappa hem från Turkiet. Jag hade beställt godis och en parfym från Taxfreen.
Nu ska jag göra mig i ordning lite.
Sen ska jag snart mysa med Fredrik och sötaste kissen!


Godis! Kommer ni ihåg dessa? Finns inte att köpa ni affärer i stan längre va? Innan fanns de på Samuelssons. Men inget har ju varit lika bra som Samuelssons efter att det stängde igen så jag betvivlar att de finns att köpa i någon affär i stan.


Och DKNY parfymen.

har de flyttat isär?

Dert gör lite ont i mig när jag läser på Katrins blogg att hon måste sova ensam på sin 31 årsdag. Nu undrar jag bara.
Är det verkligen så att de inte lever ihop längere. Hon och Alex. Det är ju verkligen tråkigt.
Varje gång jag läser deras bloggar så letar jag efter tecken att det inte är så. Att de bo tillsammans som de gjort hela tiden.
Så kan någon ge mig svar på denna fråga?

madarin/apelsin

Goddag. Har ganska nyssens kommit hem från skolan. Det var engelska och ett psykologiprov som stod på schemat. Kan inte riktigt säga hur det gick. Godkänd borde jag vara i allfall.
Sen var jag och handlade en sväng. Köpte lite mat och te. Jag har fått te sjukan igen. I Stockholm hade jag många olika tesorter i skafferiet men nu hemma har jag fått nöja mig med två. Dock under den senaste veckan har tre nya sorter gjort sin entre. Idag var det skogsbär och mandarin/apelsin (vilket är ett grönt te). Har lite svårt för gröna te men såg det först nu när det inte blev någon vidare färg på det. Det sistnämnda ska jag snart börja sippra på nu och smakar gott. Mandarin är en av de godaste frukterna jag vet. Det och melon.
Annars står det inte så mycket olika saker på schemat idag. Ska börja räkna matten nu.
I morgon ska jag fika med Josse på eftermiddag. Det ska bli väldigt mysigt. Jag hoppas på massa mysiga höstfikor tillsammans.
Det var så mysigt när man gick i skolan. Säg mellan 3-5 gånger i veckan så stannade vi på Pelikanen och fikade. Satt timmar och pratade och tjuvlyssnade och våndades över att man var tvungen att plugga när man kom hem. Löste världsproblem utan dess like skulle man kunna säga. 
Nää.. matte var det ja.

10.10

Sju gick jag inte upp. Jag vaknade kvart i och övervägde om jag skulle eller inte. Kändes inte som om jag hade läer mig något när jag va så trött så jag somnade om och kvart över åtta blev i stället tiden jag vaknade. Pratade lite med Fredrik. Sen gick jag upp och halv tio hämtade jag farmor och hennes två vänner Ingrid och Rolf och körde dom till stationen.
Malin har åkt till Stockholm och jag är själv.
Det är tisdag, regnigt höstväder och jag dricker chailatte.
Lite ont i magen och nu ska jag sätta snoken i boken.

psykologiskt

Alltså det enda jag tänker på när jag sitter på pluggar psykologi är att jag fryser och längtar efter mitt täcke och sängen. Det måste ju vara något psykologiskt med det. Det kanske jag ska ta som anledning till att jag inte kommer att klara provet.
Usch. Jag måste ju klara det. Jag får panik samtidigt som jag känner mig obehagligt lugn över detta. Svenskaredovisningen är avklarad och nu är det bara två saker till denna veckan. Psykologi och matteprov.
I morgon har jag sovmorgon till halv ett men jag ska upp vid sju och plugga. Hur många tror att jag gör det?
Nu ska jag äta farmor-mat och sen återgå till mina studier. 
Ikväll vid halv tio är det Singelmammor.
Glöm inte titta på det för då så får ni se en helt underbart söt unge som heter Silas.


ett dumpat minne

Det köpte jag idag. SÅ fruktasnvärt onödigt. Jag var sugen och kände att jag behövde lite uppiggande ting nu när jag ska plugga hela eftermiddagen.Känns sådär kul.
I morgon åker min syster till Stockholm. Jag minns vår Stockholmsresa i trean som om det vore igår. Eller förra veckan. Hur jag dagen innan blev dumpad av mannen som jag var så kär i att jag höll på att gråta ihöl mig.
Jag hade på min mysbyckor och en vit båtringad tröja med röda kanter och jag visste att något var fel. Hur jag kände det på mig vet jag inte. Jag sa till honom att om han hade tänkt göra slut så fick han inte göra det för jag skulle åka till Stockholm dagen efter och jag ville inte få hela den resan förstörd. Nej jag ska inte göra slut sa han. Okey, han kom upp till mig och vad gjorde han, jo SLUT. Vilken gris va!
Jag va så ledsen, jag var helt förkrossad. När han åkte iväg hem var det som om världen rasade samman. Jag stod ute barfota mitt på kvällen och frös och kramade om honom och ville inte släppa taget. Var ju tvungen efter ett tag och gick in och grät och ringde till Johanna. Bölade och han sa till mig att gå och lägga mig. Det var mitt i natten, tror knappt jag sov någonting. Vid fem på morgonen ringde jag Becka och bölade och sa att jag inte skulle följa med till Stockholm.
Runt sex på morgonen kom mamma in och jag berättade vad som hänt och jag sa att jag inte ville åka. Hon fick mig att tänka över det och det slutade med att pappa körde ner mig till bussen och jag stapplar rödgråten in i bussen och sätter mig tillsammans med Becka, Johanna och Barro längts bak. Barro hade precis blivit tillsammans med sin pojkvän och var jätteglad och nykär och jag var helt förkrossad och nydumpad. Och i mitten satt Johanna och Becka haha. Ja kära nån.
Stockholmsresan blev faktiskt väldigt väldigt bra sen, trots allt. Så när det var dags och åka hem och vi närmar oss Jönköping så börjar jag storlipa och vill inte åka hem till allt som väntade där. Hade nog lyckats förtränga lite att det var slut under de dagarna i Stockholm.
Hur som helst. Det var längesedan men det här är det första jag tänker på när jag tänker på Stockholmsresan i trean och nu har jag delat med mig av den historien.
Jag och Jonas är  vänner nu och han har en given plats i mitt hjärta.

rubrik.

Det känns som om jag inte har något intressant att skriva. Det enda jag gör nu är att plugga. Fast det känns inte som om jag kommer någonstans, som om jag inte lär mig någonting ändå. Fast jag sitter med snoken i boken. Det är frustrerande. Förhoppningsvis så fastnar lite ändå. I morgon blir det likadant. Plugg, plugg och plugg.
Jag längtar redan tills på fredag och veckan har inte ens börjat än. Härligt!


citronte

Har precis kommit hem efter en middag hos farmor.
Fredrik har åkt tillbaka till Stockholm.
Det är söndag. Jag hade helst velat ligga i soffan och kolla på serier hela dagen.
Istället ska jag nu koka mig lite te och sen blir det psykologi i stället. Det är ju nästan lite roligt.
Sugen på choklad är jag också.

pluggpaus

Idag är det plugglördag. Jag sitter och pluggar psykologi. Jag har lite pluggpaus nu. Har läst igenom två av tre kapitell och snart ska jag ge mig i kast med att läsa igenom dom en gång till och anteckna under tiden. Fast först ska jag nog åka och hämta lite mat tillsammans med Malin. Senare ikväll ska jag träffa Fredrik. Fina Fredrik. Han har vänt helt på sitt dygn numera och vaknade runt halv fem idag på morgonen utvilad och kunde inte somna om så han gick upp. Helt galet. Själv låg jag kvar och sov vidare några timmar till. Bredde ut mig i sängen och drömde konstiga drömmar.
Var en snabbsväng på stan tillsammans med Fredrik innan jag åkte hem och började plugga. Köpte en kofta på Benetton. En Marinblå med pärlknappar. Sen köpte jag en lång kosta på Lindex, en som man mer kan ha som slit och släng och myskofta. En vit t-shirt och en svart långarmad tröja blev det också.
Intressant inlägg va?


fredrik kommer hem och jag har vunnit 500 kr

Fredrik kommer hem. Efter lite tänkade hit och dit så kommer han denna helgen, fast att vi inte kommer att kunna träffas mycket men på kvällarna. Sen kommer han troligen nästa helg också! Åhh jag är glad. Jag blev så glad när det visade sig att han hade åkt ner i allfall. Fast att vi inte visste riktigt om han skulle det eller inte men nu känns det bara bra att han gjorde det.
Jag har läst klart Tulpanfeber till svenskan. Den var verkligen bra. För att vara en bok som utsepalar sig under 1600-talet så var den väldigt bra. Jag vill ha en fortsättning på den.

Jag har ju glömt att berätta en sak.
I onsdags vann jag ett presentkort på 500 kr.
Man kunde vinna på sin biljett som man fick till insperationsdagen. Och då gjorde jag det. Hur ofta händer det att man vinner något?
Frågan är vad jag ska köpa?Jag funderar på en kofta med pärlknappar från Benetton.
Glad blev jag i allfall!

Nu ska jag åka till Willys med syster och sen ska jag göra mig i ordning lite för kvällen.
Ikväll blir det mys i massor.
Jag är så glad att Fredrik kommer hem!! Åh fina Fredrik!

ingen kärlek i helgen?

Jag sitter i skiten känns det som. Jag ligger efter i matten och jag förstår inte det senaste av den. Känns väldigt jobbigt i och med att det ska vara prov nästa vecka. Ska prata med läraren i morgon och be om lite hjälp. Måste göra bra ifrån mig på det. Sen har jag svenska läxa till fredag, kommer dock inte ihåg ena delan av det så jag måste fråga för andra gången. Pinsamt. Sen har jag två prov att plugga till plus en bok att läsa ut. Och i helgen är det tänkt att Fedrik ska komma hit.
Nu ska jag säga något som jag aldrig trodde jag skulle säga. Jag vet inte om det är en så bra idé att Fredrik kommer hit denna helgen. Självklart vill jag, mer än något annat men jag kommer behöva plugga väldigt mycket i helgen och om han är här så kommer det inte bli så mycket av den varan. Så egentligen är det nog bättre att han kommer nästa helg i stället. Just nu har jag inget till veckan efter där så den helgen kommer jag kunna umgås med honom mer än vad jag kommer denna i helgen som kommer nu. Lite rörigt i texten kanske men aja.   
Ska prata igenom detta med honom sen när han vaknar.
Nu ska jag läsa lite svenska bok och sen ska jag sätta igång med psykologin. Fan så tråkigt. Men vad ska man göra. Matten som jag inte förstår gör mig helt galen. Höll på att börja lipa innan för jag inte förstod, då när man inte förstår ta man till lipen och kollar om det blir bätter. Oftast blir det inte det. Utan värre. Det är därför jag har kommit på denna idé med att ställa in Fredriks besök i helgen.

tisdag

Historiaprovet idag gick helt åt skogen. Är verkligen orolig att det är kört i det ämnet nu. Men det visar sig först nästa vecka. Nu lägger jag det åt sidan och fokusera på de andra ämnen som jag har nästa vecka. Bokredovisning, psykologiprov och matteprov vilket medför att jag har rätt mycket att göra. Nu ska jag sätta mig med matten och sen läsa lite i svenska boken sen känns det som att det få vara bra för idag.
I morgon har jag ingen skolan utan en inspirationsdag under förmiddagen. Det ska väl bli rätt intressant fast jag hade hellre haft lektioner eller varit hemma och pluggat faktiskt men den är obligatorisk så det är inte så mycket att göra åt.
Stockholm var helt underbart. Jag längtar tillbaka, fast Fredrik kommer på fredag så då ska vi mysa i helgen igen. Vilken lyx. Bara fyra dagar ifrån varandra, det är bra mycket bättre än två, tre veckor det.
Nu dags att slå upp matteböckerna. Heja heja. Det är väl bara fyra, fem veckor kvar på den kursen.
Nu kommer min faster Pia, vi ska köpa lite jultidningar av lillkusinen Emil.

summer -08


Puss!


dance with me darling

Jag är lycklig och jag mår bra. Det är den bästa lördagen på länge.
Stockholm är Stockholm och jag är tillsammans med världens finaste man.
Sophie Zelmani har äntligen släppt sin nya skiva och om en månad ska jag kolla på henne.
Fantastiskt. 



Stockholm!

För en timme sedan blev det bestämt.
Nu åker jag till Stockholm!


jag är såld!!

Tittade precis på Idol. Jag är totalt såld. Helt såld och lite förälskad i Lars Eriksson.
Ingen Idol direkt, han ska inte sjunga i Idol han ska göra sin egna låtar och sjunga sin egna musik.
När han framförde sin egen låt så sköt han en pil rakt genom tvn och rakt in i mitt hjärta och tårarna rann nerför mina kinder. Det berörde mig så djupt. Jag ska köpa hans skiva så fort den kommer ut.
Lars Eriksson. Kom ihåg det och lyssna!
Lyssna här. Här sjunger han It aint me baby med Bob Dylan.
Finns även på You tube där han sjunger sina egna låtar.

Lars, skit i Idol. Du är för bra för det!
Helt fantastisk och underbar är du!
Jag är helt såld.
Helt såld.
Du sjöng rakt in i min själ.

trött.

Jag är helt slut. Idag vaknade jag vid halv sju. Behövde inte gå upp förrän halv nio, kunde inte somna om utan låg och läste, kollade på film och försökte somna om. Till lsut gav jag upp gick upp och duschade, pratade med Fredrik och det blev lite tråkiga nyheter i och med att helgen inte riktigt kommer bli som vi vill. Jag är så trött på allt just nu. Jag vill bara träffa Fredrik. Jag orkar inte plugga på historiaprovet. Jag är så trött på Högkulturerna att jag kan spy. Jag orkar inte. Jag orkar inte. JAG ORKAR INTE.
Usch, dagen började inte så bra och jag misstänker att inte kvällen kommer bli så trevlig heller. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Stockholm here i come?

Nå, blir det Stockholm idag kanske?
Jag längtar efter Fredrik och Stockholm och det är dykt upp en grej som gör att han inte kan åka till mig i helgen. Känns jobbigt med tanke på att man verkligen har sett fram emot detta nu, så nu funderar jag helt enkelt på ifall jag ska åka till Stockholm i stället. Det vore väldigt mysigt. Jag längtar efter Fredrik samtidigt så känns det lite jobbigt med tanke på provet nästa vecka som tynger över mig som stora vikter. Känns verkligen skit jobbigt det där provet. Usch. Mår dåligt bara jag tänker på det och känner mig jättestressad och det känns som om jag knappt ha pluggat någonting, vilket jag knappat ha heller för det känns så jobbigt och tungt och omöjligt att få bra betyg på. Ungefär så känns det.

Men en väldigt glad nyhet fick jag idag.
VG på matteprovet. TJohoo vad jag blev glad. Bara 6 poäng ifrån alla rätt!
Så glad blev jag!
Det är nästan så att jag måste fira detta med en Stockholmsresa?

mina böcker har kommit!

Idag har mina böcker äntligen kommit! Åh som jag har väntat. Det tog hur lång tid som helst. Nästan två veckor. Det var min själ på tiden.
Nu ska jag plugga.

lunch

Goddag.
Jag har precis kommit hem från skolan. Ska äta lite pommes och Bullens korv. Bullens korv är den godaste korven som finns. Prinskorvar är också bra!
Har haft engelska och psykologi idag. Rätt trevligt.
Nu blir eftermiddagen däremot inte lika trevlig med en massa historia. Det känns som att provet kommer bli skitsvårt. Det är inte alls peppande att känna så, det känns mest svårt och väldigt omotiverande. Men i helgen kommer jag inte ha så mycket tid för att plugga så det mesta bli nu i veckan och sen bara någon timme hit och dit i helgen. Det är så planen är. För i helgen kommer Fredrik. Åhh jag längtar så mycket efter honom. Ordna upp allt skit från förra helgen. Det sk abli skönt och det känns redan mycket bättre, så helgen hoppas jag kommer att bjuda på en massa mys och kärlek. Om allt går som det ska.
För övrigt så saknar jag kissen hur mycket som helst. Det är inte alls lite mysigt i sängen utan en liten kattunge längs ner vid fötterna eller som lagt sig precis intill ens kropp utanför täcket och som spinner när man börja klappa den. Faså nu kan man ju däremot svänga runt lite hur man vill och inte vara rädd för att lägga sig på henne. Men i helgen få jag träffa henne igen så då kan jag stilla migg ha-begär efter en kattunge.


tisdag

Jag måste plugga idag. Psykologi, engelska men framför allt historia. Åhh denna historia den hänger lite över mig nu. Jag vet inte om jag klarar av att läsa upp det till ett MVG. Det känns nästan omöjligt. Det låter som om allt måste vara helt perfekt och mer därtill typ. Provet nästa vecka känns som det kan bli svårt. Usch, därför måste jag börja plugga idag.
Till helgen kommer Fredrik. Efter kaoset i helgen så bestämde vi att han ska komma hem denna helgen. Det känns skönt att han kommer. Skönt att reda ut allt.
Tisdagar är det tråkigaste skoldagen.

RSS 2.0