kvällsuppdatering

Skolan har varit trevlig idag. Först hade vi en liten föreläsning där en fastighetsmäklare berättade om yrket. Hur det går till och allt sånt. Det var jätteroligt. Intressant och än så länge känns allt så himla bra! Kurserna verkar vara toppen.
Den första kursen är en juridisk översiktskurs på 15 hp som verkar intressant. Samtidigt nu ska vi ha en liten introduktionsuppgift på 1.5 hp som tillhör de resterande 13.5 hp som kommer efter juridiken. Så i början är de tlite parallelt men det är bara ett litet tag och det ska förhoppningsvis inte blir några problem.
Nu är det bara torsdag och fredag kvar sen helg. Helgen kommer nog bli lugn. Lite After Work på fredag tror jag. Det är ju trevligt.
Kollade lite på vad litteraturen kommer att gå på till juridiken. Jo ca 2100 kr. Måste köpa mig en lagbok och den utgör ju ca 800 av de 2100 kronorna. Men så är det. Inte mycket att göra åt. Bara bita ett stort bett i det sura äpplet. Hoppas det inte är så saftiga summor varenda gång. Men det kanske det är. Ja en lagbok kan ju alltid vara bra att ha. Den ska vi tydligen använda en hel del i allfall.
I morgon ska vi både ha föreläsning och sedan en övning. Det blir trevligt. Så i morgon är det skola ganska länge. Men på fredag sen är det bara tre timmar.
Nu ska jag dricka te och umgås lite med Fredrik tänkte jag.


Kommentarer
Postat av: emelie

använd dig av lycknis.se! billigast av alla!!

2009-09-03 @ 13:20:05
URL: http://empo.blogg.se/
Postat av: michaela

vi läser alltid parallellt! lucky you!

2009-09-03 @ 16:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0