ekonomihelvete

Denna kursen håller på att ta dö på mig. Jag har ont i huvudet och jag förstår inte vissa grejer och när jag inte gör det så får jag panik för jag vet att det kommer bli ännu svårare i morgon och nästa vecka.. Jag kan för mitt liv inte förstå hur jag ska klara av dessa tentor. Jag vill bara kasta in handduken nu.


Kommentarer
Postat av: Emelie "Klok som en bok" Gustavsson

Skärpning! Du är smart och kommer fixa den här kursen precis som du har klarat tidigare kurser och precis som du kommer klara kommande kurser! Det känns alltid som att himlen har rasat ner precis när man inleder en ny kurs och man inte har hunnit få någon överblick över allt man ska lära sig och allt man ska göra. Ge det tid! Skit i att lärarna och de andra eleverna säger att "det blir mycket svårare nästa vecka". Vem har sagt det? Bara för att det är svårt för en person är det inte svårt för alla! Ta en dag i taget bara och kör på! Du kommer se att du fixar den här kursen också! Somliga kurser tar bara längre tid att sätta sig in i - men det kommer! puss&kram

2010-02-03 @ 15:08:28
URL: http://empo.blogg.se/
Postat av: Kristin

Kom igen Frida, kör hårt! Allt vävs samman i slutet av kursen och innan dess känns det som man inte kan någonting. Jag håller med Empa om att alla tycker olika saker är svårt. Jag har en förmåga att alltid plugga mer på "lätta kurser" och blir förvånad över "tuffa perioder" som sveper förbi av bara farten. Och OM det inte skulle gå första försöket så är den fina grejen med högskola att det finns fler chanser. Men det ska vi inte tänka på nu, du fixar det här som sagt!!!

2010-02-04 @ 15:42:42
Postat av: Kristin

Det är väldigt kul att jag skriver såhär som är den som flest gånger kastat alla böcker i papperskorgen och hoppat av plugget.. till dagen efter då jag intar det igen. Och ändå klarar jag det i slutet.

2010-02-04 @ 15:44:12
Postat av: frida

tack snälla ni!

puss

2010-02-06 @ 08:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0