bloggpaus

Jag tar en paus nu. Från bloggandet. Varje gång jag tänker att nu ska jag nog sluta med bloggen så kan jag inte riktigt det för efter nästan fem år är bloggandet som en kär gammal vän. Jag kan inte skiljas ifrån den. Jag kan inte bara skriva att nu slutar jag för så fort jag trycker på publicera så ångrar jag mig och får så himla mycket att skriva om. Och precis så är det nu när jag skriver detta. Nu ser jag alla inlägg och bilder framför mig som jag tar till bloggen och skriver roliga inlägg om. Men det är ju bara att inse att det blir inte så mycket av den varan. Även om jag gärna vill. Så därför tänkter jag att ni tar jag en paus på en vecka eller två. Så kanske det känns roligare  sen.


en promenad

Så tänkte jag bege mig ut på en promenad i det fina vädret. Solen skiner och himlen är blå och det är säkert snorhalt på gatorna. Men jag har inte varit ute och gått på två dagar och nu har jag lite ångest efter allt jag har smällt i mig och hur lite jag har rört på mig nu under nyårshelgen. Men egentligen tänkte jag träna afropowerdance ikväll men jag orkar inte vänta tills klockan bli sex. Det blir ju mest bara att sitta och vänta på att det ska börja. Och dessutom kanske man ska njuta av det fina vädret. Igår var det vårkänslor och det kanske det är idag också.

klippa kort kort?

Det som jag snurrar lite på just nu är ifall jag ska klippa mig. Alltså inte bara klippa lite kortare utan klippa mig kort. En kort frisyr helt enkelt. Vågar man göra det? Vågar man börja den nya året med att klippa av sig håret? Det kan ju bli snyggt men det kan ju också bli fult. Och det är ju inte roligt om det blir fult för det går ju inte sätta upp det.
Men ändå. Ska man det eller? Klippa sig alltså?


söndagsfrukost


RSS 2.0